!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

I'm home and alive

Ja som ni ser på rubriken. Tilda is back in town. Lite mer solbränd, lite tjockare, fattigare och ofräschare (iallafall som jag känner mig) men så är jag också totalt utvilad även fast jag på något sätt känner mig trött. Måste bero på 12 timmar på resande fot igår med allt för kort sovmorgon imorse. Jag ska börja packa ur min väska nu och läsa lite bloggar vilket jag saknat, ska sen sova hos Charlie precis som inatt.  Imorgon kommer full rapport på min resa med bilder. Puss

Strand & Pool potatisen

Okej jag e numera en riktig valross, antagligen storre en nagonsin kanns det som. Turkiet e jatte bra men nu borjar jag langta hem lite, jag e forslappad och det borjar ga mig pa nerverna. Jag kommer aka hit igen men da med vanner for oj vilka party places de finns. Jag saknar ocksa vannerna lite men men det e sant man far sta ut med.

Vi har mest legat vid poolen for smabarnens skulld och jag och syster har rejsat sa mycket vattenkana att jag borjar fa ont i arslet och ryggen, tur att det bara e tva ak dagar kvar. Jag ha r iallafall jobbat lite pa brannan tror den e lite battre iallafall. Imorgon ska jag forslappa annu mer och lika sa dagen efter det.

Idag ville en kille spendera hela sitt liv med mig; han har folj efter mig hela veckan och har om dagen ville en kille salja hasch till mig sa med andra ord skulle jag kunna komma hem med bade hasch och ny kille men tur att min e den basta och jag inte vill byta ut honom och att hasch inte lockar det minsta.

Om nagon undrar vad vi gor har nere utom att bara sola sa e svaret eta. De e de enda vi gor; men jag gillare! Dock lar inte min kropp gilla det, ner jag kommer hem ler jag vega mycket och se for taskig ut men jag bjuder pa de!
Dock e det mesta vatska i form av frtukt for jag antar att det snart sprutar melon ur mina oron.

Nu ska jag sluta iallafall ses om nagra dagar alla, saknar er speciellt tjejerna, charlie, mormor och pappa!!

Pussar och kramar

Turkiet 22/9 - 29/9

Nu stängde jag väskan jag är färdig. Jag ska duscha snart och äta svensk husmanskost som sista sak innan jag lämnar Sverige för en vecka. Det ska bli såå skönt men just nu är jag negativ och nervös eftersom jag hatar att flyga, det är det värsta jag vet. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till såhär timmarna innan, eller idag har det varit hela dagen faktiskt men jag försökte hålla mig lugn för att Charlie inte skulle se mig som knäpp. Jag har iallafall fått stesolid som är extremt starka lugnande tabletter vilket jag alltid får, det brukar underlätta flygningen lite men det är jobbigt med dem för man blir extremt slut i hela kroppen flera timmar efter.

Nej nu ska jag ta tag i det sista, sen bär det av. Hade velat åka imorgon egentligen eftersom det står festligehter på schemat idag för alla andra men jag tror det kommer bli underbart. Puss & Kram ha det så bra!

OBS! Mickis jag förväntar mig ett liknande kärleksbrev som du fick av mig efter Grekland!

Bye bye hörs om en vecka kanske tidigare det beror på!


& packningen och städningen går bra antar jag?

Strålande faktiskt, jag näääääästan helt klar. Ska bara städa mitt rum nu och lägga ner lite mer saker i väskan som faktiskt inte ens är speciellt full. Sen ska jag äta lasange, inte allt för gott på en fredag men man tager vad man haver. Sen ska jag i samma veva som jag går till bussen för att åka till Charlie Köpa lite saker som är välbehövliga inför resan och sen ska jag självklart hoppa in i duschen och ta mig en lång sådan. Nu är det iallafall dags för lasange jag kände genast när jag pratade om den hur hungern kom krypandes. Kommer antagligen inte skriva mer idag, jag vill bara göra absolut ingenting ikväll. Puss!


Ärtsoppa?

Jag har resfeber så det sjunger om det, imorgon bär det av Turkiet here I come. Känns dock som jag kommer sakna vissa människor himla mycket, jag är en sådan människa som verkligen saknar folk lätt och det går fort, men på något sätt tror jag det är possetivt. Ska iallafall leka med mina systrar en vecka nu och så även med mamma, det känns super duper skönt! Bort från allt som har med hösdeppiga Sverige att göra och bara skämma bort mig själv med solk, bad, värme, avkoppling och slippa Nynäs för en sak jag kan konstatera är att man behöver komma bort härifrån ibland.

Idag när jag kom till skolan så fick jag låna en laddare och en film av mickis och av jessica fick jag låna en bok "The truth about diamonds" av Nicole Richie, den verkar spännande. Läste också imorse en text i Nynäsposten, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Att 91orna på våran skola var som ärtsoppa, en himla konstig jämnförelse förstod inte samhanhanget riktigt något om att dem luktade illa och alla var fjortisar och högljudda stod det också. Det var verkligen att dra alla över en kant jag blev lite irriterad främst för det bara var ett år sen dem själva gick i ettan och sen det faktum att dem får det att verka som alla tvåor tycker det om dem? Så är det verkligen inte, den åsikten är deras, absolut inte min. Men jag antar att det var deras åsikt dock ett lite klumpigt sätt att framföra något på, but hey that's just my opinion, men som Elsa sa "ta det med en nypa salt"

Idag ska jag iallafall packa klart min väska och sen ska jag städa hela huset, sen bege mig mot Sorunda för jag ska spendera den sista kvällen i Sverige på en vecka med Charlie, kan inte bli bättre. Nu måste jag börja göra det jag ska jag vill ha så mycket tid som möjligt med Charlie. Puss!




