!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Idag är en riktigt bra dag

Idag köpte jag en ny kamera. Det är något jag velat ha riktigt länge, då min gamla gett upp efter snart tre år. Jag har velat ha en bra kamera som kan ersätta den lite klumpigare systemkamera i mitt liv eftersom både pappa och syster har en varsin sådan och jag kan låna av dem när det är något speciellt. Jag har önskat mig en kamera som är snygg, smidig och som har fina funktioner som passar mig och mitt liv utmärkt. Idag hittade jag den och jag köpte den med mycket hjälp från Tim, win, win situation. Den är helt fantastiskt bra och jag är redan kär, den tar super bilder, har kul funktioner och så filmar den i HD vilket är kul då vi tex snart åker till New York och jag har tänkt dokumentera resan via bilder och film. Det bästa? Den är smal och är perfekt för att lägga i väskan och sen är den ju röd/rosa såklart. Nikon Coolpix S4000.



Ny vecka, nya möjligheter.

Idag går jag faktiskt på "sommarlov", vi har ett seminarium kvar mellan kl 9-12 idag och så har vi en hemtentamen som ska in på fredag men fram till fredag har vi hemstudier så jaa.. såfort jag är klar med hemtentan så har jag sommarledighet, härligt. Den här veckan ska jag rensa bland alla mina kläder här hemma, slänga, rensa, sortera, ta fram, ta undan osv. Jag ska köpa present till Garpi, jag ska skriva tenta, jag ska köpa bikini, jag ska hjälpa pappa att packa och flytta, jag ska försöka jobba lite på solbrännan, jag ska på studentmottagning, jag ska träna och så i slutet på veckan ska jag börja packa inför New York. Det känns som en bra vecka denna vecka! Jag hoppas på jobb också, jag tycker ju så mycket om jobbet!

Jag & Lisan en sommar för länge sen!

Vänner

Jag har förkrökat med Jessica och hennes vänner nu ikväll. Nu ska jag somna tillsammans med mina vänner; Carrie, Charlotte, Samantha och Miranda. Godnatt, massa med kärlek.

Ur Arkivet

Orsa Grönklitt 06 (?). Saknar dig, vi ses om 12 dagar.

Gud, Jesus och allt vad det heter...

Igår hade vi kul. Jag är äckligt bakfull och helt blåslagen. Idag var det verkligen inte värt det. Kom hem till pappa imorse stressad till max och helt förstörd efter tre timmars sömn. Kom in och pappa, jossan och adam höll på att dö, jag var fortfarande full och luktade som ett helt systembolag, hemskt. Fick ta några djupa andetag och ett glas vatten och hjälpa syster med håret. Åkte hem "Gjorde mig i ordning" på en kvart, jag var fortfarande inte speciellt nykter eller fräsch. Iväg till kyrkan, kyrkan 1,5 timme, ville dö. Åkte hem till mamma, åt smörgåstårta och fika. Hem och har sovit hela dagen. Jag ska sova nu igen, förstörd det är vad jag är.


Syster konfimera sig och jag, henkan, adam och frida höll på att dö av tristress i kyrkan

Angående det där med studenten

Nästa helg tar Johan studenten, näst nästa vecka tar Clara Underbara studenten. Jag kan faktiskt inte alls förstå att det redan gått ett år sedan dörrarna till skolan öppnade sig och jag och Tamara fastnade i dörrarna på våran väg utåt och greps av panik innan vi sedan kunde springa ut, genom skolan, ut i det verkliga livet. På lördag är det Johans tur och gud vad jag är lycklig för hans skull. Efter honom är det Claras tur, jag blir glad bara jag tänker på vad dom har framför sig. Jag älskar student-tider, det har jag alltid gjort. Jag har alltid fascinerats av stunter och deras lycka ända sedan jag var liten, jag längtade alltid till det var min tur. Sen gjorde jag det själv och nu är det dags att ännu en gång skåda en lycka likt ingen annan, det här året kommer jag dock titta, minnas, njuta och le. Studenten är härliga tider för alla inblandade trots att det faktiskt är rätt bitter sweet.

