!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Lördag

Jag, Emma & Valentino har ätit Pizza idag, riktig bakis mat men jag orkade bara en halv banpizza och jag är inte hunrig. Det ända jag är, är törstig! Spelar ingen roll hur mycket jag dricker, jag måste dricka mer hela tiden. Jag och Emma är inne på våran tredje film "Mrs and Ms Smith, "View fron the top" & nu "Rosa the movie" som vi cyklade till Filmkedan och hyrde och köpte tuggumin till. Nu sitter vi här och vi ska inte göra någonting annat än att bara sitta här. Gaby kommer hit snart också, mys lördag. Jag gillare, det är bra med seg dagar ibland!

Misslyckande efter misslyckande

Jag är fullkomligt slut. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv, trött på allt som går. Så trött på vissa människor, vissa vänner & vissa andra personer som inte kan nämnas under någon kategori, det är dom inte värda. Hur mycket jag än försöker somna om igen så går det inte, jag ligger i soffan och ser hur stökigt det är här hemma efter gårdagens party, hjälp jag måste städa. Dessutom har jag alldeless för mycket tankar som rullar fram och tillbaka i huvudet, tänk om man bara kunde styra över det, vad lätt allt skulle vara.

Gårkvällen var inte allt för rolig, för som vanligt väger det tråkiga mer än det bra, som vanligt slutade det inte alls bra men det börjar ju lite bli en vana. Jag hade som ett plus iallafall väldigt trevligt innan allt tjaffs började. Tur att det finns de där människorna som alltid gör allting roligt, som inte bryr sig när fulla människor blir osams utan bara kör vidare på det dom gjorde innan, jag beundrar det & önskar att jag själv kunde vara precis så. Nu ska jag iallafall börja städa, Emma & Valentino som fortfarande ligger och sover ska också hjälpa till sen har dom lovat, snälla och bra som de är! Puss Tilda  

Stress fredag

Stress dag idag efter jobbet! På jobbet var det sjukt segt, hände i stort sett ingenting. Gick tio minuter tidigare slängde in en väska hemma och bytte skor och hoppade sedan på tåget 12.09 tåget. Åkte in ensam, det är då jag gör den bästa shoppingen. Lovade mig själv innan jag åkte att ta det lungt med shoppandet och det gjorde jag verkligen. Köpte bara en jätte tunnt stickad blå kofta och en vit kjol, jätte sött ihop. Tog 15.00 tåget hem och nu håller jag på och städar för fulla muggar.´Ikväll blir det lite mindre party här hemma och jag ska iallafall inviga min nya kjol. Nu ska jag strssa vidare med städningen. Puss Tilda

Girlpower

image111
Nu ere klart, Spice Girls återförenas. I en 11 kontients turne med start 7 december i Los Angles. Tjejerna ska också släppa en "Greatest Hits" skiva. Turnen är till som ett sista farväl till Spice Girls fans, men min fråga är om inte deras fans växt upp och blivit stora? Jag själv gillade Spice Girls som liten, men jag vet inte direkt vad jag tycker om det här.  Kan i vilket fall som helst bli intressant att se, men vad tycker ni, hit eller diss?

Ny blogg profil

Nu har jag pillat med html inställningarna en stund, och allvarligt jag orkar inte mer. Den nya blogg profilen är inte direkt ur snygg men jag orkar inte göra en större anstränging längre, jag och datorer är nämnligen inte världens bästa kompisar. Men resultatet blev iallafall bättre än det såg ut innan, nu är det iallafall lite mer Tilda och därför mer personligt. Ska göra något åt det lite vart efter nu men nu har jag iallafall något att jobba efter. Jag är iallafall stolt att jag lyckades göra det HELT själv. Nu ska jag städa lite och sen lägga mig och vila en stund. I morgon bär det nog av till Stan innan det blir lite get together på kvällen. Puss

Torsdag

image100

Om det var en varm härlig sommarkväll mitt i juli då jag verkligen kände för att vara lite extra fin så skulle jag inte tveka en sekund över att sätta på mig det här. Måste även tillägga att plånboken hade behövt tillåta det också. Hur fina saker som helst med en saftigt söt prislapp, dock är allt från www.net-a-porter.com :s rea men det spelar ingen roll, det kostar att ligga på topp. Klänning & skor från en av mina favortier Stella Mcartney, väska från Jimmy Choo och läppglans från Dior. Ge mig!

Sitter fortfarande på jobbet, ett renare kontor & en massa insatta papper i pärmar senare. Ska snart gå och äta lunch, femtio minuter kvar och jag är dödshungrig. Idag är det Kyckling & ris med currysås som gäller, faktiskt helt okej. Pratade precis med Mic hon hade inte ens gått hem irån mig än, hon vaknade för en halvtimma sen, vilken lyxsovare. Jag skulle utan tvekan behöva hennes sömn. Nej nu måste jag göra ett sista ryck innan det är dags för lunch och hemfärd måste också hinna ringa Emma innan dess och bestämma angående i morgon. Puss

Slö onsdag

Jag hann / orkade inte skriva något igår. Jag hade världens dödar huvudvärk hela dagen och kände mig bara allmänt hängig. Städade lite medan jag lyssnade på en massa musik, allt för att glömma min hemska huvudvärk men efter en stund fick jag ge upp och la mig i soffan och där låg jag i stort sett hela dagen. Med undantag för mat. Mic kom sen på kvällen ungefär samtidigt som min pappa drog iväg på en liten semester tripp. Mic och jag tittade på "Project Runway", "Searh for the next PCD" & sist men inte minst vårat älskade skärdgårdsdoktorn. Vi bestämde oss för att se klart det idag och 4 timmar framför oss. Mickis gav upp och somnade när det var 1,5 kvar och jag som skulle upp klockan 7 i morse var tvungen att ensam se klart avsnittet innan jag väckte henne och vi gick och la oss. Nu sitter jag iallafall på jobbet, har spenderat två timmar med att förstöra dokument, två sopsäck med förstörda dokument i dokumentförstöraren blev det. Två papper åt gången får man ta, kan ju förstå att det tog lång tid. Annars är det jätte lungt på jobbet jag ska städa min pappas kontor tror jag, bara för att vara lite snäll så det är rent och fräscht när han kommer tillbaka för både idag och morgon ere bara jag och pappas kontor ensamma, vilken fristad här gör jag bara som jag vill, ur skönt!

Nu ska jag dricka upp mitt te, rensa lite här och sen gå och så om det finns något annat super kul att göra. Känns som ett riktigt inne sittar väder idag så jag mår inte dåligt över att det mest kommer vara jag och datorn idag.
Bye!

Städ

Dagen började bra, cyklade till jobbet i ös regn. Inte speciellt mysigt men sånt är livet. Jag måste iallafall rusa nu, ska städa klart hela mitt rum på en halvtimma innan pappa kommer hem. Han har fått för sig att det ska vara städat innan han åker bort. Suck städa städa STÄDA!

