!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Kungsan och nostalgi

Efter en underbar dag i Kungsan i strålande sol med vänner, lucnh och glass idag så begav jag mig hem för att gå på öppet hus och titta på min syster och henriks syskon och allt vad det är. När jag kom in i mitt gamla klassrum med min gamla 4-6 lärare kändes det precis som tiden stått still. När jag till och med hittade min gamla färgpalett med målarfärg och Mickis där det stod "Matilda" & "Mikaela Ö" så kändes det för första gången på lång tid som om tiden stått helt still. Jag hittade en gammal Runsten som vi gjort i fyran som det stod Seb W bakom, den tillhörde också min tid. Jag kunde lixom känna igen mig så mycket även fast det var så länge sedan, allt sitter kvar fortfarande.

När jag sedan flyttade mig vidare till högstadiet kom nostalgin tillbaka, där satt vår svan på väggen och i entren vårt avslutningsfoto. Att jag fick gå med Anton på Spanska lektion med min gamla Spanska lärare/mentor som kramade mig hårt som satan frågade en massa frågor fick mig att inse att jag faktiskt växt upp.

Anna - din syster är muy duktig på espanska Matilda, Ehm Jossa.
Jag - Va roligt! Visste du att det var min syster?
Anna - Haha oh ja, jag är varken döv eller blind, ni är precis likadana, på gott och ont!
Jag - Hahaha
Anna - Jaaa haha! Men jag saknar er ni är mina fabborit elever, föralltid!
Undra vad hon menade med det?

Mitt gamla skåp stod fortfarande där lika fult som vanligt och det var samma korridorer som alltid förr, jag såg oss framför mig, ända skillnaden var att det inte var vi där utan andra, som bråkade i våra lokaler och busade i våra Fikis soffor, det märks att tiden gått. Om inte annat för att det numera finns tavlor, klockor och annat fint på väggarna i korridorerna på Svandammsskolan i Nynäshamn, hur kommer det sig, vi kunde väll inte rå för att saker ramla av sig självt under våran tid där?

I strumpbyxor, utan skor

image482
Idag är vi himla bakis, det var hårt i natt. Jag & Mickis gick hem utan skor från Telegrafen klockan tre, trampade på lite stenar, lite grus och allt möjligt, när vi så småningom kom hem så var det ljust. Mickis & jag har ätiti Thai mat och Bulan sushi..

Soffan, later.

Det vankas plugg pch party

Nu händer det saker här! Igår var jag på hockey med Henkan, Tomas, Linda och Anton i globen. Vi var och såg Sverige - Lettland, men vi bvar mest där för att kolla på Robban Nilsson, henrik, tomas och lindas barndomskompis, vi hade jätte roligt på hockeyn och låt mig säga att Robban är drop dead gorgeous.

Idag har jag bara gjort matte prov och pluggat historia hela dagen, roligt va? Gud vilken otroligt spännande fredag, men det blir så här för mig när jag inte gör vad jag ska på veckorna.

Imorgon vankas det iallafall middag, party och utgång, fy tusan vad roligt! Telegrafen firar ett år och dom har bjudit in vad jag hört bra band så det kommer vara ett väldans drag! Ska bli jätte roligt!


Lill lördag

God kväll, har precis avnjutit en jätte mysig lill lördag med jätte god mat och mysiga vänners sällskap, riktig
lyx lill lördag.
Jag borde egentligen ha pluggat matte hela dagen idag men jag skjuter på det hela tiden, det är så jobbigt och svårt. Det började med att jag var kvar och såg två shower på esteternas dag istället för en, när jag kom hem så målade jag till 5 med nettan, henkan och adde, sen städade jag och ja kvällen har bara lunkat på, lite matte har jag fått gjort men jag måste ta tag i det ordentligt nu.

Förresten så är vi back in buisness nu, Joel är hemma från USA så nu vankar han fram och tillbaka i vardagsrummet som vanligt, tror bulan har saknat han lite så det känns bra, haha. Han är iallafall solbränd och fin i ansiktet, jag längtar dit. Han har en massa kul saker med sig hem bland annat en fin Iphone som jag är väldigt sugen på, jag sitter och pillar med den nu, me like.


SATC


Den officiella Sex and the city trailern, gud vad jag längtar!

