!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Ur arkivet

Ett år sen, början på den underbara lekmånaden kallad student-tider, mösspåtagning 2009!

Eight hours of studying and still counting

Please shoot me, bang, bang.

Dagens "studiehörna"


Lycka!

Igår var jag i Haninge på Oleary's med Stina och Sandro på fotboll. Åt kladdkaka och cola light och tittade på Barca - Inter. De andra åt mat också men jag hade lovat Henkan att laga mat och dessutom försöker jag att dra ner på onödiga kostnader med tanke på den kommande USA resan! Barcelona vann men Inter gick trots Barcelonas vinst till finalen i Champions. Vi hade en bra kväll, jag älskar ju fotboll men jag märker att mina år med en hockeyfanatiker till pojkvän bidragit till att jag blivit mer en hockeytjej än fotbolls, men jag kan fortfarande när jag vill! När jag kom hem hade världens absolut bästa sambo köpt en ny plattång till mig, han är helt underbar och känner mig utan och innan. Jag har virvlar i luggen och på lite andra ställen i mitt hår och plattar därför virvlarna och övriga håret nästan varje dag för att ens kunna gå ut, vilket han vet om och han ville nog bara vara en snällis, vilket han absolut är. Jag älskar dig! Obs! Kan också ha att göra med att jag bad honom pilla lite på min plattång och se om han kunde  få den att fungera vilket inte är hans bästa sida. Dvs tekniken så därför valde han kanske att låta bli att pilla och istället köpa en ny plattis och på det sättet slippa köra "tekniska manligheten" ner i botten. DS. Skämt och sidor, jag älskar dig.

Idag ska jag bli klar med tenta skiten och så hoppas jag på powerwalk med Stina runt Ringvägen. Later!

Stendöd

Jag är ledsen, riktigt ledsen. Min trogna följeslagare som jag haft i väldigt många år har bestämt sig för att sluta att fungera efter kryssningen och istället stendö. Jag pratar om min älskade plattång. Min älskade, älskade plattång. Rest in peace. De blev en dyr kryssning.. plattång och körkort. Nu måste jag hitta en ny älskling, min som var så bra men ack så dyr, studentekonomin rymmer just nu ingen plats för en sådan igen så tills vidare får jag köra på en B plattång, SATAN!
Såhär mycket hänger min läpp just nu.. om inte ännu mer.

NYC shopping list?!?! Que?!

Vi åker till NYC om 44 dagar och jag har redan börjat planera vad jag ska shoppa. Det är så fruktansvärt jävla typiskt mig, first comes the shopping then some sense. För det första har jag inte något spikat sommarjobb även om jag har något på gång, kanske borde jag lugna mig tills jag iallafall har ett jobb med att göra enorma shoppingplaner? För det andra, det är ju för fan 44 dagar kvar?! För det tredje? Ja för det tredje? Borde inte turistaktiviteter och annat planeras först? Hell no, jag skiter i't. Jag är som jag är och det är såhär jag är, knasig så det står härliga till. Ibland blir jag trots det bara så less.

Those were the best days of my life

Jag är en väldigt nostalgisk människa. Jag pratade med Mickis och Tammie ikväll om hur underbart vi hade det vid den här tiden förra året. Hur annorlunda livet var för ett år sen, jämfört med idag. Förra året hade jag mina vänner vid min sida varje dag, hela tiden. Vi skrattade, vi grät, vi kramades, vi skrek och vi busade tillsammans.. varje dag. Vi gjorde livet för varandra otroligt roligt och varje dag var ett äventyr. Att kliva upp på morgonen var precis som nu fortfarande svårt, men så fort man klev in i skolan insåg man att det var värt det. Jag läste igenom min blogg från den här tiden förra året och fram till studenten och jag kan inte förstå att det där bara är ett år sedan, det känns som det hänt så mycket, men på samma gång minns jag allt som det var som igår. Mina klasskompisar som idag och då var/är mina bästa vänner lyckades bidra till en rad olika minnen och upplevelser som jag kommer att bära med mig livet ut och som jag med glädje kommer att berätta om för mina barn. Jag saknar verkligen skolan, de var några av de värsta och bästa dagarna i mitt liv. De sista månaderna var de bästa och någonstans där i tvåan upplevde jag de värsta dagarna men vi fanns alltid där för varandra. Vi finns här för varandra än idag, vi är fortfarande bästa vänner och ni känner mig som inga andra och jag älskar er så otroligt mycket. Jag vet att livet måste gå vidare, jag vet att man måste växa upp och möta nya äventyr utanför gymnasiets trygga väggar. Jag önskar inte att jag fick göra allt igen. Jag önskar bara att jag skulle kunna hoppa tillbaka över bara en dag, för att få chansen att ta till vara på tiden och att lära mig uppskatta de där stunderna redan då. För som alltid är det svårt att uppskatta saker direkt, det krävs en hel del nya upplevelser och att se saker ur ett annat perspektiv innan man riktigt uppskattar det där lilla. Typiskt att det ska bli såhär, det är bara för det är mösspåtagning på fredag för de kommande studenterna. Studenter där ute! Ta till vara på tiden som student, för det är verkligen den bästa tiden i livet!
I love you, till death do us part.

2010-04-27

God kväll! Vaknade nio i morse och åt frukust framför tv:n. Gjorde mig sen i ordning och gick till Sjödins för att klippa mig. Eftersom mitt hår var så slitet så var hon tvungen att ta rätt mycket vilket enligt mig resulterade i att håret blev väldigt kort om man frågar mig och även ganska så uppklippt. Efter frissan gick jag hem till mormor och åt lunch och sen åkte vi och storhandlade. Mormor droppade av mig hemma, då gick jag in och bytte om till powerwalk kläderna och sen gick jag med Henriks mamma runt ringvägen i den extrema värmen som var idag och det var så otroligt skönt. Efter Ringvägen satte jag mig på balkongen och läste kurslitteratur på balkongen och se där, jag fick faktiskt lite färg. När Henkan kom hem lagade vi kycklingwok och sen pluggade jag ännu lite mer och sen tv. Nu är det dusch dags.. pinsamt men sant är att jag fortfarande har träningskläderna på mig.
Skit snygg, skit trött och skit röd!

