!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Finally

Jag har varit svin dålig på att blogga men jag har knappt varit hemma någonting sen lovet drog igång, jag har varit överallt och ingenstans jag får väll skylla på det. Igår var jag på bio high school musical 3, grymt, jag älsar ju HSM!

Ikväll är det dags för vår jätte stora halloween fest och det är tacksamhet över att det är idag måste jag säga, imorgon är det nämnligen äntligen slut på allt tjat om "Vad ska du klä ut dig till.." och allt tänkande för att hitta den perfekta outifiten, puuh ett år till nästa gång, rätt konstigt att man är så less på det fast man bara gör det en gång om året. Ikväll är det alltså stort party (Kanske lika stort som blondinbellas arton års ferre? ;D).

Vad jag ska klä ut mig till? Jaaa jag ska vara den där klassiska ängeln som alltid dyker upp på sånna här event. Jag har haft brist på allt när det kommer till fantasi de senaste dagarna så jag och Johan bestämde oss för änglar, det blir grymt. Dock är min klänning så fruktansvärt tajt och kort att jag känner mig som en jag vet inte vad och johan ja han gnäller över att han har rosa bebis vingar.. Vad är egentligen värst slamp ängeln eller bebis ängeln?

Nu på förmiddagen ska jag på körlektion och efter det ska jag springa en massa ärenden på stan, det är lite sista minuten saker som ska handlas och en svart sprej färg till sassie har jag lovat att fixa det får jag inte glömma.

Ha en trevlig dag och kväll.


ten hours later

Idag har jag jobbat över tio timmar och suttit ungefär max 30 minuter, det var så himla stressigt. Imorgon är det dock nya tag då det kommer att bli minst lika många timmars jobb imorgon men oj vad pengar som ramlar in i julklappskassan och min egen kassa, wiho, kanske blir det jobb måndag och tisdag också + min frdag, lördag och söndag nästa vecka, men jag lever.

Snart ska jag se Svensson Svensson innan jag somnar stående, jag är så trött från topp till tå i hela kroppen. På onsdag är det party och gud vad jag längtar, frågan är bara när jag ska ha dit att handla inför det? Kanske kan jag handla i nacka på tisdag om jag inte jobbar till stängning.

Godnatt.

whaaaaat a feeling

Höstlov och gud så skönt det känns. En helg vecka och lite till med avstånd till skolan, aldrig har jag känt att lovet kommer lägligare. Efter lovet blir det stressigt men det vill jag hellst inte ens prata om just nu...

Idag ska jag göra min "veckliga" städning, då städar jag i stort sett hela huset, annars på dagarna små plockar jag bara. Efter det ska jag vila en stund min huvudvärk är inte att leka med, sen middag hos mamma och sist men mysigast blir det idol tittande med mina gosiga vänner och jag tänker ha mjukisar och kofta på mig, pigggare än så känner jag mig fasen inte så inga gala klänningar ikväll, okej? Vi kan väll bara fira in lovet med slappa fredags outfits.

Ge mig sömn

Gud vad jag är sliten. Igår jobbade jag elva timmar i ett himla parkeringsgarage, det var fruktansvärt stressigt och jobbigt, VIP gäster var det som gällde så det var hårda regler och mycket fjäskande, sånt är alltid jobbigt och vi lyckades skapa en smärra kous som vi sedan lyckades reda ut. Vi stannade på Donken på vägen hem, första gången mat på 11 timmar och dricka, gissa om jag var hungrig, tur marie att du inte var med.. jag säger bara det..

Idag är det plugg som gäller hela dagen/kvällen och sen ska jag förhoppningsvis hinna se min sex and the city film som jag längtat sååå mycket efter som världens bästa pojkvän köpt till mig.

Nu ska jag göra något vettigt sen gå och äta. Jag tackar gudarna för att jag slipper jobba idag och imorgon och längtar nu bara till måndag då allt jobb för denna vecka är över och jag för fyra dagar frammåt kan njuta av mitt lov innan det är jobb dags igen. Tjing!


Här är min arbetsplats de kommande dagarna, great...

Don't be sooooo mad

My, nu är jag på gång men jag måste plugga nu så hinner inte klart, men sluta vara sur (I know you love me), jag har ju iallall kommit en bit, don't you think so? Later.

Eftermiddags mys

Just i denna stund ligger jag framför brasan på täcket med datorn framför mig. Jag är frussen, har varit det hela dagen, tack vare den där himla ishallen. Idag har jag knappt ätit någonting, en hamburgare, inget mer. Anledningen? Vi ska äta taco ikväll och jag har sparat mig så att jag kan äta extra mycket taco, min favorit mat, gud vad jag längtar 30 min kvar.


På tripp med Sassie & Co

Nu är det dåligt med uppdateringar igen, camilla var på mig om det igår och my om designen, jag ska, jag lovar er båda det.

