!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Alltid dessa bekymmer; ge mig en container med snygga skor!

Hela vårt hus är fullt med skor, det är mösspåtagning imorgon och som vanligt för mig är skorna det viktigaste, suck x2. Jag har frågat min kära pojkvän hundra gånger, är dom här snygga? Kanske ska jag ha de här istället? Kommer jag få ont i fötterna? det ända jag får till svar är ett himla mummel. Det är nästan så jag tar mitt pick och pack och drar till murran och frågar om hjälp men fan jag har ju massor att göra, jag har inte tid med sko problem. 

Nej nu ska jag ta tag i snapsvisorna, det är för jävla roligt, så det så. 


GOOOSCH! 

Life would suck without you

Igår var antagligen en av de värsta dagarna i mitt liv. Den huvudvärken jag hade hela eftermiddagen och kvällen var inte att leka med, var på Ica för att försöka köpa något jag kunde äta, var likblek helt rödgråten och kunde knappt titta för ljuset fick mig att vilja spy och svimma. Tog två tabletter somnade halv åtta, vaknade fortfarande med ett bankande huvud, fick inte upp ögonen och bestämde mig därför för att sova vidare en stund till, vaknade nio och då kändes det som jag återuppstått från de döda, härligt. Det är inte konstigt att jag fick den där huvuvärken, igår var en rätt jobbig dag i mitt liv, men nu ska vi inte tänka mer på det.

Sitter och pratar med micks, planerar vår middag på torsdag mellan mösspåtagning och utgång, mickis älskar ju sina listor. Håller på och gör i ordning en lek, uppdrasleken, den blev en succe på min middag då jag fyllde år och efter önskemål har jag beslutat att göra den igen.

Ska åka till Haninge snart och köpa mina skor till studenten, snabba puckar, bye.


Senast vi lekte uppdragsleken! Pussis.

Nu kör vi!

Måndag! Är redan hemma från skolan, körde bara engelska idag eftersom jag och mamma ska till stan på hemligt och nödvändigt uppdrag. Ska snart ta bilen och brumma till mamma och plocka upp henne. I natt sov jag ungefär fem timmar så jag är väldigt trött och tröttare lär jag väl bli. Nu är det ny vecka, halv vecka. Mösspåtagning på torsdag, spännande, 25 skoldagar kvar till studenten, det går fort nu.. det går bra nu!

Nu ska jag röra på fläsket, hoppas det är lika fint väder i stan som det är här så vi kan sitta ute och äta lunch.

Puss!

Never ending story

Lång vecka som äntligen är över, det har varit busy, busy.

Idag på retoriken hade vi väldigt roligt! Jag fick spela bimbo under vår Robinsson inspelning och oh god gick jag in i rollen eller vad! Kanske passade rollen mig, innan retoriken talade Tarik om för mig att jag alltid är så chic och dressad, att när han tänker på en typisk tjej så är det mig, jag är med andra ord definitionen av en tjej, mina saker och hela mig plus det faktum att jag är  fnittrig och glad (Tarik kanske skulle vilja umgås med mig under min pms), fick Tarik att utse mig till definitionen av tjej. Tarik han är mysig han, jag blev glad (det är ju jag?), puss vännen!

Efter skolan stressade jag som en dåre hem för att hoppa från min bil till en annan och åka på bio. Bion var väldigt rolig vi såg "17 again". Efter bion åkte vi direkt hem, då hade henkan handlat, kött, sallad, beasås, pommes, halloumi ost, squasch och en massa annat gott så vi grillade i det underbara vädret.

Imorgon skulle jag åkte och köpt skor men så blir det inte, istället tänker jag inte göra någonting en hel dag och bara njuta i solen, jag ska också upp på stan och leta efter en grön concealer innan jag ska ta med min syster till stallet så hon kan rida, hurra.

Puss

tankar

Jag har varit super dålig på att blogga men som vanligt beror det på att det snurrar ganska mycket annat i kolan (ja den känns som kola, seg och väldigt fantasilös och trist). Projketinlämning, geografiprov, filosofinlämning, talanalys och lite sånt är vad den här veckan bjuder på.

Jag har inhandlat två klänningar till studentskivan om två veckor (samma klänning fast i olika färger, ska försöka bestämma mig) i helgen ska jag köpa mina skor till studenten, en vit kavaj grymt snyggt och en av klänningarna lämnas igen, på fredag ska jag dessutom på bio.

Näst vecka är det halv vecka, mösspåtagning och en massa kalasande. Veckan efter det är det skiva... sen är det några veckor innan det är slut, det är panik i hög grad just nu! Jag har en massa saker jag bara måste göra, hallå sommarjobb?