Måndag förmiddag

Jag har haft en väldigt skön och slapp helg, det gillar jag. I lördags var vi hos Peter och Carina med Joppe och tittade på hockey och åt årets första grillade måltid, så himla gott. Vi åt alla tills jag tror vi höll på att spricka. Varför gör man så? Äter tills det känns som om man ska dö? Gick och la mig väldigt tidigt igår, vi tittade på Wallander sen var det att hoppa i säng. Vaknade runt halv sju av att Stina skrev sms till mig och jag hade super svårt att somna om för jag var pigg men jag lyckades sedan somna om igen och vaknade igen kvart i nio och då gick jag upp. Åt frukost framför Nyhetsmorgon och sen satte jag på Sex and the city och slö tittade lite samtidigt som jag surfade runt på skolans hemsida, skrev ner uppgifter, böcker, sidhänvisningar osv. Jag är ledig hela veckan då vi har en hemtenta som ska in på fredag, måste jobba med den hela veckan, har så fruktansvärt mycket att skriva till den så det är skönt att vi har schemalagd tid att skriva hela veckan. Idag ska jag göra en kompletteringsuppgift jag har att göra och sen på eftermiddagen ska jag gå ut och gå, så himla skönt. Imorgon blir det stan, ska fixa böcker jag måste ha och sen blir det till att skriva och läsa till ögon och fingrar blöder. Ha en bra dag!

Fix lördag

God dag underbara lördag! Solen skiner och det är lagom skönt ute! Kom precis hem, har varit ute och fixat en massa saker. Handlat, köpt blommor till balkongen, varit på systembolaget osv. Nu ska jag fixa lite här inne sen ska jag plantera några blommor i en kruka på balkongen och om solen fortfarande skiner när jag är klar ska jag unna mig ett glas vin eller två, det brukar kunna bli fler än man tänkt sig. Kanske ska jag ringa Tessan och kolla om hon är hemma och vill dricka ett glas eller återigen två. MEN först göra klart vardagsrummet och badrummet som jag påbörjat städning av. Klockan fyra blir det hockey såklart! Hoppas alla får en fin lördag, puss och kram.

Myspys

Hemma från Garpi nu. Marcus plockade upp mig runt halv sju och vi åkte och tittade på hockeyn med Garp, Adam, Jeppe och Sandro. I tredje perioden kom Stina <3 och då åt vi tårta som Johan, Adam & Jeppe bakat och den var galet god och stolta var killarna över den fina tårtan! Det är så mysigt att träffas såhär mitt i veckan och bara mysa och umgås, sånt uppskattar jag nästan mer än helgerna då det känns som ett "krav" att man måste göra något och man måste ha roligt. Att ligga i soffan och bara umgås med dem man tycker om det är väldigt mycket mera uppskattat anser jag. Marcus och jag åkte hem mellan tredje perioden och förlängningen och jag kom precis innanför min dörr när HV gjorde avgörande målet. Eftersom jag knappt hann äta någon middag (läs åt nudlar, fy fan vad dåligt) så jag var tvungen att äta en korv när jag kom hem, så nu är magen lite gladare. Tänkte titta på ett avsnitt av Gossip Girl nu och sen sova, imorgon är jag ledig, skönt. Eller ja.. ledig är man väl aldrig riktigt helt, men jag behöver inte åka till skolan, jag ska dock börja skriva på tentan och läsa böcker.

Men nu måste jag ta tag i duschen och Gossip Girl tittandet. Puss och kram!
PS. Bara 50 dagar kvar till New York där jag ska hänga med några av världens bästa vänner. DS!

Tråkig uppdatering!

Jag och Stinen var i stan igår, stina var på ansiktsbehandling och fick hela ansiktet sönder klämt, själv satt jag i väntrummet och var grymt hungrig bara. Efter Stinas ansiktsbehandling gick vi och åt lunch/middag, blev lite tokigt för jag hade ju sushi dejt lite senare och då var jag ju proppmätt, hurra för planering jämt.. Åkte hem med Henkan, Sandro och Marcus, fick spö som vanligt, tur att man är härdad. Började måla en "låda" igår och ja det var vit färg överallt! Tittade på hockeyn under tiden som jag målade, ska stryka på en gång till imorgon!

Idag stod skola på schema, efter skolan åkte jag med Henkan och tomtarna hem och i vanlig ordning fick jag stryk. Handlade på vägen hem och nu har jag precis ätit, ska sätta mig och titta på tv och läsa aftonbladet. Hur kan man vara otrogen mot Madeleine? Hon är så vacker att jag dör. Ska sen byta om och åka till Garp för att äta tårta och titta på hockey. Puss och kram!

Hurra, hurra för Johan idag!

Grattis underbara människa på födelsedagen! Lycka är att alltid ha en vän som du. En vän som alltid skrattar och leer och som får övriga människor i din omgivning att alltid vilja göra samma sak. Du är så himla bra!

Grattis på födelsedagen gubben!

Starten på den nya veckan

God dag! Solen skiner så mycket den kan och gladare är det svårt att vara när det är så fint väder! När jag vaknade imorse tittade jag på nyhetsmorgon och åt yoghurt sen åkte jag på stan med Alva medans mamma tränade och så köote Alva en glass och så satt vi tillsammans på banantorget i solen, super mysigt. Stina ringde och frågade om jag ville följa med på fotboll ikväll och det lät så fruktansvärt mysigt i det underbara vädret! Jag sa JA! Kom någon timme senare på att jag både lovat mickis att dyka upp hos henne kl halv fyra och att jag även har ett möte angående eventuellt sommarjobb klockan fem, så det var bara ringa upp och säga nej, trots att jag väldigt gärna ville! Men i morgon då ska vi äta lunch och mysa i stan, jag har som mål att köpa en riktigt god glass att sitta och mumsa på i Kungsan också, det låter som en plan det!

Nu ska jag städa och byta gardiner, så förbannat tråkigt att städa men jag måste. Later!