Tisdag

Idag jobbade jag till 12 & efter det tog jag och Mic båten och drog ut och la oss på en strand en stund. Hur mysigt som helst men när vi kom ut dit så gick solen i moln lite så det var inte lika mysigt och hett som det var tidigare under dagen, synd. Vi låg där lite mer än två timmar och sen åkte vi hem. Jag jagada fatt på min mobil på jobbet som jag glömt där & cyklade sen hem. Nu ska jag till Anton som fyller 13 år idag, stora killen. Gud vad det gått fort, nu är han ett riktigt tonårsmonster ska bli kul att se hur det här blir. Puss Tilda

Sista måndags inlägget

I morgon ska jag by the way jobba lite på designen på dne här bloggen, den känns extremt opersonlig just nu. Jag ska bara hitta någon som vill hjälpa mig lite med html koder och massa sådant där tjaffs (inte mitt område)men det ska inte vara några problem mitt umgänge svämmar över av dator nördar. Nu är det gotnatt. Puss och kram!

Alanya 07

Alanya 2007 ! Tre månader kvar men tiden går fort när man har roligt och det har man på lovet. Det ska bli hur skönt som helst att bara komm bort med familjen och bara ta det hur lungt som helst i en vecka. Bättra på solbrännan, shoppa lite, äta gott, sova och bara umgås. Jag ser verkligen fram i mot hela resan, allt utom flyget.
   
image99
A L A N Y A    22/9 2007

Mitt jag i listform

Hav eller sjö
Tv eller Dator
Höst eller vår
Jul eller påsk
Svart eller vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lika
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller hus
Svika eller svikas
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Chips eller popcorn
Tilda
eller Matilda
Charter eller weekend resa
Lång hår eller kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller buss
Killar eller tjejer
Pojkvänner eller vänner!
Singel eller fast
Radio eller CD
På land eller i vatten
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller leggings
Bio eller hemma film 
Snowboard eller skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Christina Aguilera eller Britney Spears
Vinter eller Sommar

Lite Tilda i listform, lite mig
eller väldigt mycket mig. Snodde lite av listan Från någon men kom också på lite egna saker. Nu ska jag hem till Bulan och bada. bye bye!

Hett

Idag är det en het dag, varmt som attans och jag har knappt varit ute i solen alls. jag har jobbat, varit på lunch på Kroken, varit i Nicksta och tittat när min syster badat innan jag cyklade hem med dom och åt hos mamma. Jag har dessutom tittat klart på de tre avsnitten jag hade kvar av "Laguna Beach: The real Orange County" Season 2. Dessutom har jag hunnit läsa alla mina 15 bloggar som jag följer dagligen. Flitig dag med andra ord hann med allt utom att sola känns det som. Men om värdet tillåter tar jag gärna igen det i morgon. Idag på jobbet var det lungt och skönt, hade för det mesta enkla arbetsuppgifter och det var lite folk där idag såhär efter lång helg. Skönt tyckte jag på en trött måndag.

Nu ska jag spana lite kläder, rean har ju börjat och jag är lus pank. Som tur är får jag pengar på torsdag och innan dess ska jag skriva en liten lista på några saker jag vill ha och som jag måste köpa innan jag på torsdag eftermiddag enligt mina planer åker och köper det.  Min pappa åker bort på onsdag (sagt det förr) och jag skulle ljuga om jag sa att det inte ska bli skönt med lite alone time. Nu ska jag köpa upp mig på lite godis innan jag spanar kläder och bilder här. Puss Tilda 

Internet krångel

Mitt internet vill inte vara kompis med mig idag, så jag ger upp för dagen. Krånglar klart med det i morgon, nu tänker jag gå och sova för att i morgon gå upp klockan sju och åka till jobbet. Så godnatt!

Laguna Beach

Jag är äckligt förkyld, jag hade bara hur gärna som helst gått och badat idag men jag tror inte det vore en sådan bra ide när det fortfarande inte är jätte varmt i vattnet och förkylningen bara blir värre. Därför har jag idag spenderat min dag inomhus trots det fina vädret.  Har kollat på "My super sweet 16" & nu är jag inne på ett heltids maraton av mitt alltime favorit program " Laguna Beach" jätte mysigt, men ögonen lär snart se ut som små data skärmar. Ska fortsätta se det iallafall, hela kvällen tror jag. Om jag inte åker till Henkan och typ kollar på en film eller något orkar i vilket fall som helst inte göra något ansträngande. Nu är det iallafall mat som gäller och efter det jordgubbar med glass.

image96

Sjukdom på ingång?

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har sovit i 13 timmar och fortfarande kan jag knappt hålla ögonen öppna, huvudet verker, snoret rinner och halsen är tjock, snälla inte sjuk nu. Den här veckan hoppas jag ju på att det ska bli en bra vecka, min pappa åker bort vilket betyder att jag blir ensam hemma jag älskar det, det är hur skönt som helst. Dessutom jobbar jag ju också den här veckan (+ 2 veckor till efter det) jag har inte tid, råd eller lust att bli sjuk. Nu ska jag i varje fall gå och sätta mig på balkongen med min kycklingsallad som pappa köpt till mig! Tänkte läsa lite Modette och bara mysa i solen en stund. Ikväll behöver jag lägga mig i tid och städa mitt rum, gud vad tråkigt men gud så nödvändigt!

skärgårdsdoktorn

Gårdagen körde ner mig i graven, jag orkade knappt upp i morse men efter en stunds tjat från mig själv kom jag upp. Gick förbi Mic en sväng innan jag gick till Valentino för att hjälpa till att städa, Emma, Adde & Sandro kom också dit. Städade lite, åt lite tårta och sen åkte vi och åt världens bästa dagen efter mat, pizza. Efter maten gick jag hem och sen åkte jag till Mic för att titta på skärgårdsdoktorn dvd boxen. Vi får någon grejj varje sommar att vi ska göra det, men varför inte. Skärgårdsdoktorn är bara hur bra och hur äkta som helst. Utan tvekan det absolut bästa som gjorts i Sverige någonsin. Jag älskar karaktärerna, skådisarna, miljön & att serien känns så nära och äkta. På något sätt även fast vi långt ifrån bor isolerade på en ö så känns det som man ändå bor rätt nära det när man bor här hemma. Kanske därför skärgårdsdoktorn älskas av så många här? Vad vet jag, skärgårdsdoktorn ger mig iallafall flasbacks från när ag var liten och fick sitta uppe extra sent för att tillsammans med hela familjen se serien. Jag älskade det.  Två saker jag konstaterat av serien är att Nynäs känns inte mycket större än Saltö när det kommer till snack och allt sådant och en annan sak som jag kommit fram till eller två saker till det är att jag vill bo sådär någon gång, på riktigt, ett sommarhus kanske. Den sista saken är att Svenskt skärgårdsliv är otroligt när vädret tillåter det. Jag skulle inte byta mot Stor staden.
Nu är det godnatt, jag behöver den här sömnen.
 
image93 image94

Svensk himla midsommar

Fy vad tråkigt midsomarväder det var igår, det var kallt att sitta ute och äta med trots det så satt vi ute. Jätte god mat och mat i mängder jätte gott, kände att jag rullade fram när jag sneare gick på artons års kalas. Kvällen började jätte roligt, ätte mysigt hade vi men den slutade inte allt för bra. Jag är iallafall väldigt glas att jag fick reda ut saker med vissa människor, jätte skönt. Det behövdes. Nu ska jag åka till Valle och hjälpa till att städa. Skriver mer sen.

