!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Depp mode

Suck!

Ingen bra helg

Det har inte varit min helg, inte alls. Gårdagen var en missär, jag var så fysiskt och psykiskt trött att jag nästan såg ljuset, i tunneln alltså. Dagen idag, ingen bra dag, drog hemifrån i ren frustration.. Dessa dagar tackar jag för mina vänner, vad tusan skulle jag göra utan er!? Ni är underbara, helt fantastiska och som vanligt så får ni mig att resa mig upp och bara köra på, all kärlek till er. Nästa vecka väntar en intense vecka, plugg, tenta, shopping, födelsedag och så party, jag tror att de kommer bli en riktigt bra vecka.

"Lilla" lillasyster sex år!

Idag fyller min minsta lillasyster sex år! Det känns som det var ett-två år sen som vi satt där på Mc Donalds i Södertälje och mamma berättade att hon väntade Alva. Jag kommer ihåg hur exhalterad jag var då, hur spänd jag var över att få ett till syskon, jag trodde ju aldrig som fjorton åring att jag skulle få ett syskon till. Jag minns hur jag önskade att jag skulle få en lillebror, en lillebror att busa och bråkas med och skjutsa till hockey och fotbollsträningar men så kom du lillasyster, den 31:a oktober 2004 och du var världens absolut sötaste unge och sen den dagen har jag aldrig tänkt tanken på att byta dig mot en lillebror. Du kommer alltid att vara vår lilla bebis, på gott och ont. Jag har så svårt att förstå att du faktiskt är sex år gammal.. att du börjat i skolan och att du är stor nog att faktiskt vilja bestämma själv vad du klär på dig om dagarna. Vi älskar dig så otroligt mycket och jag kommer att finnas vid din sida så länge jag andas, blod är tjockare än vatten. Grattis Alvisen! 

Influence


Happy Halloween!


Vad fan hände igår?!

Väldigt spårad kväll! Haha ska man skratta eller gråta? Jag har gjort båda ioförsig.. haha. Var med Mickis och Jesse på systemet runt tre tiden, åkte och handlade, hem till jessica sen åkte vi hem till mig, gjorde i ordning hemma, fixa en pumpa, möblerade om, stressade som fasen, åt gourmet middag på tio minuter och runt halv åtta kom folket hit. Kvällen gick och drickan och skrattet flödade! För min del hade väl kvällen sina både ups and downs, usch ångest.. pms, för mycket sprit och att vara "osams", ingen bra kombination. Nu ska jag ligga i min soffa hela dagen, orkar inte ett skit mer. Hoppas att alla andra iallafall hade en okej kväll det hade iallafall polis Strandberg, trots allt.
PS! Var fortfarande full när jag vakna klockan tio. DS!

Boktips!


Celebration!

Jag är trött som en jag vet inte vad, har varit fullt upp till 200% de senaste två dagarna! När jag får mycket att göra så glömmer jag, kom på klockan tio igår kväll att jag inte gjort en uppgift som skulle lämnas in senast klockan tolv så de var bara sätta sig och ordbajsa ihop något. Gick upp tidigt imorse, har plockat, tvättat och städat hela dagen! Nu kom jag precis ur duschen, har klätt på mig och ska möta mickis och jessica om 30 utanför systemet. Ikväll vankas det halloween party. Efter systemet blir det till att handla och sedan åka hem och fixa både oss själva och lägenheten samt äta något. Ikväll är det all in, hörs senare!

En lång, lång dag!

Vaknade imorse av en hysterisk sambo som flög runt i lägenheten, han hade försovit sig och så även jag, hur gick det till, jag försover mig ju aldrig? Jag flög upp ur sängen och vi stressa som två tokar, jag skulle ta tåget som gick 06.20 och vaknade 05.50.. ja de blev stressigt! Roffa istället åt mig alla grejer och drog på mig något och åkte sen med henkan in till stan, tog tåget till skolan och landa i skolan lagom till 07.30.. perfekt, såg ut som hej kom och hjälp mig, jag gjorde mig klar på FYRA minuter på morgonen. Hade skola mellan 08 - 11, lyssnade på världens mest intressanta "karriärs föreläsning" fruktansvärt givande! Gick med Anna på Harrys och köpte böcker efter skolan, tåg sen tåget in till stan en timme och sen åkte jag ner till Nynäs och snabbt ut på jobbet. Jobbade tre timmar och insåg efter tre timmar att klockan var för mycket så jag skulle inte hinna hem och laga mat och äta innan jag skulle iväg åtta igen så jag fick mat på jobbet kl halv sex och så firade vi av en kille som ska sluta. När jag sen kom hem tog jag en nap och nu sitter jag här, ska dra på mig träningskläder för om tio min plockar mickis och maria upp mig och jess, det blir friskis dans mellan 20-21, riktigt produktiv dag!

