!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Hurra Hurra för Mikaela idag

Idag fyller en av mina bästa vänner, mikaela arton. Hon är en av jordens härligaste människor och jag älskar henne som ingen annan. Jag hoppas att du får en underbar födelsedag och en jätte rolig/mysig utomlandsresa det är du verkligen värd gumman, grattis.

Sisterhood of the travelling pants 2





Den här kvinnan är ofärskämt snygg!
Blake visar att blonda tjejer rockar oranget!

Let us die young or let us live forever

Let's dance in style
let's dance for a while.
heaven can wait
we're only watching the skies

Hoping for the best but expecting the worst.
Are you going to drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever -
We don't have the power but we never say never.

Sitting in a sandpit
life is a short trip
The music's for the sad men.
Can you imagine when this race is won?
Turn our golden faces into the sun

Some are like water
some are like the heat
Some are a melody and some are the beat.
Sooner or later
they all will be gone.

Why don't they stay young?
It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse.
Youth's like diamonds in the sun and diamonds are forever.

So many adventures couldn't happen today.
So many songs we forgot to play.
So many dreams swinging out of the blue - we'll let them come true.











With those people I'm so high on life

Algernas årliga attack

Ytansamlingar av alger i Östersjön
Nu har sommaren börjat, algblommning på hög nivå, orange, rött utanför oss, kraftig algblommning. Sånt här förstör hela somamren för vissa människor.

Oh sunny day

Idag ska vi äta pastasallad och sola och bada vid poolen, det ska bli närmre 30 grader ute idag så det blir en lång och härlig dag i solen, me love.

I love, love.

Igår hade jag en grym kväll både hos matilda och på krogen, det var grymt. Bästa utekvällen på Telegrafen på riktigt, riktigt länge, vi dansade, drack, minglade och hade det grymt, alla var där. Vid stängning hade jag glömt skoskaven för det hade blivit lite mycket för mig så jag åkte hem med henkan, linda, thomas, och lindas kompis emelie, jag somnade direkt.


Folk hemma hos matilda

Jag och en livs kärlek

Födelsedagsbarnet, tack för en underbar kväll <3

Dacing queen

Ikväll ska jag ut och parta. Först blir det Garden Party hos matilda som fyller arton idag, grattis, efter det blir det Telegrafen där jag ska dansa till jag stupar. På mig tänker jag ha min nya kjol från top shop, ett enkelt linne en massa armband och mian Donna girl klackar, ingenting mer, jag älskar sommaren.

Borta bra men hemma bäst?

Nu har jag varit ute i skärgården i två dagar, det har varit super mysigt och jätte roligt. Det är så otroligt vackert att det inte går att förklara och mina vänner är underbarast. Jag kan dock konstatera att sova i tält inte är min grej som alla vet så är jag väldigt bekväm av mig på det sättet, lutande tält och rygg ont är inte min grej. Jag har iallafall haft underbara dagar, jag har älskat att sola, bada, slappa, prata, busa och dela kylväska med er, ni är great!

Nu ska jag duscha av mig sanden som jag har över hela min kropp och smörja in mig med body lotion, om det inte är så att jag deckar i sängen efter det så kommer bilder från båtresan upp! Puss och Kram.

The not so starving Girl gang

Nu är jag hemma, mätt och belåten. Har varit hemma hos mormor och ätit middag efter en trevlig dag i stan. Har druckit lite vin och pratat om framtiden, körkort, utomlandsstudier, studielån och studenten, det är inte långt borta, om ett år kanske jag är på väg bort här ifrån? Tanken gör mig både lycklig och skraj på samma gång.. men vi tar allt som det kommer, ett år kvar.

Imorgon sticker vi tjejer ut i skärgården till fredag vilket ska bli helt underbart mysigt och skönt i värmen. Med tanke på hur mycket vi har handlat idag så lär vi ju knappast svälta ihjäl om jag säger så.