Jahaja då var vi där igen


Vad vill du ha till studenten stumpan?
Ehm.. marc jacobs solglasögon, Louis vuitton speedy 30, blekrosa juicy coture set, pengar, resa och lite små saker.. som kostaboda glas och andra billiga stuff.
Nemas problemas!

En önske konversation som cirklurer  i mitt huvud, svaren = önsketänkande, mina önskemål = riktiga önskingar.

hoppet är det sista som överger människan

Undra om Mr Karl Lagerfeldt har lust att bjuda mig på denna underbara skapelse?


Studentklänning signerad Chanel skulle vara perfekt.

Brum brum!

Jag har gått och bivit med körkort, lyckan och lättnaden är oändlig, äntligen! Så nu brummar jag runt för fullt, nu ska jag svänga in i duschen, sen sussa natti natti.

 
Jag har ju inte fått något körkort än (kommer på måndag) så pappa gjorde ett kort i form av körkort till mig, undra om jag kan köra med det? Fick också världens finaste blommor (rosa såklart) av papps med ett kort "jättegrattis till körkortet, du är bäst". Skickade precis iväg ett sms till pappa och tackade för allt stöd, det har varit tungt jag har inte kunnat fokusera, han har tragglat med mig och mamma har stöttat och ändå är det jag som får blommor, tack pappa jag blev jätte glad jag älskar dig och mamma, det är ni som är bäst.

 

Swing Swing


typiskt dom, en bild säger mer än tusen ord.


A good night

Gud vilken trevlig kväll det blev igår! Jag tycker verkligen om att umgås med dessa människor, vi satt och pratade om sommarplaner och oj vad mycket ideer som kom upp, den som lever får se! 

Nu ska jag ut och röra mig lite, ikväll ska jag begrava mig själv i plugg, det är så otroligt trist men jag måste.


tankar

Gud vad skönt det är med påsklov! Trodde att det skulle vara varmare ute idag dock än vad det visade sig vara. Men vi gick en vårpromenad runt ringvägen med andreas och therese sen när vi kom hem så var det bara in och hämta plånbok sen åkte jag till pappa och henrik till in farmor. Jag packade ihop en massa saker i en flyttkartong (så som skor, några tröjor och ja ännu mer skor?) Kändes sorgligt att flytta så mycket saker på en gång... jag har ju lixom bara tagit någon sak med mig åt gången förut, men nu kändes det i hjärtat. Jag såg att pappa också tyckte det var lite jobbigt, han satt där i soffan och sa "åh kommer du ihåg när jag jagade runt jorden för den där väskan/tröjan/skorna?" dock vet ja att han är glad och stolt över mig, att han är lycklig över att jag för första gången i mitt liv faktiskt trivs och mår bra, det har varit jobbigt med mycket i mitt liv och det har tyngt honom.

Min pappa är speciell, det finns lixom ingen som honom och alla som känner honom och mig vet att pappa skulle göra allt och lite till för mig, det har han alltid gjort och kommer alltid att göra. Det är en fruktansvärt generös, snäll, omtänksam, förstående och karismatisk person som är älskad av många människor och såklart av mig. Jag säger så här... man älskar och tycker om sina föräldrar, men det är inte fören man flyttar som man inser hur mycket dom egentligen betyder, hur mycket dom ställer upp och hur mycket man uppskattar dom, man värderar dom mer när det inge längre är en självklarhet att dom alltid löser alla situationer åt en.

Nej jag ska sluta vara sentimental, det är ju påsk och det är samma sak som glädje. Nästa vecka är en vecka full med äventyr. Mickis och Marie åker till Keb imorgon och jag håller alla mina tummar för dom, jag vet att ni grejar det, ta hand om er. Jag själv ska slita här hemma men det är ändå en spännande vecka full med aktiviteter. Skönt att veckan startar med en tisdag, måndagar är så hemska.

Ikväll ska jag mysa med henkan, adde och therese, vi ska spela något spel och kanske får jag bjussa tessan på lite vin, det vore något.

Later!

Glad påsk allihoppa!

Idag fick jag en super fin påskpresent, en vit peak jacka en tunnis som man kan ha nu i vår på promenader tex, men också som man kan ha på afterski i Åre i vinter, den är perfekt! Jag blev så himla glad jag hade absolut inte förväntat mig en påskpresent! Det var lixom en Glad påsk, lycka till, den här är du värd present för det var/är så mycket som händer just nu! Jag har iallafall jordens bästa pojkvän, varje dag, jämt!