Glad midsommar

Glad midsommar allihoppa! Själv ska jag spendera dagen först med familjen och vänner innan jag ska på litet artonårs kalas på kvällen. Jätte mysigt ska det bli, hoppas bara att vädret tillåter det att bli så. Nej nu måste jag
rusa, ha en underbar helg. Puss Tilda

image92


Mary-Kate & Ashley Olsen inspirerar!

   
     


Jag ÄLSKAR Mary-Kate & Ahley Olsen's stil. Jag skulle inte ha något alls imot att byta garderob med dem.
Hur kan man ha en sådan klockren stil? Jag förstår inte, det kan inte vara mänskligt. Speciellt inte att man kan se så snygg ut trots att man har en slapp tischa, träningsbyxor, skitit/ruffsigt hår och ser ut som en 1.000.000 dollar ändå som Mary-Kate på bild nummer sex. Inte heller kan det vara mänskligt att vara lika snygg som Ashley på bild 8. Är också helt kär i bild två på Ashley där hon har den läskigt snygga miu miu clucthen och jag tycker också mycket om bild fem på Mary-Kate där hon bara ser underbar ut. Alla dem här bilderna på dessa underbarn inspirerar mig, nu kliar det i fingrarna! Måste handla!


Livvakterna

Sen jag kom hem från jobbet har jag inte gjort någonting. Satte på en film direkt när jag kom in, det blev den Svenska filmen "Livvakterna" länge sedan jag såg den, det är en rätt bra Svensk film. Väldigt mycket spänning i den. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det ända som är bestämt är att jag ska till mamma och äta middag, mysigt. Nu tänker jag iallfall ta en tuplur innan jag går till mamma, skönt att vara ledig i morgon. Hade varit läskigt skönt med en sovmorgon också men jag tror att jag och emma (m.f?) ska åka in mot stan och köpa en present och sen skulle jag vilja köpa en ny bikini kanske kan fixa det på samma gång. Bye!

TORSDAG

Idag är det torsdag, i morgon är det midsommarafton vilket innebär L.E.D.I.G.T. hur skönt som helst om ni frågar mig. Sitter på jobbet, jobbar väldigt mycket sittandes idag då alla mina extra mammor här inte tycker jag ska anstränga mig så mycket efter som jag fortfarande knappt kan röra mig. Snällt tycker jag och gud vad jag tycker om dom. Sitter och renskriver lite papper gör klart min tipspromenad och snart ska jag också rita lite affischer inför midsommarfirandet i morgon. Jag själv ska tillbringa min midsommar hos mamma tillsammans med alla grannar innan jag senare på kvällen ska på ett  litet arton års kalas. Nu måste jag skriva vidare så jag blir klar någon himla gång. Skriver mer när jag kommer hem eftersom det ser ut som en riktig sitta hemma dag idag då himlen är täckt av stora grå moln. //Tilda


Ischias mongo muskel

Jag är vidrigt trött och har varit det hela kvällen därför har jag bara slappat, hur skönt som helst. Sitter och pratar med Charlie om livet just nu, rätt skönt man behöver prata av sig ibland. Har för övrigt också lidit hemskt mycket idag/ikväll pågrund av att min ichias nerv kommit i kläm och jag inte kan röra höger ben utan att det käns som hundra knivhugg från knät till ryggslutet. Är det såhär i morgon är det tveksamt till om jag kommer kunna jobba. Jaja så är livet, hårt ibland. Har för övrigt sen jag började jobba kännt mig hur ofräsch som helst, jätte sliten och inte snygg alls. Frågan är om jag glömt bort smink sen jag började. Jag önskar nästan att det skulle vara en mega stor tillställning jag var tvungen att gå på så jag kände mig manad att göra mig fin för en gångs skulld & om jg gjorde något stort skulle jag vilja se ut som Ashley Olsen under. Nu är det iallafall godnatt.

image79

Kollektiv

Hemma från badet för en timma sne ungefär. Jag är hur trött som helst jag har fortfarande inte återhämtat mig från när jag var i Sorunda och fick sova fyra timmar. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra skulle åkt med mamma och Uffe till Norvik men jag hade aldrig kommit därifrån isåfall. Idag fick jag den glädjande nyheten att min pappa åker bort onsdag-söndag nästa vecka, hur skönt som helst! Då blir det kanske lika kollektivt boende som förra gången, hoppas verkligen på det!

Nu ska jag vila en stund, jag orkar inte sitta här längre. Nej nu går somsagt jag och min glass vidare. //Tilda

Jobb

Jag sitter på jobbet halv död. Min arbetsuppgift idag är att göra en tipspromenad till midsommarafton & affischer tills dess. Jag har två timmar på mig att bli färdig jag har gjort tre frågor så här långt. Måste kanske jobba snabbare. Jaja Justin Timberlake poppas iallafall ur högtalarna på pappas dator just nu (fortfarande sur över att jag inte var i globen) hade iallafall bestämt mig för att hålla mig borta från recenssioner och allt från igår men jag var tvungen att kika in på aftobladet och fastnade läsandes framför allt om konserten igår. 4+ av aftonbladet, 5 getingar av expressen, I belive that was a hell of a good show när dom ger så bra betyg. Var också tvungen att kika in bilderna från går dagen, åh vad jag hade velat vara där. Men som plåster på såren kan jag iallafall säga att jag har hört Justin Timberlake live, yes! clara ringde nämnligen under Sexy Back, hörde mest publikens sång men då och då kunde jag urskilja Timbalands och Justin ljuva stämmor i bakrunden, åh vad jag blev avundsjuk. Efter det gick jag direkt till sängen utan några problem.

Nu ska jag jobba vidare, om två timmar är det bad med Mic & Albin som gäller verkar det som, vädret lockar. Goodbye! /Tilda 

Dagens

Idag har jag vart hur himla trött som helst, trots det har jag klarat dagen galant. På jobbet gick det bra och jag var effektiv jämnfört med igår. Efter gick jag och Mic till Rinvägen för att sola, vi gjorde det en stund innan Justin hysterin kom som ett brev på posten.. vi var tvungna att dra hem och se om vi kunde hitta några i sista minuten. Några minuter och allt för dyra biljetter senare såg vi det omöjligt och jag plattade håret och lockade Mic's. Drog hem och åt och efter det ut med Mic & Jess till hamnen. Där satt vi på en av bryggorna någon timma och pratade, nu tittar jag på en film på trean och tittar lite på vissa grejjer på datorn. Ska sova snart, trött till tusen efter nattens såkallade "sömn".

