!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Mitt 2007

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hm massvis med saker men en av dem var väll att vara i turkiet.  

2. höll du några av dina nyårslöften? Jag brukar inte ge några de spricker alltid..

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Oh nej tack och lov för det.

4. dog någon som stod dig nära? Nej
5. vilka länder besökte du? Turkiet och England


6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Ett helt problemfritt år som bara flyter på men det kommer väll aldrig att hända

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 25 augusti, you know why.

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Alla nya kontakter som kommer hålla livet ut det vet jag. Orsa resan var också en höjdare.


9. största misstaget? Jag och misstag går hand i hand sååå många.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är alltid sjuk
11. bästa köpet? Min skinnjacka och min väska som inhandlades igår vi är redan bästa vänner.


12. vad spenderade du mest pengar på? Julklappar och en väska

13. gjorde någonting dig riktigt glad? En massa saker

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Det är många men no one med Alicia keys, Gucci Gucci prada prada med Rune RK bara för att den var värst ever.

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2007 var INTE mitt år

16. vad önskar du att du gjort mer? Gjort mer vettiga saker, pluggat hårdare, rest mer och aa en massa mer.
17. vad önskar du att du gjort mindre? Mindre dator

18. hur tillbringade du julen? Först med min familj och sedan med bulans familj, äkta jul!

19. blev du kär i år? Oh ja..                                                                          ..

20. hur många one night stands? ---

21. favoritprogram på tv? Heroes

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? JA

23. bästa boken du läste i år? Djävulen bär prada

24. största musikaliska upptäckten? Winnerbäck

25. något du önskade dig och fick? Ja massa saker

26. något du önskade dig men inte fick? Haha alltid är det väll något

27. årets bästa film? Blood diamond


28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Spenderade den bakfull hemma med min familj och mickis hemma hos pappa innan jag somnade ur tidigt.

29. de bästa nya människorna du träffade? Adde & Charlie, utav tvekan.


30. hur skulle du beskriva din stil år 2007?  Början strikt sen orkade ja inte mer.

31. vad fick dig att må bra? Familj och vänner

32. vilken kändis var du mest sugen på? Juuuuuuuuuustin


33. vem saknade du? Victor var den största saknaden.

34. favorit månad? Augusti.

35. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer nya människor, ändrad livsstil, mer pengar, mer träning, mindre tjaffs, mindre strul och konflikter ja antar att listan är oändlig men men jag satsar på allt det till det nya året, hoppas det går bättre i år.


Att åka pulka kan göra himla ont



  

From Winter wonderland

Jag har inte bloggat på ett ytag det har inte funnits tid, men sånt är livet. Just nu befinner sig bloggen i ett snöigt och himla kallt jämtland, i Åre för att vara exakt. Kom upp hit inatt väldigt mycket på impuls. Skriver sen.

Puss

Att vara sjutton och krog sugen

Fick precis sms;
M. Suger det att vi är sjutton och det är juldagen eller vad!?!

T. Ja det är fullkonligt sämst! men vi får stå ut bara 40 dagar kvar! vi får vara hemma och leka med familjen!

M. Om familjen ska gå ut då?
Tvinga bulan att stanna hemma

T. Hann vill inte ens ut, men jag har sparkat ut honom. Vill du stråla samman hos honom senare du och jag?

M. Låter jätte bra ring sen, puss.

Jaa älskade bästa vän det suger, fullkomligt. Tur iallafall att jag har dig!

Sjutton måste helt ärligt vara det absolut värsta året, ligger allt till som det ska går man i tvåan på gymnasiet och det sägs vara det jobbigaste året dessutom går man hela jädra året bara runt och svär över att ens föräldrar inte ploppade ut en ett år tidigare så man också kunde vara arton!

Jaja Telegrafen vi ses om en månad och 2 veckor, då ska vi ha kul du, jag och alla andra.

Bakis efter två 2,25?

Snart kommer mina kusiner hit, jag tycker de e mysigt att vi firar jul på det här sättet. På julafton med mammas familj och på juldagen med pappas på så sätt får man vara med om det roliga två gånger.
Dessutom kommer min kusin jonas hit, det är inte ofta man träffar honom eller hans sambo jenny, dom bor ju inte här längre.

Bulan ska gå på krogen, som alla andra männisor men inte jag, jag är för liten. Så efter att mina kusiner flytt och tagit med deras respektive ut på krogen så ska jag åka hem till bulan titta på filmer, mysa, sova och bara chilla för det är vad de här dagarna är till för, dessutom är jag helt slut från igår, det känns som jag är bakfull (efter två 2.25 cider) vilket är absolut omöjligt, men trött med huvudvärk kan man nog ha ändå.

