!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Blogging

torsdag och klockan närmar sig 00.00 men för första gången på ett tag så känner jag att det inte gör någonting. I morgon har jag en rätt så lång sovmorgon och en ganska så kort dag, hem runt klockan halv 1. I morgon när jag kommer hem ska jag skriva klart min rest som jag inte kom speciellt långt med ikväll. I helgen ska jag också fråga Mickis om hon kan hjälpa mig några minuter att skriva en spanska grejj som är absolut senast ilämning på måndag, den måste med andra ord bli klar. Nu är det godnatt i morgon är det en ny dag min älsklingsdag tillråga på allt, fredag. Me love fridays! Puss

Tennis torsdag

Nu är det torsdag kväll, jag har precis ätit middag och nu sitter jag vid min älskade dator och fösöker planera vad som ska göras i helgen och så skriver jag en samhälls rest jag inte gjort. Slarvigt, but hey that's me! Skoldagen idg var extremt skön hade en lektion sen en spanska lektion på 10 minuter innan vi fick gå och äta. Gick med mina tennis buddies till teknik och satt där medan de jobbade och väntade på att vi skulle gå mot tennisen. Jessica kom också ner och så satt vi i sofforna och pratade, mys pys. Gick till tennis banorna och spelade mellan 12.30-efter klockan två. Jag var föresten inte lika grym som jag trodde på tennis men lite grym var jag nog? lyckades vinna med Emma mot Jess och Sara iaf en gång ;D. Efter tennisen gick jag till kvantum med Emma, Tessie & Adde, vi köpte drick och Emma & Tessie köpte melon som vi skulle sitta i cafeterian och äta. Inte bara lite kladdigt det var. Efter det hem och nu sitter jag här.

Idag har det varit ett himla tjat om stavfel:  rånna, gjärna, känna(tjäna), rönken och ja patetiska problem i den stilen. Kuul hare varit för jag gör sällan fel ;D


Viashowen och shopping

Nyss hemkommen ifrån viashowen, skit rolig. Clara var jätte duktig, fin dans och alltid lika söt och glad som vanligt och jag skrattade jätte länge åt Gaggis. Haha jag visste det hela tiden att han skulle bjuda på sig själv, jag bara visste det! Den killen skäms inte för någonting så himla kul! Jag tycker om shower, det är jätte roligt, speciellt med folk man känner. Vi satt föresten på raden längst fram, bästa platserna!

Var inne i stan idag på dagen också, stressade runt som tusan för att hinan hem så tidigt som möjligt för att hinna gå och äta med Emma innan showen. Shoppade ganska mycket, 1 par, 2 par, 3 par skor ;D, två linnen, en klänning och ett par shorts. Känns som om sommar är ännu lite mera välkommen nu. När jag var inne på H&M så hittade jag minimala shorts/hotpants i gräsliga färger som jag tänkte köpa till oss som ett skämt till tennisen i morgon då vi skämtat om det hela veckan! Tyvärr var kön för lång och tiden för tajt. Nu sitter jag här och planerar helgen och lite sånt, ska bli stek het i helgen i Nynäshamn. Välkommen sommar!
Nästa vecka är min pappa bortrest hela veckan, fick precis veta det. Jag blev lite chockad han säger att han sagt det länge, ingen aning om det. Jaja det blir mysigt, trots att jag bara är hur rädd som helst för mörkret!

Nu ere film och sen sova, godnatt. Puss Tilda

En stolt för länge sittande samhällspluggare

Nu är jag klar med mitt arbete okej det tog sin stund men jag har nog aldrig varit så här nöjd med ett arbete i hela ettan. Jag känner verkligen att det är en stolt Matilda som satt till klockan 00.00 den här kvällen också för att det var värt det. Jag känner verkligen för det här arbetet och jag har lagt ner mycket tid och energi på det jag hoppas det syns på betyget? När jag gör sånna här arbeten inser jag vad det är jag vill jobba med, jag vill skriva och beröra folk och jag vill att de ska lära sig något och att det jag skriver ska öppna ögonen för vissa människa. Nog om mina drömmar nu ska jag hoppa i säng, börjar ifs inte fören klockan tjugo i tolv i morgon som alla andra onsdagar men jag behöver min skönhetssömn och jag tycker det är skönt att komma upp i tid på onsdagar så jag har mycket tid på mig att göra mig i ordning och bara inte stressa och för en gång skulld ta det lungt på morgonen. Godnatt.

