!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Girlpower

Det är svårt, vem håller jag på, vem vill jag ska vinna idol? Jag vill iallafall ha ut andreas, han är så tråkig att det inte går att beskriva! Amanda fick mig att nästan gråta och få gåshud när hon sjöng halellujah och samma sam med Marie när hon sjönt "I've got nothing" nej åker inte andreas ikväll så tittar jag inte på finalen nästa vecka, det svär jag på. Nu ska jag kolla klart på idol! GO GIRL POWER!


What a feeling

Jag kom hem för en stund sen. Slutade klockan ett men då gick jag till ishallen och tittade på skollaget de vann med 8-0, duktiga pojkar speciellt dykaren! Efter matchen väntade vi på adde och john sen gick jag, elsa, adde, john, sandro, charlie & pontus till gymnasiet och tog bussen till Arena där vi träffade fler hockey killar så vi pratade lite med dom och sen drog dom och vi åt. Alla fick vänta på mig för jag är segast som vanligt och ändå åt jag bara en halv pizza, gav andra halvan till john och kanterna till pontus. När de andra gick till marcus gick jag hem, elsa till sig och charlie till bussen.

Nu ska jag städa och sen krypa ner under täcket och titta på idol jag orkar inte något annat idag, jag är så grymt otroligt seg, godnatt.


Dagen Ilands problem

Okej jag sov två timmar inatt, inte bra men jag var inte allt för trött heller när jag väl vaknade, skumt det där! Jag kanske har sovit för mycket Sara där är svaret på din fråga stumps!

Idag har jag städat och snart ska det bakas pepparkakor, fy fan va gott! Linda och min årliga tradition så här innan första advent. Jag sket även i Sp tiden idag dock inte ensam, den är helt onäödig nästan lika dum ide som när någon fick för sig att vi skulle vandra flera mil i sexan, jag har inget behov av sp tiden och inte av vandrig heller. Så jag åkte hem dock inte ensam alltid med min bästa vän i följe. Skit Biggan hon kommer bli så besviken men ärligt det skiter jag i? IG i Sp tid (samhälls tid) buhu ja skulle inte ens böla om det fanns betyg i det!

Försöker just nu dricka cola ur en loka burk, det är helt skumt! Känns jätte jätte jätte konsitgt, måste fortsätta testa detta nya super fenomen som ör mig tokig bye bye! Dagens problem!

(skulle publicerats 15.00 men råkade spara som utkast)

Wish me luck

Hej jag heter Matilda Strandberg klockan är 04.15 torsdag morgon folk åker snart till jobbet och jag har inte sovit en blund och har försökt i fyra timmar. Sånt är livet ibland, riktigt jobbigt, istället har jag jobbat på min bästa väns artons års present (hon fyller om 3 månader) i brist på något vettigt att göra nu ska jag försöka sova igen wish me luck!

Gifts

Det var svårare än jag trodde att få ihop en lista men här är väl några saker som jag skulle vilja ha:
image341
Paljettkjol, Mobiltelefon, Pengar, Uggs, Halsband + ring Kenneth Jay Lane


What to want for christmas

Mina släktingar kräver en någorlunda önskelista att kunna gå efter nu när December närmar sig, annars kan de inte ge sig ut i julhysterin och försöka hitta det jag vill ha. Så vad vill jag egentligen ha i julklapp? När jag var liten kunde jag skriva hur många sidor som hellst med saker jag verkligen ville ha men nu som äldre är det inte så mycket man vill ha som andra kan välja ut åt en. Pengar är ju alltid bra men fy bubblan vad tråkigt att få, jag tycker inte det är kul att öppna kuverten på julafton. Jag vet iallafall att jag ska önska mig en ny mobil telefon och sen får det nog bli de vanliga sakerna men det är väll bäst att jag börjar jobba på det nu, önskelist skrivning pågår... later.

Pretty Woman yeah yeah yeah

Jag har haft så tråkigt idag att jag tittat på ett antal filmer och s har jag fixar lite med designen här, ändrat den. Ska ändra till den ännu mer men inte idag, jag orkar inte det. Får ha till godo med att det just nu ser ut som skit! Idag så gjorde Bulan en sjuk vän en väldigt stor tjänst och köpte hennesfavorit soppa när hennes far inte kunde skjutsa, underbart det är sånna små gärningar som ska åtgäldas, tack!

Tittar just nu på Pretty woman, vem älskar inte den filmen? Den är helt underbar, Julia Roberts, Richard, Fashion, Hollywood, Kärlek, Tårar och lyckligt slut och för att inte tala om Roxette, jag får inte nog av den filmen, kan se den om och om igen, min absoluta favorit film ever!

Julia Roberts is drop, dead ,gorgeous

Jag är iallfall absolut ingen pretty woman idag vill jag bara lägga till jag drunknar i min yamaha tröja och mina äckliga mjukis byxor, gör mig frisk!

My day as a sickey

Jag är hemma och är sjuk idag, det suger. Sitter och läser Solo och tittar på djävulen bär prada, vilken är en av mina absoluta favorit filmer. Efter det ska jag titta på pretty woman och skriva lite samhällsarbete när jag väl orkar, jag skulle behöva städa också men sånt behöver man faktiskt inte göra när man är sjuk.

Jag ska försöka komma iväg till skolan imorgon, halsen kan jag leva med men jag har så ont i magen att vi funderar på om ja fått en släng magsjuka, så jag borde göra bäst i att vara hemma så ingen annan smittas.


I have a fever

and a really bad throatflue, helskotta också jag tror inte jag kan gå till skolan imorgon, men jag hoppas för det är segt att vara sjuk. Matte boken har jag ioförsig hemma och det är nästan bara den jag behöver och så samhällspappret så klart men jag får försöka klara mig utan det och skriva ändå.

Hoppas det är sånt där burr väder imorgon då är det nog inga problem för mig att ligga kvar i sängen och kurrera mig med nya filmer, legally blonde, djävulen bär prada och prety woman, & så tidningen solo. Hoppas dock inte jag blir sjuk långvarigt för vi ska ha våran traditionella pepparkaks kväll på onsdag, precis som varje år.