Golden Aviators

Jag älskade varenda tokigt klädbyte i hela filmen men den absolut enlige mig snyggaste acessoaren i filmen är utan tvekan dessa guld aviators. De är i från Mykita & Bernhars Willhelm's Franz. Dem är limited edition och kostar 525 dollar och är endast tillgängliga hos Patricia Field. Jag skulle kunna döda för de där glasögonen, eller nja inte direkt men bara en liknelse för att ni ska förstå hur gärna jag vill ha dem!

In the middle


Lördags planer

Ledig lördag. Städning, njutning, tvätta, vika och hänga kläder, köpa present och avsluta med vin. En lördag precis i min smak. Trevlig lördag, puss och kram.

Cavalli




fashiontoast.

Sometimes you just have to get away with the girls

Igår var vi på premiären av Sex and the city 2. Innan filmen åt vi middag tillsammans och sedan följde gottis och film i biomörkret på Rigoletto, så fruktansvärt efterlängtat. Jag älskade filmen, det gjorde jag verkligen, den var hysteriskt rolig, på ett helt annat sätt än tidigare. Dock saknade jag lite av den där sex and the city feelingen som genomsyrat serien och den första filmen, kanske beror det på att karaktärerna i filmen blivit äldre och skaffat sig andra liv och så självklart för att en väldigt liten del av filmens 2,5 timmar faktiskt utspelar sig i New York. Det märktes att historian som Michael Patrick King och Candace Bushnell från början ville berätta med serien egentligen redan är berättat, det märktes att denna film var en film till fansen. Jag älskade den dock, det var en nästan tre timmar lång modevisning och skrattfest och sådant kan man aldrig få nog av. Älska, älska, älska sex and the city och så även den andra filmen, jag menar? Det är ju som sagt sex and the city.




14 dagar kvar

Om två veckor åker vi till New York, om två veckor får jag träffa bästaste Jess igen efter ca nio månader, kan inte själv tro att det är sant, saknar henne otroligt mycket! Kommer bli så underbart att mysa en vecka, jobbigare när man ska säga hejdå sen igen men det ska jag inte tänka på nu, tar det som det kommer! Två veckor kvar! Snart kommer vi älskling!

Puder rosa älskling

Idag köpte jag en ny tröja från ett märke som hette "Apricus" och jag är så otroligt nöjd. Tröjan är tunn och har lagom längd för att ha över en tröja till tex shorts (så inte shortsen försvinner under tröjorna) och så har den en perfekt puder rosa nyans som kommer att passa perfekt till sommarens solbränna. Den ultimata koftan för vardagar samt kvällar (Bilden gör verkligen inte tröjan rättvisa, den ser bara allmänt vanlig ut nedan).



Sex and the city 2 world premiere

Sarah Jessica Parker i en minst sagt annorlunda klänning från Valentionos couture kollektion, både färg och fort sticker ut, så snyggt!


Kristin Davis valde en rosa sofistikerad klänning från Oskar De La Renta med intressanta detaljer.


Cynthia Nixon körde på ett säkert kort och valde en svart sjöjungfru klänning men intressanta detaljer.

Kim Catrall valde en glittrig och helt stunning klänning från Naeeman Khan.

Alla klänningar är representativa för deras karaktärer, dock tycker jag att vissa kunde ha tagit ut svängarna lite mer. Min favorit är utan tvekan Kim Catrall, inte bara för klänningen utan för att hon sätter precis hela looken, hon ser otroligt glamorös ut! Tätt på henne kommer Sarah Jessica, mest för att klänningen är så otroligt häpnandsväckande att det inte krävs något mer än klänningen och några enkla armband, dock kunde sminket varit lite roligare om man frågar mig!



Jobba igen!

Jag hade ju en ledig måndag! Har varit ledig fram till nu men om tjugo minuter ska jag dra och jobba, ändrade planer! Kom ner på jobbet i "rättan" tid och blev tillfrågad om att jobba kvällen så jag tackade ja. Nu pratar jag med Jess på skype och grämer mig över att jag sa ja till att jobba, jag har så ont i huvudet. Men det är bara samla sig och börja jobba. Vi hörs efter nio puss och kram!

