!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Hello IG

Idag börjar min helg fy farao vad skönt! Men ingen rast ingen ro imorgon är jag upptagen hela dagen med en massa trevligheter och likaså på lördag då jag ska ha släktkalas, festa och festa ännu mer? Det är så typiskt att samma dag som jag tänkt hålla i lite kalasigheter med lite nära vänner så dyker det upp en fest hos någon jag vill till, det är som vanligt, suck! Jaja vi fårse hur vi gör, mickis du har ju alltid velat se sorunda ;)

Idag har det varit en helvetesdag.. Iallafall eftermiddag.. inget har gått bra och mediaarbetet som är det största vi gör i mediakom är långt från klar och på onsdag är det redovisning i konferenssalen på kommunhuset, det är med andra ord dödligt serisöst och vi ligger hm hur ska man uttrycka det.. inte ALLT för bra till.

Nu ska jag äta pasta med skink och ostsås och se chuck and larry, bye.

Revenge

Gud vad roligt jag har det när jag sitter här i min ensamhet sent på kvällen och planerar, hämnden är ljuv. Natti natti!


Youre one and only source into the scandalous life of manhattans elite

Igår efter att ha sett avsnitt ett av Gossip Girl så kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att ladda hem de övriga avsnitten och se vilket jag spenderat min dag med idag. Nu har jag sett 13 avsnitt och det blir bara saftigare, saftigare och bättre för varje avsnitt som går, jag är totalt kär i serien. En sak är dock skönt, när avsnittet är slut så är jag lättad att jag lever det livet jag gör, i vanliga fall brukar jag avnundas de människorna i serier som jag ser men inte denna gång det är skönt att de inte är mitt liv (fast kläderna, festerna och Dan skulle vara helt okej ;D)

Har iallafall när jag tittat på serien funderat över vem tuan Gossip Girl är, det borde man få veta, i det sista avsnittet ever.. hmm.. Tänk om vi hade en Gossi Girl här, en blog dit man skickade bilder och tips och allt smaskigt skvaller kom ut, utan att någon behövde veta vem som skickat dem eller vem som publicerar dem? Jag säger bara herregud, då skulle folk här få ännu mer att prata om.. Fast om man jag tänker efter så skulle de inte göra så mycket skilland, för här är alla små gossip girls.




We now a nation can't have two queens
xoxo Gossip Girl ;) 

Drama in the city of Angels

Helvetes skit förkylning, de är inte kul alls! Jag har inte tid att vara sjuk och dessutom missade jag frösta danslektionen idag, tusan också. Imorgon måste jag gå till skolan, media uppgiften jagar mig dygnet runt och likaså matte provet, jag måste, måste, måste.

När jag är sjuk så är jag jätte rastlös (då jag inte sover), det slutar med att jag ser en driljard filmer och när jag somanr under dom måste jag börja om, det är jobbigt det. Dessutom blir jag shopping sugen, inte på att gå ut och shoppa men att beställa saker, så igår beställde jag örhängen och ett armband från cocoo.
 


Nu ska jag se på tv hela kvällen och hoppas att livet är lättare imorgon & förbövelen folk, glöm inte gossip girl starten ikväll, den hypade serigen har äntligen premiär och oj som jag har längtat, samma producent som oc, men elakare, större, mer dramatisk, (bättre säs det) and baby it's New York!

Monday from hell

Jag hatar måndagar och idag är inte ett undandtag, ttoppen på kakan är att jag har så otroligt jävla ont i halsen och typ somnar så fort jag inte rör på mig. Min hals är ett bekymmer jag har ofta ont i den, men ivissa dagar är det värre. I helgen har jag inte avirt allt för pigg men jag har fått göra det bästa av situationen och jag gissar at bakslagett av en hård ehelg kommer idag. Men jag ska klara det och efter skolan ska jag fan sova i tusen år..

Bye bye.

Gifts

Gud jag har så mycket att prata om  som hände igår men jag antar att det inte är så roligt att läsa men jag måste! Som jag sa till mickis förut så tror jag att mitt hjärta stannade när jag kom in och alla började sjunga för jag förstod inte någonting allt blev typ suddigt, jag kommer inte ihåg vad jag sa, vilka jag såg eller vad som hände jag var tvungen att fråga sen om dom sjöng eller vad dom gjorde för jag fattade ingenting, i 30 minuter gick jag runt som en zombie och såg ut som ett frågetecken jag skakade till och med.. nej fy fan det var nog både den bästa och den värsta dagen på riktigt riktigt länge!

Gårdagens bestyr har iallafall satt sina spår i mitt rum...
image399
       
 
Presenter, blommor, kläder, skor, saker överallt!
Fick så himla mycket fina saker men av min bästa kompis fick jag något som rjag redan har fäst mig vid och verkligen älskar, tack älskling!
image407



My 18th birthday party

image398

           
              

På min kamera togs det över 200 bilder så det här är bara en bråkdel!
& du som snodde min champagne flaska jag fick i present, hoppas den var god.

Still can't belive it..