Nu ska jag se klart på min film och dricka upp mitt te och sen gå och sova för mina ögon ramlar snart ihop, godnatt.

Vovve mani

Nu vill jag ha en vovve igen, förra julen var det samma visa och nu vill jag verkligen igen, varje jul. Jag är tragisk, nära var jag förra året men det häde aldrig, det här året ska jag få det att hända!

tre dags helg

måndag 26 november idag, när jag var på kalas hos mormor i lördags konctaterade vi att det var exakt en månad kvar till att vi skulle sitta där igen, det kändes verkligen konstigt. Jag börjar bli stressad som vanligt i jul tider, måste snart börja handla julklappar.

Igår så tillbringade jag över fyra  timmar på en körskola, det var dem värsta fyra timmarna i mitt liv, bakfull och jävligt jag mådde verkligen hur dåligt som helst. Det var verkligen hemskt, och jag måste ha sett sjukt trist och trött ut. När jag kom ut därifrån klockan kvart över åtta hade jag inte ätit något på hela dagen så jag åt upp en hel kebabtallrik från fyrkanten vilket aldrig har hänt framför sagan om ringen, det var mysigt. Det är så bakis dagar ska spenderas.

Jag behöva göra en massa nyttigheter den här dagen som är kompledighet för öppet hus men istället ska jag baka lussebullar med min lillasyster, ibland så är jag inte så seriöst målmedveten kan man säga, matte boken skriker efter mig men den kan fortsätta göra det fram tills ikväll då jag ska försöka, det är dock svårt när man inte förstår förklaringarna i boken.

Tre dagars helg är iallafall bäst, jag älskar det synd att det inte var sån helge varje helg, gud ge mig jullov och halsen som just nu är jätte svullen och gör jätte ont, svik mig inte nu!


Suuuuuuunday

Jag mår inte bra idag, inte alls.. jag kommer ärligt talat knappt ihåg ett skit från igår mer än att jag tror att jag ctykte att det var himla trevligt, så nu letar jag efter någon som vill informera mig om gårkvällen och friska upp migg minne, anyone?  

Ska till körskolan vid tre, det måste vara det bästa när man är vrål bakis.

Later, puss och kram

Jag är paff, vad händer?

Hur kan Daniel åka ut och Andreas vara kvar, Daniel var solklar till globen, jag är helt sjukt arg, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vad gör vi Sverige? Jag är i chock, herre gud!! ALDRIG MER IDOL! FY FAN!
Bondtölpen kommer säkert gå till final, suck suck suck!


Idol frågan

Jag tittar på idol, nu är det dock paus. Har ätit en massa popcorn och lite godisar och druckit en massa julmust, mums! Dessutom har jag ätit en hel billys pan pizza till middag, inte dåligt va?

Vet inte vilka jag vill ska gå till globen, daniel eller amanda eller daniel och marie självklart ska andreas åka ut jag har velat ha ut han i evigheter nu men han blir jämt kvar, ikväll visade han vilka diva han är när han ifrågasatte juryn på det sättet han gjorde, löjligt om ni frågar mig.

Efter idol ska jag bara göra ingenting sen så ska jag sova i tid för imorgon är det som sagt öppet hur och kalsligheter, det blir nog en rikgit rolig lördag. Så nu påminner jag er alla om det öppna huset imorgon, det är kul och man får träffa massa människor och smyga in och se vad de andra gör, intressant. Mig hittar man i B korridoren mellan halv ett och två, övrig tid runt springande be there!

Puss & Kram


Städ

fredag idag, jag älskar fredagar. Hade bara två lektioner idag så det gick rätt fort, slutade tidigt också och då åkte jag ner på centrum och köpte presenter till mormor och emma och en kjol till mig. Nu är jag hemma och jag håller på att städa lite, sen ska jag ta fram kläder till öppet hus imorgon eftersom det måste vara svart och vitt och sen så ska jag mysa framför tv:n till idol, med popcorn, godis och julmust hela kvällen. Super mysigt.

Imorgon är det som sagt öppet hus på Nynäshamns Gymnasim, det brukar vara rätt roligt faktiskt spå jag tror jag blir där så länge det håller på. Sen ska jag på mormors 60 års kalas och fira emma. Nu måste jag städa vidare, trevligt kväll allihoppa. Puss & Kram

Babben & Co

Nu är jag dålig på att blogga igen, men det blir så ibland. Igår var det en lååång dag i stan med media eleverna men det var ruskigt roligt att besöka radio och tv men tv var så klart roligast där fick man ju se allt och känna lixom ;P Fick mycket inspration, när jag kom hem därifrån så kollade jag på fotbollen och somnade jätte sent då min far hade kompisar hemma. Imorse försov jag mig, suck. Efter skolan mötte jag iallafall emma och vi pratade om allt mellan himmel och jord, det var jätte skönt.

Hann hem en snabbis efter skolan och sen så drog jag mickis och jess på spinning ivlket var hur roligt som hellst, sen åt jag thaimat och övningskörde, jag börjar bli ett proffs på det där med att köra..

Nu ska jag faktiskt plocka lite på mitt rum innan jag går och lägger mig i helgen är det festligheter inte imorgon dock men det känns bra, för jag vill verkligen se idol, det blir soff mys på hög nivå.

Puss & Kram

image319
Foto: Izabelle Bergström

blindstyret

Jag ser ingenting så här tidigt på morgonen, det är som att vara blind ungefär, hemskt med andra ord. Om inte mina glasögon som absolut senast skulla ha kommit i torsdags inte kommer idag så vet jag inte vad jag gör, jag hade verkligen behövt dem idag när jag går till kvart i fem och är helt slut på eftermiddagen. Men inte då, jag ska fan stämma synsam snart.

Sitter i skolan på textkom, är trött och höll inte på att komma ur sängen imorse, men hey jag är här. Snart är den här lektionen slut och då ska jag ha samhällskunskap och så småningom även spanska innan jag ska äta Potatis hackad fläskotlettsås vad fan är det för skit? & hur tusan har dem skrivit det? Möjligen så att det kan vara Hackad pottatis med fläkotlett och sås men jag vet inte om jag är sugen på potatis med hackad fläkotlettsås, suck suck suck. I den här skolan tackar vi sådana här dagar gudarna för fil som snart såprutar ur öronen på mig.


