!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Sommaräng

Min pojkvän tycker jag luktar sommar, som en  sommaräng. Så beskrev han det. Det tackar vi Daisy för, min älskade daisy.


In love

Jag är kär i Gustavs siames katt, ja alla som känner mig ni läste rätt, kär i en katt. Det är den enda katten jag någonsin skulle kunna tänka mig att ha, Julle vad sägs som ett nytt hem?

De himmelska ben jag ville förtära

Det är helg, det ska bli så skönt med helg. Inte för att det just nu är speciellt jobbigt att gå i skolan eftersom jag redan tagit sommarlov i stort sett. Ändå känns det jobbigt med helg.. jag är uttråkad, vad bjuder den här helgen på? Jag är öppen för förslag...

För övrigt känner jag mig inte alls som den glada tilda jag brukar vara, vet inte vad som är knasigt förutom att jag hatar när jag får de här tankarna i huvudet, jag förbjöd dem att komma tillbaka, jag förbjöd mig att aldrig tänka dom igen, men ändå kommer dem tillbaka, satan.

.

Why are you always here? When time and place is so wrong. always.
- I don't understand you I wish I could

sunday from hell

Underbar torsdag, fredag, lördag, mindra bra söndag. Jag sitter just nu framför datorn och ska försöka knåpa ihop ett tal på fem minuter helt från skratch (eftersom jag glömde spara arbetet på USB minnet från skolans dator) dessutom har jag migrän och har sovit en tredjedel av den normala sömen varje natt sen i torsdags, jag hoppas snart i sjön, satan jag orkar inte.

I'm walking in sunshine

Idag är det en bra dag, åh vad jag älskar dom dagarna!

Nu ska jag snart ta bussen till skolan, har samhälle (prov), engelska och historia. Efter det så ska jag hem och städa i ordning lite och ikväll så är det party! Middag, förkrök och party i stan. Det är studentskiva nämnligen, på Chaplins bar i Stockholm, grymt himla roligt ska det iallafall bli!

Men nu måste jag rusa vi hörs nog i eftermiddag.
Xoxo

Old times

image60
Me and my sister <3

New York in some of my pictures

image488image487
Carries trappa & Times Square

image486image489
Min första Pancakes frukost & Cupkakes in Greenvich Village
image490 image491
Jag & Anton på väg till Frihetsgudinnan

image492image493
Utsikten från Liberty Island
image494 image495
Jag som Gudinnan & Svenska godis fiskar i USA
image496 image497
Donken
image498image499
Jag shoppar, anton bär & My baby loves Starbucks?

Så totalt

Absolut överrens igår;
Vad tycker du egentligen om din svärmor/svärdotter?
(Annettes svar)

1. Världens sötaste
2. Snäll
3. Ärlig
4. Rolig att umgås med
5. Snygg
6. Alltid glad
6. Ansvarsfull
7. Ställer alltid upp
8. MIN svärmorsdröm


Jag tycker om min svärmor så sjukt mycket i alla lägen <3


Min helg

God morgon (Om man nu kan säga det klockan två?), idag är det söndag och jag ska plugga tills det sprutar plugg ur öronen på mig, så kul ska jag ha det. 

Nej men förutom plugget så ska jag också titta på någon gosig film i det underbara höst vädret? Helgen har varit en skön och avslappnande helg, jag behöver det inför de närmaste veckorna, allt ligger ju i slut skedet nu och det känns så skönt, jag ser slutet på detta horibla år.

I fredags låg jag hemma och tittade på den spännande hockeyn och käkade godis med trevliga vänner.

Igår på dagen så var vi och köpte present till världens bästa svärmor, som fyllde år. Sen på eftermiddagen åt vi tårta och jag hjälpte Felicia att göra sig ordning inför ett tjej party hon skulle på med blomma i håret, fläta i luggen och fina kläder. Senare på kvällen åt vi födelsedags middag, allt var super gott.

