!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

"Du skrattar du?!" -Ja vad ska man annars göra?!

Usch usch usch. Mår inge bra... suck. Har spenderat hela dagen på en klinik i Stockholm, har gjort cystoskopi, det värsta jag gjort i hela mitt liv, önskar inte min värsta fiende att behöva känna den smärtan och obehaget, fy tusan. Har sedan jag kom hem varit helt sänkt, sovit, sovit, sovit ... Imorgon startar jag dagen med att ta vid där jag slutade idag, provtagning på Labb samt uthämtning av recept, sen blir det skola! Måste samla nya krafter, de e så fruktansvärt jobbigt att behöva springa på sjukan hela tiden, remisser hit, remisser dit.. Men jag får försöka se det positiva, det händer ju åtminstonde någonting, äntligen! Ska till läkaren nästa vecka igen, och veckan efter det också, frikort here I come!! Nu ska jag titta på någon film och försöka tänka på annat än hur synd jag faktiskt tycker om mig själv, just speciellt idag.

Academy Awards!

It's Oscar Night. Jag älskar Oscarsgalan, det är ett fantastiskt arrangemang och jag sitter varje år bänkad, så även detta år! Själva galan börjar klockan 02.30 men redan nu har Oscars Red Carpet, satt igång och det är ju minst sagt lika intressant. Det är något riktigt speciellt med Oscarsgalan, det är verkligen något nästan heligt över den galan. Som liten brukade mina föräldrar ställa klockan för att stiga upp och titta en stund och efter en stund kom även jag alltid tassandes, en mysig och fin tradition.

Lauren Conrad Style!

Igår somnade jag med Lauren Conrads bok "Lauren Conrad Style" på magen. Boken fick jag av lillasyster i födelsedagspresent, tack sis! Jag har alltid tyckt väldigt mycket om Lauren Conrad, ända sedan "Laguna Beach" tiden. Jag tycker att Lauren är ett bra exempel på en tjej som lyckats bra med att stanna på jorden trots all hysteri som varit kring henne. Jag inpireras även av hennes sätt att klä sig. Lauren är en mästare på att klä upp sig och klä ner sig, hon mixar ljuva pasteller, med rockiga skinnjackor och ser ut att känna sig lika bekväm i ett par jeans och en t-shirt som i en fantastisk party outift. Jag älskar hennes vardagliga men ändå kvinliga "Girl Next door" utseende, dessutom är hon exremt snygg i vad som ser ut att vara en väldigt sund kropp. Enligt mig är Lauren i all sin enkelhet helt klart en av Hollywoods absolut snyggaste kändisar.

Lauren Conrad Style är faktiskt en riktigt bra bok. Den är enkel och väldigt överskådlig. Den innehåller massa tips gällande kläder, smink och hår samt om hur man bygger upp en bra basgarderob etc. Jag läser mest den här typen av böcker för att jag gillar att få en inblick i den här industrin, en inblick i kändisarnas personliga garderober samt tankar kring just mode. Jag har många böcker som är av den här typen "Coffeetable" och det är ofta som jag (eller någon annan) plockar upp dessa för att bläddra ett par sidor och låter sig underhållas.
Kollage By: Me

Ett andra hem!

Jag tror inte jag har nämnt att min bästaste bästa vän flyttar till sin egen lägenhet i helgen!! Jag är så exhalterad!! Känns som att det är jag som ska flytta hemifrån för första gången, men så är ju inte fallet! Jag är bara så himla glad för hennes skull för jag vet hur otroligt mycket hon verkligen vill det här och glädjen har lyst i ögonen på henne ända sedan detta kom på tal första gången! Jag och jessica umgås ju en del.. eller aa vem försöker jag lura? Vi sitter för fan ihop! Så kanske är det inte så konstigt att det känns som jag också ska flytta! Det kommer ju bli mitt andra hem!! Jag är så glad för din skull bästis, det vet du att jag är! I helgen ska vi skåla med en massa bubbel! Nu ska jag fortsätta surfa efter bästa inflyttningspresenterna! KÄRLEK!

