Just dance gonna be okey!

Oh hjälp vilken helg. I fredags var det fest hos sara, det var så fruktansvärt trevligt, umgicks med alla mina favoriter och massa annat super trevligt folk! Dock slutade det inte så trevligt vad jag har förstått, det är så himla typiskt.

Igår var det en sådan himla stressig dag, jag vaknade tio av att palle ringde och frågade om jag ville ha ägg till frukost, jag höll på att kräkas av tanken på mat. Men jag gick upp åt en brödbit och en kiwi innan jag åkte på hockey cup i Spånga. Det var så kallt i hallen, hade vinterkläder på mig och frös som en jag vet inte vad ändå. Satt och hoppades hela dagen på att de skulle åka ut så vi kunde åka hem, vilket stöd men jag hade en tid att passa, var bakis och frs. Vi åkte iallafall hem runt sju, stannade på Donken och jag tvingade Anton och Jona att vi skulle äta i bilen för jag var  så stressad. Kom till ishallen nio, ingen var där med nyckel, vi kom inte in. Jag vart mer och mer stressad och alla bara jävlades för jag var så stressad att komma ut på krogen när jag klagat hela dagen på att jag var så bakfull, min syrras pojkväns pappa var värst, han ska få.

Kom tillslut hem klockan halv tio var hos john tio, hällde i mig drickan, gick till tåget för att åka till Telegrafen men mickis dum som hon är kom helt plötsligt på att hon skulle gå ut så jag gick hem dit. Sen efter hon gjort sig i ordning vart det TG, satt utanfr och kastade i mig ännu mer dricka i bilen. Kvällen började great redan i kön. Var trevligt på TG, men kvällen slutade inte så bra för min del, har inte sovit någonting på flera dagar, bara stressat igår och åt knappt någonting igår, min kropp orkade inte, men idag mår jag inte dåligt för det, jag har bara så fruktansvärt ont i halsen att jag inte kan prata.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0