Nicole Richie ger min inspartion

Nu har jag gett mig själv en paus från pluggandet, pausen började när Clara ringde och vi pratade en stund. Pausen fortsätter lika länge som deperate håller på sen är det lite till som ska göras på arbetet innan det ska in.  Jag är så less på allt som har med skolan att göra. Inte för att det är speciellt mycket just nu när man går samhällsprogrammet om det inte varit så att jag dragit på mig någon rest som jag måste göra i morgon kväll för att ha två spanska grejjer och en samhällsgrejj klara till torsdag. I morgon har jag en bra dag framför mig, upp till skolan för att lämna in ett arbete, in till stan med 12.00 tåget för att shoppa och sen hem för att gå på Viashowen.
 
image43
Jag behöver lite shopping inspration efterom det ska shoppas lite för min del i morgon. Nicole Richie är skit snygg som vanligt. Jag skulle dö för den kvinnans garderob.

Vanlig otur och samhälls arbete

Jag trodde att det skulle vara jobbigare med mitt arbete än det är, jag har en del kvar av det, dock det jobbigaste. Det andra har tagit hyfsat kort tid, jag känner på mig att det blir ett bra arbete jag är jätte nöjd. Nu ska jag hoppa in i duschen jätte snabbt innan det blir mat. Jag som skulle gå ut och äta men nu är det inget fint väder längre, mulet och blåsigt. Min vanliga otur tusan! Jaja kanske ändå? kan sitta inne, inte lika mysigt men ändå.
Ciao!

medelhavs tisdag

tisdag eftermiddag, idag har det varit en mycket bra dag. Bestämde mig för att sova lite extra länge i morse för att det var tisdag och då orkar jag aldrig stå och göra mig i ordning någon längre tid. Gick till skolan och Birgitta var inte där på våran super långa samhällslektion på morgonen, men någon öppnade datorsalen så där satt vi och skulle jobba med arbetet. Dock fick jag och Mic inte speciellt mycket gjort, satt och skrev till massa folk på datorn och gick mycket tidigare än vabligt ner till svett korridoren och hämtade sara, emma & emma för en mycket tidigare än vanligt lunch. Efter lunch mer svettkorridor. Frisbee på idrotten efter det (konstg sport) kollade klart på Crash på svenskan och sen fick tillbaka provet på spanska och gick sedan hem. Mickis och jag tog bussen till centrum och hämtade våra biljetter till showen i morgon. Tog bussen hem och nu sitter jag här, lyssnar sommarmusik (olidligt varmt ute idag, medelhavsvärme, kvavt och dant, hade inte gnällt om det inte varit så att jag dragit på mig en kofta i morse för det var grått ute)  ska nu skriva klart smahällsarbete som ska in i morgon och sen gå ut och äta. Mums.
//Tilda
image42
Nynäshamn en sommardag 


what I would love to wear

image41
Jag skulle väldigt gjärna sätta på mig det här i morgon om solen sken!
Klänning: ISLI
Skor: Marc Jacobs
Väska: Samma väska som förut, Marc Jacobs.
Gloss: Dior

Solstrålen min

Jag har varit väldigt aktiv ikväll, åkte till mamma och busade med min syster en stund. Jag bara kan inte få nog av henne, när allt känns så otroligt jobbigt och surt ibland räcker det att vara i hennes närvaro. "Tilla lessen" säger hon och kramar jätte hårt. Med henne går det över jätte snabbt och det övergår alltid i lek. Min lillasyster är nog världens sötaste, min solstråle. Det är otroligt vad en treåring kan göra.

Efter att ha varit hos mamma och ätit var jag ute en stund med Henrik & sen var jag och lämnade pengar till Clara för biljetterna. Hem efter det och satte igång att skriva på mitt samhällsarbete om ungdommar och gymnasieskolan. Jag tror det blir riktigt bra, jag känner det på mig. Måste lägga morgon dagen på arbetet också och sen in med det på onsdag. Efter onsdag är det två inlämningar till torsdag och sen på torsdag är det två inlämningar till fredag, rester jag samlat på mig. Slarvigt jag vet jag ska aldrig mer göra om det.

Har tittat på en film ikväll också kände för lite chiclit och när pappa kom hem med en massa filmer låg blandannat "Material Girls" med Haylie och Hillary Duff där så den slog jag på och blev precis klar med den. Jag gillar alla chiclit filmer och så även den här. Nu är det godnatt, sov ju inte speciellt mycket inatt tänkte ta igen lite sömn inatt.

image38
I filmen material girls! Om ni gillar chiclit se den.

måndag

Vaknade i morse alldeless för sent klockan 08.00, fick lite brottom. Men jag hann med goda marginaler. Hade bara hur svårt som helst att somna igår, senast jag tittade på klockan var den 02.30, inte konstigt att jag råkade sova lite länge i morse. Åkte till skolan och hade två lektioner, sedan håltimma mellan 11-15 vi lyckades få det till att vi inte skulle behöva den sista lektionen för det vart för långt hål, vi fick alltså sluta. Satt kvar med Sara, Emma  Sandro, Mickan & Jessica och spelade kort och pratade mellan halv 11 och kvart i 12, innan jag gick sällskap hem med Valentino som skulle till tåget. Jag, Sara, Jessica, Emma & Tessie ska föresten spela tennis på frilufsdagen på torsdag, vi skulle spela minigolf från början men Emma tjatade bort det. Spela roll jag är ändå grym på tennis de kommer få stryk så det sjunger om det ;D

Idag ska jag iallafall plugga lite samhällskunskap tänkte jag, sen ska jag till mamma och äta och sedan till Clara och lämna pengar till biljetter till viashowen på onsdag åt Emma och mig. Lyckades dra med mig henne så jag inte skulle bli tredje hjulet, vilket jag inte hade blivit ändå men det kändes bättre! 