Blaha blaha

Igår lagades det enchiladas till mig, henkan och mackan. Vi tittade på hockey och så kom Jessica över och vi hjälptes åt att rensa min garderob. Nu står det en översvämmad flyttkartong med kläder på golvet och så även en stor papp påse med grejer som ska bort/slängas, så skönt.. Jag tror att jag har insett att jag inte riktigt har samma smak på kläder längre som när jag började gymnasiet typ, så därför, bort, bort, bort och åh så skönt det känns. Nu ska allt bara tvättas upp och så ska mina vänner få titta igenom, det som ingen vill ha ska slängas och typ märkesgrejer tänkte jag nog lägga upp på tradera eller något annat jobbigt till en liten summa. Ikväll blir det hockey och inte så mycket annat. Har förrsten två problem som gnager mig.. 1. Varför har Boomerang slutat att sälja sin super snygga pälskrage som hör till min jacka!? Vart får jag tag i en!? 2. Vad tusan ska jag köpa i present till Marcus som fyller år om en vecka... Sånt som jag går och funderar på om dagarna, oväsentligt för er, viktigt för mig!

Gräsänka!

Är ensam ikväll, Henke Penke jobbar hela långa kvällen och så även dagen som gått. Har därför i min ensamhet slevat i mig grillad kyckling med potatissallad, något mer avancerat orkade jag verkligen inte "göra" till en person. Nu ligger jag i min säng, i det nystädade sovrummet i en urtvättad t-shirt och äckliga mjukisbyxor, funderar på om inte jag lika mycket som lägenheten skulle behöva en storstädning! Skulle viljha lägga en ansiktsmask, måla naglarna, göra inpackning osv.. Kanske ska jag ta mig tid till att göra det ikväll när jag är ensam, det och läsa tidningar. Har fortfarande inte läst Bazar eller ELLE UK som jag köpte i London så jag har massiv läsning att göra. Ja så får det bli, fram till det att jag ska titta på hollywoodfruar dvs. Åhh jag älskar Maria och Isabel Adrian är väl bara hur snygg som helst!

Svenska Hollywoodfruar

The Olsen twins


Det tar aldrig slut!

Det har aldrig någonsin varit såhär stökigt hemma hos oss! Jag har städat, städat och städat precis hela dagen och tänker fortsätta med det till Hollywood fruar börjar klockan nio, typ. Får alla som varit i vår lilla lägenhet då en bild av hur stökigt det faktiskt är? Ja tänk er det och ännu stökigare, helt stört. Kommer aldrig att hinna klart, aldrig någonsin men på schemat står iallfall storstädning av sovrum, vardagsrum, hall och så börja med badrummet, ja och så tvätten också dvs. Nej det är väl lika bra att jag sätter fart! Ikväll är det Hollywood fruar, åhh yes!

Halloween 2010

Det finns så himla mycket kostymer! Nu har jag dock efter mycket letande hittat mig en kostym som jag verkligen tycker om. Köpte mig en hel kostym, kläder och accessoarer osv.. Jag ska bara välja ett par skor ur garderoben att ha till kostymen och köpa mig ett par strumbyxor! På fredag firar vi alltså halloween, super kul skare bli. Nu hoppas jag bara att min kostym kommer så snabbt som möjligt (1-3 dagar) och att den känns lika bra som den ser ut. Jag älskar verkligen utklädnad och det kommer bli så roligt! Vad jag ska klä ut mig till är dock hemligt. Puss och kram!!