Detaljer ur vårt hem


Plugg, CV-skrivning, kaffe, mat och bullar med Jesse


Palermo levererar


Några New York favoriter

Starbucks, Forever 21, Bagels från Dounkin, Skittles, The New York Times, Times Square, Central Park, Victorias Secret!

Att ligga i koma vore bättre

Och så var det tentavecka igen och jag känner mig i vanlig ordning som en zombie. Jag skriver, skriver och skriver, läser, äter och sover knappt någonting, en gnutta socialt-umgänge är det bara att glömma, för hur mycket jag än försöker så räcker timmarna faktiskt inte till! Ibland spårar det dock ur och pluggkoman tar över, igår började jag fixa med mitt CV och sökte jobb istället för att göra vad jag borde gjort, smällen får jag ta idag när jag måste göra dubbelt så mycket. Kaffe är förresten min bästa vän, kaffe och fotnotsystemet i Word, utan det vore jag helt fullkomligt lost. Är påväg hem från skolan, ska möta mina bästa vänner igen om några timmar, kaffe och fotnoterna, jag vill bara spola fram tiden till torsdag klockan 15.30 då är jag fri för denna gång, åh så jag längtar! JAG SAKNAR MINA RIKTIGA VÄNNER!

"Ska vi shoppa istället?"

Åh så himla trött jag är! Låg vaken för länge i natt och pillade med mitt cd-omslag som jag ska lämna in på medietekniken imorgon, det är ju så kul att man inte kan sluta! Vaknade relativt tidigt dock, gick upp och duschade, åt lite och gjorde mig i ordning innan jag åkte mot Marcus för att plocka upp honom och sen åka mot stan. Eftersom killen är halvt invalid behöver han skjuts när han ska någonstans och idag var det min tur att agera sällskap när han skulle till stan för ett sjukhusbesök. Mackan hoppar runt på kryckor så det tog ett tag att komma någon vart, men tillslut kom vi fram till sjukan, för att sedan vända rätt fort. Egentligen skulle jag varit i skolan, men så blev det inte heller. Bestämde oss för att vårt stadsbesök inte skulle vara ett totalt slöseri med tid så vi shoppade istället, eller Marcus hoppade runt och shoppa medan jag bar påsarna! Efter några timmar i stan åkte vi hemåt, stannade på vägen och åt lite lunch innan vi kom hem till nynäs igen, släppte M hemma och här är jag nu. Var länge sen jag spendera ett par timmar själv med Marcus och BFF-kvalitetstid är mer än nödvändigt ibland så dagen har varit bra, riktigt bra.

Nu blir det kycklingwok och sen plugga tills ögonen blöder, men först borde jag nog stänga ögonen och vila en stund.

What If I never met you?

Nu har det återigen gått ett par dagar sedan jag bloggande! Igår spenderade jag dagen i Stockholm med Mickan, efter att jag varit i skolan dvs. Vi shoppade och fikade på Riche, gick på LV och kollade på "min" plånbok, ooh sweet dreams! Blev bara ett köp av en tröja dock. När jag kom hem åt vi sushi och sen kom Stina och Jessica över. Vi åt massa gott och drack vin till sent på natten. Stinen sov kvar på soffan, imorse åkte hon till jobbet och jag blev upplockad av Jessica och Sandra och vi åkte mot IKEA. Shoppade massa saker till något som ännu är en liten hemlighet och jag och sandra var hårda och bara propsade, mot jessicas vilja! Efter många timmar på shoppande fot så kom jag hem, slappade lite, packade upp lite nya inköp, agerade taxi och handlade lite. Jessica kom över och är fortfarande här. Vi myser just nu i soffan med våra favoriter, Carrie, Samantha, Mirande och Charlotte. Detta med våra andra vänner, Göran, Anders & Ove (vinet). Imorgon ska jag plugga precis hela dagen, urk.
Du och jag, du och jag...

