En pinsam sanning

Den här dagen har varit mysigt, har setat ute i solen på min balkong hela dagen. Fick lite färg och illamående + huvudvärk, misstänker att jag druckit på tok för lite. Fick gå in och lägga mig på eftermidadgen, frös jätte mycket trots den olidliga värmen. Det är bara några skoldagar kvar nu. Den här skolveckan ser utan tvivel ut att bli ganska så lugn, om det ens blir mycket skolgående den här veckan, det brukar ju inte vara mycket sista veckan. Endast två riktiga lektions dagar, i morgon och tisdag. Onsdag = ledigt, torsdag=mentorsdag & fredag= sommarlov, älskade sommarlov! På lördag tar min kusin studenten och innan dess måste jag lösa den ständiga frågan; what to wear? Just nu känns det inte som jag har något alls att ha på mig men det hade ju varit lättare att hitta knåpa ihop något om inte min garderob sett ut som, ja det finns inga ord. Jag skäms så mycket, men jag bjuder på den.
 
Ja, bilderna talar för sig själva. Jag hittar inte ett smack. I morgon åker dock högen ut på golvet i takt med att pappa åker bort och högen måste bort innan tisdag då jag ska ha folk hemma.

Sista sak på vecko ordningen ska göras nu, spanska. Förbannade spanska tur att det här är det sista jag gör på 10 veckor. Man måste se det från den ljusa sidan. //Tilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0