!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Världens bästa syster

Mycket riktigt idag fyller min underbara syster alva, tre år! Hon är stora flickan nu tycker hon själv, trots att hon alltid kommer att vara min lilla bebis. Hon fick iallafall en massa jätte fina presneter och var riktigt gosig och pussig idag. Jag fick tårta och glass så jag är nöjd.

Idag har jag inte gjort någonting, igår kväll var jag med mickis och charlie, vi skulle svoit hemma hos mig men det gick itne vi fick inte plats någonstans, pinsamt värre. Så när mickis gick hem gick vi till bussen. Imorse när jag vaknade gick jag in på emils rum och rota fram min OC box och emils mössa sen kom han och Gustav hit och retades innan dem försvann, emil insisterade även på att han skulle ha mössan på sig för att det regnade bara för att retas såklart sån är våran relation, han tog den i handen med sig till gustav bara för jag ville ha den. När jag hittat boxen som han gömt dåligt och retats lite tittade vi på några avsnitt framför tvn med godis från lillan sen åkte jag till centrum för present köp och sen till mamma.

Nu sitter jag på landet, jag har kanppt varit hemma på hela lovet. Men jag föredrar faktiskt att sova här, det har bara blivit så och det fungerar helt utmärkt! Nu ska jag kolla lite Greys.
Puss

    
 

Grattis världens bästa syster yster!
(hon fick ett air hockey spel idag för ni ser ju att lyckan är oändlig på första bilden)

Haloween

Nu är jag sämre än sara på att uppdatera, om det går? Idag har iallafall jag och linda varit i Stockholm och shoppat, ätit lunch och fikat, riktigt mysigt var det! En klänning, ett par leggins och ett hemligt föremål till haloween på fredag fick följa med hem, tänker inte berätta vad det var eller vad jag ska klä ut mig till för det får ni se då. Ja som ni förstår ska det firas haloween dock på ett väldigt lungt sätt med middag med de närmaste hemma hos mig, obligatorisk utklädnad. Det ska bli grymt kul!

Nu ska jag göra mig något att äta och sen ska jag hoppa in i duschen och ringa mickis efter body jamen, hoppas hon kommer hit och busar ikväll! Imorgon fyller min syster tre år så jag ska på kalas, jätte mysigt, trots det kommer hon alltid vara min bebis. Ska handla en present imorgon för jag hann inte med det trots allt springande inne i stan. Nu ska jag göra mat, det är min specialite, yeah right! Hare bra puss och kram!


Stor helg i korthet

Dålig update, jag vet men det var så mycket igår och så lite tid. Går eftermiddagen / kvällen /natten hos sara med till att börja med tjejerna var jätte bra. Efter ett tag kom det massa annat folk och vi spelade singstar bland annat och dansade som galnngar, charlie kom lite senare sen också. Jag , mic och charlie gick hem runt halv 2 och på vägen snodde vi en kundvagn då vi hade så mycket att bära. Igår var allt helt lagom, första gången på länge det var skit kul. Det gör vi igen i slutet på veckan tjejer! Imorse kunde jag inte sova så länge väckte charlie som var dunder trött, låg dock kvar i sängen till typ halv 1 sen gick jag med honom till bussen och sen gick jag till mormor och åt min favorit mat, gulasch soppa med nybakat bröd. Nu är jag hemma ska åka till charlie senare efter middagen och titta på film. Nu sängen ciao!

Puss puss

Empty

Jag funderar över vad ord egentligen betyder, ibland tror jag nämnligen bara att de är tomma. 

Idag är det lördag, skönt! Jag ska till sara på middag ikväll med lite tjejer och sen blir det också lite party, det ska bli väldigt trevligt faktiskt. Hoppas på riktigt god mat men de tror jag inte blir några problem så länge inte sara får vara med och laga den för ärligt både hon själv och alla andra vet att hon suger på det. Nu ska jag ta en powerwalk i det trista skit gråa höstvädret men jag behöver det. Over and out, puss.

Life is a song

"Oh, it's time to let go of everything we used to know
Ideas that strengthen who we've been
It's time to cut ties that won't ever free our minds
From chains and shackles that they're in
From the chains and shackles that they're in

Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all"

Nya lördags planer

Ikväll blev det visst en kväll med tjejerna inte en ensam kväll som jag trodde, skönt jag hade antagligen blivit riktigt deprimerad av att sitta hemma ensam ikväll. Det är idol som gäller ikväll, jag älskar idol.

Nu är det iallafall äntligen höstlov, jag har inte riktigt förstått det än men det känns riktigt bra. Dock vet jag att det kommer bli en väldig massa pluggande under lovet men det gör inget, så länge jag får tid till att vila upp mig och bara göra det jag vill och ingenting! I helgen finns det planer, jag ska på middag till sara och på söndag ska antagligen jag och pappa åka och köpa vinter jacka och någon dag innan onsdag ska jag åka och shoppa också, det ska bli seriöst shoppande.

Puss & kram

Höstlov

Jag är dödstrött och därav skulle jag kalla mig själv super flummig idag, mickis också. Just nu sitter vi och jobbar med mediakommunikations uppgiften, ska snart dra iväg till nynäsposten!
Känns skönt med lov efter det, har aldrig kännts bättre faktiskt! Ikväll är det idol mys och garderobs städning det är mer än behövligt. bye bye!


Vad är trötthet

Okej nu är det avgjort.. jag är jordens absolut tröttaste människa! Igår så väntade jag på charlie en halvtimma efter skolan sen åkte vi hem till honom och tittade lite på tv och bar saker. Runt klockan sju somnade jag, vaknade klockan nio igen och då kändes det som det faktiskt var okej att gå och lägga sig :D Så vi gjorde oss i ordning och gick och a oss igen, tittade på dokumätern om AIKs huliganer och somnade sen igen, vaknade klockan 7 imorse och var lika trött somigår, åkte med charlie till Nynäs även om jag inte började fören halv tio, när jag kom hem så åt jag lite frukost och sen gjorde jag ett misstag. Jag gick och la mig i soffan och började titta på tv, gissa vad som hände, jag somnade igen... Det låter helt omöjligt jag vet men det är sant. Så nu tar jag bussen som går om en halvtimma till skolan och missar engelskan men det får blir så jag hinner inte dit på 10 minuter.

I eftermiddag ska vi till Nynäsposten, trevligt! Jag hoppas jag och mickis får lite inspration till vad vi ska skriva om den 17 november. Idag ska iallafall alla slå upp ung sidan och läsa Tamaras och Matildas saker dem skrivit idag.
Puss & Kram

I morgon är en bättre dag

Jag har inte pluggat någonting, så fort jag försöker blir bokstäverna suddiga och jag kommer inte ihåg vad jag läst direkt när jag läst det. Det är jobbigt men så är det ibland. Jag ska snart gå och lägga mig och kolla på greys och sen sova det här är ingen bra dag och det är bäst att göra slut på den dåliga dagen innan jag gjort mig osams med alla människor som jag bryr mig om, hoppas imorgon är en bättre dag. Innan greys ska jag iallafall ta en tur med en väldigt bra vän och rensa tankarna det är skönt ibland. Måste ge spanskan ett till försök jag får prestationsångest, jag gör det senare inte nu jag får plugga hela natten om det är så.

Goodbye life?

Jag är trött och irriterad, irriterad och trött och inget mer! Skulle ju som sagt gått på kvällsskolan med amanda ikväll men vart är hon? Inte tusan har hon ringt mig iallafall så jag skiter väll i det jag med. Jag är trött på skolan, för ingenting går bra just nu, det känns som om alla betyg som jag jobbat för så länge rasar, och det känns för jävligt ren utsagt. Jag är trött på min så hima trista vardag som innebär noll roligheter, ingenting är ens roligt längre & sist så är jag trött på att ge vissa människor hela tiden och inte få någonting tillbaka, ledsen men jag är inte säker på om jag orkar göra det här så himla mycket längre till. Det känns som jag är en zombie där allt är bestämt
jag vaknar, går upp, går till skolan, är i skolan, åker hem och pluggar och äter och sen så är dagen slut, det börjar bli väldigt enformigt.

