!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

La dolce vita

Efter många timmars resande började vi komma upp till all snö, vi stannade i Åsarna och hälsade på Peter, Carina och Rocky innan vi åkte vidare, nu är vi framme i Åre. Alla andra är på Dippans afterski, Wallmans uppträder, men vi är hemma, kände oss inte super fräscha efter så lång resa. Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa, äta gott, dricka gott och umgås. Imorgon blir det förhoppningsvis skidor på dagen och på kvällen en stillsam hemma nyårs kväll, super skönt.

Nu ska jag ut och gå en rask och skön promenad i den friska luften, är det inte underbart med riktig vinter och härlig fjäll luft, fjällsemestrar är underbara.


Fick starta semestern med att steka korvar till mig och B.

Winter wonderland


Framme!

En kväll framför tv:n

Jag är färdig packad, tack och lov. Imorgon bitti tidigt drar vi, lååång bilfärd men jag har laddat upp med några av mina serier som jag visade i förra inlägget.  Jag har också en full laddad dator med 3G internet, en Ipod full med ny fräsch musik och cd skivor i mängder.. jag ska nog överleva! Om alla mina elektriska prylar skulle dö har jag ju också körkorts boken, hat kärlek.

Jag kommer att sakna mina vänner så himla mycket på nyårsafton det gör jag varje år.. har glömt hur det är att fira in det nya året med dom.. det är trist, det är ju med dom jag vill spendera det na året.. det är ju med dom jag vill skapa minnen och oförglömliga resor som vi kommer dela livet ut.. nej det är precis som jag sa tråkigt, men jag behöver komma bort, byta miljö, göra det jag tycker är roligt och bara slappa. När jag kommer hem igen är det dags att börja plugga hårt.. det är nämnligen ett av mina nyårslöften, jag har också som löfte att inte bara låta mina nya träningsskor stå och dra till sig damm utan att de SKA användas.

Nu ska jag dricka upp min Brämhults äppeljuice och se på OC, pilla lite med bilder till min blogg års resume och sen sova, är dock inte trött.. jag har inte ens pinsamt nog varit vaken 12 timmar.. inte i närheten.

Deep love of mine


Min pojkvän kallar mig serie nörd.. Jag kikade efter och insåg att det kanske stämmer... Insåg också att det saknas någon söt liten box, sis?


Typiskt mig

Jag fick en helt fruktansvärt stor resväska i julklapp. Satt och frågade mig själv om ens jag kunde fylla den där stora, djupa, väskan. Fick höra att det fanns en mindre modell av samma väska men att de bestämmde sig direkt för att ta den stora "de känner ju mig"..  Jag funderade fortfarande på om någon allvarligt trodde att jag skulle kunna fylla mina nya fina väska.. 

 
Ehmmm??.. är jag på riktigt.


Jag får skylla på att det är vinterkläder (eller?) Den här väskan kommer följa med på ofantligt många äventyr, dock måste jag lära mig att packa lättare.. vet iallafall en jag inte ska fråga, mic vad gillaru färgen förresten (när vi ändå talar om dig)?


crazy

product view of: Plateau shoe w/gold studs.
okej dessa är galet fina!

02.09

Imorgon ska jag shoppa och festa.
På måndag ska jag packa och på tisdag åker jag, underbart.. snö.. skidor.. kyla.. mys.. god mat.. dricka.. glädje och familj, jag längtar redan!

Julafton / Juldagen

Jul afton igår, jag är så nöjd fick super många fina paket som innehöll en massa underbara saker som jag länge velat ha och som jag verkligen inte trodde jag skulle få! Hoppas att alla andra hade en lika underbar, trevlig, mysig och fin julafton som jag!

Idag har jag värk i armarna och halsen från allt rockband trummspel igår kväll och allt singstar vi sjöng! Ikväll blir det party, party, ska bli roligt även om jag inte är så väldigt sugen just nu, tv spel hemma i soffan passar egentligen mig bättre men jag ska bara ut.

Puss

Christmas spirit

Jag har hittat min julstämmning.. den var borta länge men nu har jag hittat den, jag längtar så mycket till i morgon ska bli fruktansvärt mysigt, jag längtar också till jul dagen och mina vänner och annandagen med andra halvan av min släkt, underbart!

Idag har vi fixat det sista inför morgondagen och sedan varit hos peter och carina och ätit julskinka, vilket vi gör varje år, en tradition som alltid är super mysig, vi har också spelat Bingolotto, bytte julklappar och nu slår killen med framförhållning in det sista. Jag ska snart sova vill bara önska alla en riktigt GOD JUL!!