Söndag

Dagen efter är aldrig, aldrig kul! Ändå mår jag inte så dåligt men det är ändå aldrig kul, man känner sig ju inte direkt på topp. Jag tänker spendera min dag i sängen under täcket, med tända ljus, dator och tv... det är ett typiskt sånt väder idag! Ska också styra upp mitt mobil problem, måste höra hur mycket den kostar att laga, om det går och om det kanske inte är lättare/billgare att köpa en ny? Suck... teknik! Men först, thaimat!

Mulberry Alexa oversized: Snälla tomten!


Seg lördag

Grymt händelselös lördag so far. Plockat i garderoben och varit hos puddingarna och druckit kaffe, nu tänkte jag göra mig en latte. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, utgång? Bio? Gå ut och äta? Äta räkor hemma och dricka vin? "Fylletaxi"? Who knows.. Ser fram imot veckan som kommer iallafall, innehåller massa skola och sena dagar (kul!) och en händelserik helg, super. De kanske inte gör något om denna helg därför är lite seg.. eller?

In a perfect world: At Olivia Palermo's


Kändis spotting!


Fjorton månader sen sist!

Tack mina underbara för ikväll. Jag älskar er helt tokigt mycket och har saknat att spendera tid mer er alla de fjorton månader som gått sedan vi ALLA befann oss på samma ställe på samma gång. Jag är stolt över er, stolt över att ha drivna, äventyrslystna, modiga och helt fantastiska vänner, all my love to you guys. Nu dröjer det förhoppningsvis ett tag tills ni drar er iväg på flera äventyr, jag älskar livet med er, det är aldrig tråkigt!

4D Bio!

I London på Madame Tussauds så var vi på 4D bio, jäklar vad häftigt det var. Filmen var en tecknad kortfilm som handlade om kända figurer (Hulken, Spiderman, Batman osv) som skulle rädda London från jordens undergång. Men iallafall 4D bio är då 3D + en massa andra häftiga effekter. Tillexempel så skvätte det vatten i salongen när en av superhjätarna ramla ner i en fontän. Sätena vibrerade när dom gick och när det blåste, då blåste det i salongen. När en av figurerna drog klorna efter den andra så kom det upp något i ryggstödet på stolen som kändes som just knivar. När det sprang spindlar längs med marken på duken så kom det luft på golvet så det kändes som det sprang tusen spindlar längs ens fötter. Jag, jossan och uffe satt konstant och skrattade i tjugo minuter, fy fasen va roligt det var! Jag som älskar 3D bio för att man verkligen känner sig med i filmen, nu kände man att det var ännu verkligare än så! Får ni någon gång chansen på 4D bio, ta den, det är superläckert!


Fly in i böckernas värld..

De senaste veckorna har jag köpt sanslöst mycket böcker. Jag haffade en shopoholics bekännelser böckerna innan jag åkte till London, i London köpte jag upp mig på "The Carrie Diaries" & "LA candy" och när jag kom hem från London sprang jag in i "Elsas Värld". Har också två påbörjade böcker, "Ego Woman" & Andreas Carlssons bok. Med andra ord har jag ungefär tio böcker som ligger på hög hemma och bara väntar på att bli lästa! Jag älskar ju att läsa böcker men jag finner aldrig ro till att göra det. När jag läser så får jag dåligt samvete över att jag inte gör något "vettigare" och oftast har jag faktiskt just viktigare saker att göra än att läsa. Jag skulle behöva åka till en stuga i skogen och läsa mina böcker, ingen mobil, ingen dator och ingen tv. Bara jag, mina böcker, tända ljus, kaffe och så en mysig soffa att krypa upp i.. åhh det vore något! Hösten kanske inte är så himla dum iallafall?
Nu ska jag se på Paradise, bye bye!

London 2010


Lite London shopping!

Uggs <3
Heels!
Böcker, älskar att köpa böcker i Notting Hill!
Lite smycken och YSL läppstift
Clutches!
Köpte också andra saker, en fantastisk skjorta från Gap, massa strumbyxor, andra småsaker och så sist men inte minst en underbar ring som jag är kär i, men den gör sig inte på bild..

Hata oktober!

