!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Improvement!

Lyckades somna halv runt 03.30 efter att ha legat och vridit mig från 23.30, det är helt klart en förbättring men jag behöver mer sömn, hoppas att denna trend håller i sig. Igår städade, tvättade och fixade vi med en massa saker hemma, faktum är att vi båda var duktiga, vi jobba på bra. Avslutade med middag hos pappa bestående av entrecote och potatisgratäng, satt fintt i magen efter två dagars tacomiddag. Nu är jag påväg till skolan, föreläsning till 12, kort dag! Efter skolan blir det betala räkningar och handla! Den här veckan fyller jag år och Jess kommer hem från Thai, åh så jag längtar efter henne!

Seriously, this just made my year!

New York, maj-2011

Japp nu är det bestämt, vi åker till min absoluta favorit stad i hela världen i maj, en vecka. Denna gång är sällskapet ena halvan av familjen (Mamma & Uffe + systrar) och Henkan. För mig blir det tredje gången i New York, för Henkan andra och familjen är fortfarande NYC oskulder. Efter två gånger i NYC har jag lärt känna staden väldigt bra, jag har mina favorit ställen och så finns det såklart en hel del oupptäckta skatter, det ska bli så kul att få dela med mig av mina favorit platser till familjen och att upptäcka nya tillsammans med dom. Men roligast ska det bli att få se dom uppleva allt detta för första gången, New York är otroligt speciellt och jag vet att dom kommer att älska det lika mycket som jag gör och förhoppningsvis kommer dom att förstå och dela min New York hysteri med mig.

It's official, I'm an idiot

Det är något fel på mig... Jag har berättat flera gånger att jag inte kan sova på nätterna, det går bara inte. Den senaste veckan har varit den värsta hittills, jag har snittat typ 1-4 timmar per natt den senaste tiden och effekten av det är ständigt illamående och såklart trötthet, effekten av det har varit att mat har liksom blivit lidande.. Jag har inte kunnat/velat äta och det har liksom prioriterats långt ner på listan då jag inte känt att jag kan peta i mig mat pga illamåendet, de flesta dagar har jag ätit dagens första mål runt 18-19 tiden. Igår gick jag och la mig, med mat i magen i tid för jag kände verkligen att jag hade nått botten för hur man kan må.. tänkte att jag skulle må bra då. Sov rätt bra, vaknade någon gång men lyckades somna om. När klockan ringde imorse så tänkte jag att idag skulle bli första dagen jag verkligen var pigg, på riktigt länge men ack så fel jag hade. Vaknade med ett otroligt illamående och när jag skulle resa mig upp så small det till i huvudet och jag raamlade tillbaka i sängen med ett huvud som åkte karusell 200 varv. Gav mig upp fast jag fick luta mig mot väggarna påväg till badrummet, var fast besluten att åka till skolan så klädde på mig för att ge mig iväg. Väl nere i hallen känner jag att det kanske inte var en toppen ide men jag vill verkligen inte missa skola nu i början, böjer mig ner för att dra på stöveln, tittar hastigt ner och sen upp och sen blev det liksom svart, ligger i trappen helt plötsligt och då börja jag gråta som en toka, blev så himla rädd, har aldrig yrat eller svimmat förut. Insåg att det inte skulle bli någon skola, har suttit i sängen lutad mot kuddar hela dagen, att ligga går inte. Mår fortfarande skit, yrseln är fortfarande ett faktum, har ätit tre mål och druckit mycket vatten.. Jag ska aldrig mer utsätta min kropp för någonting sånt här, jag är snart 21 år, så jävla oansvarsfullt... Stackars min kropp, som sitter på en idiots huvud. Nu hoppas jag bara jag mår bättre imorgon, sen måste jag gå och prata med någon om dessa sömnsvårigheter som jag vet vad de beror på, min ständiga oro för precis allt och alla...