Hjärta Jobbet

Jag är så fruktansvärt trött att det inte är sant. I fredags hade jag en 16 timmars arbetsdag så jag var mör när jag kom hem. Började 07.30 dagen efter och jobbade på i 8,5 timma, samma idag. Andra helgen i rad! Så nu känner jag mig riktigt trött, riktigt mör och ont i fötterna, ja check på den också! Dock är det bara så att jag springer runt hela dagarna och då är jag hur pigg som helst, sitter knappt ner på hela dagen så det är när man i slutet mot dagen sätter sig och äter eller fikar det är då man känner hur trött man faktiskt är. Blev tillfrågad om att ta söndagen nästa vecka också men då ska min syster konfimera sig har hon fått för sig och jag ser faktiskt fram mot att få ha en helg!Det är tur att jag verkligen tycker otroligt mycket om mitt jobb och alla människor som hör till jobbet, jag går faktiskt dit med glädje varje gång! Så nu vill jag slappa i soffan, vila, slappa, softa, äta något onyttigt och somna inom en timme. I morgon är det nya tag, måndag, härligt!

Väsk drömmen

Känns som att jag bara skriver inlägg i den här bloggen när jag åker tåg, jag är alltid så himla rastlös när jag åker tåg, kan bero på det. Nu är jag iallafall på väg ner mot Nynäs. Är just nu i Haninge, börjar jobba om en timme lite drygt. Ska ta bilen hem från stationen, snabbt byta om till något... (Vad är den stora frågan?). Sen ska jag gå ner till jobbet och jobba hårt i några timmar, tur att jag har ett mål, något jag ska köpa för pengarna vilket är en väska, det går faktiskt så himla mycket lättare vissa dagar då! Nej nu ska jag sluta pladdra, puss och kram.

Att hantera stress

För första gången på riktigt länge så känner jag mig otroligt stressad och uppe i varv! Jag har så otroligt mycket att göra och jag vet i ärlighetens namn inte riktigt hur jag ska hinna. I skolan har vi fruktansvärt mycket att göra, jag skulle kunna sitta och jobba med skolan 24/7 i några veckor, hur kommer det sig att det alltid blir mest när slutet närmar sig? Jag försöker lära mig ett nytt jobb och visa framfötterna, det är så väldigt mycket information och det är svårt att ta till sig allt, men jag försöker verkligen, jag jobbar hårt på det! Dessutom jobbar jag den tiden jag skulle behöva för att plugga just nu. Till råga på allt ser också lägenheten ut som en krigszon och jag har en massa saker att fixa där hemma, men jag hittar aldrig tiden att göra det. Förut var jag grym på att hantera stress men nu märker jag att jag verkligen blivit sämre på det, de beror väl på att jag inte stressat upp mig till max på ett tag (förr hade jag stress breakdowns en gång i veckan) Nej jag ska inte klaga, livet är roligt och det är bara bita ihop och köra på!
Just i detta läge rullar tåget in på stationen i farsta så det är dags att avsluta! Jag är påväg till skolan och direkt efter skolan slutar kl 12 så åker jag hem och direkt till jobbet och jobbar till klockan 20.00. När jag kommer hem ska jag sova, jag har sovit fyra timmar, jag sover så otroligt dåligt. Ha en bra fredag!

Love it

Gud vilket underbart väder vi har här, iallafall de senaste dagarna det är så jäkla härligt! Det är nästan så man glömmer alla de övriga 9 månaderna på året som är hemska här i lilla hålan. Var nere i centrum och uträttade ärenden som sagt åkte sen och handlade mat. Efter handlingen tittade jag på nya the hills, the city och gossp girl avsnitten, fan vad spännande det är, speciellt Gossip Girl säsongs avslutningen!? Vad händer med Chuck? Och vad ska Dan göra? Kommer det bli Serena och Nate igen? Frågorna är många och det suger att jag måste vänta till september. Efter serietittande tog jag mig i kragen och gick ut och powerwalkade, så härligt att se så mycket människor i rörelse, alla människor, inklusive jag själv vaknar verkligen till liv den här årstiden! Nu tänkte jag äta grillade kyckling och sallad, Henkan jobbar sent. Puss och kram.

