!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

En helt vanlig fredag..

Klockan är tre och jag är fortfarande i skolan. En timma och tio minuter kvar av denna extremt lååånga dag. Dock har jag besökt doktorn och tagit massa prover och sånt, men fick ingen diagnos direkt. Dock så skulel jag ta det lungt i helgen och vila, dessutom skulel jag få äta hur mycket godis jag ville i helgen och jag skulle bli rejält omhändertagen! Min doktor Peter är bäst, han tyckte så synd om mig för att jag harklat hostat halsen irriterad av det bara bränner och svider i den, så i helgen ska jag följa hans råd och göra ingenting.

Ska snart ha mediakunskap, det är min sista lektion idag. Krånglade länge för att få till layouten till mitt arbete men nu är jag klar och himla nöjd. I klassrummet som jag sitter i är det 16 grader och iskallt, Ac:n är på, igår gnällde jag hos Charlie över att det var isbjörnar ute och idag är det jag som är den, inomhus.

Efter skolan ska jag ta bussen hem och sen ska jag till mamma och äta tacos hur gott som helst. Jätte länge sedan jag åt det. Ska spamma Tamara nu, bye! 

Offrad sömn

Jag måste tamme tusan vara världens tröttaste människa, jag är trött hela tiden, dygnet runt, varje dag. Jag börjar fundera på om det är något galet fel på mig. Jag offrade även min sovmorgon idag och åkte hem från Sorunda klockan tjugo i åtta, istället för att ligga kvar och sova. Jag börjar nämnligen inte fören om en timma. Tog en rask promenad hem från bussen och nu ska jag göra mig i ordning och byta om, sen ska jag till skolan. Jag slutar himla sent idag egentligen men jag har en läkar tid klockan halv tre, jag ska få ta en massa prover eftersom jag varit sjuk så länge nu och haft en massa problem med min krampande mage och grejjer. Hoppas dem kommer fram till vad som är fel. Ikväll ska jag till min älskade mamma och äta tacos och sen ska jag vara med Charlie! Jag hoppas mic har det bra i Grekland föresten, jag är grymt avundsjuk. Men snart är det min tur Turkiet, here I come!

Time for school, bye bye!

Birka?

Den här dagen började bra, skit pendeln funkade inte som vanligt. Kom föresent till Stockholm, missade nästan båten och fick springa som tusan. Birka var inget speciellt, men det var lite mysigt att göra annat än vara i skolan. Fick dock aldrig någon bild av hur det kan ha sett ut och kvar fanns ju ingenting (hade inte förväntat mig det, men hallå något?) 6 timmars resa för ullollar och 45 minuters guidning och lite gravar, jag hade klarat mig utan det.

Febern är bättre idag dock känner jag mig väldigt sliten och trött och febern spelar väll in men jag tror inte att det är huvudorsaken, kom faktiskt i säng lite väl sent igår vilket inte alls var meningen. Nu ska jag fixa det sista med mina skol arbeten innan jag ska åka hem till Charlie och sova, jag har egentligen sovmorgon imorgon men jag åker hem när dem åker till skolan, då slipper jag ta med mig en massa grejjer och släpa. Puss & Kram


Birka here we come

Nu sitter jag här alldeless för sent, min feber har gått upp och ner hela kvällen men nu är den tillbaka på 38,4 så nu är det dags att gå och sova. Imorgon bär det av till Birka, först tåg sen båt en och en halv timma och det ska både bli kallt och dåligt väder, jag har känt mig mer motiverad om jag säger så, det är så jag önskar att min klocka inte ringer imorgon. Jag tänker iallafall inte åka till Birka om Tamara inte hoppar på näst sista vagnen imorgon, då strejkar jag och åker hem direkt. Vi ska ialalfall äta våra kycklingsallader som vi fixat imorgon och mysa om vi kommer till Birka, vi har bestämt att vi ska göra det bästa av situationen. Jag gillar den tjejen skarpt!

Sovdags (längtar redan efter min sallad imorgon då jag är hungirg just nu)
Godtnatt!


Är det jag och Bridget?


Nu kom den där febern som inte kom sista veckan på sommarlovet då jag var dunder förkyld. Så himla typiskt, det passar sig absolut inte, jag har en hel del saker att göra innan det är helg igen, en massa engelska läxa till fredag och mediakunskaps inlämning till fredag & för att inte tala om den där hel dagen på Birka imorgon, som börjar klockan 07.00 och slutar 17.00, lång dag hoppas den blir intressant.

Nej ingen tid för sjukdom tur att febern inte är allt för hög, men 38,4 är tillräckligt för att jag ska förstå att den är orsaken till varför jag varit så otroligt trött igår och idag trots mer än 10 timmars sömn inatt. Får prepparera mig  med alvedon innan morgondagen och innan dess måste jag dessutom åka och fixa matsäck och så honungste till min väldigt uppsvullna hals.

Idag åkte mic till Grekland så nu känns det nästan lite ensamt igen, tur att det bara är en vecka. Nu ska jag vila en stund till och sen ska jag lyssna på Winnerbäck och göra media uppgiften eftersom den kräver en hel del tålamod är det väll bäst att jag börjar, har jag tur somnar jag inte sittandes när jag håller på med den.

En onormal onsdg

God morgon eller något ;D Det var faktiskt inte allt för länge sen jag gick upp, två timmar sen lite drygt. Min motivation för att gå till skolan för en 50 minuters lektion idag var inte på topp så jag bestämde mig redan igår för att strunta i det och istället bara vara hemma och vila, kolla tv, plugga och läsa tidningar idag. Så när charlie åkte till skolan med 11 bussen så åkte jag med, gick på Ica med honom och suppe mötte sen mamma och vi handlade gulasch soppa med creme fraiche till mig (eftersom jag älskar det) sen köpte hon två tidningar till mig, vindruvor och så lite lite lite godis, sen skjutsade mamma hem mig och nu har jag precis ätit min soppa. Ska kolla på senaste avsnittet av "My sweet 16" & "The hills" imorgon ska vi åka till Birka med klassen tåget går klcokan 07.09 och om jag säger såhär jag har känt mig mer motiverad ;D Men det ska väll bli skönt, slipper ju en hel dag med vanliga sega och långa lektioner.

Nu blir det serie tittande, bye!


Somliga dagar..

är verkligen sämre än andra, idag är en sån där dag jag hade kunnat skippa. Känner mig bara irriterad, trött, sliten och lite smått grinig. Usch!

Nej nu ska jag för tusan sova så den här hemska dagen försvinner, godnatt!