Tillbaka på fredag, på lördag blir det utgång, jag är enormt taggad, någon mer än jag?

You make me wanna LALA

Regnet öser ner utanför fönstret och jag har precis torkat alla golv och damsugit, I'M SO GOOOOOOOD!!  Nu sitter jag framför tvn med en stor starbucks mugg med te och tittar på säsong ett av Ugly Betty som vi haft hemma i skåpet hur länge som hellst utan att jag haft tid att öppna förpackningen.

Så nu är det världens goaste Betty som gäller hela eftermiddagen, jag ska försöka plugga lite mer teori också, men det är så tråkigt och jag tycker att det är svårt men men!


Cleaning

måndag, första vardagen på fem veckor som jag inte brygger kaffe vid den här tiden, det är så skönt. Dock ringde det från jobbet halv nio i morse, de frågade om en massa saker och halv sovandes svarade jag, hoppas det blev rätt.

Idag är en typisk hemma dag.. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv. Igår var jag fruktansvärt arg för henrik var tvungen att jobba idag trots att han har semester för att hans bror klantat till det.. Jag var bitter eftersom vi knappt varit på fem veckor. Jag ska iallafall städa köket idag, göra min pojkvän en björn tjänst, det är verkligen dags för stor städning och eftersom vädret inte tillåter så mycket annat än inne dag så kan jag faktiskt städa, idag igen.

Puss


Saturday night fever

Rätt skön första dag att vara ledig på. Dagen började med att jag vaknade upp i ett tomt och ensamt hus, bestämde mig för att i stort sätt direkt klä på mig och cykla ut på jobbet för fika med Vanja och Frida som varit bestämt sedan igår. De hade bakat kärleksmums och diabetiker kaka och så fanns det kvar av min kladdis från igår, så vi åt. Lämnade filmer, nycklar papper och grejer på kontoret och sedan satt vi tre tjejer i personalrummet och pratade 1-2 timmar om livet.. Det var väldigt trevligt, jag gillar de tjejerna grymt mycket, är tråkigt att inte se de där glädje smittande töserna varje dag, men trust me vi kommer ses igen ;D

Har kollat på en massa film idag på kvällen också, super mysigt och sen så kollat på en massa kläder så när jag får lön om en vecka då vet jag precis vad jag ska shoppa, det ska handlas lite party kläder till Rhodos och sen ett par nya heels.. Jag har många, men inga som dom, jag älskade dom.. jag måste gotta mig i ett par nya..

Sommar

För att fira att jag idag jobbat min absolut sista dag så ska jag nu börja dricka drinkar, här startar vi sent. Eftersom alla mina bästa vänner är på Gotland så firar jag med henkan och familjen Palm, det är pool party som gäller!

Gotta get in the pool, later.

Now I'm gonna go kill myself, my favorites are over danced


Life can take a turn suddenly

Om en månad bär det av till Rhodos! Det ska bli helt underbart!

Innan det så ska jag klippa mig och lägga slingor i håret som kommer att blekas och passa jätte bra till solbrännan som kommer från rhodos resan ;D!

Imorgon är det min sista jobb dag, jag ska njuta med en cider, en lång promenad med Rocky och körkortsboken. Sen är det sol och bad för hela slanten i fyra veckor!


Low on life

Jag pratade precis med gulligaste victor, vi ska äta glass, promenera, skratta och prata en kväll nästa vecka, det gjorde mig glad i allt mörker, victor är en fin kille, en av de snällaste människorna jag känner.

Förövrigt ligger jag framför tvn under täcket och läser körkortsbok och kollar på gamla repriser av Paradise hotel av en ren slump, vilket jävla programm, vilken soppa!

Ska snart sova, imorgon börjar jag 07, då är man trött.


Jag är en gnäll tantilura

Just nu känns livet så där meningslöst och hopplöst. Jag sitter i ett rum där termometern visar 27 grader inomhus, jag ser hur barnen badar i hamnviken, jag har 38 graders feber och ont i hela kroppen... jag har tre dagar kvar att jobba, ska det aldrig ta slut?

