!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

En helt vanlig tisdag

Just nu andas, äter, sover och umgås jag endast med min hemtenta.. jag vaknar på morgonen av att jag tänker på den och jag somnar tänkandes på den, tragiskt. Detta har jag gjort de senaste dagarna. Bestämde mig därför för att idag ta och släppa tentan en stund. Därför ska jag nu åka och storhandla, men först tänkte jag åka förbi mormor en liten snabbis och bara säga hej, har inte visat mig där på länge. När jag kommer hem blir det effektivt plugg och sen ska jag umgås med folk och laga mat, innan det blir ännu mer effektivt pluggande. Och imorgon? Ja då blir det också tentaskrivning, sista rycket, imorgon 00.00 ska jag fira med sömn!

Konsten att bada två i ett NYC badkar


Best of New York 2010

Vi filmade väldigt mycket när vi var i New York och hälsade på Jessica i juni och jag tänkte att självklart så måste vi bjussa på lite av det bästa...

Att gå på bio är mycket mer invecklat än det ser ut...

Nintendo Wii

Jag vill verkligen ha ett Nintendo Wii i julklapp, åh va kul det skulle vara! Henkan önskar sig ett PS3 men jag försöker förklara att det är roligare med ett Nintendo, men han är inte riktigt med mig på den punkten.. Det hela sluta iallafall med att jag bestämt mig för att önska mig ett Nintendo Wii med spelet "Just Dance 2" i julklapp, det är ju så sanslöst roligt!!

Fina ni, bästa ni.

Snodd bild av Mic, gammal som tusan men ni.. ni blir bara bättre med åren!

Första advent!

Åh underbara advent! Jag älskar advent traditionen, den är så otroligt mysig och så typsikt svensk. Idag har vi tänt första ljuset, det står och brinner just nu. Har också tänt mitt "Yankee candle: Cinnamon" så det luktar jul i hela lägenheten. Vi har varit och fikat på konditioriet och ikväll ska jag laga fläskfile och potatisgratäng, efter middagen ska jag bjuda på mina och jessicas lussebullar, pepparkakor med ädelost, julmust och glögg. Har också hunnit med att göra en fråga på hemtentan, skönt!

Förövrigt så var jag ute och dansade med Camilla och Jessica igår, efter många om och men. Vi gick på Lobby (älskar musiken dom spelar där). Drack knappt något alls men vi hade en trevlig kväll, åh så vi dansade! Fick skjuts hem nyktra och belåtna runt klockan två i snöstormen, tog jätte lång tid hem man såg kanske en meter framför bilen.. inte mer. Somnade skönt direkt när jag la mig ner. Tack för igår <3

Sköna fredag!

Är så fruktansvärt trött hela dagarna, huvudvärk får jag titt som tätt också! Igår spenderade jag kvällen med att betala räkningar och planera julklappar och idag så åkte jag och Jessica till Haninge för att shoppa kläder och lite julklappar. Jag köpte två julklappar och har sedan tidigare fixat två, så otroligt skönt att vara ute i god tid.. Henkan är inte så jätte bra på att fixa julklappar så i regel brukar jag fixa hans också och ja det blir ju en del! Köpte också en röd kavaj som jag tänkte ha nu i juletider, älskar kavajer och ja denna blev nog min nionde eller tionde.

Ikväll har jag börjat hänga upp adventsljusstakarna, börjat med hemtentan och legat i soffan och druckit julmust framför filmer, så mysigt och skönt, precis vad jag kände för. Tänkte fortsätta med det ett par timmar till innan det blir sova. I morgon ska jag hänga upp resten av adventsstakarna och göra julfint, sen blir det med största sannolikhet partaj!

Julpynta Nacka Forum!

Igår spenderade vi kvällen med att julpynta Nacka Forum. Vi monterade girlanger och klädde dom med julkulor i olika storlekar. Min gissning är att vi gjorde ungefär 50 girlanger och alltså.. ca 200 julkulor! Efter sex timmar var vi mer än redo att åka hem, med kurrande magar avslutade vi kvällen/natten på Mc Donalds i vetskapen om att vi aldrig mer vill pynta... ett centrum iallafall!

