The greatest gift of all

Jag vill bara säga att ni mina vänner är så himla bra, jag grät när jag läste era kommenterar, ni har så rätt, det har ni alltid. Det är en kamp varje dag, man går igenom dåliga saker, styrkan är inte ge upp.

Mickis: Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.. Du känner mig det märks, tack för att du tar dig tid att förstå fast du är på andra sidan jorden. Tack för att du påminner mig om saker som jag innerst inne kanske vet men som jag glömt bort. Jag vet allt du säger, men ändå är det så förbannat svårt ibland. Du har rätt, vi får höstdepressioner, men det lägger sig, du har rätt julen är ju på ingång, vi älskar ju julen. En sak som dock känns så fruktansvärt rätt är att du är där du är, för varje dag som går inser jag mer och mer vad det är vi har, hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag längtar tills vi ses igen, då är det kramar och tårar från min sida och 2 x 20 som gäller, tack för att du finns jag älskar dig fruktansvärt mycket. Och Mickis "I wont more than just a dream to tell" är antagligen den bästa, mest passande meningen för du någonsin kan hitta att pryda din kropp, det kommer bli så fint!  

Jess: Tack för att du är känns så nära trots att du är så långt bort, snart ses vi igen, jag längtar otroligt mycket tills vi ses igen i USA, hos dig, i ditt liv. Du är min pärla, jag älskar dig!

Elsa: Du är så klok, en av de klokaste jag känner. Tack för att du påminner mig om att jag inte är ensam, jag vet att jag inte är det, precis som du känner är jag nog inte ensam om att känna mig såhär då och då.. Ibland är allt en röra i huvudet sötnos, det är bara så det är, men vi har alltid varrandra, the greatest gift of all.

Kommentarer
Postat av: mickis

ryser nar jag laser det du skriver och det gor ont i mig att vara sa langt borta. men tid ar allt jag har har. onskar du var har och delade den med mig! du ar underbar, glom aldrig det. vi ses snart igen, snarare an du tror. alskar dig!

2009-11-19 @ 04:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0