!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Confession Time: Gulity pleassure number 1.

EVERYTHING KARDASHIAN!

Sommaren 2011

Eftersom jag varit högst frånvarande här så tänkte jag bjuda på ett litet plock av bilder från sommaren som gått. Det har inte blivit mycket bilder då det uppenbara har konstaterats, vi har alla bara jobbat och jobbat. Här kommer iallafall det som legat i min kamera och skräpat hela sommaren.
Hade turen att få inleda sommaren med en fantastisk vecka i min favoritstad!
Kom hem från Usa.. Åkte kundvagn hem en ljuv sommarnatt/morgon med fina vänner
Dansade loss på Summerburst med bästa vänner
Spenderade flertalet dagar och kvällar ute med båten
Lillasyster hade bal och jag hjälpte henne att göra sig redo, hon var så vacker...
'
Hon gick sedan ut nian och jag var så stolt...
Mindre modellen lillasyster slutade samtidigt Sex-års, min stora tjej!
Jag och Jessica åkte på en 24-timmars Roadtrip...
Vi hade en trevlig biltur med skitmusik, godis, donken och varandra...
Vi hamnade tillslut i Dalarna!
Vi nattbadade, umgick med vänner och sov i bilen på en parkeringsplats, mysigt!
Vi tittade på alla Harry Potter filmer och avslutade sedan med världspremiären av den sista filmen
Firade en lugn och skön midsommar hemma efter en lång arbetsdag...
Vi skålade, åt och hade det bra
Söndagsmiddagar med bästa vänner blev till en tradition
Grillade frusna korvar och hade det mysigt i kvällssolen
Åt gourmet lunch med Jessica och plaskade i en rosa plast pool hela dagen
Åkte båt och badade på kvällarna
Vi åkte en massa, massa vattenskoter!
Var på inflyttningsfest...
.. och drack lite för mycket vin
Åkte på Norrlandssemester, fick punktering, njöt av ledigheten och försökte leka naturmänniskor

Skolstart!

Nu börjar verkligheten igen, om några timmar iallfall och jag känner mig riktigt peppad och laddat för hösten! Kursen som vi ska läsa heter "Information i teori & praktik", den känns super spännande! Skolan kickar igång igen om ett par timmar som sagt och här sitter jag sömnlös... Sov halva dagen och nu är det därför svårt att sova men så länge MTV Video Music Awards är på så gör det ingenting, det är ganska mycket tradition att titta på Award shows mitt i natten (remember Jess?). Jag kickar inte bara igång det här med skolan imorgon utan jag LOVAR att det här med bloggen kommer igång i samband med höstens sysselsättning; skola, rutiner är nämligen nödvändiga för att någonting ska fungera i mitt liv.

Nu bara babblas det en himla mycket, jag ville väl egentligen bara kika in och skrika till att jag kommer börja blogga nu igen, promise!
-----------------------------------------------------------------------------
Ps! Jag har/är flitigare på att uppdatera min twitter & min instagram så om ni är nyfikna, kika in och följ mig där också. DS.

Californien winter 2011/2012

Nu när sommaren helt klart börjar lida mot sitt slut och regn, mörker och höst väntar runt hörnet, då längtar jag verkligen till Kalifornien! Imorgon är det fyra månader tills det bär av och jag är helt säker på att tiden bara kommer att flyga förbi! Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort från Sverige ett par veckor i vinter, åh så jag längtar!
Los Angeles, Las Vegas, Malibu, San Fransisco och San Diego är bara några av alla de platser vi kommer att besöka.. längtar!

I'm back

I mitt huvud är det redan höst, så vad säger vi?! Är det kanske dags att kicka igång den här bloggen efter sommarens break. Just nu i mitt liv händer det så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Sedan i tisdags är jag ledig från allt vad jobb och skola heter och jag håller fullkomligen på att dö av tristress. Städa orkar jag inte göra mer och alla filmer jag vill se har jag sett. Träningen ska jag komma igång med igen men det blir nästa veckas projekt, den här veckan försöker jag njuta av att slippa livets alla måsten, hur det nu går.. Igår firades Jessica av med trerätters middag, mindre fail men kul var det! Idag skjutsa jag henne till Arlanda på morgonkvisten och hängde med henne där en stund, en frukost och en smoothie senare åkte jag hem, gjorde ärenden och åkte hem och sooooov. Skolan börjar inte fören om elva dagar vilket känns långt bort just nu! Jag är ju så "uttråkad" ?!

#Har återupptagit mitt twittrande igen, satsar på att bli den nya Gaga med tolv miljoner följare eller kanske nästa Justin Bieber? Skämt och sido, Twitter är skit kul igen: http://twitter.com/#!/tildastrandberg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
#Min nya obsession är Instagram! Alla som har Iphone borde genast ladda ner Instagram, det är oerhört beroende framkallande och extremt roligt, den är dessutom gratis: tildalinnea.

Om jag har tid att blogga? Nej.

Dagarna springer förbi och för min del börjar sommaren lida mot sitt slut. Har sex arbetsdagar till sen väntar en ledighet på två veckor, men tills ledigheten finns ingen tid för något bloggande. När jag inte jobbar så tar jag till vara på varje minut av sommaren.

Min lediga torsdag har sett ut precis såhär! Ensam på en brygga i solen, fantastiskt.

RSS 2.0