Herregud det ända jag kan tänka på är fortfarande gårdagen det har fortfarande inte gått in hur totalt dom lyckats blåsa mig. Jag förstår inte hur så många människor lyckats hålla käften om det.. det har ju inte bara varit en liten männsiska som vetat om det och inte bara mina vänner utan anadra också hur tusan har det gått till ? Stackars mickis hon har verkligen stressat ihjäl sig och med bulan och joel som partners in crime, jag kan tänka mig vem som bossat och vilka som bara följt order baby ;). Roligast är att haha jag trott att Bulan varit på Gotland, när han varit tre hus bort det är så sjukt roligt att jag skrattar åt det varje gång jag tänker på det.. Men mickis hårt arbete lönar sig och snart fyller ju du år ;).

Idag har jag, mickis, bulan, mamma och pappa iallafall varit och städat i lokalen och det var stökigare i dagsljus än jag tcykte igår natt när jag lämnade allt. Men det tog inte så lång tid, tur att mamma och pappa var med iallafall för ananrs hade det bara blivit flams. Efter städningen åkte vi och hämtade pizza åt den och sen hem med alla mina saker, hela bilden var full med grejjer.

Nu ska jag titta one tree hill och sen filmen "super sugen" den är stört rolig, puss!


I got punked

Åh herregud jag vet inte riktigt vart jag ska börja. En tid tillbaka har som de flesta kanske vet jag varit ett nervvrak, det beror på att jag är ett kontrollfreak och det har pågått en driljon saker bakom min rygg inför min födelsedag, igår fick jag veta vad dom höll  på med, att jag inte fattade alla signaler jag fick.

Efter att vi ätit hos mickis och så började alla hispa runt och jag började fatta något eftersom efterrrätten fullkomligen flög av bordet, sen plingade det på dörren och mickis skriker "tilda kan du öppna" och jag gör det dock i misstanke, när jag öppnar får jag ett tjockt täke över huvudet virat runt kroppen, in föst i en bil utan skor på mig. I den bilen får jag en munkavel och en flecetröja över huvudet tillsammans med hörlurar och maxad musik i bilen. Sen bär det av jag tänkte att jag skulle lokalisera vart jag åkte men jag tappade bort mig han gjorde massa svägningar, under den här tiden i bilen visste jag ingenting bara att det var marie som satt brevid det hade jag lyckats känna mig till. Efter 30 min i flece tröjan höll jag på att dö, tur att jag inte drack mer champagne. Sen kommer vi fram jag går ur bilen och jag hör hur någon"schyyar" sen går jag in genom en dörr och marie drar av täcket där står ALLA mina kompisar och sjunger ja må hon leva mitt framför mig på rad i en party fixad lokal.  Jag blev överröst med saker och kramar och allt och jag fattade verkligen ingenting, det går faktiskt inte att förklara känslan. Jag hade ingen koll på någonting och jag försod inte, hur kunde de ha blivit en överrraskningfest som alla vetat om utom jag? hur har dom lyckats? Sen mitt i allt så ser jag henkan, som jag trodde var på gotland! Vi har pratat en miljon gånger och han har verkligen lurat mig mest av alla han har umgåtts med min bästa vän och joel när han sagt att han varit på gotland! Då började jag gråta ännu mer, för innan hann jag tänka att det kändes lite konstigt att han inte var där men det fixade ju sig sen, men gud vad dom har lurat mig! Det tog en stund innan jag landade, när jag gjort det så hade vi så roligt, min klänning som jag köpt inför nästa helg (då jag skulle ha min fest, trodde jag) var där, så vi dansade och partade natten lång.

Tack Bulan, Mickis, Joel ni är helt himla underbara, jag förstår inte hur ni har lyckats med det här men ni har gjort det och ni har gjort det snyggt, allt var hur fint ordnat som hellst och ni har verkligen lagt ner tid på det och jag ska säga er att det blev riktigt bra, jag sitter här och ler för allt, tack så mycket jag kommer ALDRIG  glömma den här, månaden då ni total blåste mig matilda strandberg kontrollfreaket!

och tack alla andra.. Alla underbara vänner som kom och gjorde det till en kväll att minnas, jag älskar er hela bunten.

och såklart, jessica, clara, sara & marie för en underbar middag och fest, och för underbara änner, älskar er!


Barbie

Barbie dockor! När jag var liten var det verkligen det ända jag lekte med, jag älskade att klä på dom och leka med dom, jag kunde leka i flera timmar med dom i mitt enorma barbie hus och jag hade 1000 0000 prylar, skor, väskor, örhängen, kläder, möbler you name it. När mamma städade idag för att hitta lite saker åt alva i källaren hittade hon mina barbie prytlar 2 stora flyttlådar med barbie pinaler, mamma frågade om hon fick rensa och ge det som var något att ha till alva och slänga resten men det fick hon inte! Det ska vara kvar och någon dag ska jag dit och titta på dom för faktum ät att jag snart är 18 år men fortfarande facineras jag av barbie dockor, det är något speciellt med dom? Jag tror det är för att det är den första stilikonen i en tjejs liv. Nu är barbie dock inte lika stort som på min tid..

[barbie+cake.jpg]


Jag hittade en massa barbie tårtor! En sån skulle sitta fint den 4/2 en sådan barbie tårta vill jag också ha!!
 


Weekend

Idag är det lördag en vecka kvar till det smällar och gud va roligt det kommer bli, eller vad tror ni? Igår var jag med mickis vi gjorde ingenitng speciellt, satt hemma hos bulan och åt semla och tittade på lets dance.

Henkan åkte til Gotland med hockeylaget och Palle så det var bara nettan, felicia och jag kvar hemma lite trist, men rätt skönt.