Nu är jag trött på det här, jag ger upp. Jag ska sluta försöka hela tiden, jag ska sluta försöka göra allt för alla nu & så ska jag sluta engagera mig, allt detta tills jag vet att det finns något att få tillbaka. Over and out.


Wednesday

Idag är det onsdag och det brukar vara min piggaste dag, dock är jag verkligen inte pigg. Igår var jag på tjejkväll hemma hos sara, det är lilla lördag för oss på tisdagar, det var iallafall jätte mysigt! Efter det tog jag bussen hem till charlie och sov där eftersom jag skulle vara i sunnerby idag. Imorse gick jag upp runt 8 och klädde på mig och gjorde mig i ordning sen gick jag och mötte Cicci och vi var i sunnerby fram till 1. Det var trevligt! Under tiden hann min faster som är studie och yrkesvägledare där tjöta något oändligt på mig att jag måste ta tag i matten (hon är som min extra mamma) & hux flux hade jag och min kusin en matte dejt ikväll. Låter flådigt jag vet, men det är de inte. Jag & Amanda ska gå på kvällsskolan, ingen höjdare men jag behöver verkligen få hjälp med det här. Innan kvällsskolan och efter måste jag plugga spanska och det suger det gör det verkligen!

Nu skickade linda sms och ville ses också, tusan också. Jag vill ju så himla gärna men det går inte, inte någonstans finns det tid till det. Nu måste jag kämpa på bara två dagar till sen är det loooooooov!



Det mesta av det bästa

Ibland är jag en ynklig människa och tycker synd om mig själv, idag är en sån dag men ändå inte. Jag har så mycket att lägga tid på och speciellt spanska provet på torsdag. Men jag har inte tid att ta tag i det. Ändå så tycker jag inte synd om mig själv, jag ska spendera kvällen med de absolut bästa tjejerna i hela världen och sen ska jag sova med den bästa killen som finns, kan inte bli bättre!


Imorgon ska jag och Cicci vara på Sunnerby skolan hela förmiddagen och ge information om samhällsprogramet/media/sam/ju/eko dt blir nog trevligt, sen måste jag direkt hem och plugga spanska all day. Men nu ska jag hoppa in i duschen och spinna lite på vad tusan jag sak hitta på att skriva om till NP. Bye!


tisdagar är lååånga dagar

Jag är trött, tröttare, Tilda idag men det är jag ju varje dag så det är inte ens konstigt längre. Går i skolan till klockan kvart i fem på tisdagar, det är väldigt lång dag och det är jobbigt men hey thats life. Vi håller på och skriver en nyhetsartikel om skolan men jag har ingen ide om vad jag ska skriva om. Vad skriver man får nyhet om skolan? Suck det är svårt. Jag lämnade iallafall in mitt personporträtt idag och mina notiser igår jag är på gång.

Ikväll är det tjejkväll hos Sara och alla ska sova över utom jag. Jag och Cicci ska nämnligen vara på Sunnerbyskolan klockan 8.45 imorgon bitti och det känns onödigt att åka från Sara runt sju med bussen när jag kan gå från charlie fem minuter innan, så morgon pigg är jag inte att jag tänker offra min sömn till max. Dock är det trist att jag inte kan sova där men men jag ska iallafall vara där och ta bussen till charlie runt klcokan halv elva, det blir perfekt! Nu ska jag jobba de sista minuterna, måste försöka komma på något att skriva om!
Puss & Kram!


M. I. M. A. C
( Time of my life)

Love of my life!

Jag gjorde jordens misstag, jag somnade direkt efter middagen och vaknade klockan 21.20 vilken hit, nu lär jag ju verkligen kunna somna på en stund! Detta bidrog också till att jag totalt helt och hållet inte ens tittade på spanskan vilket var väldigt himla dumt av mig, jag måste ju börja imorgon hinner jag inte för tisdagar tycker inte om mig och på onsdag finns det inte en chans att jag orkar göra allt, eller gör det? tyvärr det måste nog det, till alla er där ute välj aldrig spanska steg 4.

Nu så här på kvällen hade jag velat se min favorit serie men den har jag lånat ut till charlies mamma (hon förtjänar det efter alla timmar jag spenderar hemma hos dom får jag lov att bjuda tillbaka) så jag får helt enkelt leva med det och egentligen är det inte svårt. Imorgon är det tjej kväll hos Sara, tisdagar är våran extra helg dag. Synd bara att inte jag kan sova över som alla andra. Nej nu ska jag röra mig mot sängen! Den här nedanför bjuder jag på! Godnatt!
image278
Obs: Mamma och pappa Claras animal bild i mitten är inte lika illa som den ser ut, kanske bara ännu värre ;)!

Skrattattacks måndag

Okej jag hatar måndagar men den här måndagen har varit rätt rolig förutom att jag varit så förbannat trött & dator problemet vilket min pappa direkt löste när han kom hem. Dagen började iallafall på ett jätte roligt sätt på väg till skolan imorse i hallen hemma hos charlie retades emil med mig och jag tillbaka, han gick före till bussen och vi gick efter. När vi kommer till fotbollsplanen och emil ska gå upp för några trappsteg ramlar han, tippar rakt fram och bara ligger där & jag ser när han ligger där! Emil vänder sig orolig om bakåt när han hör mig tjuta av skratt, han visste redan då att det var kört nu är han inte bara orienteraren längre utan också ramlaren! Jag skrattade så jag nästan vek mig och när vi kom upp till bussen sen var jag tvungen att  påpeka det mååånga gånger. Men sån är våran relation jag älskar att retas med honom och jag skulle gissa på att han älskar att göra det med mig med, dessutom så gillar han också att sno mina filmer!

Ikväll så ska jag plugga spanska, det är så booring jag vet men jag måste. Ska dricka en latte under tiden som jag gör det men nu är jag så himla slut och trött efter helgens skit pissiga sömn, ska ta en nap först!

Måndagar är allt bra dem!

Ibland bir jag såååå himla förbannad på teknik som inte gör som jag vill! Idag är det den där helvetes datorn som vägrar hitta det trådlösa piss internet! Åh vad jag är arg jag kokar! Bara för att jag behöver den så lägger den ner, precis som alltid!

Helgen som försvann

Jag orkar inte berättaom helgen låt oss bara säga at jag inte gjort någonting som är värt att berätta om, många skratt har jag dock fått. I fredags var jag dock grymt jädra uttråkad och när man är sådär himla uttråkad så måste man göra det bästa av situationen här är vad jag gjorde;

Nu ska jag göra mig i ordning och äta middag sen bär det av, bye bye !
(Ps jag hatar min egen röst)

Ehmmm

Jag Matilda Strandberg är såå himla uttråkad att jag snart dör! Ingen har pratat med mig på hmm 43 minuter nu, charlie och adde är helt besatta av sina spel & suppe och robin har setat i exakt samma stälnning i sin hörna sen klockan nio och bara suttit där och maxat ljudet på något skit. Jag själv kollar på skärgårdsdoktorn och det börjar bli grymt himla tråkigt. Jag bröt tystnaden genom att spamma alla på msn och den ända som gav mig respons i tal  var adde, övriga i skrift. Charlie sa precis nu att jag kunde få sitta i hans knä och titta på hans spelande eller vända min laptop dit så jag kunde sitta där och kolla och han kunde kolla samtidigt som han spelade, yeh sure!

Ska de vara tråkiga så ska de, har spammat matte på facebook också och talat om att jag tittar på skärgårdis här nere och emil där uppe, detta pga det faktum att matte hade en cruch in Ebba Hultqvist!

