!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Den värsta måndagen i mitt liv

Jag har min värsta dag hittils denna höst idag, ingenting, absolut ingenting har gått som det borde. Var vaken halva natten och satt framför toaletten och kräktes pga tjejvecka. Vaknade imorse av att mamma ringde och var helt slut, tog mig upp trots min enorma smsärta i rygg och mage. På väg ut till bilen börjar jag leta efter mitt bankomat kort och körkor, hittar det inte någonstans, inte jacka, inte på bänken, inte i väskan, inte någonstans i huset.. det finns inte, får panik! Är påväg att ringa poch spärra kortet men får först för mig att ringa Stina som svarar med "Det är visst inte bara jag som är förvirrad!" jag börjas as garva och förstår direkt att jag glömt sakerna i hennes bil igår. Det var inte mer än rätt att Stina skrattade åt mig, när hon inte hittar någonting (vilket är ofta) skrattar jag högst av alla, igår tog hon tex med min mobil för hon trodde det var hennes egen! Kom iallafall upp till lägenheten och när jag öppnar dörren är den låst, grannen har inte nyckeln heller, det skulle antingen vara öppet eller han ha nyckeln. Villee bara grina... Får tag i en nyckel sen tack vare Tompa, kommer dock inte in i förrådet för det är fel nyckel. Alva blir kissnödig i lägenheten och vattnet och toan fungerar ju inte så då ska vi gå till tvättstugan och hämta vatten och kissa, hittar inte nyckeln... Ringer Henkan som jobbar i stan och frågar om den nyckeln som alltid legat i skåpet.. den har han nu i bilen, jag börjar nästan grina! Får gå till Adde och Therese och där ligger Tessan sjuk, så störde henne på kuppen....

Åkte hem efter ett tag från lägenheten då jag inte kom in någonstans eller kunde göra någonting... Lika bra att inte gå ut mer idag, ramlar väl en takpanna från taket och knockar mig om jag öppnar dörren. Skulle dock behöva handla och åka till Sorunda, men utan kort kan man inte handla och utan körkort kan man inte köra bil... Sa jag att jag har jordens PMS och att det hela bara blir ännu härligare då?

Feel the love

God kväll! Jag har haft en super söndag, hur har eran söndag varit? Började dagen med en sovmorgon, åkte sen till lägenheten och julpyntade och fixade lite efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning innan vi åkte till ishallen. I ishallen mötta vi upp Johan, Sandro, Stina och Johans syster Madde. Vi kollade på matchen och Nynäs vann med 4-2. Efter matchen satt jag, stina och sandro kvar i ishallen och väntade på att marcus skulle komma bort så vi kunde fråga vad han skulle äta, så att vi sen kunde åka och beställa. Vi åkte till PH och Kvantum, köpte pizza/sallad, godis, dricka och åkte sen hem till mig, marcus kom lagom till fotbollen då åt vi och tittade på matchen. Sen låg vi bara i soffan och hade det mysigt (alla lagom trötta efter helgens bravader). Runt halv tio började dom att prata om att åka hem och efter mycket förvirring kom dom i väg ;) 

Nu tänkte jag ta en dusch, städa upp lite (eftersom det pågått brottningsmatch i vårt vardagsrum, haha) sen ska jag dra på en film och fixa klart min fotbok från Fuji.

Hoppas alla haft en bra helg, det har jag verkligen haft! Puss och kram, tack för ni är så bra!

Game day

Sådär ja, då har det sovits bort halva söndagen men jag tror faktiskt det var värt det (försöker iallafall intala mig själv det) Nu ska vi sätta fart, upp till Ica för att handla lite saker sen till lägenheten för att fixa, sen hem och göra sig i ordning och sen blir det A-lags matchen som jag hade bestämt mig för att inte gå på men nu ska marcus spela och det vill vi ju se! Så nu måste jag verkligen sätta fart, vi hörs senare efter matchen! Puss och kram.


I'm happy!

Min film var ingen höjdare jag blev riktigt besviken faktiskt, tråkig och väldigt förutsägbar, sen var den fruktansvärt kort också bara 1 timme och 15 min. Jag är så himla hungrig nu och jag har funderat hela dagen på vad vi ska äta, så när henkan kom hem bestämde vi oss för att vi skulle äta taco och då jag väntar på att Stina ska komma och hämta lite saker här så fick han åka och handla själv, nu ringde han dock och sa att det blev annan mat, jag hörde något om svampsås och hängde på direkt, gud så gott!

Nu ska jag byta om och fräscha upp mig lite, dags att vakna till nu, klockan är ju snart sju. Vi hörs senare puss puss.


I'm happy!

Min film var ingen höjdare jag blev riktigt besviken faktiskt, tråkig och väldigt förutsägbar, sen var den fruktansvärt kort också bara 1 timme och 15 min. Jag är så himla hungrig nu och jag har funderat hela dagen på vad vi ska äta, så när henkan kom hem bestämde vi oss för att vi skulle äta taco och då jag väntar på att Stina ska komma och hämta lite saker här så fick han åka och handla själv, nu ringde han dock och sa att det blev annan mat, jag hörde något om svampsås och hängde på direkt, gud så gott!

Nu ska jag byta om och fräscha upp mig lite, dags att vakna till nu, klockan är ju snart sju. Vi hörs senare puss puss.


Lördag kl 14.42

Jag har en riktig tråk dag idag, jag är ruskigt sugen på att göra något trots att jag är så himla trött och sliten. Jag skulle vilja spendera min kväll med några underbara vänner eller göra något riktigt roligt med min pojkvän! Funderar på om jag ska dra iväg någon på "Luftslottet som sprängdes", jag älskar ju de andra två filmerna så jag ser fram mot att se den sista, dessutom går den i Nynäs ikväll, det vore ett perfekt lördagsnöje! Eller kanske en utgång till.. kanske...


Underbart!

Hallå! Igår hade jag en riktigt rolig kväll! Först så plockade jag upp mitt sötnosarna vid Kvantum sen åkte vi hem till mig och tittade på idol/spelade kort/drack väldigt mycket/bytte kläder 1000 ggr, vi hade super mysigt! Marcus kom efter en stund och runt halv tolv var han en pärla och skjutsade oss till Telegrafen där det var väldigt mycket folk! Vi hade som mål att bli as kalas igår, det gick faktiskt rätt bra, tror vi var ganska så fulla iallafall ;D Satt mest och pratade med folk och drack på Telegrafen det var super trevligt! Runt kvart i tre kom Marcus och hämtade oss (och var återigen en pärla) så åkte vi mot Sorunda för att släppa Stina och Sandro, Stina och jag satt i baksätet och pratade en massa strunt och skrattade, det var super mys. När vi släppt av Stina och Sandro hemma så åkte vi mot Nynäs och Marcus släppte mig hemma och jag gick direkt till duschen och sen till sängen.

Vaknade imorse och kände att jag är trött idag, men jag är ändå lite partysugen men icke, inte två dagar i rad, det orkar jag nog inte! Så jag åkte och hyrde en film (tveksamt om jag får köra...) och köpte en dricka, nu ska jag tända ljus och slappa, henkan är på bortamatch hela dagen!