Nu, samhällskunskaps arbete //Tilda 

summer feelings

söndag kväll, sen kväll. För att vara exakt tjugo i ett. Jag kan inte alls sova, jag kan inte somna. Sov 11 timmar i natt och sov en stund på eftermiddagen innan fotbollen dessutom sov jag mellan 20.00-21.00, whats up with me and sleep right now? I morgon är det skola igen, känns faktiskt bra. Sommarlovet kommer ju närmare och den här veckan är den sista jobbiga veckan på över två månader. På torsdag är det friluffsdag iallafall, alla ettor och tvåor. Det blir kul, hoppas det blir fint väder om Sara bestämmer sig för att välja utomhus aktivitet till oss, det är nämnligen så att jag låter Sara välja åt mig för att det är först till kvar som gäller på listan. Skit soppigt system av skolan med en himla först till kvar lista!

Nu ligger jag iallafall här i min säng och lyssnar på sommar musik med ena fönstret öppet, har precis tittat på en massa kort från förra sommaren och från min gamla klass. Nostalgi på högsta nivå med andra ord, vad underbart det var! Hoppas att den här sommaren ska bli minst lika underbar, jag längtar bara så mycket efter en massa saker. De sena sommarkvällarna, promenaderna, sola, bada, grilla, festerna, umgänget, musiken, åka båt, sov morgon och resorna. Jag tror att sommaren 07 kommer bli en bra sommaren, den har alla förutsättningar för att bli en bra sommar. Jag har ett jobb som jag känner är väldigt vad ska man säga, fritt? Jag kan komma och gå lite som jag vill och jag får vara mycket ute. Jag ska försöka hinna så mycket som möjligt i sommar, jag ska göra allt och lite till samtidigt som jag ska försöka göra ingenting också. Det plus det faktum att jag har ett gäng med helt underbara människor att umgås med gör att sommar 07 kommer bli bra, det vet jag!

Den här helgen har jag hunnit med följande:
1. Grillat utan motsatt köns sällskap för första gången i mitt liv, resultatet? bra, efter två timmar och otagliga försök.
2. Ätit årets första grillade marshmellows
3. Träffat Mickan
4. Rensat min garderob vilket resulterade i påsar till Mic
5. Legat på balkongen och solat
6. Tittat på fotboll
7. Laddat hem ex antal sommar låtar
8. Pluggat på tok för lite..
& ännu lite mer.

Nu ska jag försöka med min sömn igen, inte för jag verkligen behöver den. Men jag är ju inte världens piggaste på morgonen. / Tilda


söndag

Idag är det söndag, helgen har varit jätte bra och rolig. Igår så gick jag till Christoffer på kvällen där var det ganska mycket folk. Det var väldigt trevligt där, en himla blandning av folk var det iallalfall men sådant är alltid jätte trevligt tycker jag. Jag gick sällskap hem med Marie någon gång efter 01.00, det tog sin lilla stund men det är alltid så med Marie. Hade tidigare på kvällen ätit middag med Henkan vi åt thai mat, jätte trevligt. Satt vid datorn jätte länge när jag kom hem igår och pratade om livet med Valle vilket var trevligt. Idag så ska jag plugga lite och om två timmar så ska jag åka till Ösmo och kolla på fotbollsmatch. Sara har tjatat på mig att jag ska hålla på Ösmo och lite rädd för stryk är jag ju så jag tror det fåtr bli så även om det är Nynäs blod som rinner genom kroppen.

 
Kollage på min absoluta favorit fashion icon Micha Barton & på den alltid lika fabolous Victoria "Posh" Beckham


lördag morgon

God förmiddag eller något. Jag har varit vaken i några timmar, Mickan tog upp hela min säng, täcke och så snarkade hon typ, jag var tvungen att gå upp och lägga mig i soffan innan jag blev tokig. Är fortfarande jätte trött men solen lyser ute och jag tänker förflytta mig med min tidning till balkongen för seriöst solande och avslappning. Ikväll ska jag till Christoffer med lite folk, ska bli väldigt mysigt! Mickan åkte precis hem med 11 tåget, det var en snabb men mysig vesit, något vi måste göra oftare. Nu äre solning på högsta nivå, ciao!image34
Uppåt: Sommarens alla olika former och färger på bikinis och baddräkter, en större djungel är någonsin förut.
Stabilt: Att visa upp sina brun brända snygga ben, inget som slår det!
Neråt: BUS produkter, solen skiner utanför?