Top Model 8

Idag skulle jag vilja säga att detvar höst ute, det var kyligt som tusan imorse när jag skulle gå till skolan. Jag drog till och med på mig en jacka. Skoldagen idag var lång, många lektioner och sega. Individuella valet startade idag, textkommunikation med Tamara & Sara det känns som om det kan bli en rätt givande kurs för mig, jag tycker ju som sagt väldigt mycket om att skriva. Sen jag kom hem från skolan har jag fixat en hel del musik och så har jag börjat pilla lite på några skolsaker nu tittar jag på top model. Jag har redan hittat min nya favorit Felicia, "Miss Baby Tyra" hon är ung, hipp, rå häftig och för att inte tala om snygg. Imorgon så är det en ännu längre dag för mig, den längsta från 08.15 - 16.45. Jag ska dock vara med världens mysigaste människa imorgon kväll, det ser jag fram imot. Nu ska jag hoppa in i duchen och så. Puss


lördag - söndag

Jag har haft en toppenbra helg, en av dem absolut bästa på länge! I fredags var jag på kräftskiva vilkt jag berättade om och igår var det tjugo års fest och fest hos adde. Ja vad ska man säga om igår ? Det var himla mysigt, trevligt, roligt och ja allt possetivt som går att säga om två fester. Tjugo års festen vilken jag drog från tidigt var mysigt och det var trevligt att umgås med folk som det var länge sedan man var med, var trevbligt att sitta utomhus och dricka och prata mitt på blanka dagen. Drog vid halv åtta till Adde (tack för skjutsen fredrik) eller först till Charlie som var spårlöst försvunnen när jag kom dit (stod i duschen) sen hem till adde. Var där väldigt länge och det hann hända en del roliga saker som vanligt men senare flyttade vi hem till Suppe och sedan runt 2-3 förflyttade jag, charlie och krille oss hem till charlies kök efter att ha suttit och huttrat vid bussen. vi kollade mjölkpaketets teckenspråk inann det var sov dags, jag måste somnat direkt för jag minns knappt att jag gått och lagt mig.

Vaknade imorse av att Matte skrek hejdå och sen var dagen igång. Låg i sängen länge, åkte till nynäs och åt, tillbka till sorunda, somnade... Vaknade kollade lite shrek och sport och sen hem med bussen och på bussen var Tamara, min nya klasskamrat som jag föresten tycker är en kanon tjej. Ska lägga in bilder från helgen det kommer snart.

Sista sommar dagen

lördag, tiden går fort när man har roligt. Det sägs att det är den sista sommardagen idag och att det från och med idag ska bli kallare, jag hinner inte njuta av solen idag, men jag klarar mig ändå. Kommer dock sakna den i höstkylan och mörkret. Igår var jag iallafall på kräftskiva, det var hur dunder mysigt som helst. Jag gillade det verkligen hur mycket som helst, det är såndana där kvällar man verkligen uppskattar. Vi åt en massa massa massa kräftor och massa annat, när jag gick från Jess så kan jag utan tvekan tala om att det kändes som jga lagt på mig några kilo, men det är sånt man får bjuda på. Clara & jag gick sällskap från Jess, jag gick till bussen och hon hem. På bussen var det en heldel skumma människor som pratade med mig och visste mitt namn, folk jag aldrig sett förut. En tjej frågade till och med chans på mig ;D 
Men innan allt det trevliga igår var det en väldigt stressig dag, det var massa saker som skulle hinnas med. Tack och lov så lät Mia Lena oss gå tidigare från mediakunskapen så det vart lite lättare att hinna med allt. Jag hann iallafall med allt jag skulle hinna och lite till. Jag & Clara gick hem till mig efter centrum och jag gjorde mig i ordning och så satt vi och bara pratade lite.

Kom hem för en stund sen, tog elva bussen från Sorunda. Var hur trött som helst och det var jobbigt att gå upp för jag hade gärna legat kvar resten av dagen. Men idag händer det andra roliga saker så det finns ingen tid till det. Jag ska ju på tjugo års kalas, Bulan fyller år & jag mååååååste gratulera så mycket på den stora dagen, 20 år! Känns inte så eftersom vi känt varandra sedan han var 16, tiden går fort när man har roligt. Grattis Vännen! 

Innan det ska jag dock springa ner på stan och köpa någon present liknande sak och något till mig själv tror jag. Ikväll blir det litet party för en annan vän som fyllt år i veckan, himla mysigt tror jag.
(Bilder från kräftskivan kommer senare eller imorgon)

Vart är sommarlovet?

Idag var det första schema skoldagen, vi pratade bara på de flesta lektionerna. Imorgon blir det nog lite samma sak men i något ämne sätter vi nog igång. Efter skolan väntade jag på Charlie i en timma och lite till, ett tag tillsammans med mickis som väntade på albin men annars ensam. Tänka sig att samhällarna slutade före både elarna och teknikarna idag. Efter skolan åkte vi på den väldigt trånga bussen hem till Charlie och där gjorde vi ingenting någon timma innan jag åkte hem. Träffade lite folk och åt, kändes väldigt mycket som old times, det var skönt att prata lite. Efter det gick jag på ica och köpte godis innan jag åkte hem och nu har jag oc kväll med mig själv. Jag + mitt nya te+ mitt loka vatten och min godispåse, det är himla mysigt.

Jag har kommit fram till en sak idag, det känns som jag redan gått i skolan ett tag och inte som det precis varit lov, ge mig sommarlov igen, jag saknar det! Imorgon är det kräftskiva och sen ska jag sova på mitt favoritställe hela helgen, det ser jag sååå mycket fram imot!


Mina inlägg hamnade i fel ordning, detta inlägg skrevs före det inlägget under, det blir lite konstigt när man läser annars!


Hihi

image230
Jag hittade de här två bilderna på Malins bilddagbok för ett tag sen, jag var tvungen att spara dem och nu när jag tittade igonom datorn hittade jag den. Ofina dem är och det bästa är att dem är ännu finare i verkligheten både på insdian och utsidan, jag gillar det! (OBS! Jag kommer antagligen få spö för det här) 

Jag är på väg att lägga mig i sängen och lyssna på min Ipod och somna till den, jag älskar det! Imorgon blir det en ganska så stressig dag. Skola från 09.35-16.10, ner på stan direkt efter och köpa present till Jessica (skulle behöva fixa mitt busskort och köpa en almanacka också) Efter det kräftskivs inhandling, sen stressa hem och göra sig iordning. Efter det är det hem till Jessica på skiva som gäller, det ska bli hur trevligt som helst, sen ska jag åka hem till Charlie så jag får passa mig så det inte blir för sent. Nu lyssnar jag iallafall på en massa OC musik och imorgon ska jag titta på lite mer OC tillsammans med någon som uppskattar det, dock inte lika mycket som jag tror jag, för jag älskar det. Nu är det sängdags, fredagen är fullspäckad så även lördagen verkar det som. Godnatt!

Min mormor

Hon måste utan tvekan vara en av världens bästa människor, iallafall om någon frågar mig. Hon är alltid glad, possetiv, hon lyssnar alltid och hon accepterar mig för allt, det finns inget som skulle förändra det. Mormor och jag har alltid haft en speciell relation, vi har alltid funnits där för varandra, min mormor är bäst det har hon alltid varit. Jag kan inte heller förneka det faktum att jag är otroligt bortskämd hos henne, hon skämmer bort min som ingen annan, hos henne har jag alltid fått göra som jag vill.