Försten så tog vi skolfoto idag, jag kommer utan tvekan se ut som ett miffo! Nu ska ja retas med någon!
Puss

Oväntad fredag

NIdag har jag varit i skolan och sen har jag gjort en synundersökning. Min syn är utmärkt förutom det faktum att jag är närsynt, vilket bidrar till att jag ska få göra en till undersökning och sen ska jag få läsglasögon, jippie!

Trodde jag skulel få spendera kvällen framför idol lungt och stillsat men så fel jag har ibland! Jag ska vara med charlie, adde och suppe och vi ska tydligen lana, jag ska sitta med min laptop i charlies säng och skriva arbeten hela kvällen med andra ord medan dem spelar spel, en perfekt fredag kväll. Nu ska jag dricka upp min latte och sen ta bussen! Puss


I hate beeing sick

Jag är uttråkad till max, man gör ingenting vettigt när man är sjuk ioförsig orkar man inte, men när orken börjar komma tillbaka så blir man sjukt rastlös! Det ska faktiskt bli skönt att gå till skolan imorgon, trots att det är skolfoto! Men mest går jag dit för att det är fredag och jag vill inte ligga hemma imorgon också och snora utan jag vill åka till charlie och titta på Idol, precis som bestämt, andreas pratar också om att kanske joina, jag skulle tycka det var dunder mysigt två av de bästa killarna som finns en fredag kväll med mig framför idol, I'm a lucky girl.

Idag har jag tittat på "Skärgårdsdoktorn" we belong together den boxen och jag. Förutom det har jag druckit en himla massa, 5 koppar te, en halv liter cola light, 5 koppar latte och en massa vatten, jag torkar iallafall inte ut. Nu börjar matlusten komma tillbaka också det känns ju bra, lagom till helgen och allt!

Nu ikväll har jag kollat på en massa boeende i Åre under vecka 3 & 4 också. Hittade ett jätte bra mitt vid Åre torget, top floor och till ett rimligt pris men sen insåg jag vad det var för hus jag tittade på och aldrig, nej det går mot mina principer. Jag var tvungen att ringa Bulan och skämta om det;
jag: haha bokat brf "..." vecka 4, vad säger du om den?
bulan: I helvete du har!
jag: hahaha nej då det skulle aldrig falla mig in, lite palm har jag kvar i blodet!
bulan: hah tur för dig det!
Med andra ord blev det inget av det bokandet, i helgen ska vi träffas och prata om det, eftersom de inte blir något i byn så lutar det åt en mysig fjällstuga i tege, me like! Tege is my second home.
image277
Drack för en stund sen min sista latte till den kexchoklad! Nu är det godnatt puss puss.

När jag blir stor..

Så ska jag köpa mig ett rött hus med vita knutar, med en stor tomt, nära vattnet på en ö i Stockholms skärgård. I det här huset ska jag bo på sommaren och leva ett riktigt "skärgårdsdoktorn liv" det har jag alltid velat göra men mina föräldrar gav mig aldrig ett sommarhus i skärgården bara en båt som flyttade på sig varje gång mamma och pappa sa det. I mitt röda sommarhus på ön ska jag umgås, sola, bada, sova och bara mysa hela sommaren. Jag har alltid avundats dem som haft ett gulligt sommarhus i skärgården medan jag aldrig haft det, jag ska verkligen ha det när jag skaffat mig familj oavsett vad. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar skärgårdsdoktorn och det är såklart härifrån jag fått min ide till det här, men det kommer verkligen hända, annars har min vän mickis som är helt säker på att hon kommer att bli miljonär lovat mig att hon ska köpa det här dröm huset  åt mig, hon är allt snäll hon min bästis! 

Tills vidare får jag nöja mig med båten och det faktum att charlie lovat mig att jag ska få följa med till sandhamn (där delar av skärgårdsdoktorn är inspelat, smaka på den du mickis!!) det ser jag fram imot, allt ser så himla gulligt och enkelt ut där ute.
 

 

Twenty something girls

I totallt adore sex and the city, den serien är tamme fasen helt genial och oemotstånlig för tjejer som mig som gillar fashion, girls life, ute liv, tjejsnack och New York! Kan inte vänta till filmen kommer!

Nu tittar jag på avsnittet när dem är i "The Hamptons" det är jätte bra precis som alla andr avsnitt.
Carries fråga i det här avsnittet är; "Should you like the 20 something girls, or not?"


Och Mickis: Jag har kommit fram till att det här är vårat kommande liv, om jag inte går med på dina villkor kan jag alltid gå längs med 5th avenue med starbucks frappuciono i högsta hugg och med shopping påsar i andra handen, på kvällen kan vi dricka cosmopolitan tills vi stupar! Det går mer än bara utmärkt.

Nu är det goodnight and go!

Vem har egentligen semester på semestern?

Måste börja med att tala om att anledningen till att det blir så sjukt många inlägg nu när jag är sjuk är för att jag ät så uttråkad och ensam att jag måste prata med någon, bloggen blir perfekt.

Efter mitt senaste inlägg om Åre och semster så började jag att kika på resa just dit i vinter med jordens härligaste tjejgäng och jag fick napp, schyst stugpris, läge och område. Så nu ser det faktiskt mcket ljusare ut vecka tre eller fyra blir det, då pågår ju ungdomsveckorna, skit kul! Då ska jag lapa sol i backen, mysa, åka skidor, festa och bara göra ingenting men vid en närmre eftertanke, vem tar det lungt på semestern? Kanske på solsemestern men skidsemestern är någonting helt annat. Här handlar allt om tid man ska upp i tid och de i mitt sällskap som tror att vi ska ha någon himla sovmorgon på semestern har helt fel jag ska leka diktator och slå i grytlocken klockan 7 så det hinns ut att åka, hade någon förväntat sig något annat är det bäst att ta med sig öronproppar. Har dessutom fått höra från Jess att hon minsann inte tänker åka några skidor men jo jo hon kommer att åka skidor, om det så blir det sista hon gör i livet! Ja men för att återgå till vad det här inlägget handlade om från början, på morgonen och dagen är det stressigt för att man ska ut i backen och njuta till max, när man kommer hem är det stressigt innan afterski och när man kommer hem runt 8-9 så somnar man eller så ska 6 tjejer duscha och alla ska hinna göra det innan nästa roligheter. Nej semester är bra men man åker inte på skidsemester för att slappna av har jag kommit fram till, iallafall inte jag (Jag säger som min pappa fullt ös medvetslös)

image274
Ses i Åre i januari! ;D

Kantareller & Åre

Jag har en sån där fjantig sak som jag gillar med hösten, jag älskar att plocka kantareller. Jag hatar vanligtvis att vara i skogen men på hösten kan jag tycka att det är riktigt mysigt att bara smita iväg en stund och plocka svamp med mamma, det är mysigt faktiskt! När det kommer till min sjuka, blir det inte bättre, bihålerna gör så himla ont att ja knappt kan titta mot en tv eller dator pga ljuset. Snart kommer pappa med alvedon det har varit slut på det idag här hemma men snart kommer räddningen! Inge skola för mig i morgon heller det är en omöjlighet.

Nu när jag sitter här hemma ensam och tråkar sitter jag och funderar på vad jag ska göra på höstlovet som snart är här, gud vad jag har längtat! Men iallafall så har jag nästan aldrig varit hemma på ett lov, inte höstlovet, inte jullovet, inte sportlovet eller påsklovet, tiden då jag är hemma är på sommaren. Alla dessa lov har jag de tre senaste åren spenderat i Åre, mitt andra hem. Jag älskar det stället, det är det bästa som finns att vara där, man skämms alltid bort så himla mycket, folk är så trevliga och så finns det alltid en massa kul att göra, det är semester men aldrig en lugn stund. Bara luften där uppe är speciell, att springa runt på kullerstenarna och kolla i affärer med tända ljus, att gå på Milans restaurang och äta, allt man tar sig tid till att göra (spel, filmer, böcker & tv spel) Alla afterskis i bubbelpoolen eller känslan att svischa ner för backarna, nej allt är speciellt med det stället. Åre är min last, jag behöver det och nu när det utan tvekan inte kommer att bli lika många turer dit om ens någon så finns frågan i mitt huvud, vad tusan gör man ett helt höstlov utan planer? En sak är säker är jag rätt säker på det kommer inte bli lika roligt som Åre, men men.
Dags att börja titta runt, något måste jag göra. 
  