Onsdag 19/5

God dag! Efter dagen igår så hade jag pga diverse anledningar inte hunnit med uppgiften jag skulle göra klart för min egen skull till idag så när alla sov, då passade jag på att göra klart den. När jag var klar ringde Jessica upp mig på skype och vi pratade läääänge. Faktum är att det börjat ljusna ute när vi la på, så tokigt det kan bli ibland. Men jag antar att det är så det är när man har en av sina bästa vänner på andra sidan jorden! Trots den sena natten vaknade jag nio, för då var det så varmt i våran lägenhet att jag inte kunde sova längre. Så jag satte mig på balkongen och pluggade i skuggan. Nu är jag inne, det är så kvavt ute att det är jobbigt ibland men nej jag ska inte klaga! Nu ska jag bara hitta något svalt att ha på mig sen röra mig ner mot centrum och uträtta lite ärenden och så ska jag försöka hitta någon vit t-shirt lite större, lite slappare, lite längre som man kan ha till alla små shorts och dylikt i sommar.. Jag har riktigt dåligt med basplagg!

.


It's getting hot


We are ready to get Carried away!

satc2

Biljetterna till premiären är fixade! Jag längtar så jag snart spricker, tjejkväll!


Inspiration när värmen stiger

Givenchy studded flats




Måndag igen

Idag fyller en av mina "Svärmödrar" 50 år så grattis till henne! Kom precis därifrån, det bjöds på lite fika och sådär. Vi hade köpt två stycken underbara kaffemuggar i en porslins serie som hon samlar på och sen en blaj grej. Det blir jätte sen middag idag på grund av fikat så just nu håller jag på att väntar på att potatisen ska koka klart, sen blir det laxpaket. Någon hade påpekat att jag som "tränar" så mycket borde orka gå till tåget på morgonen så bara för din skull ska jag ta en promenad efter maten för att kompensera dig för att jag inte riktigt hann och orkade bära alla miljarder saker med mig på promenaden i morse, okej? Puss och kram.

SL = Skämt

Jag hatar verkligen SL!! Finns det något större skämt till företag i världen än just det företaget? Jag blir så arg bara jag tänker på det! Och pengar ska dom ha, dyrt är det och vad fan är det som kostar? Inte är det att köra folk som kostar inte för det är dom uppenbarligen inte kapabla till. Anledningen till dagens smutskastning av detta företag är för att jag tidigt i morse (läs: 06.00) gick upp, gjorde mig i ordning, åt frukost, läste lite uppgift och var sådär allmänt duktig för att jag skulle till skolan. Gick ut mot bussen fem minuter innan den ska gå (den går alltid tidigare än den ska) och därute står det andra och väntar redan. Så vi alla står där och väntar och väntar och väntar och helt plötsligt är klockan 08.27 och bussen ska gå 08.23 eftersom den ska matcha tåget som går 08.37, jag börjar bli orolig över att inte hinna men hoppet finns fortfarande, så jag väntar lite till och lite till och ja... klockan blir 08.37 och ingen buss har kommit och tåget har gått. Vid hållplatsen står tio förbannade personer som alla ska hinna till olika saker!! Och jag? Ja jag missade mitt seminarium såklart!!! Eftersom dörrarna låses på seminarium efter klockslaget då seminariet börjar då det är en redovisning så kan jag inte åka senare för då kommer jag tjugo min sent och ja då är det ingen ide. Alltså jag menar, okej att det är förseningar ibland men att en BUSS i NYNÄSHAMN inte dyker upp det är de värsta jag varit med om, VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?!?!

Put it together and keep on going

Missuppfatta mig inte. Jag är trött på tjaffs och tårar, jag är trött på fula ord och pajkastning, jag är trött på ilska och envishet och jag är trött på att inte alltid förstå.. Ja jag är faktiskt riktigt trött på alltihop. Men trots detta så vet ni! I vått och torrt, det är så det ska vara, det är den jag är för er!  Jag inte det största offret i denna fruktansvärt jobbiga situation.. Det är bara att bita ihop och köra på. Att prata, lyssna, stötta och försöka hitta ljuspunkterna och uppmuntran till att orka fortsätta. Det är svårt just nu, svårt för alla. Själv känner jag hur musten rinner ur mig sakta men säkert, jag är så trött och nedstämd idag att jag inte orkar försöka skriva det här inlägget ens. Det är oförståligt jag vet.. Vad jag vill komma fram till är bara; Varför tycks alltid det absolut enklaste vara det svåraste? Och varför gör man aldrig något åt saker förens det känns som det är försent?