Ta dig i kragen för fasen!

Jag har bestämt mig för att trotsa både kylan och halkan och ge mig ut på en rejäl powerwalk i mina nya skor jag fick i present! Mår illa av tanken på hur otroligt mycket skit det stoppats i våra magar den senaste tiden och hur otroligt lite vi faktiskt gjort i träningsväg. Och vädret är väl knappast en ursäkt för detta beteende så nu är det bara att trotsa skiten och stå för att man syndat! Efter powerwalken måste jag både plugga och städa och så har jag lovat Jessica att baka bullar med henne så dagen kommer att vara minst sagt fullspäckad! Men för att hinna allt måste jag sätta fart, toodles!

PS! Om jag inte är tillbaka innan skymning är ligger jag på Ringvägen med alla ben brutna och skriker "just my luck". DS.

Godmorgon!?

Åh så jag önskar att jag imorse startade dagen med en kaffe i högsta hugg, i ett soligt och varmt New York. Hade så varit fallet hade det inte varit hälften så jobbigt att gå upp imorse... Jag längtar till min favorit stad!

Vi är besatta

Alla dagar ser egentligen väldigt lika ut just nu, för mycket slapp, skola och alldeles för lite träning och pluggande. Spenderat dagen har jag gjort med att fixa lite saker så som paket som ska skickas tillbaka och senare även pluggat och plockat lite. Stina kom över och fika på dagen med kladdkakan vi skulle ätit igår (men inte fick i oss). Åkte på lite ärenden och hamnade sedan hemma med dammsugaren, Marcus och Joppe kom över och Henkan kom hem. Joppe och Henkan lagade mat medan jag och Mackan bokstavligen döda varandra på tv-spel, slogs och skrek fula ord till varandra, så som vi är bäst på. Åt middag, wok och efter middagen blev det derby tittande och så kom Jesse hit. Spenderade som tidigare nämnt kvällen med att titta på derbyt och sen efter spelade vi ännu mera spel och blev ännu mera osams. Skjutsade hem mina bästa alldeles för sent men det är så när man har roligt och vi har alltid roligt!

Imorgon ska jag åka till skolan för att göra klart en uppgift jag påbörjat men inte slutfört och sen gå på en föreläsning som slutar klockan 15. Annars ser kvällen oplanerad ut, funderar på att ta mig en rejäl promenad beroende på väder och halkrisk, det räcker med sjukhusbesök för den här veckan!
Världens roligaste spel! Vi skrattar så vi gråter, samlar inga vuxenpoäng här inte, men kul har vi!

Februari är trist!

Jag är verkligen helt tom i huvudet på allt. Jag har ingenting att blogga om! Ingenting speciellt som jag just nu inspireras av, inga roliga kläder som jag just nu vill ha eller som jag precis köpt, inga nya inköp att visa och dagarna går bara förbi, varje dag lik den andra. Med glädje kan jag dock meddela att det lite löst planeras skidresa runt vecka elva, något jag ser fram mot med enorm glädje. En lång helg med bästa vänner, skidåkning, party, myspys, och massa massa skratt, det vore nog precis vad vi alla behöver just nu!