Dagarna går så fruktansvärt långsamt! Det är inte så att jag vill sluta jobba för jag inte tycker om mitt jobb här ute för det gör jag verkligen men det är ett tungt jobb och kanske inget för mig, jag vill mest sluta bara för att kunna ligga i solen och inte passa tider.. inte på kvällarna heller.. resa bort.. det saknar jag, fem veckor blev faktiskt lite väl mycket mer än jag klarade av tror jag.


Mad

Jag har ingen lust att jobba längre! Jag har blivit så förbannat tråkig och varit så förskräkligt trött i fem veckors tid snart, det ska bli så underbart att få vara ledig. Bara fyra arbetsdagar (och halva idag) kvar sen ska jag börja leva på riktigt.

Jag är förresten arg på att man får efterskotts betalt när man jobbar extra, det förstör allt. På fredag åker mina favvisar till Gotland över helgen och jag kan inte åka med, ni förstår hur kul det är va? Att inte kunna åka med för att jag för det första jobbar på fredag då de åker och för att jag för det andra inte har några pengar, trots att jag i normala fall borde fått lön för två veckor sedan... Jag är officiellt bitter och ännu grinigare, jag vill bara sjunka genom jorden och vakna när det bär av till Rhodos, bara en månad och lite mer kvar, längtan är grym.

Jag måste också läsa körkortsboken ännu mer, det är bara drygt en månad kvar, jag orkar inte! Gud ge mig kraft att orka fortsätta!!

Snabb rapport

Det bästa med mitt jobb är den goda maten och allt annat mumsigt, men den sämsta sidan med mitt jobb är att jag gått upp 1,5 kg sen jag började jobba här, nu blir det inget mer fika bröd till tre fikat & nästa vecka, som är min sista ska jag gymma och äta torra rån när alla andra fikar, förutom på fredagen för då ska jag bjuda på tårta.

Igår körde jag bil i två timmar, alla lever och jag & bilen också.

Idag var det mackispudding, åt inte så mkt, bläsch.

Jag har skalat och rivit morötter idag, jag är helt orange om hela händerna. Jag ska på kalas och sen grilla hamburgare, story of my life, hallelujah för helg!




The cut

Jag måste klippa mig, så nu är den stora frågan mina vänner om jag ska klippa lugg igen eller om jag ska strunta i luggen och bara toppa av håret och klippa upp det lite, istället för lugg + uppklippning. Hjälp mig!

Pissed in the rain

Berättade jag hur grymt blöt jag var när jag kom till jobbet i morse efter att ha cyklat hit i ös regn?
Jag fick byta kläder.. förbannade Sverige..

Det slutar aldrig regna, ska hem om tre timmar, kommer få byta kläder igen.. jag hatar när det regnar...

Vem är jag?

Jag är just nu grymt besatt av att titta på inredning och drömma mig bort har jag insett. Jag älskar allt som har med det vuxna villa livet att göra och längtar till den dagen jag själv har barn och familj med matchande dyrt porslin blandat med IKEA samtidigt som det är min värsta mardröm, jag vill ju inte ens ha barn?!?

Det låter så sjukt att det inte är sant.. Jag är 18 år och tänker på porslin och högst upp på listan över vad jag vill ha just nu står Kostabodas mine glas, jag känner inte mig själv när jag tänker så här, det här är inte jag?

I normala fall har jag så stökigt och dammigt runt mig att det står härliga till, i vanliga fall blir jag rädd av familjeliv och jag längtar absolut inte till den dagen det slår in.. Jag är sjuk, det måste vara jobbet.. jag funderar för mycket!