Om någon klok människa ändå visste svaret.. Nu vill jag krypa ner under täcket och sova resten av dagen tills att det är måndag igen och man har energin att ta nya tag. Men istället ska jag jobba, vilket inte känns så bra idag.

Den första och sista kärleken.. Vänskap.

"You three are the love of her life... as a guy you should feel happy being number four"

Jessica gjorde en uppdatering kring ett av mina favorit citat från älskade Carrie Bradshaw idag "Today I had a thought. What if I... what if I had never met you?" Det är så vackert, så enkelt, så otroligt ärligt. Ingen förklaring behöver följa, inte ens ett enda ord. Det är precis så jag tänker när det kommer till mina bästa vänner. Vad skulle jag göra utan mina tjejer? Vad skulle livet vara om jag aldrig hade träffat dom? Hur skulle livet se ut... Jag vågar inte ens tänka tanken, jag har ju världens bästa vänner och skulle aldrig klara mig en dag. Världens underbaraste tjejer, mina tjejer. Varje dag med er är ett äventyr, varje passerad dag vi haft är ett minne och varje dag vi kommer få kommer att vara underbar. Varje dag med er är en gåva från ovan och sanningen är att jag ibland tackar någon därute för att jag fått lära känna er, för att jag fått chansen att ha er i mitt liv, det skulle jag inte byta mot någonting i hela världen. Det finns en anledning till att våran låt heter "You got the love". I love you girls.


Jobb premiär!

God dag! Nu sticker jag och jobbar åter klockan 21.00. Det är faktiskt lite surt att jobba på fredagkväll de är ju på ett sätt heliga men jag är så glad över mitt jobb och allt som hör där till så jag går dit med glädje! Nu måste jag börja röra mig börjar om 25 min! Puss och kram!

Skype dejt med Jessica

Döda mig inte, du är så söt!

Whitney Eve

Jag vill äga ett plagg från Whitney Port's kollektion Whitney Eve. Hennes plagg är så fruktansvärt vackra och färgglada att ett enda plagg skulle lyfta en hel garderob.


Min förskottshelg

Hallå! Jag tror inte själv att det är sant men vet ni när jag vaknade idag? Klockan 13.30... helt sjukt! Kom hem från studentskivan klockan 04.15 ungefär i morse, då hade det börjat ljusna. Som vanligt när jag är full så vill jag svamla lite, inte för att jag var speciellt full när jag kom hem men jag hade ändå druckit så jag somnade kanske klockan 05.00. Vaknade och kände mig oförskämt pigg och fräsch för att ha druckit kvällen innan. Vi bestämde oss för att ta lite helg i förskott idag/ikväll eftersom jag jobbar kväll imorgon, dag på lördag och kväll på söndag och även nästa helg råder med all sannolikhet samma schema (tur att jag faktiskt tycker om mitt jobb). Så på eftermiddagen var vi iväg och handlade god mat och hyrde film och nu har vi precis ätit en god middag bestående av fläskfile, bakpotatis, haloumi ost, rödlöksröra och sallad. Nu har jag sjunkit ner i soffan framför "Narnia" som går på tv. Ska inte göra ett smack, ska bara ligga i soffan och hoppas på bättre väder imorgon för idag har träning uteblivit då det kändes skit trist att gå ut och gå och dessutom, let's face it, det är så mycket roligare med sol.

Lill lördag

Åh klockan är bara kvart i två och jag har redan hunnit med en massa saker, gud så skönt! När jag vaknade gick jag upp och tittade på nyhetsmorgon och drack en kopp te. Gjorde mig sen i ordning och drog iväg ner till centrum. Mötte Johan och gick på systembolaget. Efter systemet gick johan med mig och köpte strumpbyxor och eftersom det var så otroligt varmt och skönt ute så bestämde vi oss för att gå lite. Garp skulle hem till sin bror så jag gick sällskap med honom till Niklas (eller aa johan gick med till bussen vid niklas) och så tog jag bussen hem. När jag kom hem så bytte jag direkt om till ut och gå kläder och tog en promenad, den var dock inte så lång men iallafall på 40 min. När jag kom hem tränade jag lite med pilatesbollen och sen gjorde jag "lunch". Det blev en smoothie på banan, hallon, blåbär och lätt vanilj yoghurt och två mackor. Nu tänkte jag städa lite och sen göra en helrenovering av mig själv. Ska köra lite hemma-spa och bara ta hand om mig själv och så ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig ikväll eftersom jag ska på studentskiva.

