!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Happy Halloween!

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, fick spendera hela torsdagsnatten på SÖS vilket innebar att fredagen vart en kort och lugn dag.. Lördagen bjöd på sista minuten jobb och trevlig kväll med mat, vin, prat och skratt! Söndagen levererade sovmorgon och bokläsning på förmiddagen och nu jobb i ett par timmar till. Efter jobbet blir det skräckfilmskväll med Jessica.. Vi byter halloweenkostymer och bål mot mjukiskläder, godis och cola det här året och firar in halloween med amerikanarna på det sättet, vuxet beslut! Imorgon har jag kvällsföreläsning så jag ska tvätta och städa på förmiddagen, min lillasyster fyller också sju år, kan inte förstå att hon redan är sju år gammal!

Hoppas ni haft en kickass helg i skräckens anda, kram!


Warm applecider

En av mina absoluta favorit dofter på hösten/julen är warm applecider med kanel. Det är även det absolut godaste som finns att dricka men det går tyvärr inte vad jag vet att köpa färdigt i Sverige utan man måste göra egen. Jag är inte så mycket för projekt, därför blev jag så otroligt glad när jag hittade ett te från Twinings som både smakar och doftar helt magiskt, precis som warm applecider! Det här är mitt absolut bästa hösttips och en av sakerna jag just nu inte klarar mig utan, jag försöker byta ut nästan allt kaffe mot te istället och det går faktiskt riktigt bra (so far). Här är ett par saker som jag gärna myser med i höst.

Ett enda mörker

Hur roligt är det att gå upp på morgonen när det blåser kallt och är kolsvart ute?! Imorse var det dessutom kallt inne.. Hello One Piecen som jag aldrig ville hoppa ur. Är iallafall påväg till skolan, igår körde vi åtta timmars Word och idag kör vi på med fyra till och lite redovisning på det.. Jag har förövrigt så ont i halsen att jag inte vet hur jag ska kunna redovisa.. Jag orkar ju knappt prata och det mina vänner är INTE likt mig. Bara en idag och imorgon kvar sen helg för på fredag är jag ledig! Det är lyx att vara ledig på fredagar.


Spinner vidare på Barbie spåret

Jag vill verkligen ha ett par rosa Uggs just nu! VÄRLDENS skönaste sko, punkt slut.


Note to self: Gymmet väntar!


Starting over!

Jag lovade Mickis att jag skulle bli bättre på det här, återigen... Så det är väl bara att jag sätter fart att producera inlägg och så får vi se hur länge det håller den här gången. Har förresten en ny design, den förra var så otroligt gullig att jag var tvungen att byta. Den nya designen är lik den tidigare, jag orkade inte göra om allt från scratch men svart är mer min melodi.

Har förövrigt haft en riktigt bra helg! Hängde med fina klasskompisar till Idol's genrep i fredags, grymt bra. Var helt slut efter så medan de andra åkte vidare åkte jag hem och spenderade kvällen i mickis jacuzzi innan jag tok däckade hemma. I lördags jobbade jag en massa på dagen och sen vart det middag och vin i stan med en massa tjejer. Söndagen spenderades med lång sovmorgon och lång lunch.. Med andra ord en riktigt bra helg! Nu kickar jag om ett par timmar igång en ny vecka, mycket i skolan men roligt! Helgen är redan planerad; familjemiddag och skräckfilmsmarathon med jess står på schemat, åh så jag längtar.
Idolgenrepet i fredags
Grupparbetsdag med Lilla My & Emma Pemma

It's alive

Min trogne kamrat iPhonen är inlämnad på lagning då jag tappade mobilen i backen för mer än en månad sen, därför är det väldigt torrt på bloggfronten just nu. För övrigt är det bara tio veckor kvar till jul och vår Kalifornien resa, underbart! Ska försöka köra på med lite updates här i bloggen så fort tid finns, har fått bastning över att jag inte bloggar! Just nu är jag dock upptagen, har lånat Desperate Housewives säsong 1-4 av Tessan och det tar en maaaaassa tid måste jag säga.

RSS 2.0