!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Nu kör vi!

Nu sticker jag och firar min bästa vän som fyllde systembolags myndig förra veckan! Ha en trevlig kväll alla glada! Puss och kram!

Torsdag 25/2 - 2010

Jag har faktiskt börjat tröttna på OS nu! Jag har spenderat flera timmar varje dag i snart två veckor med att titta på just OS men nu börjar det bli segt och lite halv trist.. ljudet de skrikande kommentatorerna jagar liksom efter mig. Ni tänker säkert, byt kanal? Det går liksom inte efter som min sambo är helt besatt av att följa varenda liten tävling i OS just nu och därför kan jag inte byta kanal och i sängen kan jag inte ligga för då somnar jag.

I morgon ska jag åka och shoppa, ska köpa vardags stövletter, någonting att ha på begravningen näst nästa vecka, underkläder och lite annat och sen ytterligare lite mer. Nu ska jag läsa min bok "Gucci Krigen" och gosa med Rocky/Pokemon/Plutt/Sötnos, världens finaste hund medan vi väntar på Peter och Carina. När dem kommer hem så blir det till att åka hem och lägga sig i sängen och somna till något tjejigt, galet sugen på Sex and the City!!

Vårnyheter!

Idag handlade jag lite vår och sommar kläder som jag tror kommer bli stora favoriter i min garderob när det börjar bli varmare ute. Jeanskläder är verkligen så snyggt och utbudet just nu är ju enormt. Bustiern blir grym under tunna tröjar, stora linnen och spetsplagg. Jeansjackan tog slut fort som smör så den finns det tyvärr inte längre någon bild på men här kommer de andra sakerna jag klickade hem!

Låt mig presentera:

Kom på att jag måste visa er en as läcker grej som jag fick av Stina förr förra veckan, den är så himla mycket mig att det inte är sant!

KLACKSKO TELEFONEN! Känns som den ultimata Tilda telefonen!

Tänk vad lite sol kan göra!

Skrev ett inlägg igår som uppenbarligen inte ville publicera sig! Onsdag idag och OTROLIGT vacker väder ute! Gick upp imorse och kände mig så jäkla pigg när jag insåg att solens strålar sken in genom alla fönster! Åt en god frukost, läste igenom mail, svarade på mail osv. Klädde sedan på mig långkalsonger och tjock kläder och gick ut. Ringde Mickis på vägen och frågade om hon ville följa med på en långpromenad vilket hon ville så jag gick förbi henne och plockade upp henne sen gick vi runt ringvägen i det fina vädret (ramlade 2 ggr för mina skor är super hala, HA HA). Nu tänkte jag duscha, dammsuga och sen lägga mig i soffan och läsa lite bok, en riktig Tilda bok som jag köpte förra veckan. Ska ringa Stina sen också tänkte jag, saknar henne vi har inte setts på hela veckan och inte förra veckan heller, så tokigt det kan bli ibland. Nej nu ska jag sätta fart, PUSS & KRAM.


Just nu!

Torsdag

Nu sitter jag hemma vid bordet och pluggar efter att ha städat hela dagen, usch det var riktigt jobbigt men det var något jag var tvungen att göra! Nu har jag bara köket kvar, där ser det ut som ett bombnedslag men jag antar att det blir helgens projekt tillsammans med lister i hallen, tömning av Strandvägen, städning av garderob, massa plugg och fira Mickis som fyller 20 på söndag!

Det händer väldigt mycket just nu och jag bara älskar det! Jag har blivit helt besatt av att följa OS vilket resulterar i max fem timmars sömn varje natt, men det är bara OS vartannat år! I dag jobbar B över så jag är själv, skönt när jag måste plugga! Senare ska jag träffa Mickis och bara hänga, vi har inte gjort det på riktigt länge så det ska bli super mysigt! Men nu måste jag sätta igång. Puss!

Äntligen!!

Jag vill bara informera om att min bästa Mickis äntligen är hemma och att vi har kramats och skrattat och att livet
redan nu känns ännu lite lättare, underbart! <3

Livet som student

Sitter i skolan och äter super lyxig studentlunch i form av resterna från gårdagens korvstroganof, livet är bra härligt! Vi har slitit som djur hela morgonen för att bli klara med vårt arbete till imorgon, nu ska jag bara äta upp lunchen sen gå till biblioteket och låna böcker och sedan röra mig hemmåt, där det blir ännu mer plugg för att sedan komma hem och plugga lite till, härligt en gång till!
Nej men nu måste jag skynda mig, måste hinna köpa nytt busskort också innan tåget hem går eftersom mitt mysteriskt nog försvann igår. PUSS.