Later.

Someone buy me a trip

Jag vill resa bort! Vintern är så extremt långsam för att jag inte har något att se fram mot. Förutom jul, nyår och min födelsedag, något som infaller vi exakt samma tidpunkt och har gjort det varje år i 18 år.
Så nu är min fråga om någon är villig att ge en resa till mig, vilket resmål som helst utanför Nynäshamns kommun och Stockholm duger, för det känns lika trist överallt här omkring just nu. Paris, New York, London, Rom whatever vad som helst jag accepterar till och med ställen i Sverige så någon som är ute efter en glad, trevlig tjej som älskar äventyr och alltid skrattar, så får ni höra av er för jag söker någon med en resa eller med biljetter till en resa så jag kan ta med mig alla mina bästa vänner.

I'm so getting out of here after high school

Men nu tillbaka till verkligheten, jag satt uppe för sent ikväll igen, nu ska jag sova och titta på S.A.T.C. godnatt!

Mörkret

Vad har du på dig just nu? Paul Frank kalsonger och ett vitt linne
Vad har du gjort idag? Varit i skolan, varit i ishallen, övningskört och kollat på prison break
Hur har du mått idag? Förutom att jag har varit så himla trött så har jag mått bra för en gångs skulld

Har du en relation just nu? Suck.. no comments
Vem är din bästa vän? Bästa vänner, mickis, sara, jessica, marie och clara <3
Vem är din idol? Mormor
Finns det någon människa du absolut avskyr? Det finns någon.. men det avslöjar jag inte här.
Hur ofta skrattar du? Nästan jämt, hysteriskt mycket 
Hur ofta gråter du? Varje dag
Vilket är ditt favorit namn? hmm William och Alva

Vilken är din sämsta egenskap? svartsjuka
Vilken är din bästa? Jag har lätt för att engagera mig i andra människor
Vad är du tröttast på med dig själv just nu? Kan man svara allt här?

Sådär det där var lite svar på frågor, jag orkar inte skriva så mkt för att jag är trött just nu. Jag ska sova precis efter prison break, imorgon kommer nog mina glasögon då kanske jag äntligen ser något igen, just nu är nämnligen allt bara ett mörker.

Godnatt. Puss & Kram


Missis Kritik

Jag är trött, tröttare tilda idag men det är mitt eget fel jag satt uppe lite väl länge igår. Nu har jag Text kom i skolan och efter det ska jag åka hem och jag tror jag ska slå på stort och lägga mig och ta en nap fram till middagen, det behöver jag.

I veckan ska vi blandannat till Sveriges radio & SVT, på fredag har vi lite inställt som komp, på lördag är det öppet hus och sen på måndag är det pga det kompledigt, gud vad skönt. Så fort jag har klarat av tisdagen så är det inga problem. I helgen kanske det händer en massa roligheter, det låter lite så ialalfall.

Nu fick jag höra av min mentor här att jag är kritisk och att det är en bra egenskap, nu ska jag argumentera för min sak.. Och så ska jag titta på Tamara när hon gör sin mänskliga antenn, rätt underhållande faktiskt, hade jag haft kameran här hade jag fotat...

Laaaater!

Join the party ride

Jag orkar faktiskt inte gå i skolan och ännu mindre bry mig om den, tvåan tar kål på mig och det är förbannat plågsamt. Fram till för någon vecka sen har mycket av mitt liv handlat om att lyckas, att prestera max hela tiden framför allt i skolan men nej jag ger upp jag tänker inte ens försöka längre för mina betyg rasar, som dem gör för de flesta i tvåan, så alla förvänta er inga underverk i tvåan det är tungt och piiiisstråkigt. Det ända jag vill göra just nu är sorgligt nog (jag skäms över att säga det) men jag vill bara feeeeeesta och leva upp till "livet är en fest", mic I know you will join me for that everlasting party.

    

   
Henkans 20 års fest, Klassfest, Orsa & Yxlö..
Ge mig något från dessa stunder igen, vad som helst!

Everythings gonna be alright

Jag hatar samhällskunskap och jag hatar Biggan just i detta läge, varför ska hon tro att man är så himla mycket bättre än vad man egentligen är hela tiden jag klarar inte allt det här just nu! SUCK! Jag har inte hittat svaren på alla frågor men jag struntar i det nu, jag ska gå till min garderob och plocka ut kläder till imorgon och lyssna på no one med Alicia och sen tänker jag gå och sova. Godnatt.

Sunday driving

Söndag kväll och jag uppskjutare/slapp säcken håller faktiskt på att plugga och färga håret samtidigt, hör och häpna! Håret blir mörk brunt, den vanliga färgen jag brukar ha bara för att återuppliva min färg som blekts sen turkiet och växt ut allt för mycket.

Har för övrigt övningskört ikväll och jag måste säga att det gick förvånandsvärt bra, mitt körtillstånd har dessutom kommit så om himla synsam har tagit fram mina förbaskade glasögon så jag ser något imorgon så ska jag hämta ut dem och boka kör lektioner. Synen är så illa just nu att jag har en ständig huvudvärk och igår när jag var trött var det så illa att jag utan att överdriva inte såg varken fotboll, spelare, tiden eller resultat när jag försökte se matchen, give me my glasses synsam! jag hoppas på ett mirakel!!

För övrigt så fick jag ett mail av en tjej idag som skrev:

"Du verkar som en himal rolig tjej och jag läser din blogg ständigt. Nu är jag intresserad av att se mer av dig och din garderob, kan du inte visa!?! Ge lite nytt till en bra och intressant blogg, keep up the good work ".
Jag var ställd och glad, självklart ska jag visa min garderob om jag hinner hänga i ordning den imorgon så kommer det då, håll ut!

JÄDRAR! Nu skulle hårfärgen varit ute för 10 min sen, jag visste att det var en dålig ide att göra tre saker samtidigt!


LATER!


