Britney Spears for the win

Britney igår var helt otroligt underhållande det var show från första till sista minut! Britneys circus how innehöll allt från gammalt till nytt, tyvär tyckte jag det var för lite gammalt, det var synd för det var i mitten av showen då hon blandade låtar som baby one more time, me against the music, do somethin, med det nya låtarna som showen kom igång ordentligt. Det var minst sagt ett påkostat spektakel med riktiga circusartister från New York (tänk om vi hade sådana cirkusar i Sverige då skulle jag gå!), pyroteknik, extrema kostymer, riktigt begåvade dansare och en super fit Britney Spears in the center.

Bäst igår kväll var mina favorit låtar; Toxic och Womanizer. Britney avslutade showen med Womanizer, hon sprang av scenen i en polisdräkt inför ett fullsatt Globen som gav stående ovationer, skrik, handklappningar och en öronbedövande sång ´"Womanizer, womanizer, womanizer!" som dålde hennes egen sång och fick Miss Britney Spears herself att skratta och lee.

Igår var det show, det blir svårt att toppa en sådan show igen, verkligen mäktigt, once in a life time experience.. jag ångrar mig inte en sekund, fy fan vad kul det var, bättre platser i Globen har jag nog föresten aldrig haft, närmre kunde man knappt sitta, att dessutom ha Britneys familj brevid sig var ju inte fy skam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0