Inget

Jag har bloggtorka och allt för mycket att göra, imorogn lugnar det ner sig och i övermorgon är det Turkiet. Nu ska jag och Charlie se på Lizzie mcguire movie, haha. Puss och Kram.

Me myself and I

Jag är helt slut jag orkar inte lyfta ett finger, jag måste dock börja packa och plugga det börjar fan bli lite brottom nu. Jag skjuter på det hela tiden men nu måste jag göra det. Jag tror jag blir hemma imorgon också, min kropp ä helt död och det värker i rygg, leder, huvud och allt, suck. Nu ska jag göra min engelska, där jag ska skriva 200 ord valfritt om vad jag vill, jag tror jag skriver om mig själv eller om en vän ;D Puss!


Swedish or Italian alps

Det var riktigt mysigt igår, vi åt, åt och åt. Det var länge sen vi var så det var helt strålande, dock hade jag en förjävlig huvudvärk men men. Somande ganska sent hade jätte svårt att somna pågrund av huvudvärken, hade också 38,2 graders feber så det var ju lite. Imorse var kroppen helt lam och huvudet värkte igen, jag stannade hemma. Jag har allt för mycket att göra den här veckan för att gå till skolan och må ännu värre och ligga hemma resten av veckan istället för kanske bara en dag med två lektioner.

Jag blir iallafall galen på min resväska, den packar inte sig själv, varför? Önskar att den bara av sig självt slängde ner vad den vet att jag vill ha med mig det å ju så svårt! Dessutom ser min garderob ut som någon släppt en atombomb därinne, jag hittar alltså ingenting. Men jag ska ta tag i det, snart. Ikväll blir det kvällsskolan med Tamara om huvudet känns några gram lättare, eller ikväll och ikväll om några timmar.

Satt precis och tittade på Alperna resor, fy vad mysigt! Solen skiner idag men det är ändå rätt kallt, jag fick sån där äkta skidkänsla, känslan av att stå på berget med solen skinande när det är rätt kallt ute och bara svischa ner och se allt framför sig, en himla utsikt en obeskrivlig känsla, dem som är skidfantast som jag vet vad jag pratar om. Gud vad jag vill åka skidor, skickade till och med iväg ett meddelande till Mickan och frågade när det var dagt att åka ;D! Direkt när jag kommer från Turiket blir det till att börja tjata på pappa, Alperna, Åre or whatever here I come!


Cortina är obeskrivligt vackert!
   
& Åre är mitt paradis, jag längtar! Ska det inte vara sol och sommar ge mig vinter, snö, skidor och afterski!

Slummer Party

Städa, laga mat, plugga, tvätta, stryka, pack och så vidare det är stressigt att resa bort och vara ensam hemma. Nu ska jag iallfall lagamig lite mat innan tjejerna kommer hit, ikväll blir det tjejskvaller och mys på hög nivå, älskar det. Skulle kanske kalla det ett slummer party, rapport kommer senare!

Day dreamer

Ännu mera dator, samhällskunskap! Jag gör ingen nytta alls, jag behöver verkligen plugga men jag kan inte, kan bara koncentrera mig på en massa annat jag måste göra och så dagdrömmer jag ju, jag är jordens dagdrömmare en typisk sådan, jag kan bara drömma mig bort och tänka på något helt annat när jag inte borde, det är väldigt sällan jag verkligen bara kan sitta och tänka på det jag borde. Nu ska jag iallfall försöka koncentrera mig på att jobba med Winnerbäck, The Veronicas, Rihanna, Justin & liknande musik i hörlurarna, facbook får faktiskt också vara öppet, tyvärr det har blivity ett beroende.
Puss

tisdag

Fick igång datorn igår, tack och lov. Tömde i panik datorn på allt från musik, bilder och dokument. Så nu gör det inget om den inte startar mer. Har iallafall text kommunikation i skolan nu med Sara & Tamara, jag blev precis intervjuad av Tamara, hon frågade om allt mellan himmel och jord. Ikväll ska jag intervjua Sara & Sara mig, det är svårt när man vet allt om en människa men det kan nog bli intressant ändå. Appropå det så är det tjejkväll ikväll, film, chirre och dirre ;D Perfekt för en perfekt tjejkväll, ska bli dunder mysigt!

Är lite små trött idag, sov inte allt för bra för Charlie hade hosta, snörvlade och var varm som en kamin, det var svårt att sova för jag hade så dåligt samvete för att min pappa sjuksköterskan lämnat mig ensam hemma en vecka utan alvedon eller något i värktabletts väg, idiot är vad jag måste kalla honom. Jag var iallafall klockan halv ett uppe och kokade te som kompensation som jag tror gjorde halsen bättre för en stund iallafall, jag och mina ideer. Men det var värt det, värt dålig sömn det är det alltid <3.

Nu är det inte så många dagar kvar till Turkiet hoppas jag klarar mig från sjukdomen bara imorse kände jag mig lite små snörvlig, täppt och dyligt men nu känns det bättre. Kommer inte funka att hålla mig borta även om Charlie är sjuk, jag tänker såhär "jag skulle redan blivit det om det var meningen att jag skulle bli sjuk" men men, nu ska jag jobba dem sista minuterna, när jag kommer hem klockan fem ska jag fortsätta tvätta, stryka och städa. Sen blir det film och idol, jag längtar! Imorgon är det lång sovmorgon, me like onsdagar!

Bye bye! Puss Tilda.


Kraschad dator?

Ja ni ser hur rubriken lyder, väldigt kul. Alla mina bilder, all min musik alla mina dokument och dylikt, borta? Jag mår riktigt dåligt över det här, det går inte ens att komma in i skiten.. Det återstår dock att se om det är något så simpelt som batteri sladden det är fel på men isåfall är jag där direkt och bränner av varenda bild, dokument, musik och dyligt, kom igen work for me one last time innan du åker in på lagning! Kan inte bli så mycket bättre än så här. Fy tusan vad jag hatar datorer dem lever utan tvekan sitt eget liv. SUCK!