Idag skulle jag ju hinna göra en massa saker... jag har inte fått arslet ur vagnen att göra någonting, typ. Det är så tråkigt väder att jag blir deprimerad.. åh jag orkar inte. Jag orkar inte plugga, jag orkar inte städa och jag orkar inte ens fundera på vad vi ska äta idag.. men jag måste! Till råga på allt så har jag dessutom gått och blivit förkyld igen.. Var sjuk innan och i London men de bröt aldrig ut ordentligt, nu känner jag mig dock super hängig och bihålorna gör så fruktansvärt ont.. Idag är ingen bra dag.

Sug söndag

Efter en seg och trött kväll igår drog de sovandes grabbarna hem runt två tiden, hem för att fortsätta sova dvs. Vaknade och kände mig bakis igår fast jag inte drack en droppe igår, åh så segt. Åkte och åt pizza med grabbarna grus och sen gick jag med sandro och marcus och "spelade" tv-spel en liten stund. Sandro skjutsade hem mig sen och sen dess har jag tittat på tv och plockat undan från igår.. när tre grabbar äter och hänger här en hel kväll så blir det stökigare än när jag har tio tjejer på besök... män...

Imorgon och på tisdag ska jag jobba... ska göra ett gäng undersökningar, tänkte försöka beta av hälften imorgon och den andra hälften på tisdag. Nu ska jag åka till pappa på kalas, bye.

En lördagkväll i soffan...

Min första tanke när jag vaknade imorse halvt påklädd med sminket kvar var; Hade jag kul igår? Och av inlägget tidigare att döma så hade jag nog roligt, lite väl roligt. Vaknade och var så in i helskotta seg och det tog ett bra tag innan jag kom igång! Gjorde inte ett skit till största delen på eftermiddagen, åkte sen till ishallen med Bullen och träffade där Sandro. Fick med oss Mackan och Sandro hem på tacokväll så jag åkte hem och lagade tacos efter hockeyn, med viss hjälp av Marcus och Joppe. Vi har sen käkat tacos och tittat på tv hela kvällen, Sandro skulle gå ut men så blev det inte... istället har vi legat som fyra döda fiskar i vardagsrummet och zappat och druckit cola hela kvällen. Har nu bytt plats från soffan till sängen haha, grabbarna grus tok somna på varsin plats i vardagsrummet. Sandro i HELA soffan och Mackan i HELA fåtöljen.. så ja.. undra hur lång tid det tar innan dom vaknar till liv.. om dom ens gör det dvs?

Mitt i natten

ja<g lovade bilder.. bjussar istället på en freedagsnatts updatering. Spenderade en stund på eftermiddagen med Stinis, sov sen åjc åt sushi runt kl sex. Blev sen fix hemma till musik och sen MÖTA JESS för att åka till tamara där mickan och hon var. Drack, prata, skratta. Drog till bowlinghallen och ragga med mig bff och vänner till tamara och så var vi där hela kvällen/halva natten, love. Kom precis hem, världens bästa skjutsa hem mig till os och mackan till honom. Nu ska jag sussa, jag älskar alla mina underbara vänner!! bff jessica och bff mackan ni är bäst!

Salstenta, avklarad!

Ahh.. har knappt hunnit andats sen jag kom hem från London i onsdagsnatt! Det har varit grammatik plugg till max, så pass mycket att det nästan sprutat verb, adjektiv, morfem, avledningar, sammansättningar, graford osv... ur öronen på mig! Nu äre dock klart för denna gången och därför helg! Vad helgen bjussar på har jag ingen aning om, inte några större planer, skönt! Har tänkt att jag ska umgås med vänner och Benke och så fixa lite här hemma, kurslitteratur ska jag inte röra på hela helgen. Tänkte langa bildbomb från London lite senare.. först gossip girl och one tree hill, stay tuned!

At Arlanda!

Nu sitter vi här på Arlanda och super, haha! Nej men tar en varsin öl och cider och bara chillar. Älskar att vara på Arlanda i tid, vi har hunnit taxfree och nu har vi massa tid att bara chilla. Är framme i London runt klockan halv fem (local time 15.30) då åker vi till hotellet och sen blir det lite turista och gå ut och äta, åh underbara London! Imorgon blir det Madame Tussauds och shopping! Puss och kram!