Tack för igår babes, ni är grymma <3


Friday night

Åkte till lägenheten och städade efter lunch ändå, även om förutsättningarna sög (inget vatten, ingen el i vissa rum, ingen toalett osv..) fick springa till tvättstugan och grannarna för att kissa och låna vatten men det blev riktigt bra, fick faktiskt en hel del gjort, vilket känns skönt! Imorgon ska jag julpynta så gott det går dvs upp med julgardinerna, stakarna och in med julblommor och lite sånt, vi hoppas kunna flytta in någon gång i mitten av nästa vecka men fram tills dess flyttar vi saker hela tiden lite var eftersom.

Vad ska ni göra ikväll? Ikväll ska jag gå ut (som resten av nynäs) ser faktiskt fram mot det riktigt mycket! Känns konstigt att gå ut ikväll eftersom det är fredag och då brukar jag bara mysa i soffan men det ska bli skit kul! Nu måste jag börja sätta igång, förkröket blir idol med stina sen utgång, nu kör vi!

Puss och kram, ha en riktigt trevlig fredagkväll!


Flyttningen som inte ville hända

Hallå! Idag är det fredag, härligt! fredag denna vec skulle innebära att städa hela våran nya lägenhet och röjja bort allt äcklig slipdamm men som vanligt med den här lägenheten så verkar det finnas någon där uppe som inte vill a vi ska flytta in, så pga ett problemstått, kan vi inte ta bort alla saker, så jag kan inte städa. Istället ska jag packa lådor hemma, roligt! Jag börjar funderara på hur mycket saker man egentligen har, det tar liksom aldrig slut. Jag skulle vilja slänga alla saker vi har (minus; skor, kläder, smycken, elektronik, smink och hårprodukter) och köpa allt annat nytt, bara hiva allt! Det hade varit skönt, men nu går ju inte det, antagligen hade jag också saknat en hel del saker.

Ska först åka och äta lunch nu, puss och kram!

Today I had a thought, what if I never met you..

Idag saknar jag er sådär mycket igen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera min saknad så jag tog fram terapi boxen det vill säga "Sex and the city". Det är så nära er jag kommer just nu.. det är så mycket oss att det känns som att ni är här i mitt vardagsrum med mig. För människor som läser detta utanför vårt "gäng" så kan denna sex and the city obsession verka fånig, löjlig och överdriven, men för oss är det tvärtom.. Denna serie är oss, det är vi, vi finns i karaktärerna, det är våran serier... vi älskar den, den betyder mycket för mig, för oss, det kommer den alltid att göra, hur löjligt det än må tyckas vara..


Sometimes I feel like throwing my hands up in the air
I know I can count on you

Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care"
But you've got the
love I need to see me through

Sometimes I see that the boy is just too rough
And things go wrong no matter what I do
Now it feels like
life is just too much
You've got the
love I need to see me through

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air
I know I can count on you

Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care"
But you've got the love I need to see me through


Harry Potter <3

Jag älskar Harry Potter, idag har jag tittat på Harry Potter halva dagen, de filmerna är helt galet bra! Har smsat fram och tillbaka med en vän hela dagen som undrar vad jag har för fruktansvärd filmsmak, jag tänkte detsamma om hans, han gav ett tips på en film "du bara måste se den"  jag tittade gav den tjugo minuter av min dyrbara tid och sen satte jag på Harry Potter igen, sa jag att jag älskar Harry Potter?

Imorgon blir det shopping, fast bara tråkig och roligheter till lägenheten och kanske ett par stövlar om jag hittar ett par som jag verkligen vill ha eftersom jag inte har några just nu!




2009-11-23

Hej svejs! Hur mår ni idag? Jag har plockat och fixat hela dagen trots det tycker jag inte att det händer ett smack, jag kan verkligen inte se hur vi ska få plats med alla de här sakerna i nya lägenheten och vart vi ska göra av dem? Jag ska snart åka till ishallen och titta på hockey med Stina, sen blir det att sova direkt när jag kommer hem för imorgon måste jag åka tidigt då jag har skola. Tycker det är jobbigt med skolan, inte att gå i skolan... men att varje gång jag går i skolan, veta att hela dagen försvinner pga tre timmars föreläsning. Jag åker 08.07 från Nynäs och är tillbaka 20.00, allt detta för så några timmar i skolan, sucks.

På onsdag ska jag och mammsen äta lunch och så har jag tänkt att jag ska ta tag i städningen av lägenheten, torsdag blir det hel dag i stan. Ska besöka alla ställen som behövs för att kunna få till lägenheten bra den kommande helgen och nästa vecka.

På fredag ryktas det om utgång, men jag ska kanske skjutsa mamma och Uffe från julbord i stan, så det blir ingen dricka och om jag inte ska det då blir det fruktansvärt lugnt eftersom helgen är fullpackad med tråkigheter som måste göras (packa, städa, skruva upp och ner möbler osv..)


Hej hej hallå

Klockan är kvart över tolv och nu är det ny vecka. Den här veckan går jag i skolan två dagar, vilket är rätt jobbigt med tanke på hur långt det är till skolan! I veckan måste jag komma iväg till IKEA också och till Haninge. Måste handla lite adventsljusstakar då många av de vi har nu inte alls fungerar i nya lägenheten då de flesta har fötter och så här långt har vi inga fönsterbrädor i nya lägenheten. Måste också inhandla lite pappersställ, pärmar och lådor då jag ska börja sortera alla papper och sånt skräp imorgon, mindre kul.

Idag har jag plockat och kört saker till lägenheten, sen har jag varit i ishallen och tittade på en massa hockey. Fikade med två sötisar mellan matcherna och under den sista matchen, det var mysigt <3

Nu tänkte jag sova, imorgon är det fullt ös. Startar dagen imorgon med en prominix, härligt.

Puss & kram bye bye

Lördag

Hej hopp, idag sken solen! Inte med sin frånvaro som den gjort övriga dagar den här månaden... Igår var vi på bio och såg New Moon, den var så fruktansvärt bra, jag bara älskade den, jag vill inget hellre än att det ska bli sommar nu så jag får se den tredje filmen, jag är också galet sugen på att låna de två sista böckerna av min syster och läsa dem! Alla som gillade Twilight, gå och se New Moon, de är fantastiska filmer, även om jag måste erkänna att jag gillade Twilight mer eftersom den handlar mer om Edward och Bella än vad New Moon gjorde, där dem spenderar i stort sett all tid på olika håll.

Idag vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med, Henkan är i lägenheten och jag har packat lådor, rensat och städat. Hade stor lust att åka till IKEA ett tag men så blev det inte, så nu vet jag inte vad det blir idag. Det är första helgen på länge som jag inte haft något planerat, jag blir rastlös. Nu ska jag höra mig för lite om kvällens planer.. bye.