M älskar M

Jag har en underbar vän, en människa jag under de kanske viktigaste åren i livet, tiden då man formas till den människa man ska bli en dag, hade lyckan att ha i mitt liv, varje dag, varje sekund, hela tiden. Trots att det nu är massor med år sedan vi var de där oskiljaktiga bästa vännerna som gjorde allt tillsammans och som i stort sett bodde hos varandra dag och natt året runt så minns jag det fortfarande som det var förra veckan, tiden går fort när man har roligt. Kommer du ihåg första gången vi träffades M? Det gör jag. Med tanke på hur fort vi klickade borde vi ha förstått båda två att det var starten på en lång och fin vänskap, de gjorde jag dock inte då, fast det var så tydligt redan då, men idag då vet jag att så är fallet. Jag har så ofantligt många minnen med dig att det är svårt att veta vart man ska börja. Du är en underbar människa som förtjänar att få veta det varje dag i hela ditt liv. Du är som en syster för mig, du förstår mig som ingen annan och med dig vågar jag alltid vara mig själv. JAg tror ärligt talat inte att det finns något som jag inte vågar säga/sagt till dig, du dömer aldrig. Vi har båda förändrats mycket, men på insidan är vi alltid samma personer, fina personer. Jag ser upp till dig, du har aldrig låtit någon köra över dig och inte aldrig låtit köra över någon du heller. Du är snäll som ingen annan och har ett hjärta av guld, jag hoppas det finns fler som du. I mitt liv finns det dock bara en du och du är unik. Jag vet att du vet att även om vi inte längre är de där oskiljaktiga bästa vännerna som trängdes i ett minimalt badkar varje dag och som åt makaroner och bea efter skolan stup i kvarten så finns jag alltid här för dig, när som helst, vad som än händer. Du är en av mina bästa vänner och en fantastisk person och det vet du. Det gjorde ont i mitt hjärta att höra dig så nere tidigare i kväll, men som jag sa, deppa, samla ihop dig och ta nya tag, om det är någon som fixar det så är det just du. Jag älskar dig och nu är det faktiskt hög tid för tjejhelg.



I love you, I love you, I love you.


Victorious

Åh jag är inne i ett lyckorus och jag har varit det i ett par dagar nu! Jag har valt att inte ta till mig av precis allting som vissa människor gör, säger och kanske mest det dem inte gör. Det har lindrat de senaste dagarnas besvikelse från att dyka upp och ställa till det i mitt humör. Istället har jag bestämt mig för att bara köra på! Jag är super taggad på träning.. ska bara bli av med denna äckliga hosta först, New York är på ingång, jag har välrdens bästa vänner och så många underbara vänner som jag har hemma just nu, på samma gång har jag inte haft på några månader nu! På onsdag ska jag mysa med mina tjejkompisar, på dagen Stina och på kvällen, Mic, Elsa, Camilla och Tamara, har inte träffat Tamara sen november så det finns en hel del att prata om och framförallt kanske skratta åt! Nej jag har liksom bestämt mig för att livet är för kort för att orka gå runt och deppa och tänka dåliga tankar hela tiden, klart dem kommer och att man inte kan vara på topp jämt.. det som gäller då är att ta några minuter, deppa och sen ta nya tag igen och bara köra på!

Blir man inte glad av en väldigt söt kanin?

Flera dagars update

Jag har bloggat dåligt de senaste dagarna men det har varit fullt upp som det varit! Igår gjorde vi nytta och så var vi hemma hos pappa på middag och sen åkte vi hem till mamma och skulle lämna en sak bara och vistelsen blev förlängd då alva ville visa kojor och leka i lekparken så vi blev kvar en stund. Satt i soffan hela kvällen och gick och la mig tidigt då det var skola idag. Åkte till skolan och jobbade på riktigt hårt idag, de var helt fruktansvärt jobbigt just idag... Vi skulle föra in en massa resultat från våra enkäter vi jobbat med ett tag nu i datorn, i ett program jag aldrig jobbat med och så var det just det att det var... siffror, vilket jag inte hållt på med på över ett år och som ni vet? Det är inte min grej. När jag äntligen kom från skolan runt klockan halv fem åkte jag direkt till Nynäs och blev upplockad av Henkan och vi åkte och handlade grillad kyckling då vi inte hann med att laga eftersom det är hockey på tv'n just nu. Ringde förresten Stina förut idag och var super exhalterad över det jag ville berätta för henne (en liten småsak som ingen någonsin borde notera) men precis när jag skulle ploppa ur mig den där lilla saken så visade det sig att hon redan tänkt samma sak och skulle berätta samma för mig, går inte att förklara detta mer än att säga att jag skrattade så jag grät och skratta, det gör jag alltid med Stinen <3!

Nu är det hockey, heja HV eller något!

Saturday night

Har spenderat en underbar kväll hos Mickis med matlagning, gottis och en massa tjejprat med bästa vänner, helt underbart! Var sedan fylletaxi åt en det ena än det andra hållet. Till sist skjutsade jag Marcus och Patrik från Sorunda. Jag skrattade så jag fick ont i magen i bilen. Marcus maxade volymen och sjöng med till Westlife, det lät gräsligt! Jag tappade min väska i bilen och det flög tamponger över hela bilen som Patrik fick skopa upp, han skrattade så han grät, det var inte bara tampongerna utan även Marcus och min mobil som flög runt i bilen, Patrik och jag...vi bara skrattade så vi kiknade. Stod utanför Marcus ett tag och pratade ett tag och nu är jag hemma och ska sova! Godnatt!

Långtids sjuk

Bättre idag med sjukdom och hela helvetet men fortfarande inte ens i närheten av bra, tror det var länge sen jag var så sjuk som jag varit den här veckan.. Det hjälper uppenbarligen dock inte att jag ligger i sängen hela dagarna, att jag legat i tre dagar, så jag begav mig ut eftersom jag var tvungen. Tog tåget till stan och jag gick till vägverket och tog en ny bild för körkortet... jag måste verkligen ha sett helt fantastisk ut på den bilden, feber, snorig, hosta och fruktansvärt halsont. Efter det gick jag till apoteket och handlade upp mig på en massa droger och sen köpte jag en glass som jag orkade äta en tugga av sen vare i soptunnan med den! Började gå mot Henkans jobb, tog nästan 20 min trots att det inte är mer än 1 km och knappt det. Kunde inte gå så fort, för de var redan svårt att andas som det var. Kom in i byggnaden och möttes av tre små tomtar som säger "VAD FAN GÖR DU HÄR?!" samtidigt som dem skrattar, sen vart det bus och bråk som vanligt fast jag inte var på humör. Gick sen med grabbarna på deras sista uppdrag och sen hoppade vi in i bilen och började åka hemåt, carl hoppade av vid globen, sandro i ösmo, marcus hemma och jag och bulan åkte hem. Nu har jag precis tvingat i mig lite mat, nu tänker jag lägga mig och sova i soffan, henkan ska se på hockeyn. Hoppas jag orkar gå ur sängen i morgon, någon skola blir det dock inte... PUSS OCH KRAM!

