!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Det är värt det!

Det har varit en väldigt lång men härlig helg! Massor av jobb har avverkats men jag har också träffat vänner, tagit något glas vin och så har jag sovit väldigt lite. Avslutade söndagen med att boka lite hotell i Kalifornien, nu är fyra dagars hotell i Los Angles bokat, från juldagen och fyra dagar framåt och sen är Las Vegas bokat från den 29:e december till den 2:a januari, över nyår!! Sen får vi se vart bilen tar oss!
I LA kommer vi att på på "The Standard Hotel" Som har en grym bar och pool på taket, mitt bland LA's skrapor!
I Las Vegas har vi bokat rum på välkända och enligt ryktena helt fantastiska "The Mirage"

Work, work, work!

Mina dagar springer förbi. Känns som att allt jag gör är att jobba. Idag är jag riktigt, riktigt seg. Midsommar är min jobbhelg och jag har därför kört 120% de senaste dagarna, mycket på jobbet och mycket hemma och idag gör sig mitt dåliga blodtryck sig påmint. Jag är yr och illamåendet är ett faktum, det är alltid det som händer när jag känner minsta tänkbara stress... Jag borde egentligen sova efter jobbet, men jag vill såklart passa på att kramas med mina fina vänner och med henkan när jag inte jobbar så det blir nog inte så mycket av det där med att åka hem och sova kl 20.30. Sova kan man göra i nästa liv eller på måndag och torsdag när jag är ledig och då hoppas jag att solen skiner!!

California here we come!

FANTASTISKT! Den 25 december bär det av till Kalifornien/Nevada i tre veckor, exhalterad är bara förnamnet! Resan kommer att börja i Los Angeles där vi kommer att spendera fyra dagar i Hollywood, resan kommer sen att gå vidare till Las Vegas där vi kommer att spendera Nyår och passa på att besöka områden runt som Hoverdammen. Resan kommer sen att gå vidare genom öknen och de fantastiska nationalparkerna upp till San Fransisco, där besök vid Golden Gate Bron och Alcatraz med mera står på schemat! Resan går sen vidare ner mot Los Angeles igen, längs med världen vackraste kuststräcka, Pacific Coast Highway, väl tillbaka i Los Angeles ska vi njuta av allt som staden har att erbjuda och även åka neråt i Orange County. En resa vi alltid drömt om att göra, det känns så himla underbart! Resan började planeras flyktigt över en flaska vin, spontant men med glädje och idag är flygbiljetterna bokade och klara. 25/12 - 13/1 bär det av med världens bästa resesällskap och Partners in Crime, Andreas och Therese (och så jag och Henkan såklart).

Sovrumsfärg

Efter midsommar hoppas vi som sagt på att köra igång projekt sovrumsrenovering. Vi har länge letat efter färg/tapet att ha i sovrummet men inte hittat något vi gillar, jag tycker mönstrade tapeter är skit snyggt men skit svårt! Efter mycket funderande lutar det nu åt en turkos färg, väldigt tjejig, men med möblerna kommer det bli mer maskulint, det har jag lovat Henkan. Vi kommer gå på en lite mörkare färg än färgen på bilden ovan men det kommer att bli toksnyggt!

Bitterfittan

Känner mig lite ledsen över att jag endast är ledig den här veckan och en vecka till fram till den 12 augusti och just den här veckan så väljer det att vara ostabilt väder som tusan. Igår regna/åska det och idag blåser det så mycket att utemöblerna på balkongen blåst omkull. Snälla bjussa mig på lite stekande sol så att jag åtminstonde kan få en uns bränna på mina bleka ben och mitt bleka fejs?! Vad spenderar man ens en ledig vecka med när vädret är som det är och ingen annan är hemma? Jag kan svara; Spenderar för mycket tid i soffan, fönstershoppar på nätet, letar inredning, funderar på om det verkligen inte finns något som vi måste köpa och sist men inte minst, kollar på resor till SOLEN! Funderar på att städa och fixa lite men jag är tillråga på allt super förkyld och orken är därför inte på topp, träna kan jag därför inte heller göra. Skit trist är vad man kallar dessa dagar! Ska försöka få bukt på mitt liv nu, leta möbler till sovrumsrenoveringen som påbörjas efter midsommar (som jag jobbar), nej jag är inte bitter idag inte!

Sommar 2011, startar nu!

Nej jag har inte uppdaterat den här jädrans bloggen på 200 år, jag vet. Jag vet inte vad jag ska skylla på riktigt nu när jag inte kan skylla på jetlag längre? Eller kan jag? Jag kör en klassiker: Det är för underbart väder för att sitta inne och blogga om dagarna, jag vill ta till vara på varje minut av den här årstiden. Min lillasyster gick ut nian idag, min lillasyster, den där skitungen, helt galet att hon blivit så stor och i höst börjar hon på gymnasiet, samma skola, samma linje, samma lärare som jag för två år sen lämnade bakom mig. Jag kommer ihåg hur spänd jag var inför gymnasiet, hur skulle allt bli, vem skulle jag bli och vad ville jag göra? Inte hade jag någonsin trott att tre år där skulle ge mig så mycket insikt och kunskap och att allt eftersom skulle falla plats under den tiden, utan att jag egentligen kunde påverka det, men det har jag såklart inte förstått förens nu i efterhand, som med allt annat. Det är officiellt sommar idag känns det som "Den blomstertid nu kommer" sjöngs på skolgårdarna idag och värmen påminner konstant om att det faktiskt är den bästa tiden på hela året just nu. Sommarlov en vecka väntar, sen står jobb på schemat, hela sommaren lång, tur att jag gillar mitt jobb och kollegor! I helgen väntar roadtrip med bästis(arna) och "Släktgolf", mucho fantastiskt, jag älskar sommaren!

Sommar känslor!

Internet på min dator fungerar inte alls så bloggandet har därför varit dåligt de senaste dagarna. Kom hem från New York i tisdags kväll och efter det har allt gått i ett. Tvingade mig själv att vara uppe sent i tisdags så att tidsomställningen inte skulle vara allt för hemsk. Spenderade kvällen med mic och jess, de fick presenter och vi tittade på min shopping som jag gjort. Vaknade trött som tusan på onsdagen och mötte mic och jess på systemet när dom öppna, åkte sen och handla och sen hem, stressade och packade upp lite samtidigt som jag gjorde mig i ordning för att åka och kolla på studentutspringet. Lyckliga fina studenter, åh jag blir så varm i hjärtat. Delade ut lite kramar till några finisar och åkte sen till centrum och kolla på flakåkandet, jag vill också, igen! Handlade mat med Jess och agerade lite taxi innan vi drack vin i solen och gjorde oss i ordning med mic och elsa. Utgång stod på schemat och visst blev det en rejäl sådan! Vinglade hemåt i soluppgången med jess, denice, john och robin och vi käkade korv på balkongen innan alla ramlade hemåt och "familjen" blev kvar. Vaknade efter fyra timmars sömn och mådde skit, som ett roadkill typ eller som någon som blivit överkörd av tåget... jäkla tidsomställning. Åt frukost och somna sen i soffan med jessica framför "Änglagård 3". Har sen busat med hunden, ätit våfflor hos pappa och tittat på film och slappat. Imorgon är det fredag och jag ska träffa en barndomskompis för lunch/fika och sen umgås med tjejerna. På lördag ere partaj igen, kul! Kan förövrigt inte bjussa på några NYC bilder fören efter imorgon eftersom min dators Internet inte fungerar, men imorgon så! Tills dess håll till godo med dessa;






RSS 2.0