Första snön

Suppe kom hit efter middagen igår, sen gick vi till gustav och spelade guitar hero, när vi spelat en stund så gick vi och hämtade en till guitar sen tillbaka till gustav och lirade ännu mer, då vågade faktiskt jag till och med spela vi spelade i lag fyra gånger jag och gustav mot suppe och charlie det blev 2-2 men jag vann bara för att jag var med gustav för han var grymt bra så han vägde upp mitt äckel dåliga!

Efter det såg vi på fredag hela veckan och sen gick jag gustav och charlie hem till charlie och spelade ännu mer och tittade på film, anledningen var att charlie var så trött att han höll på att somna hemma hos gustav, så då kunde han få sova hemma när vi spelade. Gustav försökte lära mig hur man skulel göra men det gick inte, jag fick köra en massa testrundor på medium men inte funkade det inte, hopplös är vad jag är sa gustav. Runt 1 gick vi sällskap med honom hem och då snöade det jätte mycket! Trodde dock inte att det skulle ligga kvar men imorse när jag vaknade runt klockan 9 - 10 för att charlies mor och far höll på och flytta möbler, hamra och spika i köket ovanför så gjorde det faktiskt det, över hela marken... jag älskar snön! 

Nu sitter jag och väntar på mitt busskort som jag lånade ut till emil igår när han skulle på fest. Hoppas han inte har supit bort det, men det tror jag faktiskt inte. När emil kommer ska jag åka hem och göra mig i ordning och duscha och grejjer sen ska jag på middag hos jessica och sen kanske det blir party eftersom jag lovat adde att vi skulle vara den här helgen.

(Guitar hero) jag funderar på om jag ska tjuv träna eftersom gustav lämnat sitt playstation med gitarren och spelen här!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0