Efter middagen såg vi hockeyn och spelade spelet "Absolut överrens eller som hund och katt" Vilket är mitt favorit spel, det roligaste jag vet. Sedan spelade vi "Kampen mellan man och kvinna" och killarn vann, sucks. 

När klockan började bli mer gick alla och la sig utom jag henkan och nettan. Vi satt och pratade länge och sedan gav henrik upp och gick hem. Själv kom jag i säng 5, då hade jag och nettan druckit klart vinet och hade inget mer att prata om på en stund iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschen, bye. 


Relese me

God dag gott folk!
Idag är det fredag! Gud så skönt nu får jag sova ut mitt jet lag äntligen! Nu om några minuter så kommer pappa och hämtar mig, vi ska åka ner till körskolan och boka körlektioner och sen så ska jag hem och plugga. Ikväll ska jag titta på hockeyn Sverige - Canada, gud så spännande det är! Imorgon fyller Henriks mamma år så vi ska nog kalasa iallafall lite och sen på söndag hoppas jag att jag och mickis kan göra mitt foto arb klart!

Vad ska ni göra i helgen?

The city that never sleeps

Ta mig tillbaka.
Det var länge sedan jag kände en sådan otrolig känsla av saknad, konstigt va? Saknad av en stad? Det är helt sjukt, jag är kär i en stad, i New York. Jag vill bara tillbaka hela tiden, jag ska tillbaka. Jag älskar allt med New York, husen, människorna, parkerna, shoppingen, maten, alla balla saker och allt det som är precis tvärt imot hur det är hemma, jag är frälst, jag saknar det! New York is so beautiful, take me back to the paradise city.


Imorgon kommer det upp några bilder från New York på begäran och efter det ska jag sluta tjata om Nevvan.. jag lovar..

New York, New York

Gud det var så länge sedan jag skrev nu men ända sedan jag kom hem från New York har jag varit som en levande död människa, min kropp har inte alls fungerat och inte jag heller, det har varit hur tungt som helst. Hela jag har gått efter New York tid nu i 3 dagar (-6 tim) men nu börjar jag sakta återhämta mig och bli normal igen, skönt.

New York var iallafall helt underbart, jag är verkligen kär och vi pratar redan om när vi ska åka tillbaka. Linda var precis här och hämtade sina solglasögon (som jag varit så orolig för i tre dagar) men som faktiskt var riktigt snygga, Linda är iallafall jätte sugen nu och nu är det hon som tjatar på alla att dom ska åka med henne till Nevvan, hon skulle älska det. Vem vet kanske åker vi igen sen i höst? Det pratas faktiskt om det från både höger och vänster just nu!

Jag har iallafall bestämt mig för att flytta till New York efter gymnasiet. Jag ska dela en liten underbar våning i Greenvich village som jag ska dela med underbara vänner och gud vad jag längtar, ett år kvar.

Uppdaterar med lite bilder senare och kanske lite av min shopping, för gud vad vi handlat.
Puss och kram!


Grettings from New York

image484
Vi har shoppat så vi har så ont i fötterna att vi inte längre kan gå! Vi har dessutom varit ute på Frihets Gudinnan och så har vi varit och tittat på det hemska Ground Zero, syns det att vi varit vid frihetsgudinnan av hatten att döma?Imorgon så ska vi shoppa hela dagen, vi ska bränna vartenda öre vi har på en massa roligheter, nu ska vi ut på stan en vända, gå lite i Central Park, fika lite, äta lite och bara njuta av våran sista kväll i New York ( I flip flops, mina fötter tål inte mer ballerinas) det kommer bli tungt att åka hem. Vi hörs på tisdag allihoppa!

Jossan, pappa, uffe och mamma ni kommer att få grymt fina och roliga presenter ;D!

I <3 New York

Att säga att det här är städernas stad, staden som aldrig sover är inte en överdrift, inte ens en liten uns överdrift, här är det alltid något på gång, det är helt underbart och jag är kär i den här staden.