Jul tankar

Jag förstår ingenting jag har ingen julkänsla alls, det känns absolut inte som att det är jul om en dag.. när ska jag börja känna stämmingen? Imorgon hoppas jag, jag behöver nämnligen inte jobba så jag hoppas kunna vara hemma här och stöka hela dagen, dricka lite glögg och lyssna på en massa jul musik, fixa det sista med mina klappar, granen, mysa hel kvällen och sen är det julafton, jag hoppas verkligen, verkligen den kommer, men den här julen har verkligen inte varit som tidigare jular, jag brukar ju älska julen, vad hände?

Jag ska sova nu, dagen imorgon blir en lång dag men jag ska sova ut, tack och lov att jag inte behöver jobba och att jag är klar med alla mina klappar, natti!!

Where are you?

Från igår kväll...

Jag vet inte vart någon av mina vänner är ikväll och vart dem varit idag, nu är det för sent att höra av sig bara för att fråga vad dem gör.. jag tänker inte bli nervös över det faktum att jag inte pratat med någon av er på hela dagen MEN VART HÅLLER NI HUS!?!? Oh boy jag måste gå till botten med det här imorgon, tomten kan ha kommit tidigt i år och tatt dem för att ge bort dem till någon annan, det får inte ha hänt!

Nu loggade jessica in på msn TACK GUD (och tomten) för det!!
Hon försvann like fort, gaaah vart är ni?


Sänd mig ett sms när ni ser detta så jag inte behöver oroa mig, det är ju snart jul och allt!

Min helg

Gud jag har verkligen lagt den där ledsamma tilda som jag kännde mig som i början av veckan bakom mig. Nu är allt helt tvärtom, jag älskar allt och alla förutom mitt jobb. ÄNTLIGEN LOV!

I fredags var jag med mina bästa vänner, vi åt, åt och åt hemmagjord pizza, det var fruktansvärt gott, tre olika pizzor med olika saker på, alla annorlunda, väldigt mumsigt måste jag säga. Vi var proppmätta efter pizzan men fortsatte sedan kvällen med en massa chips och godis, vi satt och pratade i soffan hela kvällen, väldigt uppskattat.

På lördagen jobbade jag, det var så stökigt på jobbet, helt byst med folk och mitt i allt gick brand larmet, ännu mer stök och bök... När jag kom hem var jag jätte trött efter att ha stått hela dagen så jat åkte hem till sassa, vi tittade på två filmer och låg i sängen under täcket och käkade godis till filmen, en helt fantastisk avsluntning på en lördag, med en bästa vän.
söndag idag.. jag har jobbat idag igen, suck, suck. Nu ska jag dricka vin och äta kyckling kebab, vilken blandning men det blir nog gott! Sen ska jag sova, imorgon innan jobbet ska jag på körlektion!

The one who stole christmas

Jag funderar på om jag ska börja skriva dagbok nu vid årsskiftet. Ni vet skriva några rader varje dag i en söt liten bok med lås, skriva precis vad jag vill, även de mest ointressanta dagar för att sedan kunna gå tillbaka och förstå hur stark jag faktiskt är ibland, det ska nog bli min nya grej, en blogg kan aldrig bli en dagbok, aldrig någonsin.

Jag har tittat på Grinchen ikväll och ätit räkor, mumsigt som tusan. Tamara är Grinchen, hon hatar julen. Jag är den lilla söta flickan Cindy Lou som försöker rädda julen och  få Grinchen (tamara) att älska julen. Det är svårt, hon har ingen julstämmningen, ingen julpynt och ingen advensljusstake, det blir hårt. Jag funderar på att gå hem med en stjärna till henne imorgon för att lätta upp julstämmningen lite, ge henne ett litet julhopp om hennes julmirakel? <3

Jag ska se sex and the city sen försöka sova.. att sova fem timmar på eftermiddagen var nog inte det smartaste. God natt!


Black and red

Idag är jag tacksam för alla mina underbara vänner, det är jag alltid men vissa dagar värmer det mer än andra, idag är en sådan dag.

Idag har jag varit ute och gått världens skönaste lång promenad med Tamara, skönt att komma ut och prata av sig. Efter promenaden bestämmde jag mig för att gå och sova en lång stund och det gjorde jag, skönt är bara förnamnet, drömde en massa konstiga drömmar och vaknade jätte varm så jag gick upp och hoppade in i duschen. Jag har fortfarande inte ätit middag.. bra tilda.. jag ska göra det nu..

