Swedish alps

Jag är hemma från fjällen nu, det var super mysigt men låt oss säga att det var en väldigt händelse rik resa.

I onsdags när vi kom upp spelade vi scategores, ett av jordens roligaste spel, man kan aldirg sluta skratta. Efter det gick vi och la oss runt halv fyra.

I torsdags så vaknade vi hyffsat tidigt och åkte till Ica för att handla all mat inför helgen. Vi köpte en massa frukost, lunch och tacos till middag. När vi kom hem så åt vi lunch och packade upp allt innan jag och mickis snodde scootern och åkte hela eftermiddagen medan de andra satt på isen och pimplade, med sitt otroliga tålamod kan jag ju bara säga att de gick lysande. Efter det gick i in, eldade till en förbannelse, tittade film och tv inan vi vid 9 kom att tänka på att det var tacos dags och då började vi fixa, efter allt så spelade vi TP och såg på film.

Fredags hade vi ställt klockan tidigt, åt frukost och packade in våra väskor i bilen som vi packat dagen innan. Sen åkte vi mot Åre, vi skulle vara borta en dag och låt oss säga att vi hade en jävla massa packning. Vi stappla in hos Nettan och Palle när vi kom till Åre och sen drog vi ut på byn, shoppade en massa och fikade på bageriet inna vi gick ner till sjön och körde goo kart innan vi gick in på badet. Vi tillbringade eftermiddagen med alla möjliga bastuformer, bad och jacuzzi.

Efter badet gick vi till Nettan och Palle igen, pratade en massa och sen gjorde vi oss i ordning och sen bjöd de oss alla på mat från Ikki och liten krog, det var super gott. Under tiden vi väntade på maten, under maten och efter maten för kröka vi lite. Efter maten drog vi oss mot Bygget och det som hände där stannar där. Vi kom hem vi halv två och mickis ramlade utanför dörren och där låg hon ett tag.

Lördag vaknade och det var kasst väder så jag och mickis stannade inne medan killarna var ute och fixade, de åkte och handlade med en lista i handen som vi skrivit. Vi kollade på OC och pratade. När de kom åt vi korv och sen gav vi oss ut på scootern igen jag och mickis. När vi kom in låg vi i soffan halva kvällen och spelade yatzy innan vi började med maten runt sju, kycklig med pommes, bea och grönsaker, mums. Efter det tömde vi gottis hyllan och kollade på melodifestivalen och en film.

Idag har vi åkt bil bara, väldigt trist och så har vi städat såklart. Nu ska jag sova snart. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0