Alla <3 dag

Är som tidigare nämnt inget stort fan av denna dag, för mig är kärlek vardag och mycket mera avslappnat än vad som förväntas på alla hjärtans dag och jag är inte romantisk, inte alls, jag mår faktiskt lite dåligt av "romantik". Bestämde mig därför för att spendera dagen som vanligt men att vara extra snäll, glad, tacksam och att visa tacksamhet för människorna i mitt liv som jag älskar så innerligt. Startade dagen med att skjutsa Marcus från sjukhuset då han hoppar på kryckor och antagligen inte skulle varit hemma än om jag inte kört hem honom. Åkte sen hem och i stort sett bara vände, hämtade Annette som också behövde sjukhus-skjuts då hon har gjort illa armen rejält (höger) och inte får köra bil för tummen ska vara still. Efter att spenderat drygt 45 min på sjukhuset så åkte jag mot mamma för att passa lillasyster medan hon var på möte. Alva och jag bestämde oss för att baka kladdkaka att bjuda på efter middagen, då det ju faktiskt är alla hjärtans dag. Slängde också ihop en kaka att ta med hem till mig. Blev upplockad av Stina och Marcus runt klockan fyra och vi åkte och handlade massa mat, sen åkte vi hem och nötte tv-spel och jag och stina lagade mat. Henkan kom hem och vi åt superduper sen middag bestående av kyckling, pommes, bea, och en super duper sallad! Efter middagen vart det ännu mer spelande innan vi slog om till nyheterna för att höra allt om Foppa, sen bytte vi till datorn för att höra mer om Foppa och sen skjutsade stina Marcus hem innan hon brumma hem mot sig.

För mig handlar alla hjärtans dag mer om att påminnas om att man faktiskt är både älskad och att man älskar, ett enkelt sms eller en blomma räcker gott och väl. Jag är glad att jag har så fina vänner, vänner som egentligen mer är min familj än mina vänner, vi gör det mesta tillsammans och aldrig med några konstigheter. Jag älskar er på alla hjärtans dag och alla andra dagar!

Min huvudvärks söndag

Så galet ont i huvudet! Vaknade bredvid en av de bästa, min bästa fina vän. Igår var en lång kväll kantad av fylla, skratt, några tårar och en massa massa dricka. Låg och mös i sängen ganska länge och klagade ikapp om våran huvudvärk imorse, helt självförvållat, vi vet, men ändå! Åkte sen och åt mat och droppade Jess hemma hos sig, saknar henne redan! Har inga som helst planer för dagen, tänkte bara ligga här i sängen och titta på tv och mysa precis hela dagen. Imorgon är det alla hjärtans dag, jag är inte så mycket för den dagen tycker det är överskattat men något lite godare till middag ska vi iallafall göra.

I love you morest

RMMF!

Hade en jätte skön fredag med mina bästa. Jag, jess och stina startade kvällen med att handla godis och annat på Kvantum och åkte sen hem till mig för att spela "Super Mario Bros" på Wii, det är helt sjukt kul då man spelar alla samtidigt! Jessica var väl inte den vassaste kniven i lådan men vi tackar ändå henne för insatsen och säger lugnande att hon är bra på så mycket annat (dock inte spel). Efter en hel del spelande och flippande från jessicas kontroll så åkte jess hem och jag och stina åkte för att hämta Mackan och sen plockade vi upp Henkan för att åka till Hellmans och titta på hockey. Hemma hos Hellmans blev det hockeytittande för hela slanten, massa grabbar vare där, en efter en droppade av i och med att klockan blev sent, eller ska man säga tidigt? Slutade med att det bara var jag, stina, henkan, jeppe och en sovandes marcus som såg klart matchen. Kom hem strax innan fyra imorse, åh.. vaknade runt halv tolv! Nu sätter dagen igång, åka på stan, tvätta och sen kommer Jess hit, vi ska laga mat och sen ikväll så kommer det lite folk hit, vi ska dricka, kul ska vi förhoppningsvis ha!

Bästa vänner


torsdag - fredag

Är i skolan och jobbar med vårt projekt i ljud och bild. Har varit här och suttit vid den här dumma burken sen klockan halv nio typ, ska fortsätta sistta här till typ klockan två för att sedan redovisa vad vi gjort. Tänkte dock ta och äta tillsammans med Joanna & Emma snart, mums! Jag är så fruktansvärt trött och längtar redan hem, plus att det ska komma MER SNÖ, vill gömma mig! Tänkte ta helg redan imorgon så idag är som min fredag typ. Helgens planer trodde jag var klara men blev plötsligt lite otydligare, ska iallafall ut på jobbet och fika med Eva och så ska jag umgås med min Jessica oavsett vad, så helgen ser helt klart bra ut!


