what to do with life

Idag har jag varit på min lillasysters kalas, hon fyller 13 år idag. Det kommer låta som jag är nostalgisk men tänk när man var 13 år, inte visste man vad man hade framför sig, inte visste man vad man skulle göra i framtiden och inte behövde man tänka på det heller, den där enorma pressen i skolan existerade inte heller det var bara de där tretton års sakerna som fanns i tankarna. Jag har alltidlängtat till vuxenlivet, jag har alltid velat vara där jag är idag, the time of life som alla säger, tiden då man faktiskt räknas till vuxenvärlden och folk börjar att ta en på riktigt, men nu när jag är där önskar jag att tiden gått långsamare..

För idag är jag arton år och jag har lika lite koll på framtiden som när jag var tretton år och jag är fortfarande inte mogen att tas som vuxen, inte fullt ut iallafall. Ibland önskar jag att jag kunde backa något steg i livet och få mer tid på mig till att komma på vad det är jag vill göra och ibland önskar jag att jag bara var den personen som kunde lägga allt åt sidan och låta tiden utvisa som min mentor mia sa idag
"Du har ett sådant kontrollbehov, du MÅSTE börja sortera, men samtidigt så är det du och du fungerar så, det är en del av dig med din entusiasms, envisa och engageman kommer du att komma ordentligt långt om du inte knäcker dig själv innan det"

Jag vill komma dit, men vad ska jag göra för att nå dit, vad ska jag gå, vad ska jag plugga, vilka ska man vara med etc. Det finns så mycket som gäller jobb, skola och framtid som snurrar runt i huvudet samtidigt som jag försöker leva mitt liv som jag vill leva det nu, men jag kan inte hjälpa det, jag tänker funderar och analyserar, snälla hjälp denna förvirrade student.

Kommentarer
Postat av: m

Ta allt som de kommer. framtiden visar vägen därefter. Lev, prioritera och va mä vännerna dina som finns här runt om dig. =) Alla är vi snurrade i huvudet nu i denna livspunkt. Men fan, ja säger att vi borde försöka ta de mä en klackspark. eller va säger du tilda ;) Vi syns i morgon vännen min! love

2008-03-17 @ 12:58:18
URL: http://gurkburken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0