!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

01.23 ny bloggare

Anton har börjat blogga haha, sötaste lilla anton, det är jag som fixat allt åt honom eftersom min pojkvän vill veta hur hans kära lillebror tänker ibland. Besök världens bästa Antons blogg.

17.37 Du är fantastisk

Gud vad jag saknar dig, du fantastiska människa. Jag hatar att saker och ting blivit som det är, i sommar vill jag ha dig vid min sida.

16.31 I feel proud

Endast denna vecka: MVG i Svenska C, Projektarbete, Grafisk Kommunikation, Religion A & Religion B. Nu undrar jag vart vingarna bär, ibland får man vara stolt, jag är stolt.

För första gången på tre år är jag inte stressad, känner ingen press eller den minst nervositet, för första gången under tre år infinner sig ett lugn i min kropp, det är ödet som bestämmer. Jag har gjort allt jag kunnat, mer har aldrig någonsin varit möjligt för en människa, vart framtiden tar mig spelar inte så stor roll, för jag vet att jag kan och att det kommer att bli riktigt jävla bra. Jag är inte osäker längre, jag är säkrare än någonsin, på mig själv och min kapacitet, jag kan, jag vill och jag kommer att lyckas.



15.00 Life is good right now

Igår var det min sista riktiga skoldag i gymnasiet... enligt schema så har vi måndag och tisdag egentligen också men vad vi treor fått förklarat för oss är det inte allt för seriöst, man kommer när man vill med andra ord. Efter skolan var jag hem och städade och fixade lite innan jag klockan fem drog till Freja med nästan alla mina bästa. Vi hade super trevligt, åt god mat och skålade i svalkande dricka då vi satt i 30 graders värme och bara njöt, det blev skålar för oss, för att vi klarat oss igenom tre år i gymnasiet med flaggorna i topp. Jag drocg hem vid nio, mina vänner drog vidare ut i partynatten men jag hade ingen lust.

Ikväll ska jag på kalas hos B's mamma som fyllt år, trevligt. Nu ska jag röja lite och hänga lite mer i solen, super.

Puss & kram njut av det underbara vädret!


En gång innan TG var jag himla full!

15.39 Mission finally completed

Igår sysslade vi enligt securitas vakten med olagliga saker men oj vad roligt vi hade! Till och med när han skällde på oss, när tamara skamsen ringde Hasse och frågade om det faktiskt inte varit så att vi fått hans tillåtelse så kunde vi inget annat än gapskratta? Ja det var roligt, kommentarer som "tänk om vi skulle få en prick i registret för att tejpa på skolan" kom ur munnen på Camilla. Vakten gav sig till slut, vi hade rätt han hade fel, vår man Hasselhoff räddade oss med ett gapskrattande "vad fan håller ni på med hahah?!". Vi klarade oss helskninnade ur situationen och åkte stolta hemmåt.

Ikväll ska jag på studentmottagning, Grattis Sofia! Ska bli jätte roligt, det är alltid kul att gå på mottagning och uppleva glädje och trevligt sällskap.

Innan dess blir det en liten nap, jag är trött för jag sover inte på nätterna, jag har slutat med det, de är överskattat!

 
Det ryktas om någon slags hämnd, bring it on!

19.46 Hell yeah

Just det idag tog en av mina favorit killar körkort, grattis Garp!

Jag har en hemsk huvudvärk men som tur är börjar den lätta lite efter två Ipren. Idag har jag samlat vuxenpoäng, var och storhandlade, både på Ica och på Willys, helt galet effektiv. När jag kom hem så packade jag upp varorna och fixade lite, nu har jag precis lagat mat, inte likt mig att äta så här himla sent, men B tränar till halv åtta tre dagar i veckan och om jag ska äta före honom jämt så äter vi knappt aldrig tillsammans så nu är halv sex ätaren hungrig.

Ska snart åka upp till skolan och fixa lite... har kollat över kalendern för nästa vecka, den kommer bli grym!

Nu ska jag göra klart min schnitzel.
Bye.

14.25 Done, done and done!

Jag är färdig med gymnasiet, kan ni förstå det. Om elva dagar tar jag studenten och idag är jag klar med allt som har med gymnasiet att göra. Inga mer prov, inga mer läxor, inga mer arbeten, inte ens en enda liten uppgift återstår av min tid på gymnasiet, det är galet.. helt galet.