USA, New York, Malverne 2010

Här är en otroligt lång lista på saker att göra när jag åker och hälsar på Jess om ungefär två månader. Vissa av sakerna på listan är småsaker, medans vissa är större projekt som tar längre tid. Lägg gärna till saker hjärtat, känns dock som jag fått med en hel del. Det är bara att vi börjar beta av listan direkt när jag kommer, nästan allt ska klaras av, ingenting är omöjligt för oss, sju dagar, 33 saker... det fixar vi, snart ses vi, jag längtar!

1. Om isen fortfarande ligger kvar på Rockafeller Centre, åka skridskor och bara älska livet.
2. Titta på den underbara utsikten från Empire state building eller Rockafeller Centre.
3. Äta så mycket Ben & Jerrys att man får ont i magen
4. Köpa en hel låda med donuts från Dunkin Donuts och äta alla på en och samma kväll
5. Åka till 66th Perry Street för att posera framför den briljanta Carrie Bradshaws dörr, för att sedan därifrån gå till underbara Magnolian Bakery runt hörnet för att köpa cupcakes och kaffe. 
6. Åka till ett riktigt Amerikanskt Mall och göra det vi är bäst på (vilket leder till nästa punkt...)
7. Shoppa tills vi inte orkar bära mer!
8. Gå på bio och beställa det största dem har
9. Gå genom hela Central Park i snön
10. Stå mitt på Times Square och bara känna lyckoruset gå genom hela kroppen
11. Hyra film på Blockbuster och köpa riktigt mycket snask!
12. Lära barnen säga "Jag älskar dig" på svenska, så dom kan säga det till dig på ditt språk
13. Gå och titta på New York Rangers och den otroligt snygga Henke Lundqvist på ett fullsatt Madison Square Garden
14. Se en Broadway musikal för att sedan i minsta detalj återberätta det för Camilla
15. Ta minst 500 kort
16. Klä upp oss till tänderna för en galen ute kväll, där jag också ska dricka cosmopolitans!
17. Sitta i ett bås på ett sånt där riktigt 70-tals inspirerat American Diner och dricka Milkshake med ett körsbär på toppen, jukebox är ett måste...
18. Stoppa en peng i jukeboxen och välja en gammal Elvis klassiker, för att sedan sitta och prata och skratta tills dem stänger
19. Skratta och prata en hel natt
20. Rundtur runt Malvarne
21. Träffa Au pair vännerna 
22. Bli bjudna på fest av snygg granne, värden bjuder på alokhol i röda plastmuggar.  
23. Köpa något löjligt dyrt
24. Äta American pankakes
25. Dricka så mycket Starbucks coffe att vi blir höga och fnissiga av allt koffein
26. Äta konstiga typiska Amerikanska saker
27. Åka bil och högt tillsammans sjunga med till musiken
28. Se minst en kändis (om inte annat på Madame Tussauds)
29. Besöka New York public Library och Grand Central Station
30. Åka subway
31. Vandra i Soho och Meat Packning district, besöka vintagebutiker i Soho.
32. Köpa min 20 års partyklänning
33. Manikyr och Pedikyr på en riktig Amerikansk Salong

 
    
  


Nattmys

Nu är det tyst i hela huset, det är så skönt. Här sitter jag i mörkret, med mina nya ljuslyktor tända, med min nya stora tee kopp, mitt nya tee (som luktar godare än något annat tee) och med min underbara nya stora teesil formad som ett hjärta som jag fick igår, tack så hemskt mycket! Jag lyssnar på musik och skriver på en lista till Jess över saker vi ska göra när vi ses om två månader, det är ett mysigt tidsfördriv. Ska gå och lägga mig snart, jag har sovit hela kvällen men är ändå så himla trött, i helgen har jag inga planer förutom att städa lägenheten och packa/flytta lite saker. En planlös helg har inte hänt på hur lång tid som hellst, ska bli rätt skönt, det blir en vit helg, känns bra!

Nu ska jag skriva vidare på listan, pussis.

New Moon

Imorgon ska jag, jossan och emma på "New Moon" det hade jag helt och hållet glömt bort, det ska bli hur mysigt som hellst, har ju längtat efter den sen Twilight sågs en miljard gånger här hemma förra hösten. Vi ska ta en tidig bio, redan klockan 15.30 de senare var fulla så det fick bli tidig bio, men det gör ingenting, då missar man ju inte Idol! Jag skulle vilja in på Ikea också och köpa lite julpynt men då dör min syster och emma så det får bli en annan gång. Imorgon satsar vi bara på en väldigt bra film (förhoppningsvis) och massor med popcorn och godsaker, det är mysigt att umgås med sin syster, kvalitetstid är bra, ta till vara på det lilla vi har som gemensamt och göra något roligt av det!


Always and forever

Idag bestämde sig alla tåg att lite halv strejka för mig. Varje tåg jag åkte var försenat vilket ledde till att Gävle tåget missades, ingen skola. Så jag åkte till Upplands Väsby och där var det bara vända, man är verkligen nöjd när det händer när man nästan är framme! Så jag vände hem igen, hann bara in hemma för att lämna min väska innan jag gick till Estö för att äta sushi med tamara, elsa och camilla. Där satt vi och hade sushi fest, trevligt var det, vi pratade på om allt som vanligt, främst om att tamara åker på lördag. Kände ingenting annat än glädje när vi satt där inne, när Tamara sen sa hejdå till Camilla utanför då började jag känna att det skulle bli jobbigt och det kände övriga i mitt sällskap också som började driva med mig för att jag skulle skratta bort situationen, jag gråter ju jämt vid såna tillfällen.

Tamara släppte Elsa på jobbet, några hundra meter innan vi kom fram började Elsa att prata sådär sorgligt i bilen, hon påbörjade sitt hejdå för sex månader framöver, då började jag tjuta sen kom elsa och tamara också tätt därpå.Vi grät och skrattade samtidigt, det var lustigt och sorgligt, där satt vi tre stycken tjejer i en bil på Coops parkering och grät, Tamara och Elsa sa hejdå utanför bilen, det var lika bra. Jag och Murr åkte sen vidare mot centrum där hon skulle släppa mig, vi parkerade längs med gatan och då bara brast allting för mig "Jag vill inte att du ska åkaaaaaaa...." tårarna bara sprutade på oss båda... vi kramades och grät länge, innan vi skrattade lite, sen grät vi lite mer, återigen satt vi i en bil på ett parkering och grät. Jag var så himla ledsen, tammie med. Jag ville inte gå, men jag visste att jag var tvungen så efter många om och men, älskar dig, tårar och kramar så kramade och pussade jag henne för sista gången på ett halv år... såg när bilen åkte iväg och kände direkt att detta kommer bli en tuff tid, tårarna kom nästan igen men jag höll ihop. När jag ringde Henkan några minuter senare började tårarna att tok spruta igen och jag var tvungen att gå bakom ett hus på min väg till skomakaren för att samla mig lite och torka av tårarna med tröjärmarna.

Efter jag lämnat mina stövlar hos skomakaren tröstshoppade jag tre ljushållare, sen fick jag blixthuvudvärk antagligen från all gråt så jag gick hem och tog två Ipren och plockade lite... nu ska jag ligga i soffan hela kvällen, jag är ledsen och trött, nu vill jag bara bort.