Iallafall när jag och mickis tittat klart på tv och allt så giock jag upp till nettan och felcia och sov där för min pappa var magsjuk så hem ville jag inte och sova ensam i det där huset vågar jag inte så jag kvarta i felicias rum och dom andra och nettan och lisan i stora sovrumet. Jag låg och tittade på Rosa och någon annan disney film typ som high school musical till sent sen somnade jag och vaknade runt 11 imorse. Gick ner och då var de andra vakna vi åt frukost och satt och pratade, riktigt mysigt.

Pappa hämtad emig runt halv två och nu sitter jag här med en ansiktsmask känns som hela ansiktet klibbat fast! Ikväll ska jag till mickis på middag, vi ska fira mig eftersom marie o clara nte kan vara med och esta nästa helg men dom kommer ialalfall och det räcker fö mig. Nu ska jag dra bort den här och hoppa in i duschen.

Puss!

Debut

Jag somnade igår med världens täpptaste näsa och vaknade imorse med världens täpptaste näsa, huvudvärk och trötthet, jippie! Jag som skulle ha sovmorgon idag men pga ett arbete blev det inte så, men jag får åka hem och sova efter för jag har ett rätt så långt hål idag.

Idag gör jag något som jag inte gjort förut jag går med mjukisbyxor till skolan, håll i hatten. Mickis kommer utav tvekan påpeka det.

Ciao!

Hämnden skulle kunna bli ljuv..

Vad har min bästis, min pojkvän, min pappa, min mamma, Nettan, Palle, Mickan, Sara och antagligen fler som jag inte listat ut än gemensamt? Jo de är alla så otroligt hemliga att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till längre.. Det är så det är jobbigt!! Nej då fortsätt ni men jag vill bara säga att hämnden är ljuv!

My week

Jag har varit hur trött som helst hela den här veckan, det har varit hemskt. Det har faktiskt varit rätt mycket att stå i och jag har känt att vila och sömn har varit det sista som jag kunnat ta mig tid till på kvällen. Nästa vecka ser dock lite bättre ut, iallafall så sker det mer roligheter än vad det gjort den här veckan det ska kalasas, planeras, stressas och fixas en hel del ser det ut som, men hey det kommer bli roligt.

Imorgon är det äntligen fredag och god it feels great! I helgen ska jag försöka ta det lungt och sätta mig ner och göra klart lite saker och så är det lite festligehter med tjejerna på lördag, bättre helg får man leta efter när man slitit som ett djur en vecka. Nu är det iallafall godnight and goodbye. Puss & Kram!

Hmpf

Igår pluggade jag sju timmar matte och var så förbannad på min lillasyster att jag gick i taket och inte kunde sova hemma pågrund av illska, imorse försov jag mig och idag är inte en bra dag. Önska mig lycka till på provet, over and out, ciao!


Nagelförlägning

Jag måste verkligen fixa mina naglar dom ser ut som satan just nu, jag är lite sugen på att göra en nagelförlägning igen, kanske gelenaglar den här gången? Det är ju så grymt snyggt men det finns ju ett sånt himla stort utbud. Nu måste jag titta på akryl och gele naglar och jämnföra. Sen måste jag bestämma mig vart jag ska ringa och boka en tid som hellst måste vara i början på nästa vecka eftersom jag inte bara har en sak att stå i den veckan. Så vad gör man och vart, tips anyone?


"Hoppar små semlor!"

Mickis säger:

fyfan jag kan bara tänhka på semlor!!! hoppar små semlor framför ögonen på mig som slickar sig runt munnen och hånskrattar!

- Tilda säger:

hahah du är helt dum i huvudet!

Mickis säger:

jag är bara väldigt sugen på semlor


Min pojkvän säger att jag är dålig på att blogga och det är jag också.
Men ikväll har jag varit lite upptagen och allt för trött, på tisdagar är det dessutom så mycket på tv att jag har svårt att hinna med att se allt, för att inte tala om matte sakerna som ligger på hög och skriker efter att få fastna i mitt huvud, jag orkar inte men tusan också jag måste.

Idag har jag ätit semla för första gången iår och det är ju så gott, men det kan inte finnas någon mäktiare bakelse än den. Felicia skrattade åt mig när jag åt semlan, jag trycker så det kommer ut grädde och mandelmassa på sidorna och drar ett varv runt med skeden så det försvinner för annars får jag inte in den i munnen och det hamnar överallt på min överkropp, Intressant va?

Jag, mickis & (Jess) har bokat in oss på street dance en gång i veckan med start nästa tisdag, det ska bli riktigt roligt. Appropå det idag är det tisdag, då känns det som min vecka är över eftersom måndag tisdag är helvetes dagar och resten av veckans dagar är det inte ens jobbigt att gå till skolan. Det är roligt updelat men ändå rätt skönt när mån, tis är klara. Så på tisdagar börjar jag planera min helg, alla tycker jag är tidigt ute men jag anser att det är nära när det är tisdag.


 


Björnen

Sitter i skolan, ska skriva en debattartikel och har precis pratat betyg med min lärare. Jag har inget problem att uppnå VG det har jag tydligen redan gjort men för att nå MVG är den här uppgiften en Gyllene chans för mig att få visa att jag förtjänar det, så jag ska jobba på som satan med det här kan jag lova! Men jag börjar inte med det fören efter matteprovet på torsdag för just nu ligger all min fokus på det.

