!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Torsdag 31/3

Spenderade kvällen igår hos mamma efter en skön och ledig dag, allt i skolan blev inställt pga sjukdom, skönt! Hjälpte mamma att plugga och åt mat sen bestämde Jossan och jag oss för att gå ut och gå, Alva blev skitsur över att "hon aldrig får följa med och göra någonting" så det slutade med att alla syskona Strandberg gick ut på promenad. Vi gick till kvantum där vi handlade lite saker och sen gick vi tillbaka hem, då var det kallt och väldigt mörkt och jag tror Alva börja ångra sitt tjatande om att få följa med "Åhhh shit, jag känner inte min kropp!!". Kom hem lagom till Greys Anatomy, betalde räkningar framför tv'n och sen vart det big brother innan jag tvärsomna.

Just nu är jag i skolan, två dagar kvar på grupparbetet, idag opponerar vi på en annan grupps arbete och imorgon redovisar vi. Ikväll bär det av för att kika på hundvalpar med Carina, bara titta! Plånboken ska henkan gömma för mig säger han och ja det är väl lika bra!


Lyx!

Vi har jobbat med ett grupp-projekt i skolan i en vecka nu och deadline är imorgon. Kom till skolan imorse och vi jobbade på hårt och blev färdiga redan klockan 13, helt klara! Det betydde att vi alla lugnt kunde gå hem klockan 13 och så inget arbete med detta imorgon, vilket betyder sovmorgon till typ 10.30! Kom hem redan vid klockan 15 idag och då hade jag dessutom uträttat några ärenden och nu ligger jag här i sängen och tittar på tv, vilket jag kan göra hela kvällen utan dåligt samvete!

Köpte dessutom senaste numret av Amerikanska Vouge idag som pryds av Gaga herself så den ska jag gotta mig med ikväll, tror jag toppar det med mitt nya te och lite choklad!

En helg med fina vänner!

Haft en satans bra helg! Först tacos med familjen och sen bio med emma i fredags, en riktig skrattfest! Lördagen spenderades med att storstäda hela lägenheten och sen äta sushi med Henkan & Adde. Vi satt sen i soffan hela kvällen och pratade, skrattade och tittade på tv. Grabbarna snarkade gott i soffan runt 12 tiden och då gick jag in o sovrummet och tittade på film. Vaknade trött som attans imorse men drog oss upp och gjorde oss i ordning. Mötte Adde och Therese på parkering och åkte sen ut på havsbadet för Brunch bestående av; äggröra, bacon, paj, sallader, kyckling, potatis, lax ostar, kex, pannkakor, frukt, desserter och en massa kaffe, det satt väldigt fint i magen! Under brunschen disskuterade vi vad vi skulle spendera resten av dagen med och till Henkans stora besvikelse så föll valet på Ikea, så efter brunchen brummade hela gänget dit. Köpte blommot, sängkläder, hyllor och diverse småsaker. Väl hemma hann jag ta en powernap sen bar det av till pappa för middag bestående av kött och potatis med glass till efterrätt. Min mage är inte van vid att äta två enorma mål (plus några småsaker) på en dag så kroppen har varit i chock och jag har haft magont hela kvällen, men det vare värt, vi har haft så otroligt trevligt! Nu väntar en lång vecka med massa jobb i skolan och sen hoppas jag på en massa bästis mys, det har inte blivit något sånt i veckan och så har vi varit separerade en hel helg vilket knappt hänt sen i September, saknar dig min fru!


Min andra tallrik Brunch, slurp!

The World Of Rebecca Simonsson!


Fem saker om mig!

Såg att min syster hade lagt upp en lista med några saker om sig själv så jag tänkte att det kunde vara roligt att göra samma sak. Så här kommer fem saker om mig själv!

 

- Jag hatar att komma försent. Det finns inget värre än att vara försenad, jag kommer alltid fem minuter tidigare eller precis på utsatt tid (med undantag för när jag umgås med Jessica för då är jag alltid sen….). Mina vänner säger alltid att om dom kommer innan mig, ja då är det något fel. Jag får liksom svettningar och blir nervös om jag är försenad. Skyller på mina föräldrar som ALLTID är och har varit sena och när jag var liten, utan körkort och tvingad att behöva anpassa mig efter dom så kom vi alltid sist (det gör dom fortfarande) och det är ju så skämmigt!