Igår var jag på bio och såg Patrik 1,5 med Sara, Valle, Tim, Adde, Felix, Elsa, John, Robin & Marcus. Jag, adde, tim och valle åkte med sara in dit och resten i johns bil. Jag fick sitta fram både dit och hem vilket retade gallfeber på tim. Vi bröt mot lite trafikregler på vägen men sara är as duktig på att köra så jag var inte orolig någon gång, det är jag jämt när jag åker med min pojkvän som haft körkort i 3 år, bra jobbat sara. Vi köpte popcorn och läsk och sen började filmen, några scener var lite jobbiga att titta på och det var massa fniss bland oss alla.

Efter bion började resan hemmåt. Allt började med att vi åkte fel. Fel väg, addes fel. Ni kan tänka er när tre galna killar sitter bakom ryggen och pekar (alla pekar olika) samtidigt som de snackar om en massa annat och skriker.. det kunde bara bli fel. Johns bil fick haka på partybilen fel väg hem. Körde fel en gång till sen innan vi splittrades i segersäng där vi tog skogsvägen till sorunda, gissa om vi var rädda. En massa djur och kolsvart ute vi hittade på historier och skrämde upp varandra, allt om döda soner till monster.

Efter vi släppt adde åkte vi till nynäs cruisade runt lite, tittade på folk och myste. Sen splittrades vi och jag slockande direkt när jag kom hem.

Idag har jag varit på hokcey (som vanligt på lördagar).

mumma

gud vad gott det är med bränd kyckling... mmmmm.. mums.

The doubble L

God dag. Har varit fruktansvärt mycket på bus humör idag och det gick ut över min tamara, eller ja hon lider inte av det då hon är precis lika busig som jag, min vapendragare och partner in crime hon är allt bra hon. Just det tamara vart tagen för att vara Dubbel L idag, om det itne varit så att jag suttit i ett bibbliotek vid denna tidpunkt hade jag fått ett hysteriskt skratt anfall, eller vänta det fick jag ju ändå?

Ikväll ska jag umgås med psykologi boken men först ska jag iväg och övningsköra med pappa. Later.


No more words


This is love.

Ingen är nog mer chockad

Dagarna i ända sitter jag och tittar på bilar.. Ja ni läste rätt alla.. jag tittar på bilar. Jag har blivit som sjuk av tanken på det här himla körkortet. Jag drömmer om det på nätterna, jag tänker på det ganska många gånger varje dag, bara tanken på att jag är på gång gör mig lycklig och nu dessutom sitter jag och tittar på bilar.. Jag chockar mig själv och min pojkvän som försökt få mig i flera år att engagera mig i hans stora intresse, bilar.

Nu är jag dock engagerad fyra år efter han började försöka engagera mig, bättre sent än aldrig. Nu är det nämnligen så att jag ska köpa en bil. Japp alla ni läste rätt igen, en bil. Jag, Matilda Linnea Strandberg ska köpa mig en bil så här lagom innan jul, så inga mer kläder på några månader nu. Det är inte så att jag är klar med körkortet, faktiskt har jag ganska mycket kvar men jag känner att den dagen som jag har det där körkortet vill jag ha något att ta mig runt i och kanske ska det motivera mig att jobba ännu hårdare när jag har något som väntar på mig, sen tar det ju ett tag att hitta något som talar till mig (som min kommande bil ska göra)

Jag hoppas iallafall.. Min pojkvän ska vara med på bilen, det ska ju vara hans också, vår "Åka runt i nynäs bil", ingen storslagen historia med andra ord men något med fyra hjul som går frammåt.

Nu ska jag på körskolan och sen är det pluggande som gäller.


Mitt K har försvunnit

mitt K på tangentbordet är också onstigt blir fel hela tiden som ni ser <------

Blåsor under fötterna

Jag vaknade i morse, gick upp ur sängen, gick till kylskåpet och drack cola dirket ur flaska (vilket jag inte gör i vanliga fall), begav mig senare till spegeln och när jag kom dit höll jag på att svimma, jag såg ut som en jag vet inte vad, kanske något som hämtat ur en skräckfilm? Gårdagens söta smink låg under ögonen & håret var flottigt och std åt alla håll, med andra ord så är jag långt från topp idag.

Jag har minnesluckor från gårkvällen, vissa delar av min långa färd hemmåt på två och en halv timma kommer jag inte ihåg men jag minns att jag skakade för jag var så kall när jag kom hem. (Som ni  ser på rubriken ha rjag även vattenblåsor under fötterna av den långa färden hem)

Jag måste ta tag i mitt förbannade körkort, gud vad folk tjatar. På måndag är det jag som bokar 1000 lektioner tätt på varrandra så jag blir av med skiten någon gång, min pojkvän har erbjudit sig att betala mitt jävla körkort snart bara jag tar det, men det är inte pengarna som är probemet inte alls snälla mamma och pappa tar hand om den biten, men de kan inte ta hand om orken och jag har inte den. Nu är till och med henrik på mig varje dag så okej då nu ska jag ta körkort, jul.. jag säger bara runt jul.