Ikväll är det gramisgalan det ska jag nog se, samtidigt som jag pluggar matte, effektivitet är det bästa.



Later, puss.
 

Going on 18

Jag är medveten om att fyller år snart, det är jag verkligen. Men så idag när jag var på middag hemma hos min mamma så ville hon planera lite hur vi skulle göra när jag fyller eftersom det rör sig om två veckor, TVÅ VECKOR! Jag vet att jag fyller år men det har kännts så långt borta, men snart är det dags, det är så nära att vi idag planerat vad vi ska äta när min släkt kommer och vilken dag och sånna där saker. Dessutom vad vi ska dricka till maten på lördagen, ja herregud det är mycket att tänka på och det är inte alls lång tid kvar. Jag jorden mest oansvarsfulla människa blir arton år och folk kommer antagligen förvänta sig ännu mer än vad de gjort tidigare, jag som inte ens kan ta ansvar för mitt rum eller skolan. Hur ska det här gå? Jag vet att mina föräldrar inte kastar utmig hemifrån men jag menar är man arton så är man och jag förväntar mig att jag ska bli vuxen någon gång kanske vore bra att börja någonstans. Dessutom är det de där himla körkortet som måste fixas, det känns bara tungt och jobbigt och inte det minsta roligt.

Jag hoppas arton års glammen är värd alla bekymmer den kommer med, eller vad tror ni är krogmyndigheten värd allt arton års besvär?

It hurts

image368
Kvaliteten på bilden är super jag vet ;)

Jag har så ont i min nacke att det inte finns ord som beskriver det! Det är hemskt som att hela vänster sidan av min kropp har låst sig, jag har aldrig ahft så här ont i nacken och axeln, satan. Jag måste städa idag iallafall, trots att jag har så förbannat ont.. Men det är det värt, ska försöka plugga lite matte ikväll också för det behöver jag verkligen, sen imorgon är det back in reality igen. Puss Puss!

Get Carried away!

image367
I can't wait!

Domedagen

Jag stressade som en jag vet inte vad hela dagen igår för att hinna till Stina i tid. Allt hände på samma gång och 45 minuter innan jag skulle vara där hade jag inte ens duschat och jag som tar lång tid på mig med allt. Men men.. jag missade iallafalll inget. Det var trevligt och roligt hos Stina ioch hon var så söt! Kvällen slutade  dock inte så trevligt och rätt så tidigt.

Vaknade precis och jag har helvetes ont i nacken och min hand är uppskrapad och det gör ont i hela min kropp och värst är det i huvudet. Idag på dagen ska jag återhämta mig, äta och dricka cola för att vara fit ikväll igen.

Later! Puss.

Attitude

Min kompis Gustav han är en sån där rolig firlur som jag har väldigt svårt att ta på allvar. Han talar alltid om för mig hur otroligt värdelös jag är på Guitar Hero (ni vet spelet med guran?). Jag har alltid förnekat att jag varit dålig på det och istället spätt på åt det andra hållet och istället sagt att jag är grym eftersom vi alltid vinner när vi spelar mot andra han och jag & eftersom gustav är en ironisk person har jag tänkt att så är fallet den här gången också.

Men idag fick jag en uppenbarelse när jag satt och nötte Frets on Fire på min dator för att kunna visa gustav att jag faktiskt är bra. Iallafall så fick jag en uppenbarlese och jag insåg att jag faktiskt verkligen suger på det där förbannade spelet, min reaktions förmåga är inte av den bästa och dessutom så är jag så otroligt klumpig, som han killen på videon idag som vi misstolkade mickis "Jag är inte så bra med händerna", vilket man inte kan säga om mig i andra sammanhang, nej då skämt och sido. Nu ska jag inte spela det där äckliga spelet något mer och jag tänker erkänna att vi bara vinner för att Gustav är grym på det där helvetes beroende framkallande spelet och nu är jag arg, trött och irriterad över ett himla spel, bara för att jag inte är bra på det. Suck livet är hårt, nu tänker jag gå och sörja. Anledningen att jag tar illa vid mig är för att jag är så jävla kaxig när det kommer till tävlingar och då kan jag ju inte sen ha fel, men vid en andra eftertanke behöver jag inte erkänna för gustav, hmm.. tåls att tänka på...) Godnatt.

My class

Jag går i en klass med bara tjejer och vi har förbannat roligt. Vi pratar mycket om sex och så fort som någon säger något så drar vi paralleler tillsex och vi tcyker det är lika roligt varje gång, på fördjupningsveckan har vi tema sex, snälla samhällar skaffa ett liv (?) :D!

Ibland ställer vi oss i klassrummet och fixar trosorna. strumpisarna, bhn eller dylikt då det bara är tjejer närvarande jämt, att gå i en klass med tjejer är inte så farligt som jag trodde, det är faktiskt roligt och på studenten lär vårat flak fan låta mest.

It's not even raining men!

Jag är redan vaken trots att jag inte börjar förens sent idag, halv tolv för att vara exakt. Men jag och Nettan skulle gå ut och gå imorse, så blev det inte pga att det öser ner regn ute idag. Det är så typiskt när jag väl är pigg och taggad så spricker planerna ändå. Jaja.. Har bara två lektioner idag, matte och media och sen ska jag hem med emma till mig och försöka gräva fram något till fredag, jag har sagt till henne att jag städat min garderob helt för hon vet hur den ser ut annars, dock när jag var hemma igår så såg jag att mitt rum ser ut som satan och där ligger nog halva min garderob, förlåt emma.

