The not so sleeping beuty

"Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat" -
Lars Winnerbäck

Jag kan inte sova, tror att jag på något vis sovit för mycket den här helgen kanske, trots det så är jag trött men det går bara inte. Hittade H&M;s tunna ny utskick av vinterkatalogen med lite nyheter på köksbordet till råka på allt, jag vart frälst, jag ville ha precis vartenda plagg i hela katalogen, det har nog aldrig hänt. Jag behäver uppdatera min höstgarderob så det passar sig ganska bra faktiskt, det ska in en massa höstplagg varma sådana & basplagg då jag idag märkte att det är dåligt med det. Ska försöka ta mig in till stan på onsdag då det är min tidigaste dag på hela veckan (14.45) vilket i sig är en katastrof. Det som ligger högst upp på listan just nu är koftor som går över rumpan som kan bäras med leggings, som inte sticks och så ska dem vara i dova höstfärger. 

Har tittat på Rachel Bilson:s film iväll också "The last kiss" tror jag den hette, den var faktiskt himla bra! Efter det fick jag OC abstinens och var därför tvungen att titta på avsnitt från säsong ett när jag kom hem, försökte tvingaatt låna mina boxar och titta men han verkade inte alls så sugen, jaja, han vet att jag inte är den som ger mig!
image232
Jag & Mischa har numera ganska så lika hårfärg efter min och hennes nyfärgande!

Nej nu är det sängdags kommer inte komma upp imorgon annars och inte kommer jag orka titta på fotboll imorgon kväll heller om jag inte går och lägger mig nu! Godnatt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0