Imorgon slutar skolan, äntligen, det har aldrig kommit lägligare! På kvällen ska jag umgås med mina absolut bästa vänner i hela världen, jag längtar efter att bara kramas och mysa, det är det bästa som finns. Det blev inget jobb för mig imorgon men resten av helgen och måndag, tisdag jobbar jag i Forum Nacka så kom och hälsa på mig.

Världens mest ointressanta inlägg men jag orkar inte bry mig behövde skriva av mig lite, later.


Bitter sweet

"Jag bryr mig" - Asshole go to hell.

Win, win?

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


inlägg som skulle kommit in igår kväll

Idag var en bra dag. Nu på kvällen har jag varit i ishallen och tittar på Nynäshamns A-lag. Min vän Johan gjorde debut i a-laget och var hur duktig som hellst, han blev dessutom utsedd till matchens lirare, inte illa pinkat alls, världens bästa Johan.

Nu tittar jag på Titanic och läser nya Cosmopolitan. Jag älskar Titanic den är så fruktansvärt vacker, det är mina absoluta favorit kärleksfilm tillsammans med Bod Guard, The Notebook och Love actually, det är så underbart med sånna filmer, jag gråter tills det knappt finns några tårar kvar till sånna filmer, speciellt Titanic, det är verkligen äkta kärlek. 
 
För övrigt går jag i skolan två dagar till, på fredag är det avslutning men då ska jag med största sannolikhet jobba, vilket jag ska göra lördag, söndag, måndag och tisdag också i Forum Nacka. På lördag blir det förhoppningsvis en massa julmys hela kvällen och natten med mina favorit tjejer.

Game day

Look: Rosa flanell pyjamas
Mood: Happy
Plans: Se film och sova
Prospect: En vecka till julafton imorgon

En underbar fredag

Min dag så här långt har bestått av lussebullar, pepparkakor, julmust, glögg, ljus, familj och underbara vänner; Är det inte så Lucia (dagen innan) ska vara, jag är mer än nöjd. Ikväll kommer jag och mina vänner sitta bänkade framför Idol finalen för att hejja fram någon av de duktiga två.

 
 

Världens snyggaste tomte

Idag har jag varit på lucia tåg och tittat på världens snyggaste tomte min pojkväns lillebror. Han är bara så läcker, inte rädd för någonting 14 årig kille som sjunger solo det är ballt det! Hade med mig Alva också, hon tycker sånt är mysigt.

Ikväll ska jag se på serier för under de senaste veckorna har jag haft så mycket att göra att jag inte riktigt hunnit med hälften av allt jag velat göra, ikväll är min FÖRSTA pluggfria dag på jätte länge och det känns sååååå skönt! Jag ska fira med lite godis, en bra tidning och mina serier (har missat 3 gossip girl, 3 one tree hill, 3 90210... jag har lite att ta igen som sagt!).

Imorgon är det Lucia tåg på Alvas dagis och sen idol final, förhopnningsvis med mina favorit babes i vanlig ordning (?).

Ett livsverk

Jag är fruktansvärt trött och så är jag illamående, beror nog på sömnbrist! Jag kämpar för att orka sitta upp men det är bara att acceptera att man känner så här vissa dagar. Jag ska göra klart mitt religions arbete nu, sen ska jag äta kyckling innan jag tänker parkera mig i soffan resten av kvällen framför Ugly Betty och Desperate Housewifes, det är det bästa med tisdagar. För att göra min tisdag ännu bättre har min pojkvän köpt en julklapp till sig själv som han så fint kallar det; "Ett livsverk" Björn Gustafssons film så om jag hinner/orkar så ska vi titta på den ikväll också, super mys!

Annars händer det just nu inte något roligt över huvudtaget. Imorgon är jag i stan hela dagen/kvällen och natten känns det fan som och på torsdag gör jag matteprov och måste vara hemma och plugga hela dagen pga morgon dagens påhitt, dessutom måste jag plugga inför fredagens underbara händelse; PSYKOLOGI prov! Great, matte och psykologi på samma vecka kan inte bli bättre (läs värre) Nej jag är fan inte bitter men ibland kan man ju undra varför man lever?