Love of my life

You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away.


image478

image479


Today

Det blev inte mycket skrivet idag bara en hel del bilder men man brukar väll säga att en bild säger mer än 1000 ord så det får duga. Imorgon är det en väldigt skön dag, jag börar tolv med Ésternas vårshow på vågen och efter att vi tittat på den och kikat lite på deras konstverk så slutar vi, hoppas vädret tillåter imorgon så jag kan sitta ute på eftermiddagen och plugga.

Men nu är det sov dags, godnatt..

Love of my life

You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away.


image478

image479


^ÅRE 08

image476

image477

Jag kan inte sluta skratta, första bilden är helt klockren, satan vad ont det gjorde stupfull, då är det illa.


En shopoholics bekännelse

Jag skäms över hur mycket kläder, skor och väskor jag har ibland. Inte för att jag inte är stolt över det jag har men det är bara att hälften av kläderna är saker som jag aldrig använt, inte kommer använda och sånt jag använder någon enstaka gång. Jag har ett rum fullt med kläder, det svämmar över... Jag har en hel skohylla längs med hela dörren som inte rymmer eller håller för fler skor nu, dessutom lider jag av brist på plats och brist på ordning någon hjälp mig att bli organiserad, jag vet inte vart jag ska ta mig till snart!

Det känns som om min New York väska kommer att svämma över av grejjer den också när jag kommer därifrån och jag måste nog ränsa för att få plats med allt..

Nu ska jag läsa en Shopoholics bekännelse av Sophie Kinsella det kan jag verkligen behöva.. den har legat på bordet nu ett tag men jag har inte vågat men nu ska jag ta tag i det, oh lord.




Min Garderob hade gärna fått se ut så här om innehållet följde med det vill säga.. önska kan man ju alltid göra!

Spring feelings

Jag har för en stund sen av njutit årets första våffel middag, det var hur gott som hellst. Under middagen läste jag Sofies mode, en underbar tidning för bara 15 kronor varje måndag, den är värd vartenda öre jag kastar mig över den i affären på måndagar.

Idga har jag mått pyton, himla tjej värk det är så hemskt att vara tjej en gång i månaden, då vill jag bara dra täcket över huvudet och sova hela dagen nämnligen... killar kan inte ens försöka förstå hur dåligt man kan må. Dessutom rinner det som satan i mina ögon och kliar, allergi mot vad?

Förutom en himla massa sjukdom så pågår det värstädning på Strandvägen det har det gjort hela dagen och det pågår fortfarande. Det är just nu altan/brygg tvättning som det sysslas med så att ute möblerna snart kan komma ut på bryggan i solen, gud vad jag längtar till vi kan sitta där ute och dricka sliskiga drinkar tjejer.





The end of week 16

Gud vad jag är dålig på att blogga, men jag hinner inte all tid bara springer från mig. Idag har det varit fullt ös och egentligen hela helgen i övrig också, men det är så det ska vara det är då det är roligt!

Ikväll ska jag ligga i soffan och titta på pretty woman på trean klockan nio, trots att jag har den på både film och dvd så måste jag se den på tv ikväll, så gör jag ofta, varför? Det är ju jobbigare att titta på filmen på tv då är det ju reklam, aja suck.

Idag känns det verkligen att det är vår i luften, imorse satt jag ute mot väggen och lapade lite sol innan det var dags att göra nytta och i eftermiddag har Palle fixat poolen och vi har ätit grillat till middag, jag gillar verkligen vart vi är på väg, jag älskar verkligen våren och somaren.

Nästa vecka väntar en ganska tung vecka för mig, på fredag är det matteprov för mig och det är tungt, jobbigt, svettig och otroligt frusterande men men det är dom bitarna man måste ta sig igenom, annars tror jag att det här kan bli en riktigt rolig vecka!


Oh lord please save me

Jag hatar när det blir så här, jag är super duper stressad, för att det är så mycket i mitt huvud. Det är en massa saker som ska göras, fixas och grejjas, men framförallt pluggas. Jag ligger inte efter eller så men ändå är det så himla mycket att göra att jag snart inte vet vart jag tar vägen och det värsta med allt är att jag inte hittar motivation till att göra det, det bara går inte, varför?!? Jag får huvudvärk för jag stressar upp mig så mycket, problemet är att jag kan jag inte lägga mig och vila för jag kan inte somna för jag tänker så mycket på allt det jag måste göra, herregud det är så illa...

