Varning för lång text!

Vaknade imorse och var helt övertygad om det faktum att det var tisdag idag, vilket det ju faktiskt inte är. Jag blev sedan påminnd om min mardröms tisdag.

Vill ni höra? Jag var trött, hade huvudvärk, mådde illa och var allmänt "jag vill bara komma hem" tjurig. Sitter på på tåget påväg hem från Gävle, utanför Uppsala stannar tåget. Tjejen talar om att tåget framför kört på en älg så vi kommer bli ståendes ett tag då vi inte kommer förbi. Jag blir lite lätt irriterad så mitt nästa tåg passade precis, nu skulle jag komma hem en timma senare. Vi sitter där och väntar väldigt länge, tåget börjar backa och krångla. När vi sedan börjar röra oss frammåt säger damen i högtalarna att tågets sista stopp bli Arlanda, då tåget är så försenat att det inte hinner fram hela vägen, hon kommer med det glädjande beskedet att man får vänta tills nästa tåg som går förbi Arlanda kl 18.30, jag tittar på klockan 17.10. Jag vill bara gråta när jag inser att klockan lätt blir över tio innan jag är hemma i och med det beskedet (istället för kl 7). Går snällt av tåget på Arlanda, svär, är trött och allt som går. Inser att man måste stå ute i 1,5 timma eftersom man inte får komma in utan Arlanda biljett, jag vill bara dö! Helt plötlsligt står det iallafall ett tåg på peroongen brevid, som går neråt. Så jag hoppar på det, byter tåg igen i UP och får sedan skjuts från centralen, slutet gott allting gott men gud vilken kväll!

När jag kom hem blev jag bjuden på god efterätt bestående av glass, jordgubbar och hemmagjord chokladsås då folk tyckte hiskeligt synd om mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0