Döda mig!

Döda mig är kanske den mening jag använder oftast, har fått den från mickis tror jag från början. Min sjukhet går inte åt rätt håll utan snarare åt fel håll.. Jag somnade halv sex i morse för att jag var så dålig, nös varannan minut, nös så mycket att jag tillslut började att blöda näsblod, sen när det var borta nös jag vidare och sen kom det näsblod igen och igen, en helvetes natt. Orkade ingenting idag, hemskt att ens behöva leva dagar som denna.. Mamma bjöd in mig och henrik på tacos hos dom runt sju men jag ringde och sa att jag inte orkade men efter två alvedon kände jag mig piggare så det slutade med att jag åkte dit ändå. Åt lite tacos och mös med hela min familj, minus pappa dåra.. det händer inte så ofta att vi ALLA är på samma ställe samtidigt! Sen har jag bara legat i sängen sen vi kom hem, nu är jag återigen helt sänkt men ska försöka dra i mig lite te, en alvedon och någon halstablett och se en film.. sen sova och be till gudarna om att jag är piggare i morgon. Tror dock oavsett om jag är piggare eller inte att jag måste ta mig in till stan för att fixa ett nytt körkort, det tar ju ett tag att få körkortet och jag får bara köra med mitt leg till och med nästa fredag, känns jobbigt då jag låter som en kråka när jag pratar och inte kan andas men det är bara gilla läget, har jag tur kan jag iallafall kanske åka med Henkan hem och då behöver jag bara ta två tåget dit och sen i stort sett hem direkt och då är det inte så jätte jobbigt.
Nu har jag gnällt klart, godnatt.

Sex and the city the movie 2 offical trailer

Behöver jag berätta hur mycket jag längtar?! Jag tänkte att jag skulle försöka boka biljetter till premiären så fort biljetterna släpps, vilka vill följa med så det bara är att boka när biljetterna släpps vilken dag som helst? Vad sägs om mat, cosmopolitans och premiären av filmen, who's with me?!

Sjuuk...

Usch det var länge sen jag mådde som jag gör idag, jag är helt sänkt. Har inte varit någon vidare bra natt, vaknade 1000 ggr av att jag inte kunde andas genom näsan och att halsen var så svullen att jag inte kunde svälja saliv eller någonting, skit. Pratade med Stina runt klockan halv ett då hade jag precis vaknat för efter att mina två alvedon verkat så var det mycket lättare och dem tog jag runt klockan 8. Jag ska bara ligga i den här förbannade sängen hela dagen, det suger för det är så fint väder och jag vill bara gå ut och promenera men jag orkar inte ens gå till brevlådan... åh det är så jobbigt. Nu ska jag laga lite soppa och titta på high school musical. Later!

Sms från Stina, 12 april 2010 23:51

"Seriöst! Har man otur eller! Skulle packa upp väskan sen kryssningen så känner jag att det är helt blött. Tar upp Ipoden som är helt sönder frät! Jag skojar inte! Sen hittar jag kameran i samma skick. Det var min nagellacksremover som läckt ut. Billig kryssning :'("

Allvarligt? Undra om det vilar en förbannelse över oss? Jag söp bort körkortet och pengar, stina söp bort spriten, H söp bort sig själv och kepsen, Garp söp bort sina pengar.. Stinas Ipod och Kamera blev förstörda, vissa vänskaper sattes på prov, behöver jag fortsätta?! Ska vi se det som ett tecken? Ingen mer kryssning eller vadå? Borde vi kanske hålla oss på land? Nej det är bara bita ihop och fortsätta, keep on walking.

Julia Roberts <3

Jag har sovit i princip hela tiden sen jag kom hem, eller iallafall legat i sängen. Henkan väckte mig runt halv åtta tiden och frågade om jag inte ville äta något, kände inte för att göra det men eftersom jag bara ätit yoghurt idag så jag tvingade mig upp och Benke lagade soppa till mig och mjukt bröd.. lyckades få i mig en tallrik. Däckade sen i soffan framför Top Model och sen Svenska Hollywoodfruar, jag bara älskar Maria Montazami! Efter fruarna somnade jag i soffan igen och nu har jag förflyttat mig till sovrummet och har satt på min ultimata favoritfilm! Kan ni gissa vilken? Jag kan ju säga som såhär att jag tvingat alla mina tidigare pojkvänner, alla mina bästa vänner och Henkan att se denna film med mig, det är romantik så det står härliga till... gissat klart? Pretty Woman såklart.

Nu blir det Prettan och sen sussa, puss och kram.



Måndag

Hade så jäkla svårt att somna igår, jag hade så fruktansvärt dåligt samvete för jag kände att jag varit så himla hård mot en viss person denna helg, att den personen kanske inte gjort sig förtjänt av det. Mitt samvete spelar jämt in och det är inte bara någon gång ibland som jag får dåligt samvete utan det är jämt. Dessutom kunde jag knappt andas för jag var så täppt i näsan, Henkan kunde knappt sova i samma rum som mig för att jag andades för högt för jag inte fick någon luft (vanligtvis är det jag som inte kan sova i samma rum som han). Vaknade när klockan ringde imorse och det var helt stopp i hela näsan och jag kunde inte prata, jag kraxade.. kände hur otroligt trött jag var men det var bara stiga upp, försökte äta lite yoghurt men de gick sådär, kunde knappt svälja.. Kokade te och tog med mig till bussen och det var varmt så det gick ner lite lättare... Sitter nu på tåget och är snart framme i skolan, vi ska jobba lite med uppgiften till seminariumet imorgon och sen så blir det till att åka hem.. Jag längtar redan hem till min säng och mina alvedon, ha en grym måndag!