En förändring kommer sällan ensam

Måndag igen! Jag sover så fruktansvärt dåligt på nätterna så när jag vaknar känner jag mig inte det minsta utvilad, snarare tröttare än innan jag gick och la mig, konstigt det där. Var ändå uppe relativt tidigt imorse och tog hand om tvätt maskinen som jag satte på timern igår, satte igång en ny, dammsög och torka och sen var jag även iväg och köpte busskort och lunch! Nu sitter jag på tåget påväg till skolan, idag är det första dagen på nya kursen; Medieteknik, känns kul men tufft. Förra kursen jobbade vi med att producera texter och med språket i våra texter, denna termin kommer vi att arbeta med vad man gör med texterna efter att man skrivit dom, redigera bilder, skapa grafiska profiler osv, osv. Spännande och roligt ska det bli! Vi har massa, massa skola, schemalagd i stort sätt varje dag från 9-16 men då kursen är upplagd efter att man inte kan någonting gällande detta så väljer man sitt eget schema efter behov typ så jag hoppas att jag behärskar det lika bra som jag tror för att gå i skolan varje dag så länge, pendla till och från skolan och dessutom jobba skolarbete efter skolan x-antal timmar kan bli mer än bara väldigt tufft! Efter skolan ska jag in till stan en liten sväng, sen blir det att snylta skjuts med Henkan hem och börja laga mat, sen ska jag se på några av mina serier som började i helgen och försöka sova tidigt!

Helgen som var

Och så var det snart slut på friden! Imorgon börjar skolan igen och vi kör igång hårt och fortsätter i det tempot resten av terminen, go, go, go! I helgen har jag varit på kalas och förövrigt inte gjort speciellt mycket alls förutom att försöka strukturera lite hemma. Idag har vi spenderat hela dagen med Andreas och Therese, startade med lunch sen fika och sen soffhäng och godis. Ikväll har jag och Henkan ätit sushi och så har jag pillat med massor i garderoben, försökt ordna och slänga lite. Ska snart sova, tänkte försöka dammsuga och torka golven innan skolan imorgon så har jag det gjort också. Tills vi hörs, hare bra!

Det här gillar jag! MUMS!

Har tvättat och fixat och plockat här hemma hela dagen... Runt två tog jag lite lunch och satte mig vid datorn och klicka runt, hamnade på Maria Montazami's blogg, hon hade en tävling som började klockan två och när jag klickade mig in var klockan 14.02 typ. Jag har aldrig någonsin vunnit något och brukar heller inte vara med i tävlingar men jag fick en bra känsla i magen och hade inget att göra, så jag bestämde mig för att delta. Tävlingen gick ut på att man skulle vara först att ringa ett nummer (Telefonen gick till Maria som stod på Formex mässan och promota sina väskor) och om man var första samtalet så skulle man vinna en väska och vet ni vad?! Jag var först, jag vann! Maria svarade glatt i telefonen efter några signaler och meddelade att jag vunnit en väska, hon pratade på som tusan, glatt och ville aldrig sluta. Tillslut önskade hon mig lycka till i livet och med min nya väska och så fick jag prata med hennes assistent och hos henne fick jag lämna kontaktuppgifter och allt sånt där! Min väska som faktiskt på bilderna ser skit snygg ut kommer hem till mig om cirka tre veckor, då ska jag skåla i ett glas champagne. Jag gillar Maria, hon är helt fantastisk! Jag vet inte vad som gör mig gladast, att jag har haft en fem minuters konversation med fru Montazami eller att jag vunnit en väska?! Oavsett så kan jag leva länge på det här, jag blev faktiskt lite starstruck!

Pausvila

Ahhh vilken dag! Startade dagen med pluggande, åkte till mamma och drack fööör många latte från den nya kaffe maskinen, åkte hem och pluggade lite mer, tog bilen till skolan, skrev tenta till 20.00, drog mig hemåt, slank in på Donken eftersom jag återigen gått en hel dag utan att äta någonting... Nu har jag svårt att slappna av eftersom jag fortfarande är uppe i varv efter tentan och så åt jag middag galet sent, inte bra. Nu backupar jag datorn och tittar på sex and the city. Imorgon ska jag ta sovmorgon och polera lägenheten och sen blir det en kväll med tv-spel. Nästa vecka sätter min mördartermin igång, det blir fullt ös tills det att jag tar en veckas semester i början på maj, åh så jag längtar.. men mer om det en annan dag!

Dagens fundering; Hur är det ens möjligt att det finns sex and the city avsnitt som jag inte kommer ihåg att jag sett, har jag inte sett dom? Oavsett, hur har det gått till?!?