Ikväll så hade jag iallafall lova att sy upp några plagg åt jossan och en klänning åt mig själv som var för lång, så jag åkte till mormor där jag får hjälp och får vara ifred utan att Alva springer runt fötterna. Mormor hjälpte mig med allt jag behövde hjälp med, jag höll, hon nålade och så sydde jag medan hon lagade min favorit mat hemma hos henne stekt potatis, kött, mormors special sås och special sallad. Efter maten satt vi och pratade länge innan vi fikade på hennes hemgjorda sockerkaka och coca cola. Vi gick igenom mormors garderob lite, jag fick en väska som jag spanat in länge, en brun fin i läder, knappt använd. Efter det pratade vi lite till medan jag hjälpte henne med disken sen tyckte hon inte jag skulle lägga min lön jag tjänat ihop på massa onödigt som godis och sånt utan köpa mig något fint (som hon skulle gjort sa hon) så istället fick jag pengar, mycket pengar. Helt onödigt och jag stred länge imot men den tanten är det sting i, det gick inte. Sen gick mormor med mig en bit hem innan jag cyklade resten av biten mot pappa ensam.

Ja myskväll med mormor, det blir man aldrig för gammal för I <3 Mormor


22 augusti

Imorse var jag uppe med tuppen, kändes iallafall så. När jag vaknade och tittade ut var det jätte mörkt fortfarande och såklart öste det ner regn, inte direkt perfekt Skansen väder. Det började sen också att åska och blixtra, jag satt och väntade på sms från lärarna som skulle ställa in allt och låta oss ha aktiviteter i skolan, men det kom inget. Pallrade mig iväg till tåget fast än det kändes som höstrusk ute och allt jag egentligen ville var att dra täcket över huvudet och dra på en bra film. I stan regnade det inte, det vart en dag på skansen utan ösregn dock kom det några droppar, det var helt okej, inte kul men helt okej kul.

Idag har jag några saker som står på dagordningen men jag kommer inte hinna allt, jag måste tvätta kläder trots att jag inte kan, jag måste städa lite då det ser för hemskt ut, böckerna måste letas fram eftersom allvaret börjar imorgon & jag skulle behöva gå ner på stan och uppgradera mitt busskort till pluskortet och köpa en kalender, pennor och annat kul skolmaterial men det känns som det sistnämnda får vänta till imorgon eller fredag.  

Idag är det också Addes och Jessicas födelsedag! Så grattis på er (även om jag redan sagt det idag). Jag var tvungen att terra dem båda med födelsedags sms imorse, fick dock ett väldigt upppiggande sms precis när jag skickade iväg mitt till Andreas, just från honom; "Hahahahahah kul att vara på skansen i ösregnet" ångrade mig att jag skrev ett gulligt födelsedags sms ganska snabbt, skulle bett han fara o flyga istället ;D!

Trevligt på hösten

På fredag smäller det, årets första kräftskiva, det ska bli dunder mysigt med tjejerna. Vi ska fira jessica och bara äta kräftor och allt som hör där till. Jag hoppas vi kan vara hemma hos Jessica i hennes uterum för det vore perfekt, det ultimata kräftskivsstället! Måste köpa partyhattar och hela kittet också! Jag ser fram mot det, de ska bli dunder trevligt!


SPM2

Min nya klass i de kommande två åren. Skolstart idag alltså, helt okej klass, helt okej lärare dock inte helt okej schema. Ja det känns alltså övervägande okej att gå i tvåan. Jag tror det kommer bli bra, jag känner det på mig. Efter att vi samhällare fått sluta sist (som vanligt) så sprang jag stressat runt och försökte få tag i Charlie vars telefon hade dött. Ringde adde jätte många gånger för att få suppes nummer men där var det telefon svarare, efter ett tag ringde adde mig och frågade vad jag höll på med, det visade sig då att vi ringde varandra och därför var det upptaget i båda våra telefoner. Han hälsade att Suppe sagt att jag skulle ta prick bussen och så fick jag suppes nummer. Ringde upp honom men inget svar, ringde igen inte den här gången heller, ytterligare en gång och då svara han och sa att jag skulle ta 783:an. Hoppade på den och dem satt längst bak tillsammans med emil och massa sorunda 91 killar. Vi gick hem till Charlie och försökte hitta badfordon sen var Charlies mor snäll och skjutsade mig, suppe, charlie & emil till Rangsta. Dom badade jag satt på land och tittade på och sen bara satt vi ett tag i gräset innan charlies mor kom och hämtade oss. Vi åkte hem till Charlie och gjorde ingenting.

Sen tog jag bussen hem och i Väfsla hoppade Johan på. Vi hade en trevlig pratstund om allt. Vi har ju inte träffats på hela sommaren så det fanns en del att bli uppdaterad om. Det var väldigt mysigt tycker jag, johan är en underbar kille. När jag kom hem åt jag och nu ska jag och pappa åka och köpa mat eftersom någon kommit på den brilljanat iden att alla samhälls tvåor imorgon ska åkte till Skansen, hurra för de!!

måndag

måndag kväll och klockan börjar bli sent. Inte sent i min normala sommarvärld, men sent eftersom skolan börjar imorgon. Idag har jag varit med världens sötaste människa innan jag åkte hem till min mor och åt mat. Jag tog sen med mig min syster på en cykeltur hem till mickis och lämnade hennes kort och sp fick jag present. Två armband och en fin liten plånboks liknande sak.

Jag tänker snart hoppa i säng, jag är sååå trött trots att jag sovit halva dagen idag. Det ska bli helt okej med skolan imorgon, yes jag hoppas det blir ett bra skolår.

Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti!

Nu är det slut för den här gången sommaren 2007 lider mot sitt slut, även om hösten inte kommer bara för att lovet tar slut så försvinner dagarna då man har tid till att bara göra ingenting. Jag vet inte hur jag skulle utvärdera den här sommaren, den har haft sina mysiga och ljusa stunder men mycket har också varit segt. Nej jag tänker inte försöka utvärdera det här, istället tänker jag slänga in lite bilder från den gångna sommaren och mina 10 veckor av seriöst slappande, dessa bilder kommer iallfall glädja mig i höstmörkret, även om det ska bli lite skönt att komma in i dem tiderna också. Jag låter bilderna tala för sig själva,
S O M M A R   2 0 0 7!

Ovan: Jag, Sara, Mic & Jess tillverkade våran egen sommar när solen inte ville

Ovan: Brasmys på Ringvägen en sommarkväll
  
Ovan;Människor & alkohol

Ovan: Valentinos 18års dag & Midsommar firande

Ovan: Spelkväll med tjejerna

Ovan; Världens bästa kusin tog studenten

Ovan; Yxlö 07

Lite av min sommar 2007, nu får det räcka.