Sommar kväll

Jag tycker mycket om våra grillkvällar, sommar promenader och kvällar utan problem. Grillningen gick verkligen inte som den skulle, vi tände grillen 20.00 och var klara att äta 21.45, men jag och Mary envisades med att grilla klart när de andra ville ge upp, efter det åt vi i varje fall och myste lite! Letade jätte länge efter Claras bortsprungna kamera som inte helt oväntat låg i fröken Mikaelas virr jacka. Efter det gick vi ut runt i "Big City" och träffade lite folk och sånt, jätte skönt ute. Nu ska jag och Mikaela titta på "Bring it on" tycker det är så mysigt när hon är här!

Grillparty

Grillparty @ Tildas house med en bortsprungen kamera, oklara hamburgare + majskolvar, lång grillnings tid, trevligt sällskap och ja allt är perfekt.  Welcome! To be continued and upgraded later.. ;D


fredags drömmar

Tilda <3 fridays and fridays loves me. Jag har verkligen sett fram i mot att slänga mig i soffan, fredag eftermiddag och äntligen bara känna att jag kan pusta ut, svar ja jag kan pusta ut & jag har slängt mig i soffan! Det är fredag solen skiner och den här veckan är klar nu väntar grillning och kusin besök, kan inte bli så mycket bättre. Smile for life, jag lever för sådana här dagar! Mikaela är på gång hit, I hope men med den kvinnan är det verkligen aldrig glas klart. Vi skulle ha tagit oss ut till Ringvägen för att grilla ikväll men Mickis tyckte inte alls att det var en bra idee för hon tyckte det var för kallt, så därför landar vi istället hemma hos mig. Jag ska pallra mig iväg till min kusin nu lite snabbt innan, är bara hemma för att pusta ut några minuter och sen är det fullt ös medvetslös (?) igen. Jaja nu är det over and out.

image32

Gjorde detta kollage i brist på pengar att shoppa för just nu, jag fönstershoppar med andra ord. Här är 6 drömmar som väcker ett extrem "I wish I was born with millions in my wallet"
1.
Acne "Paper waist" kjol
2. Christian Louboutin skor
3. See By Chloe linne
4. Marc Jacobs "Leather shoulder bag"
5. Kenneth Jay Lane armband
6. See by chloe jacka/klänning


Bra fredag

Idag känner jag mig bara hur utvilad och glad som helst. Solen lyser utanför fönstret och det är fredag! Ska snart gå mot skolan men först måste jag göra mig i ordning. Har setat här vid mitt köksbord med spanska böckerna sen klockan 07.00 känns skönt nu efteråt, att ha varit igång och vaken en stund. Idag ska som jag sa igår Mikaela komma hit, något kul hoppas jag väll att vi ska kunna hitta på men undra vad? Nu har jag druckit upp mitt te så nu är det dags att gå mot badrumet och garderoben. //Tilda

torsdag kväll & helgen i listform

Nu är jag allt för trött för att orka mer spanska men jag måste gå upp lite sådär halv tidigt i morgon och göra klart det för att jag slarvat ganska mycket och inte varit allt för aktiv ikväll. Jaja sånt är livet, det kan inte funka att prestera jätte bra varje gång, eller? I morgon är det fredag, ljuva fredag. Ska bli skönt med helg även denna helg är jag väldigt förtjänt av. I morgon kommer Mikaela hit, hoppas också på att träffa Mic, Sara, Jess, Mary & Clara, hoppas, hoppas, saknar dem så mycket just nu!

Annars ser helgen just nu ut såhär:
Spanska uppgifter 2 stycken
Samhällsarbete
Historia frågor
Samhällsfrågor
Mikaela kommer
Kolla på fotbollsmatch
Umgås med tjejerna(?)
Grilla (?)

Övervägande saker ser skit tråkiga ut, men det ska nog kunna bli en bra helg hoppas jag! Nu är det dags att gå och lägga sig ska ju som sagt upp och plugga en stund i morgon bitti för nu är energi slut.

image31
Mina bästa vänner förtjänar att vara med, vad vore världen utan dem? Usch vad jag saknar dem just nu, senaste tiden har varit väldigt speciell, alla har haft sitt eget. Men vi finns där för varandra, alltid! <3

Godnatt //Tilda


torsdag

Idag har det INTE varit en bra dag. Just nu är jag trött, hungrig, arg, uttråkad och väldigt frustrerad. Hur mycket saker som helst som snurrar runt i huvudet nu som gör att jag inte ens hur mycket jag försöker lyckas få in något i min spansk pluggande hjärna. Jag avskyr torsdagar, världn vore en bättre plats utan dem. Jag ser iallafall slutet på den här veckan som överlag varit en bra vecka om man bortser från idag. Nu är det inte långt kvar, sommar, sommar! I helgen vill jag verkligen hitta på något jätte roligt, känns som om det vore det ultimata efter den här veckan som plugg mässigt varit ganska hård. Nu ska jag återgå till min spanska, leta lite glosor på internet och sen lära mig dem. Spanska gör mig tokig. 