Imorgon ska jag åka med linda, thomas och henrik till farsta och på torsdag med syster och kanske mamma till stan. Fullt ös medvetslös, den andra januari bär det också av till Åre, can't wait.

Nu ska jag göra mig i ordning. bye!


Jag vet att bilderna är på 4,5 det är inte jag som svamlar.

Julen 2007

Jag och min bästa vän har samma tankar om julen och likaså som hon ska jag ha en enorm jul när jag flyttar hemifrån (www.visions.blogg.se)

Men trots att vi inte har en sådan jul som hon besrkiver så har vi grymt trevligt ändå, vi spelar spel, äter godis, äter mat, tittar på kalle och öppnar paket. Igår var inget undantag det var väldigt trevligt jag fick jääääätte mycket fina julklappar här kommer några av dem:

Uggs
Mössa
Jacka
Mobil
Diamant halsband
diamant örhängen
armband
klocka
epilator
pengar
presentkort
kläder
parfym
krämer
osv.

Det blev en hel del saker, jag älskar dem allihoppa. Nu ska jag fira jul en andra gång denna gång med mina kusiner sen ska jag kolla på jul filmer och slappa hela kvällen.

God fortsättning, puss och kram,

Jag önskar alla en..

                         

The day

Klapparna ligger där och väntar, de ser så otroligt lockande ut, jag vill bara öppna dem! Jag är så nervös och spänd inför vad jag ska få, pappa och bulan säger att jag är värre än alla barn och båda mina syskon tillsammans när det kommer till paket, jag börjar nämnligen tjata i november om vad jag fått och vill ha ledtrådar och så vidare! Jag är helt otrolig, helt otroligt kontroll freak som vill ha kontroll på allt!

Jag förstår inte hur människor inte kan tycka om julen! Det är ju det mysigaste som finns. Inte bara paketen är mysiga utan stämningen och sammanhållningen. Aldrig blir man så umgänges desperat eller så sugen på att sitta med familjen och släkten och bara prata och ha det trevligt som man blir under julen, inte heller är det någon tid på året som jag blir så kärleksfull som jag blir under julen.  

De människor som inte tycker om julen kan inte ha det lätt för under hela december handlar allt fasen om julen, alla människor laddar inför julen. De som inte gillar julen borde alltså gå i ide och vakna runt nyårafton eller sova förbi det med för efter jul så kommer min nyårs panik, det är så höga förväntningar och mycket man ska göra och det blir aldrig som man tänkt sig, men det blir mitt problem efter jul. Jag kan dock konstatera att hela december handlar om förväntningar och i mitt fall hela vintern då jag direkt efter nyår börjar ska förväntingar inför min födelsedag, 4 februari och nu i år ännu mer!

Nej den här dagen har varit jätte bra, men nu är den över, tycker nästan att den 23de är lika mysig som julafton det är trots nu det sista görs och det första myset börjar. Men nu...


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!

I'm more ready

Nu har jag myst med min mammas familj och med peter och carina och nu med pappa, syster och bulan. Nu är det dags för min andra omgång skinka blandat med en massa julmust och godis, jag känner mig verkligen rund men det tar vi tag i efter jul. Nu är jag iallafall redo för julen jag har mer stämning i kroppen nu är paketen, maten, myset och tomten välkommen, sov gott det kommer jag iallafall att göra efter skinkan.

Puss puss!

Vart är min stämning?

Mitt trevliga tjejsällskap gick precis, vi har firat mini jul med tacos, hur traditionellt är det? Inte så värst men sånna är vi!

Jag har inte hittat julstämningen än jag börjar bli väldigt orolig trots presenter, julmusik, julkläder och en massa tända ljus och prat om jul och annat viktigt har jag ingen julstämning, hoppas dock den kommer imorgon då granen ska kläs och skinkan ska griljeras, hoppas, hoppas, hoppas, dock vore det lättare om det kom lite snö?
Jag åker nog till Åre på annandaegn om det går ihop med allt julfirande, då kommer jag tillbaka dagen innan nyårsafton, med andra ord en snabb visit, men då kommer inte stämmningen fören efter.

Fast jag kommer missa rean då, fast aa jag är inte känd för att älska reor, det är mycket folk, stökigt och stressigt men jag brukar trots allt lyckas göra något fynd ju!! Hur tusan ska jag göra!!

"Stämingen försvinner nog när man blir lite äldre!" Darling Charles vad lever du i för värld? Jag kommer alltid vara lika besatt av julen och alltid kräva lika mycket julklappar som barnen även när jag är vuxen, det ska den som gifter sig med mig vara medveten om!

     


Jag lyckades bara ladda upp lite bilder, de på översta raden från avslutningen i torsdags och den på andra raden är granen med alla presenter hemma hos bulam, hum undra vad är i mina?