Välkommen onsdag!

Och veckan bara rullar vidare, idag är det onsdag och ja, halva veckan har gått. Gick och la mig rätt sent igår för jag satt och skrev på en klarspråksartikel till seminarie nummer två idag så jag är extremt trött! Ikväll blir det kanske jobb och om de inte blir jobb då tänkte jag nog träna. Men först är det skola, en ganska så lång skoldag men det är bara roligt, min klass är fin fin. Hoppas bara inte att tågen krånglar så mycket idag, det orkar jag inte med. Men tillsvidare, ha en bra onsdag! Puss.

Lussebullsbak!


Julklapp till mig själv ?


Jag ser det snöar!

Åh det snöar, va glad jag blir! Jag har verkligen hoppats på snö i flera veckor nu och så idag, lagom till mitt och Jessicas bak så kommer snön, härligt! Nu ska jag njuta och skapa julstämning, ha en bra dag!

Bakning på G.

Lussebullsbak och middagsdejt med min fina Jessica idag! Till baket ska vi spela julmusik på högsta volym och dricka julmust, åh vilken underbar tisdag!

Min vecka!


Åhh jag vill åka... igen!


It's monday... again!

Och så var det måndag igen, ny vecka, nya möjligheter! Min vecka är inte lika full som förra veckan och det är faktiskt väldigt lugnt i skolan med stort OBS för att vi ska skriva hemtenta mellan onsdag-onsdag och ett ex antal skrivuppgifter, men det ska nog gå väldigt bra. Idag står powerwalk, storhandling, plugg och att leta/rensa adventsstakarna på schemat. Jag verkligen längtar efter att få upp stakarna och stjärnorna i fönstrena, det är så otroligt mysigt när det ljuser i alla fönster, det skapar stämning.

Jag har förresten kommit ganska långt i juklappsjakten, ja alltså.. jag har ju inte handlat någon julklapp men jag har redan bestämt mig för vad jag ska köpa till tre personer och har ett antal ideer till resten, åh så skönt.

Ishockey

Nu åker jag och spanar in Nynäs - Väsby. Jag orkar inte sitta inne hela dagen, trots att jag egentligen inte orkar gå ut.. Dilemma? Japp, men nu tar jag mig ut, hem kan man alltid åka om man ångrar sig. Heja Nynäs!

Some Mulberry from Santa


Julstämning!

Har försökt skapa lite julstämning i bloggen och då vart jag såklart sugen på att göra en ny design. Nu har jag både fallande snö och lite juligare färger, juletider är nu välkommna. Idag gör jag så lite som möjligt på så lång tid som möjligt, jag är trött och orkerlös efter den ganska intensiva skolveckan och fredagens party. Har inga som helst planer för dagen förutom middag hos pappa ikväll, skönt!

Lördag utan ångest

Kul kväll/natt igår, som vanligt! Jag är verkligen glad över att ständigt i mitt liv vara omgiven av underbara människor som får mig att skratta och må bra dagarna i ända. Somnade runt klockan sex i morse och vaknade klockan 14 bredvid min fina Jesse. Låg och skrattade och pratade om gårdagen ett tag och sen gjorde vi oss i ordning och åkte till... ja systemet och fyllde på förråden som tog slut igår. Tanken var väl egentligen att jag skulle följa med Jessica till hennes syster ikväll på tjejkväll och sedan utgång men jag tror jag bangar, är hemskt trött och så måste jag börja tänka på levern, såhär kan vi ju inte hålla på.. dock är det ju så kul!!

När jag vaknade idag kände jag verkligen ett sånt himla lugn, vilket är extremt ovanligt dagen efter det att jag druckit, jag får ju nämligen 7/10 gånger ångest. Tror den icke befintliga ångesten idag beror på att jag känner mig tillfreds med livet, jag har mina vänner, min man, mitt liv och framtiden känns ljus. J & M är dessutom over the top, så extremt fina vänner, det är precis vad dom är, älskar er.