Nu ska jag sätta igång och söka högskolor, japp ni hörde rätt idag är the day. Senare i eftermiddag ska vi hem till mormor och mysa med min släkt, jag längtar jätte mycket. Men nu måste jag sätta igång med det här, önska mig lycka till.

Puss puss


Holy

Idag är det långfredagen och jag sitter hemma och analyserar heliga skrifter, vad kan pasa bättre? Känner mig faktiskt precis som man enligt den Kristna tron ska känna sig idag, sorgsen... för att jag sitter med en Bibel framför mig och analyserar evangelier och olika predikan, det är hemskt och ute skiner solen.

Jag ska inte hålla på allt för länge faktiskt ska ta mig igenom någon uppgift till resten lämnas till söndag och måndag... då ska jag också göra en himla massa filosofi! Nej jag ska försöka att inte deppa ihop totalt, ikväll blir det middag och imorgon påskmat med släkten det är så mysigt!

Ut i solen med er ni som kan, puss!


Landsbyggden

Just nu har vi flytt stor staden! Befinner oss på landet, så himla super mysigt. Sitter i Tamaras mammas super fina kök och bloggar, vid ett köksbord fullt med godsaker. Framför mig står Camilla & Tamara och fixar med en massa inför maten, typ sallad och guacamole eller ja som jag och Tamara säger gucamole.

Med andra ord är dom så super super duktiga som det går (dom har tvingat mig att fjäska för att få blogga). Nu ska jag hjälpa till lite tänkte jag, glänsa lite med mina matlagningskunskaper.

Nu kom mickis, marie och elsa hit och snart mer girls.



Tamara har flyttat in med mig

Halloj! Jag har inte bloggat på någon dag, det beror på att det faktiskt varit fullt upp! Körning, barnpassning, alkohol, umgåtts med mamma, film med jessica, OC och en massa massa mer. Det största som hänt är såklart att jag numera har två sambos! Tamara bor just nu hemma hos mig, hon har varit här sedan i måndags, under den långa påskhelgen kommer vi separeras men sen nästa vecka kör vi igen!

Idag ska vi till IKEA, nu blir ni kanske oroliga och undrar om jag och min nya sambo redan inreder ett rum till henne? Den kan ni ju suga på.

Later.


Vilka minnen som väcks med glass!

Någon hade bloggat om glass och jag var bara tvungen att göra detsamma! Surfade mig in på GB:s hemsida och hittade alla glasskartor från typ 70-talet och fram! Klickade mig in på 90-talet och hittade alla glasskartor från när man själv var liten. 1995 kartan är den första jag kommer ihåg, den är min favorit. På den tiden då jag var fem år älskade jag Banana Joe (grinade när jag inte fick den sommaren efter det) & den där isglassen me tre frukter. 1996 var det fötterna i den lilla påsen! Att titta på desa kartor väcker minst sagt många minnen till liv igen, ingen sommar utan GB glass! Kartorna har minst sagt förändrats (så även priserna) men det är de första två jag förknippar med sommar! Vilken var eran favorit?

   1995                                                                   1996

   1999                                                               2008

I'm me and no one else

Idag är första dagen på påsklovet och jag ka verkligen inte beskriva hur otroligt skönt det är! Solen skiner utanför fönstrena och det är vår i luften och jag är lycklig just nu, allt i livet står helt rätt till, kan ni förstå? Det kan bara hända på våren!

Just nu sitter jag inne och tok njuter av att det är så fint hemma hos oss eftersom jag tok städade hela huset igår, men snart ska jag gå ut i solen en stund och äta lite lunch, rostbiff och potatissallad, mums!

Just det!  Idag är det två månader kvar till studenten, exakt... tiden springer förbi och snart är det faktiskt slut! Jag har dagen till ära faktiskt köpt mig en till studentklänning av den  enkla anledningen att jag är tveksam till mitt första köp och därför ska se vilken som känns bäst, den ena kommer alltså med all sannolikhet att åka tillbaka!

Igår började mamma tjata på mig att börja skriva inbjudningar till min studentmottagning (det tycks vara tidigt men allt tar sin tid när jag ska göra det så jag förstår att hon örjar tjata nu) så jag ska sätta igång, hon tyckte jag kunde göra egna på daorn eftersom jag ju faktiskt går media "det blir mer personligt och roligare" jaja, min mamma är Student Hitler, det märks att jag är hennes första barn!

Nu ska jag äta och sätta igång med inbjudningarna och behaga mamma.

Later!

