!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Work work work

Ur Aftonbladet:
Alla ungdomar i Nynäshamn mellan 16-19 år får tre veckors sommarjobb om de vill. Det har kommunen beslutat.
Ungdomarna kommer att få arbeta med bland annat fastighetsunderhåll, inom vården och barnomsorgen och på kontor.

- Vi är den enda kommunen i Stockholmsregionen, och förmodligen i hela Sverige, som erbjuder alla ungdomar sommarjobb, säger Ilija Batljan (s) kommunalråd i Nynäshamn i en kommentar.

Ungefär hälften av jobben blir inom den kommunala verksamheten och hälften inom det privata näringslivet.

_____________________________________________________________________________________

Är det någon som sett något av dessa jobben och vad är det för jobb? Jag är inte sugen på att städa parker, verkligen inte men det börjar bli dags att bestämma en arbetsplats och här vill jag hellst inte jobba, eller kanske ska jag höra med pappas chef om det är så att han vill bjussa på jobb i sommar, det är nog inte helt omöjligt.

Just nu halv jobbar jag, jag har skrivit rent lite sdokument och grejer och nu har jag en kvarts rast. Efter lunch som är om en timma blir det lite hårdare jobb, men sådant är roligt. Jag slutar tre och då är det full rulle det blir hem och duscha och platta håret och efter det bär det av mot fjällen, de blir en lång bil tur men tack och lov för dvd i bilen och mitt alltid lika glada sällskap.


image422
Min arbetsplats. På övre bilden huvudbyggnaden och på nedre bilden en bild på bryggan. Hamnvikshemmets boyta är 10789 kvm stort tomten är 2000 kvm med sjötomt, den ultimata platsen på sommaren med andra ord.

My visit in Paris

Torsdag - Vi åkte från arlanda halv tolv, planet var lite sent men vi hade medvind så vi kom fram i tid iallafall. Vi tog en buss från Galloua till Triumfbågen och där var det otroligt vackert. Därimot hade vi väldigt svårt att hitta därifrån och sprang runt i två timmar och letade efter vårat hotell som låg nära Triumfbågen men för alla som varit där, ni vet hur otroligt stort det är och hur otroligt lång tid det går runt. Jag hade jordens mensverk och höll på att spy under tiden som vi letade så jag har upplevt bättre stund i mitt liv men tillslut hittade vi fram och när vi väl kom dit, ja då mådde jag bra. Vi packade upp våra väskor och sen gick vi upp til Champ Elysse gick på en jätte fin Pizzeria och så shoppade vi lite, jag handlade smink på Sephora. Kom i säng för tidigt för att vara mig och kunde därför inte sova fören frammåt morgonen.

Fredag - vi vaknade och gick upp och åt frukost, äkta hotell frukost, det var helt sjukt gott. Croassanter och en massa mysigheter. Efter det gick vi den långa vägen ner mot Eiffeltornet, det var en väldigt lång bit att gå men vi såg mycket fint på vägen och när vi väl kom dit var jag löjligt lycklig, det var helt otroligt och jag kunde inte förstå att jag stod där. Efter Eiffeltornet dr vi spenderade en lång stund så begav vi oss mot hotellet men stannade och lunchade på ett cafe innan vi nådde hotellet. När vi kom till hotellet bytta jag om lite snabbt och sen tod jag metron till Lafayette, det enorma varuhuset. Jag tog mig dit helt själv och väl där handlade jag en present till mickis och lite till mig själv. Mormor stannade i våra kvarter och gjorde en massa. När jag kom tillbaka var klockan nästan middagsdags å jag duschade och gjorde mig i ordning innan vi gick ut och åt på en restaurang på vår gata, vi satt ute. Det var så otroligt mysigt och skönt ute och maten var god.