Laddar upp fler imorgon när inte bloggen är knäpp, nu ska jag se film och sova, det bli julafton fortare då. Bara en dag kvar. Natti!

Two days before

Dan före dan före doppare dagen, ja nu är det nära. Idag har jag lite att stå i för som sagt det är nära nu. Jag ska upp i centrum och inhandla några saker jag glömt och sen måste jag också handla en julklapp till och ett kontantkort. Ska också köpa röda strumpbyxor om jag hittar det.

Ikväll är det tjejkväll som gäller, mini jul. Vi ska mysa, äta, prata och ha en väldig massa skoj. Så jag måste städa hemma också annars så blir det inte så bra när dem kommer och det ser ut som tusan.

Nu ska jag göra mig i ordning och ta bussen upp i centrum, ska testa min nya mascara dagen till ära hoppas att den är bra. Later!


Working 8 - 6, what a way to make a living!

Jaha då har man jobbat hela dagen idag, nästan tio timmar. Det var riktigt jobbigt men samtdigt kul för jag fick jobba med bulan och hans bror och det slår ju inte fel. När vi kom hem så lagade jag tacos och sen badade jag bubbel bad och nu tittar vi på en prinsessas dagbok två.

Ska se vidare på filmen nu, puss puss.


Jag tycker att den är så fin! Efter den här filmen är det min favorit jul film " Tomten är far till alla barnen"

Jullov

Ja vi alla blir som barn när det närmar sig jul speciellt i SPM2 & SPSM, vi maxar julen precis som när vi var små som någon hade sagt "Ska ni verkligen göra det där, det där gör frida och hon går i fyran!" Jaa vi gör faktiskt det där och vi går i tvåan.. på gymnasiet!

Nu ska jag äta thaimat och sen kommer bilder och lite uppdatering om dagen, puss och kram.

Pregnant..

Richie är ut söt, faktum är att de är ursöta tillsammans! Undra hur sött deras barn kommer att bli.

Ops It's Spears, they did it again.

Satt precis och tryckte runt lite på diverse hemsidor och läser att Britta syster Jamie Lynn Spears 16 år är gravid. Jag blev jätte chockad och kollade vidare på saken och det visade sig stämma. Jamie Lynn har själv avslöjat i en intervju med OK magazine som släpps imorgon att hon väntar barn med pojkvännen Casey. 

- Jag trodde inte att det var sant. Hon har alltid varit så ambitiös, hon bryter aldrig regler, kommer aldrig hem sent, jag var chockad. Hon är min 16-åriga baby, säger Lynne.

Jamie som är i tolfte veckan ska behålla barnet och enligt uppgifter ska både mamma Lynne (som är djupt troende) ha accepterat det faktum att  yngsta dotter nu ska bli mamma.

 




Britney Spears, Jamie Lynn Spears
_____________________________________________________________________________________
Well, the Spears never stop suprise! Även om det inte var så förväntat att nästa chock i familjen skulle komma från den väldigt unga Jamie Lynn.

Morgonen då allt gick fel

Jag har haft en helvets start på den här dagen. Tågen var inställda och det skedde när jag stod där och väntade. 15 minuter innan mitt prov, vad skulle jag göra? alla bussar som passade hade gått och hur jag än bar mig åt skulle jag bli sen, ringde runt och letade skjuts för att ta mig dit så fort som möjligt, ingen svarade. Sprang till stationen lyckades hitta en buss fick gå av vid kvantum springa till skolan, kom dit hög röd, hade glömt miniräknaren hemma, sara mötte mig det hade vi bestämt så i all hast hann jag låna den av henne, hann inte till skåpet tänkte "köper en penna på vägen det går fortare", kom till Cafeterian pennorna var slut. Kom en kvart försent, fick skriva provet med en tredjedels penna lånad av läraren och med en miniräknare som var en större vetskap än provet, men jag ska inte skylla på min dåliga start det hade gått käpprätt åt helvete precis som det gjorde nu.. ändå.

nu är det där matte provet iallafall äntligen avklarat och alla andra skolarbeten med för den här terminen, jag är så nöjd för jag ligger inte efter med någonting och inte heller har jag några rester trots att det gårr förbannat dåligt för mig den här terminen så håller jag fortfarande tempot, kanske bättre än någonsin till och med. Så trots min dåliga start så är jag grymt lycklig ändå.

mitt liv på konsum

Hello konsum kassan, farväl drömmar!
Jag kommer att faila matte b så himla hårt, det finns inte en chans i världen att jag grejjar det, verkligen inte en chans i världen. Jag ger upp snart faaaaan också!


<3


image343
Du är underbar, helt otroligt underbar!

Skridskor

Vi leker lekar på svenskan, jätte mysigt! Det är rätt roligt att se vad människor är villiga att göra för att vinna.