Glädje

Ibland så! Jag tror det var länge sen jag kände mig såhär, jag känner mig bara allmänt glad. Allt känns jätte bra just nu och jag trivs riktigt bra med hur mitt liv ser ut just nu. Jag skulle säga att det var väldigt länge sedan jag kände såhär, jag känner mig mycket gladare och jag har en mer possetiv inställning. Jag trivs med mina vänner och jag har lärt mig vilka som är de riktiga och vilka som inte är värda att bry sig om! Det kanske är dags för ett glädjevrål, ja det vore tammetusan något!

image180
& jag bjuder på den här bara för det är såhär jag känner mig!

Min helg

Jag är en värdelös bloggare den här helgen och jag vet om det. Har gjort massa andra helmysiga saker. Men för att berätta lite om helgen så var vi ju på bio i fredags. Filmen var rolig och bra men killen brevid mig var en klass för sig. Han skrattade värre än när Patrik fylleskrattar och han gjorde det högt, han prasslade som tusan med sin chips påse, han pratade hela tiden med sin tjej som berättade hela filmen och aa allt var kul med honom. Varje gång han skrattade var jag tvungen att skratta, bara för att han lät så roligt. Jag var dunder förkyld inne på bion och kunde inte vänta på att komma därifrån så jag kunde nysa, snyta mig, snora och harkla mig ifred. Åkte iallafall hem till mig efter bion och sov. Vaknade på lördag morgon och kunde inte prata alls, jag låg och gjorde en massa läten för att få tillbaka rösten som inte fanns. Efter en stund kom den tillbaka. Vi satt inne och gjorde ingenting hela dagen, jag låg och snörvlade och tyckte små synd om mig själv. Runt fem gick vi till bussen mötte Adde och gick och åt mat. Åkte sen hem till Andreas och jag låg i hans säng med jordens huvudvärk, snörvel & hosta en bra stund innan vi gick och mötte john, marcus, mulle & anton vid bussen. Sen kom vi fram till att vi skulle åka till Johan efter många om och men och lite krångel, men jag och charlie orkade inte så vi gick hem till charlie och sov istället. Kollade på lejonkungen och jag sjöng med, visade sig sen imorse att emil hört allt vi sagt (låt oss hoppas han missa sången)

Så idag söndag så har jag brutit en av mina grundlagar, jag spelade det förbjudna spelet wow. Jag är faktiskt på level 5. Sen så kom Suppe och charlie och suppe spelade poker och jag kollade på tv. Sen gjorde vi ett lillan besök, köpte korv och glass och planerade bad. Gick hem till Charlie lyckades dra med oss Emil på bad och Matte var snäll och skjutsade. Vi åkte til Grindsjön, Suppe hade en jätte söt krokodil madrass med sig och emil en vanlig madrass. De vart ett kort bad, för det var tydligen kallt i vattnet, jag hade inga badkläder utan vanliga kläder men lyckades ändå få bada, hur blir det alltid så?Matte var den ända som kom torr från badet. Sen efter badet åkte vi hem till Charlie och åt middag. Sen så gick vi till suppe och spelade poker eller jag låg brevid och kollade innan Charlie gick med mig till bussen och jag åkte hem. Nu sitter jag här och här sitter jag bra. Inatt kommer mic hem, jag har saknat henne. I övermorgon börjar skolan, det känns lite tungt men jag tror det blir bra ändå. Ska bli skönt med de vanlga rutinerna och sovtiderna för vad jag och charlie kom fram till idag så är vi aldrig vakna före 12 och uppe före 3 ungefär. Det var min helg det och sista dagarna på mitt sommarlov. Sommar 07 började väldigt segt men den fick ett bra slut, ett världsbra slut. /Tilda

Sommar förkylning?

Det var ett himla åkande fram och tillbaka hela tiden, nu är jag iallafall hemma. Men som min far sa precis så är det inte mycket man sett av mig den här veckan och det håller jag med om, men det känns skönt att vara sysselsatt sista lov veckan. Igår kom jag iallafall hem runt klockan 6, åt då mat, duschade och hann sätta mig i perfekt ställning framför datorn då adde tycker att jag ska komma till Sorunda (igen) och vara med honom så vi bestämmer oss för att kolla på "Las Vegas" & femans torsdags film som igår var "Scary movie 3" så jag hoppade på åtta bussen och åkte dit, adde skulle möta mig vid bussen men jag hann gå halva vägen hem till Charlie innan han kom (han drar ut på det bara för jag tydligen ofta är sen att möta honom) sen gick vi tillsammans hem till charlie och kollade på Las Vegas, efter det fick adde för sig att han skulle hem och spela då vart jag lite små grinig på honom för han dragit dit mig och sen skulle han dra (Ioförsig skulle de gå bra med bara charlie också men det var en princip sak) så adde var tvungen att lösa det på något sätt, därför gick vi tre hem till adde där dem tog varsin dator och jag intog sängen med kexchokad och tuggumin som adde mutade mig med så jag inte skulle åka hem vilket jag inte gjorde. Jag somnade istället med VÄRLDENS täpptaste näsa och halsont i Addes säng framför Jey Leno innan vi gick hem till Charlie och sov. Jag var vääääldigt trött och täppt och Charlie retades med mig för att jag gjort det när han var så häromdagen.

Vaknade imorse av att jag inte kunde andas och att huvudet kändes lika tjock som halsen. Efter en stunds snörvlande och guldfisk andetag kändes det bättre iallafall.

Den här kommande veckan händer det mycket skojj som jag inte får glömma bort:
20/8 Mickis kommer hem
21/8 Skolan börjar
22/8 Adde & Jessica fyller år!
24/8 Kräftskiva?
25/8 Bulan 20 år!

Adde har dock redan gjort klart för mig att jag ite få köpa någon present till honom, han ska allt få för det kan jag ju tala om! Nu ska jag hoppa in i duschen, tömma näsan ( to much info) och byta om sen ska jag in till stan och titta på "Evan den allsmäktige"
CIAO!

Poker..

är ett lååååångt spel om man inte spelar själv, jag trivs ioförsig framför datorn men jag är trött och det är det som är problemet. Känns som om jag kommer sova gott inatt, väldigt gott. Tur att det inte är långt från Suppe att gå för mina ben hade inte orkat gå långt, men som jag sagt förut, det finns inga avstånd i Sorunda.

Onsdag

Mickis hörde av sig och sa att planet inte störtade den här gången heller, hon måste alltid retas med mig över min flygrädsla. Skulle hälsa till alla så att skriva det här är väll det bästa; Mickis hälsar!

Sitter hos Suppe och spelar poker, eller inte jag dåra, jag sitter framför Suppes dator och gör ingenting, medan Suppe, Charlie & massa människor jag aldrig träffat spelar. Jag är hur trött som helst och har längtat efter film hela dagen och har ändå inte lyckats få se på en ända film såhär långt, vad är det för fel? när tilda vill ha film behöver hon film. Hoppas vi snart ska gå hem till Charlie för annars finns det en risk att jag somnar i den här stolen men om jag kommer härifrån så ska jag tjata mig till en film, som sagt jag behöver en film.