PUSSS OCH KRAM!!

Skola, träning och städning

Gud vad underbart väder det är! Jag blir helt lyrisk och vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, fasen vilken riktig energikick man får av solen och dess värmande strålar. Nu sitter jag på tåget och är på väg hem från seminariet i skolan, det gick helt okej.. det var inte allt för svårt. Är hemma om en timme då ska jag direkt byta om till ut och gå kläder och sen ska jag ta en powerwalk och sen träna lite med pilatesbollen, som blivit min favorit träning, det är så roligt att jag skrattar mig igen varje gång. Efter lite träning tänkte jag skulle ta göra i ordning lite på balkongen då vi ska ta packa upp ute möblerna idag, torka fönstrena ut mot balkongen ska jag också göra. Kul dag? Njae inte speciellt. Imorgon blir det dock roligare, jag ska på studentskiva vilket inte är helt fy skam!

Tisdag morgon

Tack, tack, tack för att solen iallafall skiner idag! Det är så mycket enklare och roligare att gå upp när solen skiner, man får liksom energi att orka köra på. Sitter just nu och äter frukost och läser på det sista inför seminariet, ska snart börja göra mig i ordning och sen åka till skolan för ett litteratur seminarium. Jag går bara i skolan imorgon också och efter det har jag konstaterat att jag bara har två veckor kvar i skolan, sen är det liksom slut. Det känns helt sjukt att sommaren är så nära! Men innan dess har jag faktiskt hur mycket som helst att göra i just skolan så det är bara att sätta fart. Varför blir det alltid så? Varför har man alltid mycket att göra i slutet av varje termin? Känns orättvist, det vore enklare att trappa ner tempot men istället trappas tempot upp. Nej nu måste jag verkligen bli klar med frukosten och läsandet. Puss och kram.

Bland mina saker

Igår när vi var på IKEA fick jag en ide, att jag skulle organisera mitt smink, skönhetsprodukter, nagellack osv. Detta för att dessa produkter ligger utspridda precis överallt i hela lägenheten och när jag ska ha något så hittar jag det såklart inte. Så jag köpte en ful och trist plastlåda och när jag kom hem började jag att gå igenom allt smink och jag slängde nästan allt! Det som jag valde att ha kvar, tvättade jag av och snyggade till. Nu ligger sminket jag inte dagligen använder (det ligger i en min beautybox) i en IKEA plastlåda och det känns så smidigt, enkelt och fräscht att komma åt och jag har fått en bra översikt på det hela. Så ett litet tips såhär på måndagen, gå igenom era produkter, rensa, släng, organisera och gör rent jag är säker på att ni precis som jag har en massa skit i era gömmor.

Härliga höstväder

Det är måndag och dagen består av ett "otroligt" fint väder... jag vill bara gråta? Vart är våren/sommaren? Vid den här tiden förra året kunde man nästan ligga ute och sola, nu är det mer som att solen tagit sig en riktig paus, har inte sett den på ett tag nu. När man tittar ut kan jag inte förstå att det faktiskt är tre veckor till jag går på sommarlov och mindre än en månad kvar till jag ska på studentmottagning.. Med andra ord: Vilket förbannat tråkigt väder vi har!

Så vad gör man... Jag har tränat med pilatesbollen, jag har städat, jag har hittat fyra nya sex and the city avsnitt jag inte sett (hur är det ens möjligt?!), jag har tvättat och nu ja vad ska jag göra nu? Plugga vore inte en så dum ide, plugga och äta lite lunch.