Helgen som försvann

Nu är helgen redan slut, det går så himla fort när man gör ingenting speciellt. Igår tittade jag vi på fotbollen, det var trevligt jag gav dock upp efter en stund eftersom det var skit och gick istället och gjorde ingenting med, mathias, alexandra & charlie. Vi satt rätt länge i natt och bara pratade om livet, vad alla ska göra efter skolan, kalmar och så retades med varandra som vanligt. Det var trevligt, alexandra är mycket trevlig och mathias träffar man ju inte allt för ofta (eller jo nu har det blivit en del, men han brukar aldrig vara hemma när han är hemma).

Nu tittar jag på Greys, har precis ätit gulasch soppa med creme fraiche, det vart en lugn och skön helg med vänner och slapp. Lite shoppande hann jag också med, en skinnkjol och en längre mjuk mys tröja som både är bekväm och snygg, jag gillar dem skarpt båda två.

Jag ska sätta mig och plugga lite efter middagen, det behövs verkligen jag har skjutit på det hela veckan för att saker och ting inte har kännts så bra. Men jag mår bättre nu trots att det snurrar en hel del, så jag antar att det är dags att ta tag i det nu eftersom det faktiskt ska vara klart i morgon.

Nu ska jag titta på Scooby Doo. bye bye.


Ett år som gifta

Igår glömde jag att skriva en sak om två av dem absolut underbaraste människorna jag känner, Peter och Carina. De firade ett år som gifta igår vilket självklart förtjänar att grattas. Känns inte alls som det var ett helt år sen vi de närmsta var på Arlanda på deras bröllopp samma dag som de åkte iväg till Thailand. Jag grät då, dem var så fina då och det är dem nu med. Jag vill vara lika lycklig som dem när jag gifter mig. Grattis till ett år som lyckligt gifta och fler lyckliga år ska det komma!

image310
Two of the worlds greatest


Kort kort

Idag har jag shoppat nanananana ! Sen var jag på hockey och nu ska jag se fotbollen bye bye!

Ryck upp

Nej nu tänker jag sluta med min patetiska självömkan och rycka upp mig. Bara för att livet är svårt gör en ledsen och, suger musten ur en och totalt suger så betyder det väll inte att man ska göra det ännu värre genom att sluta göra det man tycker är roligt, jag gillar att blogga så varför pausa, inget blir bättre av det. Det finns människor som har det värre, nu får tiden utvisa hur min framtid ser ut. Så skärpning fröken Strandberg du är en glad person som inte alls gillar att vara ledsen en längre tid. Med det ur världen så går vi tillbaka till mitt normala bloggande igen, skönt!

Men jag kan fortfarande inte bortse från att jag är grymt shopping sugen eftersom jag är lite deppig, därför har jag slängt ihop ett kollage med några saker jag väldigt gärna skulle parta i någon kommande dag, så flickor ska vi styra upp ett party inom en snar framtid eller? & flickor när ska vi ha fotbollsfest, jag är verkligen party sugen.
image309


No one

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one


Mickis, Jessica, Sara, Marie och Clara
You show me what love is every day <3!


Paus

Ledsen var ordet, förlåt var det andra. Jag kommer inte att uppdatera mer på ett tag jag har ingen lust så jag låter det vara. Jag känner mig helt lost och så otroligt förvirrad och jag ser nog väldigt bedrövad och ledsen ut också eftersom min mentor skickade hem mig idag pga det, efter att ha tjatat hela morgonen och erbjudit mig en massa saker för att göra min dag bättre. 

Nej jag tänker låta det här vara nu ett tag tror jag..
Tack och adjö!


Staden som står still

varje år som den första snön kommer! Den staden är min hemstad, Nynäshamn. Folk kommer varken in eller ut härifrån för att det kommit en decimeter snö och ja det är sant. Folk har suttit i kö sen klockan 2-3 för att komma in och ut i nynäs idag och är fortfarande inte hemma, har kommit kanske 0,5 - 1 mil på den tiden, det är sorgligt. Bussarna har knappt gått idag och tågen har inte gått alls från början gick det ersättningsbussar men inte nu längre, eftersom det är stopp och ingen kommer in eller ut, vad gör de människor som ska härifrån eller hit? Längsta man kan komma är till sorunda sen vänder bussen. Anledningen?  1 dm snö, polack lastbilar utan vinterdäck påväg till färjan som kör av, ingen plogning och personbilar utan vinterdäck + träd över tåg ledningen mellan nynäshamn och västerhanninge, samma visa varje år. Folk i Nynäshamn är trött på snön första dagen den är här, katastrofalt, jag kan inte annat än glädjas åt att jag inte är en av dem som pendlar, thank god.

DOm hoppas att trafiken snart ska hoppa igång igen iallfall pendeln, trafiken får ta den tiden den tar tydligen för dem jobbar på det sägs det på nyheterna. Synd att det bara finns en väg hit eller härifrån om man inte vill springa på vattnet, stackars människor!

Nynäs?

Igår när vi åkte hem från hockeyn konstaterade Felicia att det kändes som vi var i Åre då det snöade jätte mycket och det började lägga sig snö på marken, jag skrattade åt henne då och tyckte hon var söt men imorse när jag vaknade trodde jag samma sak. I åre är det första jag ser när jag slår upp ögonen vitklädda granar och åre skutan, åt andra hållet och skog, när jag slog upp ögonen så trodde jag att det var där jag var för det var så mycket snööööö och det snöade fortfarande. Jag saknar åre, jag vill åka dit nu, lyckos dem människorna som har det underbara livet att dem får bo där uppe varje dag på vintern, det vore helt underbart det ska jag göra när jag blir äldre.