Igår och idag hölls det tal, igår var stämningen tryckt, fin, jag grät, alla höll så vackra tal, jag kunde inte sluta gråta...
Hasselhoff har gett sitt medgivande till buset, super han vet inte vad han gett sig in på.


12.21 Sommar

Idag är det så fruktansvärt skönt ute! Jag ligger nu efter en engelska lektion ute i solen och gassar samtidigt som jag försöker skriva klart mitt tal, ja det går faktiskt sakta men säkert frammåt. Jgg ligger på bryggan med näsan ut mot havet, det finns faktiskt inget vackrare än sommaren på detta ställe. Har inte tid att ligga här hela dagen direkt, har en massa saker att fixa så om någon timma ger jag upp solandet för studentfix och projekt grejjs.

Nu ska jag sola vidare, en halv liter vatten är redan borta, hjälp vad varmt det är.

Puss!

Gräver i arkivet

Det är så otroligt roligt att sitta och titta tillbaka i sin blogg, därav klockan. Så många minnen samlade på en internet sida, det är en otrolig känsla!

Här följer lite bilder!












23.25 tjugosju klänningar

Jag har varit duktig idag, sedan var vi på bio.. Änglar och demoner, precis min typ av film grymt bra! Jag har dock inte mått så bra idag, ni vet när tjejveckan kommer, värk på hög nivå. När vi kom hem från stan kunde jag gått till mickis och träffat upp tjejerna men en ipren och ett kallt glas Loka kändes bättre, just nu ligger jag framför 27 dresses i sängen, tittar på ett tomt word papper och försöker få till ett tal, hur beskriver man så mycket känslor? Detta kommer ta tid jag måste komma någon vart.  

13.02 skit väder

Typiskt att det bokstavligen ska ösa ner regn när jag har fina planer för kvällen, de lär ju inte bli så mycket av att sitta ute på en båt och äta mat och något gott att dricka till ikväll? Väder är skit.. ibland gillar jag regnet men inte efter tre regninga, tråkiga dagar i rad.

Jag får se det från den ljusa sidan, ska försöka få en massa saker gjorda. Som att fixa min studentklänning, jag älskar den, bara inte på mig... därför ska den fin justeras lite, som tex läggas upp och sys in, hell yeah femton dagar kvar.


Dagen bjuder inte på lika fint väder som skolavslutningen 2006, direkt.

(Plötsligt minns jag varför jag gick och blev brunett)

18.11 Sunkissed

Jag mår inte okej.. jag är trött som något som inte kan beskrivas, jag har ont i kroppen och sist men absolut inte det minsta problemet är att jag har stört ont i bihålorna och därmed en sprängar huvudvärk, som gräddet på mosen har jag ett helt arbete i filosofi att fixa till imorgon, död.

Idag fick jag en sunkissed bodylotion av mamma så nu ska jag blir orange i veckan.


Jag skulle vilja vara så där Rhodos brun (även om solen inte bet på oss där nere, så är det bättre än the look right now!)

20.43 Drömmar i rosa

Idag har det varit så himla grått och trist ute att man inte kunnat urskilja dag från kväll, knappt. Jag har varit helt fruktansvärt trött hela daen, haft en enorm huvudvärk men så blir det när man sover alldeless för lite. Just nu pluggar jag religion och mitt i allt tungt så har jag shoppat mig en rosa klänning till studenten, ja alltså till kvällen då det är dags för utgång, den andra lär ju vara super sunkig vid den tidpunkten! 

Nu har jag shopping och alkohol förbud för resten av månaden (undra hur länge det håller?). Det händer mycket just nu, imorgon ska jag hämta ut min studentklänning, tänk om den är skit ful. Nej jag orkar inte, den är inte ful.


(synd att man inte ser ryggen för det är den som är läcker) 


14.49 begrav mig

I fredags hade jag en jätte bra kväll! Lagom mycket dricka, lagom långt party och jäkligt mycket dans! Hade tagit på mig platta skor kvällen till ära (första gången någonsin för mig ute, det kändes knasigt, men var skönt!). När jag vaknade på lördagen var jag hyffsat pigg men jag hade ingen röst kvar efter all sång. Hade en lugn dag, jag fixade skolarbeten och lite sånt där. Anton och jag stod också ute och övade golf svingar, vilket gick oväntat bra. Jag hade bestämt mig för att ta det lugnt på lördagen, vara hemma med sushi och Eurovsion, men planerna ändrades...
 