Lördag - Mådde inge bra på morgonen så jag hoppade över frukosten och när mormor kom upp därifrån så begav vi oss utåt. Vi gick hela Champ Elysse neråtl, gick förbi en massa kända torg och platser. Vi såg den Franska Presidententen och två helt nakna människor som fotades mitt på Paris mest trafikerade gata, Fransmännen och konst säger jag bara. Tillslut nådde vi Louvren och dess parker där gick vi ett bra tag på eftermiddagen mådde jag dåligt igen, så vi gick hem jag la mig och vilade och efter någon timmas vilande gav jag mig ut på stan igen och shoppade lite fast jag inte måde så bra. På kvällen så var vi tvugna att äta på hotellet, mormor gick och köpte sallad åt mig då jag mådde ur uselt och inte kunde gå ut. Jag somnade jääääätte tidigt tittandes på Franska Ugly Betty.

Söndag - Våran hemrese dag, vi packade och allt och sen gav vi oss ut på stan. Gick och shoppade lite och sen så fick vi förs oss att ta sån där turistbuss, vilket var underbart. Det var tjugo grader och strålande sol och där satt vi e en öppen buss och tittade på olika ställen i Paris i över två timmar, de var det bästa på hela resan antagligen. Vi fick se så otroligt mycket som vi missat annars och om jag säger såhär Notre Dame, det är det vakckraste jag sett i hela hela hela mitt liv. Efter bussturen åt vi lunch ute vid Triumfbågen innan vi tog taxin till flygplatsen och vi kom till Arlanada 00.00 och där slutar mitt paris äventyr, det var underbart, åk till Paris det är nog den vackraste staden på jorden.

Back

I'm back och jag önskar att jag kunde säga att jag är pigg och utvilad nu efter en fyra dagars totalt underbar Paris vistelse men icke då, jag vill snarare ta livet av mig vid denna tidpunkt.

Kom hem till sängen klockan kvart över två i natt, somnade halv fyra kanske (har sovit i genomsnitt 5 timmar per natt i Parisoch väldigt oroligt), gick upp sju och började jobba åtta - tre. Klockan tre fick jag åka hem gjorde lite ärändne kom hem deckade på soffan gick upp åt mat och resten av kvällen gick åt till att planera nästa resa som sker redan på onsdag.

Så nu ska jag sova och hoppas att jag inte vaknar igen för fy fan vad det är tråkigt att jobba och det är riktigt jobbigt inte nog med att jag gått en mil i Paris varje dag. Men två dagar kvar bara, 14 timmar det är inte SÅ farligt. eller?

Kommer bilder och mer noggrann beskrivning av Paris imorgon (om jag hinner packa upp och om min väska till på onsdag, det vill säga)

<3

Nu är jag klar med allt inför imorgon, klockan sju bär det av och tolv går planet, landar i Paris halv tre. Det kommer bli ett par jätte mysiga fyra dagar, jag tror mormor och jag kommer att få det underbart, min mormor hon är väldigt ungdomlig av sig och hon har dessutom bra smak.

Vet inte om jag bloggar något under tiden, men jag hoppas alla får det så bra hemma för det kommer jag att ha, vi hörs på måndag. Puss & Kram.

Mickis baby bästis, 18 år imorgon! synd att jag inte kan vara hemma på din dag men du vet att jag tänker på dig, du är underbar och jag älskar dig det vet du. Nu är vi äntligen där bästis, dit vi längtat så länge nu är det du och jag och inga minnesluckor på krogen utan bara glada upplevelser som gäller! Känns konstigt att du fyller arton, fatta hur många år vi stått ut med varandra, men jag älskar dig och vet att det blir fler!
Hoppas att du får en helt underbar dag med många fina presenter och att du blir nöjd med allt.  GRATTIS!

& Elsa hoppas din fest blir jätte lyckad och att du får en bra kväll på lördag

image421


Living room service

Alla som känner mig vet att jag hatar att flyga och nu är det så att jag ska ut och göra det imorgon, därför har jag en väldans magverk. Jag har ftt stesolid (lugnande) av min pappa, inte speciellt hälsosamt men jag äter det bara när jag ska flyga och jag kan ärligt inte tänka mig att flyga utan det, inte alls.