Jag är hemma idag, det var en jobbig natt. När jag kom hem från hcokeyn satt jag och pappa och pratade rätt länge och som vanligt så blir jag jätte ledsen och hade jätte svårt att sova och så hade jag jordens huvudvärk och inga verktabletter, så kort och gott jag somnade kvart över fyra imorse och när jag skulle gå upp kvart över sju så var jag inte vacker påsara hängde och jag var tilda deppig pappa sa att jag skulle gå och lägga mig igen så här har jag legat och gjort ingenting hela dagen. Ska på utvecklingssamtal klockan 6 och innan det kanske jag ska följa med andreas att klippa sig, jag behöver honom att prata lite med.. jag blir tokig av att vara ensam ibland. 

image308
 

hockey morsan

Ikväll har jag varit på hockey match i segeltorp mina små pojkar i Nynäs förlorade, dommaren var en katastrofbland det värsta jag sett. Jag kännde mig som en rikgit hockey morsa iallafall men gud vad roligt det var.

På hem vägen åt vi på vega baren och sen snöade det jätte mycket på vägen hem så det tog längre tid än vanlit, nu är marken helt täckt med snö, det har kommit jätte mycket. Jag ligger och tittar ut det snöar fortfarande jätte mycket och jag kan inte sova jag har jordens bergsprängar huvudvärk och sömnproblem, min pappa låter mig vara hemma imorgon om jag vill han förstår hur jag mår idag då jag varit rätt nere sen jag kom hem...

Nu ska jag försöka sova igen.. puss puss!

Turkiet 08

Juste jag och andreas satt och drömde oss bort idag till varmare ställen och pratade om våran kommande party resa i sommar, sjukt roligt folk, sjukt mycket partande och sjukt rolig resa, var vad vi kom fram till. Turkiet står högst på listan över vart vi skulle kunna täknas åka på denna pertyresa, Alanya var bra så varför inte?

Vårat ända problem var dock vilka som ska åka med? (inte så att det är brist på folk) men vi försökte komma på vilka som vill följa med på detta äventyr, så är det någon som vill åka på jordens party resa sommaren 08?


Karamell kungen

Nu har jag precis kommit hem från ishallen där jag var med adde och sara och de andra vi satt med. Andreas och jag har våra stunder och dem stunderna när vi verkligen kan prata om allt som idag är bland det bästa som finns.. you rock man!

Nu ska jag äta fin middag sen ska jag träffa bulan en stund och jag har som avsikt att köpa mig godis eller något i den stilen då jag knappt ätit något sådant över huvud taget i helgen!


Hög nostalgi, ta mig tillbaka!

Såg att mickis skrivit kommentarerna på sitt avslutningsfoto, jag blev smittad och grymt nostalgiskt som alltid när jag tänker tillbaka på det där. Därför tänker även jag nu skriva några av mina kommentarer:

Tar hand om allt och alla en underbar tjej, vi ses i sommar ändå! Puss <3 //Sebbe

Tilda är bäst vi ses i sommar // Victor

Tilda är min bästa vän <3 <3 puss puss // Kevin

Tilda är jätte snäll och rar, hon är en jätte bra vän och vi ska ha jätte skitkul i sommar // Albin <3

Du och jag har haft våra stunder men jag kommer att sakna dig! // Clara <3

Tilda du är underbar. Har skrattat mycket med dig. Tack för allt och lycka till! // Erica

Till min rara BULLDOG! Vi har många fina stunder framför/bakom oss! Love // Linda

Vi har haft så många stunder , så roligt tillsammans! Tack för alla år gumman och lycka till Love // Izabelle

Du är helt otrolig, ställer alltid upp för en och tar ansvar. Kommer att sakna dig! Ta hand om dig.. <3 //Marie

Vi har väll haft våra dispyter, men du är speciell tjejen! Lycka till och kom ihåg MIMAC forever love // Amanda

Nostalgi, nostalgi, nostalgi återigen ta mig tillbaka!
" När ska livet börja leka igen, för nu när jag är äldre vill jag inget hellre än att vara yngre igen"

(Hoppas på inga arga påhopp för att jag citerade mig och mickis nu)
Nu ska det farsdags fikas, sen till ishallen för hockey och sen får vi se vart det bär hem till matte boken kanske!



På bussen händer det spännande saker varje helg

Trevlig kväll ikväll som alltid men jag vart lite uttråkad, tur att räddningen kom sen. På bussen hem till charlie spydde tvbå olika personer precis innan dem skulle gå av den ena av fylla och den andra av den förstas fylla, fy fan vad det stank! Jag fick kvälningar så hette duga. Nu ska jag snart sova..

Godnatt!
Puss & Kram

vart är snön i Nynäs?

Trodde ingen brydde sig om tidningen som kom igår men tydligen, jag och mickis kan dra med vårat självförtroende någon annanstans och det är inte ens värt att öppna nynäsposten. Känns trist, jag som inte har så värst jätte bra självförtroende men vid en andra eftertanke vem fan bryr sig om de som är så patetiskt fega att dem inte skriver något namn på kommentaren man postar, vekt tycker jag.

Nu ska jag börja göra mig i ordning jag ska ju på middag om två timmar och efter det så blir det nog festande. Ha en bra kväll allihoppa, puss och kram!

Obs! det är mycket mer snö i sorunda än här, tusan också! DS.


Första snön

Suppe kom hit efter middagen igår, sen gick vi till gustav och spelade guitar hero, när vi spelat en stund så gick vi och hämtade en till guitar sen tillbaka till gustav och lirade ännu mer, då vågade faktiskt jag till och med spela vi spelade i lag fyra gånger jag och gustav mot suppe och charlie det blev 2-2 men jag vann bara för att jag var med gustav för han var grymt bra så han vägde upp mitt äckel dåliga!

Efter det såg vi på fredag hela veckan och sen gick jag gustav och charlie hem till charlie och spelade ännu mer och tittade på film, anledningen var att charlie var så trött att han höll på att somna hemma hos gustav, så då kunde han få sova hemma när vi spelade. Gustav försökte lära mig hur man skulel göra men det gick inte, jag fick köra en massa testrundor på medium men inte funkade det inte, hopplös är vad jag är sa gustav. Runt 1 gick vi sällskap med honom hem och då snöade det jätte mycket! Trodde dock inte att det skulle ligga kvar men imorse när jag vaknade runt klockan 9 - 10 för att charlies mor och far höll på och flytta möbler, hamra och spika i köket ovanför så gjorde det faktiskt det, över hela marken... jag älskar snön! 