Mickis vann precis en penna, ett sudd och näsdukar eftersom hon vann våran lektävling på svenskan, hej vi går tvåan på gymnasiet. Har åkt skridskor, kramp i fötterna är bara för namnet.

One week left

Ärligt talat gott folk jag vet inte varför jag ens försöker plugga på den här matten, för jag förstår ingenting och jag känner mig bara ännu mer dum i huvudet än innan jag försökte, jag kommer få göra om Matte B i trean jag vet Fan det redan nu, skit också!

Imorgon jobbar jag mtte hela kvällen och dagen, ska inte ens slå på datorn fören jag känner mig så färdig som man kan. Det kommer bli tungt men jag ska klara det. Ska också åka skridskor imorgon så jag var tvungen att pinna upp til hallen idag och hämta lite saker, här är vi seriösa och hur tusankunde mina skridskor befinna sig hemma hos bulan? Ingen kunde svara på det.
_________________________________________________________________________________________
Nu ska jag sova imorgon är det fika bil dejt med marcus, mickis, tim och oliver ;) Du har väll inte glömt kakorna och bullarna mickis because I bring the must. Sleep tight.


Att inte räcka till

Idag vet jag faktiskt inte riktigt hur jag mår, jag har skrattat och haft hur roligt som hellst hela dagen idag i skolan men nu när jag kom hem så föll jag som in i koma, jag har ingen lust att göra någonting och det är väldigt mycket som inte alls står rätt till.

Jag känner väldigt ofta att jag inte riktigt räcker till, det kan vara allt från att dygnet har för några timmar för att jag ska hinna göra alla de saker jag vill och måste till det att jag inte vet vad mer jag kan göra för att hjälpa människor eller mig själv.. Jag vill vara den som alla vänder sig till när de vill prata, jag vill vara den som aldrig är för upptagen med sig själv för att bry sig, jag vill vara allas bästa vän och jag vill att alla ska veta att jag alltid finns där och hjälper till för att nå det bästa. Ingen kan vara den personen, jag vet det men alla vill ju vara omtyckta och älskade av de man själv älskar.

Jag trodde iallafall att människor uppfattade mig som någon som alltid försökte att jag faktiskt alltid försökte hjälpa och att jag gjorde det till max att jag var mer än bara tillräckligt kanske lite för mycket men efter helgen så har jag märkt att det bara är jag som vill att det ska vara så, att några jag bryr mig om inte uppfattar mig så Jag vet inte hur jag  tänker längre, det är svårt att beskriva för jag trodde så mcyket mer om dig och om oss, än att du skulle säga det som du gjorde. Vissa människor gav min tankeverksamhet en rejäl smäll den här helgen, en smäll som fick mig att vakan upp och kanske börja inse, att en liten smutt av egoism är något man måste ha. För hur hårt ord och agerande tagit på mig i helgen, i livet och i framtiden så är det inte alltid bara jag som inte räcker till, för det är svårt att räcka till och vara tillräckligt mycket för någon när man inte får tillbaka, det kanske är dags för mig att faktiskt inte bara veta att det är så det ligger till utan också börja agera ut efter det. Jag är inte underbar, jag är kanske inte tillräckligt eller så är jag för mycket, jag vet inte riktigt längre, men det är dags för mig att börja kräva att få tillbaka.


Precis så här känner jag idag, ösnkar att jag också kunde sjunga ut det så där kraftfull.

Dooh

Imorse lyckades jag försova mig sådär galet mycket, därför e jag fortfarande hemma för jag vaknade för en kvart sen lite drygt, insåg väldigt snabbt att klockan var mer än bara åtta utan istället kvart över tio, det är nog det mesta jag försovit mig någonsin, nu måste jag kuta till skolan för jag e verkligen verkligen sen, efter skolan så ska jag plugga matte hela dagen. Bye.

Foto time

Jag har varit ute idag och fixat en massa bilder och så har skrivit klart en nyhetsartikel till text kommunikationen, skönt one thing down. Felicia och Malin fick vara mina modeller och bilderna blev ur bra, så bra att Nettan nu tvingat mig att använda deras systemkamera och fota Anton och Felicia en massa nu i svart och vitt, men det är kul så det gör jag så himla gärna.

Ska göra mig i ordning nu, ska gå en promenad upp på stan och införhandla de sista julisarna och sen ska jag hem och plugga matte tills att jag spyr, wish me luck. Bye!

Att inte hänga med

Igår vart det alldeless lagom av vin och lagom av allt, vi hade trevligt innan det blev ett tvärt slut, men ändå jag älskar er brudar!