Tisdags planer!

Jag hann imorse tack och lov, fick faktiskt till och med vänta på bussen ett tag innan den kom men ett tag var jag riktigt nervös att jag skulle missa den för Mr Snigel var fan inte snabb i morse, själv var jag jätte pigg men känner att tröttheten kommer krypandes nu. Huvudvärken också den är hemsk, usch fy och blä! Slutar om 35 minuter, ska då åka hem och vila en stund. Sen tänkte jag laga mig något kurinaliskt att äta, någon av Findus färdigmaträtter blir nog jätte bra, har siktet inställd på en pasta med kycklingjox. Ska jobba lite på min intervju sen och så lär jag väll antagligen få svara på både Tamaras och Saras intervju frågor eftersom vi inte tänkte till fören efter! Som vanligt så gör jag så. Inatt ska Charlie sova hos mig också mys pys!

Imorgon ska vi kanske ha tjejkväll, på en tisdag? Ja men vi har ju världens längsta sovmorgon på onsdag så det kanske blir av (alla utom marie och clara börjar halv 12) Jag hoppas annars kanske det inte blir något lekande fören efter Turkiet!


=D

Charlie är jordens segaste människa på morgonen, jag får inte liv i honom och nu är det fem minuter tills vi måste gå och nu gick han upp, suck! Om jag kommer försent idag vet alla vem vi ska skylla på, okej? Men Charlie är bäst ändå men inte att få upp på morgonen. Nu ska jag gå och stressa honom lite genom att klä på mig ytterkläderna, brukar hjälpa för att stressa mig iallafall, Puss!

Arkeologi?

Jaha så var klockan 19.05 och här sitter jag med hur mycket kunskap om arkeologin? Antagligen zero, men ändå känns det helt okej, kan det vara möjligt jag har ju inte lagt ner en hel förmögenhet i tid på det här? Ska plugga en stund till sen ska jag förflytta mig ur mina sovkläder till duschen, sen hoppa i nya kläder och ta bussen hem till Charlie, tänkte plugga lite på bussen och faktiskt lite hemma hos honom också, jag behöver ju bara läsa det ska nog funka. Imorgon är det ny vecka, nya saker att stå ut med och nya att ta tag i. Känns dock som om det blir en bra veck på onsdag ska iallafall jag och Tamara gå på kvällsskolan (bara för vi har världens bästa mattelärare) måste vi spendera en hel kväll frivilligt i skolan men för ett godkänt i matte b och en framtid är det värt det. Tänkte att jag kanske skulle börja ta tag i min garderob och all tvättning imorgon också, så har jag det undanstökat i slutet mot veckan.

Nej nu ser jag på klock att jag börjar få lite brottom, bye!
Puss

Det nya livet igen

Jag kan inte koncentrera mig på att plugga inte alls, vet inte vad som är fel men jag blir frustrerad. Jag måste bli klar, annars måste jag sova själv inatt och det är kanske det värsta jag vet. Verkar dock knappt som om det är någon som kan plugga speciellt mycket på det här, det är lite små onödigt vetande tycker jag men men.

Nu är det bara 6 dagar till Turkiet och jag har en del saker att ta itu med innan det;
Handla lite förnödigheter
Städa hemma
Rensa Garderoben
Stryka
Tvätta
Plugga
Packa
& Bara göra ingenting, sen har jag bestämt att efter Turkiet är det slut på allt slappande, jag ska ta tag i det här med träningen nu och kankse låta mig övertalas av Mic någon gång i veckan och fakiskt gå och träna med henne, jag hatar att ge med mig när det kommer till henne men hon är sund och förnuftig så varför inte? Ska iallafall börja gå på hennes Step Up pass eftersom jag tjatat på henne att hon ska hålla i step upen i år. Så alla på Nynäshamns Gymnasium som vill träna lite torsdagar klockan 16:00, i lilla salen brevid gymnastiksalen, Be there! Så slipper jag svettas helt ensam!

Powerwalk

Jag hatar historia, fats jag brukar tycka att det är kul men inte idag. Historia är skit trist och speciellt arkeologi, att lära sig alla metoder man använder när man gräver ut gravplatser och om en himla grauballe man är inte allt för kul. Ska iallafall ta tag i det här så jag får någon tid till att göra något annat än baraplugga hela agen även om det känns som det är det ända jag kommer få göra. Men först ska jag ta mig en powerwalk jag måste få ut över energin, skulle behöva en boxningsrunda också efter gårdags kvällen men har varken en säck eller någonting liknande, nej en snabb promenad får räcka bye!

Denzel and Homer Simpson?

Kollar på film med Charlie som ska sova här inatt, vi tittar på Deja Vu, har dock sett den förr men inte hela då och charlie har inte sett den så jag ser om den igen för hans skulld, fann lite saker han var tvungen att förklara för mig. Vill se Simpsons filmen också såg inte den här om dagen när jag skulle så jag kanske får övertala honom att se den eftersom han valde den här, dock är jag trött såå det finns en risk att jag somnar men whatever, det gör jag ju jämt, jag börjar bli som min mamma. Nu är det back till min favorit plats i soffan närmre världens goaste. Puss!


Paris, New York or London?

Så var dagen i full gång, jag skulle nästan behöva gå ut och gå en sväng, jag blev sjukt sugen. Hösten brukar inte locka ut mig ur huset men idag känner jag mig verkligen motiverd för att gå ut och röra på mig, det kanske är värt det. Jaaa jag får se ska först bli klar med vad jag håller på med, letar resa. Det är dags för mig att utforska New York eller liknande stor stad  Paris kanske, jag ska tamme fan ha en weekend resa mormor är på den iden, jätte bra för mormor är världens bästa att resa med.  