Utan er är jag ingenting

Jag är så otroligt glad att jag har så många fina människor i mitt liv. Mina vänner, min familj, min släkt och min Henrik. Det är så jag måste le när jag tänker på hur otroligt lyckligt lottad jag faktiskt är som har dessa människor i mitt liv varje dag. Jag är så fruktansvärt glad över mina tjejer som jag känt i massor med år nu och som består av mina bästa vänner, underbara människor som kan uträtta underverk. Jag delar så många minnen med er och jag vet att jag har er vid min sida, stöttandes, varje dag och så även jag för er. Mamma, Pappa, Jossan, Alva och Uffe, min fina familj som alltid stöttar mig vilka tokigheter jag än hittar på, ni är bäst. Mormor och Ronny, ni tar alltid hand om mig och finns där för mig. Henkans familj, underbara människor jag är så glad över att få vara en del av de fina familjerna. Fina, fina, underbara, Stina och grabbarna. Några av världens finaste människor, jag blir glad bara jag tänker på er. Jag älskar att jag alltid har så roligt med er jämt och att minnena vi skapat är saker jag alltid kommer ha kvar, ni gör mig så lycklig och jag vet att vi kommer skratta mycket mer tillsammans.

Till världens bästa pojkvän... jag älskar dig som ingen annan och jag kommer alltid att finnas här för dig vad som än händer på samma sätt som du alltid har funnits där för mig. Du gör mig komplett, vi är varandras motsatser och det är vad som gör det så speciellt, vi kompletterar varandra. Du gör min lycklig som ingen annan och det finns ingen på denna jord som jag litar på lika mycket som jag litar på dig, tack för du står ut med mig varje dag. I will love you forever.



Godnatt kryssnings veckan

Det var så skönt att vara ute och promenera idag! Jag skippade till och med jackan och tog en sån där "skal" träningsjacka och jag ångrade mig inte en sekund det var lagom. Fick burgare som vi grillade ute till lunch hos mamma och Uffe när jag kom dit efter promenaden, efter det satt jag i solen vid husväggen och stekte i 30 min, de var 20 grader där i solen. Sen åkte vi hem, tog tag i en massa trist... slängde glasflaskor, förpackningar, tidningar, kartonger och så pantade vi flaskor och burkar när vi handlade. Jag mådde så illa så jag ville inte ha någon middag och inte henkan heller, jag är inte van att äta lunch och middag då jag oftast bara äter en av dem eller två och den ena består av något lätt.. Så jag köpte yoghurt bara och Henkan något bröd. Kom hem vid fem och la mig i sängen och sov till klockan nio, då vart det Wallander och lite yoghurt. Nu ska jag sova igen, fasen vad jag ska sova. Godnatt, hoppas ni haft en bra vecka och att nästa blir minst lika bra! Min vecka har varit väldigt intensiv men väldigt, väldigt rolig, love.







Underbara vårsöndag

Trots att jag är så trött att jag skulle kunna dra för gardinerna i sovrummet och sova tills imorgon bitti så är det inte något jag kan göra när jag ser hur otroligt fint väder det är ute, istället blir det promenad till mamma och uffes hus där jag ska äta burgare och hänga i solen och sen hem för att städa och laga mat. Ska bara umgås med Henkan ikväll, vi har knappt setts på hela helgen på grund av att vi gjort olika saker, Henkan har hjälpt Uffe renovera hela helgen och jag har gjort högskoleprov och passat på att umgås med några av mina bästa vänner.. Det är härligt att känna att man inte behöver umgås jämt utan att man ändå har varandra där i slutändan, det får iallafall mig att uppskatta mitt förhållande och min pojkvän mycket mer, jag älskar att det är så.

Igår så åkte jag som sagt till Garp och lagade tacos till mig och grabbarna och Stina lagade kött till sig på samma gång. Jag körde, så jag drack ingenting och inte Stinen heller. Grabbarna drack öl och sånt som blev kvar från kryssningen och körde ölspel nästan hela kvällen. Jag och Stina underhöll oss själva med att spela flaggspelet och absolut överens. De vart också soff och säng häng framför fotbollen för bara oss i första halvlek sen satt vi där nästan allihopa. Efter fotbollen så spelade vi spelet "Kampen mellan man och kvinna" och tjejerna vann såklart! Efter spelet var klockan halv två och vi var alla helt slut, Garp hade typ redan somnat i soffan och Marcus såg helt slut ut och så även Sandro, själv orkade jag inte ens tänka. Så jag plockade ihop mina saker och sen så hoppade jag och Mackan in i bilen och åkte hemåt, släppte av Marcus hemma hos sig och sen åkte jag hem och kastade mig själv i sängen och somnade på två sekunder.
Du och jag för tre år sen, tiden går snabbt när man har roligt!

Grillkväll blev till taco

Jaaa... som rubriken lyder så kan man inte lita på det Svenska "vår" vädret. Grillning hos Garp ikväll blir istället till taco night. Högskoleprovet idag gick förresten inte så speciellt bra, jag hade dödslängtan så även i morse och träffade Johan i skolan som kanske var ännu tröttare, sen gnälldes det hela dagen fram till fyra då jag brumma hem. Nu har jag precis duschat och ska snart åka och handla taco grejer sen brumma till Viagatan och sen vidare till Väfsla! Ska packa ihop något spel också, så jag slipper få stor stryk av mästarnas mästare på flaggspelet (Stina) ikväll igen. Men nu måste jag bara åka, puss och kram!

Kill me

Trots att jag gnällt precis hela dagen om hur trött jag är och om hur mycket jag vill hem och sova så har jag hittills inte sovit en blund, det har kommit upp saker hela tiden! Efter middagen packade jag filmer och drog till Garpen med Stina och vi tittade på film/tv och sen spelade vi flaggspelet och åt chips. Kom hem för en stund sen nu har jag borstat pluggen och tvättat bort sminket, ställer klockan på härliga 07.00 då det är högskoleprov hela dagen som gäller imorgon, det blir sista gången i mitt liv kan jag tala om! Tur att jag inte är ensam att behöva göra skiten utan att Garp också ska göra då förtjänar vi nämnligen alkoholintag på kvällen, ska jag säga härligt? Eller fy fasen?
Nu måste jag sova... Imorgon är jag nog ännu piggare och gladare, puss puss.