Mine Tumbler  i gruppen GLAS / Dricksglas hos Miss Home (kb7090220r)

It is not easy sometimes

Idag är den där underbara sommarvärmen som jag och linda fick uppleva på en varsin madrass i poolen i lördags, helt borta. Det regnar och det ser ut som klockan är fyra på eftermiddagen en måndag i oktober, usch vilken jobbig dag. Jag är en människa så beroende av vädret att det är sorgligt, idag är jag alltså inte allt för glad men mest inte beroende på vädret utan mycket på att jag är trött, som vanligt.

Jag vill bara vara klar med jobbet, jag vill bara ha sommarlov... Dricka sliskiga drinkar, träffa kompisar och ha kul, skratta, festa, mysa, bada, sola, shoppa, resa och en massa kul saker... Vädret kom igen om två veckor igen!

När jag kommer hem idag måste jag sätta igång med min körkortsteori det börjar bli brottom och jag är riktigt oansvarsfull! Igår köpte jag tre tidningar och när jag stod i kön till kassan insåg jag att jag kanske inte borde köpa tidningarna utan istället åka hem och läsa teorin och skippa alla modemagasin, tror ni jag gjorde det? Nopp jag köpte tidningarna och sa till mig själv "Imorgon är det måndag då ska jag börja, man kan inte avsluta en vecka med teori!", så nu är det väll bara sätta igång trots att cosmopolitan och solo ligger hemma i soffan och väntar... suck livet är fan hårt ibland!


My new walk in closet

Just nu sitter jag i soffan framför en film och planerar min garderob. Jag bor ju hemma hos bulan numera, kanske inte officiellt men jag har inte sovit hemma på evigheter. Som alla vet så älskar jag kläder och skor och hemma hos pappa har jag fetaste walk in garderoben som jag älskar och nu har vi ett helt rum hemma hos henrik som står tomt, där inne är det kaous med bådas våra kläder, garderober, lådor, damm och allt.
 
Nu när allt är klart i övriga huset så ska vi bygga en liten enklare walk in closet och strukturera, så den här veckan handlar om att rensa, helgen till att handla och nästa vecka till att ordna nytt, jag är lycklig när jag får bestämma hur det ska se ut!

Jippie yay!

RHODOS RHODOS RHODOS RHODOS RHODOS RHODOS RHODOS RHODOS!!!
Nu är resan betald snart åker vi! 1 månad och 11 dagar kvar, fy fasen vad bra vi är, vi kommer att ha så fruktansvärt kul "The time of our lifes", it's going to be sooooooooooooo fun!


Lovely weather to work in

Jag är världens tröttaste tilda.. det är varmt och klibbigt och jag vill bara hem och ligga vid poolen, beviset kommer nedan, jag har dessutom en bad hair day.


It feels like a broken heart in a thousand pieces

I lördags efter en sen kväll på Freja då jag vandrade gatorna hem med mina kära vänner så slog jag mitt svarta Marc Jacobs armband från New York i tusen delar.. Jessica tyckte jag skulle plocka upp små delarna men efter för många cider så brydde jag mig inte och gick vidare, sedan jag vaknade i söndags har jag varit förstörd.. Jag hade kunnat limma ihop det, bara för att titta på det.. Nu tröst fönster shoppar jag, tänk om man kunde få allt fint.


Klänning; Forever 21
Tröja; Lareodute
Skor; Steve Madden
Halsband; Marc Jacobs, min älskare
Armband; Ms Bijoux, Dsney Couture & Marc Jacobs

Work

Jag sitter på jobbet och alla andra mina vänner ligger hemma och sova (not clara), livet är bra orättvist tjejer!

Idag strålar solen utanför fönstret så när jag lyckats komma hem från den här arbetsplatsen ska jag nog simma några varv och leka lite med min nya blommiga luft madrass. Anette och Palle är på Mallorca och pappa och jossan i Turkiet, jag är inte alls.. bitter.

Senare idag ska jag städa har jag tänkt mig, jag började lite smått igår men jag har väldigt svårt att komma igång, om jag säger så.

Hörs sen!


RSS 2.0