Dagens bästa: Min bästa väns kärlekslista och bästis lista som vi hittade i hennes gamla dagböcker på vinden, jag skrrattade så jag fick tårar i ögonen.
Dagens Jippi: Justin Timberlake in Sweden, världsartist & världssnygg ett musik geni, jag älskar honom.
Dagens no, no: Även här Justin men på ett annat sätt, på det sättet att jag missar hans konsert i Globen då jag aldrig kan komma till skott med att bestämma mig. Att hysterin runt honom är enorm på tv & radio idag också gör inte allt bättre.
Dagens panik: Vart tusan är sommaren? När blir brännan bättre, festerna fler och händelserna roligare?
Dagens grattis: Clara älskling, grattis!
& sist för att nämna Justin igen, dagens "it sucks" det faktum att Justin inte längre verkar vara en het hollywood singel längre ( Jessica Biel) & även det faktum att Clara kommer ringa mig från globen under "Sexy Back" bara för att jag sitter här framför datorn utan biljett, nej nu drar jag täcket över mig och lägger mig med en suck. Godnatt!

image77

BLODIGT himla allvar

Tusan, jag hatar att jobba. Klockan är 07.20. det betyder att jag sovit i ungefär en sådär 4 och en halv timma i natt. Jag slaravde som tusan, jätte dumt och idag är jag trött som satan, kanske bara just nu. Var iallafall i Sorunda hela dagen, umgicks, spelade mycket spel tex risk och med andra ord, lira fotboll och tittade på film och på FCZ. Ja suck, jag kunde fixat det bättre. Jag & Emma var grymma på spel dock inte på RISK men på allt annat. På med andra ord blev Emma en skit dålig förlorare och när vi spelade fotboll slutade det med att jag nästan ville döda Sandro, inte mycket til överseende för att förlora med andra ord. Nej idag har jag några "små" söta blåmärken efter fotbollen igår, där det blev blodigt allvar för min del (& för alla andras). Hade iallafall en mysig dag/kväll men jag kunde fixat det där med hemgången tidigare än att komma instapplandes klockan 02.30 fick som tur var skjuts av Bulan, men ändå slarvigt. Nu ska jag åka med pappa till jobbet, ska äta fruskost där innan jag börjar klockan 08.00 (slutar 12.00) då ska jag ringa Mickis och hoppas på att solen tittat fram tills dess. Får berätta lite mer sen. / /Tilda

GRATTIS våran Clara på din födelsedag, hoppas du får en helt underbar dag <3!
& sist men inte minst The king has landed!

image78

Hemskickad

Kom hem kvart över 12, tidigare än vad jag hade förväntat mig. Chefen (min pappa ;D) skickade hem mig tidigare efter att han tyckt att jag gjort ett strålande jobb idag. Åt också pizza till lunch innan jag drog, en jätte skön dag med andra ord. Det är så himla dåligt väder idag också, mulet och allmänt grått ute. Har inte en aning om vad jag ska göra, men det vore mysigt att åka till mormor en stund. Bara prata, fika och kanske för en gångs skulld rensa lite på vinden bland mina grejjer för att se vad det är som jag har undan stoppat där uppe, kanske vore en bra ide? Nej nu är det på med mjuks dressen och slappa en stund innan jag går till min kära mormor, mormor är bäst i mina ögon. Kram Tilda!


Jobb

Jag är uppe och igång och klockan är inte ens nio. Har dragit i mig en stadig slarvig frukost som bestod av ett äpple och nu ska jag hoppa på min cykel och cykla till jobbet. Usch vad det är tråkigt att behöva jobba, jag är glad över att gå i skolan. Nej gotta go, hemma runt 13.00 bye!

The Queen

Hej! Idag har det varit otroligt tråkigt väder, har inte haft någon lust att göra någonting. Hade en liten depp period i morse dessutom som inte gjorde det hela bättre. Har iallafall sovit till 12.30 idag och sen kollade jag på "The Queen" på eftermiddagen med Bulan, jätte bra film. Jag brukar inte vara mycketr för filmer som får så hemskt bra kritik men den här var verkligen värd att se. Nu ska jag titta lite på tv och bara mysa, i morgon börjar jag jobba. Bye!

image76


Heroes

Dagen idag, åkte till Sorunda och skulle kolla Heroes med Adde, Charlie, Suppe & Krille. Såg ett avsnitt gick till Lillan och köpte glass och bara satt och gjorde ingenting. Krille åkte hem. Gick till Charlie och tittade på "Alpha Dog" med Justin Timberlake, han är ju bara så himla vrååååål snygg. Jag satt bara där och mös av att se honom, sen var det ju en himla bra film. Åkte hem, var hemma 7. Satt och bara tog det lungt och funderade länge över allt och ingenting, tog sedan med mina funderingar och gick en promenad med Jessica. Vi tömde våra hjärnor och aggressioner. Nu ligger jag här efter att ha somnat till en film med syster. Ska snart gå och sova men tänkte spara lite extra på den här kvällen eftersom jag börjar jobba på måndag. Men även om jag ska göra annat är det dags att gå och göra någonting annat en stund.

Föresten: Tack för att du fick mig att inse att hur mycket man än stirrar på en telefon ringer den inte. Det tog ett tag att komma på det.

Your body is a wonderland

John Mayer - Your body is a wonderland

We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it

LÖRDAG

God morgon! Jag har varit vaken ett tag nu, har till och med hunnit äta frukost med min pappa och syster vilket inte händer speciellt ofta. Idag är det hur fint väder som helst ute antagligen den finaste dagen på länge, Jag skulle inte ha något imot att vara ute hela dagen. Men så är inte planerna, ska åka till Sorunda och kolla på heroes hela dagen så nu är det väll bäst att jag går och börjar göra mig i ordning lyssnandes till Rihannas senaste album, mm jag älskar det!

image75

Sömn är överskattat?

Sömn är verkligen överskattat, men nur går jag verkligen och lägger mig. I morgon ska jag stda lite på rummet innan jag åker till Sorunda på "Heroes" tittande. Godnatt. 

MIC PIC

En 20 lapp fattigare och en hel bästa kompis kväll rikare. Ja det är lätt att räkna ut, jag spenderade kvällen med Mickis. Där satt vi två muppar på en bänk i centrum med våra salta katter. Men ska jag vara ärlig så gillar jag det.
Vi har kul åt oss själva i de där stunderna. Det är våra stunder som är de bästa egentligen, det spelar ingen roll vad vi gör när vi bara kan sitta och prata i timmar om döds viktiga saker till allt löjligt man kan prata om. Vänskap är rätt otroligt, vi pratar & ses varje dag vilket vi gjort i 11 år. Det är konstigt att man inte tröttnar på varandra, jag kan av det konstatera att mitt och Mickis förhållande verkar vara det ända förhållandet som jag verkar klara av utan att bli rädd och avskrämd av tiden som gått.

Min mamma brukar alltid säga att man inte ska glömma bort sina vänner pågrund av annat som kommer runt tillexempel killar, jobb eller resor. Men när hon pratar om mig och Mickis så brukar hon säga att det inte skulle hända. Vi är av samma skrot och korn och även om vi är så olika så är vi så lika. Jag skulle säga att jag är beroende av Mickis, tanken av att vi inte ska gå efter samma schema nästa år gör mig stört nervös. Undra hur det här ska gå? Men hur som helst jag är tacksam för min bästa vän, varje dag och varje minut det finns antagligen aldrig någon som kommer veta lika mycket om mig som hon gör om mig. Jag älskar henne det gör jag verkligen.

I'm dreaming again

image74

1. Klänning från Chloe, stickad och allmänt mysig, ge mig!
2. Väska från miu miu, lackerad och härlig
3. Tiger armband från Kenneth Jay Lane, jag älskar det!
4. Hermes oranget armband, tänk om man var ägare till detta?
5. Hermes svarta och bredare också hur fint som helst
6. Jätte härliga och enkla skor från miu miu.

