tankar om livet

Idag när jag sitter här och pluggar har jag kommit att tänka på hur otroligt mycket lättare det är att plugga när man känner sig inspirerad och upprymd. Även fast jag när skolan är igång tycker att det är fruktansvärt jobbigt att komma hem varje dag och sätta mig med mina böcker och börja lära sig, så känner jag mig så mycket mer inspirerad då än vad jag gör nu och jag har kommit på vad det är som gör mig mer inspirerad att plugga på skoldagarna.

Det är inte svårare än så här, det som saknas är helt enkelt min klass.. Många underbara personer inspirerar mig att orka hålla på och att det lönar sig i slut ändan, man blir alltid peppad och i skolan är jag glad, det är många människor som står bakom mig i mitt liv till vardags och mycket av energin kommer från dom.

Så kort sagt; Det är svårt att plugga just nu. Jag saknar min klass, mina underbara vänner som jag har turen att få spendera varje dag med & lyckan att ha några av mina bästa vänner i min klass, jag är lyckligt lottad, jag saknar er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0