!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Tragedi

Det känns så sorgset och dystert idag. Det som hänt i Norge är så fruktansvärt! Jag vet att människor runt om i världen varje dag dödas men jag orkar inte ta in allt som händer i världen jämt, då skulle jag gå under som människa. Men när 87 människor i Norge dödas, då känns allt så nära och tätt in på, det kunde lika gärna varit i Sverige och någon som står en nära. Det påminner om att man ska leva livet fullt ut och ta hand om sina nära och kära. Idag har jag ett ljus tänt för Norges befolkning och de som igår förlorade livet.

Jag stöttar Childhood!


Miljöombyte!

I natt bär det av uppåt i detta avlånga land, upp till Norrland för att samla tankarna och bara umgås. Miljöbyte är mer än behövligt lite då och då. Vi ska spendera ett par dagar med att umgås, laga mat, dricka vin, förhoppningsvis sola och bada, spela spel, sova, cykla/vandra på Åre skutan och bara umgås. Jag älskar att vara ombytlig, New York pulsen faller mig riktigt bra i smaken och jag kan tänka mig att samma sak gäller det kommande Kalifornien äventyret men jag är också en person som tycker om Fjällen & Norrland, att bara vara (Även om jag måste erkänna att storstad eller strand är lite mera min grej..) Jag är iallafall ledig och det känns så fruktansvärt skönt, på samma gång som det känns lite jobbigt. Jag älskar mitt arbete och mina arbetskamrater och jag är så lyckligt lottad som får ha ett sånt arbete på sommaren som jag fått ha de senaste åren, att spendera varje dag med att lära sig om människor, egentligen finns det nog ingenting bättre, jag saknar det lite när jag är ledig. Jag har nu gjort mer än halva av min sommar, tre arbetsveckor kvar med start nästa vecka... vemodigt! Terminen i skolan ser dock helt fantastiskt rolig ut och i vinter väntar tre veckors USA semester, hell to the yeah för allt det!

Kungligt snyggt

Hur snyggt klär sig inte de kvinliga kungligheterna just nu ?! (Jag lider dock av Kate-madness så jag fick inte plats med fler sessor). Maddes nya hårfärg är minst sagt fierce och att jag totalt snöat in på Kate lär bli högst märkbart! Jag älskar Kates sätt att variera snygga och klassiska plagg med starka färger och moderna snitt!


Semester!

Dagarna rullar på! Ännu en såkallad "hästvecka" har passerat och nu väntar EN HEL vecka ledig, hur ska det gå?! Ska spendera ledigheten med att göra så lite som möjligt, jag tror att jag behöver ge mig själv och mina nära lite mer tid än jag gjort de senaste veckorna!

Blake Lively: BAFTA 2011


The day it all ends!

Tisdag idag, det betyder världspremiär av sista Potter, middag innan också, super mysigt. Fick detta i present från mickis när jag fyllde år, som vi längtat! Först väntar dock jobb till klockan 17, dagarna på jobbet går fort, vi har roligt och jag tycker så mycket om mitt arbete och människorna där. Jag är så tacksam för mitt jobb, jag lär mig en massa om andra människor och mig själv, varje dag, det är lyx.

Nu ska jag byta om och brumma mot jobbet, puss och kram & ha en trevlig dag!

Tommy Ton!!


Harry Potter, the end!

Jag har extremt bred filmsmak, jag gillar allt från romantiska jätte löjliga komedier till action och skräck, en genre som ligger mig varmt om hjärtat är också fantasy (till en viss grad) och därav tillhör Harry Potter favoriterna! Harry Potter har funnits med i tio år av mitt liv, den första filmen kom när jag var tio - elva år och det är därför inte konstigt att jag gillar dessa filmer så mycket som jag gör, de har ju funnits med i halva mitt liv. Ju äldre jag blivit, ju äldre har karaktärerna i filmen blivit. Imorgon ska vi på världspremiären av filmen, sista Harry Potter filmen, slutet. Känns vemodigt men extremt spännande, hur kommer slutet att se ut, jag har väntat i tio år på sista scenen, spännande är bara förnamnet!

Sommarens bästa vecka, slut!