The greatest gift of all

Jag vill bara säga att ni mina vänner är så himla bra, jag grät när jag läste era kommenterar, ni har så rätt, det har ni alltid. Det är en kamp varje dag, man går igenom dåliga saker, styrkan är inte ge upp.

Mickis: Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.. Du känner mig det märks, tack för att du tar dig tid att förstå fast du är på andra sidan jorden. Tack för att du påminner mig om saker som jag innerst inne kanske vet men som jag glömt bort. Jag vet allt du säger, men ändå är det så förbannat svårt ibland. Du har rätt, vi får höstdepressioner, men det lägger sig, du har rätt julen är ju på ingång, vi älskar ju julen. En sak som dock känns så fruktansvärt rätt är att du är där du är, för varje dag som går inser jag mer och mer vad det är vi har, hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag längtar tills vi ses igen, då är det kramar och tårar från min sida och 2 x 20 som gäller, tack för att du finns jag älskar dig fruktansvärt mycket. Och Mickis "I wont more than just a dream to tell" är antagligen den bästa, mest passande meningen för du någonsin kan hitta att pryda din kropp, det kommer bli så fint!  

Jess: Tack för att du är känns så nära trots att du är så långt bort, snart ses vi igen, jag längtar otroligt mycket tills vi ses igen i USA, hos dig, i ditt liv. Du är min pärla, jag älskar dig!

Elsa: Du är så klok, en av de klokaste jag känner. Tack för att du påminner mig om att jag inte är ensam, jag vet att jag inte är det, precis som du känner är jag nog inte ensam om att känna mig såhär då och då.. Ibland är allt en röra i huvudet sötnos, det är bara så det är, men vi har alltid varrandra, the greatest gift of all.

tisdag 22.46

Hjälp vilken seg dag jag haft idag! Imorse när jag vaknade så tänkte jag "Gud vad skönt att det inte regnar då blir det långpromenad med Rocky idag då" när jag efter två timmar kom hem till Peter och Carina så öste det bokstavligen ner regn och det har det gjort hela dagen, så jag hade ingen lust att gå en långpromenad så istället tog vi bara en 30 min kisspaus. Annars har jag gosat med Rockan hela dagen och läst bok, till middag åt vi sushi, jätte gott. Efter middagen tog jag ett bad och sen tittade vi på Desperate Housewifes och jag gjorde lite tenta fix. Nu ska jag titta på Johan Falk, film nummer två. Jag ska inte göra en tilda och sitta uppe hela natten i natt igen, jag vill ta en lite längre promenad med Rocky imorgon runt 10 och sen vill jag vara pigg då jag har lite ärenden att uträtta.


Vem är jag?

Ibland blir jag så fruktansvärt ledsen, det känns som hela världen ska falla ner framför näsan på mig, livet känns meningslöst. Det är så jag känner just nu. Mitt liv brukar gå i perioder.. när jag har mycket att göra så springer livet förbi, jag tänker inte på det, livet bara går.. När jag får tid att tänka så kommer det nästan alltid en våg av känslor som slår mot mig, jag blir helt förstörd och tårarna bara sprutar. Den här hösten har varit ett stort mörker, jag är så vilsen. Ni vet när man ser fram mot varje dag? När man känner att livet är så bra att man inte vill slösa en minut av det? De var länge sen jag kände så nu, livslusten har flugit ur mig den här hösten och jag hittar den inte igen. När jag vaknar på morgonen, då vill jag bara dra täcket över huvudet och rymma från det en stund till, så det är oftast det jag gör. Varför var människan som jag var förut tvungen att försvinna i samband med att allt annat som jag älskar försvann långt härifrån? Jag tänker för mycket, jag hatar det, mina tankar kväver sakta mig själv, varför måste det vara så när jag är som svagast. Jag blir arg på mig själv för att jag tänker på det här sättet, jag har en massa underbara saker i mitt liv som är anledning nog att vakna varje morgon med ett leende men jag antar att det i slutändan handlar om mig själv och ingen annan. Jag måste hitta mig själv igen och börja våga drömma igen, jag har fegat ur, jag är rädd att misslyckas. Det är konstigt det där.. med tanke på att mitt motto i livet alltid varit "Never let the fear of striking keep you from playing the game", jag har ju varit så säker på det att jag funderat på att tatuera in det på min egen kropp, nu känns det så långt borta. Jag vet inte vad jag gjort för att varje dag förtjäna så hård kritik från mig själv, jag är groteskt hård, varför? Jag måste sluta kritisera mig själv så hårt, det handlar om självkänsla, just nu har jag ingen och inte heller någon lust att göra någonting åt det. Lika lite lust som jag har till att göra något åt några av mina problem det vill säga. Jag känner mig så ensam, som att ingen förstår mig, som att jag är i vägen när jag behöver uppmärksamhet och svar, jag känner inte att jag vet hur jag ska förklara, jag vet inte hur jag ska få någon att förstå, jag vet inte om någon någonsin kommer att göra det, rätt eller fel så är det precis så jag känner. Jag måste plocka upp mina egna delar den här gången, jag måste göra det ensam och det gör så fruktansvärt ont, jag har aldrig gjort det förut, jag är rädd. Jag drömmer mycket.. visst är det underbart att bara få vara någon annan på en annan plats ibland? Jag drömmer ofta om personer som finns i mitt liv, alla spelar de samma roller, det är alltid jag själv som spelar en annan, det måste ju betyda något annat, är den jag är, den personen jag egentligen är? Jag älskar min pojkvän, mitt hem, mina vänner och min familj men jag kan inte hjälpa att jag funderar på om det verkligen är här jag borde vara, om detta är vad jag vill? Det har aldrig funnits med i mina planer förut. För ett år sedan hade jag blivit rädd om jag tittade på mitt liv idag, för tre år sedan hade jag ramlat av stolen.. Mitt liv är så långt ifrån det jag någonsin tänkt mig, kanske är det de som är charmen, kanske inte. Tråkigt är det att jag slutat sätta upp mål och drömmar i livet som måste uppfyllas. Jag har slutat tänka att jag kan göra allt det jag vill och lite till och istället börja se mina begränsningar se att det finns saker som inte går att uppfylla, det är inte typiskt mig. Jag tror att varje människa kan göra skillnad, att alla kan göra allt de dem vill och ännu mer och att man kan nå hur långt som hellst, det handlar om modet och hoppet... mitt mod och hopp verkar ha flugit iväg någonstans, eller så tar det bara semester, vilket är det jag lever på just nu, att det kommer tillbaka när jag slutar tänka på det.   

- Tack bästavän för den här kommentaren igår; "Vad skulle jag göra utan dig..." Du är helt underbar.. Vad vore jag utan dig och ditt underbara skratt? Halv tror jag..

- Tack älskling för att du varje dag finns här för mig, det är inte enkelt, men det är ärligt.

- Tack för att du varje dag piggar upp min tråkiga tillvaro och får mig att skratta och må bra åt de minsta sakerna, du är unik.