Nu sitter jag och väntar på mitt busskort som jag lånade ut till emil igår när han skulle på fest. Hoppas han inte har supit bort det, men det tror jag faktiskt inte. När emil kommer ska jag åka hem och göra mig i ordning och duscha och grejjer sen ska jag på middag hos jessica och sen kanske det blir party eftersom jag lovat adde att vi skulle vara den här helgen.

(Guitar hero) jag funderar på om jag ska tjuv träna eftersom gustav lämnat sitt playstation med gitarren och spelen här!





 


äntligen fredag

Okej, imorse åkte jag till skolan mycket tidigare än vad jag började för att charlie började som vanlig och jag tänkte att jag kanske kunde plugga lite. Haffade nynäsposten i skolan, var ändå nöjd för att dem inte ändrat något i texten men den stora bilden var så ful och osammanhängande och likaså bilden på färgerna och för att inte tala om den barnsliga färgleken på rubriken, suck, aldrig är man nöjd, men innehållet var jag grymt nöjd med. Fick väldigt mycket respons, många som läst den. Min pappa var iallafall imponerad fick ett sms igår..

Pappa: "Alla på jobbet är mäkta imponerade!! & jag också!! Ha en bra dag och hälsa mickis"

Efter skolan åkte jag till charlie och sen somnade jag när jag kom hit, nu sitter jag här och bara gör ingenting. Vi ska antagligen gå till Gustav och spela guitar hero och titta på idol för det är min älskling grejj på hela veckan, never miss idol.  

Annars vet jag inte vad jag ska göra i helgen förutom att jag ska på tjejmiddag imorgoon, men det blir nog lungt.
Nu ska jag gå och prata med charlie och se om vi ska gå till gustav. för charlie är as seg ikväll!

Puss puss.

Gah

Idag är jag för trött för att orka skriva någonting över huvud taget, så jag tänker låta bli och istället bara säga att det ska bli förbannat skönt med helg imorgon för det är verkligen behövligt.

Puss & Kram

Zombie varning

Jag blev äntligen klar med den förbannade media uppgiften. Den här dagen har verkligen inte varit min dag om ni läser förra inlägget och det här förstår ni varför. När jag var färdig med median så hängde sig min dator, det fanns helt plötsligt inte tillräckligt mycket ramminne för att kunna skriva en till bokstav i photoshop och inte gick det att spara... Jag blev desperat, vad skulle jag göra? Både charlie och gustav försökte hjälpa mig men det gick inte... jag fick börja om klockan halv tolv då hade jag hållt på i två timmar. Jag var arg så jag slarvade bara ihop det, jag orkade inte mer. Får se hur sågad jag blir på redovisningen imorgon klockan nio, suck.

Nu har jag precis sett klart SATC och ska snart hoppa i säng, måste dock duscha först, om jag orkar det vill säga för mina ögon blöder av trötthet. Imorgon ska jag välja bågar och fixa slipningen på mina glasögon, skönt jag behöver dem verkligen!

PS! Om någon ser en zombie i skolan imorgon, bli inte rädda! Det är bara jag som svischar runt i samhällskorridorerna allmänt förvirrad som vanligt. DS!

Over and out!

Förbannad

Jag är så arg att jag kokar och jag menar det verkligen! Idag åkte vi nästan två timmar till skärholmen för att gå på teater när det var en tunnebane station kvar ringer folk och börjar säga att teatern är inställd, mycket rikigt fler och fler ringer och sedan lärarna! Jag var vansinnig, så vi hoppade av i skärholmen muttrade och gick över perongen till andra sidan och åkte in till city, gick på donken och åkte hem tå timmar igen. Fyra timmars jävla resande, usch vad arg jag är! Speciellt eftersom median tydligen ska vara klar imorgon och inte på fredag som jag och alla andra trott, jag hade kunnat plugga på den i fyra timmar! Åhh vad jag är förbannad. Nu äter jag tröst popcorn och avslutar det här med att säga att det antagligen ändå hade varit skit tråkig teater.

Over and out! (jag har ringt och gnällt hos både pappa och charlie)

studio bilder

Vad gör man när motivationen är i botten, humöret sviktar och betygen rasar.. Jag vet faktiskt inte men jag skäms över att säga att det gått tre skoldagar och det känns redan så där grymt jobbigt som det gjorde innan lovet, fy vad jobbigt det är, jag ska inte klaga ioförsig det är samma för alla antar jag.

Ikväll skulle jag ha behövt plugga men vi ju på teater så det blir inte så, kommer hem klockan tio och då känns det inte som jag kommer få allt för mycket gjort. Hoppas teatern är bra. Jag ska föresten sova ensam i natt det har jag inte gjort på hmm... 10 dagar, gud vad jag är fjantig men undra hur det kommer att gå.

Imorgon är det helt vanlig skol dag förutom att jag självklart ska gå på Mickis step up och sen åka hem och plugga, nästa vecka har vi planerat att gå på spinning det verkar ju hur kul som helst. Nu ska jag slänga i mig lite mat, ladda ipod och byta om. Tänkte också att jag skulle bjuda på några goa bilder från studio leken för några veckor sen obs tamara är mycket mycket hetare i verkligeheten (så jag inte för spö för jag lagt upp bilderna och så är det ju såklart sanningen)
   
   
     
     

Första krönikan

Jag är sjukt himla trött, skolan idag var rätt lungt dock men tråkigt. Jag och mickis fick leverera vårat till Nynäsposten idag fast det inte var fören om en vecka, men något har blivit fel så vi fick göra vårat tdigiare, känns skönt ändå men jag var ju så inställd på nästa vecka, det blev hattigt. Så nu är det bara läsa Nynäsposten på fredag, hoppas det blir bra bara. Jag är faktiskt nervös..  

Har gjort klart min himla tvättmaskin till median idag också gud vad svårt.. Nu är de bara bakispillrena kvar, men det får jag lösa på torsdag, samtidigt som allt annat för imorgon ska jag på teater med samhällsprogramet "utrotas varenda jävel" blir nog helt okej. Nu ska jag sova och mysa med världens mysigaste.