Huggtänderna fram

Jag är helt kär i den här jackan som Sofie Fahrman har, helt, helt, helt fast! Inte blir det enklare av att mickan helt plötsligt kom ut med den från Zara i onsdags medan jag passade bilen i taxi zonen, den är nästan gratis...ett tusen niohundra nittosex kronor, som hittat för en som äter nudlar resten av månaden för att ha råd att ta studenten, inte riktigt så illa är det kanske, eller inte alls men aa typ.

I-lands problem nummer ett

Började kvällen med thai mat med min sambo (hör ni hur vuxen jag är?) och hans bror hemma hos oss. Tittade sedan på talang och berg flyttar in. Ikväll skulle vi egentligen åkt hem till min pojkväns far och hans söta fru och badat jacuzzi men jag orkar inte och inte B heller, det är jobbigt att passa barn må jag säga.

Sedan körde min kväll ihop sig, två grymma filmer på tv samtidigt. Kunde inte bestämma mig för vilken, normalt när jag hamnar i den situationen går jag på skådisarna denna gång vart det dock körigt Brad VS Brad... shit! Jag satte på min älskade fight club till B med inspelning och stängde själv in mig med ljus i sovrummet med Orlando & Brad som i den underbara filmen Troja, så just i denna sekund njuter jag av livet och av veckan som gått, som jag faktiskt är riktigt nöjd med, jag har ju åstadkommit något bara det borde vara värt njutning och firande.

Jag blir helt fascinerad av de otroligt vackra kvinnorna i filmen, alltså hur de gestaltas som prinsessor och drottningar för Sparta/Troja.... jag skulle vilj vara en trojansk prinsessa!


bubble as in trubble

Det är så himla skönt ute idag, jag kan verkligen inte förstå att det är vår redan! Vintern var lång men det känns inte som det är dags redan? Vår leder till sommar och sommaren börjar med studenten... snart är det dags.

Vi satt iallafall ute hela eftermiddagen och gassade i solen fruktansvärt skönt var det, typiskt oss svenskar så fort solen skiner och tempen stiger någon grad förflyttar vi oss utomhus och kan inte sluta tjattra om hur underbart vädret är, sedan kommer molnen och tempen sjunker då går vi in och gnäller, alla känner igen sig.

Ikväll ska jag dricka lite bubbel och mysa tror jag och imorgon så ska sassa brassa firas med mindre festligheter det ska bli super roligt jag är super peppad!

De är inte lika små längre

Efter skolan idag sa jag till tamara att jag var tvungen att åka hem direkt eftersom jag skulle barnvakta "bebisarna" idag och även över natten. När jag kom hem möttes jag av ungarna i hallen och det var bara "hej och hejdå, nu drar vi ut till våra kompisar, ring när det är mat!" jaha så satt jag här ensam, vad hade jag förväntat mig att dem skulle vilja leka med mig eller? Inte direkt... så jag ringde tamara och vi lekte med tee och stenhårda bullar på eftermiddagen, super mysigt jag tycker om dig!

Nu på kvällen/eftermiddagen har vi tittat på twilight, ätit tacogratäng och nu tittar vi på madagaskar två, en sjukt rolig film!

Det blir alltid sent när jag e barnvakt, felicia brukar sova vid den här tiden men nu sitter hon rakt upp och ned i soffan, suck nu ska jag styra upp lite.

Puss & Kram.


Det är faktiskt vår ute

Just nu sitter jag på Espresso House på Vasagatan, jag ska snart bege mig mot Karlaplan för studentmöte, jag ska också möta min kära vän Mickan och kolla in Victors lägenhet och förhoppningsvis ta en fika. Ikväll kommer jag hem rätt sent, då blir det lax med fetaostsallad och olivolja. Ikväll ska jag också plugga lite och så ska jag ta hand om sovrummet och vardagsrummet det är fruktansvärt stökigt. Imorgon ska jag leka med bebisarna på kvällen & natten (Anton & Felicia) för herr och fru Palm ska åka på Palles födelsedagskryssning han fick i present.

Just det jag har shoppat en blommig kjol till mig själv, den har jag verkligen förtjänat, glädje shopping. Hade det inte gått som jag ville idag hade jag tröstshoppat så det spelar ingen roll jag shoppar hur som!

Nu ska jag ut på stan, köpa ett par nya skor jag spanat in och sugit lite på hela dagen och jag vill fortfarande ha så nu följer de med hem, bye!


Så här glad är jag för att solen skiner ute och för att det faktiskt är riktigt skönt ute!

RSS 2.0