!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Even when I'm wrong I'm right -

Lördags planer

Jobb, jobb, jobb & återigen jobb. 13-21, 12-21, 12-21, så ser helgens schema ut, puuh! Efter dagens slut ska jag och Mickan gå någonstans för att äta/dricka något och så ska hon såklart få en födelsedags present eftersom det var hennes dag igår och så ska vi bara prata en massa skit och tankar om livet, det är de vi är bäst på. Frågan är bara vart vi ska gå... Vädret kan ju inte bestämma sig. Kroken, Rökeriet, Freja eller Havsbadet?

Grattis min älskade vän på din dag!

Grattis gumman, 20 år! Kommer ihåg när vi var små och ovisa, nu är vi äldre och mer ovisa men många erfarenheter och minnen rikare. Jag älskar dig!

Älskade vänner och New York


Whitney Port levererar


Ledig dag

Det är så skönt att få en ledig dag mitt i allt jobb ibland.. Nu är det ioförsig så att jag är ledig för att jag jobbar hela helgen men det spelar ingen roll idag. Jag vaknade i morse av att regnet öste ner utanför och då menar jag verkligen öste ner. Började med att samla ihop vuxenpoäng genom att betala våra räkningar, fortsatte sedan med att slå igång en maskin tvätt, begav mig sedan ut för att handla i ösregnet och trots paraply och bil så blev jag genomblöt, nu har jag dragit på en ny maskin och nu har jag tänt lite ljus här hemma och packat upp varorna. Ska sätta mig och pilla med bilder på datorn och så tänkte jag försöka städa lite. I morgon är det åter dags för jobb!

Lauren Conrad

You rock! Genuint vacker på det mest naturliga sättet som går!

Vaniljljus

Åh vad jag älskar vaniljljus och speciellt Ikeas ljuvligt doftande ljus.. Jag har nog ett Ikea vaniljljus i varje rum hemma som jag tänder på kvällarna och då.. då mår jag så bra och känner mig hemma.

Höst längtan

Jag vet i ärlighetens namn inte riktigt vad som har flugit i mig i år... Men jag längtar till hösten. Det är så olikt mig att jag nästan blir rädd. Jag är en enorm sommar älskare i vanliga fall men detta år har jag inte tyckt att sommaren har varit något speciellt, inte alls och det gör mig lite ledsen. Jag har jobbat hela dagarna och de lediga stunderna har fyllts med utmattning av värme och jobb eller av saker som måste göras, väldigt lite nöjen har hunnits med, extremt lite faktiskt. Sommaren har ju såklart haft sina stunder, så som den alltid har... det är ändå något speciellt med denna årstid, människor blir som nya, dofterna, känslan, värmen, sättet man umgås på, frihetskänslan och för att inte tala om sol, bad och båt. Men kanske är det inte så konstigt ändå att jag längtar efter hösten i år. Jag längtar efter en struktur, jag hoppas komma in på min utbildning som jag ser fram mot så mycket, jag längtar efter att träffa nya människor, jag längtar efter Jessica som kommer hem lagom till löven fallt på backen, jag vill kura in mig i alla mysiga höstkläder med framförallt, jag saknar mina vänner så väldigt mycket. Jag har knappt sett skymten av dom denna sommar och som jag saknar och avundas den fina sommaren dom haft, dom stunderna dom delat och om jag längtar efter att i höst kunna vara där igen som vanligt, åh vad jag längtar.

Nu har jag tre veckor kvar av mitt sommarjobb, t r e  veckor av nio. Jag har jobbat på bra och är faktiskt stolt över det jobb jag gjort denna sommar. Vad som händer efter jobbet 12 augusti det får tiden utvisa... förhoppningsvis blir det skola och plugg men kanske väntar andra äventyr.

That's Bananas!


I love you B. Davis


Snygg Elin!


Potentiell kanon helg!