Perfekt för att gå ut i skogan;
image273

Ge mig heroes

Jag gjorde ett tappert försök, jag kom till tåget och sen vände jag. Mår man skit så gör man, fanns ingen som helst anledning för mig att åka till stan bara för att jag får ångest annars, är man sjuk så är man tur att jag har en sån himla klok pojkvän och pappa! Idag ska jag bara ligga och titta på film och göra ingenting, pappa kom precis hit med min favorit mat, gulasch soppa, det är allt jag får i mig nu för det gör förbannat ont att tugga! Blir nog inge skola för mig imorgon heller, inte på fredag heller om jag mår såhär, på fredag ere dock skolfoto, men det gör inget om jag missar det för jises vad jag hatar det!
 
Nej nu ska jag krypa ner i soffan igen under mitt mysiga duntäcke, saknar dock pojkvän och heroes, det ena går att fixa men inte det andra, suck livet suger som sjuk. Bye! 


 

Wednesday

Onsdag morgon, jag mår tamme tusan inte ett dugg bättre, snarare tvärt om. Men jag, min hals & 38,5 graders febern tänker ändå göra ett försök och åker alltså till stan, går de inte så går de inte, då får jag väll bli hemma imorgon också. De värsta är hur svullen jag är i bihålorna, det gör så himla ont. Nej nu ska jag inte gnälla, det kommer bli skit kul idag tror jag.

Nu ska jag snart ringa charlie och störa honom lite, men han gillare! I helgen som jag faktiskt har börjat planera nu så ska jag vara med Adde iallafall, det är bestämt, inge festande för våran del, det ar vi lovat varandra! Jag har saknat adde, jag behöver ha honom att prata med ibland och när jag inte kan prata med honom blir jag galen. Nu ska vi skärpa oss, med start i helgen. Jag tänker inte tappa kontakten med en sån människa som andreas som jag verkligen behöver.

Nu ska jag äta något, göra mig i ordning & sen åka till stan, wish me luck (jag kommer inte stå framför kameran idag kan jag ju iallafall tala om) bye!

I Love you and I always will! <3

image272

Hairspray

Jag har precis sett "Hairspray" oh god vilken bra film, jag är kär i alla personer i den, helt underbar! Den filmen måste alla se, jag har spolat fram och tillbaka i en halvtimma nu sen den tog slut, jag gillar den skarpt!



Nu ska jag fortsätta med en ny film, "We are marshalls" innan det ska jag hoppa in i dushen och ringa charlie!
Puss & Kram


Hello Höstsjuka

Nej usch vad jag mår dåligt, idag är det verkligen inte min dag. Huvudet känns dunder tjockt och halsen likaså, ryggen verkar och näsan är täppt som bara attans. Det värsta är att jag blir så ynklig när jag är sjuk, pratar barnsligt och blir som ett barn, jag vill bara mysa och pussas och kramas hela tiden, tur att min pojkvän är så bra att han förstår det! Men men jag är alltså hemma idag trots att jag egentligen inte borde vara det eftersom skolan kallar, men ibland tar det bara imot idag tar det imot på alla sätt som går fysikt och pshykiskt. Imorgon måste jag nog gå till skolan hur mycket det än tar imot för vi ska åka till Stockholm och fota och gå på utställning, det kan jag ju inte missa, det ska ju bli super duper spännande.

Dagen ska iallafall spenderas här framför tv:n, jag har några nya filmer att se "Hairspray", "Chuck and Larry" & "We are Marshall" som jag läste i någon blogg ska vara jätte bra. Ska nog också leta runt på internet efter lite höstkläder och en vinterjacka. Me like, men nu ska jag kurera mig med nässpray och halstabletter.

image270

(såhär pigg och glad var jag i lördags, nu är det nog motsatsen till det)

Hösten är verkligen här

Igår kväll efter att Charlie kommit hit åt vi popcorn och tittade på heroes, jag hann också titta igenom en hel del av bilderna från lördags kvällen (240 bilder från en kamera) och några på andra kameror och gud vad jag mådde dåligt vissa stunder, vissa bilder ville jag radera ur både minne och kamera minne, fy fan! Andra bilder var dock så roliga att jag höll på att ramla av stolen, det var verkligen blandade känslor med andra ord, det sämsta med bilder är att allt ser så mycket värre ut än vad det var eller?

Jag kom iallafall knappt upp imorse, det var tråkigt väder och så hade jag ont i hela kroppen. charlie stressa mig som tusan imorse men jag var tvugen att fixa halsduken gustav sa att jag såg ut som en bandit igår när jag fixat den slarvigt. För att återgå till min värk speciellt i ryggen och i huvudet, inte huvudvärk utan värk från att någon typ spräckt min skalle. Det gjorde för jedra ont. Folk har iallafall kommit fram till mig och mickis idag och frågat hur vi mår och lett väldigt brett, vi mår ju alltid bra, eller? Har iallafall lyckats lista ut varför jag har så ont i huvudet idag, valle och victor låg och hoppa över det. tack för den killar, toppen bra!

Nu ska jag äta och sen packa min väska och åka till charlie, med följer datorn eftersom emil ska ta en serie som jag så snällt ordnat åt honom.


:D

Nu har jag och mickis varit och ätit upp oss lite och snackat lite skit. Träffade Iza på bussen också och tillsammans skrattade vi tre åt gårkvällen. Försöker verkligen få tag i bilderna från igår men jag hittar inte oliver, kanske är tur det.

Snart kommer iallafall Charlie hit, vi ska titta på heroes vilket jag verkligen, verkligen längtat efter! Sen ska vi sova och sen är det måndag igen, fy fan för måndagar men men får väll försöka göra det bästa av situationen.
Just nu sitter iallafall jag och försöker övertala Wesslan om att jag ska få låna hans mössa någon dag och nu har jag äntligen fått igenom mitt förslag! Den e as ball det är därför jag vill låna den (fast egentligen är det mer det faktum att charlie säger att jag ser skit töntig ut i den) som gör att jag bara måste låna den!

Bra att min pojkvän är den absolut mest långsamma människan som existerar ibland, tur att jag tycker om honom ändå, men ibland så undrar jag. <3


Fröken Kling

Okej jag är jordens sämsta nagelvårdare, mina naglar är tunna och spricker och skär sig hela tiden. Jag kan inte ha långa naglar dem bara går av och flisar sig. Jag skulle behöva akut nagelvård och när jag fått den där akuta nagelvården skulle jag väldigt gärna ha lika fina naglar och för att inte tala om den as häftiga färgen på naglarna som fröken Kling här under har, tusan varför har den kvinnan allt?



























Foto; http://www.stureplan.se/frame.php?main=/blogs/elin/

Nu ska jag jaga fatt i dem där bilderna från festen igår, jag antar att de är bilder man kan skratta åt gång efter gång efter gång.

Sunday from hell?

Går kvällen var faktiskt riktigt lyckad förutom några få detaljer men det spelar väll kanske inte så stor roll. Det var faktiskt riktigt mysigt att träffa nästan alla igen, synd var dock att dem man inte träffar lika ofta var de som inte var där. Dock var jag gladast över att Mats var där, han e tammefan underbar den killen. Det kändes precis som förr i tiden igår, vi pratade om livet och om det som varit. Dessutom så bossade han över mig och mickis på samma enirverande sätt som han alltid gjort. Dessutom sa han en massa snälla saker och allt det man tänkt och funderat över sen avslutningen i nian kom fram igår, allt var med andra ord som vanligt, undrar dock hur det kommer att vara imorgon i skolan? Det återstår att se en sak är dock säker, vi måste göra det igen!