Men eftersom det inte blev någon promenad så ska jag nu gå och lägga mig i soffan och plugga lite historia, det är ju alltid roligt en onsdag morgon klockan halv nio. Puss.


today

Jag "Nettan idag ska jag plugga historia"
två timmar senare!

Jag "Jag orkar inte historia! Jag kan inte följa med på hcokeyn imorgon för jag ska plugga kina till prov på torsdag"
Nettan "Usch det låter inte så roligt men varför gör du det  inte ikväll?"
Jag "Orkaaaaaaaar inte det är totalt värdelöst och ehm äsch ioforisg det skulle jag kunna göra men hm jag gör det imorgon.. "
Palle "Jag tror att Fröken Strandberg har blivit lite slarvig med skolan!"
Jag "har alltid gjort allt sista dagen!"
Palle "Jag som såg dig som en förebild åt mina barn men åh så fel man kan ha :)"

Nu ska jag slå på stort och faktiskt plugga! Sen imorgon ska jag ut och gå klockan åtta och efter det plugga innan jag får skjuts till skolan för att gå där någon timma.

Soon to be

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=H0R080A0V0Z4H0B9F0R260D2W17
muhahaha :D!

Looooooooooooooooooooooooooove it!


:(

måndag eftermiddag, jag är helt slut och jag ska på ett kalas ikäll, jippi (not)..
Ska svoa från det att jag kommer hem tills att klockan rigner imorgon då jag hoppas att jag vaknar och känner mig som en ny människa, bye.

Jag är jämt sjuk

Jag mår inte så bra, inte alls. Jag har ont i bihålorna och i näsan och det är hur jobbigt som hellst! Men man ska väll kanske inte gnälla det är ju en ny vecka så alltså tar jag nya tag och hoppas att jag inte börjar allt med att vara sjuk!

måndag: Plugga historia om Kina & läsa svenska bok.
tisdag:  Plugga!
onsdag: Plugga & grattis stina!
torsdag: Shoppa kanske
fredag: ?
lördag: Bio, eller hur sa vi jess?
söndag: ?

Det blir en hel del plugg, himla Kina skrivinig som ingen minns ett skit av men men, jag får väll ta och plugga mer än jag brukar!

Nu ska jag och mina bihålor sova så sött, natti!


En av de vackraste

 Mischa Leaving The Good Shepherd Catholic Church In Beverly Hills January 3, 2008
För det tycker jag faktiskt att hon är! hittade dessa två bilder på min dator och jämnförde lite. Alla blir äldre och mer mogna men är det bara jag som tycker att Mischa passade bättre i sin lite mer "Surf aktiga", Marissa Cooper look, än den hon kör idag ? (Och då syfter jag inte på kläderna) Eller beror det bara på att jag var en av de som älskade Marissa och allt runt och med henne.

Nej nu är det verkligen godnatt, bye!

ÖS

Nej nu ger jag upp och går och lägger mig jag är för trött för att orka sitta här! Imorgon är det fullt ös medvetslös så det är bara att ladda om batterierna! Godnatt.

Byst problems

Åkte till Kista gallerina och shoppade efter hockeyn runt klockan halv fem eftersom de har öppet till nio och det ändå inte hände något speciellt. Så jag nettan och henrik drog iväg dit och fick lite shopping gjort. Kom hem en hel del inspration rikare och några önskemål rikare som jag ska köpa när jag hittar de i min storlek. Kom också hem med en tröja, en kjol och ett par örhängen och så thaimat.

Har annars spenderat kvällen i soffan och framför spegeln med min klänning och försökt komma på hur den ska sitta på plats. Gick upp til nettan som fick dra och försöka fixa lite men hon har lovat mig att vi ska lösa det tillsammans om jag känner mig orolig för att den ska åka ner (vilket de säger att jag bara fått för mig för det händer tydligen inget när jag hoppar) men ändå känner jag mig så naken. Så imorgon ska jag på Lindex och försöka hitta något, det blir minst sagt intressant.

Nu ska jag sova, blir ishallen hela eftermiddagen imorgon, natti!


The baby

Idag är jag vaken tidigt, inte jätte tidigt men tidigare än vanligt iallafall. Ska iväg på hockey om en stund så jag måste skynda mig att göra mig i ordning efter det här inlägget. Hade velat åka till stan idag men det får bli imorgon istället. Vet inte vad jag ska göra senare ikväll förutom middag hos min kusin och jag kanske inte hinner något mer än det? Ah vi får se iallafall..

Föresten inatt födde en av mina favorit kändisar sin dotter som fått namnet  Harlow Winter Kate Madden som fpå Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Det är självklart Nicole Richie och Joel Maddens dotter jag pratar om, ungen kommer antagligen bli helt underbart söt och sådär lagom bortskämd, antagligen en fashonista från födseln, Jag är avundsjuk!

Nej nu måste jag göra mig i ordning, later! Puss.


Mode i en påse..

305590-708

305590-709
Victoria Beckham for Marc Jacobs jag tycker att bilderna är rå läckra och annorlunda!

Kan det verkligen stämma?

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA

Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Keep up the good work!

Jag gjorde ett test och den ni! Jag som känner mig som en levande plåga väldigt ofta det kan ju inte stämma, eller?