Blahablaha

Jag vet inte hur det har gått till men jag känner mig helt slut som artist, trött, stressad, uttråkad och ja.. less? Spelade tennis ikväll, det är förbannat kul. Har gosat med Jesse i någon timma.. ätit i sängen och bara degat på sängen. Jag känner mig inte det minsta klok idag, inte alls faktiskt, pluggandet ligger som ett återstående stressmoment som inte blir av, men grammatik är djävulens gåva till mänskligheten. Jag längtar till nästa vecka, ge mig photoshop, dreamweaver och illustrator! M å s t e  gå upp och plugga imorgon, tidigt, rullar mot skolan klockan 16, innan det måste allt sitta. I helgen tänker jag åka till min fina Mikaela och dricka way too much whine och bara vara, fan vad jag längtar.

Duktiga jag!

Det är en väldigt pigg Tilda som idag sitter i skolan och pluggar! Yes, jag är själv förvånad, jag e pigg och jag pluggar till tentan imorgon, i skolan, det händer inte allt för ofta! Ska snart bege mig in mot stan, måste springa in på någon butik och köpa några vanliga t-shirts, det är typ allt jag använder just nu med typ kofta, kavaj, jeans eller skinnbyxor till men alla mina börjar bli utslitna och så har jag typ ingen snygg heller så, några vanliga basplagg vore inte helt fel. Annars händer det inte så jätte mycket idag, skulle behöva mig ett träningspass ikväll och plugga, hoppas på att få en glimt av min fina Jess också.

Åh vad jag skulle vilja hoppa i min glittrigakavaj och dra på party ikväll, kom helg, kom!

Rött och guld, jag har fått dille!


Best dressed

I natt när jag pluggade så hade jag ett öga på pluggandet och ett öga på tv'n där Golden Globe galan visades. Angelina Jolie var en av de första jag såg på Röda Mattan och jag föll pladask, jäklar va snygg hon var! Jag visste direkt att oavsett hur jäkla snygga alla andra efter henne skulle vara så kunde inte någon bli en sådan fullträff som Jolie! På Oscarsgalan förra året bar Angelina gröna örhängen från Kenneth J Lane och jag kommer ihåg hur fantastisk jag tyckte att hon var i så lite grönt, så att denna gröna paljettbeklädda Versace skulle göra succe på Angelina gör mig inte förvånad!


New York, I'm in love!


Jag skulle offra en tå, eller två.


Straffar mig själv

Jag är verkligen sämst på att blogga, men dagarna fylls av så mycket annat som är så förbaskat roligt och tråkigt att tiden bara försvinner. I helgen har jag haft en massa skoj med den utökade familjen, ibland är det precis det man behöver. Straffet för allt detta kul är dock mindre roligt? Hemtentan. Jag har haft den sen i torsdags, skrev något papper i fredags och sedan har det bara legat, till ikväll, jag är bedrövlig. Nu sitter jag här, med nio timmar kvar till inlämning och skriver för glatta livet, tid tar det men bra hoppas jag att det blir. Veckan bjuder på ett relativt lugn med undantag för ännu en tenta på tisdag och plugg till den som avlöser inlämningen av denna, men man ska känna att man lever. På lördag åker min andra halva bort, heartbreaking. Tänkte ringa Mickan och höra om hon har planer för helgen, en bit mat och ett glas vin med en fin vän vore inte helt fel. Men nu, tenta!

Idag var en bra dag

Hockey på globen med otroligt fina grabbar, jag var lycklig. Ytterligare ett bevis på att saker inte alltid blir som man tänkt sig, men att även de sakerna kan bli jäkligt bra, extremt bra. Tack för en fin kväll som kommer minnas.

You never deserved it

There are about seven billion people living on planet earth. If I could, I would probably try to please every single one of them. I'm so tired of being stupid, loving and caring to some people, people that don't deserve it. I have always had this theory that every human, somehow trie to live according to the quote "What goes around comes around" but I have realised one thing, that is not always the case with some people. The people you expect the most from always end up breaking you in the end. And then there's the people who always stands by your side, the people that never leave, the people who love you when you least deserve it. I thought that you were one of those wonderful people, one of those who never leave. But you have turned out  to be the biggest disappointment, ever. I gave you so much. When you where sad I stood beside you, when you did important things I always supported you, when you where in need of a friend I was that friend for you, in fact I was your friend even when you didn't deserve it. But you were never that fiend for me, I regret thinking so highly about you, about us. So much for best fiends, I don't need you anymore, thank you for nothing.