Har jätte ont i benen, nästan som träningsvärk, som kommer varifrån isåfall? För vad jag vet har jag inte tränat på hela sommaren så det var länge sedan jag kände mig riktigt stel i kroppen som jag gör idag. 

Nu ska jag gå ner och titta på tv, klockan är 23.11 och jag är slut! Nej soffdags, ciao! 

The sisterhood of the travelling pants

Jag saknar min bästa vän, jag behöver henne nu. Jag behöver alltid henne men speciellt nu, kom hem älskling.
"Keep shining, keep smiling, knowing you can always count on me, for sure,  that's what friends are for"

Jag älskar den här filmen "The sisterhood of the travelling pants" det är när jag ser sånna här fina filmer som jag verkligen, verkligen uppskattar vad jag har, mina vänner. De som alltid ställer upp för mig, täcker min rygg och finns där när det finns en massa att prata om. Jag behöver dem varje dag, det kan vara små saker och stora saker men jag vet att dem finns, de gör dem verkligen. Speciellt Mickis, jag älskar henne, min absolut bästa vän i många år och fler vet jag att det kommer att bli.


Forza Bajen, ale, ale, ale!

Dålig uppdatering: Igår så var jag på match Djurgården - Hammarby. Jag, Sara & Emma hade ståplatser i klacken och vi hade himla roligt får jag lov att säga! dock var det tråkigt att Bajen förlorade, himla skit. Men det var bara tur för Bajen var bättre. På tunnelbanan till Råsunda hamnade vi med bara Djurgårdare, riktig fjantar var dem. Sånna där man bara skrattar åt. Efter matchen var vi helt sönderrökta av  bengalröken, smutsiga av samma sak, trötta och så hade vi ont överallt. Christoffer hämtade oss i stan och körde hem oss, vi åkte också in på Drive In Donken i haninge och fick maaaat, det var hur gott som helst. Jag åkte hem slängde av mig allt, bytte om och duschade på 20 minuter, jag var måttligt imponerad av mig själv. Sen åkte jag till Charlie, gick typ vilse på Sunnerby Skolans skolgård och var under några minuter ganska nervös sen hittade jag fotbollsplanen och då kändes det genst bättre, tur det för det hade varit pinsamt att behöva ringa för jag tappat bort mig där. Det stack också som tusan i mina ögon när jag kom dit av röken och inte nog med det var jag  djurgårdare, med djurgårdsshort och allt dagen till ätvungen att lyssna på en kaxig Djurgårdare. Idag var det dags för en ny, var dock tvungen att försvara och säga att Bajen var bättre vilket Charlies pappa höll med om. Försökte också få Charlie att ha på sig Bajen halsduken o springa runt med den hemma, men det gick inte, inte alls. Mitt nästa drag blir ett Hammarby märke på charlies dörr ;D. Senare åkte jag, charlie, suppe, adde och robin och badade i Grindsjön eller dom badade och jag tittade. Tog sen bussen hem till pappa, åt, duschade, och gjorde mig iordning. Nu sitter jag här och ska snart sätta på en film "Systrar i Jeans" blir det det var såå himla länge sedan och den filmen är ur bra och likaså böckerna som jag sträck läste.

Måste även berätta att jag spöade Adde i "Röja Flagg" tre gånger idag! Dock så fick jag hjälp men det tänker jag aldrig någonsin berätta för honom. För han hade alla möjliga bortförklaringar till vargör jag vann.
 
Nu kom pappa in med te till mig och nu ska jag sätta på filmen. Puss & Kram!

  

Nicole växer fort

image1248
Det är sååå himla gulligt, bebis på ingång! Blir det en tjej kan jag ju bara tala om att jag kommer att hata den här ungen som antagligen kommer att bli en av de mest välklädda och bortskämda ungen när det kommer till allt som har med mode att göra.


Korthet

Jag är trött, idag har jag städat och varit på middag med lite släkt hemma hos mamma. Vet inte vad jag ska göra ikväll, adde pratade om film så kanske. Imorgon ska jag iallafall vara med Charlie & så ska jag, emma & sara på Djurgården - Hammarby, det ska bli hiimla roligt! Ska kolla klart på söndags filmen på feman nu. Bye!

Sunes sommar

Min bästa vän skapade ett sött litet inlägg här innan hon gick och la sig, och jag hävdar fortfarande att det där med hennes lokalsinne faktiskt är sant, hon har inget hon kommer inte ihåg åt vilket håll hon kommit från efter 5 meter.

Efter att jag varit och bråkat lite i Mickis packning, skrämt hennes föräldrar, hispat upp mig själv, målat naglarna på henne, fixat byxor och varit den där moral morsan som säger; "Nej ta inte dem där skorna, du kommer inte använda dem" "Nej, nej, nej, hur ofta anväder du den?" (Något jag själv hatar & jag tar med mig mycket mer än vad mickis gjorde) så åkte jag
hem till Marcus, efter att jag varit hemme och visat Fröken Hansson mina nya sko/klädinköp och bytt kläder.  Jag, Robin, Adde, John & Marcus tittade på Sunes Sommar, den är så himla sjukt kul. Jag älskar Familjen Andersson, finns inget mysigare än att kolla på deras familje trubbel. Ska försöka övertala någon att titta på Sunes jul med mig också, även om det inte är samma sak. Men vad gör man inte för ett gott skratt. Jag ska snart dra mig mot sängen och sova riktigt länge efter det städa rummet och om jag orkar/hinner åka på Sara & Emmas match i Ösmo. Men fööööörst sömn. Godnatt!


"Grekland blev för dyrt sa pappa och hyrde en husvagn. Men allt gick fel. Fruktansvärt fel..."

höhö

nämen tilda glömde visst att logga ut från sin blogg, så här är jag =) jag ska bara berätta för er alla att jag minnsann inte behöver nån GPS! =) o tilda lilla jag kommer sakna dig, men nu ska vi ju gå i samma klass så vi har ju varenda skoldag å se fram emot, speciellt med vårat underbara schema =) var snäll mot tilda nu när jag är borta gott folk, annars åker ni på moppo =)

i loooooooooooooooooove youuuuuuuuu =)

//MICKIS

Jag har resfeber och ska inte ens resa

Nu sitter jag hemma hos Mickis och tittar på hennes resväska när den bara växer och växer, hon är nervös jag också. Jag hatar när folk ska ut och flyga, jag får klumpar i magen nästan lika stora som när jag själv ska flyga. Jag har skrämt upp Mickis föräldrar lite och frågat hur dem kan låta sin väldigt förvirrade dotter resa bort, Maria kom med förslaget att vi skulle sätta en GPS sändare på henne så hon inte gick vilse, bra ide tyckte jag om det gått. Nu känns det som lovet börjar ta slut, eftersom mickis är borta en vecak och kommer hem en dag innan skolan börjar, alla bara åker bort från mig! Tur att alla dock inte är borta samtidigt, vad skulle jag göra då? rulla tummarna. Men snart är det min tur och då blir det bränna, slappning och allt som hör där till.