<3

Matilda Linnea Strandberg jag ÄLSKAR dig så mycket. you make my day <3 // The boyfriend

Mitt nya jag

Min nya frisyr som jag faktiskt är nöjd med, vill jag inte ha den som den är går det lätt att dra undan den till en sne lugg eller sätta upp den och annars är det en stor förändring som jag gillar!

image365
(Kanke inte världens bästa bild men iallafall en titt på hur det ser ut)

The story goes on and on

Jag har blivit dålig på det här med att blogga senaste tiden men det finns inte alltid ork. Idag är jag helt slut så sen jag kom hem från allt och fick fredag så har jag nästan bara sovit och kollat på tv. Jag har också öppnat mitt paket från Asos som Nettan kom ner med lite tidigare och det var min klänning, den satt jätte bra och jag är så nöjd, Nettan tyckte den var riktigt fin och att den satt som smort på mig, Love it.

Har varit en rätt intressant dag i min klass idag, började fredagen med rektorn som var ganska så himla mycket arg över jämnförelsen att gymnasiet var som en anstalt (som det stod om i NP imorse).  Det skadade tydligen vårat rykte men men thats the truth.  De e ju iallafall roligt att någon läser det och tar åt sig, på stan har det nämnligen också pratats om den här artikeln, på systemet, på konsum och på lindex, thats god girls, ni berör ju iallafall folk och det är tydligen så att folk bryr sig om vad vi skriver på ung sidan( det har vi sett under hösten). Tvårona på gymnasiet fortsätter att uppröra och skapa rubriker and we are damn proud over it keep up the good work.

Nu ska jag laga mat och sen bara chilla ikväll för att jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Godnatt tänkte jag skriva, men det räcker nog med god kväll!

Sequin Bust Dress
Min klänning!
(Bild; Asos.com)

My dearest friend

Jag har varit dålig på att blogga men jag har varit jätte trött när jag kommit hem, idag var jag iallafall med Charlie & när vi ändå pratar om honom så måste jag säga att jag är stolt över att han är min bästa vän och det är han verkligen. Världens bästa vän, han finns alltid där för mig och lyssnar och det är ibland bara han som förstår och kan sätta sig in i mina situationer, det finns ingen jag kan prata med som med honom han är hur bra som hellst en riktig bästa vän och jag älskar dig bästis!

Klippet

Trots att jag gjort ett väldigt dramatiskt klipp som ingen kommer kunna undgå så har jag inte ringt mickis ännu och gråtit och jag har inga planer på att göra det heller. För tro det eller ej men trots min enorma lugg så är jag faktiskt rätt så nöjd, inte missnöjd alltså som när jag såg ut som en femåring. Nu ser jag ju iallafall ut som fjorton det är som sagt en förbättring.

Nu ska jag se på Bridget Jones och efter det sova, jag älskar faktiskt Bridget hon är helt jävla underbar.


måndag, tisdag whatever

Haha Sara påpekade precis att det är tisdag idag, ja det är det ju.. Textkom måndag, textkom tisdag lika mörkt båda gångerna en förvirrad kvinna blir ju ännu mer förvirrad. Jaja ni ser ju hur vaken jag var...

Första skoldagen

Jag är vaken och igång! Faktum är att det faktiskt inte ens var svårt att komma upp imorse, vilket är helt jävla otroligt. Mötte sara fem över och gick till textkom och nu sitter vi här igen, nu är vi tillbaka i vanliga ordning i skolan och tidiga mornar men men..

"Åhh nej jag ska klippa mig idag Sara"
"Ska du ringa till Mickis och  gråta sen!"
"Ja hon har skrivit ett hatinlägg om när jag klipper mig i sin blogg"
"Haha suck.."

Nu ska jag sitta här och fundera en timma, jätte roligt och väldigt himla enkelt en måndag morgon klockan kvart i nio, första skoldagen på året, yeah right!

Föresten så börjar jag mitt nya liv idag, jag vet jag har sagt det förut men jag måste komma i min klänning till mitt födeldags partajj som pappa har lovat mig, vilket känns grymt roligt och skönt! Tre veckor to go, wiho!  

My messy me..

det är synd om människorna som behöver leva med en så o organiserad och stökig människa som jag, det är verkligen synd om dem. Min pappa hatar mina kläder han tycker dem är överallt och inte där de ska vara vilket inte jag tyckt och jag har därför aldrig förstått varför, hur kan man svära och hysa sånt stort agg mot något så vackert ? Men idag när jag tar mig en titt.. så förstår jag varför. Imorgon är det jag matilda linnea strandberg som direkt efter frisören går hem, tar en stor svart plastsäck och slänger en massa saker och tar en flyttlåda och ställer i förrådet med kläder jag inte använder men inte vill slänga.. för så här kan jag inte leva!

image361

  
Allt ska in i garderoben överst i bild + en hel resväska med saker kläder och lite annat smått och gott..
Jag har nog att göra ett tag framföver med andra ord
Godnatt!

I huvudet & Gossip girls

I huvudet på Gynning (15/1)
En gynningifierad dokumentärserie där Carolina tar sig an brännande frågor och sprakande personligheter när hon fördjupar sig i skönhet, andlighet, brott och moderskap. Carolina träffar fotbollsfruar, provar lyxliv bland nyrika ryssar i Moskva, är nanny åt en barnfamilj med åtta små telingar och mycket, mycket mer.