När jag vaknade imorse mådde jag faktiskt inte det minsta dåligt helt otroligt. Mickis skickade ett sms med "pizza?" på förmiddagen så jag antar att hon är lite bakis, men pizza blir det iallafall. På eftermiddagen idag har jag verkligen inte haft någon tur, först missade jag bussen från sorunda för charlie segade och emil och gustav uppehöll mig, när jag sen kom hem med nästa buss och skulle gå från bussen så ÖSTE det ner ännu mer regn än det gjort när jag gått till bussen i sorunda, jag hade tunna kläder från gårkvällen och vart genomblöt, när jag kom fram till dörren och tog i handtaget var den låst, skönt tänkte jag ensam en stund. Började leta förbrilt i min väska, men nycklarna låg inte där, nej dem låg på andra sidan dörren, inne och där stod jag i ösregnet och hacka tänder. Great tänkte jag och dunkade huvudet i dörren några gånger och ringde på. Ingen öppna, ingen hemma. Mobilen var som vanligt knäpp så jag kunde inte få tag i någon, så där satt jag ute i ösregnet i 45 minuter innan min kära far kom och frågade om jag kampade och låste upp. Helvetes dag!

Nu ska jag iallafall i väg och äta med mic snart, prata om gårkvällen och lite sånt. När jag kommer hem ska jag plugga eller så kommer charlie hit, jippie!
Puss & Kram

Party

Ikväll är det klassfest gud vad jag sett fram imot det! Nu ska jag äta finmiddag med släkten eftersom pappa fyllt år och sen ska jag dra mig mot partandet. Det ska bli hur kul som helst, sen ska jag sova hos charlie inatt, mys pysigt! Puss & Kram!

Story of my life?

Idag köpte jag en klänning när jag och linda gick ner på stan för att gå på banken efter skolan;
image266

Jag vet, story of my life. Men jag är rätt nöjd och billig var den, ett riktigt kap. Dessutom är den en annan färg än svart, brun, vit eller grå som de flesta av mina höstkläder är. Hoppas på att kunna använda den morgon med mina helt oanvända ljusbruna skinnstövlar som jag har ståendes i garderoben, men om vädret är såhär imorgon så vette tusan alltså. Imorgon slutar jag iallafall mega tidigt, har övertala suppe och charlie att vänta på mig imorgon efter skolan så dem inte åker och shoppar utan mig, det fungerar inte. Senare på kvällen är det taco middag hos mamma, jippie! Nu ska jag duscha, byta om, äta och åka till charlie för han vil ha hjälp med samhällskunskapen inte för jag tror att det är därför jag egentligen ska komma dit men men :D Puss och Kram!


Höst torsdag

Här nere i Nynäs ryktades det om snö idag, men allt jag ser utanför mitt fönster är faktiskt just nu bara svarta moln och regn som öser ner. Imorse var det så otroligt kallt att jag var tvungen att skriva ett sms när jag gick helt ensam till bussen imorse genom ett öde Sorunda "Fy i helvete vad kallt det är", mina vantar låg längst ner i väskan och jag kunde inte gräva efter dem eftersom jag var stressad till bussen. Det ända jag kunde tänka på när jag satt på bussen var på att jag verkligen inte vill att de ska komma snö redan, jag måste hitta en ny vinterjacka och nya skor, vilket brukar vara en stor procedur för mig, något som tar tid. Något jag ock¨så börjat tänka på är det där förbannade kökortet, Tamara har redan börjat gå på körskolan och jag har inte ens börjat än och ändå fyller jag år en hel månad innan, vad fan gör man när man är lat och så dålig på att köra att man skjuter upp det? Nej jag måste väll börja antar jag..

På mediakommunikationen imorse fick vi en ny uppgift som vi ska jobba med några lektioner, vi ska marknadsföra tre produkter:
En mini tvättmaskin
En resa till månen
& Bakfylle piler

Det ska bli kul, funderar dock lite på de där med resan till månen men men. På SP tiden gjorde vi ingenting alla bra försvann så jag hittade linda och vi åkte hem. Nu ska jag vila en stund innan middagen.  

Puss.  

Pappsen

Idag fyller min kära far år, det ska firas med kalas men inte idag. Idag blir det bara middag och presenter, jag har faktiskt precis varit nere och köpt en present (med risk för att pappa hinner läsa dethär kan jag inte avslöja vad). Sen ska jag även laga en middag åt oss ikväll tänkte jag, inget allt för glamouröst eftersom det inte är min starkaste sida men jag ska ge det ett försök. Iallafall så Grattis jordens bästa pappa & tack för att du alltid ställer upp på mig!


Gimmie

Ge mig sommar sol och en riktigt skön pool eller vinter, snö och skidor! Fast jag föredrar såklart sommaren men jag vill ha snö nu så man kan åka skidor! Jag hatar det här mellantinget,
julafton, nyårsafton, skidresor, min födelsedag och mina vänners tätt på varandra sen vill jag ha sommar igen! 

 
G R Ö N K L I T T   07! Jess the mess and me!

Har suttit och tittat på min resväska från turkiet mer än en vecka nu, den är fortfarande ouppackad. När mickan var här i helgen undrade hon hur det kom sig att jag inte "hunnit "på en vecka ehm hmm ..Var det som fick bli mitt svar. Dra dit pepparn växer väskan jag önskar att den förbannade väskan kunde packa upp sig själv och ta med sig alla sommarkläder som påminner om brunbrända ben och värme med sig! För numera är jag precis lika vit som alla andra.. suck livet suger när det kommer till solbränna..

Nu ska jag gå till sängs och
borsta pluggen som charlie alltid säger, godnatt!

Önske outfit

Nu är jag back on track, jag behöver höstkläder men i mina fickor är det just nu stora hål, vad tusan gör man? Jag måste skaffa mig ett jobb so badly, det är sorlgigt att växa upp men jag måste antar jag.. Just nu tittar jag på tretton snart trettio, charlie kallar det för en äkta tilda film och ja det är det faktiskt, jag älskar alla chic flicks.

Jag önskar att jag hade på mig detta imorgon, att det låg fint nerpackat i en lyxig påse och jag bara kunde sätta på mig det helt sprillans nytt och bara strååla. Istället så måste jag imorgon gräva i garderoben

image264
Kjol: See by Chloe
Linne: H&M
Stövlar: Chloe
Rosa armband: Miu miu
De andra armbanden: Fendi


Oh Daddy dear

Min pappa (som föresten fyller år imorgon) är världens bästa tycker jag. Idag köpte han hem mat till mig precis som jag sa förut, han köpte thai mat med cola light och sen köpte han less fat popcorn till mig bara för att han vet att jag älskar popcorn och har en lång kväll med pluggande och film tittande framför mig!

 +  + +
= Perfekt!
Saknas dock något men det ska gå bra ändå <3

Oops

My misstake, filmen som jag läntade efter att se igår, går ikväll. Så himla typiskt igår var jag ju verkligen på ´film humör men ingen ville se film med mig. Igår efter skolan gick jag och charlie hem till mig och hämtade mina saker och gick sen till bussen (höll på att missa den pga ett strump problem hos mig) jag gnällde hela vägen om att min väska var så tung men vägrade ge den till Charlie, istället envisades jag att bära den själv men sen gav jag upp och gav den till honom. När vi kom till Sunnerby fick vi gå in på Lillan och handla gräddsås eftersom suppe ringt och krävt det av mig, till kötbullarna och makaronerna han stod hemma hos charlie och lagade. När vi kom hem dit höll suppe på med mat till oss, emil och honom själv. Såsen som jag köpt blev bara vatten och därför hällde jag i lite mjöl för o göra den tjockare, det resulterade i att det bara smakade mjöl. Makaronerna var som saras Orsa makaroner nästan och köttbullarna var perfekta. Men jag uppskattade hans super gulliga gest, mer än vad Westinarna åstadkommit när jag sett på iallafall.

