!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Time flies, time to say goodbye

Jag tror att jag har slutat sakna dig, det tog tid men jag är där nu. Jag gråter inte över dig längre och den där ilskan jag länge kände har förvandlats till besvikelse...besvikelse som gör sig påmind varje gång jag hör eller ser dig. Jag känner mig dock stolt över att säga att det inte längre rör mig eller mitt liv i ryggen. Allt jag trodde om dig visade sig vara fel och allt jag trodde om mig själv så även det. Du är svagare än vad jag trodde medan jag själv klarar mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Det känns fel att säga att du gjort mig en tjänst, men till en viss del är det faktiskt så det är.. ur sorg, ilska och besvikelse har jag växt mig starkare. När jag ser tillbaka på åren som gått så finns du med i många kapitel av mitt liv, i många minnen och stunder jag aldrig någonsin kommer att glömma eller sluta uppskatta. När jag tittar framåt i livet, drömmer mig bort, planerar, tänker och hoppas så inser jag att det inte finns någon plats för dig i mitt liv, eller för mig i ditt. Jag har lärt mig att man inte bygger vänskap på föreställningen om vad det skulle kunna vara eller på vad det brukade vara. Vänskap bygger på nuet, på riktiga känslor, på respekt och på att finnas där i vått och torrt. För våran vänskap finns ingen framtid och för första gången någonsin så känns det verkligt, riktigt och okej.

Jag vill att du och alla andra ska veta att jag hyser den största respekt för dig och de beslut som du tagit, allt händer och görs utifrån en anledning. Jag önskar dig allt gott i livet och jag hoppas inget annat än att du får allt det där som jag vet att du så himla gärna vill ha. Jag hoppas att jag om tio år kan springa in i dig och att vi båda kan leverera ett leende i varandras riktning. Jag är glad över att ha haft dig som en av mina bästa vänner. Och slutligen så är jag spänd på vad livet utan din vänskap kommer att leverera.

The five stages of grief: Acceptance


Trevlig helg

Nu åker jag snart till stan och möter min klass för karaoke och kroghäng. Trevlig Helg till er som är lediga imorgon och trevlig kväll till er övriga. Puss!

Breaking Dawn: Part One

Jag kan inte riktigt släppa kvällens biobesök, gud va bra Braking Dawn var! Helt klart den bästa filmen, tätt följd av Eclipse. Nu har jag fått för mig att jag ska läsa alla böckerna så jag har laddat ner de till Ipaden nu. Jag ska sen se om alla filmer, dom ligger även dom på Ipaden. Jag måste bara läsa klart min redan påbörjade bok först, jag har gett min fan på att läsa den. Nu är det "bara" 366 dagar kvar till sista filmen, jag längtar så jag spricker.


Min önskelista

Jag har egentligen inga direkta önskningar den här julen eftersom vi åker bort men jag har blivit tillsagd att några saker måste jag allt komma på så här kommer lite saker som jag inte skulle ha något mot att hitta under granen.

GE MIG SNÖ!

Jag vill ha snö! Varje morgon när jag vaknar så blir jag lika besviken över att det inte kommit någon snö... när ska den egentligen komma?! Nästa veckan är det ju första advent och jag vill ha julstämning! För övrigt har jag funderat på att börja julpynta, Henkan kommer helt klart att bli förbannad men jag är så sugen! Grannarna kommer väl dock tro att jag är sjuk i huvudet så jag tror jag avvaktar ett par dagar och hoppas på att någon granne drar upp pyntet snart för då är jag inte långt efter! Har också funderat på om det inte är så att jag ska slå upp våran plastgran i början på december.. Henkan tycker nämligen inte att det är någon ide att vi har någon gran i år eftersom vi ska åka bort den 25:e och granen ska ju enligt våran tradition upp den 23:e, min lösning på det blir helt enkelt att jag drar upp granen tidigare. Det borde väl funka? Så bjuder jag in mickis och jessica att pynta granen, dricka glögg och baka, vad säger ni brudar?