Flygningen hit gick bra. Men efter tio timmar i ett plan så var vi så möra och i slutet blev det jobbigt och tröttsam. När vi kom till NY öste det ner regn så första kvällen fick spenderas ynka minuter på stan och sedan under täcket framför tvn med subway mackor.

Igår så var vi uppe klockan 5 NY tid, kroppen hade inte ställt om sig och klockan var ju 11 hemma så det gick inte att somna om. Vi gav oss då ut på stan och åt frukost innan vi stack till Times Square och det blev vår utgångspunkt. Vi shoppade, var i Empire state building, var vid Flat Iron building och åt hela dagen igår. Killarna tog en taxi hem innan mig och jag gick vidare och försökte sedan i 30 minuter få en taxi på Manhattan i rusning, det är inte lätt trots att det finns 5 miljoner taxi bilar så räcker de inte till alla.

På kvällen så skulle vi gå på bio och se "What happens in Vegas" Men när vi kom till bion så var föreställningen så var det så lång tid till föreställningen började så vi bestämde oss för annat. Klockan halv tio knatade vi in på Madame Tussauds och tittade på alla vax dockor, vilket var jätte roligt. Sedan käkade vi middag och tog en taxi hem. Notera att allt detta skedde efter nio tiden en lördag i NY, alla affärer var vid denna tid också öppna dem stänger nämnligen 11 på lördagar, eller hr öppet så länge det är folk. Hur kan man inte älska det?

Just det igår var vi också i Greenvich Village/Soho och gick runt, gud vilket mysigt område fritt från Manhattan stressen. Vi åt cupcakes på Magnolian Bakery och så var vi utanför Carries (sex and the city) lägenhet, stod utanför hennes dörr & det var heligt för mig!  Lägenheten ligger dock inte på Upper East som man tror den ligger utanför Manhattan. Iallafall Överallt här är det som att leva i serien, det är underbart roligt. Förresten tror jag att jag kan avslöja en liten hemlis Carries lägenhet kommer att vara med i filmen!

Idag ska vi till Frihets Gudinnan, Ground Zero och så tänkte vi knata över Brooklyn Bridge och en sväng i Central Park samtidigt som vi varvar det med lite shopping, idag lyser dessurtom solen åt oss, me love. Ha det bra vi hörs om två dagar!



New York here I come

Nu är klockan kvart över elva och jag har verkligen varit igång precis hela dagen. Matte nationella imorse gick ju inte så jätte bra, kan jag väll inte påstå men men jag hoppas, jag kunde inte göra mer, det var så svårt. Efter skolan har det varit fullt ös medvetslös, jag har gjort saker precis hela dagen, bara tråkiga saker nästan dock.

Åkte hem och badade, packade och städade efter skolan sedan åkte jag till pappas jobb (ända stället jag kan koncentrera mig på att skriva) och satt och skrev på datorn, sen kom pappa och jag fick hjälp, vi fortsatte hemma med att göra klart det tillsammans och äta sen skjutsade han hem mig hit och sen dess har det varit fullt ös. Om 5 timmar är det uppgång igen, känns skönt att äntligen komma i väg till New York, fy vad ont i magen jag har och fy vad nervös och glad jag är.

Nu följer bloggen med till New York ett par dagar, Nevvan, here I come!! Ha det bra alla här hemma och håll ställningarna åt mig, puss och kram!

image483


Life is a song

Idag har jag tagit det lungt, det är sjukt! För trots att jag har en väldans massa saker som ska hända imorgon och på fredag, massa saker som ska lämnas in och göras så stressade jag inte idag, jag lyxade i jämfört med andra dagar, duktigt va?

Tog bussen med min kusin Amanda hem efter skolan idag och vi gick ner till estö och åt Thai mat, sa jag att min kusin är världens bästa? Trots att det idag var hennes tjugo års dag så var det hon som envisades så länge med att bjuda och hon är envis så jag fick ge mig, underbar ute lunch, årets första med min älskade kusin, det kunde inte bli bättre!