Min vän Mikaela Ödahl

Vissa människor är svåra att förklara med ord, andra gör det bättre själva. Här kommer ett litet axplock ur min bästa väns blogg, jag har skrattat så jag gråtit åt dessa knäppa inlägg som är mickis rakt igenom. Jag skulle kunna plocka inlägg i en evighet, men här kommer ett par, läs, skratta och njut!

bulan, joel och philip hade klarat av alla punkter på min lista (förutom poppa popcornen, men det förlåter jag dom för) jag gjorde såklart en lista på alla de sista grejerna de behövde handla och fixa, så som - blanda bålen, fixa ljudanläggningen, blås upp de sista ballongerna, hämta hennes klänning, häll upp chips m.m i skålarna, jag var stenhård må jag säga!

- Nej men Mickis gjorde du en lista? List-Hitler.

despues de la escuela for jag och tilda till farsta =) det var riktigt mysigt, oj vad vi hade saker att prata om och oj vad jag är glad att jag har den människan =) nu ska jag tracka henne och bulan resten av mitt liv, "mickistilda&bulan" japp, ni ska få ångra att ni någonsin lärt känna mig!! detta blir kuuuuul. och nej bulan, det är fint att du erbjuder dig att låta mig sova på soffan, men jag tänker inte sova på er soffa, jag tänker sova i er säng, mittemellan er =) eller, hans snarkningar kan göra att jag behöver tänka igenom det där beslutet en gång till...

- Gudars vad mysigt vi skulle ha du! Dock bör du tänka över allt en gång till, snarkningarna är inte nådiga.

 

vi "luuuucia!! vi vill måla påskkort!!"

lucia "vad ville ni göra i julas?"

vi "måla julkort"

lucia "vad sa jag då?"

vi "nej.."

lucia "vad får er o tro att ni skulle få måla påskkort nu då?"

hahaha människan är heeelt sjuk, vi fick måla påskkort ;)

- Lucia är kanske världens bästa men ändå sämsta spanskalärare (på ett bra sätt)

jag bokstavligt talat HATAR nagellack!!!!!!

VEM FAN KOM PÅ SKITEN????

VEM SKA JAG DÖDA??

 

snälla nån, det är ju en sån otroligt dum uppfinning! den får bara oss icke-flickiga flickor att känna oss SÅ misslyckade!! JAG KAN INTE MÅLA NAGLARNA!!!

 

- Nej det kan du verkligen inte ;)

påsken i alla ära men jag börjar tröttna.. godis i mängder, köttbullar i mängder, ägg, ännu mera godis, påskmust... you name it!

 

HAHAHHAAH aldrig i livet! INTE FAN KAN JAG TRÖTTNA!

mer påsk åt folket!!! :D

 

dagen jag säger att jag tröttnat på köttbullar ska ni alla få spotta på mig! det kan jag lova. köttbullar är himmelskt, det är guds gåva till oss..

- Vem fan försökte du lura här?

Är inte livet förjävla underbart? Är inte skolan förjävla underbar? Är inte allt för jävla underbart?

 

Jag har hittills gått i skolan tre dagar denna vecka, två av dom har jag kommit hit och fått veta att mina första lektioner är inställda, hallelujah!!! I tisdags var jag här 8.15 men kunde ha kommit till 9.35 idag var jag här 8.55 men kunde ha kommit 10.35, åh vad underbart att jag missat två långa sovmornar när jag behöver dom som mest!!!

 

Cissi och jag lyckades i alla fall få tag på Birgitta,

Mic "Snääälla, kan inte du öppna B10 åt oss? Vi tänkte faktiskt jobba med historia arbetet!"

Big "Haha! Ehm, ursäkta att jag skrattar!"

Det är lungt Biggan både du och jag vet att jag inte tänker jobba med historian.