Nu måste jag sätta igång med svenskan och sen måste jag göra klart en sak på text kommunikation och sen måste jag göra klart min fotoanalys och herregud vad jag har saker att göra, bye.

Om jag hade tagit studenten i år hade jag...

image475
Antagligen haft den underbara klänningen från Asos och de fina skorna där ifrån på mig, men istället blir det blir det nästa års problem, gud benåde mig och framför allt folk i min omgivning.

Ice cream and lipgloss

Jag ligger i sängen och tittar på Americas Next Top Model samtidigt äter jag Ben and Jerrys glass, det är en ny smak som jag testar idag och den heter "New York super funk fudge" and it's my new favorite. Det är chokladglass, med vita chokladbitar, mörka chokladbitar, valnötter och jordnötter överdragna med choklad, den var underbar, tur att man inte lyxar sig B&J så ofta.

Då var det åt helvete med min promennad igår kväll och imorse men det var nog värt det.  Jag älskar B&Js ska köpa upp mig på ett läppglans från dem när jag shoppar, det verkar mysigt.


[1pack_big.jpg]

Change of plans


Just det nytt på fronten är att mina gamla New York planer helt gått och grävt ner sig, istället är det nu nya och färska planer som gäller. Mamma och dom hoppade av, dom var inte helt säkra så dom bokade av, kvar blev jag och henkan så vi bestämde oss för att ta med henriks tjatande lillebror. Så nu är det jag, Anton och Henkan i New York, mina två favorit killar och jag? Hur ska detta gå.. ;D

Sunny day

Idag är det bara hur underbart härligt väder som hellst ute, just nu sitter jag ute på framsidan med ryggen lutad mot väggen och bara njuter. Hellst skulle jag hämta en bok och sitta här hela dagen, men så skönt ska jag inte ha det. Ska istället snart åka tillbaka till skolan och ha idrott och sen media kommunikation innan jag ska bege mig hemmåt för att plugga, dagen idag ser alltså ut precis som alla andra dagar, jag börjar bli van nu.

Jag har så förbannat mycket som ska hinnas med innan skolan slutar och faktum är att jag börjar känna mig rejält stressad nu, men sånt är livet, face it.

image474

Nej nu är det dags att byta om och börja röra sig tillbaka, håltimmarna är slut nu, back to school. Bye!

Dududu

Idag känner jag mig som en påse nötter (eller hur var det jess?). Igår kväll var en väldigt trevlig kväll, vi var ute och röjde nynäs, det var jätte trevligt och roligt. Nu har jag legat och titta på sex and the city hela dagen, längtar så mycket till New York. Ikväll ska jag se på 27 dresses hemma i sängen i ett kolsvart rum.

The day

Igår åt jag och mickis tacos, tittade på så ska det låta och det var väldit väldigt mysigt. Ikväll ska vi äta pizza hemma hos henne, jag hon och jessica och sen senare blir det nog ut gång, ska verkligen försöka bli kvar längre på krogen än vad jag lyckats med förut.

Det är strålande fint väder ute idag så vi tänkte gå ut och få en sväng nu och ta en fika i centrum, vi hörs senare. Puss!

Tursdag

torsdag idag. Det har varit en rätt så rolig dag, ett helt sjukt besök på Södertörns högskola.. Efter vi kom hem därifrån så har vi suttit och tittat på NYC , bästa shoppingen och allt. Nu ska även lillasyster åka med till New York också, det blir roligt. fredag den nionde maj åker vi, då är det vår i NYC och upp till 20 grader, åh gud vad jag längtar.

Någon hade kommenterat förut idag och sagt att jag var en bortskämd unge som bara reste hela tiden, jag ska säga till den personen att jag betalar min New York resa helt själv, inte för att du har med det att göra men tji fick du.