Stress koma

NOOOOO!! Jag har hamnat i sån där stress koma som jag drabbas av ibland! Jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja och då hamnar jag i den där jäkla koman. Jag bara stirrar, som en apatisk person och hoppas liksom att det ska komma någong från ovan som bara gör allt jag behöver göra åt mig.. men det har aldrig hänt! Jag måste ju liksom göra något, men jag blir så himla inaktiv. Nej nu måste jag sätta fart, överst på listan står nu packning, åh så fruktansvärt tråkigt!

Att finna fokus

Åh busy, busy. Det är så jädrans svårt att hitta balansen mellan tråkigt och roligt dvs. att kunna ha en jämn balans mellan att göra båda dessa saker. Just nu känns det som jag antingen bara gör de där "måstena" och sen sitter jag och tycker synd om mig själv eller så skiter jag bara i allt och gör bara de roliga grejerna. Just nu är jag inne i en liten svacka, jag orkar liksom inte göra de där måstena fast jag verkligen måste. Så himla dålig timing med tanke på tenta och stor inlämning nästa vecka. Men jag får bita i det sura äpplet och försöka finna fokus, måste. Imorgon har jag så mycket att göra, jag måste skriva klart en major inlämning, plugga tenta, packa, skriva ut biljetter, köpa biljetter, kolla upp en massa saker, göra i ordning det sista hemma och så ta itu med alla de saker jag lovat att hjälpa till med.. Suck, hur fick jag för mig att London var en bra timing?

If it makes you happy

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad!??
-----
<3

Pizza party!

Denna vecka uteblev hockey tisdag och därför blir det istället hockey torsdag ikväll! Vi har lagat hemmagjord pizza (tydligen godkänt hockeykäk) och nu tittar vi på hockeyn och snart kommer Mackan och då ska vi äta! Mums, jätte hungrig! Annars har jag pluggat hela dagen idag och på eftermiddagen har jag städat, skjutsat barn och så varit och handlat. Idag har jag trivts med min roll som idag varit "hemmafru", imorgon kommer jag tycka det är pisstrist så det är väl bara njuta av det så länge de varar!

 


Lalala

Skola, mat, hockey och nu film, så har min dag sett ut. Nynäs var under all kritik idag på hockeyn, så illa. Over and out!

Bang a Boomerang!

Idag köpte jag mig en vinterjacka. Hade siktet helt och hållet inställt på en annan jacka när jag kom till Länna men förnuftet slog till inne på affären. Jag åker till skidor, jag fryser, jag tittar på hockey, jag gillar att sitta ute i fjällen och jag åker tåg (ja? På vintern är det kallt att stå ute och vänta på tåget i 2 timmar när det är försenat). Istället för en Monclear blev det en Boomerang down it jacket, grå/svart. Nu har jag en klassisk, varm och snygg jacka som håller i flera år framöver, skönt. Nu är jag rustad för vintern, jag behöver bara ett par nya uggs då de gått hål i mina och dom läcker in vatten... funderar på att köpa mig ett par i London nästa vecka, tror att dom kan vara lite billigare där för huaaa.. dom är tyvärr ej gratis!

Te amo

Åh så jag saknar mina vänner! Det är så himla tufft nu när alla har sina grejer, sina jobb, sina studier, sina resor och sitt liv. Vi är alla en del av varandra men ändå kan jag inte hjälpa att ibland sakna det där förbaskade gymnasiet, då visste jag vart ni var hela tiden och jag visste att vi sågs varje dag och att vi dessutom skulle hinna höras ett x-antal gånger även efter skolan varje dag. Så jäkla fint var det! Men det är väl så att bli vuxen, prioriteringarna blir inte annorlunda men tiden räcker inte till allt man vill göra utan bara till det man måste och borde göra. Jag älskar att se tillbaka på gymnasietiden och jag gör det alltid med ett leeende, I love you guys. Och Stinen, jag saknar dig!