Just nu sitter jag i världens stökigaste vardagsrum eller hus och ja det känns som det är isbjörnar här inne, vad beror det på? Vi renoverar vardagsrum och sovrum samtidigt, allt är en kaous, möblerna är utspridda överallt och har Johan (Byggjobbaren) haft dörren öppen hela dagen så här inne är det lika kallt som ute.

Nu ska jag se vidare på "Roomservice" och rita över rummet här med tips på hur det ska se ut för om jag säger så här i det här förhållandet är det jag som är inredaren.

Later

Miu Miu

image420

Protect the skin you are in

image419image418image417image416
Vilken man Marc Jacobs är, kampanj mot UV stålning, pengarna går till forskning och de är riktigt snygga!
Ge mig Heidi eller Victoria nu, jag bara måste ha en!

An American Girl in Paris

image415
Sex and the city är underbart likaså mitt favorit avsnitt, det sista då Carrie kommer till Paris och speciellt scenen då hon ställer sig på balkongen och blickar ut över hela paris och hoppar, skriker och ser ut som världens lyckligaste, det är min bild av Paris, hoppas det lever upp till förväntningarna.

?

Jaha då var den här dagen nästan slut och vad har jag gjort? Inte ett smack, jag är inte bara bakis nämnligen utan också ett stort förkylnings virus, jag är dunder förkyls och jag vet inte vad som är vad, huvudet snurrar, kroppen värker, näsan rinner, törsten e aldrig fulländad och hungern är på noll, vilket är baksmälla och vilket är flunsan? Återstår att se imorgon, men med tanke på igår kan jag mycket väl vara bakis imorgon också.

Jag ska inte berätta vad min mamma sa om äventyret igår, kan berätta att hon suckade djupt.

Nu ska jag se ELLE galan, bye.

This is it

Krogpremiär igår, det gick som det gick.. Kanske ska börja från början..

Middag hos Clara som fyllde arton igår, det var riktigt trevligt. Vi åt och drack lite sen efter ett tag skulle jag vidare, det var redan bestämt jag skulle åka till Fredrik där Linda var och förkröka mer innan jag och linda skulle gå ut men jag struntade i Fredrik och gick till Nettan och Palle där jag drack starka drinkar och jäger med Bulan, Hultan, Joel & Philip och där blir det i stort sätt svart..

Jag kom till Telegrafen, gick in, köpte en cider, drack halva, gav bort den till B, fick vatten av hultan, hällde ut min väska på bordet, spenderade 60 sekunder på dansgolvet med Hultan, hälsade på folk (vilka?), somnade på bordet, började må dåligt, hämtade min jacka och blev i stort sett buren till bilen och åkte hem, där jag behövde hjälp att få av mig kläderna och somnade. Där hade ni iallafall mina 30 minuter i rampljuset, min första krogrunda, en stor minneslucka och en jävla baksmälla.

Om man jämnför med Linda som skulle gå ut med mig så var mina 30 minuter ute i vimmlet mycket, hon kom nämnligen inte ens ut, hon var för full på förkröket och blev hemtvingad, det märks att vi är släkt. När vi pratade i morse så sa vi att vi var en katastor, vad skulle hända om vi klarade förkrök, krog och efterfest, det vore något för folk att se.

Nej nu var det min femte helg i rad med alkohol nu tar jag in på rehab tills fjällen, i Paris blir det Starbucks coffe och crossainter nu ska jag återhämta mig om det går.

image414

Skojjs

Fy vad tråkigt man kan ha, det här är verkligen ett bevis på det men de bir rätt roligt!