Efter det så bytte emil rum en våning upp så alla var tvugna att hjälpa honom att flytta om och bära sängar upp och ner i trappor. Jag försökte dock under den här tiden plugga matte men det såg så himla svårt ut för tre elare att klara det så jag var tvungen att gå och gnälla lite. Gick och la oss runt nio typ (????) & jag lyckades somna direkt, imorse försov vi oss (halv medvetet). I skolan var allt som en vanlig tisdag förutom svenskan då vi fick gå ut och kasta ärtpåsar till varandra och gå en promenad helt tysta, min lärare är lite som hon är. På naturkunskapen var jag bara en halvtimma innan jag skulle till naprapaten eftersom min rygg är så illa, det var skönt där  och det känns redan bättre. Nu ikväll ska jag plugga mycket matte, titta på film och bara mysa med mig själv. Pappa ska köpa hem mat till mig, jippie!

Puss

tretton snart trettio

Jag har en grym grym grym huvudvärk. Jag orkar knappt hålla huvudet uppe, dessutom är jag sjukt trött. Jag slutar ioförsig om 10 minuter, då ska jag och charlie ta bussen hem till mig och hämta saker och sen ska vi åka hem till charlie där jag ska försöka plugga lita matte och titta på "13 going 30" jag tycker mycket om den filmen, just så som hon lever sitt liv som vuxen och då menar jag mer arbetet och livsstilen är så som jag vill leva om 10 år.

Suppe ska laga mat hemma hos charlie ikväll säger han, det blir väldigt intressant. Jag vet inte riktigt vad det blir för kul när Suppe får hela ansvaret dock vet jag vem det är som kommer få diska, moi! Jag har redan talat om för honom att om han stökar till där jag gjorde ett så fint jobb igår (idag är jag inte på städ humör) så kommer han få slicka på disktrasan, samma sak gäller emil.



  
Puss & Kram

måndag

Jag älskar verkligen att sova, jag kan bara inte få nog av att göra det, jag älskar det lika mycket som jag älskar att titta på film och tv, självklart är det den bästa kombinationen att göra de två sakerna tillsammans. Jo anledningen att jag berättar det är för att jag var så trött imorse att jaginte orkade gå upp, jag skulle åka hem tidiagre och hämta saker eftersom jag glömt lite skolmaterial hemma men jag orkade inte utan sov istället tills jag var tvuingen o ta bussen jag skulle ha tagit om jag inte glömt sakerna: jag sket alltså i dem!

Igår så tittade jag, charlie och lite emil på Wallanders Mastermind. Jag tycker att det är den bästa Wallander filmen, jätte bra tycker jag att den är. Förutom det så var jag sjukt hispig eftersom jag legat och bara inte gjort någonting hela dagen och suttit framför datorn, så när jag såg hur det såg ut efter att syskonen Westin varit ensamma hemma några dagr fick jag för mig att hjälpa dem att städa lite. Så jag började men lämnade emils stökiga bord åt honom, men i vardagsrummet fanns allt från matrester till disk och skräp. Nu är det ialalfall gjort så nu är det emils del kvar bara idag, jag har ialalfall mer än bara gjort mitt, nu kanske charlie mamma tycker om mig lite mer, muhaha!

Nu ska jag gå på spanska har suttit och skrivit om flyktingpolitik och letat datorer som fungerar mer än halva lektionen, jag har skolans datorer tänk om alla hade en egen, vad skönt det vore!

Puss

Internationella mjukisdagen

Jag ska åka hem till min pojkvän nu, mys pys. I min hand har jag min nya väska och nya veckorevyn! Jag ska läsa läsa och återigen läsa. Dock vart jag tvugen o sätta på mig mina kläder inför morgondagen redan nu och packa ner mjukiskläderna, annars brukar jag göra tvärtom men det fick inte plats. Istället får jag väll svida om direkt hemma hos Charlie sen för idag är det söndag, bakisdag och det betyder mjukiskläder. Jag blev föreste klar med min drafft på personporträttet på Sara, fick respons av Tamara, bra respons imrgon ska jag skriva ut o ge till någon mer för respons sen så ska jag ändra den och läma in, jag är nöjd!

Puss

vart gick det snett?

Ja, det är frågan. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss igår. Vi hade planerat en lugn hemma kväll med mysdricka och bara prata skit det slutade i en kaous artad tillställning & om jag ska vara ärlig minns jag inte allt för mycket mer än att det där vinet var starkt så in i bängen och att jag kände på mig redan innan att kvällen på något sätt skule spåra ur, mycket riktigt. Kvällen började hemma, övergick till vindrickande hemma hos linda bara vi tre (och alla lindas brors kompisar som festade en våning ner) och sen övergick det till hemmafest hos bulan där alla var aspackade. Där mellan vette tusan.

Var iallafall uppe tidigt imorse då jag vaknade av vätske brist, jag och min huvudvärk som är gräslig gick upp och drack vatten och då vaknade Mickan. Vi gjorde oss i ordning och gick ner på Thorssan och åt frukost, Linda jobbade och hon bara skrattade när hon såg mitt slitna jag såhär dagen efter vad hon sett igår. Efter frukosten åkte Mickan hem och jag gick hem till mig och här sitter jag nu. Jag måste lyfta telefonen och ringa några samtal och be om ursäkt för mitt beteende igår, fy tusan vad pinsamt! Men kul hade vi!

Idag ska jag bara göra lite inlämningsuppgifter och sen ska jag åka hem till Charlie och sova där, jag är grymt film sugen så jag hoppas han går med på det. Nu ska jag gå och bedöva min värk med treo, bye!


Gårdagen

Efter skolan åkte jag hem och gjore i ordning mat till mig själv eftersom pappa inte var hemma. Efter det åkte jag hem till Charlie där jag bänkade mig framför "High School Musical 2" den var väll rätt bra, vissa inslag var dock super tompiga, ettan var mycket mycket bättre men men den dög. Under filmen lyckades jag välta en tallrik med mat rakt upp och ner över datorn som låg ihop slagen på golvet, emil skrattade så han höll på att dö, det var bara att torka upp och skratta åt situationen. Adde och Suppe kom förbi och ville ha med oss till Nynäs på fest men jag hade ingen ork eller lust och satt i mjukiskäder och Charlie skulle upp halv åtta imorse så vi stannade hemma, sköönt! Efter det fick emil sällskap av en massa kompisar som kom dit så då gick jag och Charlie ner och tittade på resten av Idol och försökte tända en brasa. Sen gick emils vänner efter en stund och jag gick upp och gjorde han och hans kompis som lanade sällskap en stund när jag kom ner hade Charlie lyckats med elden. Fortsatte kolla Idol denna gång utrustningen, efter det prison break och sen vart jag så trött att jag stängde av och vi somnade. Adde skulle komma och sova igår men jag vette tusan vart han tog vägen? Andreas vart är du?

Imorse vaknade jag jäääätte tidigt av att emil stampade som en dåre i golvet (ör att väcka mig) jag bestämde mig för att undersöka saken och gick upp på toa och blängde surt på honom. Gick sen ner och kollade facebook och sånt och sen somnade jag om. Charlie kom hem sen och vi gjorde ingenting på hela dagen, sen gick jag till bussen runt halv 2 men jag missade den och fick vänta till nästa buss. Charlie gick till en massa kompisar och lanade. Ikväll ska jag i varje fall vara med mickan, måste börja städa mitt rum nu just därför!

Det gick bra för min syssling igår, hon kom trea, dom var duktiga tjejerna. Synd bara att jag totalt hade glömt bort det att jag inte ens såg det :( men men.. mormor hade iallafall pratat med helena idag och Felicia var nöjd så det är ju bra!

Felicia och hennes vän Nicole!
Skulle ha vunnit om ni frågar mig ;)!


Nu måste jag börja städa, puss puss! 
 