- Biggan var minsann en smart kärring hon!

mic "mamma jag är hungrig igen"

mam "amen asså, du får sluta umgås med marie"

- Behöver jag ens säga något?

det känns som att hela jag ligger lite efter med allting, lite efterbliven sådär.

igår upptäckte jag att jag inte vänt blad i almanackan sen i september, det är snart december... i veckan märkte jag att sladden till tv-uttaget i mitt rum inte var i, detta måste ha hänt när niklas flyttade, min tv har alltså inte funkat på ca en månad. jag har fortfarande inte räknat mer än ca 2 sidor i matteboken sen vi började tvåan. jag har inte sett ett enda tvprogram under hösten, det enda jag följer är prison break och det ser jag på datorn. jag har ingen aning om vad myggan eller ranking the stars är för program, vad boston tea party handlar om och vad som händer i desperate houswives, ugly betty eller heroes, och snälla någon varför är alla så besatta av grey's anatomy? jag förstår inte vad folk pratar om när de pratar om olika reklamer de sett, jag kände knappt igen telia-reklam-snubben på mediaprovet. jag har fortfarande inte sett de sista avsnitten av O.C...  Jag hänger inte med längre helt enkelt.

- HA HA vilka problem, what about world peace?

mary "vad är det du heter på msn? in?"

mic "instead of stressed I lie here charmed..."

mary "det stämmer ju verkligen inte, du är ju uppe i 180 jämt!"

 

marie, nu kom jag på att jag glömde ta det där svenska pappret som du och camilla tog åt mig! nu blev jag ännu mer stressad!

- Att du inte skrev en lista!


JAG HATAR DEN FÖRBANNADE ÄCKLIGA JÄVLA FITTSNÖN!!!!!
det är nog första gången i hela mitt liv som jag sagt så, men ååååh vad jag menar det!! aldrig någonsin igen ska jag springa runt som ett lite jävla barn och jubla över de förbannade snöflingorna som faller!

- Detta ska jag minsann påminna dig om på onsdag!!

 

igår var min ilska oändlig, satan satan satan vad arg jag var!!! tyvärr är den inte lika extrem nu, så detta kommer inte bli det där hatiska inlägget som jag planerade. jag hade tänkt berätta för er alla hur jag skulle utrota varenda jävel i den där kassa teatern "utrota varenda jävel" , eller ja jag kan ju inte direkt uttrycka mig om hurvida teatern var kass eller inte eftersom det råkar vara så att vi satt på ett jävla tåg och en tunnelbana i 1,5 h för att sedan få reda på att det lilla skådespelet blivit inställt!!! det var bara att hoppa på tunnelbanan, vänta en timma på centralen och sedan åka hem igen. javisst, fyra jävla timmar åt helvete. fyra jävla timmar på ett förbannat satans skit tåg.

 

det blev ett ganska hatiskt inlägg ändå. och då ska ni vara medvetna att jag inte var en av dom som ställt in sina jobb, träningar, möten eller andra viktiga saker. vi var skapligt förbannade allihop. inte minst sagt, lärarna.

- Hat är liksom lite av din grej, iallafall att brusa upp sig över situationer!

 

SNYGG JOCKE IS BACK! jiiiiiiiises, flashbacks! men vad har hänt med håret? han är inte lika snygg i nya frillan!!! jag höll på att smälla av när jag såg honom, men jag är ARG!!! clara, den jäveln! ska ha honom i tvåveckor!! nästan så det skulle varit värt att välja natuuuuur...

"aaaaaaaaaaaah!"

"vad är det? va!? vadå? vad gör du? haaallå!"

- Hur besatta var vi egentligen? Jag minns inte helt fel om det faktiskt var så att vi valde idrott på elevens val för att vara där Snygg J var?

 

 

igår var en riktig toppenkväll =) tilda, marie, jess, clara, linda och jag åt och hade det mysigt hos tilda =) helt otroligt att alla våra kvällar blir så lyckade =D vi lyckades komma överens om att vi skulle äta wook tillslut, wook liksom? vi? vi är ju tacofolket. men det blev riktigt gott =) fast vi glömde nötterna, men man kan ju inte begära mer när det är jag marie och tilda som har hand om handlingen. marie och jag tycker mest om att tömma smaka-påskålarna på frukt.

 

vi satte in oss själva i sex and the city karaktärerna också,

tilda/carrie, analyserar allting tills man vill spy, min lilla dramaqueen =)

jessica/charlotte, är perfekt, charlotte-perfekt. duktig och omtänksam =)

clara/miranda, är tuff, grova ord och härlig =)

jag och marie/samantha, är mer tuta och kör, inte lika förtjusta i känslotramset men väldigt förtjusta i varann hahah

sara/charlotte-miranda, är allas dröm, och lite prydlig men ändå tuff =)

 

- Spelar ingen roll om vi köpt nötter hade tagit dina ändå! Denna lista har inte bara ifrågasatts en, två, tre eller fyra gånger… Det är Charlotte som jiddrar!!

