This is it

Krogpremiär igår, det gick som det gick.. Kanske ska börja från början..

Middag hos Clara som fyllde arton igår, det var riktigt trevligt. Vi åt och drack lite sen efter ett tag skulle jag vidare, det var redan bestämt jag skulle åka till Fredrik där Linda var och förkröka mer innan jag och linda skulle gå ut men jag struntade i Fredrik och gick till Nettan och Palle där jag drack starka drinkar och jäger med Bulan, Hultan, Joel & Philip och där blir det i stort sätt svart..

Jag kom till Telegrafen, gick in, köpte en cider, drack halva, gav bort den till B, fick vatten av hultan, hällde ut min väska på bordet, spenderade 60 sekunder på dansgolvet med Hultan, hälsade på folk (vilka?), somnade på bordet, började må dåligt, hämtade min jacka och blev i stort sett buren till bilen och åkte hem, där jag behövde hjälp att få av mig kläderna och somnade. Där hade ni iallafall mina 30 minuter i rampljuset, min första krogrunda, en stor minneslucka och en jävla baksmälla.

Om man jämnför med Linda som skulle gå ut med mig så var mina 30 minuter ute i vimmlet mycket, hon kom nämnligen inte ens ut, hon var för full på förkröket och blev hemtvingad, det märks att vi är släkt. När vi pratade i morse så sa vi att vi var en katastor, vad skulle hända om vi klarade förkrök, krog och efterfest, det vore något för folk att se.

Nej nu var det min femte helg i rad med alkohol nu tar jag in på rehab tills fjällen, i Paris blir det Starbucks coffe och crossainter nu ska jag återhämta mig om det går.

image414

Kommentarer
Postat av: mickis

HAHAHHAHAHHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

2008-02-17 @ 15:19:30
URL: http://visions.blogg.se
Postat av: Albin

hahahah jag dör också

2008-02-17 @ 22:00:38
Postat av: Albin

hahahah jag dör också

2008-02-17 @ 22:00:53
Postat av: tilda

Din flickvän tuttar i dig saker Abbi :D

2008-02-18 @ 07:43:20
URL: http://tildaalinnea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0