Imorse när jag masade mig upp för hockey var jag dödstrött, tror nettan fick ringa 2 ggr innan jag hajjade vad jag höll på med. I ishallen fattade jag ingenting huvudet hängde lixom inte alls med och nettan fick typ trycka huvudet fram och tillbaka på mig för att jag skulel titta dit pucken var. Marie hånade mig för att jag var bakis, och jag antar att jag kanske var det. Vaknade iallafall till i ssita perioden för det var så spännande men somnade direkt efter matchen igen.

Ikväll har jag bara myst pratat en massa skit och spelat spel med familjen Palm jätte mysigt.
Nu ska jag sova imorgon ska jag plugga hela dagen, jätte roligt, elelr hur?

Puss godnatt.

En dröm i Rosa

vill någon mot förmodan köpa mig en chock rosa jacka som är det vackraste jag sett på länge? En riktig färgklick! vill ha nu, nu nu! Någon ge mig den så jag kan lysa upp i december mörkret och annars mamma, pappa, mormor osv ge mig den i julklapp någon! (fråga mig om butiksanvisningar)

10 dagar till jul

Jag är så sjukt trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till, den här senaste veckan har varit ganska intensiv. Inte att det varit allt för mycket i skolan men på sidan om har det varit ganska så mycket att göra, hockey, julklappshandling, städning osv.

Idag är det sista klapphandlingen innan jul hoppas jag, kan inte berätta vad jag ska inhandla för att jag har själv ingen aning om det, för att vara ärlig. Efter klapphandlingen ska jag åka hem och ha lite tjejmys med lite alkohol och trevligt sällskap, det slår aldrig fel!

Nu ska jag fortsätta med media komunikationen, puss!

Lucia

Lucia är mysigt men nu har jag nästan överdrivit för att jag trott att jag inte ska få någon stämmning annars;
Antal lusse fikande: 4
Antal lucia tåg: 4
Antal tärnor: Föööööör många
Antalet lucior: 10 kanske (men bara 3 riktiga, på dagis var det nämnligen många)

Har också stått ute i kylan och fryst och väntat på tåget genom centrum i minusgrader med nylon strumpisar, lillasyster blev iallafall helt tokig när Linnea årets lucia med sitt tåg kom åkande med häst och vagn fölljt av massa hästar! Hon älskar hästar min syster alltså! Hon är så sprallig min syster, hon är antagligen världens bästa! Jag älskar henne så otroligt mycket, hon är min bebis det kommer hon alltid vara, min lilla Alva!

Det ända som saknades idag var pysslandet, men sånt fick man bara göra på Svanis, jag längtar tillbaka. Appropå det ska jag lyckas samla in 60 underskrifter i morgon som protest mot att flytta högstadiet på Svanis till Gröndal, så everyone jag behöver er hjälp!

Nu måååååååååååååla puss puss!


hjälp mig någon

Hjälp, jag har tappat all kontroll! Jag vet inte längre vad jag sysslar med. Jag var grymt effektiv så även på kvällsskolan idag men efter att ha spenderat i stort sett hela dagen inne i ett mörkerrum och sen komma ut åka till en mörk idrottssal och kolla på ett lucia tåg och sen komma hem och tro att klockan var sju var tydligen grymt fel! Just nu trodde jag klockan var max åtta, den är tio. Jag har inte ätit middag än, herregud! ge mig lov!


Foto

Idag har jag faktiskt varit effektiv i skolan, jag jobbade matte på matten (vilket är rätt otroligt) & jag hann både rulla upp negativen och göra några av dem till bilder, vilket tar sin lilla stund. Nu ska jag iallafall snart åka tillbaka till skolan (om en timma) för att vara exakt och framkalla lite mer bilder i mörkerrummet och några tilltänkta julklappar ska det också bli, för nästa vecka måste jag återigen tra hand om en ny filmrulle eftersom kameran här om dagen inte gjorde som jag ville! Efter skolan igen är det lucia tåg på Svandammsskolan med mellan syster, mysigt nu blir det stämming!

Later, puss!

Study

Jag är typ död idag, fullkomligt utpumpad på energi, jag vill bara dra täcket över huvudet och sova, men inte då. Ikväll ska jag faktiskt slå in julklappar, plugga matte och städa, det behövs alla tre om jag säger så. Imorgon ska jag åka till stan tror jag, jaga en himla mössa åt min syster och så köpa mig något fint och lite små pryttlar till jul, på torsdag blir det "cia" tåg som syster säger i gymnasiet och på dagis, tjingeling nu ska jag plugga naturkunskap B, skit trist!

föresten vem ringde mig med jordens konstigaste nummer idag klockan 11.30? numret går inte att hitta någonstans, det är inte ett stokcholms nummer, inte nynäs och inte mobil.