 

vi pratade med tildas pappa idag om alla "krissamtal" vi alltid fick ha i svanis/fjärden för vi var dumma flickor =) "ah ni var förjävliga, alltid var ni inblandade. riktigt elaka." hm, han har fått det där om bakfoten...

- Visslar? Vem fan var bitchen? Inte jag va?

 

alltså livet är bra underligt, alldeles nyss var jag jätte glad, nu kokar det inom mig och jag vet inte riktigt varför.

 

jag är förbannad på min katt för att han springer in och ut hela tiden och jamar och gnäller för att han inte vet vad han vill.

jag är förbannad för att jag har spanska prov i morgon och jag har inte ens öppnat boken

jag mår skit eftersom jag envisades med att leka med saras katt igår, nu slår allergin tilbaka.

jag är hungrig men vi har ingen god mat hemma, jag trodde det var torsdag och att mamma skulle handla men insåg att det bara är onsdag.

det gick så värdelöst på idrotten igår att jag bara ville gråta, jag älskar ju badminton.

jag har inte räknat ett enda tal på hela kapitel sju i matten, så jag kommer få spendera lovet med att räkna matte.

jag har en ögonfrans i ögat som vägrar försvinna.

en jävla halstablett sitter fast i halsen på mig.

jag hinner inte träna.

jag vet inte vad jag ska skriva till nynäsposten.

men mest är jag förbannad för att jag är förbannad.

men egentligen är jag bara störd.

 

- DU SÄGER DET SÅ BRA SJÄLV, du är egentligen bara störd som är förbannad över dessa världsliga saker!

 

Jag fick en jättefin lampa av min farmor i onsdags, i morse hade jag sönder den totalt... jag är så äckligt klumpig =(

 

i morgon natt kommer tilda hem igen, wihuuuu =) har saknat henne! men vill inte se hur brun hon blivit =( är hon för brun ska jag nog ta och ge henne ett par borromgångar =)

 

- Borren drömmer jag fortfarande mardrömmar om!

 

tommy "ska ni vara här på fredag då?"

mic "ja, vi ska ha röjjarfest!!"

tommy "mhm.. då blir stig glad. precis som på valborg när ni minnsann hade röjjarfest! hade låtit som satan"

mic "va!?"

tilda "neeej, vi dansade. dom är gnälliga"

mic "vi dansade ju inte ens"

tilda "joo, mickis vi dansade"

mic "eh, ja juste"

tommy "jag vet att ni hade röjjarfest. jag såg ju det. mattan var förstörd"

tilda "vi åt ju blåbär.."

tommy "ja såklart, ni åt blåbärspaj på mattan"

 

- Mickis ljuger ändå så dåligt så… okej pappa vi blandade drinkar med blåbär och skiten hamnade på mattan, det var dock inte vårat fel utan någon annan fylleskalles röra!

 

efter dansen och väl på tåget var jag så trött & hungrig att jag ville dö, självklart hamnade vi i samma vagn som "partyligan", två killar och två eeeextremt fula och idiotiska tjejer, som satt och drack öl.  
"vill du ha en öl?"
"nej tack, det är bra.."
"åååh stöter du på henne eller? han tycker du är snygg han skulle aldrig sagt sådär annars!"
ååh tack, vad gulligt. håll käften, äckel!


vad är det här med att killar ska bjuda på öl? har dom inga godare saker att bjuda på... ? efter en liten norrhagen incident har jag väääldigt svårt för öl, likaså med rödvin

- What happens on Norrhagen stays there!

 

jag har förresten lämnat tillbaka She's the man till elin, det känns tomt.. oerhört. ett stort hål i hjärtat.. jag saknar den! (har jag berättat att jag skrev om She's the man på min uppsattsskrivning på ett nationellt prov? haha)

 

- På riktigt? Skrev du om She's the man på ett nationellt prov? Du var ju förfan besatt!

 

 

blä blä blä, sitter på spanskan.. eller i biblioteket faktiskt, tilda jobbar som en dåre (?) jag retar henne =)

fast nu tror jag att jag ska gå och kissa, jag är jätterastlös!!!

 

- Vad fasen hade hänt? Varför jobbade jag? Ovanligt att du är rastlös..

 

"Mats älskar att diskutera,

men snälla tyst vi orkar inte mera"

"Sebbe är klassens stjärna,

men vi har konstaterat; han har ingen hjärna"

Tim efter borgen suktar,

-känn så gott han luktar!"