 

- Ja älskar att planera! När jag ska åka bort så kollar jag upp precis allt innan. De bästa restaurangerna, bästa shoppingadresserna, enklaste sättet att ta sig från flygplatsen osv. Jag hatar att lägga semestertid på att vara förvirrad och komma bort utan vill liksom ha kontroll (precis som alltid). Detta planerande gäller också mitt vardagliga liv.

 

- Motivation styr mitt liv. Om jag vaknar en dag och känner mig omotiverad så är det svårare för mig att ta mig upp ur sängen än om jag ligger supersjuk i sängen med världens feber. När motivationen är i botten så hatar jag att det är på det här sättet, det är ju inte direkt så att man kan vara hemma från skolan för att man är omotiverad, men gud så jobbigt det är att känna detta! Å andra sidan så är jag oftast motiverad i allt jag tar för mig vilket bidrar till att jag slutför allt jag tar på mig med goda resultat!

 

- Jag är beroende av tidningar… och tv-serier! När jag går förbi en tidningshylla så är det jobbigare för mig att låta bli att köpa en tidning (eller två) än vad det är att låta bli att köpa godis. Jag lägger ruskigt mycket pengar på tidningar, allt från karriär och livstilsmagasin till modetidningar, skvaller och inredning. Favorit tidningarna? Amerikanska Elle & Harperz Bazar. När det kommer till tv-serier är jag utom all räddning, jag följer allt och lite till, det finns liksom inget stopp och mittt skåp med dvd boxar svämmar över. Favoriterna? Gossip Girl, One tree hill och allt som någon i familjen Kardashian rör vid.

 

- Jag är väldigt flygrädd! Min flygrädsla begränsade mig fruktansvärt mycket förut vilket ledde till att jag inte ville resa när jag var 12-15 men jag var ju tvungen, resa är ju bäst. Jag skrek, grät, hyperventilerade och vägrade gå på planet, det ledde till att jag var tvungen att ta tabletter, blev groggy och somna. Min flygrädsla blir dock bättre för varje gång jag flyger någonstans. Nu för tiden har jag dock blivit bra på att hålla det för mig själv, jag hyperventilerar fortfarande men mest på insidan och när det låter lite hoppar jag till. Oavsett hur lång flygningen är så kan jag inte heller sova, inte många minuter alls, vilket leder till jetlag x 10 000.


Jag gillar att städa?

Lördag, solen skiner och vi är hemma och städar! I vanliga fall är städning inte det roligaste som finns men de senaste veckornas hårda arbete har lett till att vi inte storstädat (inte städat alls) på hur länge som helst, så jag har faktiskt sett fram mot idag med en viss glädje. Bion igår var förresten helt underbar, så himla gullig film, lika gullig som sällskapet Emma! Ikväll ska henkan nog gå ut med några av mina/sina kompisar, själv tänkte jag åka och hyra tjejfilmer och köpa något gott att äta, jag är påväg att bli förkyld och känner inte för att göra annat än ligga i soffan och att jag får göra det ensam gör faktiskt ingenting idag! Imorgon blir det Brunch på havsbadet med Andreas & Therese, åh så mysigt, matkoma på HÖG nivå är att förvänta. Puss och kram, ha en fantastisk lördag i solen!

Vårsolen gör allt så mycket roligare!

Det är så otroligt skönt med helg! Tog helg för ungefär en timme sen och det känns helt fantastiskt, jag tror att det kommer att bli en riktigt bra helg, lugn och skön. Ikväll blir det som sagt bio med Emma, imorgon tänkte jag vara hemma och städa, plocka och rensa lite, förhoppningsvis slinker ett glas vin eller två ner och på söndag har vi pratat om att boka bord ute på Nynäs Havsbad och äta brunch. Det är ju så otroligt vackert ute vid havsbadet och deras brunch ska tydligen vara väldigt bra så vi tänkte slå till i helgen om vädret fortsätter såhär!

 

Nu är jag snart hemma och jag tänkte bege mig ner en snabbis på centrum för att köpa en ny mascara och ett par örhängen till min lillasyster. Hon ringde stolt ringde och berättade att hon tog hål i öronen igår "Utan att gråta" det måste ju garanterat belönas med ett par tjusiga örhängen att ha i om 6 veckor!

Ibland undrar jag om det är möjligt att inte älska Nynäshamn!

Jag ville ta den och springa!


Död, dödare, Tilda.

