Grill kväll

God dag söndag! Igår hade jag den lugnaste lördagen jag någonsing haft, typ. Började dagen med städning och åka ut och dela ut inbjudningskort till min studentmottagning. Drog sen och åt pizza vilket jag inte ätit på år och dagar eftersom jag knappt tycker om det, men igår var det super gott. Sen bestämmde vi oss för att åka på bio det blev Hannah Montana, vi ville se något lättsamt och mysigt och ja den var ju verkligen allt det och en gnutta barnslig, tror inte målgruppen var 18-22 år, direkt.

Åkte sedan hem kollade på lite filmer och låg i soffan och åt gurka med dipp. Runt klockan två ringde marran och frågade om jag hade lust att skjutsa hem henne och jess vilket jag gjorde eftersom jag var vaken och hade erbjudit mig tidigare! På vägen hem körde jag nästan in i murran som gick mitt i vägen och så skjutsade jag hem henne och elina hem till henne!

Ikväll ska vi in till stan, vi ska gå på min favorit restaurang Grill, ska fira addes födelsedag med honom, therese, henkan, tompa och linda ska bli trevligt!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0