Grattis Amanda!

Resten av dagen gick till att plugga och sitta hemma hos mamma och äta middag och prata med min syster om allt mellan himmel och jord, det händer inte ofta så det var riktigt mysigt.

Imorgon är det matte b nationella och det får gå precis som det vill, jag kan inte göra mer än vad jag gjort. Nu ska jag iallafall sova imorgon har jag massor att göra men innan dess vill jag passa på att säga...

Tack pappa för att du är världens bästa pappa och alltid ställer upp på mig och gör allt för mig. Att du alltid följer med mig och ställer upp när det är något gör dig helt otrolig, du släpper allt för mig och jag älskar dig pappa, tack för allt den här veckan!

I'm out of inspiration

Just nu håller jag på och gör väldigt många saker samtidigt. Jag tvättar, packar lite smått, skriver klart textkom arbete och försöker glömma det faktum att jag måste dedikera hela min morgon dag, kväll och natt åt det där förbannade matte nationella provet på torsdag och att jag senare samma dag måste ha skrivit en valfri text (artikel, kåseri, krönika, debatt m.m) och be någon sötnos lämna in åt mig på fredag till Mia, gud jag hatar de sista veckorna av skolan, varje år är det likadant.

Men jag ska verkligen försöka bli klar med text kom imorgon och ta tag i matten imorgon också, det vore så skönt att bara kunna koncentrera sig på vad som komma skall på torsdag. Imorgon har jag förresten Foto och ja den kursen är ju lite små, vad ska man säga? bökig.

Jag har en jätte lång sovmorgon imorgon egentligen men jag ska vara snäll och söt mot min kusin och hjälpa henne med hennes fotoarbete så för mig är det uppgång klockan nio, men vad gör man inte för de man tycker om.

Nu ska jag kolla igenom kvällens arbeten och sen så ska jag lägga dem på mitt minne och sova, det ska bli så skönt. Natti.


Sjukdom & Elände

Gud jag har inte uppdaterat på två dagar nu, det finn sina anledningar till det. I lördags fick jag en panik attack pågrund av att jag är så stressad och idag när vi var hos läkaren igen så fick vi veta att anledningen till att jag får attacker (Spräng huvudvärk, nedsatt syn och andningsproblem) är för att jag har migrän. Migrän, stress, högt blodtryck och panikatacker, pappa är tokig på mig nu måste jag lugna ner mig så idag har han haft en utläggning om hur man inte får må, så nu är det skärpning. Efter New York ska jag tillbaka till läkaren och ta mer tester och sånt tills dess får jag nöja mig med mina starka migrän tabletter.

Idag ligger jag hemma, jag fick inte gå tillbaka efter att jag varit på sjukhuset men imorgon tar jag nya tag.


Beck maraton

Idag jobbar många men inte jag och inte anders.. Vi ligger hemma i soffan och tittar på Beck filmer det är väldigt trevligt måste jag säga. Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Cissi i min klass, det ska bli väldigt trevligt men jag ska inte vara kvar allt för länge utan jag måste hem runt nio.

Bildern från min kanon dag igår kommer snart.. Puss!

Mitt valborg

Igår hade jag en väldigt enkel och helt otroligt mysig Valborg. Vi valde att inte göra något stort av Valborg, det känns bara otroligt överskattat och det gjorde vi helt rätt i. Vi började kvällen med att jag och Mickan handlade mat och sen så lagade vi i ordning den och satt länge och åt en mysig middag med vin och prat. Tog en promenad i ös regnet och sen så kom matilda, anders och bulan och vi hade en riktigt trevlig kväll med en massa snack och mysigheter.
Vad gör ni idag 1 maj? Vi ska ligga i sängen hela dagen om inte vädret blir bättre det vill säga. Annars ska vi titta på film hela dagen och äta en massa god mat och gottsaker med matilda.

  

RSS 2.0