Åh vilken bra dag jag haft såhär långt även om jag fortfarande är kronförkyld, men idag: feberfri! Har organiserat, städat och plockat hela dagen (Får en liten städerska hem två ggr i månaden från augusti så det måste ju se hyffsat ut... städerskan är min syster som vill tjäna några extra kronor). Mitt i städandet dök Stina upp fick då någon att prata med och så fixade hon te och kaffe så det blev lite fikapaus, så skönt med Stina för vi kan bara vara utan att egentligen göra någonting. Inget planerande, inga konstigheter, bara ta det som det kommer.. Passar mig som älskar spontanitet väldigt bra! Ikväll ska jag umgås med några väldigt efterlängtade personer.. grabbarna och såklart Stina! Har inte träffat killarna sen Johan tog studenten, host.. 6 juni...... Tänka sig hur en hel sommar har gått utan dom, förstår det inte själv, har verkligen saknat dom så ikväll blir förhoppningsvis en bra kväll och ett kärt återseende.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och lite smått göra mig i ordning, ska bli skönt att få på sig lite smink och hyffsade kläder har inte ansträngt mig på hela sommaren så nu kör vi, all in. Imorgon ska jag träffa mina tjejer också, även där ett kärt återseende, gaaaaah vilken bra helg <3.


Jag, Alicia (Johans flickvvän/studentpresent) och Stina!

I love sunglasses

Från vänster ovan & nedåt; Gucci, Dior, Marc Jacobs & Carrera.

Jag har inte bara en passion för skor utan också för solglasögon, obsessed. När jag kikar i min garderob inser jag att kläderna jag har inte är mycket att hänga i granen, varken i mängd eller pris men acessoarer det har jag gott om.. Väskor, solglasögon, skor och smycken.. Dear God. Snart är min solglasögon samling komplett, jag vill ha ett par Ray Ban's men det blir senare i livet, for sure!

D E A D

I've been in a complete deckmode science yesterday, i'm like dead! Jag är så in i bängen förkyld att jag nyser 100 ggr i timmen och snoret rinner precis hela tiden, jag kan inte röra mig utan att det uppståt en snorpöl på golvet. För att toppa det hela så fick jag innan vi åkte till Norrland ett fästingbett som under dagarna i Norrland blev till ett enormt bett, rött, stort och kliade. Visade sig att de var Borrelia, såklart. Så nu, penicilin kur i tio dagar... Men det räcker inte där, till borrelian hör ont i kroppen och feber i 2-5 dagar och jag är inne på dag två nu. Skulle jobbat till nio, men det gick inte. Istället har jag inte gjort någonting på hela dagen, har legat hela tiden och antingen stirrat i taket eller sovit, nu åkte dock datorn på. Nu ska jag pilla i mig alvedon, penicilin och så nässpray och försöka äta något. Bye!

Min Nelly sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


En intensiv men kul semester

Gud så trött jag är idag! Helgen har varit minst sagt fullspäckad och intensiv. I fredags åkte vi gokart och spelade minigolf, igår bowlade vi och körde femkampsgrenar, åt mat och drack alkohol för att fira 70 åringen, idag sov vi länge, åt brakfrukost och nu ska vi hitta på något nytt. Ikväll ska vi avsluta tiokampen vi påbörjade i fredags, alla saker vi gjort är nämligen en del av en tävling, såklart! Imorgon åker vi hem från Norrland och på tisdag är det jobb som gäller igen, fasen vad skönt det varit med en liten minisemester!
Gokart i fredags! Snodde bilden av Peter (Pickla.se)

Någonstans i Sverige

ÅÅÅH så skönt! Jag är ledig i hela FYRA dagar, tror inte någon förstår hur otroligt skönt det är att ha fyra dagar ledigt i rad! Jag har jobbat fyra veckor nu med 1-2 dagar ledigt i veckan i denna värme och jag som inte är van tycker att det är lite påfrestande men mina jobbarkompisar och mitt jobb i helhet får dagarna att gå så otroligt bra att jag ibland längtar dit, men nu tycker jag att jag förtjänat några dagar ledigt, så jag ska ta till vara på dom och det känns så otroligt skönt. Idag har det varit så otroligt mycket att göra på jobbet, har svarat i fyra telefoner som ringt om varandra i eftermiddag, skött några inskrivningar och inte hann jag äta någon lunch heller. Efter jobbet åkte jag direkt hem och sen hoppa jag in i bilen, nu är vi på väg uppåt i vårt avlånga land... I helgen vankas 70 års kalas med släkten, fest och aktiviteter och allt som hör där till står på schemat, hoppas på en helt fantastisk helg. Vi har några mil kvar... 60 mil uppåt, här är det 17 grader och svart på himlen, det är första gången jag fryser på evigheter, så skönt att få frysa några dagar för omväxlings skull!