Dra bland kontakterna på din mobil !
Stanna slumpvis
-Ta namnet och sätt in som svar

Hej jag heter Garpen
Jag är jättekär i Felicia Bohman
Men jag tycker Marie är snyggast
Den fulaste på jorden är Dennis
Fast Hampus är nästan fulare
Jag tycker Jag är helknäpp
Men Jessica är nog den korkade personen jag vet
Hetast i Universum är Andreas Frohlund
Gustav 
Linda Jonsson kommer att gå längst i livet
Hejdå nu ska jag ha sex med Ludde

Friday night looking out for a place to go

Fredag idag jag känner mig helt sjukt seg, har sovit sen jag kom hem och är fortfarande skit trött, snart ere pizza time och sen bär det av till ishallen, imorgon har jag ett helt fullspäckat schema som jag ser väldigt mycket fram mot, krog premiär bland annat, what to wear?

Valentine

Glad alla hjärtans dag!


Hoppas att alla haft en fin och bra dag med extra mycket kärlek, jag själv är dock inget störe fan av alla hjärtans dag, kärlek ska man ge varandra varje dag de e bara ett försäljnings jippo.

Mormor ringde och bjöd mig på en resa igår som jag sa för att jag är så duktig i skolan (ehm?) & för att hon och jag faktiskt har himla roligt. Idag beställde vi en resa, till Paris 4 dagar. Vi åker på torsdag om en vecka och kommer hem på söndagen, vi ska bo i ett jätte mysigt fint hotell precis vid Eiffeltornet, vi ska shoppa, besöka lite touristattraktioner, äta, fika och shoppa ännu mer.


Tilda the traveler

Onsdag underbara onsdag. Var i Haninge idag efter skolan med Nettan och köpte alla hjärtans dag present (en dyr sådan men han är värd den) och lite andra saker, under shoppandet får jag ett telefon samtal av min mormor som undrade om hon fick bjuda mig på en resa på sportlovet! UNDERBART!
 
Men nu blev jag helt plötsligt en väldigt upptagen kvinna och vet inte hur jag ska hinna med:
Resa
måndag - onsdag, jobb
onsdag - söndag, Åsarna.

Tusan hur ska detta gå, det värsta är att jag får välja helt själv vart jag vill åka och jag är sugen på New York och då går inte planeringen ihop eftersom New York kräver en måndag och då kan vi inte åka till Åsarna och åhh nu vet jag inte, mormor och jag ska boka något imorgon så vi får se hur det löser sig sen, hoppas hoppas hoppas allt går ihop, jag hoppas vi kan åka nästa helg det vore det ultimata men då kan det inte bli New York, suck varför allt på samma gång!?!

Museeum

Idag har jag varit på två museer, det ena mer intressant än de andra. På det andra musset sov jag på min uppfällningsbara stol, så intressant var det. Kom hem halv fem stressade upp til ishallen för bulans lag hade match 6, den höll på till halv nio. Först skadade Dempan sig och vi fick vänta på ambulans sen vart det förlägning tio minuter och straffar, Nynäs förlorade och det var så in i helvete spännande.

Nu är jag irriterade tilda, tack för den mongo jag orkar inte med dig längre. Gud vad skönt det ska bli med Fjällresa och supar resa till Borlänge med alla galna hockey föräldrar, so long.

Allt ordnar upp sig

Vi har en resa inplanerad och jag har ett jobb tre dagar på sportlovet, det känns bara hur skönt som hellst just nu har jag verkligen en hel del på gång.

Efter skolan idag låg jag och sov, sen åkte vi till Länna. Jag bytte en tröja och köpte en till, köpte et par Björn Borg trosor och sen så fick jag tre dvd boxar, helt underbart! Oc 4, One three hill 1 och Ugly Betty 1, jag har ju lite att göra ett tag.

Nu ska jag efter det här avsnittet av OC hoppa in i duschen och fixa min utväxt, den är inte så charmerande! Imorgon så ska min klass till stan, jippie. Vi ska gå på två olika historia museer med min väldigt charmerande historia lärare jag tror att jag tar livet av mig. Ciao!

Travel

Nu har vi en resa på gång på sportlovet, scooter, guitar hero, sällskapsspel, promenader, någon dag i Åre och annat underbart, hoppas det blir bra de skulle vara underbart skönt hoppas!