Saturday

Vaknade precis av att pappa körde igång dammsugaren utanför mitt rum, inte bästa sättet att vakna på men nu är jag ju vaken! Pappa och jag skulle ju ha handlat men nu när jag vaknade hade han redan gjort det, han hade handlat bra mat så det blir perfekt det här. Tror iallafall jag somnade ifrån allt igår för datorn och tvn stod på och datorn var även inloggad och massa folk undrade vartjag tagit vägen eftersom min msn också var inloggad, det händer ibland så nu vet alla; jag somnade!

Idag ska jag städa mitt rum och hjälpa pappa lite med städningen också! Nu är det bara en vecka kvar till Turkiet det känns jätte bra, jag hade dock inte tackat nej till Kroatien idag dit min kära far åker. Nu kallar tvn puss och kram!


To sleep or not to sleep

Filmkväll med Mic; Mötte henne på bussen, vi åkte hem till henne hon åt pizza jag drack pepsi, mic tog en dusch och jag satte på en film, åt lite glass och så tittade vi på den tillsammans, "She's the man" såg vi, jag har sett den förut men jag kommer inte ihåg att jag tyckte att den var så rolig att jag var tvungen att skratta nästan oavbrutet. Riktigt rolig film, halv sov dock sista minuterna men men. Tog sen en snabb promenad hem och försökte ringa så många samtal som möjlit för att slippa gå den långa mörka vägen hem ensam, ringde charlie och adde, till adde hade jag bara varningar att dela ut! Föresten var det jätte blåsigt och kallt ute, jag hade till och med mössa, ska bli skönt att komma bort från höst Sverige. Nu ska jag snart masa mig till sängs tror jag men jag kan inte bestämma mig om jag orkar det eller om det är värt att sitta kvar här en stund till, aja vi får se! Imorgon ska jag iallafall städa, handla mat till min ensam hemma vecka, tvätta och bara slappa. Puss & Kram 


Friday

Äntligen, welcome friday! Veckorna springer förbi och idag är det redan fredag som sagt, skönt. Välbehövlig helg med plugg och annat skojj. Kom hem från Sorunda för en stund sen, missade bussen och fick vänta i kylan och ösregnet mer än en halvtimma, perfekta slutet på en redan allt för perfekt dag. Ikväll ska jag bara mysa med mickis, helt perfekt fredagkväll. Ska faktiskt snart möta henne på bussen eftersom hon varit i stan och dansat.

Imorgon lördag vet jag inte vad jag ska göra, hade räknat med att Charlie skulle sova här men nu verkar det inte bli så och då vet jag inte. Hoppas jag träffar honom ändå, känns som om tiden inte räcker till och snart är det ju Turkiet. Puss!

Sleeping Beauty

Jag har gett upp för dagen fast jag inte borde, jag borde plugga tills ögonen blöder men nej. Jag har iallafall hittat någon som känner som jag angående pluggandet, Tamara. Otagliga gånger har vi idag uttryckt vårat hat mot Antiken, text kommunikationen och allt som hör skolan till. Mickis är också less men vi är alltid lika himla less. -men nu glömmer vi skolan, It sucks anway.

Imorgon är det fredag, helt sjukt vad veckorna går fort, antagligen för att det är så mycket att jag knappt hinner andas. Imorgon ska jag iallafall gå i skolan och sen när Mickis kommer hem från dansen tror jag att vi ska vara vilket inte blir fören sent, men så är det. Ska tydligen inte träffa Charlie imorgon heller, men men så är det. Jag saknar honom så det känns lite tungt, men den här gången är det inte jag ;P!

När jag druckit upp mitt te ska jag hoppa i säng, jag kommer sova gott. Ska upp hyffsat tidigt imorgon, om jag kommer upp vissa dagar tvekar jag. Godnatt!

Plugg

Jag kan inte fokusera mig, jag tänker bara hela tiden på alla dem saker jag måste hinna göra när jag pluggar på en uppgift och stressar upp mig, vilket resulterar i att jag inte kan koncentrera mig på något alls. Nu har jag ioförsig tagit idol paus men det känns inte som jag är värd det. Nej usch jag är nog en av jordens sämsta pluggare men jag har aldrig varit det förut? Det kanske är den där höstdepritionen som vi pratade om idag i skolan som kommer krypandes, lite konstigt ioförsig min deprision kommer på vintern, då orkar jag aldrig med någonting, men det ska jag inte tänka på nu.

En skolvecka kvar sen är det Turkiet, keep ut the work!


Messy me

Varför denna stress hela tiden, jämt, jämt, jämt! Ikväll ska jag hinna med alla förbannade svenska frågor och engelska läxan låter lite jag vet men svenska frågorna är inte lätta. Jag skulle också behöva plugga historia men som det ser ut nu kommer det att bli min helgunderhållning, jippie! Nej nu ska mitt trötta jag faktiskt ta tag i det här och gå in i mitt rum och göra klart & där dök ett till problem upp rummet är fullproppat med stökigheter.. Fy mig, jag som aldrig mer skulle stöka till det, I'm so messy! Nej nu pumpar plugg adrenalinet, time to go. Bye <3


Late night

Jag är på väg till sängs, jag är faktiskt rätt trött, för trött för att orka gå och tväta bort sminket, fy tilda men jag orkar inte resa mig upp! Jag ska upp till skolan hyffsat tidigt imorgon och slutar ganska så sent faktiskt, ska hoppa av i centrum och möta mamma direkt efter skolan och gå en sväng på stan med henne och Alva. Efter det måste jag plugga svenska och engelska, lite små jobbigt men det ska nog lösa sig. Har historia prov på måndag så jag skulle behöva plugga en del till det också men gud just det här området år så trist, men det ska nog gå an, kom igen Tilda vart är studie lusten?