Påminnelse till dig mitt S

PS! S, eftersom detta verkar vara vårt mest effektiva sätt att kommunicera så vill jag härmed påminna dig om att du ska berätta en rolig sak för mig om bålsta imorgon! DS.

PS#2! I love you mucho! Ds.

Vilken start på veckan!

Två härliga dagar i rad jar jag haft och jag känner verkligen att det är på det här sättet som jag faktiskt kommer att få tiden att gå på vardagarna också, att omge mig av människor jag tycker om och skrattar med. Igår var jag i skolan fram till typ 14 sen åkte jag hem till Sandro & Adde och tittade på solsidan och kramades med min alldeles egna pepparkaka, som jag saknat henne! Marcus kom förbi en sväng och jag och jessica drog på varsit håll hem och åt innan jag plockade upp henne för mat-inköp och ännu mera kramandes, vi hamnade i vardagsrummet hemma hos oss där vi åt glass och hade det mysigt.

Vaknade trött och med mina ständigt återkommande UPI besvär, ville bara dö. Masade mig dock iväg till skolan och väl där flöt dagen på. Åt lunch med Anna & Sofia och planerade för ett projekt på eftermiddagen åkte sedan hemåt runt tre. Pratade med Stina påvägen hem och vi bestämde oss för fika så jag åkte till S & A med fika till mig och Stina! Sen pratade vi och hjälptes åt med att göra mat till grabbarna. Efter att alla var mätta och belåtna bestämde vi oss för en dejt så vi åkte och handlade lite och hyrde film för att sedan parkera oss i soffan framför en skräckis. Marcus kom också förbi för att titta på film och bara umgås. Jag gillar inte skräckisar men pina mig igenom det ändå. Efter filmen pratade vi länge och mycket om livet, om att bli vuxen och allt annat mellan himmel och jord. När klockan var runt midnatt så skjutsade jag stina till sin bil och marcus åkte hemåt. När jag kom hem kände jag ett sådant himla lugn över att återigen kunna känna att livet kanske ordnar upp sig till det bästa ändå, tillslut. Jag kan inte förstå att det var cirka ett år sen som det var vi tre, varje kväll, det är så mycket som kan ändras för att sedan ändras tillbaka, på endast ett år. Livet är fantastiskt!

Vänskap

Bästa vänner, det är så konstigt med dig och mig. När vi blir arga då blir vi verkligen arga på varandra, du skriker och jag blir så frustrerad att jag börjar att gråta. När vi har roligt, då skrattar jag tills jag inte kan skratta mer. När vi pratar så finns det ingenting som jag inte vill eller inte kan säga till dig och det finns ingenting som du inte vågar säga till mig. Men så sätter vi press på oss själva och på varandra och allt går åt helvete. Vi pratar inte med varandra, vi pratar inte om varandra och vi ser inte skymten av varandra. Jag tänker på det, känner mig bitter och saknar men jag orkar inte. När jag slutar att förvänta mig saker och när jag känner att du slutat att förvänta dig saker av mig, då kryper vi sakta tillbaka till varandra igen och då, varje gång är det som att ingenting har hänt. Vänskap är grymt underligt, det är så komplext och så otroligt styrt av känslor.