Nu ska jag läsa vecko revyn, natti!

Sad but true

Jag har hamnat i träsket, fest träsket, fan jag har bytt livsstil radikalt. Varje söndag är bakisdag och varje lördag blir klockan 4 - 5 innan jag kommer i sängs och dit kommer jag full. Det finns lixom inget stopp på mig, folk tror nog att det är det ända jag vill göra och för att vara ärlig så är det nog fan det ända jag vill, att ha roligt alltså. Jag är så trött på skolan att jag dör, jag vill bara supa, festa, skratta och dansa, det är sorgligt men så in i helvete sant.

Just nu sitter jag i världens stökigaste hus efter gårdagens firning av mickis (bilder kommer sen)! Det luktar och det ser ut som satan men vet ni vad jag gör istället för att städa? Jag och mickis planerar en mega super fest som vi vill ha oh herregud jag är fan inte sann ajg går och lägger mig nu och drar täcket över huvudet för är jag verkligen den här människan?

Later, puss!

Gossip Girl Style of:

image412

Jag älskar Serenas stil den är helt undebrar, jag drömmer om hennes kläder på nätterna, speciellt hennes kappor, som visas i mängder. Nu vill jag också bo i New York och gå snyggt klädd varje dag!






Konferens

Efter att jag stressat hela morgonen och åkt till skolan tidigare för att stressa ännu mer så var det dags att uppstressad och nervös som tusan att ta sig till kommunhuset våning 7, konfererens sal Lansort. Där spenderare vi några timmar med att redovisa, grilals och lyssna på andra, när allt var klart gick jag mickis och my ner på centrum kollade i affärer och jag lyckades få med mig en tröja och ett par nya Björn Borg skor (fotar med min nya kamera sen)

Nu är jag hemma, ligger i soffan framför "American Pie" ska snart upp och äta hos nettan och palle och sen ska jag iväg på hockey, jippie. Puss & Kram.

Sista rycket

Sitter i skolan och ska jobba med mitt engelska arbete men jag är så himla irriterad och förbannad att det inte går, som vanligt när jag är arg har det med skolan att göra, åh jag orkar inte ens prata om det!

Efter skolan ska jag mickis och my stanna kvar och repetera till vårat förbannade media arbete för imorgon gäller det så vi kör sista rejset idag och det känns föbaskat skönt.

Efter det ska jag åka hem och hämta saker skaffa mig något att äta och sen sticka och dansa kommer hem runt åtta och då ska jag slappa i soffan framför GG.

Puss

My precious

Okej det är officiellt, min nya LG dator är min nya bebis, vi älskar varandra djupt. Dock finner jag just nu lite problem med Princess då hennes tangenter inte sitter som på min förra dator och det blir då förvirrande med allt och stavfel uppstår men när jag lärt mig är jag övertygad om att vi kommer att komma väldigt bra överens.

här är hon, min underbara;

image409 image410
image411



My day

Idag fyller jag arton år, jag har överlevt. Jag antar att det är nu jag ska sitta och skriva om hur mogen och vuxen jag känner mig eller borde känna mig snarare. Jag känner ingen skillnad, förutom att det känns konstigt att jag faktsit får gå på Ica och köpa cigaretter om det är så att jag vill (jag och mic tänkte testa det förut och ge bort paktetet till en fjortis, Clarade messade och undrade varför hon inte var förvånad över att vi kommit på just en sån sak)

Iallafall så är jag arton år och inte det minsta speciellt jätte mogen, faktum är att jag nästan känner mig mindre vuxen och mindre ansvarsfull än jag någonsin gjort förut, det är så jag får panik lite när jag tänker på det, är det nu alla räknar mig till de vuxnas värld, är det nu det är slut på blajjet? Inte för min del jag kommer blajja vidare men jag ska försöka skärpa mig och aksnke kan jag försöka att bara gör det i smyg! För vuxen det tar det nog ett tag till innan jag blir.. tänk att jag lvet i arton år, det är en lång tid det.