What friends are for

Den här vintern har nog varit den värsta i hela mitt liv. Inte pågrund av att jag själv mått dåligt för det har jag absolut inte gjort i år, tillskillnad från tidigare vintrar då jag velat gräva ner mig i ett hål och täcka över det med snö. Nej det här året är det mina nära och kära som fått kämpa och jag som försökt hindra dem från att gräva det där hålet. Men jag gör det för dem, jag älskar dem, det är inte så jag menar, jag menar bara att allt kommer på samma gång. Så många brustna hjärtan, så mycket tårar, så många diskussioner, så mycket gräl, så mycket deprission så mycket av den där brinnande smärtan inombords, jag lider av att se mina nära må såhär. 

Tjejer, ni vet vilka ni är och ni är underbara. För er är det inte slut, ni är vackra, unga, underbara, talangfulla, begåvade tjejer i er bästa ålder, livet har precis börjat. Tiden läker alla sår, det kommer att bli bättre och det vet ni, tillsammans klarar vi allt. För vad vi än har förlorat, vad vi än har funnit på vägen som inte fungerat & vilka sjuka val vi tycker att vi har gjort så har vi varandra tjejer och så länge som vi har varandra kan vi gå genom eld och vatten, det vet jag.

Nu tar vi nya tag, kom vår kom och ta sommaren med dig, det är vi alla värda.



Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
In good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

New York tips anyone?

New York here I come!!

Fy tusan vad mysigt vi ska ha, fyra dagar i underbara New York och varmt kommer det att vara också! 9onde maj bär det av och det kommer bli wonderful! Im bringing mamma, uffe och Henrik med mig. Så nu behöver jag alla New York tips jag kan få, restauranger, shopping, cafeer, sevärdheter allt som är nödvändigt att veta om New York, vad är ditt bästa New York tips?


Jag är nog fan vuxen

Hjälp det är mycket vuxenpoäng till mig just nu, i måndags var jag på arbetsintervju och idag har jag varit på Swed bank och fixat en massa med fonder, konton och allt möjligt. Normalt brukar jag tycka att banken är ett tråkigt ställe med sur personal och när jag går drärifrån förstår jag ännu mindre än jag gjorde innan men nu när jag bytt bank till swed bank och min personliga bankman är en nära vän (Pojkväns storebrors sambo) så känns det bra och kul att gå in där, tack och lov för Linda.

Nu ska jag titta lite på tv och sen ikväll ska jag iväg på middag, de e ju lill lördag så hoppas vi får något gott! Jag ska prata med mamma och Uffe om resa idag också mamma har nämnligen halvt lovat mig en New York resa och jag måste ligga på henne lite, så är min mamma.

xoxo Tilda

Dagens outfit

image472 image473
Skinnjacka - H&M
Tröja - Gina Tricot
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex
Skoletter - Din sko
Armband - Cornelia
Klocka - Jetset

Det här är vad jag har på mig när jag idag strosar runt i skolan två lektioner och sen ner till swedbank för att fixa en massa saker, men först ska jag och pappa ner på stan och fika innan han droppar mig i skolan. Nu måste jag gå, later.

The Hills

Jag är en big sucker för serier och en av de serier jag gillar absolut bäst är The Hills! Drama, mode, ett la dolce vita liv och väldigt mysiga tjejer som front figurer, det kan inte bli bättre!

       
Serien är helt grymt fabolus och Lauren Conrad likaså. Jag har följ henne sen första säsongen av Laguna Beach och jag älskar henne och hennes stil, härligare, gladare, sötare och ärligare person får man leta länge efter! 


        


Resume

Oh boy vilken helg! Den här helgen har verkligen innehållit allt och väldigt mycket till. Glädje, sorg, nya partyskor, en hel del alkohol, shopping, festande, utklädnad, fikande m.m.

Ska lägga in bilder nu från igår då Sara hade 18års fest med utklädnad, dunder super duper mysigt. Tack sara för igår!

OBS! Joel åker till USA snart och han ska kanske köpa en Iphone till mig, jag som behöver en ny ipod kan lika gärna köpa en sån från USA eftersom det nästan är samma pris som på en vanlig ipod här hemma, nu ska jag bara tjata lite på honom :D


Utklädnad

Jag ska på Maskeradfest hos min underbara vän Sara på lördag och nu sitter jag och funderar på vad jag ska klä ut mig till, det är verkligen så svårt att komma på det, man vill ju vara något roligt samtidigt som man vill trivas i det man klär ut sig som. Förra gången var jag Barbie, det var en höjdare, hur roligt som helst men nu vet jag inte riktigt, är det någon som har förslag? Jag är öppen att ta imot alla!