Den här bloggen är lika död som den som normalt försöker att skriva här. Dagarna springer förbi och jag har dunder mycket saker för mig hela tiden, kul men väldigt hektiskt! Nu är våren iallafall här vilket jag tycker känns helt underbart, häromdagen tog jag en lång prommis på Lövhagen med mamma, alva och Rocky och solen brände faktiskt lite lätt i ansiktet, fantastiskt! Grillat har vi gjort för första gången den här veckan också, Uffes burgare, mums, i helgen eller nästa vecka ställer vi upp vår egna grill på balkongen!

Just nu håller jag på och kollar på aktiviteter i New York.. Det är åtta veckor kvar tills att vi åker men jag har bestämt mig för att bjuda familjen på något roligt i New York, en överraskning som de inte kommer att veta något om och sådant kräver lite planering! I övrigt är det projektarbete i skolan och väldigt mycket att göra men imorgon tar jag helg! Firar helgen med bio med fina Emma imorgon kväll vi ska se "Hur många lingon finns det i världen", den verkar smått fantastisk.

A very long day!

Gaah vilken lång dag! Skola och sen begav jag mig mot stan för ett ärende och kom hem rätt sent, vi blev som tur var bjudna på fläskpankis hos Joppe när vi kom hem vilket var galet skönt! Åkte direkt till mamma efter middagen för att hjälpa henne att plugga, hon behöver en hjälpande hand med skolarbete ibland och jag hjälper gärna till, jag tycker bara det är så galet kul att mamma börjat plugga lite igen. Det är faktiskt beundransvärt att hon efter såå många år börjat ta tag i det igen och hennes studievana är ju inte på topp så därför tycker jag de e fint att jag kan hjälpa till för om de e något jag har så är det vana. Ramlade in helt slut runt klockan 22.15. Har kollat på Big Brother och nu är det hög tid för sömn. Imorgon väntar ännu en lång dag, skola, middag hos mamma och sen ska vi avsluta hennes plugg.

In the game

Den här bloggen har varit dödare än dödast den senaste veckan, det beror helt klart på monsterinlämningen som vi hade förra veckan som krävde 100% engagemang och 200% tålamod. I fredags efter deadline pustade jag ut rejält och åkte till globen för att se när Dif vann över Luleå, en seger som satt långt inne. Hade trevligt sällskap på matchen, Henkan, Joppe, Mackan, Anton och Felicia. Vi stannade för lite mat på vägen hem och jag blev sen droppad hemma hos jessica, vi åt godis, tittade på tv och hängde med grannen som hade fest! I lördags kvista vi iväg till Haninge, jag var i desperat behov av byxor och ett par byxor fick hänga med hem. Städade lite hemma och åkte sen till jessica där jag gjorde mig i ordning, drack vin och försökte hjälpa till lite med matlagning. Runt sex tiden kom resten av "familjen" över och vi åt mat och efterätt och drack. Runt åtta vart det fullt hus och vi umgick och drack till framåt tvåtiden. Då skjutsa mamma hem Henkan och jag och Jessica somnade på en sekund.. Vaknade igår och kände mig som ett mörbultat djur eller som att någon kört över mitt huvud tio ggr om. Åkte hem för att äta lite och la mig sen och sov en stund till, när jag vaknade städades det lite och sen kom grabbarna (joppe, henkan, marcus) och vi tittade på hockey. Jessica kom också över lite senare och efter att Dif förlorat och inte gick till semifinalerna kände vi att det var dags att dra hemifrån då landssorg rådde hemma. Vi åkte och köpte pizza i ett tappert försök att pigga upp, det gick sådär. Tittade på solsidan och sen på någon film på tv och Henkan skjutsa hem Jess. Somnade riktigt tidigt och vaknade ovanligt pigg imorse, pigg men ändå trött, ni fattar?

Ledsen för denna monsteruppdatering men det är så det blir ibland. Den här veckan ser ut att precis som förra veckan innehålla väldigt mycket skola med en tung inlämning. Jag har dessutom läkarbesök och tandläkaren inbokat, inget att se fram emot med andra ord!

Mina visioner!