Uppdatering

Det var ju flera dagar sedan jag bloggade! Hmm i lördags var jag ju hos Tamara, det var jätte trevligt, fanns mycket god mat, det var verkligen uppskattat! Satt där med dom några timmar, folk droppade in och ut, runt tio begav jag mig mot marcus för jag ville gå ut och ingen hos Tamara ville det medans marcus och dom skulle det. Så jag var hemma hos marcus med en massa trevligt folk sen gick vi mot Telegrafen, hälften droppade in på Telegrafen medans den andra hälften inklusive jag själv valde att strunta i det då det inte var alltför mycket folk där. Så jag och fyra till gick hem till marcus igen, spelade NHL, dator, pratade och tittade på film. Det hände väldigt mycket för att vara så nåra, men men skönt nog tror jag allt ordnade upp sig sen.

Igår sov jag så himla länge eftersom jag kom hem halv fem igår morse, sen åkte jag till hallen och tittade på A-laget. Sen var det söndaggsmys.

Nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå på hockey ikväll igen, eller om jag ska ligga hemma och läsa bok, hmm.. tåls att tänka på. Nu ska jag skölja ur mitt nyfärgade hår. Pussis!

I love you girlie

Om två timmar ska jag vara hos Tamara på avskedsfest. Hela dagen har jag varit jätte laddad och jätte glad, jag bestämde att jag som är så känslig skulle se det på det sättet, det bestämde jag redan igår. Nu.. nu känner jag mig ledsen helt plötsligt...

Jag förstår inte vad det är med mig, känslorna svallar, de skiftar lika snabbt som det gör mellan ljust och mörkt den här tiden på året. Jag förstår inte varför det blir så här varje gång jag måste säga hejdå? Det är kanske inte så konstigt, men jag borde vara glad, du är ju det, du förötjänar att få vara glad, ingen förtjänar det lika mycket som du. Jag vill att du ska leva livet, jag vill att du ska skapa en massa härliga minnen, jag vill att du ska bli en massa erfarenheter rikare, jag vill att du ska träffa en massa underbara människor, jag vill att du ska ha ett bra liv... Jag vill med andra ord att du ska vara lycklig, det gör mig lycklig. Du är en fantastisk människa som jag älskat att ha i min vardag, att träffa dig varje dag och att kunna kalla dig en bästa vän, det är en gåva i sig. Jag har så kul med dig älskling, vi är väldigt lika, du förstår mig, jag förstår dig, svårare än så är det inte. Jag är så glad över de åren vi haft tillsammans, att vi varit så stor del av varandras liv, jag kommer att sakna dig hur mycket som hellst. När du kommer hem kommer livet vara så mycket bättre än vad det är nu, det är jag övertygad om, allt kommer ordna upp sig för dig, du behöver komma bort sötnos. Jag finns alltid här för dig, i Alperna, i Nynäs eller på något annat ställe på jorden, föralltid, du kommer alltid vara min murra, tamurra och murvel. Jag hjärta dig.


If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go

And maybe, I'll find out
The way to make it back someday
To watch you, to guide you
Through the darkest of your days
If a great wave should fall
It would fall upon us all
Well I hope there's someone out there
Who can bring me back to you


This is it

Hej sötisar. Hur mår ni? Jag mår inte alls bra, jag har ont i hela kroppen, trött som en jag vet inte vad och har haft världens feber frossa i natt, somnade inte förens runt kl 06.00 så jag sov till 13.00, vaknade och mådde pyton, har sedan dess mått illa konstant och känt att kroppen är helt defekt. Bestämde mig ändå för att åka hem till mamma och äta thaigryta och sedan gå på bio.

Thaigrytan var god och "This is it" var bra. Synd bara att det inte var bättre repitioner, de var verkligen långt ifrån klara, Michael sjöng väldigt sällan pga att han ville spara på sin röst, dans var det rätt lite av, men när det väl smällde till med special effekter, bakgrundsdansare osv så var det verkligen show! "Till Fansen" genomsyrade hela filmen, mer kvantitet än kvalitet, MEN det spelade inte så jätte stor roll, känslan fanns där när han körde alla sina låtar. Vilken show det skulle blivit, det var ett extremt påkostat evenemang, jag har dock svårt att se att Michael skulle orkat 50 framträdanden, på filmen ser han ut som ett dansande skellette med bylsiga kläder och dansen och sången, nja den är inte förut, men det gör ingenting, han var ett geni, en perfektionist och en otrolig entertainer, fasen va bra han var och alltid kommer att vara.  


Dear Diary

Hur mår ni sötnosar? Jag är super trött och ganske opigg idag, precis som igår. Skypade med Jessica i två och en halv timme i natt, klockan var nog närmare morgon tid när vi slutade. Det var skönt att prata, vi pratade om allt mellan himmel och jord, det är underbart att hon är så långt bort men ändå så nära.

Ser jätte mycket fram mot denna helg, hela den här veckan har ju liksom gått, det går så himla fort, jag kan inte förstå att veckorna i stort sett springer iväg, ska man kanske bli rädd?

I helgen ska jag iallafall göra en massa roliga saker. Imorgon kväll ska jag på bio, ska se Michael Jacksons "This is it". På lördag ska jag till älsklings Tamara på hejdå kalas, hon åker till Alperna sex månader nästa vecka, jag vet inte hur det kommer att bli, jag är så himla känslig, tamara också, det kommer att göra så ont, jag kommer sakna henne min partner in crime, jag kan inte förstå att hon ska lämna mig. Det var annorlunda att gå från att träffas 5-6 dagar i veckan till att träffas några gånger i månade, nu ska vi gå från det till att inte ses på ett halvt år, god I will miss her.


This is it anyone

Usch jag är super hängig. Har legat i soffan hela kvällen, tittade precis klart på Greys. Har skrivit brev i två timmar nu. Jag ska ta en lång dusch, med inpackning och min nya scrubkräm i ett försök att må bättre. Efter det ska jag koka tee, tända ljus och läsa tills jag somnar, det ska bli fantastiskt.

Henkan jobbat natt i natt, han har också jobbat på dagen som vanligt idag. Det innebär att jag måste sova ensam, jag är inget enormt fan av det men det går väl an. Imorgon är han iallafall ledig så då ska vi hålla på i lägenheten hela eftermiddagen, han måste få sova först, så vi kommer väl igång efter lunch, detta om jag känner mig piggare såklart.

På fredag och lördag såg jag att dom visar Michael Jacksons "This is it" på biografen i Nynäs, någon som vill följa med och se den, jag vill verkligen se den?

Puss och kram.

Elsas mode

Usch jag känner mig hängig och har ont i huvudet, bihålerna och snorar jätte mycket. Har känt så precis hela dagen, it sucks. På väg hem sprang jag in på Akademibokhandeln och tittade på boken "Elsas mode" då jag verkligen kännde att jag ville krypa upp med den i soffan ikväll när Henkan jobbar natt, konstaterade att den var nästan dubbelt så dyr som på nätet men jag ville ju ha boken nu, så jag köpte den. Nu är jag hemma, ska åka och handla papper, sen ska jag hem, äta thai mat, skriva brev och läsa Elsas mode, det ska bli så himla skönt. Ikväll är det också Greys, jag älskar Greys Anatomy. 