Ska kanske spåna lite nu när vi ändå ska på stan, later.

image461

Adult points

God day! Jag mår sååå mycket bättre idag och jag hade varit fit för skolan men det var tv inspelning i stan idag. Vi började halv tio och halv tolv var det dags att åka till stan så jag stannade hemma idag med för tv inspelning med jordens hosta och en totalt död kropp så samrådde jag med min mentor om att vara hemma idag också.

Jag och Alva har varit på stan och hon jag köpte henne en liten Chihuahua valp som hette Chi Chi, självklart bara en leksak men hon var eld och lågor. Hon pussar och lekar med den hela tiden. Vi köpte också fika och gick hem till mamma och fikade med henne.

Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund, sen ska jag på stan igen och handla gardiner, vuxen poäng åt mig (ännu mer vuxen poäng för att jag sydde upp ett par häromdagen helt själv!)

Kval till ettan

Vi sitter hemma i vardagsrummet och lyssnar på Radio Gotland, Visby/Roma - Nynäshamn 5/6-0. Avgörande match till division 1, det avgörs i sista omgången, Visby eller Nynäs, vilka blir det ny laget i ettan? Det räcker att kolla på vad det står 2 min in i tredje! Synd Nynäs ni jobbade bra den här säsongen, ni hade varit värda ettan verkligen, men att ni aldrig kan ta det när det gäller!

Min pojkvän som är ett hockeyfreak och har Nynäs som moderklubb och har lirat där hela sitt liv och nu tränar ett lag där är helt galen, han har gett upp och gått ifrån radion, ja det är stads sorg i Nynäshamn ikväll, nu ska jag lyssna klart, later.  



Filmer till en förbannelse

Oh lord vad jag inte mår bra just nu, ögonen kliar och rinner, huvudet verkar, snoret rinner, hostan slutar inte, febern går inte ner och bihålorna slutar inte att verka, fy fan vad jag tycker synd om mig själv just nu. Jag får inte gå till skolan imorgon för mamma och pappa och antagligen inte torsdag heller om febern inte sjunker drastiskt. Att plugga kan jag ju bara drömma om, det orkar jag inte ens.. hur ska detta sluta?

Jag har sett alla filmer jag velat se hemma nu så jag hyrde fem filmer idag, fem gamla filmeri sju dagar för 79 kr på filmkedjan, det känns iallafall bra att jag har något att göra imorgon.. suck.

Välkommen till familjen, American Pie the wedding, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Bend it like Beckham & The Notebook, fyra komedier och ett drama, hoppas att det får mig att komma på bättringsvägen.

Nu ska jag se på en film på trean som jag sett förut med Taira Reid innan hon söp sönder sig och opererade varenda kroppsdel, på den tiden hon var söt med andra ord.


Min utsikt

Livet kunde vara värre med influnsan än att ligga i soffan, titta på film och titta ut i det otroligt vackra vår vädret där solen skiner, värmen känns och vinden är helt stilla..

Min utsikt är inte dålig den, oslagbar för en Nynäsbo om jag får säga så, närmre vattnet än att bo i ett hus byggt på det, kommer man inte. 
image460

 image458 image459
Nu hör man till och med måsarna utanför, det betyder att våren och sommaren inte alls är långt borta, åh vad jag längtar.

Finally

Guuuuuuuuud vad jag har saknat bloggen! När man är sjuk brukar det ända jag orkar göra vara att läsa bloggar, men det har inte fungerat med nu äntligen!

Min hockey helg var mysig, tänk va mysigt det var när man var liten och var på cup, det var helt underbart. Nu har jag fått uppleva det där roliga igen, fast denna gång med lite makt. Synd att det inte gick allt för bra för dom bara men kul har vi haft ändå och oj vad jag har gormat och skrikit, min hals mådde nog inte så mycket bättre av det direkt.

Nu är jag iallafall hemma och oj vad skönt det är att sova i sin egen säng, äta sin egen mat och ligga i sin egen soffa och titta på tv. Nu ska jag inte åka bort mer, inte på ett bra tag, även om jag fortfarande hoppas på den där NYC resan mamma ;)

    



 


RSS 2.0