!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Don't worry be happy

Jag mår tajkon, jag är så förkyld att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det har bara slagit till över natten och känns i hela huvudet, halsen och näsan. Dock har jag lite svårt när det gäller huvudvärken och avgöra om det är förkylningen eller går kvällen som gör sig påmind?

Kvällen i går var en helt fantastiskt kul och mysig kväll. Vi åt kräftor, pajer, chokladfondu och en massa annat gott. Vi drack gott och sprang runt och gjorde oss i ordning tillsammans, är inte det de bästa som finns?

Hos Andreas var det väldigt trevligt, väldigt trevligt folk. Johan och Marcus är mina idoler från igår, vatten istället för alkohol inför match, ni är stört sköna och johan är alltid bäst att ha på fest, vad skulle jag göra utan honom när det kommer till bra fest sällskap.

Trots att vi startade hela dagen med champagne fruskost så vart inte ens telegrafen speciellt kul, vi dansade en hel del men sen vart det hemgång för några av oss runt 02.15. Idag ska jag sova, sen ska vi ha middag hemma, mysigt hoppas förkylningen lägger sig lite, later.

Goddess of mine


I love you untill the day I die.

Busy busy

Sen jag kom hem från Rhodos måndag morgon har det varit full rulle och jag har lixom inte själv hängt med, dessutom har jag varit så trött att jag inte vetat vart jag ska ta vägen men nu är jag på uppgång igen, yes. I måndags fyllde världens absolut bästa pojkvän 21 år, jag hade fixat allt med presenten innan vi åkte och han var verkligen hur glad som hellst, jag var hel nöjd, han förtjänade varenda krona av den och ännu mer, är det inte de roligaste som finns att ge bort någonting som personen blir glad över?

Igår så var skolan igång på riktigt och på kvällen var vi hos pappa och åt lite tårta och mat. IDag har jag och Elsa äntligen satt igång med vårt projektarbete som det antagligen kommer bli mycket prat om i den här bloggen, det kommer att bli grymt, det känns som tio kilo lyfte från mina axlar.

Ikväll ska jag bara vara hemma och vila upp mig, läsa klart en bok som jag påbörjat, lägga upp lite bilder från rhodos på facebook och bara chilla.

I helgen kommer det ske en massa roligheter, var bara tvungen att kolla av läget med en person innan jag började se fram mot det, men nu är det lungt, gud så skönt.

Hos grek doktorn

Jag glomde saga att jag trot grek doktorn fick en chock av mickis ora. Det var verkligen verkligen sjukt (sager man sa)\

Doktorn - She hears bad?
Jag - Yes, it's like talking to a wall
Doktorn - haha I see
Jag - But she never hers anything not even when her ear is healthy so..
Doktorn - I can't imagine, hahaha.

Doktorn - Ohh, auusch.. Can you sleep at night?
Mickis - No...
Doktorn - Wonder why? What's wrong with young peolpe when they sick they don't come to the doctor but when they are healthy they do..

& jaa... vad skulle jag gora doktorn var as skon och hipp, hon forstod verkligen, inte mickis, hon horde inget, vad gjorde jag? Skrattade oavbrytet under hela besoket.

Rhodos last night

Mickis har oroninflamation och feber, jag har en feting blasa under foten fran mina flipflops som gor att jag inte kan ga. Vi skulle gatt ut idag men mickis och jag har helsat pa Grek Doktorn som konstaterade att en - tva cocktails var nog for mikaela ikvall och sen inget mer pa hela veckan, sa vi sket i det man kan vall for fan inte festa pa tva cocktalis?

Istallet at vi iteliensk mat sa vi blev dundermatta och nu sitter vi har med alla sjukdomar och elende. Vi ska snart ga upp och packa ihop vara rhodosliv tillbka till verkligheten i morgon natt. Vi ar dock inte sa sakra pa om vi vill hem langre, vad fan har hant med skolan? Projektarbete, Bryssel, nya larare jag fattar ingenting, HJALP MIG! MIGU has gone mad?

Det blir krig nar vi anlander pa tisdag, var sa sakra.

Jag saknar min bulan, valdigt, valdigt mycket, I love you morest ;D eller hur ar det babe?

Mickis & Tilda <3 Rhodos

This is Rhodos calling! Vi har det hur great som hellst har nere, det ar sa sjukt fint vader och vi solar och badar hela dagarna. Pa kvallarna dricker vi drinkar och ater gott. Pa fredag ska vi pa battur med en massa ungdomar pa en bat som heter Romantica. Ute med baten ska vi sola, bada, dyka, snorkla i grottor efter champagne och aka bananbat, en hel dag med andra ord. Pa mandag kommer  vi hem igen da ar det full fart men det vill vi inte tanka pa nu.

Ha det bra vi hors, RHODOS IS GREAT!

MICKIS SABBADE NASTAN INLAGGET FOR HON TROR HON KAN!! DOD AT HENNE!!

NU DRAR VI

IDAG ÅKER VI, RHODOS!!

En vecka med världens bästa vän, sol, party, god mat, massa prat och mys, det kan inte bli bättre än så. Planet lyfter halv sju ikväll och nu börjar jag bli nervös.. Åter tillbaka 25/8 03.30, världens bästa pojkväns födelsedag.