Puss & Kram

tisdag

Igår pluggade jag jätte länge, så jag fick faktiskt det jag skulle ha gjort, gjort. Idag ska jag jobba med samhällskunskapen men det ryktas om att Birgitta in är här idag heller och så måste jag nog jobba en hel del media kommunikation för som sagt, jag har inte riktigt kommit på hur jag ska marknadsföra mina bakfylle piller och hur layouten ska se ut på mini tvättmaskinen, suck skolan tar död på mig!

Sitter iallafall här med sara just nu, hon är jätte trött idag, så hon sitter i sin egen värld men så är det vissa dagar. Jag är också rätt trött men det fungerar. Jag sitter och tittar på bilder på frisyrer, jag vill klippa mig! Göra en förändring med mitt hår, jag funderar på en tunn slarvigt klippt lugg, men jag vet inte, vågar jag?  

And juste snygg jocke is back!

Stress måndag

Idag har jag gått i skolan igen, det är fan inte roligt men så är livet. Nu pluggar jag och ska lägga in lite bilder på facebook, sen ere prison break. Hinner inte uppdatera mera, gör det imorgon! Bye !

image296
Pontus och Andreas vandrar i Sorundas mörka skogar i lördags, livrädda!

Jag är beroende...

av dig älskling! Du är det absolut bästa som finns, du gör mig glad varje dag till och med när jag är ledsen. Bara tanken på att ha dig brevid mig på kvällarna gör mig trygg, du är underbar & jag älskar dig, det gör jag verkligen!


Sötaste som liten! (Sibyllans bilddagbok)

Så här blir det när man inte uppdaterar

Nu är jag läskigt seg på uppdatering men jag berättar om gårdagen och dagen idag nu.

Igår efter att jag varit på middag hos min faster så tog jag tåget till stan för att gå på bio med charlie, john och andreas, vi såg super sugen och den var vääääldigt rolig men rätt så lång och tråkig och seg i mellan åt men jag gillade den. Vi hade super mysigt, jag har verkligen saknat att umgås med john och andreas, framför allt andreas eftersom vi stått varandra så nära för inte så länge sedan. Vi tog tolv tåget från stan och träffade pontus på tåget, och han skulle dra på samma "fest" som vi skulle så vi hoppade av i ösmo alla utom john som åkte hem. Sen tog vi bussen till sorunda och hoppade av i Spångbro, därifrån gick vi kanske 2-3 km och när vi kommit dit vi skulle ringde vi emil och dem då var dem i spångbro då var det bara att gå den långa vägen tillbaka! Jag måste också berätta att vi var så himla rädda när vi gick där på grusävgen i kolsvart och skrämde upp varandra med vilsvin och andra läskiga skogsdjur. Vi tog pinnar att slåss med om någon kom till och med. När vi kom till Spångbro var emil väääldigt full så vi fick gå med honom hem och det tog över en timma då han låg i diken, på vägen osv. Vi kom iallafall hem med snorpackan efter en mils promenad.

Imorse vaknade vi och ville göra något men kunde inte komma på vad, men det löste charlies kusin marcus 7 år åt oss. Han var vild som en apa och så himla rolig han var verkligen i kiss och bajs åldern om jag säger så. Han visade bla vad dom gjorde i hans skola och så sa han "hey baby" som raggningsreplik, han var också väääldigt förtjust i fika (men vem är inte det kaka + te = mums) När charlies kusiner  och faster åkt och mathias åkt till Kalmar så gjorde vi ingenting, kollade lite på tv med charlies mamma och spelade FOF villket jag är as bra på. Vid middagen skrattades det en del åt emil vilket vi gjort hela dagen men det har Thomas också gjort.

Nu kollar vi på Wimbledon, innan det sandor/ida! Jag har också pluggat lite men jag får ta resten under veckan. Nu är det snart sovdags, blev riktigt långt inlägg men så är det. Imorgon är det skola, inte så kul men bara sju veckor till jul! Det klarar jag nog.
Puss och Kram!


Friday part 2

jag var för trött imorse för att orka skriva om kvällen igår men nu kommer det.

Runt klockan sex kom linda hem till mig och vi gjorde oss i ordning, linda var en groda och jag barbie. Runt sju kom de andra och vi lagade mat inte tacos som vi alltid äter utan istället wok. Efter det satte vi igång med drickandet, spelade öl spelet, dansade och hade oss. Runt klockan halv 12 gick vi ut och hängde runt lite, träffade lite människor, john där bland. Klockan halv ett tog jag bussen till Sorunda med mina utklädningskläder på mig fortfarande och jag träffade Izabelle på bussen, hon kände inte igen mig. Charlie mötte mig vid bussen och sen gick vi hem till honom, jag satt lite vid datorn och pratade med mickis och charlie låg i sängen. Sen försvann hn för att hämta vatten åt mig och göra sig i ordning, in genom dörren i hans rum kommer någon som ar betyligt fullare än mickis och marie tillsammans. Jag skrattade så jag höll på att dö för han var helt knäpp. 

 När jag sen skulle gå och göra mig i ordning hade matte slägt alla lampor vid trappen så med alkohol i kroppen höll jag på att ramla ner för den och dö.. jag såg verkligen inget, missade även de två sista stegen och dunsade ner i golvet dock inte med rumpan före.

Idag vaknade jag runt 9 och bara låg och somna om och om igen, gick upp i tron om att klockan var 12, men egentligen var den 1. Efter det datade jag lite och gjorde ingenting sen skulle jag gå till bussen halv 4. Då skulle mathias åka till nynäs och titta på hockey med en kompis så jag fick åka med dom. Låt mig säga att det var en väldigt rolig biltur för haha dom är sjuka i skallen, men kul vare!