Gossip Girl (25/1)
I serien möter vi Upper East Sides trustfonddarlings där societetsprinsessor och barkungar dominerar innelistorna och skvallertidningarnas senaste nytt. Men trots att de är snuskigt rika och vackra som få döljer sig en rad problem under ytan som vi alla kan känna igen oss i. Och tack vare skvallerdrottningen Gossip Girls flinka bloggfingrar får vi ta del av allt.

 

Det här kommer jag garanterat att följa på kanal 5, den här vintern.

Someone give me a nice haircut

Jaha halva måndagen har gått och jag har ännu inte hunnit plugga så mycket natur och inte städat, istället har jag varit på stan med mamma och fixat på banken. Sen har jag solat och bokat en klipptid. Fick en tid redan imorgon, klockan 17.00, känns skönt att jag fick en så snabbt men jag vet inte hur jag ska klippa mig. Jag vill bara klippa det rakt av eller klippa lugg det sistnämnda vet jag inte om jag vågar, för att gå till frisören är min stora skräck, jag hatar det nämnligen och blir aldrig nöjd. Suck what to do?

Nu måste jag börja städa bye!

Härlig måndag

Nya krafter idag! Jag har inte känt mig så här utvilad på hela lovet som jag gör idag, skönt för då kanske det inte blir döden att ställa klockan på sju imorgon och börja hela härligheten med text kommunikation klockan 8.15. Sista veckan innan vi får nytt schema och imorgon är det näst sista gången jag har naturkunskap, sen blir det goodb bye natur and it feels so great! Men först är det ett prov, som jag måste plugga till och klara för annars blir jag inte godkänd, natur är nämnligen inte min grej.

Jaja det är väll dags att starta, jag har nämnligen en hel del saker att ta itu med idag, ska ringa och boka mig en klipptid, gå på stan, plugga och städa. Så nu måste jag sätta fart!

ciao!

Jag är antagligen inte ensam..

om att förundras över hur Victorias Secret tjejerna kan ha sånna himla fantastiskta kroppar, är det ens mänskligt? Jag förstår inte de måste verkligen verkligen vara angels..

Nu efter showen så sitter jag och tittar på paradiset på fyran, den e bra. Ska sova snart, mina ögon rinner för att jag är så trött, huvudet värker och jag mår allämnt dåligt just nu pga trötthet & om jag känner mig själv rätt kommer det vara påfrästande nog att komma upp på tisdag morgon och då vill jag inte vara såhär super äckligt trött också för det räcker som det är. 

 

Tv troubble

Ikväll är det så himla mycket på tv att jag inte har en aning om hur jag ska hinna se allt jag vill se.

Mean Girls tittar jag på just nu 18.20 - 20.00 TV400
Victorias Secret Fashion Show 20.00 - 21.00

De två är redan spikade, victorias secret kan jag inte missa det ska till och med spelas in på dvd:n. Men sen blir det lite svårare..

Man of the house 21.00 tv3
Paradiset 21.00 TV4
Enough 22.00 TV4 +
Justin Timberlake live from Madison Square Garden 22.20 TV400

Oh herregud hur gör man, vad ser man, hjälp hjälp! Varför måste allt gå samtidigt och på samma dag när det vissa dagar inte visas någonting.  Vad ser ni ikväll?




Min helg

Jag och mickan har umgåtts hela helgen och vi har haft så himla roligt, vi ses ju inte allt för ofta så när det väl händer är det hemskt roligt och intensivt det är så mycket som ska hinnas med. Igår så var vi på bio "förtrollad" kille i biljettluckan tittade grymt snett på oss när vi sa att vi bokat till den och under filmen förstod vi varför men men den hade väll sin charm den också! När vi kom hem så hade vi trevligt, spelade spel och kom i säng vid fem, lika sent som dagen innan. Men vi kunde inte sova Joel hade berättat om en massa inbrott som skett i Nynäs i helgen där de gått in i hus när de legat och sovit och snott saker och saker, så vi var grymt rädda. Ringde ner honom och han fick hålla oss sällskap, bulan bara suckade åt oss och sa att joel fick ta hand om det eftersom han ställt till det.

Vi kunde inte somna på många timmar men somnade tillslut. Vaknade halv två och nu är jag hemma efter att ha varit en sväng i ishallen och kollat på hockey.


lördag

Igår hade vi tjejkväll, med film och vin. Singstar blev det också en hel del ända in på morgonen, det har gjort att min röst inte är den bästa idag. Men vad gör det vi hade ju kul! Det var länge sedan vi tre tjejer var, evigheter sen! Så det var det lätt värt.

Ikväll blir det bio med Mickan, vi hann inte med så mycket mer idag eftersom vi vaknade klockan halv tre.

Later. puss

My love

image360

Jag gillare

Jag har precis kollat klart på "Bring it on - in it to win it" jag gillar verkligen high school filmer, det är de bästa som finns. Elaka cheerleaders, bra musik, snygga kläder, populära och icke populära det är ju bara hur roligt som helst.


fredag

Imorgon ska jag vara med min bästa vän, han e väldigt mysig han. En av de bästa människorna som finns, jag saknar honom så det ska bli jätte roligt.

I love rutor

image358

Hot hot hot

Lindsays bartender Italienere är grymt snygg! Om jag inte hade pojkvän skulle jag jaga Italienare de är ett väldigt stiligt folk må jag säga!