Vinkväll på Riche

Jag är på super dåligt humör men jag tror att det delvis kan bero på det taskiga vädret som råder just nu. Trots det tänker jag inte låta det dåliga vädret förstöra min kväll. Istället ska jag möta upp min kusin och sen ska vi ta tåget in till stan. I stan ska vi möta upp några vänner och så ska vi gå och ta något glas vin. Det känns helt lagom.. Först skulle vi åkt på bio men jag antar att pågrund av vädret så fanns det ingen plats ledig på någon bio nästan alls så vi fick styra om planerna. Så ikväll blir det vin på Riche antar jag. Puss och kram!

2010-05-08

Hallå! Jag har inte bloggat på flera dagar, har varken funnits tid eller ork till det! Sov jätte länge idag för jag hade fulla vänner som ringde till mig i natt och lyckades väcka mig när jag sov som bäst och sen kunde jag inte somna om förens halv fyra och på den vägen är det och telefonen jaa.. den bara fortsatte ringa! Idag är det iallafall lördag och jag har precis gjort mig klar för jag ska på födelsedagskalas om en halvtimme. Efter kalaset ska jag väl hem och styra ihop någon typ av middag och ikväll, ja då har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska kanske ta en tripp förbi Marcus och bråka lite på grabbarna eller så blir det till att göra något med Henkan.. bio kanske? För övrigt är det sämst väder ute och ja det känns mer som höst än vår... men det är bara bita ihop och blicka framåt. Nu ska jag fixa de sista sen är det ut i vårvädret (höst) som gäller. Puss och kram och ha en underbar lördag.

Nej nej lugn nu!

Om jag inte visste bättre skulle jag fan tro att jag var gravid. Jag har vaknat illamående tre dagar i rad nu och illamåendet kommer och går hela tiden, hela dagarna. Jag mår illa bara av tanken på att äta varm mat och så nu när jag åt sushi pillade jag bort hälften av all lax på lax-sushin för jag mådde dåligt av den. GRAVID tänker ni nu... Jess och Marcus som tjatar om att bli gudföräldrar till mina framtida barn hoppar säkert av glädje MEN LUGN NU; Jag är inte gravid, jag vet det med 200% säkerhet så nu lämnar vi det. Kanske är jag bakis fortfarande sen i söndags? Med tanke på lördagens äventyr vore ju inte det speciellt konstigt. Eller så är det inte svårare än så att jag är dålig att äta på fasta tidpunkter och slarvar super mycket vissa dagar.. mat är inte så kul om man frågar mig. Men jag måste bli bättre... Nu är det skärpning Strandberg.

The day in the middle of the week

Den här veckan har känts helt knäpp, känns inte alls som det är onsdag idag... vet inte hur många gånger jag har frågat vad det är för dag idag egentligen. I morgon är det iallafall torsdag och då ska jag på arbetsintervju och så ska jag tvätta fönster och städa balkongen om det inte öser ner regn det vill säga, förstår nästan vad Maria Montazami menar när hon säger "Att vara hemmafru, det är ett heltidsjobb" haha. Snart är det helg igen, jag skulle ha åkt på fest till Teo på fredag men jag är så himla inte fest sugen så det står härliga till så jag hoppar det faktiskt. Istället ska jag försöka umgås med vänner jag inte varit med på ett tag och Bulis men han ska jobba rätt mycket i helgen. Pratade med Marcus och Sandro om att vara med dom och bara göra ingenting typ, det är precis sånt jag är sugen på så jag hoppas, men vi får se! Nu ska jag träna med pilatesbollen och äta sushi eftersom min bättre hälft jobbar med min extra pappa ikväll.

Effektiva onsdag

God dag! Hade sovmorgon i morse, skönt... var helt galet trött! Vaknade i panik och insåg att sovmorgonen kanske blivit lite för lång och att jag skulle behöva agera fortare än en duracell kanin. Så jag slängde bara på mig kläder och plattade håret samtidigt som jag kokade te. Kastade mig ut genom dörren med en termos te och en banan i högsta hugg och kom faktiskt en minut innan bussen till hållplatsen. Nu sitter jag i biblioteket, pluggar lite i bibliotekets tysta del, så himla skönt att sitta här i de mysiga sköna fåtöljerna. Ska snart bege mig in mot stan för att möta upp Mickan för en fika, helt underbart. Sen ska jag röra mig hemåt, får skjuts hem med Henkan och Marcus. Puss och kram, ha en bra dag.