The person I would trade closet with


Jag ska kolla om "The City" bara pågrund av Olivia Palermo


Gör om, gör rätt

Är i skolan och jobbar med photoshop, det är rätt så underligt det här med Photoshop. Jag vill göra på mitt sätt, sättet som jag använt i massa år när jag redigerat och retuscherat bilder, läraren vill att jag ska använda andra verktyg för att komma fram till samma resultat som jag skulle om jag använde de verktygen jag själv vill. Alltså  måste jag lära mig på nytt att använda verktyg jag aldrig förut använt för att nå samma resultat som jag skulle om jag gjorde på mitt sätt? Snurrigt och otroligt irriterande och för att inte tala om tidskrävande. Nu tänkte jag dock lägga ner hela det här projektet och röra mig hemåt, egentligen har vi tid i salen till klockan 15 men jag tycker mig inte behöva mer tid för att ändra färgerna på en bild i Photoshop när jag gått media på gymnasiet och läst kurser i grafisk design.


Ikväll ska jag träffa bästa Jesse efter 17 dagar typ, åh så jag längtar efter henne!

Fantastiska presenter

Jag fick så otroligt mycket fina presenter att jag inte riktigt vet vart jag ska börja! Tack för alla jätte fina presenter! Här kommer ett axplock av presenter, detta är inte alls allt men det är det som fanns tillgängligt/hittades på nätet när jag bestämde mig för att fota presenterna.
Kartell Bourgie lampa
Fantastiska blommor och choklad
En jätte fin ljuslykta från SIA och blommor med vas
Nya powerwalk skor, lätta som en fjäder från Nike
Ljuslykta från Kosta Boda
Svarta handdukar från Lexington
Mackan tyckte att vi skulle ha kärleksfull poesi på kylskåpet!
Fina tulpaner och nya ljuslyktor
Familjen Palm hade fyllt denna form (som jag älskar) med alla varor du behöver för att laga en fläskfile pasta (varorna i formen nu är bara en liten del av alla)! Kul ide tycker jag!
Ännu mera fina blommor!
Bricka "Manhatten" från Svenskt Tenn
Wii kontroll
Och sist men inte minst min julklapp, LV Speedy 35

Mina andra fina presenter är; Små söta tjejgrejer, ljuslykta, vaser, thermos, väggord, vin (som vi drack upp igår, slurp), Harry Potter bio och middag med mickis i juli, böcker, pengar till att köpa vårkläder och matplatsstolar och salladsbestick.

Min "födelsedags" helg

Men Gudars vilken fantastisk helg jag haft! Spenderade födelsedagen med pappa och sen henkan och jonas, vi tog det lugnt och åt jätte gott. Lördagen innebar kalas och förberedelser för det. Klockan 13 började första gästerna droppa in och sakta men säkert fylldes lägenheten till maxgränsen. Det bjöds på kakor, tårta, bullar, muffins och kaffe, allt hembakat, förutom småkakorna. Jag fick fantastiska presenter och lägenheten är nu fyll med den ena vackra blomman efter den andra. Allt eftersom försvann folk och nya kom. Tillslut var det bara jag och henkan plus andreas och therese kvar, jag och tessan drack vin och jag plockade lite med presenter och övrigt medan grabbarna åkte för att handla middag. Mickis kom över för att äta tårta och blev även bjuden på thaimat, själv njöt jag av min sushi. Vi drack en hel del och avslutade kvällen cirka 05.00 imorse då de sista gästerna alltså gick hem. Vaknade lagom pigg runt klockan 11 då jag begav mig mot mormor för att hämta Alva och Uffe och åka på bio "Trassel". En helt underbar Disney film, bästa på länge, åh så vi gillade den allihopa! Resten av dagen spenderades med henkan och andreas och therese. Vi åt mat, fikade och var och handlade. Har sedan spenderat resten av dagen med att plocka efter gårdagen, vila och bara vara. Nu ikväll fick jag glädjande besked att bästa vän åter är tillbaka på Svensk mark, vilket får avsluta denna fantastiska helg.

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har såna fantastiska människor runt mig. Mina underbara vänner som alltid ställer upp på mig och som gör dagarna till fina minnen, mina föräldrar som aldrig, no matter what skulle se mig och mina syson som något annat än viktigast i världen, min underbara sambo, världens finaste och snällaste människa och min underbara släkt som alltid finns där. Det finns egentligen ingenting som jag saknar i livet.