A Hollywood ending

Tjejerna på afterpartyt igår, smashing!

The Hills är slut! Löjligt men sant, jag kommer att sakna det. Jag har alltid känt igen mig i problemen, relationerna, vänskaperna, känslorna och livet som tjejerna levt.. jag har blivit äldre tillsammans med dem och nu är det slut, vi är vuxna och nu är det dags att gå vidare. Fasen vad töntig jag är, men det känns som vi är vänner. The Hills, bästa realityn ever, det kommer inte skapas något som det igen. Denna serie har skänkt mig så mycket glädje, skratt och inspiration, tack för det The hills and goodbye.

Svetten rinner!

Härligt att det är så varmt att man storknar! Härligt att det är så varmt att man rinner bort efter en minut! Härligt att vara ute med båten och bara känna att det är sommar! Härligt att det är 30 grader i personalrummet på jobbet, härligt att behöva jobba hela helgen när detta väder råder... NOT, döda mig! Jag har aldrig i hela mitt liv haft så tungt på jobbet som dessa dagar när det varit så otroligt varmt och jag jobbar till nio, jag vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen i mellan åt. Idag ska jag försöka ta mig ner och bada några minuter mellan arbetsuppgifterna, ett dopp så man orkar hålla sig vid liv behövs om jag säger så. Imorgon är jag ledig och tanken var att jag skulle åka till stan men jag tror att det är en omöjlighet.. det ska bli lika varmt som idag och dessutom ser min lägenhet ut som ett bombnedslag, det har ALDRIG varit smutsigare och stökigare så planerna för morgondagen blir nog strand och sen städ, vi åker ju på torsdag och jag vill inte behöva komma hem till detta!

Fräsch bild! Så här känner jag mig på jobbet!

En dag i Grava

Fasen vad skönt det har varit att vara ledig idag! Såhär långt idag har jag bara hunnit ligga på en strand och solat och badat med Tessan men mer ska det hinnas! Jag och Tessan tog bilen och handlade matsäck imorse och åkte sen ut på kärringboda och parkerade bilen och gick sen ner till Grava där vi låg i cirka fyra timmar, sen skjutsade jag Tessan till tandläkaren och själv åkte jag hem. På väg hem åkte jag förbi jobbet och kollade så min ena "klient" som jag är kontaktperson för hade fått hjälp med allt och att komma till rätta, det hade skett så jag åkte fort hem! Nu har jag svarat på mail och lite sånt där och ska sätta igång och städa lite i någon timme. Till middag ikväll blir det räkor på rökeriet med fina vänner och henkan och till det förhoppningsvis ett glas vin, eller två! Imorgon jobbar jag igen och lördag.. och söndag men men, det var skönt att ladda upp batterierna en dag iallafall.

Bjussar på en kul bild från New York! Detta är Wallstreet tjuren och mina fina vänner, jag skrattade så jag grät när den här bilden togs.. inte bara pågrund av att dessa två gick fram och bara posa på detta sätt med denna trots att det stod 100 turister till och titta utan för att detta blev en ny trend. Gamla käringar och äldre damer börjdade gapskratta och sen körde dom samma sak.. helt sjukt blev allt! "I'm just gonna go there and grab them" sa en tant, skratt!

LoVe

Jag har köpt en ny väska idag, ibland går det av bara farten. Jag hade velat gå in i butiken själv och känt och klämt men istället dimper den ner hemma hos mig om ca 7 dagar nu, fasen vad fin den är. Den är stor, brunt skinn, ljusa läder remmar som med åren mörknar, den passar min vardag och för att inte tala om så är det väskan jag fram och tillbaka i ett par år nu sparat till, iiihhh ahhh gahh "I'm in love!" Tur att det blev New York pengar kvar, annars hade jag aldrig haft samvete att köpa den men nu är det gjort. Kärlek, kärlek, kärlek... nu ångrar jag mig inte det minsta, inte en krona ångrar jag, väl investerade pengar. Dessutom har jag ju inte shoppat NÅGONTING den här månaden, förutom mat dvs och inte kommer det bli så mycket annat denna månad heller, jag jobbar ju resten av månaden! Ser det som en liten sommarpresent till mig själv för att jag jobbar hela sommaren.... Hör ni hur mycket jag gnatar? Hur mycket jag vill säga att det är okej? Jag behöver inte, det är mer än okej, jag är ju kär!