Att inte våga fråga

Det är riktigt jobbigt att vara så här produktiv, så tidigt på morgonen som 8.15 men jag ska jobba hårt, så slipper jag gå på lektioneerna fram till jul så det blir till att skriva klart min nyhetsartikel om varför 2/3 av ungdomarna i skolan inte vågar fråga något, jätte intressant jag vet.

Natt samtal

Månadens rikspucko:

mathias säger:

jävla sopa

mathias säger:

jag var i skolan idag

mathias säger:

och i torsdags

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

nehe vare så? jävlar första gångerna sen du åkte från nynäs?

mathias säger:

hahahaha nej

mathias säger:

eller jaha

mathias säger:

ahfan det var det nog
___________________________________________
För att tala om när han åkte så är det över tre veckor sen..

Samtalet fortsatte...

mathias säger:

har du handlat julklapp åt mig än?

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

har du åt mig?

mathias säger:

hell no

mathias säger:

jag är fattig student

mathias säger:

har knappt råd med mat
___________________________
Stackars dig mathias, stackars dig!

Sen till det äckligaste... Mathias pratar om att dem supit in overaller.

mathias säger:

luktar skitäckligt

mathias säger:

öl o sprit o raklödder o sån där "lukta-gott-på-toan-när-man-skitit-spray"

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

men tvätta mathias!

mathias säger:

man får inte tvätta den! Det är en student grej!

man får slänga in den i dushen, men bara om man själv är i den samtidigt

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

du har väll inte på dig den hoppas jag?

mathias säger:

o man får bada med den

mathias säger:

jorå

mathias säger:

eller inte just nu

mathias säger:

men jag kommer att ha den mycket

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

kan inte du gå ut med den på telegrafen på annandagen

- Tilda, Charlie är bäst! säger:

folk lär ju dras som flugor till dig

mathias säger:

hahaha jag skulle fan kunna göra de

________________________________
Jaaa.. är jag förvånad, är du förvånad charlie?

 Jag var bara tvungen att visa detta då denna människa är totalt as skön och puckad! nu vet alla som ska plugga på högskolan hur det är, det är en riktig lek. Man gör väldigt lite för väldigt mycket pengar om jag säger så, tack vare mathias vill jag inte gå högskolan eller äta keso igen. Tack och hej godnatt!


Spetsad glögg

Igår drack jag starkvinsglögg, det var så in i helevete starkt, jag brukar tycka om den, vad var felet? Den var spetsad med vodka, inte undra på att det brände i ögonen och hettade i munnen!

Appropå ingenting, nu är jag nästan klar med mina klappar hann köa några när jag ändå redan var nere i centrum, kul att handla klappar i nynäs, jag vet men det fanns det jag ville ha. Har konstaterat att jag alltid är sjuk och har ont någonstans, just nu är det halsen, någon form av halsfluss men jag viker inte ner mig den här gången så fan heller, keep up the work 2 weeks left.  

Pictionary

Jag har spöat skiten ur familjen palm/johansson i pictionary idag igen, det är jobbigt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst! Men det var alltså vad som hände med mitt matte plugg, fan jag får skjuta upp det igen jag har ju fått hjälp av ödahl det går redan bättre. Nu love actually för man tröttnar fan aldrig!

SOS

Andra advent idag, alltså bara två veckor kvar till jul, suck jag blir super stressad.. Idag skulle jag gjort en massa vettigheter men inget av det hände så nu får jag ta och göra de vettigheterna någon annan dag, måndag eller onsdag och i helgen sen ska julklappshandlandet vara klart.

Har iallafall varit ute och gått med charlie idag, det var jätte mysigt och trevligt. Gick till hamnen och mötte honom och sen gick vi därifrån och runt ringvägen sen tog han bussen hem. Ska plugga lite matte ikväll men innan det så ska jag ät middag och titta på Sällskapsresan SOS igår titta jag på när dem var i Alperna, så himla roligt!

Nu är det chillande, puss puss.