Finally!

Nu åker jag äntligen hem och sover ett par timmar! Det ska bli helt sjukt skönt att lägga sig i det kolsvarta sovrummet och sova ett par timmar, jag unnar mig själv det! Dessutom är jag inte världens trevligaste person när jag vaknat på den här sidan, så jag gör nog inte bara mig själv en tjänst utan även alla andra! Godnatt eller vad man säger!?

I'm in a bad mood

Usch vad jag är på dåligt humör idag, märker det nu. Sitter på tåget mitt emot en tjej i cirka 30 års åldern som klockan 09.18 på morgonen sitter med en redbull i handen och dricker ur den hela tiden, detta samtidigt som hon sitter och skakar på något av benen precis hela tiden och väldigt intensivt, det känns inte som hon behöver dricka den där redbullen... hela jäkla sätes gruppen där vi sitter skakar ju!  Hon pratar också hela tiden med någon i headsetet, men hon säger ingenting, ibland var annan minut kommer det ett "mm" "aa" "ehhheem" Personen hon pratar med måste ha väldigt mycket att förtälja. Typiskt mig att störa mig på en sån sak en fredag morgon när jag fått alldeles för lite sömn och känner mig stel som en pinne och har ont/blåmärken överallt, det är ju verkligen inte meningen att störa mig, men ibland bara blir det så. Jag bara längtar hem, hem, hem.. när jag kommer hem ska jag sova, det är ett som är säkert. Känns som den här dagen kan bli en rätt lång dag, alltid när man vaknar på dåligt humör.. men jag får bita ihop, räkna till tre och bara le. Det blir nog bättre när jag får träffa människor som gör min glad, endast glada tankar idag. Bjussar inte på en bild idag, ni skulle bli rädda.

We do not exist

Känner mig som en ny människa efter några timmars sömn! Dock är denna människa kanske inte heller världens piggaste, det gjorde riktigt ont i kroppen när jag tvingade mig ur sängen runt sju. Att somna igår var inte direkt svårt om jag säger så, jag var väldigt trött och total däckade så fort jag blundade. Nu är jag på väg till skolan, jag och Thomaz ska jobba på vårt arbete som ska redovisas på tisdag och vi har en hel del att göra om jag säger så. Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem idag men Garp hade filmkväll med ett gäng människor hemma hos sig som ett förslag och jag röstar för det, verkar lagom efter kryssningen och jag ska ju dessutom också vara otroligt duktig och göra högskoleprovet på i morgon så jag orkar inte mer än så... Borde nog inte göra mer än så.

Jag är så otroligt nöjd med ett beslut jag fattade igår, den senaste tiden har varit rätt tuff. Jag ser mig själv som en bra vän, jag ställer upp på mina vänner, jag håller dom bakom ryggen, jag stöttar dem, jag skrattar med dem, jag tröstar och framförallt jag finns där. Efter massor av år har jag trots allt inte lärt mig att man kanske inte kan förvänta sig det från andra jämt. Jag ser det som att dem människor jag har i mitt liv idag är människor som gör mig gott, vänner som faktiskt alltid ställer upp och ger tillbaka, människor som gör mig glada. Efter många turer fram och tillbaka den senaste tiden har jag dock tvekat lite på vissa och jag har nu insett och i en viss grad fått förklarat för mig att det inte längre är någon ide att försöka göra något åt det, att det inte går eller vill räddas. Därför har jag nu bestämt mig för att det tar slut här. Jag får inte ut något av att vara vän med någon som inte vill/kan/orkar, jag vill inte ha en sådan "relation" med någon. Jag är ledsen att det blivit såhär men i slutändan måste jag tänka på mig själv, precis som du verkar göra. Det känns trist och det gör ont att det blivit såhär men vi alla förändras, det är så livet är. Glöm dock aldrig att du är helt fantastisk och att du alltid kommer att ha en speciell plats hos mig, min vän.


What happens on kryssningen stays on kryssningen!

Ja herregud vilken kryssning! Satan vad roligt jag haft det hela dygnet! Tänker inte gå in på detaljer angående
denna kryssning för det som händer på en kryssning stannar där! Kan därimot säga att jag skrattar konstant i över ett dygn nästan och att kryssningen som vanligt med detta gäng självklart spårade totalt, fan vad kul vi hade! Massa saker försvann, jag söp bort mitt körkort, någon söp bort sig själv, någon däcka på toan med toabortsen innanför tröjan, någon blev av med spriten, någon spydde så det stod härliga till och någon som inte skulle sova sov på golvet! Ett helt vanligt dygn med oss helt enkelt! Nu ska jag inte dricka på ett tag fy fan! I helgen blir det istället film mys och chill kvällar! Nu går jag och lägger mig, puss och kram.

Kryssnings dags

Nu sticker jag iväg på kryssning med några av mina bästa vänner! Ska bli en otroligt rolig kryssning och fruktansvärt roligt att få spendera ett helt dygn med en massa underbara människor som jag inte varit med på riktigt på ett bra tag. Så vi hörs igen imorgon eller på fredag beroende på mitt tillstånd när vi kommer hem imorgon! Puss och kram!



PS! Jag tror jag har packat för mycket, typiskt mig! Hoppas stina har lika mycket! DS.

Idag är det tisdag va?

God kväll! Skolan idag gick väldigt bra, eller ja föreläsningen var lite seg men allt flöt på tills efteråt dvs men det är en annan historia. Åkte till Haninge efter skolan för att lämna in min klocka igen och så köpte jag ett par ballerinaskor, en kofta, en ring och lite toffsar. Kom sen ner till tåget för att se att det var väldigt föresenat som vanligt, kom till VH med det försenade tåget, tåg mot nynäs hade precis gått och nästa tåg var sent också och skulle komma efter 55 min, världens bästa pojkvän kom och hämtade mig och på vägen hem handlade vi lite. Nu har jag precis lagat middag till min man och nu ska jag jobba med lite uppgifter och sen däcka i soffan, det är ju både DH och Cougar Town idag, me like! Imorgon är det kryssning så det blir uppgång tidigt, ska städa och fixa lite hemma och sen klura ut vad jag ska ha på mig och ha med mig och packa ihop en väska som med all sannolikhet som vanligt kommer att bli för stor, men jag och Stina har bestämt vissa saker som hon tar och vissa som jag tar som locktång och plattis så vi inte behöver släpa dubbelt. Puss och kram!