//Tilda  

Slut körd

Klockan 00.30, engelskan tog betydligt mycket längra tid än jag trodde. Jag är så trött att jag inte ens vet om jag kommer vara vid medvetande om det här inlägget när jag vaknar. Nej nu är det godnatt, uppladdning för veckans värsta dag, torsdag. Orkar och vill inte tänka på det, godnatt!


onsdag och lite inspiration

Tanken idag var att jag skulle plugga spanska hela dagen, den tanken kunde jag ju bara glömma. Åkte till skolan med mamma, Uffe & Alva och hämtade boken åkte sen hem med dem och åt lunch och har varit kvar där ända till nu. Gud jag är så dum och slarvig nu kommer jag få stressa sönder för att inte drabbas av panik ångest i morgon, suck! Fick lite saker av mamma som kom hem idag, en väska, en plånbok, två helt underbara par trosor, bodylotion och fotlotion. Jätte mysiga saker, världens bästa mamma. Nu måste jag verkligen plugga spanka, sen ska jag skriva klart engelska arbetet och gå och lägga mig någorlunda tidigt innan jag slocknar, vilket skulle kunna vara vilken sekund som helst om jag inte rör på mig nu! Satt på förmiddagen och gjorde två kollge lägger upp dem nu, lite inspiration för mig själv inför sommaren.




Lindsay is back!


God morgon

God morgon, Jag hann inte klart med båda frågepapprena igår, jag bara orkade inte hålla ögonen öppna när klockan stod på 00.25. Gick och la mig och hade ställt klockan på halv nio för att jag kände att jag kunde ta en morgon promenad om solen sken, men jag orkade inte ta mig upp kroppen var tung och så även huvudet. Sov en timma till ocn nu har jag precis ätit gulasch soppa och setat på balkongen och myst i solen en stund. Fick jordens mensvärk som ett brev på posten, så jag tänker inte gå till skolan idag. Inte för två lektioner, där vi inte gör någonting speciellt. Tjej sjukan är det värsta som finns. Men skit och pankaka jag måste åka upp till skolan och hämta min spanska bok, men mamma kan nog skjutsa upp mig om jag ber lite extra snällt.
Nej nu tänker jag lägga mig och vila bort min mensvärk och knarka ipren, enda som hjälper. Bye!

image27

jag gillar tisdagar

Jag har alldeless för många projekt på gång samtidigt just nu. Engelska arbete, samhällsarbete, historia och ännu ett fråge papper med samhällsfrågor. Allt uppe på datorn samtidigt, pendlar i mellan de olika arbeterna hela tiden. Måste bli klar med samhällsfrågorna och historia frågorna innan jag går och lägger mig idag, det är mitt mål. Måste få resten av tiden fram till fredag till att endast plugga spanska och göra klart engelskan, oh god, hur ska tiden räcka till?

Idag då, tisdag. Jag tycker om tisdagar, jag gör faktiskt det. Vi spelade bränboll på Idrotten det är så sjukt kul! Jag blir lika taggad varje gång. Jag satt mellan svenskan och varmkök och hjälpte min två år äldre kusin med naturkunskap b prov hon ska göra på fredag, något jag precis gjort. Amanda satt nog mer som ett frågetecken när jag försökte förklara men några saker gick fram tror jag. Efter det, sista varmköks lektionen. Vi gjorde tårta. Jag, Mic, Jess, Emma, Elsa & Gabrielle gjorde en extremt över dekorerad  tårta, med en utblandad lingonsylt(?) låter inte speciellt gott men det var det som fanns, andra gruppen tog sura bär istället men som Johan senare sa våran var godare. Vi dukade lång bord och satt där med våran tårta och drack våran saft som endast smakade vatten, bläsch. Men mysigt var det. Slutade med lite vattenskvätt, grädd stänkande, medelkrig och ja you name it! Stod även och svor som åskmoln åt att vissa tydligen kommer och äter andras tårta, inte säger tack och sedan drar utan att diska, lågt tyckte vi. Jag kommer sakna varmkök vi har ju haft så roligt. Alla misslyckande, alla stora frågetecken, alla skrik, alla slag, alla svordommar, alla skratt och sist och viktigast de extremt dåliga recepten. Varmkök är skit kul!