#Headline#

Helgen

Nu är jag hemma, det har varit en lång och intensiv helg. I lördags var jag barnvakt sen var jag ute med en massa goa tjejer, innan var jag och jessica här och pratade och drack lite innan vi gick till tamara och sen vidare. Var roligt på Telegrafen men grymt lite folk? Gick hem rätt tidigt då jag visste att jag skulle upp tidigt på söndagen och ha en lång kväll framför mig.

På söndagen fixade vi en massa på förmiddagen sen så åkte jag med henrik och hans bror in till stan för att fira henriks pappa som fyllde jämt ;D ! Vi drack en massa, åt massa gott och på kvällen gick vi på Grill och åt, grymt god mat! Avslutade Peters dag på hotellet; i baren och sedan kronsomnade jag i i hotell sängen. Vaknade måndag kände att jag inte sovit ordentligt var väldigt trött. Gick upp och åt god hotell frukost sen gav vi oss alla ut på stan och shoppade julklappar jag fick faktiskt mycket gjorde nu är jag nästan helt klar, kallt som tusan var det! Vi åt lunch på Fridays och sen gick jag thomas och henrik hem i regnet. Sov en stund på eftermiddagen, gjorde mig i ordning och sen gick vi ut och åt middag, mysig avslutning på en väldigt bra och trevlig helg. Ja nu är jag som jag precis sa nyligen hemmkommen, har verkligen haft SUPER trevligt och roligt!

Nu sitter jag och försöker få tag i min trafikskole lärare eller någon annan på körskolan för jag har dubbelbokat mig imorgon.. suck.. kan någon där svara?

Ska köra nu och sen till skolan och göra prov, later!


Shake it

Ikväll ska jag gå ut med mina favorit tjejer, det ska bli super roligt! Länge sedan jag var ute och dansade som tusan och bättre sällskap än mitt sällskap ikväll kan man antagligen inte ha, världens bästa Jess och jag ska skaka rumpan tillsammans det slår aldrig fel!

fierce again

Som jag misstänkt ett tag nu; Stort grattis även till marie som också tog körkort idag, du är grym tjejen!

Old pics

image156
Orsa reunion

image178
Klassfoto

Klicka f�r att st�nga bilden
I love fjällen

image292
Klassfoto 07

image482
Mickis är grymt het bakfull

Vårat lag!
SPSM 3 for life!



Bittra

image272'
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 charmiga pics!

Fierce

Grattis millan till körkortet, du är grym! Jag blir galet peppad av att du och alla andra är så fruktansvärt duktiga, nu ska vi fira med choklad och biskvier!

Sitter i skolan just nu, körde kör lektion i morse det gick fruktansvärt dåligt, varken jag eller Janne var speciellt possetiva, men vi ska göra ett nytt försök nästa onsdag innan dess får jag se till att öva en hel del med pappa och rätta till lite av de sakerna som jag gjorde fruktansvärt dåligt med körskolan...  Imorgon ska jag åka in till stan och köpa party kläder till helgen.

Puss!

sail away with me honey

Jag är helt slutkörd varje dag, det spelar ingen roll hur många timmar jag sover, om jag inte sover alls, om jag har planerat varje sekund eller slappar i soffan jag är lika trött ändå.. Jag har kronisk huvudvärk, mamma säger att det beror på att jag är dålig med att äta och dricka regelbundet, antar att jag får börja bli mer som elsa som dricket vatten all the time.

Just nu är jag ute på klänningsjakt på nätet. Henriks pappa fyller snart femtio och jag behöver en klänning, men jag hittar inte någon jag kan tänka mig att ha på mig, vill ha den svart och tislös, kanske så jag även kan ha den på nyårsafton, men det är välidigt tomt på snygga svarta klänningar överallt just nu.

Funderar också på att köpa mig en tidig julklapp till mig själv ett par bruna uggs från Ugg. Har länge velat ha ett par bruna nu då mina sand färgade Shepard uggs är totalt förstörda så nu funderar jag på att slå till då jag jobbade extra hårt den här månaden och snart är helt klar med mina klappar! Puss.


suffering

Nu ska jag gå och lägga mig. Har suttit och hållt på med min och elsas artikel till nynäsposten en stund nu, den blev kanske inte världens bästa men vi har inte gått in helhjärtat denna gång, det gör jag aldrig numera. Jag vill bara njuta av livet och göra en massa roliga saker, det kommer så himla olägligt, nu behöver jag vara mer fokuserad än någonsin förut... ge mig kraft, ibland är livet hårt.


RSS 2.0