Nu är jag iallafall hemma, ska snart åka till min faster och äta middag sen ska jag inte göra något speciellt vad jag vet så här långt. Det blev ett långt inläg nu men jag hade en del att berätta, kvällen igår var lyckad iallafall, det känns ju bra det! Nu ska jag göra mig i ordning. Puss & Kram.

image293
(Mer bilder kommer när det finns tid)

Friday part 1

Idag mår jag som jag förtjänar, strålande med andra ord! Går kvällen var hur rolig som helst, dagen också för den delen det är alltid kul att vara med charlie. På dagen sprang vi runt hela Nynäs och letade pumpa men hittade ingen så vi fick köpa annat. Det var efter vi varit på willys och skulle handla med marie och mickis men ingen fungerande bankomat där, så vi gick till ica samma sak där, som en ängel kom dock maries mamma och vi fick pengar så vi kunde handla. Skriver mer om kvällen senare idag för nu ska jag inte sitta här längre. Puss.  

God morning

God morgon! Jag sitter i soffan med datorn i knät och tittar på days of our lifes, vilken himla såååpa. Ska snart dra igång med städningen av mitt rum men charlie ligger fortfarande där inne och sover så jag väntar en stund eftersom jag måste väcka honom för att kunna börja. Klockan ett ska jag möta mickis & marie för inhandling inför kvällen och sen senare så kommer linda hem hit och vi ska välja ut outfits (haloween tema) och sen ska vi börja göra i ordning och göra oss själv i ordning, det blir trevligt.

Jag tror kvällen kommer att bli himla trevlig synd bara att sara inte kan komma, det känns inte komplett på något sätt då, men det är inget man kan göra något åt! I helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för övrigt, innan skolan börjar igen på måndag. Då är det fullt ös medvetslös igen. På söndag måste jag iallafall plugga.

image292
Fjortis pose a SPM2

Justin

charlie klankar hela tiden ner på att jag älskar justin timberlake och nu med efter mtv music awards så jag tänker försvara honom och min smak nu!

JUSTIN TIMBERLAKE = DROP DEAD GORGEOUS
HELT GRYM ARTIST! sådeså sötnos!

Nu ska jag äta klart mina mackor bye!

MUMS!

Mitt sorgliga jag

Jag är så himla misslyckad så det är roligt! Jag är snart arton år men man skulle kunna tro att jag fortfarande är femton. Jag har ingen koll på någonting och då menar jag verkligen ingenting.

Jag har jordens sämsta ekonomi och inget jobb pågrund av det faktum att jag är så otroligt lat och så har jag fått för mig att jag inte alls har tid(?)

Jag är så skoltrött att jag inte vet vad, mina betyg rasar av bara farten! Allt det jag jobbat för så himla länge har nått botten, tusan också!

Jag har inte ens börjat jobba på mitt körkort, det funkar inte alls! Jag har köpt lektioner frågan är när jag ska börja köra dom! Både charlie och mathias skrattade himla högt åt mig idag när jag sa att jag inte vet vart blinkersern sitter äns! & jag menar det verkligen, jag vet ingenting om bilar, körkort år 2020 om jag har tur!

Jag är jordens stökigaste människa, min garderob ser bokstavligen ut som tusan, likaså mitt rum! Kan inte ens hitta på något som att någon brytit sig in hos mig och stökat ner som ursäkt för ingen förutom jag, kan få det att se ut som det gör!

Jag är lat! Jag orkar inte träna, jag orkar inte plugga och jag orkar inte göra någonting, det är en skam jag vet! Men jag intalar mig själv att det beror på att jag går så mycket i skolan. Men om jag började jobba på lektionerna och bli mer planerad skulle det inte vara lika mycket jämt!

& sist men inte minst, vad ska jag göra med mitt liv? Jag har ett och ett halv år kvar av gymnasiet och efter det så är jag frï så vad ska jag göra? Jag har ingen aning, jag vägrar plugga mer dirket så jag vill resa men för vilka pengar då? Min ekonomi är ett eko... Efter resandet, vad ska jag bli, vad ska jag göra och vart ska jag bo? Jag är skit fjantig nu kanske men fy vad jag känner mig oplanerad!

Nej det här blev nästan roligt, nu mickis, jessica och sara så utmanar jag er att skriva 6 bekännelser om er själva! :D
 


Life is a party, what happens when it ends?

Ps: Linda vad hände med centrum skulle du inte ringa kvinna? Ring mig! DS!

When we party..

    
   
  
    

image291

Degis torsdag

Jag är så grymt otroligt trött och seg det har jag varit hela dagen. Jag fick iallafall upp charlie imorse efter lite tjat eller jag fick honom att flytta sig till soffan och sova där så jag kunde välja på fler kanaler. Men han fick inte så mycket sovande, vi gick upp och åt frukost och gjorda eld, sen tittade vi lite på disney channel. Sen gick charlie och skulle slipa lister så jag la mig i soffan och halv sov och kolla på tv innan mathias kom ner med datorn och spelade ett musik spel som lät och skulle kolla tv han med, men sällskap är aldrig fel så jag ska inte klaga dessutom ser man aldrig mathias. På ellen show var det iallafall en as cool tant som var 102 år och hon körde bil, gick ut och dansade, spelade golf (slog en whole in one förra veckan) och så vidare, låt säga att både jag och matte var himla imponerade.  Så vill jag bli! Emil kom hem senare och charlie gav upp sitt slipande så där satt vi som fyra nötter i vardagsrummet och där satt vi hela dagen innan jag åkte hem och nu är jag hemma.

Har precis tagit en ipren nu väntar jag på att den ska börja värka, sen ska jag äta middag, ner till centrum med linda och sen hem och städa. Imorgon blir det lite halv körigt men så är det, party party!

& Sara babe, du är en av de närmsta såklart det är jätte trist att du inte kan komma imorgon men det kommer fler gånger! Jag älskar dig!


rygg haveri

Jag är uttråkad till max och jag har ingenting att göra, fast jag egentligen har en massa. Problemet är att min rygg håller på att haverera som den gör så fint en gång i månaden, vet inte hur det ska gå att går unt och städa idag, men det får lov att gå. Tror jag och linda ska ner till centrum sen och köpa ngt skräp till haloween imorgon, yeah!

Nu ska jag bråka på min pojkvän som är så himla söt trots att han inte alls vill gå upp utan sova ännu mer! Det är inte okej, inte ens lite. Nu ska han upp!

Bye

RSS 2.0