Måndag igen! En arbetsvecka kvar sen väntar en vecka ledighet och sen återstår bara tre veckors arbete, sen är sommaren mer eller mindre slut känns det som... Helgen spenderades med skärgårdsbesök och inflyttningsfest. Lördagen bestod av skärgårdsbesök med mina absolut bästa vänner och delar av familjen, vi badade, åt massa mat, drack lite vi och åkte vattenskoter. Åkte sen hem och gjorde oss i ordning och åkte till Marcus för inflyttninsfest. Stapplade hem någon gång mitt i sommarnatten... Igår var jag helt förstörd, slut som artist, låg och tittade rakt upp i taket mer eller mindre hela dagen, innan vi gick till bästa grannarna och åt tacos!

En hästvecka på jobbet väntar, jobb mån - söndag med undantag för torsdag som är ledig dag. På tisdag blir det biokväll med tjejerna, mys! Min kamerasladd har föresten försvunnit, måste köpa ny, därför har jag inga bilder att bjuda på, alls :/

Mina sommar måsten!

1. Macadamia natural oil, världens bästa hårolja!
2. Two Oceans rose vin
3. Långklänningen
4. Min Nikon coolpix kamera
5. Vita låga Converse
5. Good Charma silver armband
6. Toofaced leopard bronzer, en underbar bronzer som ger perfekt solkyst effekt!
7. China Glaze, Island Escape kollektionen, underbara nagellacksfärger!

Jag vill ha sommar året om!

Har haft två fantastiska sommarkvällar med vänner! I torsdags packade vi kylväskor och picnickorgar och tog båten ut till Rassa för att äta middag, dricka lite vin och bada, oj så vi badade och tusan så skönt det var! Åkte över Mysingen hemåt samtidigt som solen gick ner, det var en helt fantastisk kväll!

Igår åkte vi till Torö för att åka vattenskoter. Medans det åkte vattenskoter så satt resten på bryggan och drack något glas champagne i solen, vi hade det dunder mysigt och helt fantastiskt. Jag och Tessan brände av ett par åk med skotern också och tusan så roligt det är!

Ikväll väntas med största sannolikhet ett skärgårdsbesök med allt som hör därtill och imorgon vankas det inflyttningsfest hos världens bästa Marcus, en rolig helg med andra ord!


Fantastiskt är ordet!

Jag går runt och myser konstant nuförtiden. Sommaren innebär så mycket glädje. Jag kan ärligt talat inte komma ihåg senast som jag stod framför spisen ensam och lagade tråkig husmanskost med allt som hör därtill. Det har ersatts med grillning, mat på jobbet, matlagning med vänner och att ibland unna sig att gå ut och äta i värmen! Jag är så otroligt glad över sommaren, jag är inte ledig, jobbar hårt men på kvällarna njuter jag av sommaren till fullo, fantastiskt är bara förnamnet! Jag har världens finaste vänner, världens bästa familj, världens bästa sambo och grannar som är fantastiska, som vi planerar en "one of a kind" resa tillsammans med!

Här kommer lite sommarbilder, från det som gått av sommaren 2011... more to come;

Underbara sommar!

Så fantastiskt skönt med helg! Har spenderat hela helgen med massa fina människor och denna kväll ska spenderas med hela familjen (minus pappa som dragit på semester). I fredags åkte vi runt och hamnade lite här och var, kylskåpsleverans till Hellmans pool party blandannat och sen åkte jag till Marcus nya lägenhet för att spana in den, mycket fin! Jess kom också över lite snabbt och sen begav vi oss båda hemåt. Lördagen började med att jag och Jess åkte och handlade massa mat blandannat på Rökeriet, så himla fräscht. Råkade också köpa med oss en uppblåsbar pool som vi plaskade runt i några timmar på kvällen, efter det att vi ätit all mat från rökeriet dvs och spenderat halva dagen med att fylla och blåsa upp poolen. Bör tillägga att lagom till vi var klara så stod poolen i skuggläge... typiskt men skönt var det ändå. Åkte sen och köpte tacos med alla brudar och lagade hemma hos mig, sen tittade jag, mic och jess på film och åt massa godis och drack vin hela kvällen, precis som vanligt. Idag är inte vädret det bästa, ska åka till Haninge och köpa present till mamma så det gör inget. Imorgon är det måndag igen och jag jobbar till 20.30, hoppas det regnar!!

Idag fyller mammisen år så grattis till henne! Puss puss puss, älskar dig mamma!

RSS 2.0