Nu måste jag nästan hjälpa henne lite, hon har packat i tre dagar och kommer ingen vart, till att börja med ska jag knyta ett par byxor som vi fick från Thailand när familjerna var där för ett år sen, hoppas jag kommer ihåg hur man gör för det är ett evigt försökande och jag var mallig som sa att jag kunde, rapport kommer senare just nu ser dem bara ut som en stor filt.


Min dag..

tillsammans med  Emmpsi, hon är en mysig filur hon. Vi har badat, badat, badat & så har vi kört gummibåts rally vilket emma vann väldigt överlägset då hon gav mig den säsmsta båten och åror som var olika långa, typiskt Emma's tävlingsinstikt! Det var iallafall mycket trevligt, vilket det alltid är med Emma. Sen kom Emmas mamma och hämtade oss och skjutsade mig hem och Emma till Sandro. Nu har jag legat med min tjejvärk i sängen och väntat på att den ska lämna kroppen och nu ska vi äta grillmiddag med pappa och några av hans vänner. Efter det så ska jag hem till Mic (Som antagligen springer runt och är sjuukt hispig och nervös inför hennes resa imorgon, hur ska det gå? jag väntar med spänning) Jag ska iallafall måla hennes naglar och så ska jag med nöje kolla in henne packning, eftersom hon och jag alltid har störst väskor när vi reser, ska det bli intressant att se hur det ser ut den här gången. Jag ska också råna henne på hennes busskort som hon inte lär behöva i Turkiet.

Middags dags!

96-06

Efter någon timma hos Chrisotter gick jag och Mic hem till mig vi tittade på kort och bara gjorde ingenting, vilket vi två är absolut bäst på. Tittade på massa foton från våran gamla klass och gusch vad jag saknar dem. Dem är ju som min familj efter tio år tillsammans. Det känns riktigt konstigt när man tänker hur mycket tid man spenderat tillsammans och att det aldrig kommer bli så igen. Jag tänker på hur kul vi hade väldigt ofta och jag kan inte sluta skratta, speciellt inte när jag och Mic gör grimarser och föreställer personer som vi båda direkt kan se vem det är. Jag saknar dem varje dag, jag saknar Mats, för att han bara är han och får än att skratta jämt, jag saknar Carl och hans otroliga över energi, jag saknar Sebbe och allt som hör til honom, jag saknar Victor och hans alla frågor jag saknar det lika mycket som jag saknar m.i.m.a.c och som jag saknar att bara vara nära alla dem andra. Våran klass, klassen med bäst betyg någonsin, som var bäst på sport och som hade den bästa sammanhållningen många lärare/elever/föräldrar sett. Vi var dock inga gullungar vi kunde argumentera, disskutera och vara allmänt jävliga, ingen körde över oss.. Vi körde över dom! Efter 10 år med dem är det värt igen att säga att jag saknar dem, väldigt, väldigt mycket. Undra hur allas liv ser ut om tio år.. För även om vi inte ses varje dag längre så finns det dem man springer in i var och varrannan dag och även dem man bara ser ibland eller aldrig. Nej usch jag ska inte deppa över det här, jag har gjort det för mycket. Ska dock jaga fatt på Victor och våran älskade Gotlandsfilm, men att få en stund med honom är som att få en resa till Månen, nästan omöjligt. Han är alltid upptagen.

image178
  96-06 <3

Nu är det sängdags för mig imorgon ska det städas, godnatt!

Helgen

Fredag kväll, ska iväg snart. Först ska jag bara slänga mig in i duschen och göra mig i ordning och så äta något. Sen bär det av hem mot Christoffer. Vet inte om jag blir så jätte långvarig men jag tänker iallafall gå dit och vara social med vännerna ett tag. Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra och inte på söndag heller. På måndag ska jag iallafall efter många om och men följa med Emma och Sara på match. Hoppas det blir kul, för jag hade ju egentligen andra jätte mysiga planer, är dock väldigt glad att Charlie är så bra att han förstår allt.

Nu ska jag väll börja göra allt jag ska hinna innan Christoffer, får se om jag skriver sen.
Puss & Kram


Feber släng?

Jag har feber, tror dock bara att de e någon släng. Inget långvarigt hoppas jag, får inte bli sjuk nu. Men, men en plan vart iallafall precis inställd så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra på lördag men imorgon ska jag iallafall till Saras pojkvän Christoffer och där kommer alla mina favorit tjejer utom marie vara, det ska bli mysigt. Trodde imorgon skulle bli sista dagen med Mickis också men jag tror att jag tigger lite tid på lördag också eftersom jag inte har något allt för speciellt för mig då.

Nu har jag ett sex and the city avsnitt kvar, det sista. Ett av de bästa. Jag älskar när Mr Big söker upp Carrie i Paris det är bara så jag vill gråta, äkta kärlek så himla gulligt. Efter det ska jag bespara alla på mitt prat om denna serie, men ändå kan jag ju inte rå för det, den är underbar. Nu en timma av rent nöje innan sängen. Godnatt!

A womans right to shoes..

and other things. Jag och Mic var i stan idag och vi shoppade, något som vi är väldigt bra på. Det sprutade pengar från kortet och påsarna svämmade över i handen. Jag köpre såklart skor (två par), älskade satin jacka, en t-shirt, ett armband, en klänning, knä strumpor och en skit ball höst mössa. Eftersom jag är så nöjd ska jag fota och lägga in det här sen. Det var riktigt mysigt att vara med Mickis en hel dag. Hon åker ju bort på söndag och med det fullspäckade schemat ser det inte ut som vi kommer träffas så mycket förutom imorgon. Vi missade tåget hem och hoppade på fel buss men man kan aldrig fövänta sig att allt ska gå helt rätt när det är oss vi talar om. 

Adde och John var föresten här igår och tittade på film med mig, eller dom var här till imorse. Vi tittade på film och sen pratade väldigt länge, adde somnade på golvet och jag fick ont i ryggen bara av att titta på honom men, men jag sov iallafall väldigt gott. Filmen var jätte dålig och ja andreas det var jag och john som valde.

Jag och Mickis konstaterade också idag att det inte kommer att finnas seciellt mycket tid för socialt umgänge nu när skolan drar igång, glöm allt som heter pojkvän, vänner, sportande, tv tid m.m! Mic håller på att planera sönder hur hon ska göra för att ha tid med allt och jag har kommit fram till att jag tar det som de kommer, jag är inte den som måste planera och skriva ner allt. Jag är helt tvärtom, den mest omplanerade människan som finns.  