Friday feelings

Jag har fredags känslor, helg känslor, väldigt härliga känslor! Det känns bra att jag bara har en lektion kvar efter den här svenska lektionen som jag sitter på nu. När jag kommer hem ska mina bilder och "rese dagbok" från Turkiet in i bloggen. Efter det ska jag äta och packa ihop mig en väska nej det ska jag inte alls jag gjorde nämnligen något enligt mig jädrigt radikalt angående outfit i morse! Så jag har en massa oavända kläder hos charlie.

Appropå ingenting naturen gick åt skogen, kepprätt åt helvete med riktiga uttryck! Jag har aldrig gjort sämre från mig någonsin men men jag bjuder på det, jag står fast vid att jag ska bjuda mig själv och tydligen Mickis på tårta när den här kursen är klar! nu har vi media kommunikation vi håller på med en rätt halv rolig sak men det känns segt så här på eftermiddagen! Nu är det bara en timma kvar, håll ut tilda! Jag har ändå friday feelingns riktiga sådana, jag kan leva på det resten av dagen. Jag ska laga min egen middag när jag kommer hem eftersom inte pappa är hemma. Hoppas han inte tagit kameran med sig för då kan jag inte lägga in bilderna från resan idag heller. 

Juste min syssling Felicia är med på lilla melodefestivaln ikväll, med låten "bara du och jag" så hoppas det går bra för henne. Go Flisan!
image263
Media med SPM2!
Nej nu ska jag jobba Mickis drar i mig!
Puss     

Friday

Jag kan fortfarande inget på Naturprovet jag ska göra om 2 timmar, det känns med andra ord som jag får gå på det jag tror mig kunna sedan innan och räcker det inte så gör det inte. Jag har aldrig fått ett inte godkänt i hela mitt liv (förutom på matten) så skulle jag misslyckas den här gången kommer jag bara skratta åt det faktiskt, det är inte såå farligt att göra om det, och jag skulle verkligen behöva mera tid för att förstå det här (som visade sig vara svårare än jag trodde).

Jag är hemma hos Charlie nu, ska snart åka till skolan och göra det där förbannade provet. Skulle egentligen åkt hem och pluggat innan men eftersom jag hade saker med mig så har jag suttit här och pluggat eftersom det tar lite tid att åka hem och hålla på och krångla. Ikväll ska jag vara med Charlie, han skulle gå hem till Suppe efte skolan och hämta filmer och heroes så jag hoppas vi kan se på lite av det, men jag ska också se "High School Musical 2" Som börjar klockan 19.00 på Disney Channel, det är super tompigt men jag gillar det faktiskt rätt mycket, jag gillar alla sånna där sket tompiga filmer! Mest gillar jag det för dem är så grymt duktiga på att dansa, vem gillar inte sånna filmer? Igår spöade jag iallafall bröderna Westin på kort flera gånger om ;) iallafall kan jag ju säga att det var så det gick till här eftersom dem inte kan säga imot. Men jag ska vara ärlig annars kommer jag bara få höra att jag är en dålig förlorare. Emil vann hela tiden jag kom i mitten och charlie kom sist typ varje gång i neger, när jag äntligen vann så skulle vi sluta spela? Hur typsikt är inte de?

Annars ser helgens planer ut så att jag och Mickan ska vara imorgon och ha en riktig tjejkväll med allt vad det innebär! På söndag kanske det blir att vi går ut och går en sväng i höstmurret och myser på något mysigt cafe innan jag måste ta tag i mitt pluggande. Linda jobabr ju på söndagar så det vore ju en ide att gå och busa lite med henne kanske. Helgen ser ut att kunna bli riktigt trevlig faktiskt! 
Nu ska jag gå och packa ihop mina saker och läsa lite mer natur eftersom jag har tid över. Bussen går om en timma.
Puss & Kram 

Nostalgi

"Tim efter borgen suktar,
-känn så gott han luktar!"

"Prata är allt Valentino kan,
när ska han bli en riktig man?"

"Oliver för Maria smöra,
han ljuva ord viskar i hennes öra"

"Carl sig på tjejer störa,
men egentligen vill han bara röra"

"Sebbe är klassens stjärna,
men vi har konstaterat; han har ingen hjärna"

"Vi på prov, shower & olympiader tränat,
men har Mickis sina mvg förtjänat?"

"Clara må älska att spela boll,
men på kärlek har hon noll koll"

"Kevin klassens charmör,
jagar tjejer tills han dör"

 "Mats älskar att diskutera,
men snälla tyst vi orkar inte mera"

Kanelbullar

Nu i helgen ska jag verkligen lägga in bilder från resan och skriva om den, nästa pinsamt att jag inte gjort det än men mitt monster till syster har tagit kameran och dragit till Åland. Nu drar iallafall jag också efter att ha ätit en kanelbulle på kanelbullens dag, eller jag åt två tänkte spara den andra och ge till Emil eller Charlie eftersom dom antagligen inte fått någon bulle idag men jag vart för sugen, thihi ;P!
Puss!

Natur blajj

Jag hatar naturkunskap! Jag hatar det verkligen, verkligen! Imorgon när jag har gjort det här provet kommer 100 kilo lätta från mina axlar även om jag inte kommer att klara det för då har jag det iallafall framskjutet ett tag till, jag hinner inte allt jag borde. När den här kursen är slut efter jul ska jag bjuda mig själv på tårta för att fira! Varför går jag verkligen inte ihop med varken matte eller natur? Det hänger ihop, jag vet men det är verkligen omöjligt för mig, det är antagligen det ända jag någonsin haft svårt med i skolan.

Nu måste jag rå plugga, klockan åtta får jag skjuts hem till Charlie där jag ska rå busa för jag är verkligen på sånt humör. Nu måste jag som sagt ta tag i det här i två timmar och det som inte sitter där om två timmar kommer inte läggas mer energi på att försöka sätta där som jag sa någon gång måste även jag misslyckas, precis som på orienteringen här om dagen ;D!

Puss & Kram

torsdag

Jordgubben är återfunnen den hänger nu runt min hals och dinglar just i detta ögonblick på mediakunskapen!
Slutet gott allting gott!

Ja vi har iallafall mediakunskap just nu men snart ska jag gå på spanska och sen på lunch. I eftermiddag har jag SP tid då ska jag rå plugga naturkunskapen, jag och my brukar vara super aktiva på SP tiden nämnligen. Jag ska hämta Alva på dagis klcokan fyra sa mamma igår men jag vet inte hur det blir med det, ska föröskha byta med mormor eftersom jag VILL GÅ PÅ MIC'S steup up! Efter det ska jag plugga, plugga, plugga naturkunskap!
Sen ska jag åka till Charlie och sova, mys pys!

Jakten på jordgubben

Mitt liv är förstört (iallafall nästan) inte nog med att jag kommer faila naturkunskapen mitt älskade halsband är borta, mitt Kenneth Jay Lane halsband, min röda fina jordgubbe med guldiga pluppar på har gått upp i rök sen Turkiet. Ligger det kvar där? Är det någon lycklig på Club Paradiso som hittat mitt älskade halsband kanske, lyckos den människan isåfall för det där halsbandet är värt mycket för mig.

Jag vet att det låter hur töntigt som helst, det är ju ett halsband? Men det har varit med på mycket roligt, det som betyder mest är dock att personerna jag fick det av är några som alltid kommer betyda något för mig och vara viktiga i mitt liv trots att dem inte är en del av det idag, det är som ett minne av två personer som betytt extremt mycket för mig och troligen aldrig mer kommer ge mig något annat än ett hej igen...

Goodbye älskade röda jordgubbe om jag hittar dig nu när jag tömmer mitt rum igen så ska jag ha på mig dig sm en hyllning imorgon, annars jag älskade dig!



Prestations ångest någon?

Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till, skolan svämmar över med saker och jag har prestations ångest. Det har jag varje gång som jag har prov, jag mår illa och blir helt uppe i varv. Vad är meningen med att man ska behöva må såhär bara för att gå i skolan? Jag förstår inte hur en lärare ka ge naturprov på 32 sidor utan en minsta hint om vad det faktiskt är som kommer. Jag förstår inte varför skolpnanen ser ut så att man ska behöva må dåligt för att man har för mycket nästan jämt, är det de som är meningen med gymnasiet? Ibland undrar jag fan.