Nej nu är det slutpladdrat, dags för sömn. Det är behövligt.
Måste bara tala om att jag uppskattar mina vänner extremt mycket, jag skulle gå genom eld och vatten för dem.
Med det sagt och att jag ändrat blogg designen så är det godnatt, sov gott!

Noll koll onsdag

Ville fika med Linda och några efter skolan men det blev inte så jag har massor att göra känns det som men ändå ingenting. Det skulle vara lättare om jag förstod vad det är för frågor som ska göras på svenskan eller aa om någon i min klass förstod det. Hade bara en lektion idag, foto. Fick framkalla och jag tror bildenra blev bra det såg iallafall ut så på negativen eftersom det var det längsta vi kom, foto är den roligaste kursen, utan tvekan. Har en del andra saker jag måste ta mig genom;


? Rensa garderoben på ej användbara kläder (för min del) och saker jag är trött på eftersom jag är i desperat behov av plats och så får jag pengar av mamma för det.

? Hitta en ny mobiltelefon

? Ny Digital kamera, eftersom jag behöver en egen som är bra, helst innan Turkiet.

? Powerwalk? Men just nu regnar det..

? & sist såklart Idol.

& när vi ändå pratar om Turkiet, bara en vecka och lite till kvar. Innan dess ska pappa hinna åka till Kroatien också, betyder två veckor utan honom, vet inte hur det ska gå jag är ju pappas flicka! Dessutom är jag en hemma gris, men semester är underbart så!


T U R K I E T 22/9 - 29/9

Good start

Onsdga är bästa dagen på hela skolveckan, lång sovmorgon, foto och mindre bra matte. Vaknade imorse 10 minuter innan klcokan ringde av ett sms "Ingen matte hon är sjuk" fick sen ytterligare kanske 5 sånna sms. Yeas en timma längre sovmorgon tänkte jag och bestämde mig för att vara kvar när charlie åkte till skolan och sen ta en senare buss. Tio minuter senare kommer det ett sms från marie om att det visst är matte, gud vad glad jag blev. Nu sitter jag iallafall här, jag ska snart gå till bussen och åka till skolan. Är irriterad för det här med matten, jag behöver ju verkligen matte och  det är onödigt med skolk för någon kommit på en sån här dum ide.

När jag kommer hem idag så ska jag iallafall titta på the hills och plugga, plugga och plugga. Skönt att komma hem hyffsat tidigt idag. Nu måste jag gå och borsta tänderna och sånt där. Puss

Skol Slappning

God eftermiddag; Jag sitter i skolan och klockan börjar närma sig tre. Idag har dagen bestått av, samhällskunskap och idrott och en  himla massa håltimmar. Vi orienterade på idrotten, det regnade på förmiddagen så det var inte bara lerigt, blött och halt utan väldigt lerigt, blött och halt. När vi kom in såg vi ut som blöta versioner av oss själva. Efter idrotten tog vi det luntg och duachade och bara varvade ner för vi hade ingen svenska innan, men ändå sitter vi i vårat älskade B10 vid datornerna och håller på med olika saker, det är väldigt få som gör det alla borde göra tror jag, men men det blir mer att göra hemma eftersom jag tillhör en av dem som inte gör det jag borde. Men det är svårt när det är en dator, med massa kul. Men jag tröstar mig själv med att jag iallafall sitter här just nu, jag behöver ju inte ens göra det egentligen.

Nu har vi precis varit och fyllt på vårat förråd med lite nyttigheter/onyttigheter, onyttigheterna fötjänade vi efter orienteringen. Ska snart gå och ha naturkunskap, jippie jätte kul. Jaja jag slutar klockan kvart i fem idag, då tänkte jag hinna med bussen hem och äta och packa om mina saker och sen hem till världens bästa charlie, det har jag längtat efter hela dagen.

image249
En helt vanlig skoldag på Nynäshamns Gymnasiums samhällsprogram!
(Iallafall när treorna är i Polen)

Mean Girls måndag

Måndag och jag är extremt trött. Hade världens slappaste dag, en mega lång håltimma som gjorde att jag och mic bänkade oss i teknikarnas soffor och satt där praktiskt taget hela håltimman, förutom när jag busade med sara och skrev kärleksbrev till andreas. Kom nu precis hem från Farsta, följde med mamma. Alva skulle till doktorn i hanninge och efter det åkte vi vidare till Farsta. Jag köpte ett par stövlar, en klänning, en tröja och en foundation och nu får det nästan vara färdig shoppat fram till turkiet. Inte så lång tid kvar nu.. jag längtar efter en vecka med bara slappande.  Ikväll ska jag till Jessica, det är tjejkväll, på en måndag men det kan behövas! Ska titta lite på mean girls tror jag, eftersom det är den ultimata tjejfilmen förövrigt ska vi njuta av varandras sällskap.

Imorgon är det tisdag, jag har hål i mitt schema varannan lektion imorgon eftersom treorna är i Polen har det blivit så, annars är tisdagarna ett helvete. Hoppas jag hinner träffa charlie imorgon, bara för han är världens bästa.

Nu ska jag äta Pasta med kyckling grejjs och duscha, ska även visa syster dagens inköp, hon gillar det och jag älskar det. Puss 


Viva Las Vegas


Red carpet: Modeeliten är i New York, dum som jag är har jag glömt det. Så kvällens gäster består mest av pristagare, presentatörer och lite avdankade "B" kändisar. Ingen Lindsay, Gwen, Cameron eller något i den stilen. Inte ens fröken MTV herself, Jessica Simpson dök upp? 
Här är iallafall kvällens urval som avr värt att visa: 
     
Jag tycker att Rihanna bar en väldigt, hur ska jag uttrycka mig? Konstig klänning. Jag kan inte bestämma mig om det är snygg eller ful. Känns dock som den är lite kanske för uppklädd men vad gör det kanske när man är drottning av den här kvällen? Beyonces klänning ser dock ut som något jag skulle sytt ihop, en omgjord soppåse. Jag gillar därimot Haydens klänning, den ljusblå och så tycker jag att Ashlees klänning är enkel och stilren.