Julhandla i november

Idag har jag varit och shoppat julklappar, första året någonsin som jag handlat julklappar i november, jag känner faktiskt att jag har kontroll över detta i år! Nu är jag klar med alla enkla julklappar och har faktiskt bara de svåra julklapparna kvar (tre stycken). Eftersom vi med största sannlolikhet flyttar nästa helg så vill jag hålla på med lägenheten hela månaden, utan att behöva stressa runt efter julklappar utan bara mysa och fixa hemma. Men..jag vet ju att jag kommer att få fixa med henkans julklappar dagen innan julafton ändå, så det blir nog julstress detta år också ska ni se..

Nu har jag precis städat köket efter mitt pytt i panna lagande, usch. Om jag var rik skulle det första jag gjorde vara att anställa någon som lagade min mat och städade efter mig, jag hatar det. Jag tror hellre att jag städar 10 ggr om än lagar en maträtt och tar reda på disken och skiten efter.

Imorgon är det skola och med tanke på att jag sovit fyra timmat i natt så måste jag gå och lägga mig direkt efter Ugly Betty och Desperate Housewifes för att inte vara som en zombie imorgon bitti.

Nu tänkte jag sätta mig vid köksbordet och måla mina Panduro Bokstäver som jag köpte idag till mig själv, tillsammans med ett par jeans. Bokstäverna är två stycken ett M & ett H, kan ni gissa vad det står för?

Puss puss.


Nyår och 20 årsdag

Snart är det nyår och en månad efter det är det min 20 årsdag. Jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig, ja detta gäller främst då mitt 20 års firande. Jag vet inte vad jag har för planer för min 20 års dag, jag skulle vilja ha en fest med mina närmaste vänner och min familj, kanske 20 personer. Det är jag fruktansvärt sugen på, därför så ska jag försöka få till det så småningom, men det är ju en hel del att stå i och ta tag i.

Jag skulle vilja ha en glittrig klänning till nyår, jag skulle vilja ha en riktig fin klänning kanske från "French Connection", dom gör helt underbara klänningar.


Min första kärlek

Idag pratade jag och en vän om kärlek, hur det känns när man är kär. Vi kom automatiskt in på första kärleken, kommer ni ihåg eran första kärlek?

Jag minns min, varje sekund av den. Det var sådär härligt, det pirrade i magen och hjärtat gjorde volter när jag såg honom, jag minns hur jag stolt visade upp en bild på honom som jag hade i en hjärtformad fotoram för min kompis Julia när jag hälsade på henne i Gävle. Jag kommer ihåg hur mycket jag tyckte om att pussas med honom och hur mycket jag älskade att jag visste att han var kär i mig på ett sätt som ingen någonsin varit. Jag minns precis hur han såg ut på den tiden och hur otroligt snygg jag tyckte att han var. Jag minns hur snäll han alltid var mot mig och hur snäll jag alltid ville vara mot honom.

Jag minns hur det gick till när han frågade chans på mig. Han frågade mig nervöst utanför dörren hos en kompis om jag ville vara ihop med honom, jag minns hur jag bara ville skrika JAA rakt ut men att jag var tvungen att behärska mig och istället bara svara ja, jag minns hur det gick ett lyckorus genom hela kroppen på mig när han pussade mig sekunden efter. Jag kommer ihåg hur vi i stort sett träffades varje dag och hur glad jag var över att jag hade den snyggaste killen i den klassen. Jag kommer ihåg när han kom hem till mig med en julklapp dagen innan jul ett år och hur jag nervöst öppnade paketet på julafton och hur paketet innehöll en röd tröja, jag kommer ihåg att mamma sa "Röd är kärlekens färg, det vet du väl?", jag kommer ihåg att jag hade tröjan på mig den dagen och att det var den finaste tröjan jag visste.

Jag kommer aldrig glömma första gången jag skulle sova hemma hos honom och hur jag inte vågade fråga min mamma om lov, jag minns hur det tillslut löste sig och hur jag kom dit med mina saker och hans mamma retsamt sa "Men vart ska tilda sova då? ;)". Jag minns hur jag sov på en madrass på golvet brevid hans säng den natten och hur han höll mig i handen hela tiden. Jag minns hur otroligt mycket jag tyckte om honom, jag minns hur otroligt mycket det pirrade i kroppen varje gång han tog min hand när vi satt i soffan. Jag minns hur härligt jag tyckte det var när han höll om mig när vi tittade på skräckfilm, jag minns hur mycket jag älskade att fläta hans lillasysters hår. Jag minns hur hårt han kramade och jag minns hur jag tänkte att hela världen skulle gå under den dagen vi gjorde slut. Jag minns hur det gick till när vi gick skiljda vägar. Jag minns hur ont det gjorde och att jag aldrig mer ville uppleva kärlek. Sa jag att jag var tretton år och detta var första gången jag var sådär löjligt, otroligt, upp över öronen, "cant live without you" förälskad?

Att kärlek idag och då kan vara så otroligt olika, det är underbart att se. Jag kan inte annat än lee när jag tänker tillbaka på detta. En sak som känns otroligt bra är att min första kärlek fortfarande finns i mitt liv, som en nära vän och att vi idag kan skratta och lee åt detta tillsammans.


Bad relationships

Ibland blir jag så fruktansvärt less på mig själv. Jag hade en sån himla bra dag, tills en människa förstörde hela den här dagen. Jag funderar ofta på om jag inte bara borde skrota alla dåliga relationer (läs vänskaper), sluta svara, sluta höra av mig, sluta bry mig.. bara slänga bort det. Jag har och har haft för många vänner som fått mig att känna mig mer illa till mods än nöjd, så ska inte vänskap vara. Nu står jag där igen, jag låter mig påverkas, blir ledsen och sur. Varför är det så svårt? Jag vet ju att det gör mer skada än nytta? Vänskap ska vara att ge och ta, i detta fall handlar det bara om att jag ger men inte får något tillbaka. Det låter så enkelt, jag vet ju om det, varför kan jag inte bara slänga bort det? Varför kan jag bara inte sluta bry mig? Jag vill faktiskt kunna skrota vänskap, somliga är inte värda att kämpa för, medans de finns de jag kan gå genom eld och vatten för, kanske är det bättre att koncentrera sig på de som är värda att göra allt för. Det låter ju så lätt, det är de inte. Jag kommer nog alltid vara den som lever i onormala kompisrelationer och som väljer att inte göra något åt det, tyvärr.


Ni får mig att må bra varje dag, jag längtar tills vi alla ses igen.


I love books

Nu har jag hittat en till sak som jag vill ha i julklapp, boken "Elsas mode" av Sohie Fahrman. Jag älskar Sophie hon är så fruktansvärt snygg och hon klär sig utan tvekan enligt mig snyggast i Sverige, hon vågar gå utanför ramarna och klär sig i den ena fantastiska kreaktionen till den andra. Det bästa med Sofies stil är att hon mixar budget med lyx och det slår så rätt, hon är ett levande bevis på att det är den snyggaste mixen, hon är min svenska Stilfavorit. Hennes bok Elsas mode är bara något jag måste ha i min samling chic lit böcker, den och Carolina Gynnings bok "Ego woman" vill jag ha i julklapp. Jag kan ioförsig knappt vänta med Sofies bok men det känns som det är en bra julklapp, så jag får väl hålla mig... att ligga hemma i den nya lägenheten i julhelgen och läsa chic lit känns ju faktiskt inte helt fel det heller! Fram tills dess är nog Kurslitteratur det som kommer att läsas hemma i min soffa!