Ha det bra här hemma. Jessica & Marie saknar er redan, ni är bäst.
My life is so much better than you'rs.

Rhodos


uno baby

Imorgon åker jag och mickis till Rhodos, we are gonna have the best time ever! Jag är uppspelt nu, det ska bli så himla roligt, jag älskar att vara utomlands och denna gång med min bästa vän.

När vi sen kommer hem är det tillbaka till allvaret som gäller och även höst, det känns helt okej, får ju iallafall köpa en massa nya fina höstkläder och stövlar, men först ska årets upplaga av pumps dansas ut, vi hörs imorgon!!

Grymt

Idag har jag pluggat och sen har jag fått njuta av en alldeless underbar middag. Vi har myst i soffan och bara haft det underbart. Imorgon ska jag shoppa med mamma och sen ska jag hem och packa, tre dagar kvar nu bara.

Snart börjar skolan och jag ser faktiskt fram mot det. Sommarlovet börjar bli långsamt nu och jag går bara och väntar på Rhodos så efter rhodos gör det inget att det blir höst och vinter. De gör absolut ingenting när man har världens mysigaste klass att mysa med varje dag, världens bästa vänner, underbara småsyskon och universums bästa pojkvän.

Nej jag känner det, den här hösten/vintern kommer att bli grym.

JAG SAKNAR TAMMIE OCH ELSA!

Bild: Mickis facebook.

Credd till mig

För att jag är så grymt bra på att packa, bodylotion och solskydd, vadå behöver man mer?

It takes a fool to remain sane

Whatever happened to the funky race?
A generation lost in pace
-Wasn't life supposed to be more than this?
In this kiss I'll change your bore for my bliss
But let go of my hand and it will slip out
In the sand if you don't give me the chance
To break down the walls of attitude
I ask nothing of you
Not even your gratitude

And if you think I'm corny
Then it will not make me sorry
It's your right to laugh at me
And in turn, that's my opportunity
To feel brave

Because ridicule is no shame
Oh it's just a way to eclipse hate
It's just a way to put my back straight
Oh it's just a way to remain sane

blablabla

Idag har jag verkligen inte legat på latsidan! Jag har varit på jobbet och pratat med alla mina arbetskamrater och skrivit ut biljetterna till Rhdos, om en vecka är jag där. Sedan dess har jag pluggat i stort sett hela dagen och sen avslutat med att jag och pappa har varit ute och kört mörker landsvägs körning från 21-22.30.

Imorgon ska jag fika med linda och fortsätta med mitt pluggande och om jag orkar/hinner börja tvätta lite kläder för dagarna nu bara spriger bort.

Men nu innan jag lägger mig vilket jag ska göra snart ska jag titta på lite OC avsnitt och mysa med täcket. Godnatt.

The inspiration is you

När jag pratar med mina bästa vänner inspireras jag alltid av deras drömmar och tankar.

Vi pratade om livet igår. Vi pratade om drömmar, livet och om resor. Jag insåg att jag ska vara lyckligt lottad som varje dag får spendera tid med människor med drömmar och mål, som aldrig nöjer sig med det som livet ger utan som alltid jagar efter mer, det är inte alla som har den orken eller drivkraften. 

Vi pratade om vad vi kommer att göra nästa år, om alla drömmar slår igenom kommer vi befinna oss överallt i världens alla hörn, det skulle vara coolt, det är nämnligen så jag ser på oss, fulla av energi, lust och äventyr (Inte alla äventyr lika vilda som m & m;s dock)Undra vart vi är om ett år? Undra vart livet fört var och en av oss? Jag vet inte om jag vågar tänka så långt eller om jag borde, men jag kan inte hjälpa att jag funderar, det är bara så jag är, full av funderingar.

Jag kommer inte förvånas om Marie bestiger Mount Everest, om Jessica blir en framgångsrik kvinna i hotellbranschen, om Mickis besökt alla världens länder eller om Clara blir proffs fotbollsspelare, för jag vet att det är möjligt, dessa tjejer är för mig ett bevis på det, vad det än handlar om ger de inte upp sina drömmar och det kommer de aldrig att göra. Jag tackar gudarna för att det finns bevis på att drömmar kan slå in och att ingenting är omöjligt så länge man håller ihop, i vått och torrt.

Sleep tight

Gud så trött jag är. Jag hade en trevlig kväll hos sara. Imorgon ska jag sova hemskt länge, så länge att jag inte kan sova längre (lyx). Sen ska jag ta mig en lång och givande promenad om regnet inte öser ner och sen ska jag plugga teori, lucky me. Men jag är inte bitter man lever bara en gång.

Lyckliga jag

It's my lucky destiny to be surrounded by such beautiful women.

Min dag

Idag har jag värmt upp inför Grekland med den perfekta salladen, grek sallad med världens godaste tomater och min favorit feta ost från skotten, jag hade dessutom på tesans salladsdressing med örter som jag hittade i skåpet, det blev underbart. Om lite mer än en vecka är jag där och gud vad bra vi kommer ha det.