Nu ska det bakas cupcakes!


Hemmafixar dag!

Fredag igen! Älskade, älskade fredag! Jag ska byta gardiner, börja planera julklappar, baka, laga mat och bara mysa här hemma idag, riktigt skönt med helg efter den här veckan som bestått av mycket skola och mycket hjärnverksamhet. Hoppas på lite festligheter ikväll, förra veckan var ju så lugn!

Btw. Igår stod jag och pratade med Jessica i mobilen samtidigt som jag sköljde disk som skulle in i maskinen. För att kunna ha båda händerna fria till disken så håller jag mobilen mellan örat och axeln och rätt som det är känner jag hur den glider ner och landar mitt i diskhon och ja... vattnet rinner. Jessica hör mig skrika "JESSSICAAA....!!" sen blir det tyst. Mobilen dog inte men högtalaren och micken "pajade" så jag kunde inte prata med någon, ingen hörde mig och jag hörde inte dom. Nu fungerar den dock, skumt det där med teknik. Så det var andra telefonen som badade för mig, förra tog sig ett ölbad på nyår och denna en tur under kranen, härligt att jag är så rädd om grejerna! Borde nog rota fram en Nokia 3310 eller något sånt...

YSL Rouge Volupte - #16

Jag älskar mitt Rouge Volupte #2 från YSL. Nu i jul tänker jag dock på nummer nummer 16, den perfekta röda nyansen.

"Att leva med Zlatan är inte lätt - men rätt"

Idag på väg hemåt gick jag in på pressbyrån och rekade i tidningshyllorna. Letade efter något att läsa på tåget hem och där stod den; Det omtalade december numret av Elle, prytt av Helena Seger. Min förakt mot Zlatan fick mig att vilja släppa magasinet direkt, men så påmindes jag om att jag häromdagen när jag gick tittade fotbollsgalan faktiskt funderade på: Vem är egentligen Helena Seger? Vad är hennes historia? Och hur är det att leva som fotbollsfru till en av världens mest kända idrottsmän?. Rubriken var så cheesy att jag ville spy och bilden på Helena med en för stor blandning av deisignermärken spädde bara på min förutfattade mening; Bimbo 2.0. Men jag köpte iallafall tidningen och med inga förväntningar alls började jag läsa personporträttet om den medieskygga Helena som aldrig figurerar i media eller ger några som helst intervjuer, en person de flesta vet vem hon det är, men inte vet någonting om. Efter att ha läst den fyra sidor långa intervjun är jag både inspirerad och imponerad. Detta är ingen kvinna som vill leva i rampljuset, ingen kvinna som lever på sin världsberömda fotbolssspelande killes framgång. Istället är hon en hårt arbetande kvinna med många järn i elden, 400 högskolepoäng, mamma till två barn, framgångsrik och rik sedan långt innan hon träffade Zlatan, hon är en kvinna på 40 år som föll för "fel" kille. I intervjun berättar hon om livet som ofrivillig världskändis, sin karriär, om kärleken för deignerkläder och om att vara mamma, hennes historia. Bilderna är helt fantastiska och min förutfattade meningen om Bimbo 2.0 ? Den är totalt bortblåst. Helena Seger är riktigt snygg och jäkligt ball, inte för att hon är Zlatans flickvän utan för att hon står upp för den hon är, Helena Seger. Inte Zlatans Seger.


elle12_los


helenaseger_elle10


helenaseger_elle20

SOME Wishes for Santa!


Min tisdag

Dagens stora plus: Jag har röjt klart i köket och städat varenda liten yta som finns i hela köket. Vårt kök är nämligen det ända stället i lägenheten som ännu inte genomgått renovering och det är minst sagt fallfärdigt, köket blir därför alltid lidande, med andra ord vi skiter i det. Men i lördags så kände jag att jag inte orkade med kaouset och skiten längre så. Nu är det rensat och så städat det kan bli i detta skick. Nu väntar nya gardiner, blommor, ny duk och fönsterlampor sen är det bara vänta till renovering som förhoppningsvis påbörjas i vår. Fönsterlampor får dock vänta till efter jul, för snart ska ljusstarkan upp igen!

