!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Goodbye New York, I love you

Nu hoppar vi på flyget mot Stockholm, jag kommer att sakna New York och har haft en fantastisk vecka. Jag kommer tillbaka dock, jag har sagt det förr och säger det igen, jag är kär!

True love never dies!

Tumblr_ldaok4bjls1qbx9j9o1_500_large

Sweet life!

Näst sista dagen i New York, åh satan så jag inte vill åka hem. Jag längtar såklart efter mina vänner, familj och mitt hem men New York är by far mitt absoluta favorit stad av alla jag besökt! Det är något speciellt med NYC, det är en stämning och atmosfär som inte finns på något annat ställe. Jag älskar dofterna, folket, shoppingen, byggnaderna, taxibilarna och den galna trafiken, there's no place like New York. Jag är USA frälst, det är tragiskt att erkänna men jag älskar och trivs i USA, dom må vara dumma och tokiga men ändå.. fantastiskt. Nästa gång blir det dock inte New York, Henkan och jag har lovat oss själva att resa till ett annat ställe i detta stora land. Florida eller Californien lutar det åt. Jag vet dock att jag kommer att komma tillbaka till den här staden, jag är kär i New York. Om jag fick välja skulle jag bo här 365 dagar om året, det är en framtidsdröm och drömma kan man alltid göra. Idag är det morsdag hemma i Sverige och det är Memorial Day Weekend här i USA så idag ska jag bjuda mamma på manikyr och pedikyr och imorgon ska vi fira memorial day med Amerikanarna innan vi åker mot Sverige! Hoppas att allt är bra där hemma och att det är varmt! Här har temperaturen nämligen legat runt 30 grader hela veckan och jag vill INTE frysa!

Concrete jungle where dreams are made of

New York levererar strålande väder, fantastisk shopping, underbart sällskap, med andra ord är New York precis lika amazing som alltid! De senaste dagarna har kantats av mat, shopping, upplevelser, häng, skratt och insupande av staden som aldrig sover. JAG ÄLSKAR NEW YORK och vill absolut inte åka hem, aldrig! För varje gång jag kliver ut på gatan, sätter foten på gatan så blir jag mer och mer kär i New York, jag vill bo här, vara här, leva här! Dock saknar jag mina vänner, åh så jag vill ha dom med mig här! Och så längtar jag efter gymmet. Idag ska vi chilla i Central Park, det är 30 grader varmt här och blåser absolut ingenting och det har inte heller gjort det sedan vi kom, fantastiskt, hur är vädret hemma?! Fryser ni?! Shoppingen går bra, några riktiga fynd har gjorts och jag har handlat upp hela Victorias Secrets lager med produkter typ (till alla där hemma). Ha det bra, PUUUUUSS!



GOD we love New York!

'

Mousserande, mums!

Jag känner mig förbaskat tankspridd och stressad, vet inte hur många "att göra" listor jag skrivit vid det här laget, men många är det! Startade iallalfall dagen med ett intensivt combat pass, jag älskar att träna lördag morgon, perfekt start på dagen! Idag innebar det dock att jag fick världens huvudvärk och fick gå och lägga mig direkt när jag kom hem, men så blir det när man tjattrar till 03 kvällen innan och kliver upp efter fem timmars sömn. Egentligen borde jag bara köra ett race och packa klart min väska, städa klart lägenheten, plugga färdigt och skriva klart det som ska göras men sånt håller inte jag på med, jag älskar att planera men det skiter sig i slutändan ändå. Istället tänker jag gå på middag hos svärmor som fyllde år häromdagen och sen tänker jag dricka mousserande med Mic & Jess kvällen lång, det är lite så jag jobbar, nöje framför nytta! Antagligen leder kvällen till ett tungt huvud och en super stressad jag imorgon men det kommer fortfarande att vara värt det. PUSS!

LEDIGHET!

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det känns med ledighet! Idag var nämligen min sista skoldag på två veckor, det känns så fruktansvärt skönt. Jag har jobbat på hårt sen i julas och har lyckats vända runt mitt liv totalt så jag unnar faktiskt mig själv den här ledigheten, mycket. Ledigheten ska jag spendera på det här sättet:

Summers comming up!