Just nu tittar jag på sex and the city, näst sista skivan. Efter maten ska jag se klart hela serien och fortsätta städa mitt rum och bara ta det lungt. Jag ser fram imot det faktiskt. Imorgon är det fredag, tre dagar kvar.  


Sex and the city är..

bäst, jag har sagt det förr och jag säger det igen! Jag får inte nog jag kan inte sluta titta på det, även om det många gånger handlar om att jag inte har någon lust/ork att hitta på något annat men men. Nu har jag iallafall städat till mitt rum och möblerat om lite och snart ska jag gå med john och möta adde vis bussen sen ska vi gå hem till mig och titta på filmen. Imorgon ska jag upp tidigt, jag ska med mic in till stan, jag ska köpa spendera en hel del saker och mic tror jag mer ska köpa saker inför henne och albins resa på söndag, jag är måttligt avundsjuk men ändå, jag ska njuta av mina sista två veckor innan skolan hemma, precis som resten av sommaren och ta min efterlängtade semester utanför sverige när jag är som tröttast på skolan, vädret och människorna. I september bär det av, älskade utlandsresa med älskade familj som får mig att se fram mot hösten! <3. Nu måste jag gå det blir ett himal liv om vi inte står vid bussen när adde kommer. Puss & Kram


Onsdag

jaha ja, halva onsdagen har gått och här sitter jag, några sex and the city avsnitt rikare, ett rum stökigare och en proppmätt mage, jag går upp i vikt när min far har semester, han föder mig med allt från kakor och bullar till skagenmackor och det är precis vad jag just ätit. Det var trots allt extremt gott, nu sitter jag på mitt rum i hettan och tjurar för att det är så varmt här (Då jag har det varmaste rummet, hemma hos oss) Det är kvavt och äckligt här inne och eftersom min pappa som är en rätt så upptagen man inte hunnit köpa persienner hit hem (efter mer än ett år) så har jag sprungit och satt upp filtar över fönstrena här inne så jag kan se säsong sex av sex and the city. Nu ska jag faktiskt kolla, nu när jag lyckats. Ikväll ska jag städa vidare i mitt rum och möblera om vilket jag börjat med, jag ska också leta reda på några himla foton och sen sova i tid då jag och mic ska göra stan imorgon.

Det mesta regnar bort

Idag öser det ner regn här hemma, äkta filmväder. Det inte bara regnar utan åskar som tusan och för att vara precis så öser det ner regn. Jag ska inte göra någonting speciellt idag, bara sitta inne och rulla tummarna, nej men någon film eller något vore inte helt himla fel. Imorgon ska iallafall jag och Mickis åka till stan, mina shoppingfingrar säger att dem vill ha massa nytt så det får bli så. Nu ska jag göra mig iordning, bye! 

Skrik & Panik

Jag kom hem från en promenad med John för en stund sen, känns så skönt att kunna prata av sig med en kille som förstår och som verkligen tar sig tid att lyssna och det gör han, jag gillar våra kvällspromenader och samtal om allt och ingenting. Mitt under våran trevliga promenad ringde mickis och skrek "Tilda du måste komma hem" lite halv dämpat, jag var helt säker på att någon dött, mickis och albin gjort slut, någon varit elak och hon låg hemma och grät och kände att hon själv bara ville försvinna, allt det flög genom mitt huvud innan hon avslöja att klasslistan kommit. Yes min kära klass under de kommande två åren består enbart av tjejer och en kille som antagligen inte blir så långvarig, sämsta schemat och sämsta lärarna men jag och Mic går i samma klass, lät ett tag som mic skulle skriva hot brev till Rektor Hans och hon hade börjat men efter vårat samtal lugna jag ner henne och hon skickade det aldrig, vi har bestämt ossför att de är bäst som det är, vi har ju iallafall varandra.

John undrade vad som hänt eftersom mickis var näst intill hystersik, fick då förklara att mickis är ett kontrollfreak, som ska bestämma allt med listor och sånt här själv, och att sådant här är extremt viktigt för henne. Hon blir hysterisk när hon inte är nöjd och inte kan göra något åt det. Vi skrattade lite åt det, älskade Mic tack för att du ska förgylla två år till med mig!

Nu ska jag snart hoppa  i säng, imorgon är det onsdag, snart, snart, snart.

Sommaren är kort

Nu är allsången slut för iår, det känns med andra ord som sommaren är slut & skolan börjar ju faktiskt om två veckor så det verkar rimligt. Känns skönt att gå tillbaka till lite mer rutiner eftersom det inte är någon ordning på något i mitt liv just nu, men som jag och mickis sa förut igår så hatar man rutnierna när dem väl kommer igång. Föresten la dem ut våra nya scheman på hemsidan idag, mitt är ett självmord vad är fritid? Äsch det kanske inte är meningen att man ska ha något sådant i tvåan. Ska inte heller gå i samma klass som Mic, bästa vän nu i tvåan, det känns lite tungt efter 11 år i samma klass, hoppas det löser sig. Föresten fixade jag till Mickis design lite fr den var helt hemsk och jag klarade inte av att se den, nu ser det lite bättre ut.

Jag  ska i vilket fall som helst göra det bästa av dem två veckorna som är kvar, hoppas att vädret hjälper till lite. Jag menar jag vill inte att min pepparkaksbränna ska försvinna nu precis innan skolan. Ikväll ska jag titta på film med adde och dem tror jag, men med dem där vet man aldrig, vet inte vad som gäller så jag ska gå och ta reda på det nu. Ikväll ska jag sova hemma framför Sex and the city, me love!

Hot, hot, hot

Idag är det en så varm dag, varmare än igår. Jag hann iallafall bättra på brännan lite. Hann också köpa ett nytt nagellack som bara tilltalade mig så mycket, jag vet att Charlie kommer kalla det Tildas fjortis nagellack men det var ju så himla härlig färg på det att jag isåfall får leva med de. Nu ska det bli lite halv taskig väder resten av veckan, vilket är himla synd för jag hade gärna blivit ännu brunare än jag är nu. Men eftersom tävlingen avslutas på måndag finns det ju en chans att de blir fler soldagar annars är chasen större att jag ser ut som en blekfis på måndag igen, hoppas på det förstnämnda. Om vädret ska bli dåligt nu så ska jag passa på att göra lite saker, rensa garderoben på onödiga sommarkläder, städa ur den, städa rummet, möblera om och så har jag tänkt åka och shoppa. Finns massa saker som jag bara måste ha.
kväll ska jag inte göra någonting speciellt, lägga mig och sova och kolla på sex and the cit är en stark kandidat och det är vad jag tror det blir efter allsången klockan åtta, jag menar det är ju kult.

Glarre

Oh nice just  nu lär jag mig nya saker så det sjunger om det. Man kommer långt med att bara sitta och leta sig fram i html djungeln, håller på att fixa lite mer med designen men nu är det snart glass paus med; Mic Jess & Sara
Mic kommer nu dags för glass, puss och kram!