Dagens stora minus: Min mac visar ett utropstecken vid batterisymbolen som talar om att jag borde uppsöka en "verkstad" med datorn för det är något knas med batteriet "som inte märks när jag använder den". Jag orkar bara inte innan jul, jag har önskat mig en hårddisk i julklapp och är rätt säker på att jag kommer få en och innan dess tänker jag inte lämna in något, så typiskt. Annat minus är också att jag inte träffat Jessica eller Marcus på två tisdagar i rad nu, gosch jag vill att soffan ska vara full med människor och kaous den här veckan, men så verkar det inte bli.

Helgen som gått

Produktiv dag, vi har hållit på precis hela dagen! Har röjt i köket och slängt två sopsäckar med saker och så även pappkassar, kasta skiten på sopptippen, så skönt! I övrigt har helgen bjudit på vin, ost och kex, massa skratt med jessica, hockey, mer hockey och ja.. just nu lagar jag tacogratäng och tittar på hockey! Efter maten och hockeyn ska jag åka hem till pappa och överlämna en liten farsdagspresent och sen åka hem till mamma och hjälpa dom med något dator strul. Nu, fortsätter matlagningen och att heja på Sverige och speciellt på nummer 27, heja, heja!

TGIF

Underbara fredag, det är verkligen en speciell känsla! Ska köra en maskin tvätt till och sen tar jag helg. Ska inleda helgen med att laga tacogratäng till middag och sen tänkte vi nog åka upp till ishallen och kolla hockey, myspys. Imorgon är det fixa hemma dag som gäller och så ska jag vara hundvakt så förhoppningsvis ska jag hinna med en lång promenad också! Trevlig fredag!

Jess & Jag för två veckor sen, MR Potter & The police Woman


Vill ha helg

Dåligt på bloggfronten igen! Beror på att det är fullt ös! Igår i skolan var jag så trött att ögonen fick i kors efter x-antal timmars plugg. Dessutom var jag grymt illamående, elastiska tacochips, sur creme fraiche och vidrig köttfärs till lunch satte sina spår.. Nu har vi bestämt oss för att byta matställe och jag, andrea och maggan, vi tar aldrig mer nacho tallrik. När jag kom hem runt sex slockande jag och vaknade sedan lagom till PH och sen vart det plugg resten av kvällen. Nu längtar jag till helg, även om jag är ledig, det är nämligen skit trist att vara ledig själv. För helgen har jag inga planer, och inte har jag tänkt mig skaffa några heller, det känns så otroligt skönt! Jag och Henkan har bara tänkt att vi ska vara med varandra, ta helgen som den kommer och fixa en massa hemma, projekt som avstannat... Förhoppningsvis träffa mina vänner en sväng också, har inte träffat dom på hela veckan! M & J har det nog aldrig gått så här långt mellan att jag träffat de senaste hundra åren!

Järngängets hockeytisdag

Vilket skit väder det är ute idag! Jag hoppades verkligen att det skulle ligga snö på marken när jag vaknade idag, men inte det inte, jag vaknade av att de pissar ner snö/regn och blåser storm, suck. Idag ska jag på middag på jobbet med alla jobbarkompisar från i somras och med ordinarie personal, vi ska göra en massa tävlingar och så också, så jag ska vara där klockan fyra. Annars då? Det är tisdag, men på tv'n är det ingen hockey ikväll, det är uppehåll för någonting. Därför är "järngänget" osäkra på hur tisdagskvällen kommer att bli.. Kanske ses vi ändå och pratar en massa skit, hoppas annars kommer jag börja sakna!

Och nu?