Den här veckan har jag varit inne i ett träningsstim och kör så att det ryker, ont i varenda kroppsdel har jag men roligt är det så varför sluta? Jag märker verkligen hur kul jag tycker att det är att träna när jag faktiskt har tid till att göra det. Nu ska jag snart kila iväg till banken och prata pensionsspar... Vuxenpoäng? Ikväll väntar bio med mic, jess och min syster. Vi ska se Breaking Dawn: Part 1, som jag längtat. Men först ska jag gå på banken och sen hem och laga korvstroganof. Puss!

Nu var det sådär länge sen igen!

Det här med att skriva en blogg har helt fallit ur min rutin.. förut brukade jag ha det som rutin att göra det varje dag men fallet är tyvärr inte så längre. Jag vill bli bättre på det eftersom det är så roligt att kunna gå tillbaka och minnas. Förra veckan var riktigt tuff, jag var hemma extremt sent mer eller mindre varje kväll och när helgen väl kom så var jag så trött att jag knappt kunde hålla tårarna borta, att pressa mig själv till den punkten är och har alltid varit min specialitet. Schemat har nu gått ner i tempo radikalt och de kommande veckorna ser ut att kunna bjuda på en skön mix av skola och vardag. Själv tänker jag spendera "fritiden" med att läsa, träna och hoppas på att snön snart kommer! Den här kommande veckan är full av roliga aktiviteter som väntar, träningspass är inbokade, biopremiär står med på onsdagens agenda, torsdagskvällen ska spenderas på en kareokebar och lördagen på Stockholmsstadion och "Winterjam" där henkans brors band ska spela, extremt positivt laddad vecka. I övrigt är jag en trött men ganska aktiv person just nu, jag betar av julklappar till höger och vänster då jag insett att min tid i december kommer att vara begränsad, jag betar också av jobb och samlar vuxenpoäng på andra håll, jag trivs. Om sex veckor idag åker vi till Kalifornien och jag funderar redan på vad tusan jag ska packa?! Men jag antar att det är ett senare mysterium. Först ska julpyntet upp, ljusen tändas och julen firas, åh så härligt. I år känns det verkligen som att jag får det bästa av två världar och jag klagar verkligen inte.

Nailtastic

Sedan två år tillbaka kör jag inte längre gelenaglar utan håller mig nu till mina naturliga eftersom mina naglar blev så himla förstörda av nagelförlängningar.. Jag har debatterat det fram och tillbaka med mig själv ett tag men kommit fram till att jag just nu faktiskt ska låta mina naglar vila från förlängningar. Jag har istället för att lägga pengarna på nagelsalong börjat med något nytt, spendera pengar och samla på nagellack... Jag målar om mina naglar cirka 3-4 ggr i veckan och små flaskor från Depend och Mavala räcker till mina två lager bara ett par gånger innan flaskan ekar tom.. Därför är det stora, fina (och dyra) flaskor som gäller! MEN det är som sagt jätte dyrt med dessa nagellack i Sverige, priserna går inte ens att jämföra med utomlands. Jag har därför börjat med en ny sak, beställa nagellack från USA. Jag går in på Kicks lite då och då och köper mig ett lack som jag väldigt gärna vill ha och som jag spanat in men är det flera lack som jag vill ha på samma gång då beställer jag hem det från USA. Igår la jag en order på x-antal lack, jul och höstfärger mest men även några vårfärger från i våras. Då kan man ju fråga sig hur mycket man egentligen "tjänar" på det här? Mycket!

Igår köpte jag nio lack från China Glaze och ett från OPI. Detta då den billigaste fraktlådan rymmer tio lack och oavsett om du köper fem eller tio så kostar frakten lika mycket och då ville jag fylla lådan. Lacken kostar 3 dollar styck = 19 svenska kr styck. I Sverige ligger prislappen på 99 kr styck. Totalt betalde jag 305 kr för tio lack och frakt till Sverige. Här hemma hade jag fått tre lack för den pengen och totalt hade jag fått ge över en tusenlapp (Jag hade inte ens fått 10 styck Mavala lack för 305 kr)... sjukt! 300 kr är såklart även det mycket pengar för nagellack men allt är relativt. Så gillar man nagellack, beställ. Det finns en mängd amerikanska sidor som skickar till Sverige, google it!

Gårdagens order, ursäkta röran men jag bara slängde in dessa i ett dokument!


RSS 2.0