Jag har suttit och ätit salladen, gjort övnings prov på datorn och kollat på Oprah som idag hade Miley Cyrus (?) på besök. Jag har hört hennes namn i flera sammanhang men aldrig fattat hur stor hon är där borta. Hon är sexton år och fenomenet Miley jämförs med Beatles, det verkar helt sjukt.

Jag har en påse med kläder här som jag ska ta bussen till centrum och lämna, jag måste göra mig av med dem, de finns ingen plats.


torsdag

God morgon! Vad gör alla glad människor idag då? Jag själv sitter inne och pluggar som vanligt, men vädret tillåter inte så mycket utomhus aktiviteter så det gör ingenting. Ikväll ska jag äta middag, äta godis och se på film med min syster, det ska bli riktigt mysigt.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet. Ciao!


tankar om livet

Idag när jag sitter här och pluggar har jag kommit att tänka på hur otroligt mycket lättare det är att plugga när man känner sig inspirerad och upprymd. Även fast jag när skolan är igång tycker att det är fruktansvärt jobbigt att komma hem varje dag och sätta mig med mina böcker och börja lära sig, så känner jag mig så mycket mer inspirerad då än vad jag gör nu och jag har kommit på vad det är som gör mig mer inspirerad att plugga på skoldagarna.

Det är inte svårare än så här, det som saknas är helt enkelt min klass.. Många underbara personer inspirerar mig att orka hålla på och att det lönar sig i slut ändan, man blir alltid peppad och i skolan är jag glad, det är många människor som står bakom mig i mitt liv till vardags och mycket av energin kommer från dom.

Så kort sagt; Det är svårt att plugga just nu. Jag saknar min klass, mina underbara vänner som jag har turen att få spendera varje dag med & lyckan att ha några av mina bästa vänner i min klass, jag är lyckligt lottad, jag saknar er.

Hemma igen

Är nu hemma från Götet efter två jätte mysiga dagar. Det blev faktiskt liseberg i ös regnet igår trots allt, låt mig säga så här.. Vi var nästan helt ensamma, det var noll minuters kö på allt och under mina 6 timmar där har jag aldrig någonsin hunnit åka så mycket men jag har heller aldrig fryst eller varit så blöt heller å andra sidan.

Idag shoppade vi lite innan vi åkte hem och åt en lång brunch. När vi lämnade göteborg var det samma väder som här, regnet är överallt med andra ord. Mamma, Alva och Uffe tyckte jag skulle ansluta till dom hos uffes mamma och pappa och åka med dem till Danmark vilket jag antagligen gjort om jag haft lite mer kläder med mg till göteborg, så det var synd.

Ikväll ska jag sova tididgt jag är så trött, imorgon blir det plugg hela dagen och så även resten av veckan, jippie.

Sicken bra dag



Kul att det öser ner regn i Göteborg idag och så ska det även göra imorgon, livet kan inte vara bättre. Jag vet inte vad vi ska hitta på idag, känns som det är höst ute och så är det så dåligt väder att det sticker i ögonen, vi får nog ägna oss åt inomhus sysslor idag, så som shoppa kanske? Men helst hade jag faktiskt velat kura ner mig i mitt duntäcke hemma och läsa MK & Ashley Olsen;s bok. Men nu kommer inget av det hända eftersom boken inte har premiär fören i oktober och jag ligger på en hotell säng i Göteborg, 45 mil hemmifrån, ibland har man tur...

Bästkusten

Just nu befinner jag mig på västkusten. Vi åkte ner hit i eftermiddags och ska nu spendera två dagar i underbara vackra Göteborg. Detta blir våran semester tillsammans den här sommaren så vi ska njuta järnet, imorgon blir det liseberg, kan man bli för gammal för det stället?

Vi åker hem tisdag för på onsdag så börjar henrik jobba igen medan jag njuter järnet några veckor till och just det om två veckor (söndag 17onde) åker jag och mickis till grekland, oh gud vad underbart det ska bli.


Lopp monster

Igår var den helt underbar sommar kväll hemma hos adde och tessan! Vi åt riktigt god mat och drack gott till maten. Efter maten vart det mer och mer dricka och ja som vanligt när det är vi som dricker så blev det tillslut till en fest med en massa dricka, olika mixar, champagne och ja, morötter och dipp?

Snart ska jag upp och hjälpa till i ishallen där de har en jätte stor loppis idag, jag är inte så jätte förtjust i loppisar men vad gör man inte för att vara en hjälpande hand.

Första augusti

Det regnar, åskar och blixtrar som bara den ute och här inne sitter jag! Det gör mig absolut ingenting att det är åskväder utanför, jag tycker att det är mysigt när himlen blir svart och det mullrar och regnar utanför fönstrena ibland, speciellt när solen vara närvaranade så länge, då kan det vara mysigt att krypa ihop inne en dag, eller två.

Jag sitter här hemma i soffan och dricker te och pluggar körkort, ikväll ska vi på middag hemma hos andreas och therese och vi ska dricka tonvis med vin, det ska bli mysigt. Nu ska jag återgå till plugget!

Later


RSS 2.0