Home sweet home

Jag älskar att resa, att träffa människor från andra kulturer och att se platser man inte trodde fanns. Trots allt detta finns det ingenting för mig som är som hemma, jag älskar mitt hem. Det finns ingenting som jag tycker så mycket om som att vara i mitt hem. Det är inte så att jag är fruktansvärt kär i platsen jag bor på eller huset jag bor i men jag är otroligt kär i min inredning, dofterna, sakerna, kläderna.. allt det vi har hemma hos oss. Jag kan faktiskt ibland längta hem när jag är borta bara en liten stund, då antar jag att man verkligen tycker om sitt hem! Jag skulle dock vilja bo på någon annan plats, jag börjar känna att jag är så över med Nynäshamn, vet inte varför men kanske känner jag det som många av mina nära och kära känt ett tag nu, att det inte finns så mycket att hämta här längre. Jag skulle faktiskt vilja flytta, men jag skulle vilja ha med mig människorna jag älskar, det är där det tar mot. Min dröm är ett vitt hus på sjötomt med stora fönster ut mot vattnet med en stor altan också den mot havet där man kan spendera sommarmånaderna med alla nära och kära. Det eller ett hus med stora panorama fönster men en enorm utsikt i ett väldigt varmt land. Herregud vilka drömmar, men skam den som ger sig. Men just nu är jag mer än nöjd med våran tvåa med balkong mot vägen, jag trivs här och detta kommer passa bra många år framåt.

Dear Diary!

Namn:Matilda Linnea Strandberg

Kallas för: Tilda, Tillan

Stjärntecken: Vattuman

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Jag har fem hål i öronen, tror dock de tre utöver "de vanliga" vuxit igen

Tatueringar: Ett hjärta på handleden

Längd: 1.69

Skostorlek: 37

Hårfärg: Färgat mörkbrunt, vet dock inte min riktiga färg men den går åt det ljusare bruna hållet

Fräknar: Lite grann, men främst på sommaren då dyker dem upp på näsan

Motto: "Never let the fear of striking keep you from playing the game"

Kär? Väldigt!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jag skulle vilja bo med alla jag älskar där det är varmare!

Tycker du att du är attraktiv? On a good day, ibland.

Dricker du? Ja det gör jag, allt möjligt och för mycket när jag väl dricker!

Röker du? Absolut inte

Vilket schampo använder du? Tresseme's shampo och balsam och en inpackning från Redkeen

Vilken parfym använder du? Versace - Dark Crystal och Marc Jacobs - Daisy

Vad är du rädd för? Döden

Gillar du att tvätta? Nej, att tvätta är faktiskt inte alls speciellt roligt!

Gillar du berg- och dalbanor? Älskar!

Senaste…

Filmen du hyrde? 2012

Filmen du köpte? Har inte köpt någon film på evigheter men köpte Gossip Girl säsong två runt jul

Låten du hörde: Ingen aning

Låten du laddade ner? Kommer absolut inte ihåg

Personen du ringde? Henkan

Personen som ringde dig? Stina

TV-program du såg? Solsidan

Person du tänkte på? Henkisen

Favorit…

Låt: Otroligt svårt, kanske Bed of Roses av Bon Jovi

Sak att göra: Umgås med vänner och familj

Sport: Jag älskar att titta på Hockey!

Dryck: Cola light

Kläder: Klänning

Film: The Notebook

Bil: Range Rove Supercharged

Serie: Gossip Girl

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Många gånger

Gråtit över en flicka? Nej inte på det sättet

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej absolut inte

Träffat någon från internet IRL? Skulle aldrig falla mig in!

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? En gång

Hjärtan brustet på grund av dig? Två tror jag, men vad vet jag?

Tjejer du kysst? No comments

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många, mest Mickis.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger har man väl varit med i NP

Senaste…

Boken du läste? Elsas mode

Personen du fick e-mail av? Carina Johansson

Personen du fick brev av? Inte fått brev på väldigt länge

Personen du fick sms av? Johan Garpsäter

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I julas

Saken du köpte? Ett par skor och mat

Vad har du gjort idag? Legat i soffan, dammsugit, läst och ätit godis, det är sista påskdagen så vi myser.

Brukar du svära mycket? Lite väl mycket, hoppar grodor hela tiden

När stiger du upp på morgonen? Det är väldigt olika beroende på schemat men mellan 06.45-10.00

Vad har du på dig? Leggins, ring och en oversized t-shirt

Vad ska du göra ikväll? Jag ska till mormor på middag om en halvtimme och sen hem och äta morötter och dippa framför Johan Falk som går på tv ikväll

Vad är du allergisk mot? Hmm inget direkt sånt där, lite laktos känslig och så är jag allergisk mot tråkiga människor

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Efter jag plattat/lockat håret så det ska ligga kvar

Kan du stå på händer? Länge sedan jag provade, vänta.... Svar: Nej

Håkan Hellström eller The Ark? Usch ingen av dem

Salt eller socker? Salt

Gillar du ketchup? Japp!

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Jag var väldigt glad igår!

Vad dansar du till? Allt som jag känner igen

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad och en stad 40 minuter från min hemstad

Göteborg är… ? Väldigt Vackert

Kan du sjunga? Haha ibland

Spaghetti eller makaroner? Kan inte välja, båda kanske

Land du vill besöka? Oj det är en hel del länder.. Syd Afrika, Thailand, Japan, Australien.. I USA är det mest platser.. Hawaii, Las Vegas, Miami, Los Angeles.


Annandag påsk

Vaknade av att Henkan drog upp våran "rullgardin" (just nu är det en filt som hänger över gardinstången) och sa titta ut och där låg det... SNÖ! Jag suckade, gjorde andra läten och drog sedan täcket över huvudet, det kändes bara så omöjligt där för en stund, en som är glad över detta är väl Mickis som tillskillnad från oss andra inte tycker att hon fått tillräckligt med snö de senaste månaderna! Ikväll ska jag till mormor på middag fram tills dess tänker jag njuta av den sista lediga påskdagen, ligga i soffan, äta godis och titta på tv imorgon är det vardag igen! Puss och kram!