Jag drömmer om armband på nätterna, jag bara måste säga det igen. Jag önskar att en gud från ovan kunde skänka mig något av dessa hermes armband eller den underbara tigern. Jag måste ha!

FREDAG

Det är himla kul hur vissa människor kan få en sak
att bli en helt annan bara genom några simpla enkla ord. 
Jag är ändå rätt glad att vissa människor kan vända för mycket
på sanningen för det får mig genast att inse hur lågt vissa kan gå. 

Det är ingen värme utan det blåser jätte kallt ute, inte ens mysigt. Det ska inte bli så fint väder på hela helgen, tur att jag inte har planer på att ligga på stranden i morgon då. Hade ett halvt långt samtal med Emma påväg mot badet idag, känns nästan som jag saknar Empsi Pemsi lite, vi har inte träffats på några dagar nu.
Ikväll ska jag vara med Mickis! Nej nu ska jag och mina nya jeansshorts vandra vidare mot en ny spännande sommarkväll (nu lät jag poetisk och som jag hade värsta planerna, så är inte fallet)//Tilda 

Uppskattning eller inte?

God morgon! Jag vet inte riktigt om jag kan påstå att jag var en av de människor som uppskattade gårdags kvällen som mest men det fanns vissa stunder som även uppskattades av mig. Träffade inte Clara igår men jag träffade ett annat bekant ansikte, ett väldigt bekant och saknat ansikte. Victor! Gud vad det kändes bra att krama om honom, jag tror det tog en bra stund innan jag släppte. Jag tror till och med jag släppt ifrån mig ett "litet" gläde tjut när jag såg honom gående mot mig. Nej barndomsvänner är alltid något speciellt (ännu mer när man inte träffats på ett år) och herregud vad han hade förändrats. Vi hann tyvärr inte prata så mycket men det ska vi ta och göra någon dag, det måste vi göra. Känns inte som det är någon brådska dock eftersom han inte åker tillbaka till Singapore den här gången. Mitt och Victors möt var antagligen det ända jag uppskattade med gårdags kvällen annars var jag nog mest sur (?) av olika anledningar. Nej nu ska jag ut i solen med Mickis //Tilda


Nynäs grundskoleavslutning

Skolavslutning för grundskolorna idag, själv hamnade jag på Claras avslutning på Viaskolan. Hon var så himla fin, jätte fin klänning och ur fin i håret. Hon höll sitt tal skakands och gråtandes och det var jätte fint. Jag vart riktigt rörd och kände hur de där känslorna från förra året kom krypandes, man är lycklig och ledsen på samma gång. Nej nu är Clara i mina ögon större än vad hon var igår, vi ligger iallfall allihoppa på samma nivå i livet. Det tråkiga och seriösa gymnasiet.

image73
Världens bästa Clara!

Nej det var jätte fint idag på avslutningen och löjlig och känslig som man är så kände jag hur mina egna tårar satt som en klump. Ikväll ska jag gå ut en sväng. Träffa lite människor men den jag ser fram i mot mest att träffa är Victor, efter ett år så längtar jag som tusan. Det blir väll andra gången jag gråter idag isåfall. Nej nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning och sen ska jag hem till mamma och äta middag lite senare. //Tilda


OH Laura - Release me

Jag älskar den här låten framför allt texten. Den är helt genialisk den bästa texten som någonsin gjorts om ni frågar mig. Så många känslor man upplever dagligen.

I'm the wilderness locked in a cage
I'm a growing force you kept in place
I'm a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I'm a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I'm the rain that's comming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me


Tjat om Britney Spears

ALLT dessa gnabb/tjat om Britney Spears, nej stackars kvinna.

Jag har precis tittat klart på det inspelade avsnittet av exposed, pappa spelade in det trots att jag bara några få minuter innan det började skrev att jag skulle se det så hann jag inte. Som jag skrev igår så handlade det om Britney Spears och om hennes liv. Jag blir bara hur arg som helst när jag ser program som det här. Hela programet handlade i stort sett om "mäktiga" personer inom media branschens spekulationer på varför Briney Spears liv blivit som det blivit. Alla de personerna som pratade hade olika bilder och olika "orsaker" (utifrån vad de själva trodde) som de talade om och senare omvandlade till anledningar som lett till att Britney Spears nu i slutet nästan rasat samman. Något som det också talades en hel del om var Britney Spears oskuld, jag vet också att hon var känd för sin oskulldsfullhet och att det var en del av den där "The girl next door" Amerikanska känslan som gjorde henne känd men när mer nästan 30 minuter av 60 läggs till att tala om när hon kan ha förlorat oskulden gjorde att jag bara ville stänga av programmet. Visst någonstans skedde det en förändring hos henne också, hon bytte image från oskulldsfull flicka till lite sexigare vildare kvinna. Men det kom väll med åren, man kan inte rikta sig till en publik på - 10 år när man är 20 år och enormt duktig på det man håller på med.

Nej det där programmet gjorde mig arg. Arg för att jag vet att det är media och folket som tagit henne dit hon är. Att varje gång man går utanför dörren bli såhär http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/britney_the_new_queen_bee.php 
uppmärksammad kan inte vara något lätt att leva med varje dag. Nej att bli känd när man är 15 och bli en av de största människorna inom den kvinliga musik industrin någonsin (för det är vad JAG skulle vilja kalla henne) kan inte vara en dans på röda rosor, det kan med andra ord inte vara lätt att vara Britney Spears. Britney Spears tappar sin son i marken och blir kallad den värsta mamman man kan hitta, jag tror knappast att hon är den ända som gjort det? Den ända skillnaden är att när du eller jag gjorde det så var det ingen som stack upp kameran i ansiktet på oss och kallad oss dåliga. Hon är en offentlig person och papparazzis och skvaller/skitsnack är något som kommer med det. Men att göra det så extremt som det gjorts med henne, nej det är ett sjukligt beteende av media och vissa människor. Nej att Britney Spears en dag skulle ge ett rop på hjälp och att hon en dag skulle bryta ihop, det var bara en tidsfråga och det behövs inga vidare spekulationer för att ta reda på varför det räcker med en gnutta sunt förnuft.  

image71

Usch jag bir så arg på sånt där, skitsnacks dokumäntärer där det inte finns någon fakta utan bara spekulationer. Nej låt människan göra fel, att fela är mänskligt.