Min 21 års dag

Och så har ännu en födelsedag och ännu ett år passerat. Dagen har bestått av skola, shopping, lunch och fika med pappa, kramar, många skratt, några fina paket, god mat, väldigt mycket upp-passande och förberedelser inför imorgon då vi "firar" min dag fast det egentligen ju är min dag idag. Fick en jätte fin lampa av Henkan som jag önskat mig, väldigt länge och ett par nya träningsskor av pappsen! Och juste min väska som jag fick i julas (det är en lång historia) kom idag också så det känns som att jag fick ytterligare en present, fast jag ju redan fått den, rörigt! Nöjd med min dag är jag iallafall. Imorgon kommer släkten och lite vänner, de ser jag fram mot!
Nu MÅSTE jag sova, godnatt.

Första februari

Ända sedan jag var liten har februari alltid varit en favorit månad! Februari är månaden jag är född i och det är även månaden för några av mina bästa vänners födelsedagar. Som väldigt liten innebar februari släktkalas, fiskdam, ballonger, presenter, att köpa presenter och att klä sig i klänning och lackskor. Som lite äldre innebar månaden att köpa chips, läsk och godis till party/disco/fest som jag och Mickis hade varje år, att göra inbjudningskort till dessa och att prata om vilken kille man skulle få pussa på ryskaposten eller dansa bugg med. På senare år har de oskyldiga partyna/discona ersatts med vilda fester och dricka. Presenter har fått mindre betydelse och inte längre är det någon som fixar allt när man fyller år, den rollen fyller jag själv. Som liten trodde jag aldrig att dagen som de vuxna alltid pratade om, dagen då man slutade tycka att det var roligt att fylla år skulle komma men det senaste året har den känslan sakta men säkert börjat infinna sig hos mig och jag har insett att dom faktiskt hade rätt. Födelsedagar börjar faktiskt innehålla ångest, att bli äldre är ångest. De roliga och ansvarslösa stunderna då vi sprang runt och satte svansen på grisen har ersatts med diskussioner om jobb och framtiden, om pengar och om den ibland väldigt trista vardagen. Missuppfatta mig rätt, jag skulle aldrig någonsin vilja vara femton igen, vilsen i jakten på att hitta sig själv, ovis om framtiden och ännu inte självständig. Jag önskar dock att tiden kunde gå så mycket långsammare, så att man ibland hann stanna, tänka efter och fatta beslut utan att åren springer ifrån en. Det fina med födelsedagar har förvandlats till så mycket jobbiga, tankar och associationer jag aldrig någonsin trodde jag skulle ha, vad ska det bli av mig? Jag blir ju inte yngre och för varje år som går, så ökar pressen jag har på mig själv, lyckas.

Nej... Det ända fina med födelsedagar idag är att människor faktiskt stannar från sina liv och träffas, de umgås och de tar tid för dem de tycker om. Födelsedagar är en dag för uppskattning, en dag då människor visar detta för varandra. Trots min noja för att bli äldre så är det antagligen därför som februari alltid kommer att vara en av mina favorit månader. Jag får chansen att visa de människor som jag ibland glömmer bort att vissa uppskattning till, men som jag självklart ändå uppskattar att jag älskar dom och att jag är glad för allt som de gör för mig varje dag.

Yankee Candle!

Jag älskar Yankee Candle! Det finns ofantligt många dofter och former och just nu håller jag på att testa mig fram till just min favorit. Min nya doft som jag köpte idag är "Mango Peach Salsa" tidigare har jag prövat "Clean Cotton" och "Cinnamon Stick". Hittills har jag gillat alla tre!

Love the hair, the makeup, the shirt, the pants, her, love everything!


RSS 2.0