Mitt tangentbord är knas, j och ö fungerar inte ibland så de faller bort i orden om jag inte trycker extra hårt, bara så att ni inte tror att jag inte kan stava till JAG  (ag) om det skulle hände, fasen vad jag skriver strunt nu ska jag duscha, det är väl behövligt.


UPDATE UPDATE UPDATE

Jag hatar den här bloggen det är därför jag ALDRIG bloggar i den längre. Jag måste fixa till designen då hoppas jag att jag ska få tillbaka all min lust till att blogga igen. Ska låta det ta några dagar, ska jobba lite på det sen så, då kommer jag igång igen.

Där av ser allting så konstigt ut just nu men det får bli bättre vart efter och det kommer bli bättre, jag lovar mig själv det.

Jag har en hel del att berätta det händer jätte mycket i mitt liv just nu och det är så roligt. Snart kommer tjejerna över och vi ska mysa. Kanske titta lite på mamma mia som jag precis satte på. Bye.

Never turn my back to you

I could live a thousand years
If I could be alone with you
You
Every second of my life
I would never play the fool
Never turn my back to you

I was the one who saw you first
A grain in the sands of the universe
I never knew what was ahead of me
Now I'm out of the eyes of the wintertime
And here in the sun

I'll stay inside your shades of love
Makes one day forever
And when July has come and gone
This day will last forever

When I see the way you look
The way you look my way
Through the rain
And the water crashing down
Washes both of us away
Away

I was the one who saw you first
A grain in the sands of the universe
I never knew what was ahead of me
Now I'm out of the eyes of the wintertime
And here in the sun

I'll stay inside your shades of love
Makes one day forever
And when July has come and gone
This day will last forever

I'm here inside your shades of love
Makes one day forever
And when July has come and gone
This day will last forever

She's all I see in front of me
She's all I need...

I could live a thousand years
If I could be alone with you

And here in the sun
I'll stay inside your shades of love
Makes one day forever
And when July has come and gone
This day will last forever

I'm here inside your shades of love
Makes one day forever
And when July has come and gone
This day will last forever

One day forever
One day forever
One day forever
One day forever...

Our song. I Love you, always have, always will. Mikaela Idermark Bruun, we rock.

Linda with the driving skills

Idag har jag varit fruktansvärt trött och upptagen med en massa olika saker. Höll på med projektarbetet i skolan hela dagen idag, efter skolan såg jag fram mot att bädda ner mig i sängen en stund med huvudvärk men inte då, linda plockade upp mig vid ica och vi åkte runt på lite olika saker innan vi parkerade i centrum och fikade. Efter fikat åkte vi hem till linda och linda halvsov i soffan och jag i sängen samtidigt som vi pratade en massa tjejsnack.. nostalig och lite skvaller. Sen skjutsade linda snäll som hon är mig till körskolan (kanske för att  hon ska slippa skjutsa mig?).

Körningen gick bra. Efter åkte och handlade lääääääääääääääääääänge.
Nu är jag slut. Imorgon jobbar vi från Cafe Kullsta inte i skolan. Min projektarbetsgrupp myser nämnligen till det imorgon med brunch och mys innan möte med min pojkväns pappa angående projektarbete.

Nu ska jag se på seven och sova. Godnatt och där med basta.

mys

Ikväll ska jag äta middag med min pappa, syster och hennes pojkvän. Sen ska jag ligga hemma i pappas soffa och titta på Mamma mia the movie, den är bara så himla bra.

Innan vi åker ska jag bara mysa klart, det är tufft att lämna täcket.

söndag

Igår hade vi världens mysigaste tjej kväll. Vi spelade spel och åt fruktsallad. Vi tittade också lite på stjärnor på is, kanske kan bli roligt. Sen hände det som inte fick hända, jag och jessica hamnade av någon konstig anledning på Telegrafen, det var verkligen inte meningen. Allt gick så fort, byta om, sminka sig, supa ner sig och ta sig till telegrafen på under en timma, vi är verkligen så bra.

På TG var det halv mycket folk och äldigt trevligt. Åkte hem lite innan tre med världens bästa pojkvän och skjutsade också hem linda på vägen. Idag har jag legat i soffan hela dagen, så fruktansvärt skönt.


Naked phoooto


SP3C for life!

Förbannade Lancome

Idag köpte jag smink för fem hundra kronor (jag försöker intala mig själv att det var behövligt att köpa så lite för så mycket), jag kan bara äta soppa, ska jobba hela höstlovet och jag har inte fått någon luft på hela dagen.

Ångest, ångest, ångest, ångest. Ibland är livet verkligen så tungt.



Min väldigt tidiga önskelista



1. Louis Vuitton Speedy 30
2. London resa
3. Marc by Marc Jacobs plånbok / clutch
4. Super stor och fin klocka i läder
5. Någon som vill ge mig ett körkort?
6. Uggs i härliga höstiga färger
7. Good Charma armband, jag skulle kunna använda mina jämt.
8. En resväska för alla mina kommande planer i vår
9. Sex and the city boxen
10. Hanky Pankys, världens bästa trosor.

RSS 2.0