"Oliver för Maria smöra,

han ljuva ord viskar i hennes öra"

"Clara må älska att spela boll,

men på kärlek har hon noll koll"

- Roligast är att pappa hela tiden skrek i bakgrunden att vi minsann inte kunde skriva åsna här saker om folk, lyssnade vi? Inte fan gjorde vi det.

Mickis säger: stavas inte mitt efternamn Ödahl?

- Tilda <3 säger: haha jo?

Mickis säger: va konstigt

- Tilda <3 säger: va?

- Tilda <3 säger: va pratar du om?

Mickis säger: det blev understruket på word som att det var felstavat, det har det inte blivit förut så jag blev osäker

- Tilda <3 säger: hahahahaha

- Tilda <3 säger: så du fråga hur ditt efternamn stavades

- Tilda <3 säger: du e sjuk i skallen

Mickis säger: haha jag tyckte bara att det var väldigt underligt

- Tilda <3 säger: jag vet ngt underligt

- Tilda <3 du!

- Du är kanske ännu mer sjuk i huvudet än jag tidigare trott!

går tog vi skolfoto, jag har nog aldrig varit så säker på att jag kommer bli så otroligt ful =) jag har typ varit nöjd med två kort, varav ett var i tvåan när jag tyckte att jag såg ascool ut! med svart adidaströja och en stenhård blick! det var tider det. förresten, det är nog bara ett kort jag blivit "bra" på.

 

men cp fotografen var en riktigt lustigkurre, så jaa.. jag asgarvade på varenda bild! "tjeeena mickis och tilda!" "ni var två glada typer mickis och tilda!" "heejdå mickis och tilda", jadu gösta dej har vi glömt för länge sen, du har blivit utbytt mot (snygga? ööööh?) roland!!

- HAHA undra om fotografen rökte på innan för att orka med?

 

Jag har numer nära döden upplevelser fyra gånger i veckan och det är illa!! KAN VI SLUTA DISKUTERA OCH LYSSNA PÅ GENOMGÅNGAR PÅ HISTORIAN OCH SAMHÄLLSKUNSKAPEN NÅGONGÅNG? JAG ORKAR INTE HÖRA MER!!!! jag vet inte hur många gånger Birgitta sa åt mig och tilda att vara tysta idag, men jag tänker inte vara tyst!!! "ni har pratat hela lektionen nu!" jahaja, vi tycker att det är mest du som pratar..

 

bigg "nu ska ni i alla fall få läsa, eftersom ni tycker det är så tråkigt när jag pratar hela tiden"

mickis & tilda "JAAA!"

de andra "nej.. tycker om när du pratar!"

mickis & tilda "NEJ! läsa!"

bigg "ni två lyssnar ju i alla fall inte på vad jag säger så det gör detsamma"

 

- HAHAHAHAHAHA fyra gånger i veckan i två år, varje gång, vareviga lektion… samma sak, Biggan snacka, vi snacka, Biggan blev arg, vi fick skäll, vi pratade ännu mer!! Jag är förundrad över att vi fick en varsin ros av henne på studenten? Kanske tog hon fel på namnen och trodde vi var någon annan "That would be te frist"

I LOVE YOU, snart är du hemma då blir det mer tokigheter och roligheter och kanske kan vi även vara lite normala för en gångs skuld!!!


Whitney, whitney, whitney.


Måndag morgon

Godmorgon! Sitter på tåget in till skolan. Den här veckan har jag mycket skola, mycket att göra i skolan och mycket att göra efter skolan, det råkar nämligen vara tentavecka. Tentaveckan denna gång innebär två examinerande seminarium, ett seminarium på eftermiddagen idag och ett seminarium på onsdag förmiddag, tentaveckan innehåller denna gång även en inlämningstenta till på fredag, så det blir mycket jobb denna vecka. Idag åker jag dock till skolan tidigare, väldigt mycket tidigare då vi ska arbeta med våran reklamfilm innan seminariumet börjar, härligt!

Ska även ta tag i mig själv denna vecka. Förra veckan var jag inte direkt någon kanon flickvän, jag tror inte jag lagade mat någon dag och jag hade inte rört dammsugaren en enda gång under hela veckan när jag dammsög i lördags... allt jag gjorde var att ligga i sängen och sova och stirra i taket, det var liksom lättast så. Trots att jag spenderade hela min vecka i sängen och kanske gick ut sju gånger på hela veckan så sov jag inte mer än tjugo timmar totalt på hela veckan.. Nu ska jag återgå till vardagslivet igen, ta nya tag.