 

Way up high or down low

Är det inte det roligaste som finns att kunna gå tillbaka i sin blogg och titta. Att läsa tankar, återigen känna känslor, att återuppväcka en massa minnen och att skratta, jag är så glad över att jag tog det där beslutet för snart tre år sen att börja blogga, det kan ha varit ett av mina bättre beslut som jag tagit i livet. Det jobbiga med att gå tillbaka i bloggen är ångesten. Ångesten över alla vänner jag haft, som jag älskat, skapat otroliga minnen med, människor som spelat en stor roll i mitt liv, men som gått förlorade någonstans på vägen. Alla de där sakerna jag pratade om att göra och allt jag var som jag önskade jag fortfarande och allt jag hade som jag önskar att jag fortfarande hade, det är sådant som ger mig ångest, att känna ånger, ånger är den värsta känslan jag vet, tillsammans med besvikelse och att inte leva upp till mina egna krav på mig själv.

Jag är ändå nöjd med mitt liv, jag känner faktiskt att jag såhär långt i livet lyckats rätt bra. Jag kan dock inte hjälpa att ibland undra vart jag varit i livet nu, om jag valt att gå andra vägar än de jag valde, men jag antar att det är en del av livet, att det är vad som gör det spännande.

Vissa saker förandras dock aldrig; 2008-06-11.
Vem är jag?

Jag älskar att busa och bråkas, jag gråter ofta.
Jag pratar hela tiden, jag svär mycket.
Jag skrattar högt och nästan jämt, ibland gör jag grisläten.
Jag är väldigt social och frammåt, jag är omöjlig att få tyst på.
Jag är envis, jag ger mig aldrig.
Jag bryter ofta ihop, jag tänker mycket.
Jag blir ofta full, jag älskar att pussas.
Jag ger väldigt mycket, jag får ibland väldigt lite tillbaka.
Jag är naiv, jag är ett glädje ämne.
Jag älskar skvaller, jag vill att alla ska tycka om mig.
Jag går ofta för långt, jag är bra på att städa upp problem.
Jag visar aldrig när jag är ledsen, jag låtsas som ingenting hänt.
Jag lever för de jag älskar, jag blir inte svartsjuk.

Jag är ärlig, jag är unik.
Jag är ung och dum & långt från perfekt.

Skrivet av någon som verkligen känner mig, tack <3.


Min helg

Jag är dålig på att uppdatera här, jag vet men jag ska bli bättre. Natten mellan söndag och måndag just nu och helgen har bara flygit förbi. I fredags hade jag det skönt hemma i soffan med chips, Idol och serier. Innan allt det så var vi hos mamma och hon bjöd på tacos, gud så gott det var. I lördags så hade min lillasyster sitt första kalas för sina kompisar, hon fyllde ju fem år förra helgen så det var fullt ös medvetslös hemma hos mamma då jag hade lovat henne att hjälpa henne med alla kalasbestyr. På eftermiddagen så åkte jag hem och åt lite lunch och satt sedan vid datorn och pratade lite med folk, gjorde mig sedan i ordning och mamma skjutsade mig till bowlinghallen. Det var första gången på massor med år som jag bowlade och trots att jag själv förvarnat med mina obefintliga bowlingtalanger och det faktum att somliga sagt att folk i hallen skulle få passa sig för klot i huvuden så gick det bra, jag gjorde massor med strikes. Jag, Carina och Marianne var i lag, vi var bra, kanske inte lika bra som kill laget men det var roligt och det är vad som räknas! När jag lite senare skulle bowla gick det dock inte lika bra, jag tror inte precissionen var super direkt vid den tidpunkten, klotet låg i rännan efter en meter varje gång. 

Efter bowlingen åt och drack vi gott och satt och pratade, hade en trevlig kväll. Runt halv ett bestämde jag, jonas, henkan och anders oss för att bege oss mot telegrafen, så jag ringde taxi, vilken miss. På TG var det 14 personer, inte ens det. Så efter ungefär 15 min där så åkte jag hemmåt. Kom hem i tid efter en lång och rolig kväll. 

Idag var det lite tungt att gå upp, sov så himla länge att det kändes som det första vi gjorde var att åka till ishallen kl 4. Nynäs vann. 

Var hos pappa och fikade, hade köpt choklad, det var mysigt. 

Har legat resten av kvällen och sovit, med ett huvud som velat explodera, huvudvärken var inte att leka med ikväll, mådde illa och ville spy för jag hade så ont, men nu har det släppt efter två Ipren. 

Den kommande veckan har vi lite att stå i, lägenheten måste jobbas med så att den blir klar och huset ska packas och städas så att vi kan flytta någon gång, samma sak med lägenheten, byggdamm är inte att leka med. Just nu vill jag inte så mycket mer än att flytta in, så man kommit i ordning till jul och allt, så det är bara att sätta igång på riktigt nu.

Gossip Girl

Det är fruktansvärt väder ute och det har varit det i flera dagar nu, jag vill inte ens gå ut i det här vädret! Imorgon har jag tråkiga och roliga planer. Jag ska städa och sen ska jag färga håret a la Vanessa Abrams i Gossip girl, hon har en fruktansvärt snygg mörk mörkbrun/svart färg som jag också vill ha, jag trivs så himla bra i den färgen. Appropå detta, Vanessa är min favorit stilikon från senaste GG säsongen, tycker Blair har blivit lite dassig, medans Vanessa mixar stilar, färger, smycken och material, det är så fruktansvärt snyggt, hon är snygg och natural, det gillas starkt. 
 




Tröttt

Jag var riktigt trött när jag vaknade klockan tio av att min syster skickade sms, jag kom ju som sagt hem runt halv fyra inatt. Gick upp när Jossan skickade sms, märkte då att jag varit poppis under morgonen och hunnit få fem sms som jag inte vaknat av, konstigt. Jag vet inte vad jag ska göra idag, än så länge har jag plockat lite, nu ska jag se Gossip Girl och sen ska jag städa vidare.

Nattliga äventyr!

Kom precis hem från nattliga äventyr! Har varit ute och åkt bil med min vän, mitt i natten. Det skönt att prata, jag tror du kunde koppla bort allt jobbigt en stund och skratta i mellan åt. När vi pratade om svåra saker då var det enkelt, trodde inte det var så enkelt med dig. Du har kommit att bli en av mina bästa vänner på en väldigt kort tid, jag är fruktansvärt glad över det. Vänner har vi alltid varit men inte på det här sättet, du är fin. Jag är glad att du kommit till mig med dina problem, det är nästan så jag är glad att du har dina problem ibland, annars skulle vi inte vara sånna här vänner. Jag vet att jag kan lita på dig och prata med dig, det är en gåva från någon där uppe.
Jag vet att jag får bra svar från dig, det är skönt att ha någon som automatiskt har en annan syn på saker och ting, då det bara finns inprogramerat i våra kön, du är som du är och det är det som är härligt!