Blake Lively for Chanel - 11


Nattpasset

Sitter på jobbet efter en redan lång arbetsdag. Var uppe klockan 07 imorse och gick hem från jobbet klockan 15.30, klockan 21 var jag tillbaka och ja här sitter jag nu. Trött som en jag vet inte vad, illamående (fem dagar med spykänsla nu..) och väldigt uttråkad, just nu vet jag inte alls hur jag ska få tiden att gå men det ska nog gå an. Tänkte titta klart på "Kate & Leopold" som går på feman just nu och sen plocka och röja i köket här på jobbet och även göra i ordning för frukost imorgon så att det går snabbt och lätt för köket imorgon när dom ramlar in klockan sju. Måndag morgon är ingen bra tidpunkt för kaous så det är lika bra att underlätta för sina fina kollegor.
Ja.. nedräkningen har börjat, bara 8 timmar kvar nu! Heja, heja!
T.T - trött Tilda

This sucks

Jag har en haft en sån jäkla vecka på både gott och ont. Månadens värsta vecka i en tjejs liv har utspelat/utspelar sig, har fått jordens jäkla humörsvängningar, ledsen, glad, deppig, arg, frustrerad osv.. har upplevts ett års känslor på en vecka and still happening. Tillråga på allt, massa helg jobb, 36 timmar's helgjobb för att vara exakt. I morgon jobbar jag 7.30 - 16.00 sen hem för att sova och äta och sen är det dags för ännu ett pass, natt.. 21 - 07.. Hoppas att mitt humör är mer stabilt imorgon annars kommer jag nog sitta på jobbet och gråta, skrika eller vara deppig, ensam hela natten. Första gången i mitt liv jag ska jobba natt, det kan bli minst sagt intressant. Måste ladda upp med en massa saker för att hålla mig vaken, tjoho. Nu ska jag vara med Jessica en stund, måste umgås med henne varje minut jag får över, jag kommer dö när hon åker till Thai annars. Love.

Ahh ... Chanel!


I Love you Harry P!


Snygg och varm med Moncler


I want Tony Burch ballerinas


Fjärde januari

Om en månad fyller jag 21 år, satan vad gammal jag börjar bli! Egentligen är det väl inte siffrorna som år så höga utan mer att tiden går så förbannat fort, åren bara springer förbi och inte blir man ju yngre direkt! Jag tycker faktiskt att jag börjar bli gammal, inte för gammal, men gammal, perfekt gammal? Lagom gammal? Vad vet jag men dom säger ju att detta är den bästa tiden i livet, vi får väl hoppas att det stämmer. Om man inte tar varje chans man får till äventyr och upplevelser så hinner man egentligen inte så mycket på ett år, eller så är det så att man kanske gör så mycket att man inte minns allt? Eller att tiden går så fort att vissa saker inte hinns med? Jag vet inte, tid är svårt. Nej egentligen är det inte siffrorna utan tiden som rinner iväg, 20, 21, 22, 23.. examen, 24.. jobb, 25, 26.. barn? Det känns bra att kunna säga att jag är 21 år och har åldersnoja, not.

Start of 2011

Nytt år, nya möjligheter! Det nya året firades in med tre-rätters middag bestående av; Vitlöks-gratinerad hummer, Oxfile med hasselbackspotatis, sallad, sås och så avslutade vi med galce au four, fantastiskt. Allt komponerades ihop av mig, Jessica, Henkan och Joppe. Jag, Jess och Mickis skålade sedan in det nya året med nära vänner och dansade, drack och skrattade sedan till långt in på natten. När vi kom hem umgicks vi med grabbarna, drack och pratade till klockan halv sex på morgonen. Vaknade jätte sent på nyårsdan och åt då pizza, sen vart det städa från brakmiddagen och senare kom Jess över. Vi låg i soffan hela kvällen och åt chips och popcorn och bara tittade på filmer och myste. Sen spelade vi lite spel mot grabbarna och vann båda gångerna! Idag är det en riktigt hemma/slappar dag, vi skulle åkt till IKEA men bordet jag vill ha var slut i lager och kommer in i morgon igen, så får ta det på tisdag efter skolan. Nu ska vi fixa lite här hemma och sen ska jag åka och storhandla mat och sen laga något att äta.

RSS 2.0