Just nu handlar det om att prioritera mellan olika ämnen i skolan, jag kan inte få bra i alla, det suger all kraft ur mig och det ända jag kommer orka och hinna göra är att gå i skolan om jag ska klara det. Jag vet ärligt talat inte om det är värt det som 10 år, att lägga all sin vakna tid åt skolan? Man vinner kunskap på det, men allt annat då? För mig är vänner, pojkvän, familj och en fritid viktigt, men det känns som skolan tar löver och pressar undan allt det. Jag är påväg in i deprisssion, en riktigt hemsk höst sådan. Det är det värsta som finns och just nu är det min största räddsla, allt annat är ju så perfekt?

Nej den här gången kommer jag att misslyckas, naturkunkskap är inte min thing, inte mitt kall i livet med andra ord. Men jag måste låta mig själv misslyckas totalt ibland trots att ångesten tar över i dem fallen, men man lär dig av sina misstag! Att jag ALDRIG fick lära mig vad framförhållning är e ett stort himla misstag!

Onsdag

Jag börjar dagens första inlägg med att tala om att jag har jordens mysigaste pojkvän! Av ingen speciell anledning just idag, det är bara så varje dag!

Idag har jag iallafall varit i skolan, åkte buss med Gaby och Stina till skolan imorse. Hade matte och foto där vi fick framkalla våra bilder till riktiga kort, skit ballt och jätte roligt. Efter det åkte jag, Linda, Linda, Matilda & Elin ner till centrum och fikade. Jag av vek dock efter en stund eftersom jag har lite att ta tag i och  därbland räknas naturkunskaps provet på fredag, måste, måste, måste börja läsa på det & så måste jag göra engelskan, textkom och spanskan, gosch det var tydligen mer än jag trodde!

Time to get working, innan det blir Greys! Bye.
Puss Tilda!

Housewifes

Desperate housiwefes ikväll, Jippie! Me love that! Klockan är 19.37 och det är kolmörkt här ute i skogen/landet som jag brukar kalla det och få alla arga sorunda blickar mot mig. Det känns iallafall att det är hört nu, men det är mysigt som jag konstaterade för en stund sen iallafall om man inte behöver vara ensam i kylan och mörkret!



Babes i Buschen

Okej orienteringen gick inte helt oväntat precis som jag trodde, käpprätt åt helskotta! Vi var långt ute i skogen och gjorde helt galet fel, vi hamnade fel, läste kartan fel, ramlade, ringde charlie två gånger och var desperat, slog oss och gick vilse.
Antalet kontroller tagna: 6
Antalet missade: 14
Tiden:
1, 50 min
Med tanke på att vissa gjorde hela banan på 55 minuter och vi inte ens klarade halva på dubbelt så lång tid (vilket jag fått höra mååånga gånger redan) så kan man lätt konstatera att vi sög på att orientera, när vi kom ut efter att ha gått vilse var vi vid Järflotta, fick gå hela långa vägen tillbaka till Gymnasiet! Men kul hade vi banne mig jag skrattade så jag höll på att kissa på mig vissa gånger! Av rubriken att döma kan man även anta att vi var väldigt fina i kanten av oss, när vi blev skitiga fick vi tvångstankar, nej jag är verkligen ingen skogsmulle! Dock gjorde jag ingen Emil Westin och åkte hem så lärarna fick dra ut och leta.

Nu är jag iallafall i Sorunda efter mycket krångel från mr krångel himself, kollar på Las Vegas gör iallafall Charlie, jag ska gå och göra honom sällskap han ser ut som han ska somna! Bye.

Frågan kvarstår även idag; Vem gillar egentligen att orientera?


The not so glamourous sex and the city life

Jag har text och kommunikation med Sara & Tamara just nu, det går inte allt för bra för mig idag heller. Kan bero på att jag fick stressa så mycket att jag inte hann äta någonting och nu är stressad, nervös och har ont i magen. Jag ska ju orientera, det måste bara gå bra annars vet jag inte vad jag gör. Nervös och stressad känner jag mig inför Natur provet på fredag, jag kommer aldrig lära mig det.

Jag orkar inte med skolan, jag vill bara åka hem och sova fram till höstlovet, synd att det inte går!
Jag längtar ofta efter en riktig tjejkväll med massa mys eller kanske en fest kväll? Jag låter mig just i detta ögonblick avundas sex and the city tjejerna som alltid ser ut att ha så trevligt. Mickis dröm är att vi så smånigom i våra liv ska leva ett sådant här liv, she wish om jag säger så! Igår konstaterade hon att det aldrig skulle gå av diverse olika anledningar, en anledning är att det aldrig skulle bli lika glamoröst som orginalen, jag har inte råd med manolos varje dag?
 (Här är bilder från inspelningen av filmen som pågår nu, jag längtar!)

Filmen om "Sex and the city" spelas in i New York just nu.

 

Frågan kvarstår?

Jag har stirrat mig blind på datorskärmen ikväll, jag har försökt och försökt och återigen försökt att få till inledningen på mitt personporträtt på Sara, det borde ju inte vara så himla svårt, kan det vara det faktum att jag känner henne innan och utan som gör det svårt? Hm kanske..

Skulle sen även ladda upp bilderna från Turkiet resan men jag kunde inte någonstans hitta kamera sladden som visade sig ligga på jobbet, men imorgon kommer det iallafall full rapport och om min far som är en upptagen man glömmer sladden på jobbet får jag skriva om redan och komplitera med bilderna senare!

Imorgon ska jag i vilket fall som helst orientera, vilket är det väärsta jag vet, efter att flyga. Jag förstår inte syftet med att springa runt i en skog och leta kontroller, jag förstår mig bara inte på det, dessutom tycker jag att det är hemskt tråkigt och jag kan inte alls motivera mig att göra bra ifrån mig när det är så. Jag måste kanske även tillägga att jag inte är speciellt bra på det, men det handlar nog mest om motivationen(?) Jag har iallafall idag gjort åtagliga försök att övertala alla från charlie, patrik, lillen till sebbe att orientera åt mig, men ingen verkar vilja? Hade jag frågat om någon av dem kunnat spela fotboll åt mig hade det säkert inte vart några problem så den frågan jag funderat på sen jag för första gången någonsin sprang runt och leta kontroller kvarstår:
Vem gillar egentligen att orientera?
image261
Får se hur det går jag har iallafall Jess, det ska nog gå bra, men är jag inte hemma runt klockan 6 imorgon kväll så vet alla att jag fortfarande virrar runt i skogen och är jag hemma tidigare har jag antagligen gjort en Emil Westin!
Over and out! Puss.

Juste jag måste säga till mic, sara, jess och mary som alla verkar besatta av filmen "step up" att den var himla bra och likaså "Because I said so!" se, se, se!

Burr måndag

Okej jag försöker göra flera saker samtidigt här just nu, resedagbok kommer snart men jag håller på med massa annat samtidigt. Min pappa hade hyrt två filmer till mig idag step up som alla mina tjejkompisar pratar om & because I said so, får titta på dem under tiden som jag skriver mitt personportätt om min kära Sari underbari!
Efter skolan idag var jag med mamma och lämande in min klocka som varit trasig i evigheter, köpte även två tröjor och kom alltså därifrån ännu fattigatre än innan. Den ena tröjan är jag dock väldigt osäker på, det var en lång svart kofta får se hur jag gör med den.

Nej nu måste jag plugga och komma igång med det här, jag hade hellst av allt spenderat kvällen framför film med Charlie, men så får det minsann inte vara denna måndag. Jag ska faktiskt sova ensam inatt vilket jag inte tycker om trots att min pojkvän är jordens segaste på morgonen att få upp och man måste picka på honom i evigheter innan han stiger upp, så gillar jag det!

Puss

RSS 2.0