Haribo hallen eller tårtkalas?

Sådär, då har jag dödat denna dag också. Kom precis hem från Haninge, har varit där på hockey. Stod i valet och kvalet mellan att åka dit eller åka hem till marcus och äta tårta, jag valde en kall ishall istället för tårta, jag måste varit full? Men jag kände inte för att åka till marcus, så jag tog iskalla ishallen istället. Marcus och Mormor fyller som sagt år idag, mormor är bortrest så blev ingen tårta där heller. Marcus påminnde mig precis om att det är tre månader tills jag fyller år själv, herregud, 20 år.. är jag så himla old?

Jag är super pigg ikväll, så nu ska jag sätta mig och titta på The hills och the city! Later.

Typiskt tilda och jess infall!

Just det, igår när jag satt på Arlanda tänkte jag på Mickis och Jess och på hur mycket jag saknar dom, mickis vet att jag inte har någon möjlighet att komma till henne, tyvärr. Men jag och Jess har bestämt att jag ska komma någon gång under hennes år, våren har vi pratat om hela tiden men igår på Arlanda fick jag ett infall, jag vill åka dit nu. Så idag har jag kikat på resor, varför ska vi skjuta på det? Vi vill ju faktiskt träffas nu? Så nu kanske det blir USA redan denna månad, det vore helt fantastikst att kunna umgås med Jess, träffa hennes bebisar, leva hennes liv med henne några dagar, shoppa julklappar till mig och mina nära och kära och såklart strosa i NYC, åh, nu får vi se hur detta blir, håll alla tummar ni har!


observera den otroligt snygga bilden


Varning för lång text!

Vaknade imorse och var helt övertygad om det faktum att det var tisdag idag, vilket det ju faktiskt inte är. Jag blev sedan påminnd om min mardröms tisdag.

Vill ni höra? Jag var trött, hade huvudvärk, mådde illa och var allmänt "jag vill bara komma hem" tjurig. Sitter på på tåget påväg hem från Gävle, utanför Uppsala stannar tåget. Tjejen talar om att tåget framför kört på en älg så vi kommer bli ståendes ett tag då vi inte kommer förbi. Jag blir lite lätt irriterad så mitt nästa tåg passade precis, nu skulle jag komma hem en timma senare. Vi sitter där och väntar väldigt länge, tåget börjar backa och krångla. När vi sedan börjar röra oss frammåt säger damen i högtalarna att tågets sista stopp bli Arlanda, då tåget är så försenat att det inte hinner fram hela vägen, hon kommer med det glädjande beskedet att man får vänta tills nästa tåg som går förbi Arlanda kl 18.30, jag tittar på klockan 17.10. Jag vill bara gråta när jag inser att klockan lätt blir över tio innan jag är hemma i och med det beskedet (istället för kl 7). Går snällt av tåget på Arlanda, svär, är trött och allt som går. Inser att man måste stå ute i 1,5 timma eftersom man inte får komma in utan Arlanda biljett, jag vill bara dö! Helt plötlsligt står det iallafall ett tåg på peroongen brevid, som går neråt. Så jag hoppar på det, byter tåg igen i UP och får sedan skjuts från centralen, slutet gott allting gott men gud vilken kväll!

När jag kom hem blev jag bjuden på god efterätt bestående av glass, jordgubbar och hemmagjord chokladsås då folk tyckte hiskeligt synd om mig!


Suck

Jag har precis nått botten av missnöjdhet, jag har precis skickat iväg en inlämningstenta som jag vet att jag inte kommer bli godkänd på, det är utan tvekan det svåraste jag gjort i hela mitt liv och jag hann inte ens klart, utan att överdriva är detta det sämsta jag preseterat under mina 13 år i skolan, aldrig någonsin har jag presterat så dåligt. Anledningen till att jag vet att jag inte klarade det är enkel, jag hann inte ens klart, jag överskattade hur mycket tid jag hade och hur mycket jag hade att göra, fruktansvärt, nu vet jag att jag har en rest att ta tag i, hur det nu fungerar. Nu ska jag dränka mina bekymmer (önskar jag) snarare ta en dusch och sen hoppa i säng, imorgon börjar ett nytt moment i skolan, den här gången då jäklar, jag ska vara bra på varje moment vi har kvar denna termin nu!

Tusan tusan tusan, jag tror faktiskt det är första gången jag känt så här, ett underkänt, tusan, hoppas jag lär mig.

Inlägg helt utan mening och mål

Jag har ju inte direkt legat i på bloggfronten i helgen, så jag kör en liten uppdatering på helgen nu.

Igår fyllde min lilla lillasyster Alva år, så på förmiddagen var vi hemma hos mamma och käkade tårta till frukost (kl 11) och firade henne med familjen, och mormor och Ronny. Alva tycker det är väldigt roligt när både jag och jossan är där på samma gång och speciellt när Henrik och Adam är med, det är Alvas två stora kärlekar, snacka om kärlek! Tycker det är rätt roligt hur min lilla familj som bestod av fyra personer och en liten släkt, nu blivit till en familj på åtta personer (mamma, pappa, uffe, alva, jossan, adam, jag och henrik) och med en släkt som är så rörig att reda ut att jag inte ens försökt själv!

Efter kalaset skjutsade jag Alva på kalas till Maja på hennes dagis, efter det åkte vi och handlade på varje butik i denna stad minus mickis konsum butik. Efter handlingen åkte jag hem och städade och så flyttade vi kartonger tillsammans, allt för att få in mina vänner på Halloween party. Runt halv sex kom Elsa, vi skar halloween pumpa, halloween pyntade, tände ljus och mös. När tjejerna dök upp runt kl 7 så beställde vi mat. Sedan festade vi på hela kvällen innan vi gick till Telegrafen runt klockan halv tolv.

Var dock inte på Telegrafen länge, var så irriterad. Stod i kö 30 min för att komma in, stod i kö 30 min för att köpa dricka, 20 min för toalett besök och tillsist när jag ville gå hem så stod jag 30 min för att hämta ut min jacka. Henrik och Joel plockade upp mig, så åkte vi till Stor Pub och skulle hämta upp herr och fru Johansson. Träffade en massa trevligt folk utanför Stor Pub och ångrade mig hur mycket som hellst att jag inte gått dit istället för på Telegrafen, men det kommer fler gånger! Efter att ha skjutsat hem folk, så blev jag själv hemskjutsad. Somnade direkt av trötthet.

Vaknade imorse, galet pigg, faktiskt! Har pluggat hela dagen, efter det åkte jag och Henkan upp och tittade på AJ hockey, det var spännande!

Imorgon är det Gävle som gäller, ska lämna tillbaka nycklar, sen ska jag åka hem och plugga och sedan skicka in tentan från helvetet. Godnatt!

RSS 2.0