Heroes

Jag är läskigt trött, trött av att göra ingenting. Kom iallafall precis hem från centrum, stod jätte länge och höll i ett par shorts och en klänning men jag var inte säker på om jag verkligen ville ha något så det vart, ingenting! Det var väldigt vuxet och bra gjort av mig men jag ska gå ner i morgon igen och leta jag känner hur jag verkligen vill ha något nytt. Jag ska gå ner för att möta Mickis på hennes jobb om en timma men innan det tänker jag titta på "5ans" nya program exposed, ikväll handlar det tydligen om Britney Spears. Intressant att se vad det nya programmet är, om jag fattat det rätt handlar det om kända personers liv. Det kan ju vara väldigt intressant. Jag har tänkt att jag ikväll/natt också ska hinna se 3 avsnitt till av Heroes så jag ligger på avsnitt tio. Jag har fått någon himla heroes abstinens, jag kan inte sluta titta på det. Jag tror att det är någon slags saknad av mitt älskade OC som gör att jag på något fanatiskt sätt måste bänka mig framför datorn för att se något annat .Heroes är föresten en himla bra serie jag har vägrat den förut i protest men jag vart tvungen att ge med mig.
image70

Sommar deprission

Solen skiner inte mycket idag, jag mår faktiskt inte dåligt över det. Jag sitter inne idag även om jag hunnit med att vara barnvakt och badat på förmiddagen, så sitter jag nu inne med gott samvete. Jag är trött och jag bara orkar inte hitta på något just nu. Jag lider som varje sommarlovs början av sommarlovs deprission. Det låter jätte knäppt, men varje år är det samma sak. Jag vill hinna med så himla mycket saker och jag har så höga förväntningar på sommaren att den/de dagar då jag inte har något planerat så känns det som lovet kommer bli ur tråkigt. De där konstiga känslorna tillsammans med hur mycket olika tankar och funderingar som helst kring en massa annat gör att jag på något sätt faktiskt blir lite deprimerad. Ja det låter hel knäppt och det kanske det också är men jag tror det finns fler som tänker som jag. Tankarna inför sommaren är väl är väll många hos alla, tror jag iallafall?

Nej idag är en funderar dag, en djup dag, jag behöver såna dagar ibland. Just nu sitter jag och läser en massa dikter, noveller & artiklar som min kusin skrivit på en sida på internet, jag tycker att det är hemskt att läsa dem, jag känner att jag varit egocentrisk och blind när jag läser dem, att jag varit för blind för att se henne? Ibland tror jag att jag är för självupptagen, för upptagen för att se människor omkring mig, det handlar inte bara om henne utan om människor som står mig närmre än vad hon gör, det är en brist. Något jag måste jobba med. Nu ska jag sluta deppa det är ju sommarlov och även om jag deppar över det just nu så finns det massa saker jag kan och ska göra nu! //Tilda

Halsont

Första sommarlovs dagen är snart slut, jag är helt slut. Har sovt till och från hela kvällen famför Marie Antoinette, tycker verkligen om den filmen. Har börjat få hur ont i halsen som helst, jätte jobbigt. Idag har jag varit i hamnen och ätit glass och legat ute en liten stund men det blåste för mycket och vart molnigt direkt. Nu ska jag sova för resten av natten, godnatt.


Första sommarlovs dagen

Första officella dagen på mitt sommarlov, har fortfarande inte förstått att första året gått så otroligt fort som det gjort. Känns som det var igår som jag stod och grät över att skiljas från min underbara (10 år tillsammans) klass. Nej ingen nostalgi idag, solen skiner och jag ska ut och sola och bada med Emma och Gabbsan. Får se vad som händer senare. Puss Tilda

Kubb kväll

Jag älskar sommarkvällar, det är nästan det bästa med sommaren. De mysiga varma sommarkvällarna då man baras glider omkring. Åkte som sagt till Sorunda vi spelade kubb och fotboll först. Jag & Emma förlorade båda gångerna trots att vi fick försträrkning av Sandra & Charlie andra gången. Stina & Gabbsan tjuv tränar tror jag. Det började mullra och regna när vi kickade lite med bollen så vi gick till Sandro och slog på "Hata Göteborg", himla kul film det lilla jag såg.  Kvart över 11 mötte jag Adde som skulle gå med mig på vägen till jag mötte min pappa, det tog en halvtimma. Sen kom pappa och hämtade mig. Nu ska jag gå och lägga mig snart, skulle ju sova en stund på eftermiddagen men hur bra gick det? I morgon om vädret tillåter blir det mer solande och badande än det som var idag. Godnatt!

Sommarlov?

Solen skiner och det är varmt idag igen. Jag har legat på stranden hela dagen med Gabbsan och Emma. Jätte skönt och mysigt, bättrade på solbrännan en hel del. Man märker när man ligger ute en hel dag att solen tar som satan på kroppen, jag är helt slut i den. Jag ska dra till med en vila framför sex and the city innan jag ska ta halv nio bussen till Sorunda, vi ska spela kubb och umgås. I morgon hoppas jag att det blir lika mysigt väder som idag, mer solbränna och mer bad. I morgon är det dessutom måndag, tror inte riktigt att jag förstått att jag fått sommarlov än, men jag tror jag kommer inse det den här veckan. Nu kommer man glömma vilken dag, datum och vad klockan är, samma sak varje år. Jag har iallafall en sak planerad den här veckan, Victor kommer hem. Det ska bara bli hur himla mysigt som helst, jag saknar honom så himla mycket. Efter två år i Singapore flyttar han hem igen, och gud vad det känns bra. På fredag ses vi, plats och tid har varit bestämt sedan jul, åh vad kul det ska bli!
image69
Victor, min barndomsvän!

Nu ska jag titta på sex and the city, sen korunda ha det bra. Bye /Tilda


Student bilder

Bilder från Amandas student igår;
image55

    
  
   

Frihetskänsla?

Jag bara kan inte rå för det, varje gång jag ser de där studenterna som är så lyckliga varje år så kan jag bara inte låta bli att avundas dem. Varför är det aldrig min tur? Självklart unnar jag dem det, de har ju jobbat hårt för det. Men den där frihetskänslan måste vara otrolig, jag vill känna den snart. Har iallafall tillbrignat hela dagen hos min kusin där vi firat hennes student. För mycket alkohol, lite vatten, lycka och värmeslag vart en ganska rolig kombination. Gud vad vi skrattade. Hon var så lycklig och glad och i morgon åker hon till Kreta, jag avundas henne ännu mer. Nu ska jag till Jessica vi ska antagligen dra oss mot något badställe. //Tilda

Lördag 9 student juni

God morgon, dagen efter avslutningen idag och även Nynäshamns student. Helt ärligt så är jag egentligen alldeless för trött och besviken/sur från igår för att egentligen orka gå utanför dörren idag. Gårdagen var alltså ingen direkt höjdare, men jag är ändå på något sätt glad att jag fick veta det. Men jag hade så här i efterhand bara velat sitta hemma med en bra film och dem man tycker om och bara mysa igår. Jag skulle behöva prata men det är studenten och vem vill förstöra en sådan glädje dag? Inte jag iallafall. Därimot känns det bra att jag inte behöver fundera mer och att jag äntligen vet hur jag ska bete mig, sanningen gör ont men den lönar sig i längden med andra ord. Sorgligt men sant.  

Även fast lusten inte finns till att gå utanför dörren så är det precis vad jag ska göra, hela dagen för att vara ärlig. Amanda tar ju studenten och vi har alltid haft våran speciella relation, mer som syskon än som kusiner. Är jätte glad för hennes skulld och tycker att det ska bli jätte mysigt att se henne så himla glad idag. Men nu måste jag börja göra mig i ordning, hann inte handla present igår så vi ska ner och göra det nu och sen bär det av mot utspringet som börjar klockan 12.00.  

