Idol hysteri

Inlägg som jag inte publicerat men som låg som utkast, ibland undrar jag om jag tänker, eller om jag inte gör det alls. Det är iallafall från igår. Enjoy.

Dagarna går så fort så jag inte hänger med. Igår tisdag; Jag åkte till Charlie som mötte mig vid bussen, vilken sötnos, det hade han inte sagt så jag blev glatt överraskad! Gick fort hem till honom för att kolla Idol och sen funkade inte fyran i hans rum paanik så vi gick upp och satte oss och tittade i vardagsrummet med charlies mor och far som tyckte idol var mycket roligt, likaså jag! Somnade skit tidigt och var jätte pigg imorse tils det att jag satte mig på bussen då var jag halvt död. I skolan hade jag matte och sen en låång foto lektion där vi fick ut och fota massa olika motiv i två timmar, sen tog jag tåget till stan med mickan och soffy som sällskap, vi träffade på sötaste gubben på tåget som visade hela härligheten i ett par utnötta långkalsonger, mumma!

Jag köpte iallafall en klänning, ett linne, en t-shirt, ett par skor och bruna strumpbyxor i stan skorna vet jag dock inte om jag ska behålla för frågan är om jag ska uppdatera dem till ett par stövlar, får fråga mickis om smakråd hon kommer ju hem inatt!

Nu sitter jag och tittar på "Epic movie" ska vara den största skitfilmen någonsin men jag ger den ett försök film freak som jag är. Imorgon är det skola, mina torsdagar är faktiskt helt okej! Hoppas Mic kommer dit, jag saknar henne! Bye bye!


Jag älskar Shrek tänk om juryn kunde vara som dem här, otroligt.. hmm
gröna?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0