Inledningen alla pratat om: Britney inledde showen med sin nya single "Gimmie more" låten är enligt mig helt okej även om den låter som allt annat som hon gjort. Framträdandet var sådär, Britney sjöng såklart playback men hon såg ändå ganska profisionell ut på scenen bland en enorm hög med dansare. Scenkläderna ser ni neran, vet inte riktigt vad jag ska säga om det lilla som fanns på kvinnas kropp. Dock är jag en Britney optimist och hoppas på att hon får ett riktigt genombrott igen, dock tror jag inte det kom ikväll?
    

Framträdandena: Alla har hitils varit grymma Timberlake, Timbaland, Rihanna, Kayne West, Chris Brown, Fallout boy. Just som jag skriver kör Timbaland, Timerberlake och Furtado ett framträdande tillsammans. Grymt! Allt från "The way I are" "Give it to me" till "Love stoned", kvällens framträdanden av årets artister. Det här är Grymt, finns inga ord som beskriver det här framträdandet! 
Nelly börjar med sin single "Do it" sen kommer Timbaland in och dj:ar och sjunger the way i are, på refrängen kommer Keri Hilson in och kör sin del. Som krydda på moset kommer Justin in och kör Lovestoned, och dansar grymt. De tre avslutar med give it to me. Avslutet på kvällen, ett grymt sådant!
Mycket har handlat om Timbaland iår, hoppas det får fortsätta så för allt den mannen rör vi verkar sälja guld. Showen liknar till scenen något som justin hade med sig på sin turne, ljusstrålar överallt. Rihannas framträdande med "Shut up and drive" diggas också högt av mig. Den tjejen kan hon!
image432

And the real winners are:
Monster single of the year: Rihanna
Qudraple threat of the year: Justin Timberlake
Earth shattering colloboration: Beyonce and Shakira
Male artist of the year: Justin Timberlake
Best group: Fall out boy
Best new artist of the year: Gym class heroes
Video of the year: Rihanna
Female artist of the year: Fergie

Sammandrag:
Kvällens kung och drottning, Rihanna & Justin jag säger då det. Vilka begåvningar! För övrigt...
Justin hade inte vita sneekers på sig, oh lordie lord! Paris kom inte i en vit tyll dress, Britney var halv naken men hela showen var grym. Det sägs att dem har dragit ner på budgeten iår men det syntes inte, jag är nöjd trots att jag är lite sur på upplägget, 1000 olika scener som gör det svårt att hänga med. Fler framträdanden på det viset men kortare av dem. Jag blir lite irriterad av sånt där, det gör det svårt att följa. Kändisarna som dök upp var också till en besviekelse, vart är alla stora namn? Jo på modeveckan, klumpigt MTV.
Sen måste jag ge lite spö åt MTV sverige för att dem har sjukt dåliga sändnings villkor. Pauserna mitt i showen med en massa videos (som reklam) som tex "Ping pong song" mitt i är inget man vill höra, usch den har vi fått nog av.

 
Allt om showen; http://en.wikipedia.org/wiki/2007_MTV_Video_Music_Awards
Over and out, godnatt!

MTV Video music awards;


Framträdandena jag ser mest fram mot: Britney, Timbaland, Nelly Furtado & Rihanna

And the winners are:
Best Group: Linkin Park
Best new artist: Amy Winehouse
Female artist of the year: Nelly Furtado eller Rihanna
Best male artist of the year: Justin Timberlake
Monster Single of the year: Rihanna  "Umbrella"
Most Earth-Shattering Collaboration: Justin Timberlake f/Timbaland "Sexy back"
Quadruple Threat Of The Year: Justin Timberlake
Video of the year: Justin Timberlake "What goes around comes around"
Best Choreography: Beyonce f/Shakira "Beutiful liar"

& sen har vi gissningar på..
Best klädda: Gwen Stefani, Cameron & Lindsay
Värst klädda: Paris & Britney  oh lord.
Mest förutsägbara i klädväg: Justin + Sneekers
Största floppen: Britney Spears scen kläder
Bästa framträdande: Rihanna!

image234
.. Jag tror och hoppas på att Justin Timberlake tar hem flest inatt vilket inte verkar omöjligt eftersom han är nominerad i 7/11 kategoreier! Go justin, jag väntar med spänning på nattens musik händelse! Start klockan 02:00 med live f¨rån röda mattan och 03.00 från Showen. Nu ska jag se Bridget och sova en stund så jag orkar med det här. Bye!


Somliga söndagar

Tittade på fotollen hemma hos adde igår, jag, adde,charlie och john. Efter matchen zappade vi runt lite och sen vid tolv var det sängdags. Det öste ner regn då! Somnade rätt snabbt och vaknade tidigt imorse redan klockan nio (iallafall jag) då var jag dunder pigg men sen hann jag halvsova lite och typ elva väckte jag charlie.Låg kvar i sängen länge och så satt jag lite vid datorn och halv två gick vi upp och åt frukost ;D Låg sen i soffan och tittade på Disney Chanel, jag älskar det! Dock halvsov jag men ändå. Kollade sen lite på Kyle XY och busade sen gick charlie och suppe med mig till bussen, och nu är jag hemma. Har varit det ett tag. Skönt med slappis söndag, det är sånt här som hör söndagar till. Jag ska fortsätta med min slappis söndag faktiskt, pizza + Bridget Jones två och så måste jag se om På smällen. Ska också försöka hålla mig vaken och se MTV video music awards ikväll, 02.00 börjar det. Grymma framträdanden, nominerinar, presentatörer och artister <3!