Today and yesterday


image169

Måndag, vet inte hur många gånger jag frågat vad det är för dag idag eller över huvudtaget den senaste tiden, men jag skyller på för lite sömn och omvändsömn. Idag har jag legat ute och stekt i solen, det är nämnligen en tävling som pågår, vem som blir brunast. Dock förväntar jag mig inte att bli brunare än någon som varit i Kroatien en vecka men kanske, jag tänker göra allt och lite till för att iallafall inte utklassas. En vecka kvar nu, ge mig mer sol!

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag förutom att jag varit och ätit sallad hos min mamma och matlusten har kommit tillbaka, tack för det. Fil står över öronen på mig. Kom hem halv fyra från Pride Festivalen inatt där vi var och hämtade kylskåp, bardiskar och parasoll som skulle ner till nynäs och göras iordning och sen upp till Gävle imorse klockan nio. Sprang runt och kliade oss i huvudet ett tag över att vissa saker saknades och att det inte gick ihop men fick iallafall efter 5-6 timmar ihop det. Juste ja fick äta på Donken, efter det mådde jag dock illa och hade magont men det var nästan värt det. Inte bara nästan, de var värt det eftersom det var helt sjukt gott! När jag kom hem kronsomna jag direkt.

Ikväll ska jag ut med mic, jess & sara tror vi ska gå och äta glass i hamnen, knappt att det gått den här sommaren, vi som brukar vara stammisar. Imorgon måste jag fortsätta jobba på brännan det börjar bli brottom nu, bara en vecka kvar fast skulle jag få önska skulle det vara tidigare. Nu ska jag göra lite nytta framför tv:n. Puss

Nytt projekt;

Håller föresten på att fixa till designen på bloggen så den kommer se ut som tusan ett tag för det är ett antal saker som ska ändras, ja måste blir riktigt nöjd den här gången så jag kan behålla den såhär ett tag.

Onödigt med rubrik

Mitt lantisliv blev kort men rätt så intensivt. Jag och min fördärvade kropp gav upp idag och åkte till doktorn efter 4 dagars magkramp, illamående, spyningar och så vidare. Men innan det så hann jag iallafall ut till Yxlö med tjejerna och myste en hel kväll, en natt och en dag. Vi mös i solen, åt och bara hade det trevligt, de andra drack lite också för att göra det roligare men jag stod undan för min kropp säger som sagt nej. Åkte till doktorn när jag kom fick en ny tid för återbesök och sen åkte jag hem och vilade en stund. Fick erbjudande om att följa med och grilla så det gjorde jag, dock grillade jag inte men jag satt vid elden och bara hade det trevligt. Nu kom jag precis hem och jag tänker snart hoppa i sängs. Bilder och sånt från Yxlö kommer så fort som Jess med kamean har kommit hem villket då blir imorgon.


Blogg paus

Jaha då bär det snart av jag och min helt förstöra kropp ska ut på lite lantis liv under helgen. Sommarstuge liv med tjejerna frågan är bara hur jag och min kropp som bara värker hela tiden ska orka. Min mage som knyter sig varje morgon och framkallar illamående känsla och som ger samma reaktion varje gång jag stoppar i mig något, vad är det för fel just nu? Undra om inte jag ska prata med min far sjuksköterskan om att kanske gå och kolla upp det här, såhär vägrar jag må det är bland det värsta jag varit med om. Jag knarkar alvedon just nu och dricker hur mycket vatten som helst så att det ska gå över och det är praktikst taget vad jag lever på, mm mysigt! Pappa säger att näringsbalansen måste åerställas och att jag slarvat fy på mig ! Nu ska jag packa klart min grejjer och lägga mig och vila innan jag måste slänga mig iväg.

Föresten så ska det bli kanon bra väder i helgen och hela veckan, JIPPIE! solbrännan ska jag jobba på så jag är brunare än vissa andra.

Saknar dig.. Nu tar jag bloggpaus under helgen. Goodbye! 

Jag måste..

Packa, städa och kolla film med emma och gaby. Det sist nämnda det ända som låter roligt, har inte träffat emma på två veckor och lite till så det ska bli mysigt att träffa henne och känna mig allmänt blek och ofräsch men men sådant är livet. Nu ska jag gå och sätta på mig kläder och sen gå till filmkedjan och möta dem. Imorgon bär det av till Yxlö under helgen med tjejerna, hoppas på bra väder.

Jag saknar dig!

task torsdag

Usch aldrig mer, nej aldrig mer.
Idag så har jag massor med saker som jag måste göra packa, städa, köpa present, fixa den, åka till mamma och äta och göra mig själv i ordning inför helgen, hur ska jag orka? jag ska ta i tu med det där sen, inte nu utan senare nu tänker jag återgå till att inte göra någonting för jag mår inte ens lite bra.


The calling - Wherever you will go

So lately, been wondering
Who will be there to take my place
When I'm gone you'll need love
To light the shadows on your face
If a great wave shall fall and fall upon us all
Then between the sand and stone
Could you make it on your own

If I could, then I would
I'd go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go

And maybe, I'll find out
A way to make it back someday
To watch you, to guide you
Through the darkest of your days
If a great wave shall fall and fall upon us all
Then I hope there's someone out there
Who can bring me back to you

Jag älskar den här låten, det är en av de finaste någonsin <3

Patetisk?

Jag saknar redan, suck jag är nästan patetisk, men jag gör faktiskt det.
Jag hoppas att dem kommande dagarna går hur fort som helst, samtidigt som jag hoppas att dom går långsamt eftersom skolan snart börjar, vilket inte känns så jätte lockande samtidigt som jag tycker det ska bli lite kul att återse alla vännerna, gå tillbaka till vanlig rythm och såklart att komma ett år närmre friheten.

Nu ska jag hoppa i säng och sova helt ensam, applåd till mig. Godnatt.


Jag står mitt kast idag..

Aldrig mer säger jag bara, eller iallafall inte på ett bra tag. Idag får jag stå mitt kast för att jag inte kan göra det med måtta allt för ofta. Idag har jag iallafall försökt sova så länge som jag fick vilket inte var så mycket längre än till 11. Då ringde jag upp clara som hade skcikat sms angående sol och badning jag förklarade att jag var gför sliten och för trött men hon lyckades ändå få med mig ut. Jag gick med adde och charlie till bussen och mötte clara och vi handlade på konsum och cyklade ute på ringvägen. Där ute blåste det som tusan och det blev iskallt dirket så bara efter lite mer än en timma gav vi upp och åkte hem. När jag kom hem så somnade jag kvidande av magont, huvudvärk och illamående direkt i min säng. Sov till och från i några timmar och sen fick jag hem riktig dagen efter mat "pizza" vilken jag inte kunde äta speciellt mycket av. Nu tittar jag på Paris Hilton's film "pledge this" med mitt täcke i soffa, såå mysigt och ack så skönt. Imorgon måste jag städa och packa. 

Jag saknar föresten min bästa vän! Men hon kommer hem imorgon äntligen.  

RSS 2.0