Trapphus olycka

Tjohej! Jag hade galet fel om tiden i skolan idag, slutade ju 13 inte började. Slutade tidigare från skolan och åkte då direkt hem. Kom ner till nynäs runt kl halv fyra, då stupade jag i sängen och bara råkade sova tills det att klockan stod på 18.45, inte helt okej.

När jag vaknade åkte vi och handlade, jag var inte ens hungrig så jag köpte bara ost och kex som Carina gjort mig grymt sugen på när jag smsade med henne tidigare idag då dem skulle äta det ikväll.

Nu sitter vi i soffan, jag, henkan och Joppe, vi har tittat på Idol och nu ska vi se på den Svenska filmen "Se upp för dårarna" som jag aldrig har sett.

Förresten så möttes jag av en trevlig syn imorse när jag kom in i trapphuset! Kände en virdig doft i hela trapphuset, kikade mig omkring hittade inte orsaken, satte foten på första trappsteget, insåg fort att någon spytt, rejält. På varje trappsteg i hela trappen. I skolan idag spånade vi på vad som hänt.. Vi hade olika förslag.. Min ide; Någon var rejält full fter Kåren i onsdags, fick för sig att fyllekäka på Donken, tog bussen till sätra och råkade göra något i trappen samtidigt som personen febrilt letade efter nycklarna... Låt mig iallafall konstatera att "olyckan" innehöll en jäkla massa pommes frittes, då menar jag en hel del! Tack och lov att personen iallafall öppnade dörren för att vädra efter sig, eller var det någon annan som likasom jag blev rejält äcklad.  

Intressant va? Äkta studentliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0