Gimme more

Officiellt; Britney Spears (Ja ni hörde rätt) kommer att öppna MTV video music awards i Las Vegas imorgon, Singeln som gäller är hennes nya Gimmie more. Hoppas på ett storslaget framträdande från Britney det vore kul om hon fick trampa på alla dom som trampat på henne. Hoppas på Britney, Go do you're thing!

Dock känns det som hon borde göra något åt frisyren som ger intrycket av en 17 årig Britney igen!



Hejja Sverige

Ikväll blir det fotboll, chips, trevligt sällskap och myskläder. Jag ser fram mot min lördags kväll, jag är helt sjukt trött och sliten så det blir perfekt med en lugn kväll (även fast mitt fotbollssällskap & jag inte är i det lugnaste laget). Men nu håller jag alla tummar för Sverige ikväll! Hade varit kul att vara på Råsunda ikväll men dum som jag var tackade jag nej. Jaja precis som vi konstaterade förra veckan, man kan ju titta på reprisen när det är på tv och så kan man gå och kissa och fylla på chipsen när man vill. Hejja Sverige! 

image233

lördag

Fest hos Tamara igår, inne i stan. Jag, charlie, adde, emma, sara & jessica tog sju tåget in och åkte sen till Tamara. Hennes pappas lägenhet var väldans liten men jätte söt. Vi hade det riktigt trevligt, sen dök det upp en massa skate killar inget fel på dom men jag undrade länge vad dem gjorde där! Vi skulle ha åkt med sara hem men jag var helt död och eftersom jag bestämt mig för att läget skulle vara lungt så dog det roliga lite i slutet så vi tog tåget hem. Var i sorunda runt två och jag somnade direkt var helt slut.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra det finns några förslag så jag får se. Fick precis höra att någon kallat sara för drinkluder igår hahaha det var nog det roligaste jag hört på länge. Men jag är stolt; Sara du är mitt drinkluder!

Puss

Friday with friends

Fredag, älskar fredagar. Finns ingen känsla som känslan över att man har en hel helg framför sig med roliga saker att göra. Ikväll ska jag då till Tamara på lite mys kväll, lite senare ikväll/inatt så kommer Christoffer och hämtar oss så vi inte behöver sova kvar, det är jag hur glad som helst över! Christoffer är snäll han & Sara med som frågade om vi ville åka med <3. Vet inte vart jag ska sova igår hade jag en plan på att det skulle bli hemma i min egen säng men det kommer inte bli så det vet jag, inget mig imot :D

Mitt rum som jag städade häromdagen är mega stökigt igen men sak samma jag tänker inte bry mig, innan jag åker till ishallen och möter adde ska jag dock plocka undan lite så min far inte blir ursinnig, ska också packa min väska (Min Friis and Company, som borde ses som mitt hem som flyttar runt), ska även duscha och göra mig i ordning & nu ser jag att klockan redan är fyra, jag måste lägga  i en högre växel.
Puss och kram

Idol hysteri

Inlägg som jag inte publicerat men som låg som utkast, ibland undrar jag om jag tänker, eller om jag inte gör det alls. Det är iallafall från igår. Enjoy.

Dagarna går så fort så jag inte hänger med. Igår tisdag; Jag åkte till Charlie som mötte mig vid bussen, vilken sötnos, det hade han inte sagt så jag blev glatt överraskad! Gick fort hem till honom för att kolla Idol och sen funkade inte fyran i hans rum paanik så vi gick upp och satte oss och tittade i vardagsrummet med charlies mor och far som tyckte idol var mycket roligt, likaså jag! Somnade skit tidigt och var jätte pigg imorse tils det att jag satte mig på bussen då var jag halvt död. I skolan hade jag matte och sen en låång foto lektion där vi fick ut och fota massa olika motiv i två timmar, sen tog jag tåget till stan med mickan och soffy som sällskap, vi träffade på sötaste gubben på tåget som visade hela härligheten i ett par utnötta långkalsonger, mumma!

Jag köpte iallafall en klänning, ett linne, en t-shirt, ett par skor och bruna strumpbyxor i stan skorna vet jag dock inte om jag ska behålla för frågan är om jag ska uppdatera dem till ett par stövlar, får fråga mickis om smakråd hon kommer ju hem inatt!

Nu sitter jag och tittar på "Epic movie" ska vara den största skitfilmen någonsin men jag ger den ett försök film freak som jag är. Imorgon är det skola, mina torsdagar är faktiskt helt okej! Hoppas Mic kommer dit, jag saknar henne! Bye bye!


Jag älskar Shrek tänk om juryn kunde vara som dem här, otroligt.. hmm
gröna?
 

Thursday

Snart börjar Idol, jag har sett fram mot det hela dagen! Min dag som bestått av magkramp, illamåenda, trötthet m.m jag gjorde nog rätt i som låg kvar i sängen imorse. Mickis var inte skolan idag men hon kommer imorgon säger hon, bäst för henne det eftersom jag skrivit ett gulligt brev och satt i hennes skåp med en magnet jag tror att jag gjort? Inte säker på den saken men det känns bekant. Nu är jag iallafall hos Charlie, har lämnat mina oc boxar till Emil som längtat efter mig hela dygnet eftersom han fått OC abstinens men nu har han dem, tack och lov att jag inte glömde dem. Ska se på smällen efter Idol hur kul som helst tror jag att den är, men nu är det dags att läsa ELLE och titta på Idol, imorgon slutar jag 11, dunder super duper bra, hoppas jag är piggare imorgon. Puss!