I love this


Welcome life

Nu börjar jag sakta men säkert känna mig som en människa igen. Igår åt vi middag hos mamma och under middagen pratade vi massor, det var skönt. För första gången på hela veckan kände jag att jag kunde skratta lite igår kväll utan att känna mig dålig eller illa till mods. Igår kväll tittade vi på melodifestivalen med adde och therese och drack lite vin till det, mysigt.

Idag ska jag plugga... har inte gjort det på hela veckan, samma sak med städningen så det finns en hel del att göra! Städningen blev jag iallafall av med igår.. men pluggandet kvarstår, den här veckan har jag så mycket i skolan att det svämmar över. Jag lever dock på en grej och det är att min bästa vän kommer hem på onsdag, jag saknar verkligen henne, min fina Mickis, tre dagar kvar till vi står på Arlanda och kramas, galet vad det kommer att kännas bra!

Rest in peace grandfather

Jag orkar egentligen inte blogga idag men jag känner att jag måste få skriva av mig lite, det är så skönt vissa dagar.

Idag är en dag då ord inte riktigt räcker till för att förklara vad man känner och hur man mår, när ord inte räcker till för att berätta, det går bara inte. Idag skulle jag sagt hej och hejdå till min morfar för sista gången, krama och pussa och säga att jag inte är arg på honom för allt som hänt de senaste åren, men jag hann inte. Det är så jobbigt när man bestämt sig för en sak och något annat inträffar, besvikelsen blandat med sorgen är hemsk.. jag kan inte rå för att klandra mig själv också.. men innerst inne vet jag att det är fel, jag antar att det är ett av sorgens stadier, skuld. Vi åkte ändå för att hälsa på morfar idag, min morfar var så liten och ynklig.. han var sig inte lik vad han varit förut, jag vart så fruktansvärt rädd och ledsen på samma gång. Cancer är en hemsk sjukdom.. det är fruktansvärt vad den sjukdomen gör med människor... och de som blir lämnade kvar. Jag är glad att morfar slapp sjukhus, att han fick somna in hemma i sängen, utan smärta och att han fick ro.. vilket jag är säker på att mammas besök igår till en viss del gav honom. Nu måste vi börja reparera, bearbeta och gå vidare, det kommer att bli en lång och smärtsam resa men det kommer att gå bra, vi alla kommer förhoppningsvis att komma ur detta som starkare människor.. många erfarenheter och kunskap rikare. RIP Morfar, tack för åren vi fick och minnena vi skapat. Inget annat än det spelar egentligen någon roll idag eller resten av mitt liv, inte längre. Kärlek <3

12 februari

Jag borde sova, men om det är något jag inte kan i natt så är det sova, jag mår illa och har ont i magen, ibland när jag är orolig och stressad då blir det så. Idag var jag i skolan, sen åkte jag hem och sov.. efter det så kom Stina och Ellen och plockade upp mig och vi åkte och åt Thaimat och Sushi. Jag fick ännu en fin present av dom! En telefon klacksko. Ni vet en telefon som man har i vägguttaget med sladd i form av en klacksko, skit ball men nu blev jag osäker på om vi har uttag, trodde ju vi hade det!?

I morgon ska jag iallafall ta sovmorgon, sen kommer pappa hit och fikar och pratar lite, skönt att ha någon som honom som jag kan lita på 110% i jobbiga situationer. Efter det plockar min morbrors sambo upp mig för lunch och sen möter vi upp min morbror och åker hem till morfar, fy fasen vad tufft detta kommer bli, men jag biter ihop och gör det bästa av situationen, det är allt jag kan göra.

life is life

Idag bestämde jag mig för att masa mig ut genom dörren och göra någonting. Man blir alldeles för ledsen och deppig av att sitta inomhus och stirra på tv:n och ut genom fönstret hela dagen, det är bättre att komma ut och få lite luft och tänka på annat. Därför bestämde jag mig för att åka till skolan och möta upp min prodkutionsgrupp för att plugga lite. Så nu sitter jag på tåget på väg mot skolan, det är fruktansvärt fint väder ute och jag riktigt njuter av av att solen inte lyser med sin frånvaro idag, de känns ju iallfall lite lättare i hjärtat. Imorgon är det dags, fy fasen.. jag kommer inte kunna sova i natt, det kommer att bli tungt, bäst jag förbereder mig redan nu.