This is me

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär?
Hur tidigt stiger du upp? Så sent det bara går
Vem/vilka vet mest om dig? Min familj, mickis, bulan & julia antar jag
Gillar du att slåss? skojj slåss är dö kul
Vad ska du göra ikväll? Ikväll ska jag plugga matte, urk!
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? I handen
Är du bra på att måla? Har aldrig varit det, var alltid avundsjuk på erika som liten.
Vem kramade du senast? Felicia
Vad längtar du till? Plätt lätt, julafton, min dag och åre
Sparare eller slösare? Ehm, slösare?
Bio eller promenad? Bio är bäst ingen protest
Är du kittlig? Extremt kittlig
Rädd för insekter? Njae, men inte lika orädd som mickis är iallafall hon tar för fan i dem!
Anser du att du är stark? Jag säger ja, frågar man min bästa vän skulle hon säga nej! (men det är bara för att hon gör så hårt)
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att träffa Carina som var så otroligt glad att se mig att hon pussade och kramade och sa att det var länge sedan vi sågs hela tiden
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov som en björn
Vad har du druckit idag? julmust.
Vad var det senaste du åt? Pasta med ost och skinksås.
Vad var det senaste du köpte? En röd kofta .
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek kanske men en förälskelse
Favoritklädsel? Jeans en snygg tröja, skinnjacka och stövlar
Vad gör dig glad just nu? Ingenting det är ju söndag?
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: Beviken.
Sommarplaner: Hjälp så långt har jag inte kommit men en massa festande, Gotland och utomlands med en massa roligt folk tror jag.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Hmm kunna flyga eller läsa tankar, inga mer problem och med förmågan att flyga skulle det vara så lätt att ta sig hem till och med när det är som svårast ;).
Gillar du att sjunga? Jaaaa! Inte för att jag är så bra på det men ändå.
Vad längtar du mest efter just nu? Mina julklappar, en ny dator och min arton års fest! 

Barnvakten

Ikväll har jag spelat så mycket spel att det inte är sant, på vem vill bli miljonär vann jag miljonerna på poker vann jag hundringen i galen panna vann jag och i pictounary vann jag och anton också, jag är alltså för bra för spel, det är synd om dem som behöver möta mig.

Barnvakten (la super nanny) jag alltså, börjar bli trött nu. Undrar när Nettan & Palle kommer hem, snart hoppas jag. Imorgon ska jag nog bege mig mot stan och köpa klappar innan hockey, men nu ska jag spana vidare på min rosa dröm (I form av en sony dator) som jag vill ha + en ny mobil sen är det förhoppningsvis sov time.

Puss & Kram

Get carried away


Guuuuud vad jag längtar!
Jag får rysningar när jag hör carries röst i början, gaah!
_______________________________________________________________________________________
Mickis när sticker vi och lever detta liv och byter ut vårat torra liv här?

Världens bästa julkalender

Just nu skapar jag avundsjuka tankar. Jag ligger nämnligen soffan, äter godis och tittar på den absolut bästa julkalendern någonsin, Mysteriet på Greveholm, jag kommer ihåg hur otroligt bra jag tyckte att det var & fortfarande tycker. Jag funderar allvarligt på att ladda ner spelet också, för jag älskade även det när jag var liten, snacka om nostalgi, runt julen blir jag alltid så här, men nu runt jul är det faktiskt okej.

Ivar är hur ball som hellst "Sängar är för mjukisar, jag ska iallafall sova på golvet, det är coolt!" haha jag skrattar jätte mycket i min ensam het och Lillan är inte det hon som är med i Sunes sommar som Sune blir kär i, måste kolla upp det. Nu åker spelet hem också, puss & kram.


why

Varför fick jag inte gudsgåva att bli bra å att laga mat? Eller städa, eller plugga eller något anant i den stilen. Nu kokar det över AH bye!

Min singaporean

Förutom att min hand gör väldigt ont men inte lika ont som lindas det vet jag, den stackaren har spräckt massa blodkärl i handen, mjukskelletes skada, spricka osv, stackren men man får skylla sig själv när man slår in i dörren, har inte min svullnad gått ner imorogn ska jag åka och röntga, för det blev inget idag.

Den här kvällen har jag spenderat med en väldigt kär barndomsvän till mig som jag upplevgt väldigt många extremt roliga stunder med, vi har tittat på massa film, pratat och haft det allmänt trevligt. Det var antagligen väldigt länge sen jag skrattade så mycket, det fanns mycket att skratta åt då det knappt känns som vi hunnits träffats eller pratat sen han kom hem från sina två år utomlands i somras, ja gott folk i somras. Vi pratade antagligen mer när tids skillnaden var 9 timmar och han bodde på andra sidan jorden, men sånt är livet, visst har vi pratat och setts sen i somras men aldrig riktigt suttit ned. Men det är en av mina bästa vänner så det var precis som vanligt iallafall och jag är jäte glad att vi äntligen fick det gjort ikväll prata en massa och uppdatera oss på en massa roligheter, det var dock inte sista gången, så fasen heller.  

Nu ska jag titta på Bones, sen SATC och läsa cosmopolitan innan det är sov dags, bye.
image342
Här är guldgossen för det är precis vad han är & tjejer han är singel. Letar man efter en söt, rolig, kramgo, härlig och antagligen en av de snällaste människorna som finns är han den rätta! Han spelar också handboll, är grymt charmig och extremt bra på wakeboard, känner i att ni är intresserade av denna super härliga kille tveka inte att höra av er till mig, för i slutändan vill jag gärna tro att det är jag som bestämmer hans tjejer ändå!
:D

Jaha

Jag trodde aldrig att folk skulle börja prata om det jag gör om dagarna som de läser här istället för att ta reda på riktig fakta och få svaret istället för att dra sina egna slutsatser. Det känns lite surt, ska folk sluta prata med mig bara för att jag bloggar? Nej så får det inte bli, jag funderar allvarligt på att låta bloggen vara ett tag.
Idag senast fick jag höra att jag var dålig, att folk inte förstod hur en speciell person kunde stå ut, en vän till mig.