Japanska ELLE med Lopez on the cover, från i somras


Godmorgon

Okej, godmorgon! Jag har lyckats försova mig, jag börjar nu och här sitter jag helt död och precis nyvaken. Om jag skulle börja göra mig i iordning snabbt och sen dra till skolan skulle jag inte kunna vara där fören om minst 45 minuter ändå och då är det bara 25 min kvar på median, så jag stannar hema och tar bussen som går om en timma lagom till spanskan. Jag somnade igår med alla kläder på helt oförberedd på det och ställde därför inte klockan, och ja där här vi svaret till min försovning.

torsdag idag alltså, bara idag och imorgon kvar sen är det helg igen, veckorna springer förbi, men gud vad skönt det känns att det är så! Så var det det där med helg planer, imorgon ska jag till stan, det ska mys pysas hos Tamara, det ska bli jätte mysigt!

Nej nu  måste jag börja göra mig i ordning så jag kommer till skolan idag, jag saknar mic så jag hoppas innerligt att hon masat arslet till skolan. Puss

Tisdag morgon

Okej Bajen förlorade igår och mitt resultat jag tippat blev omvänt, tusan också! Jag Charlie och hans far satt iallafall hemma hos dom och tittade på matchen och det var väldans mycket gnäll på Hammrby spelarna från pappa Westin(eftersom han måste retas) men han kunde inte retas allt för mycket eftersom det hade varit bättre för Djurgården om Hammrby vunnit! Efter matchen så åt vi middag klockan tio lite sådär småtidigt men men efter maten så gjorde vi ingenting i typ en timma och sen så gick jag till skolan och fick skjuts hem. Jag somande direkt när jag kom hem, det var ingas problem. Imorse var jag trots det död när jag skulle upp men jag är på fötterna nu, jag är faktiskt på textkommunikationen i skolan. Uppgiften är jätte svår så jag undviker den men jag måste nog börja, men vi slutar nu så det får bli nästa gång. Nu blir det samhällskunskap. Puss!

Forza Bajen

Jag är hemma hos Charlie, ska kolla fotbollen som börjar om en timma jag säger bara GO BAJEN!
Jag tippar 2-1 till Bajen! Efter fotbollen ska jag hem och sussa, jag får till och med skjuts hem, nästan för snällt men jag ska inte gnälla bussen ensam är ingen höjdare och tid tar det.

Bye bye!

Text kommunikation

Jag har textkommunikation med Sara & Tamara just nu, vi sitter i datorsalen och blev precis kalra med en uppgift som enligt Mia-Lena brukar ta jätte lång tid men vi blev kalra snabbt så nu fick vi en ny som verkar lite små krånglig, men det är väll bara köra. Efter skolan ska jag åka hem till Charlie och titta på fotboll GO BAJEN! känns som om jag kommer få familjen Westin mot mig, tur dock att det inte är Djurgården. Försökte tjata på Adde jätte länge att han skulle vänta på mig och åka fyra bussen men det värkade han inte riktigt gå med på.

Nu måste jag jobba, vi har fått ny uppgift den andra skulle hon gå igenom imorgon. Ska göra en intervju med en person här inne (en intressant sådan) och sedan ska det bli som ett slags personporträtt, undra vem som ska bli mitt offer, Elsa, Sara eller Tamara. Hmm... bäst jag börjar klura.

The not so sleeping beuty

"Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat" -
Lars Winnerbäck

Jag kan inte sova, tror att jag på något vis sovit för mycket den här helgen kanske, trots det så är jag trött men det går bara inte. Hittade H&M;s tunna ny utskick av vinterkatalogen med lite nyheter på köksbordet till råka på allt, jag vart frälst, jag ville ha precis vartenda plagg i hela katalogen, det har nog aldrig hänt. Jag behäver uppdatera min höstgarderob så det passar sig ganska bra faktiskt, det ska in en massa höstplagg varma sådana & basplagg då jag idag märkte att det är dåligt med det. Ska försöka ta mig in till stan på onsdag då det är min tidigaste dag på hela veckan (14.45) vilket i sig är en katastrof. Det som ligger högst upp på listan just nu är koftor som går över rumpan som kan bäras med leggings, som inte sticks och så ska dem vara i dova höstfärger. 

Har tittat på Rachel Bilson:s film iväll också "The last kiss" tror jag den hette, den var faktiskt himla bra! Efter det fick jag OC abstinens och var därför tvungen att titta på avsnitt från säsong ett när jag kom hem, försökte tvingaatt låna mina boxar och titta men han verkade inte alls så sugen, jaja, han vet att jag inte är den som ger mig!
image232
Jag & Mischa har numera ganska så lika hårfärg efter min och hennes nyfärgande!

Nej nu är det sängdags kommer inte komma upp imorgon annars och inte kommer jag orka titta på fotboll imorgon kväll heller om jag inte går och lägger mig nu! Godnatt!





Helgen

Jag märkte att man inte förstod mycket av fredagens inlägg från datorsalen i skolan, men jag var smått stressad och haha det blev rätt kul med så mycket fel. Idag har jag varit uppe på Kvarnängen och tittat på fotboll
Nynäs-Ösmo, 2-2 blev det. Jag saknar kvarnäng's tiden när jag är där uppe, jag saknar den faktiskt oerhört mycket. Innan fotbollen har jag varit hos Charlie hela helgen, mysigt som alltid! När jag kom hem idag så hoppade jag i mitt turkosa juicy set och satte igång att städa, annars skulle jag bli uppläxad av min far.  Nu ska jag iväg och äta snart och sen titta på film. Ska bli himla trevligt, länge sen vi var nu!

Imorgon är det skola igen, nine-four. Känns tungt eftersom helgerna nu mera är såå mysiga men men sånt är livet. På onsdag kommer iallafall mickis hem, det ser jag fram imot, jag saknar henne faktiskt när hon inte är hemma. Men nu måste jag kila skriver ikväll. Puss

<3

Nej denna lördag finns det inte allt för mycket att säga, kanske att jag tycker om dig väldigt mycket, men det tror jag redan du vet!


RSS 2.0