Ur Arkivet

Sol, skidåkning, skratt, videoinspelningar, incidenteter, tappade skidor, afterski och "bastande"... Jag älskar dig!

Påsken

Igår var det påskafton. Dagen bestod av sol, champagne ute på balkongen, plockmat, vindrink, massa god mat, eftermiddags/middags och kvälls mys hos Peter och Carina, spel, prat och en massa trevligheter bara. Dagen idag har bestått av en massa mys och sen middag hos pappa med familjen och pappas tjej och hennes barn och sen kom några av pappas vänner. Efter maten spelade vi spel, TP, jag, Lena och Tina vann och pappa och henrik var skit sura. Nu tittar jag på "Har du hört ryktet om Morgans?" ska sova sen... imorgon är det en ny vecka! PUSS.

Vart tog kontrollfreaks-mongot vägen?

I förrgår ordnade jag upp mitt liv lite. Jag sökte studier till hösten och tog tag i gammalt skräp som legat och skräpat, bestämde mig för att under år 2011 förverkliga mina journalistik-drömmar genom en "utbildning" jag själv får bekosta på sidan om mina riktiga studier jag ska hålla på med vid det laget, bara för att inte behöva titta tillbaka och tänka "Varför gjorde jag inte det där? Jag ville ju så gärna?..". Det är ju trots allt en dröm jag haft i många år nu så nu tror jag att jag fått rätsida på hur jag ska få allt att gå till, m å s t e   s p a r a   p e n g a r , bara.
Jag rätt nöjd med livet, även om det saknas en hel del (träning, pengar, jobb, lite vänner) så är jag riktigt nöjd, det känns som jag kommit till den där fasen i livet som alla pratat om, dagen då de flesta börjar tänka att "allt löser sig" på gott och ont är det just nu där jag är. Jag är ingen sådan människa som bara låter saker lösa sig, jag vill lösa dem, men just nu är jag så nöjd med hur allt är att jag bara inte bryr mig om det där andra alls. Jag har kärlek, familj, vänner, tak över huvudet och lycka, det är ju trots allt det viktigaste i livet trots att drömmar och mål är otroligt viktiga dem med. Så länge denna fas varar (innan jag återgår till det kontrollfreaks-mongot jag är) så tänker jag njuta av att leva i nuet, det gör jag inte så ofta. Puss och kram!




Min kväll

Kom precis hem från Haninge, jag fick en kjol i påskpresent (fick välja själv) och så köpte jag en påskpresent till min älskling! Sen åkte vi förbi Maxi och jag kramades med Stina, köpte godis och choklad till mormor. Efter Maxi åkte vi till Donken och åt lite, när vi satt där kom två fina grabbar in, Adam och Garp. Så jag smög fram till Garp och gav jordens största kram och fick en lika stor tillbaka, dem kom precis när vi nästan var klara men dom satte sig vid oss och vi satt kvar tills dem också var klara, jag ville ju inte åka hem när dom kom jag har ju saknat Garp ju! Så vi satt och skrattade och pratade ett bra tag, så himla mysigt. Sen åkte vi hem och nu sitter vi här och har hyrt två filmer, vi ska ladda upp med godis och popcorn snart, fy tusan vad man kommer stiga i vikt denna helg men men, that's life. Puss och kram!

Juste, Henkan har blivit med Iphone idag, nu är han så stolt över sin telefon och jag ställer mig frågan, vad tusan ska han med den till? Min Iphone är min bebis men Henkan använder telefonen för att ringa och sms:a, detta kan bli minst sagt intressant! Problemen än så länge är bara att han inte vet hur man får i simkortet, eller hur man startar den. Nu får Iphone specialisten rycka in ;), bye!

Påsken <3

Nu är vi inne i påskhelgen, underbart. Påsken är faktiskt en mysig högtid tycker jag och ofta hänger påsken ihop med att det är riktigt vårdväder vilket är härligt, påsken är ju en riktig vårhelg. Dessutom är påsken mysig på det sättet att man träffar familjen, man umgås, man äter gott och bara mår bra, utan en massa stress och press som det är kring jul (även om det är min favorit högtid). Det är inte klappar som ska inhandlas, man behöver inte pynta överdrivet, man behöver inte upp med en massa ljusstakar och byta gardiner och hela köret, ingen stress som det är kring jul, skönt. Påsken är en riktig härlig tradition som jag verkligen sätter på min lista över topp tre högtider (hur många har vi?), Jul, midsommar och påsk.

Jag har köpt hem godis och hoppas att det ska komma några påsk-kärringar till mig men än så länge ser det mörkt ut på den fronten men nu när solen skiner med sin närvaro så kanske det vågar sig ut några små söta barn, hoppas!

The Hills season 6

Jag längtar så otroligt mycket, jag är nog ett av Sveriges största The Hills fan, jag har sett alla säsonger en miljon gånger, sett föregångaren Laguna Beach säkert lika många gånger och nu sjunger serien på sin sista säsong, tråkigt men det verkar ju som den här säsongen har en hel del att bjuda på den med! Kika in trailern, den sammanfattar de tidigare fem säsongerna och den kommande på ett väldigt bra sätt! Det verkar förresten som SPEIDI spårat totalt, haha gud vad jag längtar!

Lyckan är oändlig

Åh nya ELLE har minsann kommit i brevlådan idag, tror ni jag blev nå lycklig? JA! Så nu ska jag hoppa ner i soffan och läsa tidningen från pärm till pärm efter det ska jag åka till Haninge med Henkan och lämna min klocka (läs, igen) och köpa en påskpresent, sen ska jag nog köpa lite påskgodis till mormor också, ska åka förbi Maxi och handla där har jag tänkt så får jag kanske krama på Stina på samma gång om hon är där då. Men nu ska jag sätta på musik på spotify en lista som heter "random by Marcus Hellman" skit löjlig musik men man blir glad av den musiken och så ska jag såklart läsa min tidning. PUSS!


Titta va fint omslaget är förresten, vårkänslor till max! Prenumerant omslagen är alltid så fina och jag blir inspirerad bara av att titta på omslaget denna gång, det måste ju betyda något bra!

RSS 2.0