Ringde Carina för att berätta om golfstjärnan i mig och jag blev överbjuden på vin i Ove och Mariannes lusthus. Ett glas vin övergick till heta diskussioner, en massa trevligt prat och ännu mera vin. Kvällen avslutades med två pigga damer varav en sedan ersattes med Puddingen i Peter och Carinas bubbelpool i fyra timmar. När jag kom hem stod klockan på halv fyra, så vart det med den kvällen, vem vann ens Eurovision? Men bra jäkla trevligt hade igår!

Nu ska jag ta det himla lugnt fram till studenten, det är mindre än tre veckor kvar, nu är det dags att shape up. Idag blev mitt pluggande lidande eftersom jag legat i soffan med huvudet i stabilt läge för att inte kräkas hela dagen så nu måste jag på riktigt ta tag i det, klockan sex är det grillning hos papps som gäller.

13 maj 2009

Har varit hemma från skolan idag, behövde få en massa saker gjorde och visst har jag gjort saker, men inte hälften så mycket som jag borde. Jag är iallfall klar med religions arbetet till nästa vecka och imorgon ska jag sätta tänderna i grafiska uppgiften och i helgen... den älskade filosofin. 

Idag bär jag blommigt, det har varit sommarvarmt ute, skönt. Jag ska gå och lägga mig och vila nu dock, ska tvinga B sen när han kommer hem också, han behöver sova efter de senaste dagarnas intensitet. 

Imorgon är en ny dag. 

Life is life

Dagen började med ett inte helt oväntat telefonsamtal, rest in peace. 

Efter långt prat i telefonen om allt som snurrat i mitt huvud de senaste dagarna så känns det nu väldigt skönt, kanske är jag på väg upp på banan igen. Jag ska sätta igång och plugga nu, religion står på schemat varvat med tvättning, jag är så trött på att det inte är det minsta organiserat här hemma med kläderna, men jag orkar inte göra något åt det, kanske är det snart dags för en stor förändring. 

Ha en super dag ute i solskenet och njut av varje minut. 



Another day on earth

Det är svårt när ens omgivning är ledsna, det är svårt att släppa tankarna, det är svårt att leva ibland. Det är svårt att befinna sig på en plats när tankarna finns någon annanstans, hos andra.

Idag har varit en dag som alla andra den senaste tiden, tung. Jag har inte fått någonting gjort på hela veckan, resultatet är att skrivbordet svämmar över och huvudet likaså, imorgon blir jag hemma med plugg och städ, kanske kan jag också finnas där som en hjälpande hand även om det är så lite jag kan göra, bättre något är inget är min nya filosofi.

Avslutade denna dag med middag med familjen Johansson & Lillhannus, det var gott med mat och sällskap. Somnade sedan i soffan framför DH (hur nu det gick till). Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova, imorgon är en ny dag med nya möjligheter, imorgon behöver jag defenitivt en lång och skön promenad.

Puss


Immortal beloved

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves. And yet my life in V[ienna] is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once - Be calm, only by a clam consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours

Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns

De senaste dagarna har jag funderat över livet, hur fort livet springer förbi en och hur man dag för dag bara blir äldre och äldre. Jag har förstått att man ibland måste stanna upp och njuta av stunden och inte bara låta stunder, som egentligen inte tycks vara något särskillt springa förbi utan att även dessa är de stunder man vill kunna minnas när livet närmar sig slutet. Jag försöker att inte tänka, men jag är en tänkare, när en tanke etablerat sig i mitt huvud kan jag inte släppa det.  

Jag har försökt knåpa ihop på mitt tal ikväll... det är så fruktansvärt svårt, hur får man ihop fjorton år på ett papper? Kanske borde det vara det allt mitt tal skall bestå av, det och en massa bilder, en bild säger mer än tusen ord och det är verkligen vad jag behöver just nu.


härligt

Godmorgon helg! Gud vad underbart skönt det är med helg, inte för att den här veckan varit speciellt jobbig. Det kan bero på att jag inte gjort någonting vettigt över huvud taget, jag tänker bara att jag ska ta det en annan dag eftersom det är låååångt kvar till inlämningarna, jag tittade nu i kalendern och insåg att inget är spec långt borta, studenten 27 dagar, 12 skoldagar... 5 arbeten, nästa vecka är det jag som lägger i en växel eller två. 