Många frågar mig vart jag ser mig själv i framtiden, efter mina studier. Vad ska jag göra då? Vad vill jag arbeta med och vart? Jag funderar ofta på just detta och för varje dag som går så kommer jag på något nytt men utgångspunkten är hela tiden densamma, jag brinner för detta "informations samhälle" och att i framtiden få chansen att arbeta med kommunikation, det är drömmen. När jag var yngre ville jag till 200% bli journalist, jobba inom mediebranschen, men framförallt skriva. Jag trodde att journalist var det yrket som fanns om man ville arbeta med skrift, detta var innan jag hittade "Informatörsprogrammet" på Södertörn dvs. Jag har hittat en riktigt bra utbildning, hittat något som passar mig och framförallt breddat min kunskap om vad jag vill göra i framtiden. Att jobba med information handlar både om att skriva och tala, det ena gör jag bättre än det andra. Att arbeta med information handlar mer om att förmedla sanningen än vad journalistik gör, det handlar om att ge människor något vi alla behöver, information med fokus på saklighet och sanning. Journalistik handlar om något helt annat, det finns alldeles för mycket oseriös journalistik. Kommunikation är så jäkla roligt!

 

Om jag har något drömjobb? Klart jag har.

I framtiden drömmer jag om att arbeta med kriskommunikation eller som PR-konsult men mitt absoluta drömjobb finns på SVT, det vore så jäkla roligt att få arbeta på SVT, att få jobba med deras externa kommunikation samt vara en del av alla de fantastiska produktioner som dom gör. Jag ger det… hmm, tolv år.

 


Langar min signatur pose "Victory is mine"!


Om två/tre år...

Jag och Henkan har den senaste tiden pratat allt mer om framtiden och om vart vi ser oss själv om några år. Vi har pratat mycket om jobb och bostad och har båda enats vid att Nynäshamn inte känns som stället vi vill bo på i framtiden. Henkan har sitt jobb inne i stan och i framtiden vet jag med största sannolikhet att mitt jobb inte kommer att vara i Nynäshamn, mina ambitioner sträcker sig nämligen utanför kommungränsen. Jag är en väldigt hemmakär person, jag älskar mitt hem och min hemstad, det faktum att jag har fem minuter hem till mamma och pappa och att jag kan droppa in hos mormor eller svärföräldrarna på en spontanfika eller att alla mina kompisar bor "runt hörnet". Jag älskar det lika mycket som att jag känner igen nästan varenda människa i min ålder som jag ser när jag vistas ute, att jag kan varenda gata i den här stan, att jag känner mig så extremt trygg och att denna stad är så förknippad med en massa fantastiska minnen. Men ju längre fram i livet vi kommer, för var dag som går så går allt mer och mer mot en förändring. Mina vänner börjar röra på sig, pappa pratar om att flytta härifrån de kommande åren och mina syskon börjar att bli stora. Nynäshamn är ett fantastisk ställe att växa upp på, nära stan, i skärgården men för de kommande åren ser jag inte framtiden här. Jag är livrädd för att fastna här, göra som alla andra Nynäshamnare, fastna.

The messy life

Hemma hos oss har kaous brutit ut, någon har släppt en bomb över matbordet, det är tidningar, post-its och pennor i mängder på bordet. Efter en tripp till skolan på morgonen där jag inte alls kunde koncentrera mig bestämde jag mig för att åka hemåt. Begav mig på tidningsjakt och landade sedan här hemma vid bordet med mina tidningar. Just nu är det tidningstillverkning på hög nivå som pågår och tidningarna på bordet har scannats efter material att använda. Tror helt klart att jag underskattat tiden det tar att tillverka ett uppslag! Jag skulle faktiskt hellre just nu ta en promenad i vårsolen eller slå mig ner på balkongen mot väggen med en kopp kaffe och njuta i solen en stund. Men istället sitter jag här, jag och mina tidningar och min stora kopp kaffe life sucks! eller njae kanske inte!

Helgen som gått...

Bloggfrånvaro! Har spenderat hela helgen på jobbet med undantag för i lördags kväll då jag efter jobbet låg hemma i Jessicas soffa tillsammans med jessica och mickis och tittade på när Mr Eyecandy vann melodifestivalen, mums som Maria skulle ha sagt! På tal om Maria Montazami så kom min väska (som jag på något konstigt sätt lyckades vinna) hem till mig i fredags. Den är jäkligt tuff faktiskt, inte en väska jag skulle gå för i vanliga fall kanske, men den har karaktär, den är läcker och väldigt annorlunda och sånt gillar jag, får lägga upp någon bild asap!

Den här veckan väntar skola hela veckan och sen festligheter i helgen hos min bästa vän som jag ser fram mot! Det har varit för mycket slappande och för lite partaj den senaste tiden! Imorgon är planen att jag ska ta en powerwalk med jessica och när sjukhuset öppnar, droppa in för att lämna prover och sen åka mot skolan!