Nu ska jag fortsätta med historian och samhällsk. så jag blir klar. /Tilda


Historia hat & Bilson beundran

Jag avskyr historia, jag bara hatar det just nu. Så jag struntar i det och har därför lagt det åt sidan och plockat upp Vecko Revyn och hämtat honungs tee. Tänkte dricka upp och läsa klart sen gå och lägga mig, jag är jätte trött så det ska bli super skönt. I morgon är det tisdag, sista varmköks lektionen och så sovmorgon. Jag tycker om tisdagar.

image25
Slängde ihop några bilder på Rachel Bilson. sjukt vardags chic som vanligt. Hon är verkligen så naturligt snygg och hon klär i det mesta.

Nästa stopp sängen, godnatt.

måndag kväll

Vilken underbart skön måndag, om det nu finns såna? Jag gick upp tidigt i morse för en gång skulld, gjorde mig i ordning i lugn och ro efter efter att pappa och Jossan åkt till jobbet / skolan. Gick i tid till bussen och kände att jag verkligen inte behövde stressa, innan jag kom på Sandro's ryggsäck som jag lovade att ta med mig idag som jag glömt innanför dörren, fick kuta hem och hämta den och hann till bussen.I skolan var det som vanligt de senaste veckorna, hade jätte lång håltimma mellan 11.00 och 13.10 kändes som evigheter. Satt nere med Mic & Albin vid hans dator och spela meningslösa spel och tittade på resor, drömde oss bort. Drömma kan man alltid göra! Slutade klockan 16.00 åkte direkt till pappa på jobbet, pratade sommarjobb och bestämde veckor, lön, arbetsuppgifter och arbetstid, "vikarierande ekonomi assistent" är vad jag är, tjusigt. Åt en jätte god kycklingsoppa i uterummet på pappas jobb medan jag väntade på att han skulle åka hem. Efter middagen sa han att vi skulle åka, men min pappa som aldrig kan sluta jobba blev kvar mycket längre än så, därför bestämde jag mig för att gå ner och träna på deras gym. Körde step up maskin, hoppade hopprep och cyklade medan jag väntade och nu sitter jag här. Skulle gått med Mic på friskis men så blev det inte, hann inte. Nu är det 11 frågor om Rom som gäller för min del innan jag ska hoppa in i duschen. / Tilda    


Söndag kväll & OC

Det absolut sista OC avsnittet har precis setts tillsammans med min syster. Jag kan erkänna att vi grät båda två, tårarna sprutade ut. Tårar för att det var det sista avsnittet men samtidigt glädje tårar för att serien fick ett riktigt värdigt slut, ett lyckligt slut. Känns lite tomt på något sätt, låter jätte fjantigt. Men serien har lixom varit en del av mig sen den börjades sändas och nu är alla veckors fanatiska OC tittande slut, jo det känns väldigt tomt. Frågan är om det någonsin kommer att göras en så bra ungdomsserie som speglar så många vardagliga problem och lite till, någonsin? Jag tvivlar på det, inte på många många år iallafall. Förutom OC snyftandet som fortsatta en stund efter slutet håller jag just nu på att fixa till bloggen lite, ändra utseende och allt men jag orkar inte göra klart det idag och uppdaterar därför inte fören ja orkat göra klart allting.

I morgon är det back to school, ska bli lite skönt faktiskt. Känns som slutet på ettan är riktigt nära. Min kusin envisas hela tiden med att tjata om att hon själv faktikst tar studenten i år och hon måste påpeka att det känns som det är evigheter kvar till jag själv gör det. Undra vad jag gör när du tar studenten, bor jag här då? Vad jobbar jag med? Hur ser livet ut för övrigt? bla bla. Jag brukar alltid tänka två år, inte så mycket? Men när hon kommer med sin glädje över att "Äntligen vara klar" då känns det som evigheter, men vid en andra eftertanke jag ska bara behöva avundas de som tar studenten den här gången och en gång till och ser man det så är det inte så långt kvar. Nu ska jag skriva lite arbeten, samhälls arbetet, engelska arbetet och sen äta pappas rabarber pajj han gjort. Min pappa är ett riktigt kap, de brukar säga att man gifter sig med någon lik sin pappa, hoppas verkligen det!


image24
"The OC" Guuud jag kommer verkligen sakna det!