Idag ska jag iallafall åka och shoppa med mamma, jossan, alva och en kompis till jossan, vi ska åka till Forum Nacka, jag kör! Vilket äventyr. 

Puss puss

(Girls om ni läser detta jag har börjat göra en lista med lite studentmusik, hade inte alla låtar själv så vi får hjälpas åt på måndag att samla in musiken och dessutom komma på fler låtar, right now är det omkring 30 låtar) 

Close up

Idag har det varit en bra dag, thank you for blessing my life.

Inte full pott

Skiva igår! Middagen var sjukt trevlig, förkröket var grymt stressigt, kvällen var väldigt konstig? Betyg; 2 av 5 toasters, det var inte kanonkul.

Idag är jag dock väldigt trött efter en intensiv dag och natt igår, fyllekäk på donken runt tre satt fint igår och nu ska jag iväg med murran med fler och käka bakismat, fy tusan... det är nästan så jag redan glömt hur otroligt onyttig jag var igår? Man lever bara en gång, who cares? Bye.

Grill kväll

God dag söndag! Igår hade jag den lugnaste lördagen jag någonsing haft, typ. Började dagen med städning och åka ut och dela ut inbjudningskort till min studentmottagning. Drog sen och åt pizza vilket jag inte ätit på år och dagar eftersom jag knappt tycker om det, men igår var det super gott. Sen bestämmde vi oss för att åka på bio det blev Hannah Montana, vi ville se något lättsamt och mysigt och ja den var ju verkligen allt det och en gnutta barnslig, tror inte målgruppen var 18-22 år, direkt.

Åkte sedan hem kollade på lite filmer och låg i soffan och åt gurka med dipp. Runt klockan två ringde marran och frågade om jag hade lust att skjutsa hem henne och jess vilket jag gjorde eftersom jag var vaken och hade erbjudit mig tidigare! På vägen hem körde jag nästan in i murran som gick mitt i vägen och så skjutsade jag hem henne och elina hem till henne!

Ikväll ska vi in till stan, vi ska gå på min favorit restaurang Grill, ska fira addes födelsedag med honom, therese, henkan, tompa och linda ska bli trevligt!

Puss

Wooop woop

Jag är så fruktansvärt trött! Jag har åkt runt och lagt studentinbjudningar i folks brevlådor idag, jag är verkligen effektiv,  en sak jag kan stryka från listan, räknade hur många vi kommer bli ungefär och uppskattade summan till ungefär 30 personer, fy fasen vad kul!

Jag mår illa och har ont i huvudet, har fått för lite sömn så ska lägga mig ute i solen lite. Det blir nog lugnt ikväll, alla ska ut men jag vette fan.



oplanerat

Nu har jag skjutsat herr och fru Johansson till fest, hoppas dem får en trevlig kväll. Jag blev helt plötsligt också festsugen men nej fasen nu får det lov att vara nog! Ikväll vet jag inte vad som händer, klockan är sju, vet inte vad vi ska äta, vet inte vad vi ska göra... ingenting. Dör snart av tristess orkar inte laga någon mat, tar en macka goodbye.

Livet är bra som student

Gud vilken otroligt bra dag jag hade igår! Började dagen med mösspåtagning, willys, mickis, sång, drickande och fixande, bad, korv på centrum grillen, tillbaka till mickis, fix, göra sig i ordning, grillning, uppdragslek, snapsvisor, mat, ännu mer dricka, musik, jag har aldrig, banan med choklad och glass, ölspel, snack, dans, sång, fix, gå till telegrafen, telegrafen, esteterna spelade, trevigt folk, dricka, masa prat, sjukt mycket skrik och dans, skjuts hem, somna på 5 röda sekundr, vakna pigg och allert klockan halv tolv av en hund som slickar en i ansiktet! Livet är bra jävla underbart ibland!

Jag låter bilderna tala för sig själva, det innehåller ren kärlek och lycka i mängder, tack för igår lovers.
  
  
 
  
 
 

 

RSS 2.0