Grattis lillasyster på din dag!

Jag kan inte riktigt förstå att tiden går så extremt fort. Jag och Marcus pratade för några veckor sen om hur fort tiden går och om hur våra syskon faktiskt börjar att bli vuxna, var dom inte små nyss?! Vi båda två minns varandras syskon som extremt små och det är den bilden som liksom etsat sig kvar i huvudet i alla dessa år men vi båda två börjar faktiskt känna att våra syskon kommer ikapp oss.
-----------------------------------------------------------------
Idag är det min "stora" lillasysters födelsedag, 16 år, satan vad det går fort. Jag tänker fortfarande på min lillasyster som väldigt liten och oskyldig och har ibland svårt att faktiskt förstå att hon kommit till den punkten i livet där våra konverationer handlar om killar, kompisar, skola, relationer och saker som storasyskon inte alltid vill höra. Hur tusan hamnade vi här? Människor har ständigt sagt att jag och min syster är så väldigt lika, tills det att dom lärt känna oss ordentligt det vill säga, för faktum är att vi är som dag och natt. Jossan och jag har alltid fått kämpa väldigt hårt med att vi varit så olika som personer, vi har haft våra konflikter och våra mindre bra tider och ibland har jag funderat "Är jag verkligen inte adopterad?!" Men ju äldre min syster blir ju mer börjar jag förstå vad människor och framförallt våra föräldrar menar med att vi är lika. Jag ser mer av mig själv i min syster för varje dag som går, kanske inte så mycket utåt sätt, på sättet vi är som människor men jag känner igen mig i den djupare biten. Vi tänker väldigt ofta likadant, har en förmåga att överanalyserar allting, är känslomänniskor, bryr sig mycket om människor men har ibland svårt att visa det samt att vi tänker, hela tiden. Utåt är likheterna inte många, jag pratar (för mycket), tar för mig och tar plats och Jossan står bakom, Jossan sätter ord på papper och i tal om sina känslor och jag sitter tyst i ett hörn och gråter. Vi är så olika men ändå lika.
-------------------------------------------------------------------
Josefin, du är så himla mycket, du är smart, du är snygg, du är begåvad, du är snäll och du är en fantastisk människa. Jag är så himla stolt över att vara din storasyster och det är så mycket jag vill att du ska veta, jag vill att du ska veta att du kan gå precis hur långt du vill, att du kan få precis allt du vill ha och att du ska vara precis den du är men framförallt att du aldrig är ensam. Jag älskar dig lillasyster och fast du inte är så liten så kommer du alltid att vara det för mig och jag kommer alltid att vaka som en örn, oavsett om du vill eller inte! Grattis på 16 års dagen!
London 2010

Improvement?!

Åh så jag önskar att jag kunde säga att helgen äntligen är här och att nu ska det njutas till fullo! Anledningen till att jag inte hoppar glädjeskutt? Anledningen stavas t j u g o f y r a timmars arbete, låånga dagar! Jag tycker å andra sidan att det är väldigt kul att jobba men eftersom jag inte varit på topp de senaste veckorna så kommer jobbet som är planerat sedan långt tillbaka lite olägligt i tid, men det är bara suck it up och istället fokusera på de roliga eller fina saker som jag kan köpa/göra för pengarna. Kan dock trösta mig med att skolveckan varit oväntat lugn och att målet/löftet som jag hade med den här veckan; att inte stressa kring fredagens-deadline var något som jag faktiskt lyckades med, jag var klar igår, say what?!

Egentligen börjar jag jobba klockan 11.00 men jag måste in till stan först för att sedan åka direkt till jobbet så jag landar nog inte på jobbet förens framåt fyra tiden och sedan hemma i soffan igen runt 21 tiden. Hoppas alla får en fantastisk helg och återigen grattis till min "Lillasyster" som fyller 16 år idag.

"Start doing things you love!"


Klona mig!

Det är så extremt mycket saker som händer i mitt liv på samma gång! Just nu är det väldigt mycket i skolan och jag springer titt som tätt till läkaren för besök. På fredag ska jag vara i skolan i huddinge, vara hos tandläkaren i nynäs, vara på jobbet i nynäs samt vara på ett läkarbesök på odenplan, samtidigt?! Kloning anyone?!