Helgen

Gud vilken lång och skön helg, känns trots det som om jag inte hann med någonting vettigt, bara en massa roliga saker! Kändes dock som den här helgen var väldigt behövlig nu är det två vanliga skolveckor kvar och de ska jag väll utan problem kunna klara av, sen är det skolavslutning och sommarlov. GUD VAD JAG LÄNGTAR!

onsdag- Slutade som vanligt jätte tidigt på onsdagr gick hem fick faktiskt lite plugg gjort, på kvällen kom Mickis hem till mig vi gick och köpte naturgodis och gick hem och tittade på en massa serier på tv och käkade våra himla fågel frön.

torsdag- Gjorde inte någonting på hela dagen, jätte onödig men jätte skönt! Klockan sex gick jag och åt med Clara & Mickis sen gick vi till Kvarnängen en snabbis och tittade lite efter det gick vi till Ica och köpte godis, gick hem till mig och satte oss och åt det och tittade på "The break up" och "The OC" jag körde någon massage runda på dem båda ;D

fredag- Vaknade jätte sent, satt och tittade på gamla serier hela dagen och gick sedan ut och gick en snabb powerwalk i det fina vädret. Gick hem och bestämde vilken buss Emma skulle ta hit. Gick och gjorde mig i ordning och gick sen hem till mamma för att möta henne vid bussen och gå dit sen vid halv sju. Men Adde var tvungen att äta så där satt jag och väntade till halv åtta innan Sara, Emma & Adde ramlade in genom dörren. Efter en stund till så även Mickis och sen Clara och efter ännu en stund till Sebbe, Tim, Oliver & Wall. Vi hoppade studsmatta och sen lekte jag Emma & Clara min och emmas efterlängtade  ballonglek. Kvällen slutade tidigt.

lördag- Dagen var planerad så att vi skulle vara ute och mysa på eftermiddagen eller åka in på NRJ in the park. Men runt tolv började det att ösa ner regn och båda förslagen kändesw väldigt avlägsna. Satt hemma hela dagen och försökte komma på något att göra på kvällen. Runt halv åtta så sa Adde att han och Emma & Sandro skulle kommma med halv nio bussen. Fick jätte brottom att städa mitt rum som såg ut som en svinstia, hann göra det och sedan även göra mig i ordning. Tog cykeln till Ica och mötte dom. Gick in på Ica handlade lite och gick hem till mig. Tittade på "Alot like love" vet inte om det var någon som såg filmen men alla hade sett den förut. Gick med dem till bussen halv 1 och sen gick jag hem pratade lite med Sebbe och sen gick jag och la mig.

Oj många dagar att skriva om, så det belv en hel del.
Lite bilder från fredag:




NU ska jag ut i solen, Bye!

onsdag betyder helg

Jätte skönt med helg, äntligen! Inte för att den här veckan inte gick speciellt fort och inte för den var speciellt jobbig men helg är ju alltid helg, skönt! När jag kom hem idag så pluggade jag lite samhällskunskap och vilade. Hade en himla huvudvärk. Sprang runt hela morgonen och leta efter mina nycklar och höll på att bli galen och nervös att jag tappat dem igår när vi åt pizza, men som tur var hittade jag dem. Nu är det ju 4 dagars ledigt, vet inte hur jag ska spendera dem, förutom att jag på fredag ska grilla och lite sådant hemma hos mamma, jätte mysigt.

lördag

Jag är bara så irriterad över Eurovisin song contest att jag inte tänker kommentera det. Usch fy och blä vad jag är irriterad. Nu tänker jag gå och lägga mig för att i tid i morgon gå upp och plugga organ kemi. Jätte kul, usch.

 
Nicole Richie gör det igen. Först i en
väldigt enkel sommar klänningen & sedan
enkelt chic i en söt tröja från "See by Chloé´"

lördags planering

Nu har jag städat mitt rum och suttit vid datorn en bra stund. Ska snart få taco till middag, tidigt idag för att det är både hockey och Eurovison ikväll. Ska hinna äta innan det har min pappa tänkt. Vi har dessutom middagsgäster hemma ikväll. Tack och lov att jag inte ska vara hemma det ska alltid lekas 100 frågor om allt mellan himmel och jord med mig annars, men det kan ju vara trevligt det med ibland. Ikväll ska ja iväg och titta på Eurovison Song Contest med tjejerna. Hoppas verkligen att det går bra för Sverige men ändå hoppas jag det går skit så jag kan retas Mickis som sa att The Ark verkligen skulle gå jätte bra i Europa. Nu ska jag gå och äta och sen möta alla på Ica och köpa godis & sånt mys, för det är just vad som ska göras ikväll, mysas!
Nu ska det ätas. Bye!

fredag kvällen

Jag en väkdigt trevlig kväll igår, trevligt sällskap gjorde det mesta otroligt kul.  Kvällen började med att jag och Jess som är den långsammaste människan ja känner åt middag tillsammans. Vi gick till Arena och käkade pizza, inte allt för glamouröst, men vi gillar det! Vi stressade från Arena lyckades fånga Joppe som skjutsade oss hem till Jess. Hon packade en väska och sen gick vi till Alex.  Där var det lite folk och sen kom Sara & Christoffer och vi hade trevligt och åt jätte goda chips. Sen kom Clara och ännu lite senaare kom Stina, Mickan, Gaby, Sanne, Lina & Nathalie. Vi stimmade runt i någon timma innan jag kände att det var dags att gå hem, Clara och jag vandrade hem mot mig runt tre och sen sov hon här. Jätte mysigt! Nu drog clara för en timma sen hon skulle spela match runt tre hon är duktig hon! Nu ska jag duscha, städa lite och äta frukost.