Happy birthday to me, happy birthday to me
Happy birthday dear Matilda, happy borthtday to me.

Arton fyller man bara en gång och det känns bra att det ör färdigt med det nu. Lättnaden är lixom enorm.

Mamma - "Så nu är det slut?"
Jag - "Ehm mamma det har inte ens börjat ;)"

Vi ses i vimmlet!

Holy birthday

Just nu bloggar jag från en rosa LG mini notebook, en helt underbart söt liten sák och vet ni vad, det är min dator! Min sprillans nya dator som jag redan älskar lika mycket som min kamera som också är rosa so from now on är det vi tre, de tre musketörerna, måste pilla lite kommer mer sen!!

Pink baby

Igår firade vi som sagt min födelsedag med släkten, vi åt smörgåstårta, pajjer, glass m.m. Jag åt i tre olika omgångar eftesom inte alla kom samtidigt, det kändes som det skulle spruta smörgåstårta ur öronen på mig. Men tårtan var god så jag är ritkigt stolt över vilket bra arbete vi gjorde stressade till max i fredags kväll.

Jag fick hur fina saker som helst dock var det mest pengar men jag fick också en hel del smycken, presentkort, en bok, fotoalbum, tavla och så fick jag min nya bebis, min rosa digitalkamera, den är helt underbar har alla funktioner jag någonsin önskat mig och den passar så bra i min hand åh jag älskar den.

image408


Efter att det kommit och gått folk i över 4 timamr så hade jag druckit en hel del champagne och jag skulle ljuga om jag sa att det inte blev för mycket för mig för när vi senare skulle dra oss vidare, jag, linda mickis och bulan så var jag nog fan full. Vi fick iallafall skjuts till Willys köpte powerking, popcorn och ostbågar. Åkt ehem till bulan drack lite mer och sen kom det hit en hel del folk, 20 pers kanske. Vi spelade kort, pratade, dansade och körde singstar till typ halv tre då jag, mickis, sara, marie, bulan, joel och hultan gick hem till min mamma och hämtade bulans bil som joel kunde skjutsa oss till fyrkanten i eftersom han inte druckit. Vi fick åka i omgångar, tjejerna först. När vi kom till fyrkanten köpte jag och mickis en varsin 150g hamburger meny och talade väldigt tydligt om för killarna bakom oss att vi minsann hade kläder på oss under, de kände sig genast lättade.

Efter det sa vi hejdå till marie och sara och drog hem och åt våra menyer tillsammans med bulan och hultan som åt pizza, sen låg vi i soffan en stund snackade skit och sen åkte mickis, joel och hultan hem.

Imorse vaknade jag med världens stökigaste hus och hur mycket som hellst att göra + i kanten dock för att jag inte mår det minsta dåligt idag trots att jag var full mellan 17.00 - 03.00. Bye!

Great

Igår var jag med challan i stan, åkte redan med nio tåget. Shoppade lite i stan och letade preent, no sucess. Åkte sen till Farsta och handlade lite mer kom hem med, 3 par skor, ett par jeans, ett par legging, ett hårband, strumpor och en tischa.

Efter stan gick jag hem till mamma hjälpte henne med massa grejjer inför idag blandannat gjorde jag smörgåstårta, helt underbart. Sen åkte jag vidare till Charlie där emma, stina, sandro, suppe, gaby, adde och charlie var, vi kollade på VH1, lekte lite, spelade poker och bara låg i soffan och pratade det var jätte trevligt, sen fick emma ch jag skjuts hem och hm jag slocknade direkt.

Nu idag är det fullt ös, jag ska snart hoppain i duschen och sen ska jag hem till mamma runt halv tre för dit kommer mina 25 gäster runt klockan tre, det blir kalas så det står härliga till. Så nu får jag sätta fart, ikväll blir det festligheter, åh vilken great lördag.

RSS 2.0