Nej nu släpper jag allt tungt en stund och försöker låte hjärnan jobba på högvarv med plugg, det är kul, men kanske inte idag.

Unfair

Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så otroligt nere, trött och orkerlös som jag gjort de senaste dagarna, det är svårt när verkligheten kommer ikapp en så fort. Det händer väldigt mycket i mitt liv nu, för mycket för att jag ska kunna hantera allt på samma gång. Det är kaous i mitt huvud och jag vet inte vart jag ska börja, därför säger och gör jag ingenting överhuvudtaget. Jag känner ändå på ett sätt att det är dags nu, jag måste ta tag i sakerna som grämer mig, jag måste "bita i det sura äpplet" och göra det som känns rätt för mig, det kommer bli tungt, jobbigt och otroligt, otroligt svårt. Jag måste vara en förebild för min lillasyster i den här situationen, jag måste prata med henne och tala om att hon har ett val som ingen gett henne än... allt för att ge henne en chans att inte ångra sig i efterhand utan istället kunna gå vidare i livet.

Hela min familj är på väg nedåt..det är kristider, vilket är förväntat och till stor del helt okej. Men för en gångs skull känner jag att jag trots mitt kaousartade huvud och tunga och trötta kropp är en av de starkaste och kanske smartaste i denna väldigt tragiska situation. Därför går från och med nu all tid till min familj.

Sjuk!

Jag har inte alls mått bra den senaste tiden, varit trött, haft ont i magen och mått illa. Häromdagen fick jag så fruktansvärt ont runt njurarna och neråt, förstod direkt att det var en urinvägsinfektion jag dragit på mig som jag gått med riktigt länge. Var på sjukhuset och fick skäll igår och fick starkt penicilin utskrivet eftersom det är en elak infektion som jag gått med länge! Hon skulle skicka iväg mina provsvar nu då hon misstänker att det är något annat som spökar eftersom jag får urinvägsinfektion jämt och alltid haft det så. Denna gång ska vi alltså följa upp den här skiten, det känns skönt. Var så trött igår att jag höll på att somna stående, hade feber också, vilket jag även har idag. Så jag la mig och sov när vi kom från sjukan, somnade halv sex, vaknade lite till och från... somnade sedan halv nio och sov fram till halv elva imorse.. jag har alltså sovit typ 16 timmar och är ändå trött och skulle kunna somna nu direkt.

En del av mitt hjärta

Vad gör ni nu för tiden? Varför hör ni aldrig av er? Det var alldeles för länge sen vi sågs...

Ni skall veta att jag saknar er. Det finns känslor som aldrig tar slut. Ni skall veta att jag inte glömt. Det finns bilder som aldrig suddas ut, Jag har suttit med vänner, på en stökig restaurang, Och kommit på mig själv vara nån annan stans... En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för er.. En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för er. Jag förstod aldrig riktigt, Vad som hände den där gången.. Förrutom att allt blev fel. Det fanns så mycket kvar att ge, Det fanns kärlek mellan oss, Varför packade ni er väska istället för att slåss.  Ni skall veta att jag saknar er, Det finns känslor som aldrig tar slut. Ni skall veta att jag inte glömt, Det finns bilder som aldrig suddas ut... En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er..


Flera dagars update (bilder kommer)

Jag borde egentligen ha jätte lätt för att blogga nu när jag inte bloggat på ett par dagar men jag har antagligen så mycket att blogga om att jag inte vet vart jag ska börja och därför tycker jag det är svårt. I torsdags var det som sagt min tjugoårs dag, jag spenderade den med min familj och pojkvän. Jag fick fina presenter, en silver klocka, ett guldhalsband, en Kosta Boda ljushållare och One tree hill boxar. Vi åt prinsesstårta och fruktårta och till middag blev det självklart sushi, som alltid när jag får bestämma. I fredags var jag i skolan, efter skolan så åkte jag hem och stressade som en galning, lagade mat, städade och sprang runt, det var hysteriskt stressigt. Klockan 7 fick vi middagsbesök i form av Henriks mammas familj. Jag bjöd på kyckling inlindad i bacon fylld med cream cheese, detta med hasselbackspotatis, beo och och en stor sallad. Till efterrätt kladdkaka med grädde. Fick super fina presenter! En enorm fem armad kandelaber, en rosa sammets champagne, och blommor. Efter att gästerna gått hem så påbörjade jag matlagningen inför lördagen.