Bye!

fredags planer

Idag är det äntligen fredag och jag kom nästan precis hem, ingen engelska så jag lyckades komma hem en timma tidigare, skönt. Matte nationella är äntligen över och det är kort vecka i skolan nästa vecka. Dessutom lyckades jag se i skolan att nedräkningen av antalet skoldagar nu står på 17dagar, med andra ord, jag ser slutet på det här första året. Nästa år är vi inte yngst längre och det ska bli jätte skönt, dessutom ska det bli kul med nya ansikten och självklart de gamla, dem man måste peta och reta lite på varje dag. Ikväll ska jag vara med Jess & Sara och lite killar men innan dess ska jag äta middag med Jessica och kanske Sara, grillat eller gå ut och äta, det återstår att se. Den här helgen känns iallafall som den kommer bli bra, solen lyser och jag känner mig på toppen humör. Jag har planerat att hinna med rätt mycket den här helgen så jag tänkte slänga ihop en lista:

¤ Middag med J (& S)
¤ Hoppas på melodifestivalen
¤ Naturkunskaps pluggande
¤ Fotbolls match tittande
¤ Kul fredag kväll
& sist men inte minst ett möjligt hemligt sällskap!

Nästa stopp, balkongen. Sol, värme och nya solglasögonen. Efter det middag med J.
Ciao!


Sex and the city

Oh lord vad jag älskar sex and the city, kan inte låta bli att se det fast jag vet att jag ska upp om bara några timmar igen för att göra nationellt prov, vilket jag inte övat speciellt mycket på, dumma mig. Men det är bara sista avsnittet en gång och trots att Mic har boxen så känns det mer real att se det på tv. Serien är helt genialisk, fröken Bushnell som skrivit boken måste vara ett geni, så många smarta tankar och upplevelser hos kvinnor som de flesta känner igen sig i. Dessutom bara älskar jag Sarah Jessica Parker som Carrie i serien, det känns verkligen som hon är sin rollfigur, hon gör det bara hur bra som helst. Nu ska jag se de sista minuterna och sen är det bums i säng som gäller för mig.

image13


torsdag kväll

Kom hem för inte så länge sedan från Svanis avslutnings show, jag säger inget så har jag inget sagt, eller? Jo jag måste yttra mig. Det var för många, för sega och för okända låtar, samma som sjöng och så var det mycket som gick fel. Stort plus i kanten dock för att det var så mycket killar som var aktiva, det gör det alltid så mycker roligare! Tyckte trubaduren med Granis, Adam & Kernen var suverän!
Just nu sitter jag iallafall och tittar på snygga sommar plagg, allt från klänningar i mysiga färger till vanliga baslinnen. Men jag kan inte hitta något snyggt i en normal prisgrupp just nu som jag verkligen faller för, nätshopping är kanske inte något för mig får åka in till stan någon dag och leta istället.

image12
Hittade precis den här bilden på Nicole Richie iklädd klänning från Roberto Cavalli, gud vad vackert och gud vilken sommar dröm.


                                       
Sophie Simmons    I Kenneth J Lane    Snygg i Johnsom Millicent shorts
dress.                        halsband.                 & Rebecca Taylor blus

Hittade även lite andra bilder på Nicole i ur snygga outfits, kunde inte låta bli att lägga upp dem. Hur kan kvinnan lyckas hela tiden. förstår inte. Nu ska jag iallafall dricka tee & skriva klart min Svenska Saga.
Ciao!

Första inlägget

Det här är mitt första blogginlägg, jag kan inte längre undvika blogghysterin, jag bara måste prova. Jag har varit hemma idag hela dagen, lyckades dra på mig en väldigt oläglig feber (mycket att hinna med)  igår som bara varade i några timmar, konstigt. Men det har varit lite skönt att vara hemma idag, har hunnit skriva ihop lite arbeten och nu efter så tycker jag nästan jag var värd lite hemma tid. Ikväll hade jag hoppats på att gå på Svanis avslutningsshow så vi får väll hoppas att jag orkar göra det och har någon lust när det börjar närma sig, men jag tror jag får tvinga dit mig hur som, det här kan man bara inte missa!

I morgon är det fredag, skönt med helg. Hoppas på riktigt roliga helgplaner, ser redan nu ut som det är kul grejjer på gång. I morgon är det iallafall skola för mig, nationella prov & lite annat. Mickan kommer också och håller mig sällskap i skolan en stund, det blir kul det var ett tag sen vi träffades, alldeless för lång tid sen.


Slänger in två bilder från våran show
förra året, eftersom det är upp till
bevis för de nya niorna ikväll ;D

RSS 2.0