Sommarlov

Sommarlov! Äntligen, älskade sommarlov! Fick våra betyg och sa hejdå till klassen och mentorerna och allt, tittade på showen och sen var det slut. Jag och Mickis körde en tradition, planksteg på Freja. Precis som alla tidigare år. Nu kom jag hem därifrån och ska snart ut igen. Ska ner och lägga oss på Nicksta en stund innan det blir hem för att göra sig i ordning för utgång ikväll. Men innan det måste jag ner på stan oh köpa studentpresent till Amanda tillsammans med pappa. Vet inte vart det blir att hålla till först ikväll men det snackas sen om pumpviken från alla så jag antar att vi landar där.

Nu är det Nicksta som gäller någon timma, stressig dag. Men man ska hinna så mycket som möjligt nu när det är sommarlov. Jag tror i varje fall att sommar 07 kommer att bli rolig. Ciao!


Bekant möte

Hittade en jätte bra outfit till i morgon men efter att jag tvättat byxorna hittade jag jätte fula fläckar som visade sig inte gå bort, mina vanliga tur. I morgon är det somsagt avslutning, det ska bli så skönt kan inte förstå att ett år gått så här fort. Sitter just nu hemma ensam i mörkret och tittar på Coyote Ugly, jätte mysigt om jag inte varit mörkrädd men jag ska grejja det här. Träffade en barndomskompis på bussen i dag när jag och Mickis åkte hem, vi pratade inte, för det var verkligen många år sedan vi sågs sist. Funderade länge på om han kände igen mig och jag tror verkligen han gjorde det med tanke på blicken jag fick när jag gick av. Alltid mysigt med gamla bekanta ansikten, speciellt när det gamla bekanata ansiktet var den första kärleken. Mamma berättade att han var i Nynäs hos sin moster hela sommaren, hon tyckte jag skulle höra av mig. No way men jag hoppas vi ses igen så jag kan ställa mina frågor jag haft ett tag. Nu är det dags att sova lite, sova bort min verk jag har eftersom jag bränt mig. Godnatt!

I love sunny days!

Idag är det en så himla fin dag & för att inte tala om varm! Snabb visit i skolan, sista dagen med min klass och sista dagen med Mickis, det är det som känns tyngst. Efter 11 år ska hon och jag gå skillda vägar, min absolut bästa vän.  Jag och Mickis stack och solade efter skolan, jätte skönt. Vi låg och pressa i flera timmar och tyckte inte att det hände ett skit fören nu. Jag är jätte röd i ansiktet för jag bränt mig. Tusan också vi som satsade på att bli fina inför skolavslutningen och studenten, jaja det kan inte gå rätt jämt eller i vårat fall aldrig?

I morgon är det avslutning och jag ska snart gå och fundera på vad jag ska ha på mig i morgon, det kommer som sagt ta sin lilla stund. Ska först titta klart på Top Model & städa för i morgon är det slut på friden min pappa kommer hem. Den här veckan har varit jätte skön med trevligt kvälls/natt sällskap hela veckan men ikväll ser det ut som jag ska sova ensam, undra hur det ska gå? jag avskyr ju det. Nu damsugaren, vi är bra vänner han och jag!

image54
Min bästa vän sedan måånga år!

Sidekick

Ge mig den här mobilen jag bara vill, vill, vill ha den! Jag måste ha den, den väcker grovt att ha begär. Jag måste se till att få hit den på något sett, morbor som åker till USA ständigt borde kanske flörtas med ;D!

image52image53

Onsdag

Nationaldagen idag, jag är ur trött. Har nog aldrig varit tröttare än så här men det var det utan tvekan värt! Går kvällen var jätte rolig, kvällen bjöd på allt och lite till, till och med bad. Det blev väldigt sent inatt och den sömnen jag fick var nog inte den bästa och när jag vaknade i morse var det första jag möttes av Valentino iklädd Emmas rosa nattlinne. Snacka om att det gjorde hela min dag, jag går på den bilden för att hålla mig vaken. Sandro och Adde drog hem med 10 bussen i morse så jag , valle & emma städade och sen så gick vi ner till Nicksta en stund. Gick sedan med henne till bussen och sen gick jag och mickis till hamnen. Tanken var glass, det slutade med en varsin hamburger meny och glass. Min matlust kom krypnades först då. Låg kvar där en stund på en av bryggorna och halv sov och sen hem till mig där Mickis gjort allt som stått i sin makt för att hålla mig vaken. Nu sitter vi iallafall här och tittar på fotbollen, väntar på emma, sandro och valle som skulle gå och köpa mat och ta hit först. Mäktig inledning på matchen med den svenska nationalsången kunde inte bli så mycket härligare svensk nationalsång. Nu är det spännande 1-0 till Sverige precis, fotboll bye!

image51

Trevlig kväll

Har städat hela garderoben nu och jag känner mig hur glad som helst över att jag lyckades grejja det på bara 2 timmar. Väntar nu på att Adde ska ringa och tala om att de är på väg hit. Allt som allt blir vi 10 ikväll, 10 glada personer. Hur mys kul som helst. Trevlig kväll & hoppas det blir lika kul som jag hoppas att jag ska ha. Tjing tjing!


Måndag & Tisdag

Underbart solen skiner och det är varmt, nästan lite väl varmt för att vara någon annastans än på stranden i bikini och kunna bada. Igår var en bra dag, kom till skolan visade sig att vi inte hade något på hela dagen. Gick dock och åt mat och tittade på esteternas lunch show. Åkte sen till naprapaten och sen åkte jag och Emma in till stan. Inget shoppande för mig men Emma skulle handla student kläder och något till avslutningen. Var där inne och tittade och åt. Åkte hem med halv 6 tåget och Emma hoppade av hemma hos henne medan jag åkte vidare hem för att börja min städning. Slet ut allt ur garderroben och började städa. Lite senare kom Emma som bor här den här veckan och hon hjälpte mig att rensa lite. Det övergick sedan i klädprövning och dans. Runt 10 kom Adde på att han ville komma hit och vi på att vi ville det. Så hans bror skjutsade ner honom och han var nere runt 11. Kollade lite film och tv innan vi gick och la oss. Sov väldigt dåligt, det var väldigt varmt och trångt. Upp i morse när klockan ringde kolla lite MTV käka frukost och sen gick vi till skolan. Inget ansträngande den här dagen heller, gjorde ingenting om jag tänker efter varje lektion var ungefär 20 min. Hann inte blogga om måndagen så såg måndagen ut.

Nu ska jag iallafall fortsätta med min rensning då alla kläder ligger mitt på vardagsrums golvet och sen måste jag städa undan lite också. Vi hann inte riktigt plocka undan tallrikar och sådant i morse. Ikväll kommer det lite folk hit, ska bli jätte kul. Got to go //Tilda


God morgon

God morgon, jag gick upp extra tidigt idag för att inte behöva stressa det minsta och för att inte missa min och Fannys bestämda mötestid på 09.00. Har packat alla mina böcker i min väska nu, den väger ton. Ska lämna in alla böcker idag och om jag hinner har jag tänkt städa upp i mitt skåp idag om jag inte åker hem och solar på den långa håltimman istället, Jag hade sett fram imot vakna med "The voice" idag men det är inget så jag för nöjja mig med MTV. Nu ska jag snart gå till bussen, solen skiner för tredje dagen i rad, det är äntligen sommar. Jag har fortfarande leggins på mig, jag vill ha lite färg innan dem åker av ;D. Have a nice day! //Tilda

image49
Snygga Cameron, jag älskar hennes stil.