Jag hatar verkligen söndagar.. ångesten är alltid min "kompis" på söndagar, jag förstår inte att en dag kan medföra sån jäkla ångest varje vecka som söndagar gör! Idag är jag som vanligt trött och det flyger tankar och funderingar i huvudet. Jag vet precis vad jag borde göra för att slippa söndags ångesten men det är just det där med att agera, att göra saker man inte vill, det är förbannat svårt. Det är svårt att agera mot sin vilja, ibland funderar jag på om det verkligen är rätt att följa hjärtat? Ibland tror jag nämligen min hjärna är smartare än mitt hjärta. Men jag är jag, imorgon finns inga problem, imorgon mår jag topp, nästa söndag, dåligt igen. Jag kommer aldrig vara den som agerar, nej jag gnäller, jag skäller, jag gråter och jag gräver mitt eget hål, ingen annans. Så därför förblir söndagar, dagen jag bara vill hoppa över.

War at roses

Bästa GG avsnittet den här säsongen. Gåshud hela avsnittet, det var magiskt. Robyns akustiska version av "Hang with me" var toppen på kakan, helt fantastiskt!


Marcus 20 år

Ingen uppdatering, har varit upptagen! Igår var en riktigt, riktigt lyckad dag och kväll. Dagen började med att syster kom hem till oss och städade och jag tvättade en massa, senare kom Jessica och "hjälpte" mig att välja kläder och så till kvällen. Vi tog senare en vända på stan och systemet innan jag stressade hem och gjorde mig i ordning för att åka till Marcus och fira honom eftersom han fyllde år i torsdags. Hemma hos Marcus bjöds det på dricka, god mat, efterrätt, skratt och en massa fina människor, Ulrika och Perra hade verkligen lyckats med att ordna en bra kväll. Efter Marcus tog vi tåget in till stan, gick på donken, träffa pundare och hamna nästan i fight över en toalett och så hamnade vi tillslut på Lobby. På Lobby dansade och drack vi i många timmar innan vi alla började känna oss klara med Lobby, vi hoppade då in i en taxi och åkte hemåt. Hamnade på efterfest i Nynäs, där drack vi ännu mer och hade det allmänt fint bara. Tittade på klockan rätt som det var och såg då att klockan var 06.00 med andra ord hade vi druckit i tolv timmar så jag, jessica, marcus och patrik bestämde oss för att gå hem, marcus till sig och patrik till sig. Jag och Jesse började fulla, glada, frussna och med väldigt ont i fötterna den "långa" vandringen hem mot Jessica, dock fick vi skjuts så jag åkte hem. Hade verkligen en super kväll igår, roligaste kvällen på riktigt, riktigt länge!


Och idag? Mindre kul dag. Vaknade klockan 13 och var fortfarande full, med en huvudvärk som inte var nådig. Låg länge i sängen och kved och mådde dåligt... självförvållat, men så värt det! Luktade som ett systembolag så jag hoppade in i duschen och fräscha till mig och sen åkte vi till ishallen för att titta på AJ. Grabbarna såg inte piggare ut dom idag måste jag säga, eller egentligen var väl inte det bara som det såg ut, ingen var nämligen pigg.. kvällen var galen igår! Efter matchen så började jag må bättre och taggade då för en till ute kväll, eftersom jag lovat Garp. Så efter matchen skjutsade vi grabbarna hem och åkte sen för att äta pizza, sen blev det till att åka hem och byta om och sen åter åka till Marcus för att förkröka. Dock så var jag inte på humör alls, egentligen var nog ingen det, jag drack två klunkar och trodde jag skulle spy. Jag gav därför upp, sket i stan och åkte med Jess och köpte chips, dipp och julmust så nu ligger vi som två bakismonster i Jessicas säng och tittar på sex and the city 2. Slutsatsen? Grym kväll, grymt sällskap, grym fest! De måste vi göra om och återigen, grattis till dig BFF och tack för igår.









Min dag i ett fordon på fyra hjul!