I lördags gick vi upp jätte tidigt och åkte in till stan för att sista minuten handla kött och en klänning till mig att ha på mig senare. Vi fick tack och lov tag i båda (även om jag inte älskar klänningen direkt). De följande timmarna var kaous, glömde andas i mellan åt, men tack och lov så hann jag allt. Sen började det droppa in gäster och vi hade en super trevlig kväll. Drack vin, champagne, åt mat och bara umgicks, super grymt! När min släkt och familj gått hem så var det bara vänner kvar och då gick festandet mot nya höga höjder, hade super kul! Fick mycket fina saker även denna dag; MASSA ljus och ljushållare, blommor, choklad, armband, berlock till ett armband, en vas och Pandora berlocker som var helt underbara, allihopa! Idag vaknade killarna rätt tidigt så snälla som de är gick de upp och städade, sen joinade jag innan vi åkte och åt och hyrde familjer. Åkte hem och såg en familj sen åkte jag med syster och två kompisar till ishallen en stund men vi blev inte långvariga för jag har åkt på en urinvägsinfektion och mår skit och de blir inte bättre direkt... så jag har druckit en massa citron så det snart sprutar ur öronen och använt värmekuddar över magen..

Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Jag idag!

Till alla mina älskade vänner som inte för uppleva min pose idag, den här är till er och bara er!

Städa, städa, städa, plocka, fixa.

Kul att det är jordens snöstorm ute! Skulle filmat på gärdet idag med några kursare till vår produktionsuppgift (reklamfilm) men att stå på den där enorma gräsmattan och filma i snöstormen hade nog inte varit spec bra för kameran, oss eller den stackaren som skulle försöka göra sig hörd och förstådd framför kameran så det blev inte så. Tänkte då att jag istället skulle åka in till stan och shoppa lite så jag gick och la mig en timme till och vaknade nio och skulle då dra iväg, tittar ut och konstaterar att det är världens snöstorm ute... inser att jag INTE har någon lust att sitta fast i pendeln idag igen om jag verkligen inte måste. Så det blir stan i morgon istället, ska också ta en 20 års lunch med Mikaela då verkar det som.

Idag har/ska jag bara plocka och fixa med en massa saker. Har börjat städa hela lägenheten så den är fräsch och snygg inför helgens festligheter. Har inte heller någon större lust att storstäda i morgon på min 20 års dag så det fick bli dagens jobb.

Kärlek i en fotoautomat i Bryssel.

Snodde en bild från My's blogg, den underbara fotoautomat bilden från Bryssel! Jag älskar den här bilden, den visar precis hur vi är, glada, knasiga och lite kaous. Historien bakom den här bilden är rolig; Vi skulle ta tunnelbanan från hotellet till EU området och jag fick syn på en fotoautomat och fick den briljanta iden att vi skulle klämma in oss där. Så det gjorde vi, fem tjejer i en ca 1,5 x 1,5 meter stor fotoautomat. Problemet var ju egentligen inte att få in alla utan att få plats med alla i linsen. Vi fixade och trixade länge.. flyttade runt, intog olika positioner och tillslut hittade vi ett sätt att få plats med alla, det innebar att man fick sitta/stå på varandra. Alla fick vara blickstilla när vi hittat rätt position. Där stod vi helt stilla och kom på att någon måste trycka på knappen på skärmen, det blev jag, därav suddigheten. Den här bilden är så ärlig, den är så oss, det är så mycket glädje och så mycket kärlek, det är det fortfarande!

En update från sal MA755

Jag är så himla trött idag! Det var riktigt, riktigt svårt att komma upp i morse! Men nu sitter jag iallafall i skolan tack vare att jag fattade det kloka beslutet att köpa en kaffe påväg upp till föreläsningen, annars hade jag nog legat helt utslagen på bordet framför mig. Idag har jag dock väldigt svårt att koncentrera mig och att lyssna på det som föreläsaren säger, ibland har man bara dagar som dessa. Idag ska jag först köra klart den här föreläsningen i 50 minuter till, senare ska min produktionsgrupp sitta kvar och jobba med våran uppgift. I morgon blir det också skola, trots att vi egentligen är lediga, vi ska filma vårans "informationsfilm" får ta ut den ledigheten på torsdag istället, min födelsedag, de kan ju passa bra.

Jag har inte allt för mycket intressant att skriva idag. Igår var jag, mamma och alva i Haninge för att jag skulle kolla på klocka som jag vill ha i present. Jag var ute efter en guldig D&G klocka och det blev istället en väldigt stor silvrig Guess klocka, så det kan gå!

Inspiration


RSS 2.0