Bonde söker fru

Efter noggrannt övervägande har jag beslutat mig för att ta saken i egna händer. Johan är en väldigt bra vän och en väldigt bra person överlag... han förtjänar det bästa och därför har jag tagit tag i det här för vem som hellst duger verkligen inte..   PS; Detta är kanske inte alls lika seriöst som det verkar!  

( Johan är den till höger)


Johan är sjutton år, han fyller arton den 21 april. Johan kommer från Sorunda(eller ja Väfsla.. som han själv alltid påpekar, men det är nästan ännu värre). Johan bor med sin pappa, mamma, syster och storebror i en röd villa med hästar utanför fönstret, dock gillar han inte själv att mocka hästskit, det är mer hans systers stil. Johan är också farbror till två väldigt söta tjejer (hans äldsta brors barn) och barnen bara älskar honom (ha det i åtanke tjejer, när ni läser vidare). Johan är mest känd "Garpen" och inte Johan. Garpen går andra året på det Naturvetenskapliga programmet på Nynäshamns Gymnasium, egentligen är Garpen inte den typiska naturkillen (han har inte glasögon och pratar inte konstigt matematiskt språk som man inte förstår) istället är han blond, 173 cm + och väldigt charmig och när han blir stor vill han bli rik.
 
När Garpen inte sitter på bussen för att ta sig hemifrån till civilisationen eller från skolan ut på landet varje dag så spelar han hockey i NHC:s, A - juniorer & B - Juniorer,  har är riktigt duktig (någon att vara stolt över från läktaren) han är faktiskt en av stjärnorna i laget... kanske är det därför han i år även hunnit med att spela en debut match med Nynäshamns A - lag, där han blev utnämnd till matchens lirare, inte illa. Förutom att spela hockey gillar Johan att umgås med vänner, familj, festa och se på filmer och serier. Johan  gillar dessutom att pussas och kramas.

Johan är världens gladaste person, han förknippas med skratt och glädje, kanske är det därifrån Johan fått sitt smeknamn "Glädjespridaren!", Johan ler jämt och det är omöjligt att vara sur eller ledsen i hans sällskap, jag tror till och med att han skulle kunna göra PMS dagarna till en dans på rosor tjejer. Ett annat smeknamn på Johan är "Ryan" (grundat av mig) anledningen till det är att han är fruktansvärt lik OC Ryan, en Ryan kan ju aldrig sitta fel.. se efter själva... Förutom glad så är Johan snygg och trevlig och någon man med glädje visar upp för föräldrarna, jag skulle säga att han är en svärmorsdröm!


Peace, over and out!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grrrrrrrrrrr!

2009-01-25 @ 11:38:13
Postat av: A.R

är killar som denna på riktigt?

2009-01-25 @ 12:42:25
Postat av: Anonym

He's hot!

2009-01-26 @ 21:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0