En pinsam sanning

Den här dagen har varit mysigt, har setat ute i solen på min balkong hela dagen. Fick lite färg och illamående + huvudvärk, misstänker att jag druckit på tok för lite. Fick gå in och lägga mig på eftermidadgen, frös jätte mycket trots den olidliga värmen. Det är bara några skoldagar kvar nu. Den här skolveckan ser utan tvivel ut att bli ganska så lugn, om det ens blir mycket skolgående den här veckan, det brukar ju inte vara mycket sista veckan. Endast två riktiga lektions dagar, i morgon och tisdag. Onsdag = ledigt, torsdag=mentorsdag & fredag= sommarlov, älskade sommarlov! På lördag tar min kusin studenten och innan dess måste jag lösa den ständiga frågan; what to wear? Just nu känns det inte som jag har något alls att ha på mig men det hade ju varit lättare att hitta knåpa ihop något om inte min garderob sett ut som, ja det finns inga ord. Jag skäms så mycket, men jag bjuder på den.
 
Ja, bilderna talar för sig själva. Jag hittar inte ett smack. I morgon åker dock högen ut på golvet i takt med att pappa åker bort och högen måste bort innan tisdag då jag ska ha folk hemma.

Sista sak på vecko ordningen ska göras nu, spanska. Förbannade spanska tur att det här är det sista jag gör på 10 veckor. Man måste se det från den ljusa sidan. //Tilda


Sol & fotbolls referat

Jag vaknade för en timma sen av att solen lös. Solen skiner och jag är lite halv lycklig. Det kan inte bli en bättre söndag med andra ord. Jag ska ut i solen och steka & lite senare ska jag gå in och skriva två spanska uppgifter men jag måste antagligen ringa mickis och fråga om lite hjälp då jag inte är allt för bra på spanska. Igår var föresten en rolig kväll tills någon bestämde sig för att förstöra den för mig. Men det var roligt att titta på fotbollen alla här hemma hos mig var som galningar. Vi tippade innan, jag tippade 2-0 till Sverige och Sandro som var helt säker på vinst till Danmark ville räkna ut mig dirr. Visade sig senare att inget av våra resultat stod sig! I 88:onde minuten som de flesta vet så slog en Dansk spelare en Svensk i magen vid straff punkten. Domaren konfererar med sina linje män och dömer sedan staff. En supporter stormar någon minut senare planen, hoppar på domaren och som tur är tar de Danska spelarna bort honom. Domaren bedömer att han måste avbryta då han blivit attackerad och det inte är tillräckligt säkert för spelarna på planen. Hemma i min soffa är det kaos! alla skriker och ingen hör vad som sägs och förstår därför inte vad som ska hända. Efter några minuter tilldelas Sverige segern med 3-0 vilket innebär att Danmark som bara hade behövt poäng igår inte kan gå till EM slutpspel. Rätt ska vara rätt, hade varit spännande med en staff av Ljungberg han själv men det är 20% chans att sätta en straff, alltså ett rätt osäkert kort. Flopp? Ja för Danmark i soffan på Nickstabadsvägen jublades det som aldrig förr. Nu solen nästa. 

 image46


Kvällsbad & fotboll

Kom hem för en stund sen från Nicksta. Gaby badadete när vi andra frös på land. Jag frös ännu mer bara av att titta på henne. Innan det var vi här (jag, emma, adde, sandro, stina & gaby) och tittade på fotbollen (vilken jag kommenterar i morgon) spelade lite kort och allmänt umgicks. Nu är jag jätte trött och orkar inte vara vaken länge till. I morgon ska jag göra klart mina spanska uppgifter för inlämning på måndag. På måndag åker även min pappa bort så en här veckan blir det inneboende. På tisdag är det iallafall lite folk som kommer hit, mys pys. Godnatt //Tilda


Lördag eftermiddag

Stressig lördag, varit i Ösmo på Ösmo marknad i några minuter, sen i hamnen och ätit glass. Hem efter det och städade, har gjort det hela eftermiddagen, mitt rum såg ut som ett bombnedslaget. Nu är det bara min garderob som ser värre ut än någonsin som måste städas. Men det hinns inte alls idag. Det är Danmark-Sverige med emma, adde & sandro som gäller ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och äta något. //Tilda 

KJL & Marc Jacobs drömmar

image45

Vad jag väldigt himla gärna skulle vilja ha nu. Alla smycken utom klock hängena är från Kennth Jay Lane, de väcker mycket att ha begär. Vill ha något nytt därifrån även om jag inte får nog av min KJL röda jordgubbe. Hängena med klockorna är från Marc Jacobs bara hur snygga som helst, men inte för plånboken!

Lördag 2 juni

Vaknade inatt för andra natten i rad av sjungande/skrikande/ skrattande studenter utanför. I stockholm har de ju redan börjat ta studenten men här är det en vecka kvar precis idag, så nästa lördag blir det studentmottagning hos kusinen. Känns bra att alla ska gå ut på kvällen, alla utom jag. Jag råkar nämnligen vara den ända där förutom min 5 år yngre syster som inte får gå ut, men jag får göra det bästa av situationen. Igår var jag iallafall hos Jessica på kvällen sen gick vi till Shell och köpte korv och sen hem. Somnade med datorn, tv:n, kläderna, sminket och på. Nu ska jag ut i solen, Bulan och Daniel frågade om jag ville följa med på Ösmo marknad så jag tror jag åker med.
Bye bye!


A la Nicole Richie

image44
Jag älskar Nicole Richie. Bas linne, snygga shorts, häftiga brillor
& en ur snygg lugg. Jag vill också ha lugg, eller?

fredag 1 juni

Jag är på G, det är fredag. Jag kom hem redan klockan 12.00 det var jätte skönt. När jag kom hem så la jag mig i sängen och tänkte att jag bara för ett par minuter skulle vila innan jag satte mig och gjorde klart samhällskunskapen. Jag somnade och vaknade för lite mer än en timma sen. Men nu är jag vaken och klar med samhällskunskapen! Skulle precis maila det till Birgitta, men skolans hemsida fungerar inte, min vanliga tur med andra ord. Ikväll fanns det planer på grillning men det blåser jätte mycket ute och det har regnat hela dagen. Nej det blir inget av grillningen istället ska vi ha hem gäster på middag och sen tar jag väll vägen någonstans. Jag måste städa mitt rum och rensa hela min garderob i helgen, måste nästan hinna göra det till i morgon kväll. För om jag inte tror fel så är det fotbollstittande som gäller här i morgon. Idag är det exakt en vecka till avslutningen, två schema lagda skoldagar och en mentorsdag kvar. Det känns  bara hur bra som helst!

Nej jag ska faktiskt ta mig i kragen, resa mig upp ur sängen som jag ligger i nu och börja städa och hjälpa pappa med maten kanske. Ciao!

RSS 2.0