Idag bokade vi biljetter till Summerburst, satan så kul det ska bli! David Guetta, Prydz och Avicii m.fl. tio timmar lång fest, det kommer att bli så sjukt roligt! Känner att sommaren kommer att bli bra, trots mycket jobb, missad midsommar (älsklingshögtid efter julen) och lite fritid men jag försöker att tänka positivt och försöker istället unna mig små saker som kan underlätta under sommaren. Summerburst är en typisk unning, en liten mini semester någonstans i slutet på juli kommer också att bli en unning, likaså all shopping jag ska göra i New York, awesome!! Jag älskar att ge mig själv små belöningar och att unna mig, man lever bara en gång. I New York ska jag köpa ett par nya solglasögon eller ett par löjligt dyra skor, det är jag värd, alla gånger!

A slow packer!

Jag avskyr verkligen att packa. Jag börjar fundera på min packning flera veckor innan jag ska resa bort och det blir till ett stressmoment i mitt liv. Jag vill ha allt under kontroll konstant och när det kommer till packning så blir jag så fruktansvärt osäker, man kan ju faktiskt inte ta med sig hur mycket saker som helst och vad kommer jag vilja ha på mig? Vad kommer jag behöva? Vad kommer jag inte behöva? Vad av det jag inte tar med mig kommer jag sakna? Hur kommer vädret att vara? osv osv. Detta konstanta packningsproblem leder alltid till att resväskan åker in i lägenheten ungefär en vecka innan jag ska resa bort, bara för att underlätta för mig själv då jag på det sättet kan göra detta i lugn och ro, packa i och packa ur, packa om och packa nytt. Problemet är dock att väskan varje gång står i hallen tom, för länge! Paniken infinner sig normalt någon dag innan jag ska åka då jag inser att väskan fortfarande är tom och jag är helt lost. Jag börjar då att packa i mitt tempo, det går långsamt och jag blir tokig på mig själv, i slutändan raffsar jag ner skiten och det slutar med att jag köper nytt, för jag saknar saker jag vill ha, varje gång. Jag ska lyfta in den där jäkla väskan nu i dagarna och försöka börja packa i tid, nästa vecka är fullsmockad med saker, jag kommer inte ha tid att ha packningen som ett ångest moment. Nu ska packningsdjävulen besegras!

Oglammigt som fan

Det finns inget jag avskyr mer eller som är mer "oglammigt" än att ta hand om det hemska tvättberget, vilket är vad jag tyvärr ägnat hela morgonen åt, från klockan 07 till nu! Fanns bara den tidiga morgontiden i tvättstugan ledig och jag tänkte att de får väl gå, egentligen har vi ju tvättmaskin och torktummlare men idag var det så mycket tvätt att jag tänkte att jag måste köra fler maskiner för att kunna bli klar någon gång!! Hemskt tråkigt och hemskt jobbigt är vad det är, men trots detta måste jag väl erkänna att de känns rätt skönt att nästan vara klar med skiten och klockan är bara 09. Nu ska jag hämta den sista tvätten och sen åka och handla med mig frukost och åka hem till Jess och äta frukost! Efter har jag planerat in ett gym pass och lite ärenden på stan (blandannat ska jag lämna bort en stor pappkasse med kläder ur garderoben, SKÖÖÖNT!)

No Strings Attached

Har fått lite färg i mitt bleka ansikte, check på det! Ikväll ska jag och Emma gå på bio och se "No strings attached" tror att det är en perfekt måndagsfilm. För övrigt har jag precis kollat mitt schema och jag tror att jag kommer att få jobba arslet av mig för att bli klar med allt skolarbete innan New York och väl där kunna koppla av lite åtminstonde, men det är det värt. Sen är det nämligen sommar, jobb och ledighet som förhoppningsvis kommer att bjuda på en oplanerad bilresa någonstans i Europa med fina vänner "Vi åker vart vi känner för!".

Glädje!