Ja jäklar vilken dag jag haft, har suttit i bilen i stort sett hela dagen. Tentan, gick åt skogen men det är bara så det är. Kom hem, drog till systemet med Marcus och Adde, efter det åt vi lunch och bara satt och pratade. Åkte till Haninge, var där en stund, åkte fort hem! När jag precis kom innanför dörren ringde M för dom skulle till Casino Cosmopol och spela och någon gång under dagen hade jag kläckt ur mig att jag kunde köra dom, iallafall dom ville åka, pronto. Så in i bilen, ut på jobbet, byta bil, hem till Mackan, byta till hans bil, in till Länna och byta en grej och sen in till stan. Väl i stan, mat med killarna och så kom Jessica och Emma, lämna Emma på centralen och sen brumma jag och jessica hem, förpestade marcus bil med tjejmusik! Rulla in i Nynäs runt halv tio, stanna hos M och droppa grejer till i morgon osv. Lämnade Jess hemma och klev innanför dörren prick kl 10. Klockan kvart i 12 ringer M, då vill dom hem, pengarna är slut och ja poker är inge kul, typ! Så in i bilen, maxade stereon och var inne på centralen på 30 min. Plockade upp grabbarna och påbörjade redan hemåt, massa skitmusik, skratt och roliga kommentarer senare (efter en avstickare till Sorunda) var det åter dags att byta bil och åka hem. Först skulle dock rutorna skrapas. Kom hem 01.45. Nu ska jag sova, nu, nu, nu! I morgon väntar en spännande dag och kväll, party!

Birthday Boy!

Vad är det för en dag? Jo det är Marcus 20 års dag, hurra, hurra, hurra!
Jag skulle kunna skriva långt och länge om hur bra du är, hur jäkla kul jag har med dig och om hur glad jag är att du är du. Men du och jag vi håller inte riktigt på med sånt där.. Därför säger jag det istället på vårt sätt: Grattis på födelsedagen bästa vän, det finns ingen som är lika mongo som du! <3

Grammatik in my ass...,

Det var länge sen jag var såhär otroligt opeppad på att plugga, faktum är att det inte går den här gången, inte alls. Grammatik som är detta delmoment är så otroligt tråkigt att det inte spelar någon roll hur mycket jag pluggar, det går in och sen ut, inget fastnar. Jag känner paniken arta sig hos mig, vad tusan ska jag göra? Jag kan allvarligt talat inte ett smack mer än det jag lärt mig på föreläsningarna och ja, face it? Det är inte speciellt mycket. Jag får ont i huvudet av skiten, grammatik är tortyr, jag bryr mig ärligt talat inte om vad tema-rema är och jag struntar i vad som kännetecknar en huvudsats och en bisats eller hur man för in en mening i ett positionsschema.. jag dör lite för varje sekund, jag hatar grammatik. Jag vill ha torsdag eftermiddag, eller helst fredag, så jag kan skita i grammatiken, supa mig full och dansa hela natten med mina vänner!

Min tisdag

Och så var det tisdag igen.. Som vanligt på tisdagar kör vi på hockey, massa skitsnack och mat. Ikväll orkar jag dock inte laga mat så grabbarna ska snart åka och köpa pizza till sig och sushi till mig och sen köper mackan pizza till sig efter träningen! Annars idag har jag pluggat till tentan och så varit på 3D bio med mamma och Alva. Vi såg en tecknad barnfilm som hetter "Sammy" tror jag, super gullig film och 3D bio är ju bara så roligt! Annars har jag inte gjort ett smack förutom att jag lagt in en beställning på sex and the city 2 och en bok (till!) på cdon.com. Vill
ha filmen, släpps imorgon!

Missoni home

I julklapp önskar jag mig textiler från Missoni home i form av handdukarna ovan, till vänster. Så snyggt att bryta av allt vitt och svart med! Jag skulle inte heller tacka nej till mattan!

Confession time

1. Jag har inte börjat att plugga till grammatik tentan på torsdag, jag bara skjuter på det och snart är det försent!
2. Jag har världens ångest över vad jag ska köpa till marcus i födelsedagspresent
3. Jag har ingen ork till någonting idag
4. Jag är tokigt shoppingsugen
5. Jag är helt säker på att jag hamnat i min årliga höst depression!

RSS 2.0