Vart är min stämning?

Mitt trevliga tjejsällskap gick precis, vi har firat mini jul med tacos, hur traditionellt är det? Inte så värst men sånna är vi!

Jag har inte hittat julstämningen än jag börjar bli väldigt orolig trots presenter, julmusik, julkläder och en massa tända ljus och prat om jul och annat viktigt har jag ingen julstämning, hoppas dock den kommer imorgon då granen ska kläs och skinkan ska griljeras, hoppas, hoppas, hoppas, dock vore det lättare om det kom lite snö?
Jag åker nog till Åre på annandaegn om det går ihop med allt julfirande, då kommer jag tillbaka dagen innan nyårsafton, med andra ord en snabb visit, men då kommer inte stämmningen fören efter.

Fast jag kommer missa rean då, fast aa jag är inte känd för att älska reor, det är mycket folk, stökigt och stressigt men jag brukar trots allt lyckas göra något fynd ju!! Hur tusan ska jag göra!!

"Stämingen försvinner nog när man blir lite äldre!" Darling Charles vad lever du i för värld? Jag kommer alltid vara lika besatt av julen och alltid kräva lika mycket julklappar som barnen även när jag är vuxen, det ska den som gifter sig med mig vara medveten om!

     


Jag lyckades bara ladda upp lite bilder, de på översta raden från avslutningen i torsdags och den på andra raden är granen med alla presenter hemma hos bulam, hum undra vad är i mina?

Laddar upp fler imorgon när inte bloggen är knäpp, nu ska jag se film och sova, det bli julafton fortare då. Bara en dag kvar. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0