Krasch

Andreas har lovat mig Turkiet i sommar men just nu verkar det som han tänker hopppa av och joina Jottas crew, jag är väldigt bitter just i detta ögonblick. Även om jag ska få kramar och puss på kinden när jag fyller år och äntligen har fått ett erkännande av honom som jag annars bara har fått på fyllan så är jag inte nöjd, han ska med till Turkiet om det så är det sista som jag kommer att göra.

Imorgon ska jag antagligen vara med charlie fast jag har inte varit hemma på väldigt lång tid så jag skulle behöva åka hem en stund men vi får se vad som händer imorgon. Känns lite tungt att lovet snart är slut men men allt det goda har sitt slut.

Nu spam ringer ett dolt nummer som ringde till mig kvart över tre på natten, undra vem den väldigt roliga människa kan vara precis min humor!

resume

Tänkte göra en sån där lite kort utvärdering av mitt 2007 så här två dagar för sent: Låt mig börja med att säga att 2007 inte var mitt år, året började bra med roligheter men mycket funderingar och illa mående, djup deprission var bara för namnet, Orsa vart min räddning.  Februari var inte heller min månad trots att jag fyllde år och hade roligt men i största allmänhet var det en pest och samma sak med de kommande vintermånaderna. Jag tog ett beslut som jag grämde mig över i väldigt lång tid men som jag till slut lärde mig leva med.

våren och sommaren gav liv till mig igen jag hade hur roligt som hellst och träffade underbara människor som är en stor del av mitt liv idag. Vi festade, gjorde roliga saker, hade bra samtal och band en long lasting friendship. Hade också roligt med tjejerna och gjorde roliga saker. Hösten fortsatte i samma tempo och tvåan började, det blev mycket i skolan men livet på sidan var bra. I november krasade allt igen men det löste sig och slutet gott allting gott.

Sammanfattnings vis var det inte mitt år. Det var mycket deppigheter och ledsna stunder. Men samtidigt tror jag att jag växte väldigt mycket som person, jag lärde mig att stå på egna ben och bryta mig loss från saker som gjorde mig rädd. Jag lärde mig att jag är tuffare än jag trott förut och att jag inte behöver någon vid min sida för att må bra utan bara en massa vänner som lyfter min vardag. 2007 var ett rätt så dåligt år men det fanns vissa saker, personer, roligheter och ställen som alltid kommer att betyda mycket för mig och som alltid kommer att förknippas med året 07.

Nu är det dags för ett nytt år, det kommer bli bra det känner jag. Med mina vänner med mig, pojkvän och underbar familj som stöttar mig genom allt så kommer 2008 utan tvekan att bli ett år att räkna med också för att jag fyller arton och blir krogmyndig, hurra!


Not so bad

Jag är helt blåslagen efter den här resan. Dock inte efter att ha åkt skidor, nej jag har åkt pulka och slagit i rumpan, ramlat och slagit rumpan. Fått en liten bula och ett ömt knä efter att jag ramlade på det igår mitt i byn och alla skrattade, min vanliga tur...

Jaha Nyårsafton igår, det vart inte så tråkigt som jag trodde snarare mycket bra. På dagen var det skidåkning inplanerat men vi sov för länge, så jag, lis, john, anton och bulan åkte ner till Åre strand och badade, åkte lite kana, och bara tog det lungt. Sen så åkte vi upp till byn åt världens godaste lunch på Broken, jag älskar ju broken. De andra var på afterski då men vi bestämde oss för att åka hem istället så efter ett besök på Ica i Duved så kom vi hem. Badade bubbelbad och hade vår egen afterski sen kom de andra hem. Jag och felicia duschade och gjorde oss i ordning låste sen in oss på den minsta toaletten i huset där vi satt på golvet i över en timma med smink och grejjer över hela golvet och pratade och gjorde oss i ordning.

"När jag är lika gammal som dig Tilda, då vill jag vara som du. söt, rolig, snäll och underbar"
"Åhh gumman, vet du vad du ger dig in på!"


När vi kom ut var vi jätte snygga och allt som väntade var min kjol som skulle på, bulan hade då sönder den, så det blev en kläning.

Vi åt sent och hann inte äns äta efterrätt innan vi fick stressa ut till tolvslaget. Vi drack rosa champange, skålade och tände fyrverkerier tolv. Sen gick vi in dansade lite och sjöng singstar. Vi åt också efterrätt och drack ännu mer sen lade jag mig i sängen med svärmor sittandes på kanten pratandes skit i över en timma.  Hon är helt enkelt bäst, vi är så lika hon och jag både till sättet och utseendet. Hon ska ta hand om mina barn har hon lovat nu fyra dagar i rad och bli världens bästa farmor ska hon, skönt nu hänger allt på dig Nettan.

Imorse vaknade alla sent så vi packade ihop sen åkte vi ner på byn till broken för ett jobb och jag fick gå på 1420. Köpte en present till min mic eller aa något som hon och jag ska dela på. Sen en tröja till mig själv.
Efter det åkte vi hem sa hejdå till alla och sen åkte til hemmåt. Kom hem runt 12. Jag längtade hem förut idag men nu när jag är hemma vill jag tillbaka igen, när åker vi?

Tack för en underbar lång helg familjen Palm, ni är underbara. Jag känner mig så hemma med er & älskling tack för att du är du och att du är underbar.


RSS 2.0