Nej min blogg är alla väldigt välkommna att läsa men den är främst till för mig och mina vänner och de andra läser den som de vill men undrar folk något så får de VÄLDIGT gärna fråga istället för att säga saker de inte alls har något med att göra eller någon fakta grund bakom, tack och hejdå.

ME as an asshole

Med en troligen stukad handled har jag idag bemästrat ishallen på alagsmatchen och nu sitter jag här och försöker skriva med en våldigt lindad hand/handled och har fått starka grejjer fr smärtan, sov time de här är hemskt, godnatt.

To become a grown up

Idag är det exakt två månader tills att jag fyller arton år, jippie! Då jävlar ere party varje helg! Tyvärr så är det då dags för mig att kanske börja bli vuxen på riktigt och ta ansvar men who cares? Någon gång så kommer ju det också, när jag har fyllt arton ska jag iallafall trycka upp legget i ansiktet på vakterna och körkortet i ansiktet på poliserna (Wish me luck with the driving licens)

Julen är på väg

Vare sig man har tid eller inte! På strandvägen 11 finns det inte tid det ser ut som en byggarbetsplats så här 21 dagar innan jul, inte en stjärna hänger i fönstren, inte en ren fläck finns det. Så jag fick rycka in och måla en vägg idag och så hänga upp alla adventsstjärnor och ljusstakar för det verkar inte riktigt som att det prioriteras här, måla, tapetsera, sätta upp nya möbler och lägga golv, aldrig tar det stopp men det blir nog fint när det är klart, om det nu blir det.



Aldrig förr..

har vägen hem till mig från skolan varit sååå lång som den var idag. Men den värsta mensvärken jag någonsin haft begav jag mig hemmåt runt tolv, jag kunde inte röra mig. Bussresan var döden jag trodde att jag skulle dö faktiskt. Från bussen halv sprang jag, jag mådde så illa och kunde knappt stå upp. När jag kom innanför dörren kutade jag till toaletten och ja där fick jag bevis på mitt iallamående, tog en alvedon och en ipren (camilla på mitt förra jobb lärde mig att det är bäst), värmde värmen dynan, låg och skrek för det gjorde så ont andades tungt men lyckades sedan somna, jag vaknade nu. Den här eftermiddagen var något av det värsta jag vart med om, varför får vissa sån här värk medan vissa knappt märker av det? Livet är bra orättvist.

Nu ska jag hitta något att äta, något lätt jag är fortfarande rätt illamående, later.
Ps. Killar var glada att ni slipper, det finns antagligen inga ord som kan beskriva hur ont det kan göra. DS! 

Second of december

På helgerna är jag en riktigt dålig bloggare, ledsen, med tiden bara springer förbi. Idag är det redan första advent, nu börjar det närma sig. I fredag såg jag som allmänt käns Idol jag är en riktigt sucker för det, amanda you go girl!
Efter det var jag i Sorunda och kom hem runt klockan tre, sov inte alls många timmar för sen var det dags att handla julklappar, åkte med bulan. Handlade till mina systrar och sen började jag med mammas resten återstår, suck när ska jag ha tid till det, kanske onsdag då jag och my ska åka till stan och fota till vår första inlämning i foto, jag var sjuk när de andra gjorde det.

Handlade iallafall mest till mig själv i stan, en jacka, ett par skor, en tischa, en kofta, ett par tofflor och mössa och vantar, en hel del alltså nu ligger jag på latsidan ett tag.

Efter handlandet åkte ja hem, sen skulle vi på bio så jag gick till den äckliga ersättningsbussen för att återigen åka mot stan. Fick åka den vidragaste bussen ever till västerhanninge ensam där de andra mötte mig när jag kom dit satt de troget och väntade vi missade dock tåget för min buss var sen så vi krånglade fram och tillbaka och det slutade med att vi stod i VH i ösregnet och blåste bort utan buss eller tåg, bulan snäll som han är hämtade och sen åt vi på Arena. Gick och handlade godis och sen hem till Marcus och spelade tv spel, tittade på American Pie och myste. Kom hem jätte sent men det var trevligt att hänga med killarna, det var länge sen som vanligt var jag dock ensam tjej men jag börjar gilla det, jag är ju van.

Idag har jag skrivit historia, städat och kollat på hockey, nu ska jag sova. Godnatt!

RSS 2.0