My love for The Hills <3

Jag ÄLSKAR "The Hills" som de flesta vet. Jag har sett varenda avsnitt, varenda liten minut av både avsnitt och eftershowen som följer varje avsnitt. Häromdagen såg jag att cdon hade fått in säsong tre av serien på dvd och till ett väldigt bra pris. Jag var bara tvungen att köpa den, säsong tre är typ min favorit säsong så jag är så nöjd över mitt köp som damp ner i brevlådan igår, nu har jag sett snart alla avsnitt på boxen. I morgon ska jag avnjuta ett rykande avsnitt av seriens sista säsong på mtv's hemsida, det är så spännande! Jag och alla mina serier, love it.


Go with the flow

Jag har varit så dålig på att blogga senaste dagarna! Det beror helt enkelt på att jag haft väldigt mycket roligt för mig om dagarna så det har liksom inte blivit av! Idag var jag på sjukhuset, lunchade med Stina, var på gymnasiet och köpte biljetter till studentskivan, powerwalkade med tjejerna, kollade på alla tjejprogram på tv:n och nu avslutar jag med några avsnitt av The Hills. Blev förresten bjuden på Garpens studentmottagning idag, jag blev så glad. Plutt ska ta studenten och jag vill inget hellre än vara där och kramas på hans stora dag och det är precis så det ska bli! Och inte nog med det, andra söta vänner kommer det ju också finnas att kramas med den dagen!

Just nu har jag ett så himla skönt flow i mitt liv, dagarna springer förbi och jag har väldigt roligt! Kan det vara att sommaren är på ingång som gör det? Nu ska jag somna framför The Hills. Puss och kram!

Du fjällrökta ko eller något!

Ikväll har jag hängt med bästa mickis, tamara och elsa i min soffa! Vi har fikat på te, bullar och kakor framför Top Model och Svenska Hollywood fruar såklart, gud vad vi skrattade och mådde bra. Imorgon ska vi ut och "powerwalka" och kanske blir det även lite Friskis på kvällen så skönt att vara ute nu när det faktiskt börjar att bli varmare ute. Nu tänkte jag gå och sova! Godnatt, puss och kram!

Härliga måndag

Godmorgon nya vecka och allihopa! Vaknade super tidigt, solen sken in i sovrummet och det var så himla ljust och gud vad skönt det är när det är så! Så nu är jag vaken och igång, skola, ska på sjukhuset, plugga, powerwalk och tjejmys ikväll ska bli så otroligt mysigt! Det är underbart när man känner att måndagen är så efterlängtad och när man har en rolig dag framför sig! Veckorna bara rullar förbi just nu och det är så härligt, snart är det äntligen sommar och som man har längtat! Vi kickstartar ju sommaren med att åka och hälsa på Jess i New York så det känns verkligen bra!

Nej nu ska jag sätta fart, mycket att göra, mycket att fixa! LATER!

Söndags ångest?

Jag lever, det är dock knappt! Natten igår var minst sagt hård, crap! All in eller ingenting, så är det alltid! Jag ville bara skriva något här, något om att jag lever vilket jag som sagt gör men det är nästan en lögn ändå, lite twisted jag vet. Vi har varit och köpt ute möbler idag så i veckan ska balkongen bli fin. Balkongen ska städas, blommor ska planteras och möbler ska monteras! Ska också putsa alla fönster, göra det fint inför sommaren med andra ord! Det var allt för denna vecka, nu ska jag äta chips och titta på film, jag är bakis. Goooodbye!

Party, party, party!

Jag är jätte trött idag! Vi har legat i soffan hela dagen och tittat på Avatar och sen gick den tecknade filmen Toy Story på tv'n så då tittade vi på den också. Nu är det hockey på tv'n som gäller! Ska låta hockeyn stå på i bakgrunden medan jag plockar av lite i vardagsrummet och dammsuger. Ska börja göra mig i ordning också, ska hem till pappa på middag och sen till Elsa för förkrök och senare i kväll blir det utgång! Hinner inte med en bättre uppdatering än den här! Hoppas alla få en lika grym kväll som jag hoppas att jag ska ha! Puss och kram!

RSS 2.0