Idag är jag hemma och har helg eftersom jag inte får någon i helgen, ska ta mig en långpromenad nu medans tvättmaskinen går på högvarv, det är så fint väder och det ska bli så fantastiskt skönt att komma ut!

I Love You Like A Fat Baby Loves Cake


Vi!

Party, klackar, alkohol, snygga kläder, skaka rumpan och bli full i all sin ära men ikväll ska jag göra det bästa. Ligga hemma med min bästis och bara mysa, tända ljus, hemmagjord pizza, godis, tv och så varandra, jag vet att vi låter som ett kärlekspar men det gör inget för det är precis så det är. Tilda och Jess, and I'm proud!

Illustrator, I hate you!

Skola hela dagen! Håller på att arbetar i illustrator, vilket jag verkligen hatar. Jag besitter ingen konstnärlig förmåga över huvud taget, att rita på papper med penna är svårt nog, att rita med musen på datorskärmen det är ännu svårare. Åt en god och lagom lunch med Emma, Joanna och Victoria och var sen på en helt värdelös föreläsning, så istället för att lyssna spelades det mobilspel. Föreläsningen skulle hålla på till 15 men slutade redan klockan 14 och då rörde jag mig hemåt. Stannade och handla på vägen och när jag kom hem kände jag att det var lika bra att ta tag i lite städning så jag bara röjde, dammsugaren for fram och så även mopp och disktrasa. Känns otroligt skönt att vara klar med dagens städning! Nu sitter jag och försöker få till min föbannade bild i illustrator. Lär sitta med den här bilden ett bra tag. Förhoppningsvis så länge att jag blir klar och kan vara hemma imorgon och rensa garderoben samt hjälpa mamma med någon skoluppgift istället för att åka till skolan för att jobba färdigt. Nu måste det sättas fart!

Vänskap är samma sak som kärlek

Jag funderar väldigt ofta på vad det är som får människor att agera så extremt olika i olika situationer och förhållande i livet. Fokus för mina tankar brukar ligga på hur människor som kallar sig någons vän bara kan gå bakom ryggen på denna person och hugga. För mig är vänskap något som är lika heligt som vilken annan relation som helst i livet, kanske till och med den ibland den viktigaste relationen jag har. Har människor som hugger en vän i ryggen aldrig någonsin känt de där känslorna som bara vänner kan framkalla? Aldrig känt den där känslan av att vara älskad, omtyckt och att ha någon som förstår en, som bara vänner kan ge? Det är ju faktiskt så att man kan välja sina vänner, sin familj väljer man inte, de måste älska en, ens vänner älskar en för den man är och inte för att dom måste. Hur kan man välja att medvetet hugga de människorna i ryggen? Att gå bakom ryggen på dom? Och att medvetet såra? Jag skulle man vill ha i sitt liv och jag har valt, de människor jag har i mitt liv, dom älskar jag verkligen, genuint.  aldrig i mitt liv kunna göra så mot någon jag bryr mig om. Tyvärr har jag dock träffat människor som absolut inte har något problem att göra så, människor som kallat sig mina vänner. Dock har jag lärt mig att klippa banden och släppa människor, att låta dem gå. Det är en extrem frihetskänsla att själv kunna välja vilka människor man vill ha i sitt liv, de människor jag har i mitt liv, de älskar jag genuint, extremt mycket.

Idag är en bra dag

Hade en jätte deppis kväll igår. Mitt pshyke börjar ta stryk av att ständigt vara sjuk och att inte veta vad som egentligen är fel. Igår snurrade det en massa ord och begrepp i huvudet och jag började att dra föruthastade slutsatser och blev ledsen. Dessutom var jag så öm i kroppen att jag ville sjunka genom jorden.. Idag vaknade jag dock piggare och ser istället allt tvärt om. Idag mår jag ju faktiskt bra! Det tänker jag ta vara på precis som jag tänker ta till vara på alla såna här dagar. Skolan väntar på eftermiddagen, efter sjukhusbesök, längtar till skolan och alla fina klassisar!

Fantastisk film!

Avslutade den här jobbiga dagen med en film, valde love and other drugs och jag blev verkligen inte besviken! Jake Gyllenhall är smoking hot och Anne Hathaway är lika fantastisk som alltid. Jag gillar verkligen Anne Hathaway, hon är rolig, snygg och kan både få en att skratta och gråta, en otroligt mångsidig skådis! Jag tror att den här filmen kommer bli en favorit i "Romantiska tjejfilmer" hyllan.


RSS 2.0