Lite tankar bara sådär!

Sova, jobba, städa.. ledig på torsdag, fasiken vad skönt! Jobbar i helgen, kväll hela helgen.. mindre kul, tur att både jobb och människor är fantastiska, jobbarkompisarna är toppen faktiskt världsklass. Saknar papps lite, han har varit borta lite väl länge nu tycker jag, pappas flicka. Frukt är underbart idag har det förtärts jordgubbar i personalrummet, jordgubbar hemma och så vindruvor på det, jag älskar sommaren. Mamma & Uffe's nya hus är jätte fint. Jag är solbränd under kinderna, som vanligt. Jag har köpt en ny väska, jag som inte skulle men jo, man lever en gång, förhoppningsvis så brukar jag säga för att skoja på jobbet när det gnälls från höger och vänster.

Livet är bra, sommaren är igång och det gör mig ingenting att jag spenderar dagarna på jobbet och varje ledig minut med att vara trött, att vara ledig är så mycket bättre när man jobbar hårt. Min ledighet kommer, 12 augusti. Längtar till min lediga långhelg nästa helg, Åsarna med Henkans familj, längtar!

Helgen i helhet

Jag har legat på latsidan med bloggandet men det är ju sommar och sju i helsikes varmt så vem tusan har lust eller tid att sitta inne vid datorn? Inte jag iallafall... Dessutom måste jag ju ta till vara på helgerna eftersom jag jobbar på vardagarna. Den här helgen har varit väldigt intensiv och händelserik men ack så rolig, mysig och trevlig. I fredags efter jobbet var jag hos Tamara med tjejerna och sen även på Freja där vi vart lite glada i hatten. I lördags låg vi på Örudden och solade halva dagen, vi hade två enorma kylväskor på två personer så vi åt i princip hela dagen, åkte vattenskoter ut. Var helt slut efter en hel dag i solen men vi bestämde oss ändå för att gå ut och äta på Freja så jag, tessan, adde och henkan gick på Freja och åt, tredje dagen i rad som jag var där. Vi var alla dock otroligt trötta så vi bestämde oss för att gå hem tidigt och sova så det blev bara ett glas vin till maten. Gick i säng runt klockan 23.45, så tidigt har jag inte kommit i säng på väldigt, väldigt, väldigt... lång tid. Vaknade tidigt idag, utvilad. Åkte ner till hamnen och gick på rökeriet och köpte skagen mackor innan vi rörde oss mot Peter och Carina för att ta båten till Rassa. Låg i Rassa hela dagen med familjen Johansson, Hägnevik och Ödahl. Vi solade och badade och hade det skönt.

Nu ikväll har jag tvättat och plockat lite och för en stund sen sjönk jag ner i soffan framför Skärgårdsdoktorn boxen, den är underbar. När jag blir äldre så vill jag också ha ett vitt hus i skärgården, en båt vid den privata bryggan, en brygga med båthus och så cyklar att använda på ön, cyklar som man använder sig för att röra sig fram och tillbaka till badställen och affären. Jag tycker att skärgårdsdoktorn är en underbar serie som verkligen är så Svensk den kan bli, svensk sommar är verkligen helt underbar och allt som hör där till. Visste ni förresten att Skärgårdsdoktorn går upp på vita duken i mars 2011 som långfilm? Filmen börjar spelas in nu i sommar och kommer att följa samma karaktärer som serien och med samma skådespelare. Wilma är äldre och återvänder till ön där pappa Johan fortfarande är skärgårdsdoktor.. Jag verkligen längtar efter denna film!


I fredags på Freja!

Trevlig torsdag!

Nu har jag jobbat klart för dagen och hunnit hem och bytt om lite snabbt nu sticker jag iväg på födelsedags middag med Henkans pappas släkt, mysigt.

EGOBILDER! Jag älskar allt jag har på mig just nu! Långklänning, Converse, Skinnjacka och mitt älskade silverarmband, därav egobilderna... men man får vara ego, det är ju min blogg. Trevlig torsdag puss och kram!

RSS 2.0