Dolce Gusto

Vi har köpt oss en riktigt underbar grej som vi båda velat ha riktigt länge, en simpel kaffemaskin. Valde en Nescafe som heter "Dolce Gusto, Melody black" en nyhet i sortimentet och den har fått väldigt bra recenssioner och har ett extremt bra pris, så vi slog till. Med maskinen kan man göra 18 olika sorters kaffe, koka vatten och alltså te men även få sig ett glas ice tea vilket är perfekt då Henkan är tokig i det! Det ingår ett x-antal kapslar när man köper maskinen men vi beställde fler så att vi skulle ha oss ett litet förråd. Valde att ta klassiska kaffesorter; Latte, Cappuciono och en "vanlig kaffe med mjölk med aromatisk smak". Vi köpte också varm choklad och peach ice tea. Nu längtar jag till maskinen kommer så vi kan bjuda på fika i höstmörkret!
De'Longhi Espressomaskin Melody Black

Skit måndag!

Blä inget efter det att jag hoppade av tåget i Nynäs blev som jag tänkt mig. Jag har ju inte känt mig topp i helgen och varit galet förkyld men jag mådde bättre imorse men tog ändå en ipren och sen tänkte jag inte mer på det. När jag kom hem bytte jag om till powerwalk kläder och sen gav jag mig ut, när jag gått i kanske två minuter får jag panik hosta och kan knappt andas känns det som, det bara kliar i halsen och hostan slutar inte komma... suck. Det var bara att vända och gå hem igen och dricka massa vatten och skita i powerwalken... Visade sig också att jag har lite feber. Bestämde mig för att istället gå och lägga mig och vila. Vaknade klockan sex igen, ingen pojkvän hemma och det är de fortfarande inte..

Min helg

Vilken bloggfrånvaro! I lördags hade jag en kul tjej med ett gäng tjejer, vi körde drink-kväll och mat hemma hos Jess. Alla tjejer var ansvariga för att köpa ingredienser till en drink var och sen bjuda på den under kvällen, jag och jess teamade och körde därför två, Pina Colada och Strawberry Daiquiris. Allt som allt blev det omkring sju drinkar och så blev det såklart fler drinkar av de som var goda så ja... Mackan, garp och sandro ringde och tjöta om utgång i stan men det ingick inte i planerna så vi stannade kvar hos jess medan dom drog till stan. Kom i säng kring klockan fyra. Vaknade hos Jess runt halv elva av att hon städade... suck!! Åt frukost och sen åkte jag hem.. dog i sängen typ halva dagen, tvättade lite, plockade lite och pluggade lite. Åt pizza till middag och mådde illa hela dagen!

Nu sitter jag på tåget! Vad skönt det är att gå upp när det är lika mörkt som det var när man gick och la sig.. Nu är det verkligen höst ute, det känns i både luften, kroppen och så är det ju så fruktansvärt mörkt. Har föreläsning från 8-11 sen ska vi sitta kvar och plugga. Efter skolan idag blir det plugga i mängder, powerwalk och så ska jag åka och köpa en vinterjacka, när vi var på Länna i lördags kunde jag inte bestämma mig, men nu har jag nog gjort det!
Trevlig måndag, puss och kram!

Selfridges & CO

Ligger hemma och snorar och nyser ikväll.. inte så värst jätte roligt. Har känt mig krasslig och hängig hela dagen så har inte gjort någon nytta alls. Åkte med Jess till Arlanda för att släppa hennes föräldrar. På vägen hem köpte vi godis och dricka för att överleva köerna vi hamnade i hem (kallas för att tänka till i förhand!) Vem vet? Vad som helst kan ju hända i en sådan där kö och nu hade vi ju iallafall vårt godis! Rullade in i Nynäs runt halv fem igen, åkte till Jess och matade vovven och brumma sen ner till systemet och handlade till morgondagen. Sen dess har jag bara dött i sängen, varvat idol med sömn i mängder. Jag mår inte på topp vilket känns så surt eftersom jag ska på festligheter imorgon och har en tung vecka i skolan som avslutas med att jag åker till London på söndag, så jag får inte hamna efter!

Nu ska jag reka lite mer inför London.. kolla in butiker och utbud, ännu mer! Ett ställe jag dock alltid har siktet inställt på är Selfridges och alla deras underbara avdelningar som tar mig flera timmar att gå igenom varje gång, det är himmelriket på jorden. Världens absolut underbaraste varuhus, NK, Lafayette, Bergdorf Goodman & Macys släng er i väggen. Det ryktas också om att Selfridges öppnat världens största damsko avdelning? med över 4000 par skor, 120 märken representerade och hör här 50.000 par skor på lager... farligt!

RSS 2.0