Jag och Jossan startade dagen med Zumba på gymmet, skönt komma igång på morgonen och att ha tränat färdigt innan klockan 12! Ikväll ska det grillas med vänner och drickas lite rosevin, solen skiner och det är värme i luften!! Jag älskar helgerna, synd att dom är så extremt korta bara men snart väntar en hel veckas semster, det ska bli så roligt att få dela min favoritstad med min familj!

Nytränad och ofixad men otroligt glad över det fina vädret!

Power!

Och så var de det här med att blogga? Hmmm, hinns knappt med. Idag var lyckan dock oemotståndlig, var klara i skolan redan klockan 12 och jag var hemma redan runt 13, fantastiskt! Men då slog jag slag i saken och åkte och handlade och så satte jag vart med tvätten och vips så var klockan snart 15. Nu blir det jäklar i mig en rejäl nap innan de ska tränas core och senare spinnas!

PUSS!!

New in, old out!

Igår va min mobil ner, poff, bang och helt plötsligt kunde jag inte låsa skiten, inte trycka på knappen eller reglera ljudet.. skulle jag skratta och fira eller gråta?! Bestämde mig för att inte göra något av det. Ringde till tre, bestämd över att jag skulle ha en ny mobil, en vit iphone 4. Fick prata med en skit bra säljare som bjöd mig på de sista tre månaderna jag hade kvar av min bindningstid och vi la en ny beställning, en vit iphone 4 är nu påväg hem till mig! Bestämde mig för att fira, prisa gudarna, HALELUJAH för Victor på tre! Min mobil och jag har haft många glada stunder, glada och mindre, vi har hållt ihop länge!
Min nya bästa vän!

Travel Organizer

Det finns inget jag avskyr så mycket som när man reser och ska ha koll på alla dokument, pengar, pass, biljetter, bagagelappar, hotellbokningspapper osv. Oftast räcker det inte med att hålla koll på sitt eget utan min andra hälft låter alltid mig ta hand om hans saker också. Passet där, biljetten där, andra passet i det facket blaha blaha, det är ett under att jag ännu inte tappat bort något av ovanstående när jag rest med tanke på att min handväska alltid är som ett stort svart hål! Bestämde mig därför för att göra något åt saken och började leta runt på nätet och hittade en såkallad "Travel Organizer", perfekt! Precis vad jag letade efter, klick klick.. "Din vara kommer att vara hos dig inom 3-5 dagar". Nu har jag möjlighet att lägga alla dessa saker på samma ställe och dra igen! Bättre att hålla koll på en sak än på tio.

Yummie in my tummie


I want more!

Måndag igen! Helgerna går så extremt fort. I fredags spenderade vi kvällen hemma hos Andreas och Therese med att grilla så extremt mycket mat, att vi nästan sprack och sen satt vi i infravärmen på balkongen och drack vin. Vaknade utvilad och pigg på lördagen och åkte då till gymmet och körde ett rejält pass. På kvällen kom tjejerna över och vi spenderade valborg med att äta sushi, popcorn och godis samtidigt som vi drack alkohol och spelade Wii Dans. När alla tjejer (förutom jess och mickis) hade gått hem så var jag och jess hungriga och bestämde oss då för att baka hemmagjord pizza mitt i natten. Det gick på fem röda sekunder, chop chop och så var det klart och gott var det! Bjöd över Adde, Tessan och Anton på hemmagjord pizza och så satt vi alla där och smaska pizza mitt i natten (alla utom mickis förstås som "sov"). Man bara måste älska Sandhamn och vår grannsämja, det är helt fantastiskt att kunna bjuda in grannarna på pizza mitt i natten! Söndagen spenderade jag och Henkan med Adde och Tessan och sen hemma hos pappa där vi grillade. Åkte sen till gymmet tillsammans och min syster åkte också med. Avslutade sen kvällen i soffan hemma hos Lundström/Gustavsson. Vi tittade på Big Brother, åt grillad banan med choklad och även chips och dipp samtidigt som vi tittade på resor i sommar. Vi är såå sugna!

Nu är jag i skolan och ska jobba på ett par timmar till. Ikväll väntar tandläkarbesök och Body Pump med min syster!

RSS 2.0