Livet just nu

Hej hej! Nu är jag tillbaka i Gävle, påbörjade resan hit imorse klockan 09.30 och kom fram 12.00, perfekt! Åkte till skolan ganska direkt, där skulle det redigeras film så vi satte igång med att göra vårt reportage. Tiden gick och gick och gick, lektionstiden var till 17, klockan 17 gick teknikerna hem och själva vart vi kvar tills det att klockan lite fint slog... 19.45 ca... då var jag nära att kasta ut mac helvetet genom fönstret, vi bestämde oss därför att vi var klara, släkte, låste och gick hem.

Var på Ica och handlade lite på vägen hem, citroner, matlagningsgrädde och cola light. Det ända som kom till användning var citronerna, satan vad surt.

Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig. Jag börjar dagen med arbetsintervju klockan 10.00, fortsätter sedan med redovisning av reportagen klockan 13.00, åker sedan till media markt, Ikea och Willys (vilka studentställen) för att inhandla diverse saker. På kvällen har jag dejt med Fiodora, vi ska dricka tee och prata en massa skit om livet, vi två nynäshamnare/sorunda bo måste hålla ihop!

På torsdag är det lika fullspäckad dag, skola till 17.00 sedan åker jag ner till Nynäs igen och åker hit nästa måndag igen, med följer då? Mina älskade bästa tjejkompisar som stannar över natten, jag kunde inte ha en bättre måndag.

Kommentarer
Postat av: jess

önskar jag oxå kunde komma på din sleep over..!

<3<3

2009-09-02 @ 01:05:39
URL: http://jessintheapple.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag önskar du kunde komma, men du kan vara med på skype? ;)

2009-09-04 @ 15:03:42
URL: http://tildaalinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0